Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Mesajları okumadan geçiyorsunuz galiba....

Pardon ama; mürettebat kim oluyor;biraz sizin tarzınızdaki jargonu anlamada güçlük çekiyorum da.....
Beyzus ablam senin Türkcenide gramatiginide yerim ben yerim Kizma ablacim yav takiliyolar öyle iste
bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:
Son iki gün canimcim yiyin gariiii Ama Pazartesi kacamak yok en azindan ben öyle yapmayi planliyorum

Görüsürüz canimcim ama yarina daha cok var Meraktan catlamazsak iyi

Adaşım merhaba,
8 kilonun lafı bile edilmez bizim vereceğimiz kiloların yanında...
İmdatlık bir durumun yok..

Kolay gelsin...

Her kelimesine katılıyorum...
Bu tarz hitaplar;insanlara eloooooooo diye seslenmeler falan bana son derece ters gelen şeyler...
Kimseyi dışlamak tarzım değil ama bu arkadaşa cevap yazmaya elim gitmiyor ve bu bile beni üzüyor...Kimseye tarz kazandırmak benim haddim değil ama büyüklerimiz der ki''gittiğin yerde kör varsa;sen de bir gözünü kapayacaksın''Topiğimizin bir kalitesi ve tarzı var;lütfen yani.....

ÇAydan sonra hiç uyuyamazsın artık..:))

ablacığım ellerine ,emeğine ,yüreğine sağlık bizi bırakmadın yaptın hakkını helal et .
o da karayiplerden döndü iyi oldu hızla kilo vermeye başladı :))) dahada göndermem valla...
offf offf ben bu hafta belim izin vermediği için yapamadım inşallah haftaya tekrar başlaycağım

kesin ben 1. olmuşumdur :))) allahım bu ne kendini beğenmişlik böyle değil mi ablacım :)))
çok ukalalığa bak sen çok şımardım ben çooooooooooooook

sen takılma ablacım ne olur .

maşallah sana ya ,çay mı bende geliyorum canım :)

Canım bende öyle sanıyorum sen birincisin diye..:))
Bende kovayım ama senin kadar inatçı değilim özellikle kilo verme konusunda..

İnatçıyım aslında doğru bildiğimi sonuna kadar savunur,istediğimi elde etmeye çalışırım bir şekilde pes etmem kolay kolay..
Gel gelelim şu zayıflama konusu benim sonum olacak bu gidişle..
O kadar kızıyorumki kendime..
Neyse 2012 yeni bir sene yeni umutlar herşey güzel olacak..
Güneşli,güzel günler göreceğiz inşallah..
Ahahaha lafı nereye getirdim..:)))

Helal olsun canım...Ne demek...

Eeee şımar azıcık artık.Hak ettin.Allah devamını nasip etsin ve hiç kilo sorunun kalmasın inşallah..

Adaşım merhaba,
8 kilonun lafı bile edilmez bizim vereceğimiz kiloların yanında...
İmdatlık bir durumun yok..

Kolay gelsin...

YENAcim senin adindami nilüfer Coook memnun oldum canimcim
Bende balik hafizasi oldugu icin nick isimlerinizdede kendi isimleriniz olmadigindan biliyor olsaydimda unutuveriyorum
Nasil bir cümle kurdum bende anlamadim ama insallah sen anlamissindir

Anladım canım..
Nilüfer ismim evet..senin ilknur değilmi.?

efsunlu,
annenler yerleştimi.?
Miden nasıl umarım iyileşmişsindir...Allah yarımcınız olsun senin yağmurgözlünün.. mide ağrısı çok fena bişey..
benimde bir iki gündür bayağı rahatsız ediyor beyzuşş duymasın..

Evet canimcim
Aslinda kilo bildirim listesi yapiyoruz ya hani birde isim listesi yapsak bigün :26::26::26:
Gercekten ben cok merak ediyorum ne yalan söyliyim

Olur neden olmasın..Ama artık çoğumuz birbirmizin isminide biliyoruz..:)

ÇAydan sonra hiç uyuyamazsın artık..:))

sen takılma ablacım ne olur .

maşallah sana ya ,çay mı bende geliyorum canım :)

Eki Görüntüle 318089 çayyllllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalsiyum emilimini artırır, vucuda ve kemiklere direnç verir. yorgunluğa iyi gelmesinin sebebi budur. ayrıca demir emilimini azaltır. bu da karaciğeri olumsuz etkiler. az da olsa ciltte ve yüzde yağ lekeleri ve pürüz oluşturabilir.

Son düzenleme:

En güzel yere getirdin canım....

Bizim içinde güneşli,güzel günler yakın...Bu gidişle ;çöpe gönderilen kiloların yerini alacak güneşli günler...

inşallah öyledir canım ne diyeyim 6 kilo vermişimdir herhalde iddiadan sonra değil mi :)
biliyorum kova olduğunu canım bence sendede bu potansiyel var kullan lüften hem karayip tatilinde bitti :)))
inşallah güneşli günler göreceğiz
motorları maviliklere süreceğiz
inanın bacılar inanın :))) tamda kastettiğin yerdeyim değil mi ?
Helal olsun canım...Ne demek...

Eeee şımar azıcık artık.Hak ettin.Allah devamını nasip etsin ve hiç kilo sorunun kalmasın inşallah..
sağol ablacım benim
inşallah hiçbirimizin kilo sorunu kalmaz
Evet canimcim
Aslinda kilo bildirim listesi yapiyoruz ya hani birde isim listesi yapsak bigün :26::26::26:
Gercekten ben cok merak ediyorum ne yalan söyliyim

bencede canım ya bende unutuyorum isimleri ya da blmiyorum

sağol canım bilgiler için ben 1-2 bardak içerim ayırıver :)
Benimde bildiklerim var ama bilmediklerimde var canimcim
Ben kendime yesil cay alip hemen geliyorum

aaaa herkeste çay içiyor ama....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…