Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok lezzetli zaten soğanda girerse ne olur anammmmmmmmmmm :)

oy yavrum kıyamam ben ona ne düşünceli maşallah ,bencede sen en büyük tacı almışsın :)

selam kızlar
arkadaşın ısrarı üzerine çay içmeye gittim yanında da kek felan yedim akşam da misafirliğe davetliyiz yerim orda da bişeyler ilk defa gideceğimiz bir ev artık bu haftanın kaçamağı bugün olsun napıyım
ece ve özlem sizi tebrik ederim harikasınız
ben yetişemiyorum size maşallah ama haftaya daha gayretli olacağım bakalım
beyzuş ablacım ellerine sağlık
dereceye giren fıstıkları da ayrıca tebrik ederim azimleri daim olsun
geç saatte geliriz uğramaya çalışırım

Ahh ece bir de söylemeyi unuttum ben 1 aydır filan omega3 desteği almaya başladım.Şimdilik farkını çok anlayamasam da zaman içinde anlarım umarım.Arkadaşlar marincap diye bir marka önermişti ben de eczacımdan onu istedim ama bana önermedi başka bir marka verdi seven seas pulse diye bir ürün.Marincaptan 12 tane içeceğine bundan 1 tane içiyorsun dedi değerleri çok düşükmüş marincapın sanırım.Fiyat olarakta 13 marincap 24 seven ama içlerinde ikisininde 60 tane var.Bana günde bir tane yeter dedi eczacım ben de kahvaltılardan sonra bir tane içiyorum.Yağ yakımı,hücre yenilenmesi ve depresyona iyi geliyor diye biliyorum omega3.Uzun vadede yararlarını görürsem yine yazarım sizlere şimdilik iyi gibi özellikle sanki cildime faydası oldu biraz.

benm de kuruyemişlerden sonra çok hoşuma gitti ve 2 gündür çok acıkmadım.dün 6,30 da yediğim halde gece karnım nasıl kazınırdı normalde hiç bişicik olmadı.spor yaptıktan 1-2 saat sonra biraz acıkır gibi oldum 12 ye geliyordu saat limonlu su içtim kesti.hayretler içindeyim.ama kahvaltı krallar gibi yapılıyor valla.öğlen akşam zaten o şekilde besleniyor sayılırdık aralarda meyve kuruyemiş yiyordum artk yemeğin yanında yiyeceğim ve yemek aralarını açacağım.meyve ben ara ara yerim emziren anneler yesin demiş zaten canan karatay.birazdan eşim gelirse nişantaşı pazarına çıkacağım ceviz badem fındık fıstık alacağımmm oleyyy.menülerini paylaşırsan çok sevinirim.bizede örnek olur canım

yerim onu ben yerimmm

ben sana dedim bak senin listen.yoksa onlarmı senden .çalmışşş
karatay benim de çok hoşuma gitti gül valla nasıl azimli maşallah ve çok güzel açıklamalar yapıyor baştan okudum biraz.ara ara okuyup faydalanacağım bende.36 günde çok rahat gider 4-5 kilo bence birazda iyileşip spor yaptınmı tamam.5 hafta var.haftada 1 kg ya yakın versen gider gider.
lesli ben eşime bi daha sorayım direk sana yollayabilirmiyim. bizde çok var.ben hangisini canım istersen pondan yapıyorum bazen karıştırıyorum ondan bundan.hatta yenilerde çok zayıflar var ve onları gördükçe daha bi gaza geliyor insan ve leslide daha zayıf bunlardakeşke bi şekilde isteyenlere rahatça gönderebilsem.verdiğim linklerden olmuyor demekki.eşim gelsin de unutmadan söyleyeyim

aslında omega3 ü bende okudum ama kullansam mı bilemedim.yediklerimizden karşılayamazmıyızki?ben takviye almaktan çekiniyorum nedense.senin ki daha cazipmiş eczacının dediğine göre.kullan da bakalım yorumlarını bekleyeceğm

Valla açıkçası Canan Hocanın kitabını da aldım okudum kadının dediği ve uyguladığım her şey beni daha iyi hissettirdi o yüzden de ben kullanmaya başladım.Ben de çok çekinirim takviyelerden.Bu omega3 olayını bir arkadaşımdan da cilt için duymuştum rus bir elemanları vardı kız sürekli kullanırmış omega3 ve cildi çok güzelmiş yaşı da varmış ama yine de pürüzsüzmüş.Hatta o da kullanmaya başlamıştı ama o zamanlar kilo yapacağını sandığım için hiç düşünmemiştim bile kullanmayı.Ben balık çok tüketen bir insan değilim günde bir çay bardağı (100 gr ) ceviz de karşılamıyor ki Hoca öneriyor takviyeyi.Tamam canım ben bu kutu bitsin paylaşırım değişim olursa bende.

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..ben 2.5 yıllık evliyim canım

Son düzenleme:

amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..bende 2.5 yıllık evliyim canımm....

bende nedense çekinirim bu tür şeylerden :26:
sağol canım asıl harika olan sensin o kadar kilo vermişsin maşallah ,ben sana yetişmeye çalışıyorum daha senin kadar kilo veremedim sonuçta :)
İLBATUM
TOZTOPRAK
DERİN

Kutlarım hepinizi can-ı gönülden maşallah Umarım hep böyle devam eder kilo verme serüveniniz...
sağol canım, inşallah seninde ilerleyen zamanda istediğin şekilde gider.

valla benden çalmışlar :))) karatay çok mantıklı kahvaltıdan sonra acıkmıyorsun bile tam senlik aslında şu insülin direnci nedeniyle bence dene . eee 36 günde gider diyorsun şimdide kız sen nasıl matemetikçisin daha az önce okula odaklanma gitmez sağlıksız dedin, şimdide gider diyorsun okulların açılmasına o kadar var hatta 1-2 gün fazlası ama ben bugün ve yarın şımaracağım için 36 diyorum :))
ben hiç açamadım canım giriyorum ama açılmıyor sen dvd falan mı aldın varsa ben nerden alabilrim?

catlasin cnm catlasinnnnnnnnnnnnnn
Bende bende Hatta ben ince ince biberde dograrim cnmcim söyle domatesli Allahtan karnim tok hic canim istemedi

İnşallah canım hepimiz için öyle olur umarım.Rabbim kalbimize göre versin...

kimseler kalmamisssss :2::2::2: Herkesler yilbasi hazirliginda sanirim . Mamalari yapip yapip hüpleticeksiniz dimiiiiiiiiValla sora nasil gümletirsiniz bilemem.
Biz kutlama falan yapmiyoruz. Oysa bekarken annem ne güzel mamalar yapardi. Esim hoslanmiyormus bende üstelemiyorum. Ama kizimla bisiyler yapariz kendi capimizda.
Öglen yürüyüs yaptim. Baktim günes cikti kendimi hemen sokaga attim. Kizimla beraber 1.5 saat yol yürümüsüz.
Bugünkü menümüde yaziyim zaten kimsecikler yok
SABAH:
4-5 tane kitir ekmek (ufak oluyolar zaten )
3-4 dilim yagsiz diyet dilim kasar peynir
5-6 zeytin
Domates, biber
1 tk diyet cilek receli
2 bardak az sekerli cay
arada su
ÖGLEN:
dünden kalan 1 tabak lahana
su
arada 1.5 saat yürüyüs
AKSAM:
Firinda tavuk
Kitir ekmek
Salata
1 bardak diyet kola
üstünede azicik cikolata yedim ama coktaaaaaaaaaaaaaaaandir yememistim bgünlük böle olsun
Yine gelirim kizlar görüsürüzzzzzz

evet evet aslında insülin direnci için denemek istiyorum ençokta.ama kuruyemişlerde cezbetmiyor değil.kız ben evdeyim ya şuan annemlere gitmeme 3 hafta kaldı.nedense seni de öyle hesapladım başta.sonra sen günü yazınca çok da değilmiş dedim 35 günde 4-5 kg ..ben çalışmayı düşünmediğim içn aklım ermemiş işte zaten bu kafayla gitsem çocuklara madar olurum kafam darmadağan oluyor 3 çocuktan:44::44:

inşallah daha iyi hissedersin canım.hadi bakalım karataycı olduk.bi sürü kuruyemiş aldım.kabuklu ceviz,kabuklu fıstık,çiğ badem.öğle ve akşam öğünlerinde de yiyormusun kuruyemiş?

Ben sadece sabah yiyorum yetiyor bana ama yiyen arkadaşlar var.Günde 1 ince belli çay bardağı yetiyor 100 gr.a tekabül ediyormuş bu.Ama alışana kadar ekmeksizliğe ye canım sorun yok.Bir de ceviz diğerlerine göre daha tok tutuyor gibi geliyor bana onu badem takip ediyor.Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.1 ay kadar dene en azından.Bak karatay topiğinde bir arkadaşın bu gün 40 kilo oldu maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım cuma bildirim yaptım diye az saldım sanırım

sabah 1 kaşık lor 1 dlm layt ekmek 4 zeytin 1 tane küçük sosis(kızım yiyemedi ben yedim)
öğlen 1 lahmacun az salata
akşam 1 nescafe tabağı kadar mantı az turşu
1 ıssırık çikolatalı gofret kızlarım yerken canım çekti eskiden her yemekten sonra çilokata yerdimde aşla gekdim 1 aydır yemiyordum işte böle
öğleden sonraa arkadaşa gittim siğara böreği puaça mozaik pasta vardı yemedim ama 2 gündür acayip sulanıyom valla millet yerken çıtır çıtır canım çekti hemen aklıma 91 kiloluk hakm geldi kat kat herkez zayıflamışsın dedikçe coşmayım dedim uslu uslu kenarda çayımı yudumladım

arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??

valla 1aydır burdayım ama kaptanı bilmiyorum kaptan nerdesin mürettebat seni arıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…