ohhhh afiyet olsun yaramasın kilo yapmasın inşallah soğanda olabilir aslında havuç salatasındada loyuyorum az kavururken ben
tebriiikkk edermmmmm
oyyyyyyyy maşşallah kızım diyoki anne bu hafta hangisini aldın alamadım kızım dedim oyyyy kıyamma anne sana ben sana yılbaşı hediyesi hangi tacı istiyosan alırım dedi u hafta en büyüük tacı ben almış oldum sanırım
Canım sorun değil tahmin ettim zaten görmeden çıktığını.
Karataya hala devam ediyorum ama topikte paylaşım yapamıyorum burayı takip ediyorum orayı da arada okuyorum ama paylaşımım yok.Karatay benim mide ve sindirimime çok iyi geldi açıkçası çok rahatlattı.Ancak şu şok diyetteyken bildiğiniz üzere mideyi yine hassaslaştırdım ve açıkçası eski diyet düzenime bir türlü geçemedim çok kaçamak yaptım.1-2 gündür düzene girdim ama şükür.
Ben nasıl uyguluyorum şöyle anlatıyım canım kendimce uygulamaya çalışıyorum çünkü evde ne pişerse onu kendime uyarlıyorum.
Sabahları güne 2-3 kuru kayısı ve büyük bir bardak su ile başlıyorum.Kahvaltı klasik (avuç içi kadar b.peynir ya da kaşar vs ama yağsız olmayacak,10-15 adete kadar zeytin,yeşillik sınırsız,1 ince belli çay bardağı ceviz,ben süt içiyorum genelde tarçınlı,2 kayısı kıvamı yumurta.)
2.öğünüm oluyor bir de ben 3 öğün yemiyorum açıkçası geç kalktığımdan yetiyor bu.Mesela bu günkü menümü sayayım (mercimek çorbası,3 köfte,koca bi bardak 500ml kadar sodalı ayran) bol bol su içiyorum bide.Sebze de yiyorum,meyve zaten bana yasak midemden dolayı o yüzden tatlı isteyince canım kuru kayısı incir çok iyi geliyor.Bir de tatlı krizlerinde süte türk kahvesi ve tarçın katıp ısıtıp içmek süper özellikle akşamları.Saat 18:00 den sonra bir şey yemiyorum.Bir de erken yatıp erken kalksam tam süper olacak.Çünkü yağ yakımı en çok gece 02-05 arası uykuda olurmuş öyle diyor Canan Hoca.Ama ben 5 te yatağa giriyorum uzun süredir neredeyse.İstersen burda menülerimi paylaşırım size de örnek olur Ececim.Çok rahat bir beslenme şekli Karatay.Ekmekle aram çok yoktu ama ekmeksiz doyulmaz sananlardandım süper de doyuluyor valla.
tebriiikkk edermmmmm
oyyyyyyyy maşşallah kızım diyoki anne bu hafta hangisini aldın alamadım kızım dedim oyyyy kıyamma anne sana ben sana yılbaşı hediyesi hangi tacı istiyosan alırım dedi u hafta en büyüük tacı ben almış oldum sanırım
kız ne yanlış anlaması ben yaptıklarımı anlattım hem anlattıkların çok doğru canım benim teşekkür ederim. kız gerçekten aynı bu benim diyete benziyor bunuda mı yapsam :) ama ben sabah meyve yemedim yumurta ,peynir ve zeytin yedim :) allah korusun canım ya tabi yani vücudumuzu korumak bizim işimiz ,yok ben şok falan yapmadım ama dediğim gibi bu ay sonu 2-3 gün denerim çünkü daha yeni yaptım sık sık yapıpta kendimi riske etmem asla. birde doğum kiloları olduğu için rahat gitti ben 75ten sonrası zorlar diyorum inşalalh zorlamazda :) çünkü ben bayağı 75 takıldım :) haftada 1-1,5 arası normal bencede keşke hep bu hızla versek. ya ece ben leslieleri indiremedim hala kkyı açıp yapıyorum 2 millikten onu 2 defa yapıyorum 2.yi :) yani benimkinde zorlayıcı birşey yok. ben hatırlarsan karatay yapıyordum aslında tekrar dönmeyi düşünüyorum çünkü çerez işi süperdi :) ekmeği oldum olası çok sevmem zaten. karatayı bayağı takip ettim gerçekten hepsi çok mutlu .gül diye biri 30küsür vermişti 5-6 ayda bu yöntemle çok ilgimi çekmişti ve bende yaptım verdim hatta çok canım çektiğinde ekmekte,pilavda yedim :)
valla okula odaklandım bir kere bir şekilde vereceğim 70 olmaz belki ama 72yi falan görsem fena olmaz daha çok var hem ne dersin 36 günde 4-5 kilo gitmez mi? yani sağlıksız mı olur yani ne diyorsu
karatay gerçekten güzel belli bir diyet listen yok canın ne istiyorsa onu pişir ama kurala uyarak tabi. ben ara öğün yediğimde daha çok acıkıyorum bana bu iyi gelmişti hem kuruyemişte var :))) ve ben 2 ay önce falan denedim başarılıda oldum ,sende dene canım,oradakilerin menülerine bak ben çok örnek almış yapmışımdır ,oraya yazmadım ama hep takip ettim en beğenilen menüleri çaldım yaptım :))) evet 8 diyor ama ben onu 6-6,5 gibi yapıyordum yani 5,5 olması beni zorlamadı alıştım sende 8den sonra yiyorsan önce 8e çekersin sonra istediğin zamana :) pilav bende yedim ama bu 3-4 kaşığı hiç geçmedi.
o zaman sen hemen 90ları örgütle yapacak biri vardır mutlaka :) yarışla daha iyi oluyor bak biz yeniden başladık hayırlısıyla :)
valla ya dahada yapmam yedim ama nasıl acıktım ya meğer uyguladığım yöntem çok daha güzelmiş :)
sağol canım benim inşallah beraber 6larıda göreceğiz rabbimin izniyle.
ayyy şımarttın beni ama çıtır mıtır falan :)) sağol tatlım benim
Ahh ece bir de söylemeyi unuttum ben 1 aydır filan omega3 desteği almaya başladım.Şimdilik farkını çok anlayamasam da zaman içinde anlarım umarım.Arkadaşlar marincap diye bir marka önermişti ben de eczacımdan onu istedim ama bana önermedi başka bir marka verdi seven seas pulse diye bir ürün.Marincaptan 12 tane içeceğine bundan 1 tane içiyorsun dedi değerleri çok düşükmüş marincapın sanırım.Fiyat olarakta 13 marincap 24 seven ama içlerinde ikisininde 60 tane var.Bana günde bir tane yeter dedi eczacım ben de kahvaltılardan sonra bir tane içiyorum.Yağ yakımı,hücre yenilenmesi ve depresyona iyi geliyor diye biliyorum omega3.Uzun vadede yararlarını görürsem yine yazarım sizlere şimdilik iyi gibi özellikle sanki cildime faydası oldu biraz.
aslında omega3 ü bende okudum ama kullansam mı bilemedim.yediklerimizden karşılayamazmıyızki?ben takviye almaktan çekiniyorum nedense.senin ki daha cazipmiş eczacının dediğine göre.kullan da bakalım yorumlarını bekleyeceğm
amin canım hakkımızda hayırlısı olsun inş..ben 2.5 yıllık evliyim canımüzülme canım...dertlerimiz aynı..bende bebek için çabalıyorum..
eşim öyle ok istiyorki.. bana sölemese de bir çocukgörünce nasl bakıyor,gözleri parlıyor..
benmde en büyük yalanım istemiyoruz demek...Allah ım zoruna gitmesin((
çok üzülüyorum ama neden herkes her gördügünde soruyor..
ben 1.5 yıllık evliyim.pekiya sen?
hakkımıza hayırlısı olsun.....
üzülme canım...dertlerimiz aynı..bende bebek için çabalıyorum..
eşim öyle ok istiyorki.. bana sölemese de bir çocukgörünce nasl bakıyor,gözleri parlıyor..
benmde en büyük yalanım istemiyoruz demek...Allah ım zoruna gitmesin((
çok üzülüyorum ama neden herkes her gördügünde soruyor..
ben 1.5 yıllık evliyim.pekiya sen?
hakkımıza hayırlısı olsun...
.
bende nedense çekinirim bu tür şeylerden :26:aslında omega3 ü bende okudum ama kullansam mı bilemedim.yediklerimizden karşılayamazmıyızki?ben takviye almaktan çekiniyorum nedense.senin ki daha cazipmiş eczacının dediğine göre.kullan da bakalım yorumlarını bekleyeceğm
sağol canım asıl harika olan sensin o kadar kilo vermişsin maşallah ,ben sana yetişmeye çalışıyorum daha senin kadar kilo veremedim sonuçta :)selam kızlar
arkadaşın ısrarı üzerine çay içmeye gittim yanında da kek felan yedim akşam da misafirliğe davetliyiz yerim orda da bişeyler ilk defa gideceğimiz bir ev artık bu haftanın kaçamağı bugün olsun napıyım
ece ve özlem sizi tebrik ederim harikasınız
ben yetişemiyorum size maşallah ama haftaya daha gayretli olacağım bakalım
beyzuş ablacım ellerine sağlık
dereceye giren fıstıkları da ayrıca tebrik ederim azimleri daim olsun
geç saatte geliriz uğramaya çalışırım
sağol canım, inşallah seninde ilerleyen zamanda istediğin şekilde gider.İLBATUM
TOZTOPRAK
DERİN
Kutlarım hepinizi can-ı gönülden maşallahUmarım hep böyle devam eder kilo verme serüveniniz...
benm de kuruyemişlerden sonra çok hoşuma gitti ve 2 gündür çok acıkmadım.dün 6,30 da yediğim halde gece karnım nasıl kazınırdı normalde hiç bişicik olmadı.spor yaptıktan 1-2 saat sonra biraz acıkır gibi oldum 12 ye geliyordu saat limonlu su içtim kesti.hayretler içindeyim.ama kahvaltı krallar gibi yapılıyor valla.öğlen akşam zaten o şekilde besleniyor sayılırdık aralarda meyve kuruyemiş yiyordum artk yemeğin yanında yiyeceğim ve yemek aralarını açacağım.meyve ben ara ara yerim emziren anneler yesin demiş zaten canan karatay.birazdan eşim gelirse nişantaşı pazarına çıkacağım ceviz badem fındık fıstık alacağımmm oleyyy.menülerini paylaşırsan çok sevinirim.bizede örnek olur canım
yerim onu ben yerimmm
ben sana dedim bak senin listen.yoksa onlarmı senden .çalmışşş
karatay benim de çok hoşuma gitti gül valla nasıl azimli maşallah ve çok güzel açıklamalar yapıyor baştan okudum biraz.ara ara okuyup faydalanacağım bende.36 günde çok rahat gider 4-5 kilo bence birazda iyileşip spor yaptınmı tamam.5 hafta var.haftada 1 kg ya yakın versen gider gider.
lesli ben eşime bi daha sorayım direk sana yollayabilirmiyim. bizde çok var.ben hangisini canım istersen pondan yapıyorum bazen karıştırıyorum ondan bundan.hatta yenilerde çok zayıflar var ve onları gördükçe daha bi gaza geliyor insan ve leslide daha zayıf bunlardakeşke bi şekilde isteyenlere rahatça gönderebilsem.verdiğim linklerden olmuyor demekki.eşim gelsin de unutmadan söyleyeyim
catlasin cnm catlasinnnnnnnnnnnnnnaman maşşallah harikasın
orucu kilo almadan tamamladın sanırım bravooo
o bahsettiğin kitapları biliyorum ben 1. sınıf için sen doğru biliyorsun sen onlardan al bir kaç tane dene bakalım
insan sıkılır o kitabı okumaya
daha tam istediğim gibi yapamıyorum sporu başlıyım tam tavukta gelecek tavuğu bende özledim
senide tebrik ederim gitmiş kilolar bu hafta hadi ver ver kaynana çatlasın çat diye
geçmiş olsun ve hoşgeldin
Bende bendenursena senin pilavdan yedim gerçekten çok pratik ve leziz yaparım artık sağol :) ama ben acaba soğanda eklenmeli mi diye düşünüyorum birde öyle deneyeceğim bakalım ,ne bileyim ben içine bulgur girince:) ben bulguru soğanlı severimde :)
bende nedense çekinirim bu tür şeylerden :26:
sağol canım asıl harika olan sensin o kadar kilo vermişsin maşallah ,ben sana yetişmeye çalışıyorum daha senin kadar kilo veremedim sonuçta :)
sağol canım, inşallah seninde ilerleyen zamanda istediğin şekilde gider.
valla benden çalmışlar :))) karatay çok mantıklı kahvaltıdan sonra acıkmıyorsun bile tam senlik aslında şu insülin direnci nedeniyle bence dene . eee 36 günde gider diyorsun şimdide kız sen nasıl matemetikçisin daha az önce okula odaklanma gitmez sağlıksız dedin, şimdide gider diyorsun okulların açılmasına o kadar var hatta 1-2 gün fazlası ama ben bugün ve yarın şımaracağım için 36 diyorum :))
ben hiç açamadım canım giriyorum ama açılmıyor sen dvd falan mı aldın varsa ben nerden alabilrim?
bende nedense çekinirim bu tür şeylerden :26:
valla benden çalmışlar :))) karatay çok mantıklı kahvaltıdan sonra acıkmıyorsun bile tam senlik aslında şu insülin direnci nedeniyle bence dene . eee 36 günde gider diyorsun şimdide kız sen nasıl matemetikçisin daha az önce okula odaklanma gitmez sağlıksız dedin, şimdide gider diyorsun okulların açılmasına o kadar var hatta 1-2 gün fazlası ama ben bugün ve yarın şımaracağım için 36 diyorum :))
ben hiç açamadım canım giriyorum ama açılmıyor sen dvd falan mı aldın varsa ben nerden alabilrim?
Valla açıkçası Canan Hocanın kitabını da aldım okudum kadının dediği ve uyguladığım her şey beni daha iyi hissettirdi o yüzden de ben kullanmaya başladım.Ben de çok çekinirim takviyelerden.Bu omega3 olayını bir arkadaşımdan da cilt için duymuştum rus bir elemanları vardı kız sürekli kullanırmış omega3 ve cildi çok güzelmiş yaşı da varmış ama yine de pürüzsüzmüş.Hatta o da kullanmaya başlamıştı ama o zamanlar kilo yapacağını sandığım için hiç düşünmemiştim bile kullanmayı.Ben balık çok tüketen bir insan değilim günde bir çay bardağı (100 gr ) ceviz de karşılamıyor ki Hoca öneriyor takviyeyi.Tamam canım ben bu kutu bitsin paylaşırım değişim olursa bende.
evet evet aslında insülin direnci için denemek istiyorum ençokta.ama kuruyemişlerde cezbetmiyor değil.kız ben evdeyim ya şuan annemlere gitmeme 3 hafta kaldı.nedense seni de öyle hesapladım başta.sonra sen günü yazınca çok da değilmiş dedim 35 günde 4-5 kg ..ben çalışmayı düşünmediğim içn aklım ermemiş iştezaten bu kafayla gitsem çocuklara madar olurum kafam darmadağan oluyor 3 çocuktan:44::44:
inşallah daha iyi hissedersin canım.hadi bakalım karataycı olduk.bi sürü kuruyemiş aldım.kabuklu ceviz,kabuklu fıstık,çiğ badem.öğle ve akşam öğünlerinde de yiyormusun kuruyemiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?