Ben sadece sabah yiyorum yetiyor bana ama yiyen arkadaşlar var.Günde 1 ince belli çay bardağı yetiyor 100 gr.a tekabül ediyormuş bu.Ama alışana kadar ekmeksizliğe ye canım sorun yok.Bir de ceviz diğerlerine göre daha tok tutuyor gibi geliyor bana onu badem takip ediyor.Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.1 ay kadar dene en azından.Bak karatay topiğinde bir arkadaşın bu gün 40 kilo oldu maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh
aferin sana ya maşallah valla bende çikolata yedim :) benim regliye 8-10 gün var ama bende başladı offffiyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım cuma bildirim yaptım diye az saldım sanırım
sabah 1 kaşık lor 1 dlm layt ekmek 4 zeytin 1 tane küçük sosis(kızım yiyemedi ben yedim)
öğlen 1 lahmacun az salata
akşam 1 nescafe tabağı kadar mantı az turşu
1 ıssırık çikolatalı gofret kızlarım yerken canım çekti eskiden her yemekten sonra çilokata yerdimde aşla gekdim 1 aydır yemiyordum işte böle
öğleden sonraa arkadaşa gittim siğara böreği puaça mozaik pasta vardı yemedim ama 2 gündür acayip sulanıyom valla millet yerken çıtır çıtır canım çekti hemen aklıma 91 kiloluk hakm geldi kat kat herkez zayıflamışsın dedikçe coşmayım dedim uslu uslu kenarda çayımı yudumladım
aminnnnnnnnEki Görüntüle 318038
BUGÜN şöyle düşünün; bugün geçmişinize göre en YAŞLI , geleceğinize göre en GENÇ halinizdesiniz...RUHUNUZ hiç ama hiç İHTİYARLAMASIN.. :))
ben yeidm valla gümletemedimde bakarız artık hafta içi icabına :)))catlasin cnm catlasinnnnnnnnnnnnnn
Bende bendeHatta ben ince ince biberde dograrim cnmcim söyle domatesli Allahtan karnim tok hic canim istemedi
amin canım benim inşallahİnşallah canım hepimiz için öyle olur umarım.Rabbim kalbimize göre versin...
bende mama falan yapmayacağım ama pasta alırız, çerez falan bugün ve yarın coşarım ben :) inşalalh haftaya yansıtmamda :)kimseler kalmamisssss :2::2::2: Herkesler yilbasi hazirliginda sanirim . Mamalari yapip yapip hüpleticeksiniz dimiiiiiiiiValla sora nasil gümletirsiniz bilemem.
Biz kutlama falan yapmiyoruz.Oysa bekarken annem ne güzel mamalar yapardi. Esim hoslanmiyormus bende üstelemiyorum. Ama kizimla bisiyler yapariz kendi capimizda.
Öglen yürüyüs yaptim. Baktim günes cikti kendimi hemen sokaga attim.Kizimla beraber 1.5 saat yol yürümüsüz.
Bugünkü menümüde yaziyim zaten kimsecikler yok
SABAH:
4-5 tane kitir ekmek (ufak oluyolar zaten )
3-4 dilim yagsiz diyet dilim kasar peynir
5-6 zeytin
Domates, biber
1 tk diyet cilek receli
2 bardak az sekerli cay
arada su
ÖGLEN:
dünden kalan 1 tabak lahana
su
arada 1.5 saat yürüyüs
AKSAM:
Firinda tavuk
Kitir ekmek
Salata
1 bardak diyet kola
üstünede azicik cikolata yedim ama coktaaaaaaaaaaaaaaaandir yememistim bgünlük böle olsun
Yine gelirim kizlar görüsürüzzzzzz
evet evet aslında insülin direnci için denemek istiyorum ençokta.ama kuruyemişlerde cezbetmiyor değil.kız ben evdeyim ya şuan annemlere gitmeme 3 hafta kaldı.nedense seni de öyle hesapladım başta.sonra sen günü yazınca çok da değilmiş dedim 35 günde 4-5 kg ..ben çalışmayı düşünmediğim içn aklım ermemiş iştezaten bu kafayla gitsem çocuklara madar olurum kafam darmadağan oluyor 3 çocuktan:44::44:
inşallah daha iyi hissedersin canım.hadi bakalım karataycı olduk.bi sürü kuruyemiş aldım.kabuklu ceviz,kabuklu fıstık,çiğ badem.öğle ve akşam öğünlerinde de yiyormusun kuruyemiş?
aferin sana ya maşallah valla bende çikolata yedim :) benim regliye 8-10 gün var ama bende başladı offff
aminnnnnnnn
ben yeidm valla gümletemedimde bakarız artık hafta içi icabına :)))
amin canım benim inşallah
?
ayyy ama yedim sayılmaz 1 ıssırık dolaptaaa koca koca paketler bana bakıyo açtıkça lapagınıvalla
GÜNAYDINNNNNNN...
HAYIRLI CUMALAR HERKESE....
Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle... (Amin)
[url=http://VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs/c25MCx][/URL]
Karnımda cok agrıyor
sabah diyetisyenimdeydim. yılbaşı menüsü için bir pazarlık bir pazarlık görmeliydiniz halimizi :) yılbaşında bizim evdeyiz bu arada arkadaslarımızla (demiştim sanırım böyle olacagını 2 hafta kadar önce) müthiş bir menü ile sofralara akacağımsizinle menümüde paylaşmak istiyorum
Mercimek Çorbası
Hünkar Beğendi
Patates Kızartması
Paçanga Böreği
Yeşil Salata (Sarımsaklı)
Amerikan Salatası
Haydari
Sigara Böreği
Havuç Salatası
Makarna Salatası
Çemen
Z. Yaglı Yaprak Sarma
Bol kalorili Kuruyemiş :) Cips ve Patlamış Mısır şelalesi :)
veeee Antalya'nın Dünya'ca meşhur Dilara Yaşar Ustasından Lokma + Tulumba (yani şunu söyleyeyim bir oturuşta bir kilo lokmayı tek başıma yiyebilirim ama tabiki yemeyeceğim)
hepsini resimleyeceğim mutlaka size ilk müsait zamanda koyarım :) sizler neler yapıyorsunuz hanımlar?
Hepinizi çok özledim
Kusura bakmayın kaç gündür uğrayamıyorum. Hastalık tam geçmedi işe geldim evde duramadım yılbaşı yılın en yoğun günü bizim sektörde şimdi 1000 adet yaş pasta yapıyoruz şubelere sevk vs....
Kullandığım ilaç öyle bir şişirdiki beni kızlar kaç gündür öldüm gaz gaz sancı birde şişti vücudum resmen bastırınca içeri çöküyorum.kaç gündür çorba içiyorum işte dün tatlı bişiler yiyebildim pazartesi 96 olan ben ilaç sayesinde bu sabah 100 lü bişeler gördüm ki imkansız..çok şükür ilaç bitti. Beyzuş ablam beni bu hafta aynı yazarmısın. Haftaya şişlerim geçer inşallah..antibiyotikte bitince yeniden tahlil yaptırtcam idrar yolu enfeksiyonu çok korkutuyor beni. Rabbim tüm hasta olanlara şifa versin..dün biraz iiyim diye dışarda yedik eşimle ona dokundu sabaha kadar uykusuzdu sabah çıkardıda rahatladı.mide üşütmesi galiba. Gelinece üstüste geliyor..hamd olsun halimize.öpüyorum herkesleri kilo verenleri tabrik ediyorum. Ben bu gidişle pazar günü ancak kavuşabilirim size...
Kilom aynı 104.5 bu hafta hiç verememiş ne yazıkki ceco canım sende beni 104.5 listeye al kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öptüm.
geçen hafta:78.5
bu hafta:76.4
giden 2100 :)))
sözde 75i ucundanda olsa görürüm demiştim ama olmadı neyse haftaya inşallah :)
spor :malesef bu hafta yok
CECOOOOOO canım senin liste ne alemde ?
ay ben kaç kiloymuşum çok merak ediyorum ,acaba kaç kilo gitti?
uzun zamandır giremiyorum
geçen hafta 81.8
bu hafta 80.8
aradakileri hatırlamıyorum
ceco canım benide listeye almayı unutma bende vardım o listede. 89.1 bügün.
OCAK YARISMASI
ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5kg
TOKSIN 69.3kg
kimseler kalmamisssss :2::2::2: Herkesler yilbasi hazirliginda sanirim . Mamalari yapip yapip hüpleticeksiniz dimiiiiiiiiValla sora nasil gümletirsiniz bilemem.
Biz kutlama falan yapmiyoruz.Oysa bekarken annem ne güzel mamalar yapardi. Esim hoslanmiyormus bende üstelemiyorum. Ama kizimla bisiyler yapariz kendi capimizda.
Öglen yürüyüs yaptim. Baktim günes cikti kendimi hemen sokaga attim.Kizimla beraber 1.5 saat yol yürümüsüz.
Bugünkü menümüde yaziyim zaten kimsecikler yok
SABAH:
4-5 tane kitir ekmek (ufak oluyolar zaten )
3-4 dilim yagsiz diyet dilim kasar peynir
5-6 zeytin
Domates, biber
1 tk diyet cilek receli
2 bardak az sekerli cay
arada su
ÖGLEN:
dünden kalan 1 tabak lahana
su
arada 1.5 saat yürüyüs
AKSAM:
Firinda tavuk
Kitir ekmek
Salata
1 bardak diyet kola
üstünede azicik cikolata yedim ama coktaaaaaaaaaaaaaaaandir yememistim bgünlük böle olsun
Yine gelirim kizlar görüsürüzzzzzz
Ben sadece sabah yiyorum yetiyor bana ama yiyen arkadaşlar var.Günde 1 ince belli çay bardağı yetiyor 100 gr.a tekabül ediyormuş bu.Ama alışana kadar ekmeksizliğe ye canım sorun yok.Bir de ceviz diğerlerine göre daha tok tutuyor gibi geliyor bana onu badem takip ediyor.Hadi bakalım hayırlısı olsun canım.1 ay kadar dene en azından.Bak karatay topiğinde bir arkadaşın bu gün 40 kilo oldu maşallah.Darısı başımıza inşallahhhhhhhhhhhh
arkadaşlar merhaba rahatsız etmek istemezdim ama kaptanınızı öğrenebilirmiyim yada liste yapan kişi kimse??
iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü yazayım cuma bildirim yaptım diye az saldım sanırım
sabah 1 kaşık lor 1 dlm layt ekmek 4 zeytin 1 tane küçük sosis(kızım yiyemedi ben yedim)
öğlen 1 lahmacun az salata
akşam 1 nescafe tabağı kadar mantı az turşu
1 ıssırık çikolatalı gofret kızlarım yerken canım çekti eskiden her yemekten sonra çilokata yerdimde aşla gekdim 1 aydır yemiyordum işte böle
öğleden sonraa arkadaşa gittim siğara böreği puaça mozaik pasta vardı yemedim ama 2 gündür acayip sulanıyom valla millet yerken çıtır çıtır canım çekti hemen aklıma 91 kiloluk hakm geldi kat kat herkez zayıflamışsın dedikçe coşmayım dedim uslu uslu kenarda çayımı yudumladım
aferin sana ya maşallah valla bende çikolata yedim :) benim regliye 8-10 gün var ama bende başladı offff
aminnnnnnnn
bende mama falan yapmayacağım ama pasta alırız, çerez falan bugün ve yarın coşarım ben :) inşalalh haftaya yansıtmamda :)
sen ne güzel yürüyüşte yapmışsın darısı bana....
valla orada kimi okuduysam herkes pek memnun halinden ki bende uygularken çok rahattım çünkü herşeyi yiyorsun ekmek,pilav falan hariç ve istediğin kadar. bende okula başlayınca düşünüyorum karatayı hem doygun olurum daha iyi olur habire birşeyler yemektense. yok canım daha çok var okuların açılmasına ,sen annenlere mi gidiyorsun ? eee sen ne zaman başlayacaksın işe peki? inşalalh bende bu süreçte veririm canım ya gerçekten çok istiyorum arkadaşlar şaşırsın değil mi :)))
sana helal olsun canım ben 1 taneyle zar zor ilgilenirken sen 3 taneyle başediyorsun, bu yılın annesi seni seçiyorum :))))
muz ve 1 tabak çerez 1 öğün yerine mi geçiyormuş sanki öyle yazmışsın, eğer öyleyse okula giderken götürür öğlen yerim valla yemek götürmektense daha iyi değil mi?
Kilo verdigimi görünce gaza geliyorum keske her hafta hic yoktan 1 kilo verebilsemaferin sana ya maşallah valla bende çikolata yedim :) benim regliye 8-10 gün var ama bende başladı offff
aminnnnnnnn
bende mama falan yapmayacağım ama pasta alırız, çerez falan bugün ve yarın coşarım ben :) inşalalh haftaya yansıtmamda :)
sen ne güzel yürüyüşte yapmışsın darısı bana....
valla orada kimi okuduysam herkes pek memnun halinden ki bende uygularken çok rahattım çünkü herşeyi yiyorsun ekmek,pilav falan hariç ve istediğin kadar. bende okula başlayınca düşünüyorum karatayı hem doygun olurum daha iyi olur habire birşeyler yemektense. yok canım daha çok var okuların açılmasına ,sen annenlere mi gidiyorsun ? eee sen ne zaman başlayacaksın işe peki? inşalalh bende bu süreçte veririm canım ya gerçekten çok istiyorum arkadaşlar şaşırsın değil mi :)))
sana helal olsun canım ben 1 taneyle zar zor ilgilenirken sen 3 taneyle başediyorsun, bu yılın annesi seni seçiyorum :))))
muz ve 1 tabak çerez 1 öğün yerine mi geçiyormuş sanki öyle yazmışsın, eğer öyleyse okula giderken götürür öğlen yerim valla yemek götürmektense daha iyi değil mi?
Harikaymis cok begendim cnmEki Görüntüle 318038
BUGÜN şöyle düşünün; bugün geçmişinize göre en YAŞLI , geleceğinize göre en GENÇ halinizdesiniz...RUHUNUZ hiç ama hiç İHTİYARLAMASIN.. :))
ben akşam yedim fıstık canım çekmişti.aslında genede sınırlı tüketsem iyi100 gr da 550 cal var bildiğim kadarıyla ceviz vs de.bi de ana öğün yerine 1 muz ve 1 tabak kuruyemiş yiyebilirsiniz denmiş.buda çok hoşuma gitti benim:)))
sanada iyi yıllarSevgili arkadaşlarım Yeni Yılınızı canı gönülden kutluyorum. Sağlıklı ve huzurlu yıllar geçirmemiz dileği ile
ellerine emeğine sağlık canım
aldın ama az aldım tebrikleraaaa alintilarim nerde nasil olduysa hepsi gitmis
yagmurgözlü cnm dularina aminnnn
tebessüm oruc tutarken 2kilo aldimda 70 olmadan bittti diye seviniyorummmm
dermanablaa hosgeldin kiz bizi birakma bidaha merek ediyoruz
ilbatum süpersin kiz ocak yarisinin birincisi olacaksin gibi
beyzus ablacim ellerine saglik
ilk 3ce giren kizlar tbrkler
gulma bebisin hastaymis gecmis olsun cnm benim kizda cok fena öksürüyor
yeni gelen arkadaslar hosgeldin dogru yerdesin
yok benim kızda aynı anne gel yapalım diye sürekli beni çağırır gelemezsem küser bideAaa yazmadımmı onu..?
Ben çok beğendim hatta yaptık bir iki şey..dünde hediye alışverişine çıktığımda el işi kağıdı ve karton tarzı bişeyler aldım..:)
Fakat oğlan kızım gibi pek hevesli değil bu tür faaliyetlere.. birlikte yapalım deyince çok seviniyor beraber oturuyoruz ama armut piş ağzıma düş modunda..:)) Kızım öyle değildi sanırım cinsiyet farklılığından..
Onun için varsa yoksa zıplasın,koşsun bağırsın,arabalar,robotlar öyle yani.:)))
Gittiğiniz yemekte müzikte olsaydı iyi olurdu .:))
Neyse artık..
Ben çok severimde tepinmeyi..
Bende seni kutlarım canım...
Geçmiş olsun..
Canım yurdusum,nasılsın.?
Arada uğrayıp halimizi hatırımızı sorsan ne güzel olur..
Mutlu seneler,herşey gönlünce olsun...
Tebrik ediyorum şampiyonlar sizi..
Beyzuşum iki gözüm eline sağlık...
valla süper verdin boyda uzuzn sende yanlış hatırlamıyorsam şimdiden fıstıksınben kaçak fln göremedim gerçekten.maşallahhhh
ben 15 haziranda başlayacağım kısmetse.şubat tatilinde benim minkler tatil olduğu içni çkaleye annemlere gitmeyi düşünüyorum ama kar kış fln çok olursa ne yaparım bilmem.ben bi 80 olsam yeter diyordum diyete başlarken hayal gibiydi.şimdi indikçe aynaya baktıkça kendimi hala şişman buluyorum bu bir hastalıkmıdır nedir?ama olmuşken 42 bedn olayım istiyorum hem alt hem üst bedenim olsun istiyorum.valla orada okuduğum yerli muzdan 2 ithalden 1 tane deniyordu ve yanında 1 tabak çerezdışarıda olunca çok pratik diye yazmışlar.inşallah kabız olmamda devam edebilirim
Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)
-----------
Umuttt umarım iyi eğleniyordur,ortam iyidir...
valla 1aydır burdayım ama kaptanı bilmiyorum kaptan nerdesin mürettebat seni arıyo
ay bildirsene canım ya heyecan yaptım ben ,kaç kiloymuşum o zamanlar ?Selammmmmm :122:
Kimsecikler kalmamış ama olsun nasılsa birazdan hepiniz yamacıma dönersinizhatta belkide ben yazdıklarımı bitirene kadar burası panayır alanına döner inşallahhhhhhhhh
Geçmişi bir cırpıda okudum ve yılbaşı yarışı için bildirimleri listeye ekledim; şimdi diyorum yarınmı açıklasam yoğsam bu gece mi
Bugün kız kardeşim bendeydi akşama kadar ve inanın evin gideceklerine yakın halini görseydiniz eminim şok geçirirdiniz
Onun ikizler maşallah tam haydut olmuşlar benim küçük cadıda kendi çöplüğünde daha beter kudurdu.
Holden tut salona kadar her yerde oyuncaklar vardı en son hatta eşim bile geldiğinde anammmm dedi
Kız kardeşim enişte artık bir daha bizi eve almazsınız herhalde dedi ama aslında sorumlu benim çünkü onlara dokunma keyiflerine baksınlar diyen benimnasıl sevindiler tetem seni çok seviyoruz yok işte tetem bize ne vereceksin diye
Sonra tabiki 15 dakika toplandı her yer. En azından onlarda gönüllerince eğlendiler ve onların yüzündeki o mutluluk herşeye değer
Ablacığıııııııııımmmm geç oldu ama sanada hayırlı cumalar diyeyim
Rabbim o güzel dualarını kabul etsin ve herşeyi gönlüne göre versin inşallah ... Aminnnnnnnnnn
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi kendini daha iyi hissediyorsundur
Birde sen ne yaptın yawo ne güzel liste valla yarın akşam sizemi mi gelsek ne yapsak
Ben planladığım hedefe ulaşamadığım için geçen gecede dediğim gibi kesinlikle hiç bir şey yapmayı düşünmüyorum. Yoksa benimde aklımda benzer şeyler vardıNormal akşam yemeği ( onuda erken yiyoruz zaten ) haricinde bir küçük kase kuruyemiş en fazlada yanınada 1 bardak şekersiz limonata hee eşim birşeyler alırsa ucundan eccük yerim tabiki ama özel hazırlık asla yapmayacağım hak etmedim ziyafeti
Canım tekrar geçmiş olsun bizde seni çok özledikinşallah bir an önce yılbaşından sonra aramıza dönersin :122:
Anammmmm yaş pastamııııııbi denede bana göndersen ya kazayla
Valla çok özledim yaş pasta yemeği ama daha doğum günüme daha iki ay var o zamana kadarda yaş kuru fark etmez bana pasta yok
Tamamdır adaşım hallettim bileListeyide ya gece yarısı yayınlarım ertesi güne süpriz olsun yada yarın sabah artık çoğunluk nasıl isterse
Süpersin Özlemciğim yaaaRabbim nazardan saklasın
Valla ben senin sistemini çok tuttum baksana ne güzel vermişsin maşallah
YOk yok bende senin izindeyim pazartesiden itibaren :122:
:122: :122: ne yapsam acaba bu gecemi yayınlasam listeyi :122:
yoksa az daha mı heycanlandırsam seni canım arkadaşım
Ben aralara serpiştirme yaptımmerak etme sonuç olarak başlangıç ve bitiş kilon önemli olan :122:
Mazeretin vardır diye öyle yaptım ama sen gitmekten söz ediyorsun listeden çıkarabilirsin falan demişsin :26:
Yine sen bilirsin ama emin ol buradan ayrılmak kimseye yaramadı bu güne kadar.
İnşallah verdiğin karardan pişman olmazsın ve hedefine yanlız da olsa ulaşırsın
Listeden cıkarmadım seni ama yinede sen bilirsin
Sende Allaha emanet ol canım
Unuturmuyum şekerimsende varsın listede tabiki
Her hafta bildirimleri takip edip ayrıntılı yaptım zaten listeyide
Ellerine sağlık Ablacığımmmmm
Kızlarrrrrrrrrrr hepinizi tebrik ediyor ve kocaman öpüyorummmmmmm
Rabbim nazarlardan saklasın sizleri bizlerinde başına versin .... Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yeni yılda inşallah çok daha güzel bildirimlerimiz olacaktır
Yeni bir yarışmı var :122: ne iş anlatın bakayım :122: çok başarılı olmasama bende istiyorummmmmmmmmmm :122: kıskandım fesatmı oluyorum nedaha fazla kiloda veririm inşallah fesat olunca
Listen süper canımbence fazla değil.
Boşver bırak herkes yılbaşında hüpletsinyoksa biz nasıl yetişeceğiz bu fıstıkların hızına
Bende kutlamıyorum bu sene ama belki yeni yıla yarım saat kala karşı komşu ablama geçeriz tabi oda eşimin keyfine bağlıen fazla bir iki saat oturup döneriz nasılsa eve
Anaaaa 40 kilo heee valla darısı başımıza dediğin gibi :122: :122:
Bazen imkansız gibi geliyor bazende aaa millet verebiliyorsa ben neden veremiyecekmişim diyorum ve yenide gaza geliyorum
İnşallah bizde yeni yılda ondan daha fazlasını veririzAminnnnnnnnnnnn
Bende genelde sabahları 5 ceviz yiyorum ama son iki haftadır arada sallıyorum
Rahatsızlık ne demek bizim herkese kollarımız acık
Bizim iki tane listemiz var birini Beyzus diğerinide Yena düzenliyor şuanda.
Bir kilo bildirimi birde spor bildirimi yapıyoruz ve o listeye girebilmek için iki hafta üst üste düzenli bildirim yapmak yeterli.
Bildirimlerimizide belki biliyorsundur cuma sabahları yapıyoruz.
hımm doğru sizin tatiliniz vardı unutmuşum. 15 haziranda mı kız okul 8inde kapanacak zaten seminere mi gideceksin :) evet bende buradakileri gördükçe nasıl veririm diyordum ama oluyormuş isteyince. sen kaç bedensin canım? bende 38-40 istiyorum bakalaım.ben kaçak fln göremedim gerçekten.maşallahhhh
ben 15 haziranda başlayacağım kısmetse.şubat tatilinde benim minkler tatil olduğu içni çkaleye annemlere gitmeyi düşünüyorum ama kar kış fln çok olursa ne yaparım bilmem.ben bi 80 olsam yeter diyordum diyete başlarken hayal gibiydi.şimdi indikçe aynaya baktıkça kendimi hala şişman buluyorum bu bir hastalıkmıdır nedir?ama olmuşken 42 bedn olayım istiyorum hem alt hem üst bedenim olsun istiyorum.valla orada okuduğum yerli muzdan 2 ithalden 1 tane deniyordu ve yanında 1 tabak çerezdışarıda olunca çok pratik diye yazmışlar.inşallah kabız olmamda devam edebilirim
Kilo verdigimi görünce gaza geliyorum keske her hafta hic yoktan 1 kilo verebilsemCanimcim sende harika gidiyosun benim metabolizma spor yapmayinca tik demiyor :18::18::18:
Harikaymis cok begendim cnm
of of aslinda cok sevmem ama az önce bende yedim yine avuc ici kadar cnmcim
sen nasılsın canım
barış iyidir umarım
Mesajları okumadan geçiyorsunuz galiba....
Pardon ama; mürettebat kim oluyor;biraz sizin tarzınızdaki jargonu anlamada güçlük çekiyorum da.....
bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:
İyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım.....
Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...
Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....
CECOCUĞUM;
Senin takip ettiğin kilo yarışı ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım da.Eğer geçmişi okusam sizinle yazışmaya zaman kalmıyor...Biri bana söyler mi ne oldu yarışmanız....
off offf bende sapıttım daha bugünden hele yarına ne yaparım bilmiyorum artık :)))) benim midem bulanmadı ama şişbugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:
Kızlarrrr bana müsaade kızım rahat vermiyor eşiminde bilgisayar başında işi varmış sıra bekliyor zavallımistilla ettim laptobu resmen
Yarın yayınlarım artık yılbaşı listesini hem sizde az daha merak edin
Tekrar girebilirmiyim bilmiyorum o yüzden şimdiden herkese iyi geceler
Yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
bende yedim nurrrrrrrr 2 kare ve 1 cocostar :)
yarında yaşpastam var yiyeceğim valla nasılsa harcarım hafta içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?