valla rahatsızlık olmasa yakalardım seni ama beni geçtin bravoo ama benim hedefim hala geçerli ocak sonu 75tebessüm canım sağolasın sende harikasın :)
ben bugün ne yaptım :)) 10 gündür ekmek,pilav falan yemiyorum ya hepsinide yedim :)
sabah çeyrek ekmekten sırf kalorisi az olsun diye beyaz peynir ve azcıkta ketçap kullanarak tost yaptım, öğrenciyken hangi tost olursa olsun ketçap eklerlerdi o geldi aklıma yaptım :)
sonra nursenanın tarifini verdiği pilavdan 6-7 kaşık yedim...
şu 7snde hüpletilemeyen gofretin tadını merak ediyordum 1 tanede ondan yedim :)
diğer yediklerimi zaten biliyorsunuz artık
akşama da kavurma yapıyorum niyetim pilav yememek ama bakalım :)
yarında nasıl geçiririm bilmiyorum ama yediklerim inşallah dönmez ,yarından biraz korkuyorum açıkçası :) çok yemem ama yinede ne bileyim korkuyor insan
ama size birşey söyleyeyim mi ben bunları yemezken bu kadar acıkmıyordum şimdi açım
benimde evlilik yıldönümüm 28 nisan ve ben gelinliğimi giymeyi hedefledim nasıl :))) inşallah canım hep beraber vereceğiz ,sen buradan kopma verirsin bak benim neredeyse 24 kilo oldu :)
kesinlikle dene ,karataya baktın mı hiç ben ona benzer birşey yaptım açıkçası ve faydasınıda gördüm.
aaa yaparız tabi canım mesela bahara merhaba olur adı nasıl ama :)
biz şimdi yakın kilolar yine ocak sonuna kadar 4 kilo yarışına girdik ,sende sana yakın kiloları örgütle (ayart :))) ve isimleri ile kilolarını not et başlamadan önce ,sonra verdiklerini de yazıp sıralamayı yap :) hem inan çok daha azimli oluyorsun.
şekil A bak ben :)))
ben bugün ne yaptım :)) 10 gündür ekmek,pilav falan yemiyorum ya hepsinide yedim :)
sabah çeyrek ekmekten sırf kalorisi az olsun diye beyaz peynir ve azcıkta ketçap kullanarak tost yaptım, öğrenciyken hangi tost olursa olsun ketçap eklerlerdi o geldi aklıma yaptım :)
sonra nursenanın tarifini verdiği pilavdan 6-7 kaşık yedim...
şu 7snde hüpletilemeyen gofretin tadını merak ediyordum 1 tanede ondan yedim :)
diğer yediklerimi zaten biliyorsunuz artık
akşama da kavurma yapıyorum niyetim pilav yememek ama bakalım :)
yarında nasıl geçiririm bilmiyorum ama yediklerim inşallah dönmez ,yarından biraz korkuyorum açıkçası :) çok yemem ama yinede ne bileyim korkuyor insan
ama size birşey söyleyeyim mi ben bunları yemezken bu kadar acıkmıyordum şimdi açım
arkadaşlar yeni yıla büyük bir azimle girmişiz maşallah. 3-5 herkes kilocuklarından biraz atmış. yerinde sayan alan çok yok maşallah maşallah. yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edermiş. bu günleri sıkı tutun. zayıflayarak girelimki yıl bitmeden çıtır hatunlar olalım.
ne yarışı ne yarışı??
çok geçmiş olsun asuuuubenim de gitmem lazım evdeki tüm cevizleri bitirdim.bizim kuruyemişçi zengin olur valla sayemizde
canım benim anladığım karatay diyetinde et yazılmış her akşam öğlen öğünü ama kurubaklagil ve etli sebze yemeği peynir fln da yenebiliyor.hatta uygulayanlaın menülerine baktım biraz sırf sebze yemeği fln yiyorlar etsiz yanı kapıska yedim pırasa yedim gibi.meyve kuru meyvelrr önerilmiş ama yiyeceksen yemekle yiyeceksin ki şu ayılarda salgılanan leptin hormonu salgılansın(bizdede varmış ama ortaya çıkması içni 4-5 saatlik bir açlık gerekiyor.çok acıkılırsa ayran veya süt içilebiliyor yenmediği ve insülini harekete geçirmediği için) 2 gündür yapıyorum hatta ben yumurtayı kızartmamalk lazımmış çok ama 2 gündür bol peynirli maydonozlu omlet yaptım yanında dün 8 tane ceviz yedim 4 hurma 1 kuru incirle çayla.öğlen 1 kase çorba,kereviz salata yoğurtlu cevizli ve 2 kızarmış köfte yedim. 2 dilim ayvayla.akşam da koca bir tavuk but,salata ve kereviz yemmeği yedim 2 bardak ayranla.2 gündür beslenmem bu şekilde ve bir kere 75 dk lesli yaptım 800 gr gitti 2 günde.işin ilginci midem kazınırda 9-10 GİBİ.hiç acıkmadım 12 ye doğru bir acıkır gibi oldum limonlu su içtim tavsiye ediliyor acıkınca için diye.sabah kalktığımda hala karnım kazınmıyordu.benim içni çok süper bir durum yani bu
ne bileyim bende anlamadım özel okula gidiyor.biz ödev verilemeyecek diye şartları zorladık kardeşleri var evde 2 tane küçk ilgilenmeyeceğimi biliyordum fazla.ama her akşam bi sürü ödevle geliyor.ben anlamadım gitti .bi görsenz kitaplarını bi de bi sürü kelimeyi açıklamak zorunda kalıyorum bilmediği için.mesela elti,bostan daha neler var aklıma gelmedi şimdi.kitap okuyoruzödevlerden zamanımız kalırsa
çok geçmiş olsun sizede.çocukların hastalıklları zorluyor insanı malesef.Allah büyük dertler vermesin(amin)
sen varya sennn.çok fenasın.senin taktiği ben gezinirken şok diyetlerde gördüm öğle akşam menünü seni gidi seniii:)))
aferin aferin şu tavuğunu özledim bi koy geri artık sporda yapıyorsun madem
teşekkürler canım.halıyı yıkadık aslında ama banyoda yıkadık sıcacık suyla:)))mutfak halısıydı 6 gen şeklindeydi.eşim yardım etmese belim incinebilirdi çok ağır oldu çünkü.karatay insülini dengelediği için ne zamdır aklımda insülin direnci olanlara düşük glisemik endeksli beslenmeleri öneriliyor.karataycılarda bunu yapıyor.canan karatay kalp dr u bildiğim kadarıyla.bazı proflar çok et tüketilmesini çok sakıncalı buluyorlar ama bende her öğün et tüketecek değilim.sadece ekmek yerine daha da sevdğim çerez yiyeceğim ve 2 gündür yedim.sabah 2 yumurta ve bi sürü badem ceviz peynirle zaten çok doyuyor insan.bi tek meyve çocuklarla akşamları yiyorduk arada .onda zorlanabilirim diye eşime yedirttim:)))
oğlum çzel okulda bi sürü hikaye kitabı aldırttılar ve onları okuyoruz daha doğrusu okumaya çalışıyoruz.kendin çalış biraz diyorum okuyormuş gibi yapıyor en fazla yarım sayfa.kontrol etmezsek hiç okumayacak.hikaye kitabını bi görseniz normalde 1.sınıf kitapları resimli altta bikaç satır olur değilmi?yok bu koca bir sayfada bir resim yok yan sayfada koca bir resim var.bu şekilde 14 sayfa dolu dolu yazı 5-6 sf resim var.biz 3 sayfayı okuyana kadar canımız çıkıyor
bu şortu giyiyorum bende bazen.geçen yıllarda giydiğimde süper işe yaraMIŞTI AMA lut gölü tuzu ile kullanmıştım gün aşırı.stepper aletim de çok işe yarıyordu aama arkadaşımda ne zamandrı alacam alamadım.twist bugün gelecek kargoda .sauna eşofmanım da gelecekkkk oleyyyyyyy
görmeden yattım kusura bakma.bize biraz karataydan bahsetsene?sende bir zamanlar takip ediyormuşsun anladığım kadarıyla.ne kadar uyguladın?
bende bunu düşünerek motive oldum 2 gebeliğimde şeker çıktı sonrada insülin direnci.bu gidişe bir dur demezsem şeker hastası olacaktım ailemde şeker hastası var malesef
bende aldım twist bugün gelecek bekliyorum.benmi bebelerde kesin seninkiler gibi yaparlar yandım ben
Oooo senin motivasyon süpermiş o zaman :)) Bak maşallah 3 kilo sonra 42 bedensin, sonraki ay da 40'a girersin. Gençsin, azimlisin, yaza kalmaz baharda herkesi şaşırtırsın :))
Aynen semirancığım, kendimi zorlaya zorlaya 4-5 bardak içiyorum günde. Aslında isteksizlik değil, unutkanlık-vakit bulamam vb. sebeplerle. Şişem var, onu doldursam bitiriyorum, doldurmaya üşeniyorum su sebilinden :)))
Yeni yılda daha fazla paylaşım, dah afazla kilo kaybı bekliyoruz sizden Semiran hanım, bu kadar duraklama yeter :))
Yeniden hoşgeldin :) Ben hayal meyal hatırladım, Nisan-Mayıs gibi mi ayrılmıştın topikten?
Canım, asıl ben teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi kaşar doldurup yapıyorum mantarı, az tereyağında çevirip güvece koyarak pişiriyorum :)) Amerikan salatasını da tamamen ev yapımı seviyorum, mayonezini de evde yapıyorum, garnitürlerini de ayrı ayrı haşlıyorum, ben de bol kornişon severim :)
Bugünkü yemek tam anlamı ile eğlence sayılmaz aslında, eşim ve ortağı ofis grubu çalışanları için yeni yıl yemeği veriyorlar, keşke müzikli filan bir yer ayarlasalardı, restaurantta yer ayırtmışlar, 30-35 kişi oluruz. Ama ailece görüştüklerimiz çoğunlukta, ev hapsinde sayıldığım için bana göre büyük değişiklik :))
Bu arada beğendiniz mi Kırt Kırt Kağıt'ı?
Yeşim şimdiden elleirne sağlık canım, keyifli neşeli bir gece geçirirsiniz inşallah.
Tekrar geçmiş olsun, hem sana hem eşine ve de kolay gelsin canım.
Çok geçmiş olsun kızına
Sevgili arkadaşlarım Yeni Yılınızı canı gönülden kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmemiz dileği ile
cnm yani hedefe yaklasanlar kilosu 70 lerde olanlarla yarisalim dedim 1ayligina iste öyle cnm
HOŞGELDİNN BENDE İKİZLER BURCUYUM SÖLEDİKLERİN ÇOK DOĞRU...
:
sağol canım sanada hayırlı cumalar...
ay ece ne şoku benim öyle bir diyetten haberim bile yok ,nasıl bir diyetmişki senin dediğin ben yaklaşık 10 gündür bu şekilde besleniyorum. yani akşama ya da öğlene özel bir şey yapmıyorum tek yaptığım ekmek,pilav ve makarna yememek ve yemeği en geç 5,5 gibi bitirmek . rezeneyi çok içtim bu hafta yeşilçay yerine tek fark bu :)
daha şok diyet yapmadım ama okullar açılmadan gerekirse yapacağım okullar açılana kadar 70i görmem gerek.
şimdiden şok yaparsam olmaz hem ben yeni yaptım yapmam uzun bir zaman
sen dediğimi yap bak nasıl verioysun ,bu benim yaptığım karatay gibi birşey işte
geçen hafta:78.5
bu hafta:76.4
giden 2100 :)))
sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)
spor :malesef bu hafta yok
Canım, asıl ben teşekkür ederim. Evet aynen dediğin gibi kaşar doldurup yapıyorum mantarı, az tereyağında çevirip güvece koyarak pişiriyorum :)) Amerikan salatasını da tamamen ev yapımı seviyorum, mayonezini de evde yapıyorum, garnitürlerini de ayrı ayrı haşlıyorum, ben de bol kornişon severim :)
Bugünkü yemek tam anlamı ile eğlence sayılmaz aslında, eşim ve ortağı ofis grubu çalışanları için yeni yıl yemeği veriyorlar, keşke müzikli filan bir yer ayarlasalardı, restaurantta yer ayırtmışlar, 30-35 kişi oluruz. Ama ailece görüştüklerimiz çoğunlukta, ev hapsinde sayıldığım için bana göre büyük değişiklik :))
Bu arada beğendiniz mi Kırt Kırt Kağıt'ı?
(
Topikimin en tatli bayanlariiii
Hepinize öncelikle hayirli cumalar diliyorummm
Allah kalbinizden geceni yüreginizden geceni size versin . Huzur ve saglik diliyorummm
Kilo veren ve sabit kalan arkadaslarimi tebrik ediyorum
Artilarda olanlarda üzülmesinler insallah senenin ilk haftasinda cifter cifter verirsiniz.
sonunda düzeldim bir bel fıtığı teşhişi ağrı kesicilerle tekrar sahalara döndüm ama şükürler olsun ki kilo almadan gelebildim yenacığım kilomda değişiklik yok ama almadımda yani insan yerinden kalkmadan kilo almaması kadar güzel birşey yok yani ama yarından itibaren spora başlayacağım hiç olmazsa evde leslie yapacağım yarım saat heryerim sarktı gıdımı görseniz bıngıl bıngıl oldu
Eki Görüntüle 317866
afeti şahanelerim nasılsınız güzel arkadaşlarım
yeni bir yıl yeni bir ben bu topiğe girmem lazım
yeni bir hayat gerisi bayat ahhh
kendime yeni bir ben lazım (bana yeni kıyafetler lazım)
Sevgili arkadaşlarım Yeni Yılınızı canı gönülden kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmemiz dileği ile
çok geçmiş olsun asuuuubenim de gitmem lazım evdeki tüm cevizleri bitirdim.bizim kuruyemişçi zengin olur valla sayemizde
canım benim anladığım karatay diyetinde et yazılmış her akşam öğlen öğünü ama kurubaklagil ve etli sebze yemeği peynir fln da yenebiliyor.hatta uygulayanlaın menülerine baktım biraz sırf sebze yemeği fln yiyorlar etsiz yanı kapıska yedim pırasa yedim gibi.meyve kuru meyvelrr önerilmiş ama yiyeceksen yemekle yiyeceksin ki şu ayılarda salgılanan leptin hormonu salgılansın(bizdede varmış ama ortaya çıkması içni 4-5 saatlik bir açlık gerekiyor.çok acıkılırsa ayran veya süt içilebiliyor yenmediği ve insülini harekete geçirmediği için) 2 gündür yapıyorum hatta ben yumurtayı kızartmamalk lazımmış çok ama 2 gündür bol peynirli maydonozlu omlet yaptım yanında dün 8 tane ceviz yedim 4 hurma 1 kuru incirle çayla.öğlen 1 kase çorba,kereviz salata yoğurtlu cevizli ve 2 kızarmış köfte yedim. 2 dilim ayvayla.akşam da koca bir tavuk but,salata ve kereviz yemmeği yedim 2 bardak ayranla.2 gündür beslenmem bu şekilde ve bir kere 75 dk lesli yaptım 800 gr gitti 2 günde.işin ilginci midem kazınırda 9-10 GİBİ.hiç acıkmadım 12 ye doğru bir acıkır gibi oldum limonlu su içtim tavsiye ediliyor acıkınca için diye.sabah kalktığımda hala karnım kazınmıyordu.benim içni çok süper bir durum yani bu
ne bileyim bende anlamadım özel okula gidiyor.biz ödev verilemeyecek diye şartları zorladık kardeşleri var evde 2 tane küçk ilgilenmeyeceğimi biliyordum fazla.ama her akşam bi sürü ödevle geliyor.ben anlamadım gitti .bi görsenz kitaplarını bi de bi sürü kelimeyi açıklamak zorunda kalıyorum bilmediği için.mesela elti,bostan daha neler var aklıma gelmedi şimdi.kitap okuyoruzödevlerden zamanımız kalırsa
çok geçmiş olsun sizede.çocukların hastalıklları zorluyor insanı malesef.Allah büyük dertler vermesin(amin)
sen varya sennn.çok fenasın.senin taktiği ben gezinirken şok diyetlerde gördüm öğle akşam menünü seni gidi seniii:)))
aferin aferin şu tavuğunu özledim bi koy geri artık sporda yapıyorsun madem
teşekkürler canım.halıyı yıkadık aslında ama banyoda yıkadık sıcacık suyla:)))mutfak halısıydı 6 gen şeklindeydi.eşim yardım etmese belim incinebilirdi çok ağır oldu çünkü.karatay insülini dengelediği için ne zamdır aklımda insülin direnci olanlara düşük glisemik endeksli beslenmeleri öneriliyor.karataycılarda bunu yapıyor.canan karatay kalp dr u bildiğim kadarıyla.bazı proflar çok et tüketilmesini çok sakıncalı buluyorlar ama bende her öğün et tüketecek değilim.sadece ekmek yerine daha da sevdğim çerez yiyeceğim ve 2 gündür yedim.sabah 2 yumurta ve bi sürü badem ceviz peynirle zaten çok doyuyor insan.bi tek meyve çocuklarla akşamları yiyorduk arada .onda zorlanabilirim diye eşime yedirttim:)))
oğlum çzel okulda bi sürü hikaye kitabı aldırttılar ve onları okuyoruz daha doğrusu okumaya çalışıyoruz.kendin çalış biraz diyorum okuyormuş gibi yapıyor en fazla yarım sayfa.kontrol etmezsek hiç okumayacak.hikaye kitabını bi görseniz normalde 1.sınıf kitapları resimli altta bikaç satır olur değilmi?yok bu koca bir sayfada bir resim yok yan sayfada koca bir resim var.bu şekilde 14 sayfa dolu dolu yazı 5-6 sf resim var.biz 3 sayfayı okuyana kadar canımız çıkıyor
bu şortu giyiyorum bende bazen.geçen yıllarda giydiğimde süper işe yaraMIŞTI AMA lut gölü tuzu ile kullanmıştım gün aşırı.stepper aletim de çok işe yarıyordu aama arkadaşımda ne zamandrı alacam alamadım.twist bugün gelecek kargoda .sauna eşofmanım da gelecekkkk oleyyyyyyy
görmeden yattım kusura bakma.bize biraz karataydan bahsetsene?sende bir zamanlar takip ediyormuşsun anladığım kadarıyla.ne kadar uyguladın?
bende bunu düşünerek motive oldum 2 gebeliğimde şeker çıktı sonrada insülin direnci.bu gidişe bir dur demezsem şeker hastası olacaktım ailemde şeker hastası var malesef
bende aldım twist bugün gelecek bekliyorum.benmi bebelerde kesin seninkiler gibi yaparlar yandım ben
ohhhh afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın inşallah soğanda olabilir aslında havuç salatasındada loyuyorum az kavururken bennursena senin pilavdan yedim gerçekten çok pratik ve leziz yaparım artık sağol :) ama ben acaba soğanda eklenmeli mi diye düşünüyorum birde öyle deneyeceğim bakalım ,ne bileyim ben içine bulgur girince:) ben bulguru soğanlı severimde :)
tebriiikkk edermmmmm
ellerine sağlık canım benim...Zeynep 957----- | İzinli|-----|izinli|-----|izinli|----|izinli|-----|izinli|
İlbatum----- | 79.9|-----|80.4(+500)|-----|79.4( -1000)|-----|78.5(-900)|-----|76.4(-2100)|
Toksin----- |68.8|-----|68.5(-300)|-----|68.5(0.00)|-----|69.5(+1000)|-----|69.3(-200)|
Nevzamansız----- | 97.5|-----|98.4(+900)|-----|98.8(+400)|-----|98(-800)|-----|98(0.00)|
Beyzus----- | 87|-----|85.8(-1200)|-----|izinli|-----|85(-800)|-----|85(0.00)|
Fadime02----- | 100.3|-----|100.3(0.00)|-----|103.4(+3100)|-----|101.9(-1500)|-----|101.6(-300)|
Yasafat----- |83.4|-----|83.4(0.00)|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|
Derin----- |115|-----|114.8(-200)|-----|114.8(0.00)|-----|114.5(-300)|-----|112.8(-1700)|
Yena----- |izinli|-----|izinli|-----|101.4|-----|99.9(-1500)|-----|99.5(-400)|
Ceco34----- |112.4|----- |109.5(-2900)|-----|112(+2500)-----|111.4(-600)|-----|111.7(+300)|
3melegmvar----- |72.4|-----|73(+600)|-----|72.5( -500)|-----|72.5(0.00)|-----|72.5(0.00)|
Yağmurgözlü----- | 99|-----|99.3(+300)|-----|99(-300)|-----|98.7(-300)|-----|98.5(-200)|
Saferan----- |119.8| -----119(-800)|-----|119.4(+400)|-----|119(-400)|-----|118.8(-200)|
Umuttt----- |83.1|-----|84.2( +1100)|-----|83.4(-800)|-----|83.1(-300)|-----|83.6(+500)|
Asumanzeynep----- | 80.3|-----|79.9(-400)|-----|79.9(0.00)|-----|79.7(-200)|-----|79.6(-100)|
Dalokaysmom----- | 89.5|-----|89.9(+400)|-----|izinli|-----|izinli|-----|izinli|
Semiran----- |90.7|-----|90.200(-500)|-----|90.6(+400)|-----|89.9( -700)|-----|89.9(0.00)|
Banu145145----- |106.1|-----|?|-----|105.5( -600)|-----|104.5(-1000)|-----|104.5(0.00)|
Gulma----- | 93.5|-----|93.5(0.00)|-----|?|-----|94.5(+1000)|-----|94.5(0.00)|
AyseC52----- | 98.1|-----|98.1(0.00)|-----|96.1(-2000)|-----|96.1(0.00)|-----|96.1(0.00)|
Tebessüm77----- | 83.3|-----|82.3(-1000)|-----|82.2(-100)|-----|81(-1200)|-----|80.1(-900)|
Profit----- |87.1|-----|87(-100)|-----|86.7(-300)|-----|85.800(-900)|
Bitmedi----- |105.5|-----|105(-500)|-----|104.8(-200)|-----104.8(0.00)|-----|104.8(0.00)|
Ece78----- | 80.1|-----|79.6(-500)|-----|79.3(-300)|-----|78.6(-700)|-----|77.4(-1200)|
Efsunlu----- | 88|-----|?|-----|izinli|-----|86.8|-----|86.8(0.00)|
Yotsuz----- |86.4|-----|84.8(-1600)|-----|84.8(0.00)|-----|84.7(-100)|-----|85(+300)|
İlknur83-----|97|-----|97(0.00)|-----|96(-1000)|-----|96(0.00)|-----|95(-1000)|
Toztoprak-----|105.5|-----|104(-1500)|-----|103(-1000)-----|102(-1000)|-----|100|(-2000)|
Nursena----- |89.5|-----|88.5(-1000)----|87(|-1500)|-----|86(-1000)|
Tombulkelebekim----- |108.1|-----|107.8(-300)|-----|108.5(+700)|-----|izinli|
Mmery-----|116|-----|114.2(-1800)|-----|112.4(-1800)|
Tomurcukkk-----|91.3|-----|91(-300)|-----|90(-1000)|
Papatya_ozmen-----|92|-----|?|
Fatos56-----|101.4|-----|?|
Aslıhanbelek-----|101|-----|101.4(+400)|-----|100.2(-1200)|
Doğa3-----|93.4|-----|93.4(0.00)|
WAW-----|98.5|-----|96.7(-1800)|
Hepinizi kutluyorum güzel hanımlar.....YENİ YILDA ;YENİ VE SAĞLIKLI KİLOLARDA BULUŞACAĞIZ İNŞALLAH....
hepimize alkışşşşşşşşşş :)))
teşekkür ederim canım...beyzus ellerne sağlık. dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum
kız ne yanlış anlaması ben yaptıklarımı anlattım hem anlattıkların çok doğru canım benim teşekkür ederim. kız gerçekten aynı bu benim diyete benziyor bunuda mı yapsam :) ama ben sabah meyve yemedim yumurta ,peynir ve zeytin yedim :) allah korusun canım ya tabi yani vücudumuzu korumak bizim işimiz ,yok ben şok falan yapmadım ama dediğim gibi bu ay sonu 2-3 gün denerim çünkü daha yeni yaptım sık sık yapıpta kendimi riske etmem asla. birde doğum kiloları olduğu için rahat gitti ben 75ten sonrası zorlar diyorum inşalalh zorlamazda :) çünkü ben bayağı 75 takıldım :) haftada 1-1,5 arası normal bencede keşke hep bu hızla versek. ya ece ben leslieleri indiremedim hala kkyı açıp yapıyorum 2 millikten onu 2 defa yapıyorum 2.yi :) yani benimkinde zorlayıcı birşey yok. ben hatırlarsan karatay yapıyordum aslında tekrar dönmeyi düşünüyorum çünkü çerez işi süperdi :) ekmeği oldum olası çok sevmem zaten. karatayı bayağı takip ettim gerçekten hepsi çok mutlu .gül diye biri 30küsür vermişti 5-6 ayda bu yöntemle çok ilgimi çekmişti ve bende yaptım verdim hatta çok canım çektiğinde ekmekte,pilavda yedim :)bende ikizler burcuyum ve abur cuburu çok severim.ama sporu birmanim olmazsa sıkı yaparım(bel fıtığo hastalık fln gibi).ne çok arkadaş var ikizler burcu
canım yanlış anldıysam özür dilerim.ben geçen karatayı araştırırken bi sayfaya denk geldim.burda 2 günlük şok diyet yazıoyordu sanırım.öylesine baktım.senin geçende öğlen ve akşamda bunları yiyorum diye yazdığın bi yer vardı .aaa dedim özlemde burdan gördü kahvaltıyı da uyarladı heralde dedim.şok diyet sağlıksız zaten biliyoruz hepimiz.günlük 1000 calden daha az aldığımızda kaslarımız erimeye başlıyormuş.karatayı okurken bu şekilde yani 1000 cal nin altına düşen arkadaş öğüt vermi demişki sakın böyle hata yapmayın.şimdi sağ omuzundan ameliyat olacakmış sonrada soldan.çünkü kasları erimiş.hepimize cazip geliyor kilolar 1-2 gitsin ve şoklargöz boyuyor ama Allah korusun hepmizi...ben lesli yaparkende korkuyorum bazen abarttım mı diye.bu da bir hırs çünkü ve lesli yaparken bazı kemikleri kırılan birileri yazmışlar lesliyele yürü başlığında.ben sana ekmek yemediğin içni bişey demiyorum zaten ,pirinç,unlu şekerli bunlar zararlı şeyler çok sevsekte.ekmeği de ister yersin ister yemezsin ben karataycılara bakıyorum çok mutlular sağlıklarına kavuştukları için ama onun yerine 1 çay bardağı kuruyemiş var.ekmeğin içindeki vitaminleri ve mutluluk hormanını fln bi şekilde karşılıyorlar.
verdiğin kilo çok çok güzelama dediklerimi de bi düşün derim.zaten okula odaklanma sen 20 yi geçtin ne kaldı.azar azar ver sağlıklı ver bi de miniciğin var.senin akıl ve ruh sağlığın bebişin için de çok önemli.inşallah yanlış anlamazsın dediklerimi canım
bak şok diyert listesi
ZAYIFLAMA-DYET-KLO VERME-Doal Zayflama-diet-Bitkisel-hzl zayflamak
olsun yeni yılda gidecek ve sen 2 hanelerde istediğin kilonun hazzını yaşayacaksın bu yıl unutma :)))tşk beyzuş abla emeğine sağlık..
yine dereceye girmişim sevindirik oldum yaw..ne kaa güzel..yeni yıla 3 hane gireceğim ama olsun temmuz a kadar inş baya bi kilo veririm
herkesi tebrik ederim kızlar..2012 bizim yılımız olsun dal gibi olamasakta sağlıklı kilolar vererek bizlerde zayıflayalım..
hanaaa yeni bir yarış daha hadi bismillah deyip pazara başlarım ama yarın tıkınırım kesin :)OCAK YARISMASI
ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5kg
TOKSIN 69.3kg
sende harikasın canım ya her hafta böyle versek değil mi, ne kadar zamanda ben 57 olurum hocammmmmm hele hesaplayıver :))))tebrikler kızlar ve eline sağlık beyza balam.ben bu hafta 1 kg mı geçtim diye seviniyordum maşallah gurubumuzda hareketlendi baya .herkeslere
bilemiyorum canım ya 1.lik çok güzel olur ama ne yaparım hiçbir fikrim yok ama okula odaklanmam gerek :))) seni yakalasam zaten sonrasını yavaş yavaş veririm ,zaten 2. dönem çalışmaya başlıyorum ya daha rahat gidebilir...aaaa alintilarim nerde nasil olduysa hepsi gitmis
yagmurgözlü cnm dularina aminnnn
tebessüm oruc tutarken 2kilo aldimda 70 olmadan bittti diye seviniyorummmm
dermanablaa hosgeldin kiz bizi birakma bidaha merek ediyoruz
ilbatum süpersin kiz ocak yarisinin birincisi olacaksin gibi
beyzus ablacim ellerine saglik
ilk 3ce giren kizlar tbrkler
gulma bebisin hastaymis gecmis olsun cnm benim kizda cok fena öksürüyor
yeni gelen arkadaslar hosgeldin dogru yerdesin
gitti füsunum ya çok inatçıyım ben tipik kova kadını işte :) sağol canım benim amin. rabbim hepimizi istediğimiz kilolara inmeyi nasip etsin. merakla beklediklerimdensin inan :)Oyyy Özlemmm maşallah sana ya ne güzel gitti kiloların,yürekten kutluyorum canım süpersin sen süper,tü tü tü tü nazarlardan korusun Rabbim
az kaldı ama bakalım bundan sonrası zorlayacak beni eminimyüreğine sağlık canım. allaah razı olsun amin.
yok yok maşallah az kalmış
arkadaşlar yeni yıla büyük bir azimle girmişiz maşallah. 3-5 herkes kilocuklarından biraz atmış. yerinde sayan alan çok yok maşallah maşallah. yeni yıla nasıl girerseniz öyle devam edermiş. bu günleri sıkı tutun. zayıflayarak girelimki yıl bitmeden çıtır hatunlar olalım.
ne yarışı ne yarışı??
tamam bebeğim 1.olurum :)sen hedefini gerçekleştireceksin ben sana güveniyorum ,evet ben şu an öyleyim ama emin ol sonrası bu kadar hızlı gitmeyecek çünkü ben 75te çok takıldım hamile kaldığım kiloda bu :)valla rahatsızlık olmasa yakalardım seni ama beni geçtin bravoo ama benim hedefim hala geçerli ocak sonu 75
ama sen şimdiden birincisin
afiyet olsun beyaz ekmek ve pilav acıktırıyor
bende yarından korkuyorum ama yiyecem herşeyden
kabarık bir menü olmayacak eşim yok annemlerle kutlarım onlarda şeker hastası o yüzden menü çok olmayacak ama krüyemiş cips kurabiye yerim pilavdanda yerim yarın için kendime sınır koymıyacam
Canım aynen burdan koptuğum anda geri alıyorum bu bi gerçek yani.O yüzden tam gaz devam.
Karataya baktım şimdi sen yazınca.Cidden hoşuma gitti.3 öğün baz alıyor.Ara öğünleri gereksiz buluyormuş.Sıkı bir kahvaltı.Öğlen acıkmazsanız yemeyin yada kurur yemiş yiyin diyor.Akşam 8 den sonrada bişey yemeyin yazıyordu.Sen 5,30 da bırakıyorsun.Biraz erken değil mi acıkmıyon mu gııı :) Benim midem kazınıyo valla yatarken.
Ekmek yerine de ceviz fındık badem falan öneriyo.Ekmekteki B vitamininin yerineymiş.Ben belli bi listeye bağlı kalamıyorum işte.Problem orda.Beyaz ekmek zaten yemiyorum.Kepekli ekemk yada kepekli galeta yiyorum.Ama açıkçası pilavdan vazgeçemiyorum.
Yarış işine gelince aslında iyi fikir ama ben çalıştığım için çok sıkı takip edemeyebilirim arkadaşları.Hata yapmak ta istemem.Rezil olmak var bide beceremeyip.ama fikrin müthiş.Uygulayan olursa katılırım ben.duyrulur... :) 90 kilo civarı arkadaşlar haydin biriniz üstlenin bu işi de yarışalım cidden.Azim lazım.
Bu arada geçen hafta kilo verimi ve motivasyon düşüktü biraz.Bu hafta herkes kilo vermiş gibi.Süper gidiyoruz valla topicler arası yarışsak 1. oluruz kesin :)
Özi naptın canım 5,30 dan sonra aç kalmanın acısını mı çıkardın :) İnsülin direncini yükseltti heralde birden.Ondan acıktın sen.dikkat et geri toparla.Ben senin 6 lı rakamlarla bildiri yapmanı istiyorum artık.Yakışır arkadaşıma
Çıtır anne Özlem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?