Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben akşam yedim fıstık canım çekmişti.aslında genede sınırlı tüketsem iyi100 gr da 550 cal var bildiğim kadarıyla ceviz vs de.bi de ana öğün yerine 1 muz ve 1 tabak kuruyemiş yiyebilirsiniz denmiş.buda çok hoşuma gitti benim:)))

BUGÜN şöyle düşünün; bugün geçmişinize göre en YAŞLI , geleceğinize göre en GENÇ halinizdesiniz...RUHUNUZ hiç ama hiç İHTİYARLAMASIN.. :))

Son düzenleme:
aferin sana ya maşallah valla bende çikolata yedim :) benim regliye 8-10 gün var ama bende başladı offff
Eki Görüntüle 318038

BUGÜN şöyle düşünün; bugün geçmişinize göre en YAŞLI , geleceğinize göre en GENÇ halinizdesiniz...RUHUNUZ hiç ama hiç İHTİYARLAMASIN.. :))
aminnnnnnnn
catlasin cnm catlasinnnnnnnnnnnnnn

Bende bende Hatta ben ince ince biberde dograrim cnmcim söyle domatesli Allahtan karnim tok hic canim istemedi
ben yeidm valla gümletemedimde bakarız artık hafta içi icabına :)))
İnşallah canım hepimiz için öyle olur umarım.Rabbim kalbimize göre versin...
amin canım benim inşallah
bende mama falan yapmayacağım ama pasta alırız, çerez falan bugün ve yarın coşarım ben :) inşalalh haftaya yansıtmamda :)
sen ne güzel yürüyüşte yapmışsın darısı bana....

valla orada kimi okuduysam herkes pek memnun halinden ki bende uygularken çok rahattım çünkü herşeyi yiyorsun ekmek,pilav falan hariç ve istediğin kadar. bende okula başlayınca düşünüyorum karatayı hem doygun olurum daha iyi olur habire birşeyler yemektense. yok canım daha çok var okuların açılmasına ,sen annenlere mi gidiyorsun ? eee sen ne zaman başlayacaksın işe peki? inşalalh bende bu süreçte veririm canım ya gerçekten çok istiyorum arkadaşlar şaşırsın değil mi :)))
sana helal olsun canım ben 1 taneyle zar zor ilgilenirken sen 3 taneyle başediyorsun, bu yılın annesi seni seçiyorum :))))

muz ve 1 tabak çerez 1 öğün yerine mi geçiyormuş sanki öyle yazmışsın, eğer öyleyse okula giderken götürür öğlen yerim valla yemek götürmektense daha iyi değil mi?

ayyy ama yedim sayılmaz 1 ıssırık dolaptaaa koca koca paketler bana bakıyo açtıkça lapagını valla

Selammmmmm :122:

Kimsecikler kalmamış ama olsun nasılsa birazdan hepiniz yamacıma dönersiniz hatta belkide ben yazdıklarımı bitirene kadar burası panayır alanına döner inşallahhhhhhhhh
Geçmişi bir cırpıda okudum ve yılbaşı yarışı için bildirimleri listeye ekledim; şimdi diyorum yarınmı açıklasam yoğsam bu gece mi
Bugün kız kardeşim bendeydi akşama kadar ve inanın evin gideceklerine yakın halini görseydiniz eminim şok geçirirdiniz
Onun ikizler maşallah tam haydut olmuşlar benim küçük cadıda kendi çöplüğünde daha beter kudurdu.
Holden tut salona kadar her yerde oyuncaklar vardı en son hatta eşim bile geldiğinde anammmm dedi
Kız kardeşim enişte artık bir daha bizi eve almazsınız herhalde dedi ama aslında sorumlu benim çünkü onlara dokunma keyiflerine baksınlar diyen benim nasıl sevindiler tetem seni çok seviyoruz yok işte tetem bize ne vereceksin diye
Sonra tabiki 15 dakika toplandı her yer. En azından onlarda gönüllerince eğlendiler ve onların yüzündeki o mutluluk herşeye değer

Ablacığıııııııııımmmm geç oldu ama sanada hayırlı cumalar diyeyim
Rabbim o güzel dualarını kabul etsin ve herşeyi gönlüne göre versin inşallah ... Aminnnnnnnnnn

Geçmiş olsun canım inşallah şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur
Birde sen ne yaptın yaw o ne güzel liste valla yarın akşam sizemi mi gelsek ne yapsak
Ben planladığım hedefe ulaşamadığım için geçen gecede dediğim gibi kesinlikle hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum. Yoksa benimde aklımda benzer şeyler vardı Normal akşam yemeği ( onuda erken yiyoruz zaten ) haricinde bir küçük kase kuruyemiş en fazlada yanınada 1 bardak şekersiz limonata hee eşim birşeyler alırsa ucundan eccük yerim tabiki ama özel hazırlık asla yapmayacağım hak etmedim ziyafeti

Canım tekrar geçmiş olsun bizde seni çok özledik inşallah bir an önce yılbaşından sonra aramıza dönersin :122:
Anammmmm yaş pastamıııııı bi denede bana göndersen ya kazayla
Valla çok özledim yaş pasta yemeği ama daha doğum günüme daha iki ay var o zamana kadarda yaş kuru fark etmez bana pasta yok

Kilom aynı 104.5 bu hafta hiç verememiş ne yazıkki ceco canım sende beni 104.5 listeye al kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm.

Tamamdır adaşım hallettim bile Listeyide ya gece yarısı yayınlarım ertesi güne süpriz olsun yada yarın sabah artık çoğunluk nasıl isterse

geçen hafta:78.5

bu hafta:76.4

giden 2100 :)))

sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)

spor :malesef bu hafta yok

Süpersin Özlemciğim yaaa Rabbim nazardan saklasın
Valla ben senin sistemini çok tuttum baksana ne güzel vermişsin maşallah
YOk yok bende senin izindeyim pazartesiden itibaren :122:

CECOOOOOO canım senin liste ne alemde ?
ay ben kaç kiloymuşum çok merak ediyorum ,acaba kaç kilo gitti?

:122: :122: ne yapsam acaba bu gecemi yayınlasam listeyi :122:
yoksa az daha mı heycanlandırsam seni canım arkadaşım

uzun zamandır giremiyorum

geçen hafta 81.8

bu hafta 80.8

aradakileri hatırlamıyorum

Ben aralara serpiştirme yaptım merak etme sonuç olarak başlangıç ve bitiş kilon önemli olan :122:
Mazeretin vardır diye öyle yaptım ama sen gitmekten söz ediyorsun listeden çıkarabilirsin falan demişsin :26:
Yine sen bilirsin ama emin ol buradan ayrılmak kimseye yaramadı bu güne kadar.
İnşallah verdiğin karardan pişman olmazsın ve hedefine yanlız da olsa ulaşırsın
Listeden cıkarmadım seni ama yinede sen bilirsin
Sende Allaha emanet ol canım

ceco canım benide listeye almayı unutma bende vardım o listede. 89.1 bügün.

Unuturmuyum şekerim sende varsın listede tabiki
Her hafta bildirimleri takip edip ayrıntılı yaptım zaten listeyide

Haftanın Birincisi..........İLBATUM..........- 2100

Haftanın İkincisi...........TOZTOPRAK..... -2000

Haftanın Üçüncüsü.......DERİN............. -1700

Ellerine sağlık Ablacığımmmmm
Kızlarrrrrrrrrrr hepinizi tebrik ediyor ve kocaman öpüyorummmmmmm
Rabbim nazarlardan saklasın sizleri bizlerinde başına versin .... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeni yılda inşallah çok daha güzel bildirimlerimiz olacaktır

OCAK YARISMASI​

ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5kg
TOKSIN 69.3kg

Yeni bir yarışmı var :122: ne iş anlatın bakayım :122: çok başarılı olmasama bende istiyorummmmmmmmmmm :122: kıskandım fesatmı oluyorum ne daha fazla kiloda veririm inşallah fesat olunca

Listen süper canım bence fazla değil.
Boşver bırak herkes yılbaşında hüpletsin yoksa biz nasıl yetişeceğiz bu fıstıkların hızına
Bende kutlamıyorum bu sene ama belki yeni yıla yarım saat kala karşı komşu ablama geçeriz tabi oda eşimin keyfine bağlı en fazla bir iki saat oturup döneriz nasılsa eve

Anaaaa 40 kilo heee valla darısı başımıza dediğin gibi :122: :122:
Bazen imkansız gibi geliyor bazende aaa millet verebiliyorsa ben neden veremiyecekmişim diyorum ve yenide gaza geliyorum
İnşallah bizde yeni yılda ondan daha fazlasını veririz Aminnnnnnnnnnnn
Bende genelde sabahları 5 ceviz yiyorum ama son iki haftadır arada sallıyorum

arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??

Rahatsızlık ne demek bizim herkese kollarımız acık
Bizim iki tane listemiz var birini Beyzus diğerinide Yena düzenliyor şuanda.
Bir kilo bildirimi birde spor bildirimi yapıyoruz ve o listeye girebilmek için iki hafta üst üste düzenli bildirim yapmak yeterli.
Bildirimlerimizide belki biliyorsundur cuma sabahları yapıyoruz.

ben kaçak fln göremedim gerçekten.maşallahhhh

ben 15 haziranda başlayacağım kısmetse.şubat tatilinde benim minkler tatil olduğu içni çkaleye annemlere gitmeyi düşünüyorum ama kar kış fln çok olursa ne yaparım bilmem.ben bi 80 olsam yeter diyordum diyete başlarken hayal gibiydi.şimdi indikçe aynaya baktıkça kendimi hala şişman buluyorum bu bir hastalıkmıdır nedir?ama olmuşken 42 bedn olayım istiyorum hem alt hem üst bedenim olsun istiyorum.valla orada okuduğum yerli muzdan 2 ithalden 1 tane deniyordu ve yanında 1 tabak çerez dışarıda olunca çok pratik diye yazmışlar.inşallah kabız olmamda devam edebilirim

kızlar benim doğum yapalı tam 2,5 yıl oldu ama hala kilolarımdan kurtulamadım hele şu göbeğim beni deli ediyor. her türlü diyeti denedim ama devamı gelmedi. diyet yapamıyorum. tam 8 kilo fazlam var ama bu bana 80 gibi geliyor imdaaaaat......

Kilo verdigimi görünce gaza geliyorum keske her hafta hic yoktan 1 kilo verebilsem Canimcim sende harika gidiyosun benim metabolizma spor yapmayinca tik demiyor :18::18::18:
Eki Görüntüle 318038

Harikaymis cok begendim cnm

of of aslinda cok sevmem ama az önce bende yedim yine avuc ici kadar cnmcim

Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)

-----------

Umuttt umarım iyi eğleniyordur,ortam iyidir...

Sevgili arkadaşlarım Yeni Yılınızı canı gönülden kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmemiz dileği ile
sanada iyi yıllar

Haftanın Birincisi..........İLBATUM..........- 2100

Haftanın İkincisi...........TOZTOPRAK..... -2000

Haftanın Üçüncüsü.......DERİN............. -1700
ellerine emeğine sağlık canım
tüm kilo verenleri tebrik ediyorum

aldın ama az aldım tebrikler

yok benim kızda aynı anne gel yapalım diye sürekli beni çağırır gelemezsem küser bide
sürekli araba top
valla süper verdin boyda uzuzn sende yanlış hatırlamıyorsam şimdiden fıstıksın

Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)

-----------

Umuttt umarım iyi eğleniyordur,ortam iyidir...

sen nasılsın canım
barış iyidir umarım

bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:

Kızlarrrr bana müsaade kızım rahat vermiyor eşiminde bilgisayar başında işi varmış sıra bekliyor zavallım istilla ettim laptobu resmen
Yarın yayınlarım artık yılbaşı listesini hem sizde az daha merak edin

Tekrar girebilirmiyim bilmiyorum o yüzden şimdiden herkese iyi geceler
Yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun

ay bildirsene canım ya heyecan yaptım ben ,kaç kiloymuşum o zamanlar ?
demek senin ev savaş alanına döndü :) dediğin gibi 15 dkda toplanıyor ne gerek var çocukları kısıtlamaya gönüllerince eğlensin minikler.
canım sağol süperlik değil aslında azim ve irade desek daha doğru olur, bencede dene hem aç kalmazsın hemde sağlıkla verirsin ama çok abartmadan ye ben öyle yaptım, aç kalktım çoğu zaman, hep derler ya sofradan doymadan kalkacaksın diye bende onu yaptım işte.
çok heyecanlandırma canım ya yayınla şu listeyi :)
canım ya yarış var ama kilosu birbirine yakın olanlarla mesela ben,toksin,asumanzeynep biri daha vardı kimdi ya kafam karıştı ece değildi ama kimdi ,neyse ocak sonuna kadar 4 kilo yarışına girdik.
sende sana yakın kiloları örgütle aynı şeyi yapın hem listen az olur hemde yakın kilolar olduğu için daha iyi olur ne dersin?
bak o 40 kilo verende karatay yapan yani benim beslendiğim şekilde yaparak vermiş :)
hımm doğru sizin tatiliniz vardı unutmuşum. 15 haziranda mı kız okul 8inde kapanacak zaten seminere mi gideceksin :) evet bende buradakileri gördükçe nasıl veririm diyordum ama oluyormuş isteyince. sen kaç bedensin canım? bende 38-40 istiyorum bakalaım.
dışarı olunca gerçekten çok güzel bir seçenek bence çerezde olduğu için belkide kabız yapmaz ne dersin? hem hergünde yenmez ki. peki muz yerine başka meyve yesek olmuyor mu yani?

inşallah vereeksin canım benim ben inanıyorum sana....

İyi geceler arkadaşlar;

Hepiniz iyisiniz umarım.....

Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...

Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....

CECOCUĞUM;

Senin takip ettiğin kilo yarışı ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım da.Eğer geçmişi okusam sizinle yazışmaya zaman kalmıyor...Biri bana söyler mi ne oldu yarışmanız....

sen nasılsın canım
barış iyidir umarım

İyiyiz tatlım sen nasılsın..gitmene az kaldı üzülüyorum açıkçası..
Oğlanda iyi şükür yok bişeyi..
Senin prenses iyileşti inşallah...

Bugün oğlumla arkadaşın yanına gittik azıcık. çok fena kıskandı tutturdu yatağına oturacağım diye iki laf ettirmedi bana..
Birde bağıra bağıra konuşması yokmu..
eve geldik mecburen erken kalktım...

Mesajları okumadan geçiyorsunuz galiba....

Pardon ama; mürettebat kim oluyor;biraz sizin tarzınızdaki jargonu anlamada güçlük çekiyorum da.....

Ben artık çok rahatsız olmaya başladım arkadaşın hitabetinden..
Burası farklı bir topik her gelen genelde bunu anlayıp daha seviyeli mesajlar yazmaya çalışıyor..
Yazılan mesajları okumak çok önemli kişileri tanıyıp yorumları ona göre yazmak gerekir..
Birbirimizle şakalaşırken bile dikkatli davranıyoruz..

bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:

Abur cubur fena bişey hem yedikçe yiyorsun hemde hızla acıkıyorsun...

Son düzenleme:

Mürettabatı tam tekmil bekliyorum..Tövbe yarabbim yaaa..

off offf bende sapıttım daha bugünden hele yarına ne yaparım bilmiyorum artık :)))) benim midem bulanmadı ama şiş

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banuuuuuuuu ayıp ama ya bak bekliyorum ben :)))
enişteye söyle benim işim daha önemli de.
meraktan çatlamam inşallah :) keşke isimlerin yanına kiloları yazsaydım ben hesaplardım şimdiye kim ne yaptı :)
girrrrrrrrrrrr nolur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?

bende yedim nurrrrrrrr 2 kare ve 1 cocostar :)
yarında yaşpastam var yiyeceğim valla nasılsa harcarım hafta içi

ohhhhh kızlarr sefammm olsunnnnn tam uyukluyodum locam dürttü böylemi eritecen yediklerini diye sabahtan beri çok dırdır ettimm sanırım çok yedim diye tamam ozaman kalk dedim çocuklar uyudu işimiz varr (onun anladığı manada deil dii tabii) açtım laptobu 3 mil lasly yaptık adam pers sızdı kaldı ben cin gibi oldum gidemde bi çay yapıverem kendimeee:21..21..21.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…