Beyzus ablam senin Türkcenide gramatiginide yerim ben yerimMesajları okumadan geçiyorsunuz galiba....
Pardon ama; mürettebat kim oluyor;biraz sizin tarzınızdaki jargonu anlamada güçlük çekiyorum da.....
Son iki gün canimcim yiyin gariiiibugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:
Kızlarrrr bana müsaade kızım rahat vermiyor eşiminde bilgisayar başında işi varmış sıra bekliyor zavallımistilla ettim laptobu resmen
Yarın yayınlarım artık yılbaşı listesini hem sizde az daha merak edin
Tekrar girebilirmiyim bilmiyorum o yüzden şimdiden herkese iyi geceler
Yarın sabah görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Allaha emanet olun
kızlar benim doğum yapalı tam 2,5 yıl oldu ama hala kilolarımdan kurtulamadım hele şu göbeğim beni deli ediyor. her türlü diyeti denedim ama devamı gelmedi. diyet yapamıyorum. tam 8 kilo fazlam var ama bu bana 80 gibi geliyor imdaaaaat......
İyiyiz tatlım sen nasılsın..gitmene az kaldı üzülüyorum açıkçası..
Oğlanda iyi şükür yok bişeyi..
Senin prenses iyileşti inşallah...
Bugün oğlumla arkadaşın yanına gittik azıcık çok fena kıskandı tutturdu yatağına oturacağım diye iki laf ettirmedi bana..
Birde bağıra bağıra konuşması yokmu..
eve geldik mecburen erken kalktım...
Ben artık çok rahatsız olmaya başladım arkadaşın hitabetinden..
Burası farklı bir topik her gelen genelde bunu anlayıp daha seviyeli mesajlar yazmaya çalışıyor..
Yazılan mesajları okumak çok önemli kişileri tanıyıp yorumları ona göre yazmak gerekir..
Birbirimizle şakalaşırken bile dikkatli davranıyoruz..
Abur cubur fena bişey hem yedikçe yiyorsun hemde hızla acıkıyorsun...
ohhhhh kızlarr sefammm olsunnnnn tam uyukluyodum locam dürttü böylemi eritecen yediklerini diye sabahtan beri çok dırdır ettimm sanırım çok yedim diye tamam ozaman kalk dedim çocuklar uyudu işimiz varr (onun anladığı manada deil dii tabii) açtım laptobu 3 mil lasly yaptık adam pers sızdı kaldı ben cin gibi oldum gidemde bi çay yapıverem kendimeee:21..21..21.
İyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım.....
Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...
Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....
CECOCUĞUM;
Senin takip ettiğin kilo yarışı ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım da.Eğer geçmişi okusam sizinle yazışmaya zaman kalmıyor...Biri bana söyler mi ne oldu yarışmanız....
sen takılma ablacım ne olur .Her kelimesine katılıyorum...
Bu tarz hitaplar;insanlara eloooooooo diye seslenmeler falan bana son derece ters gelen şeyler...
Kimseyi dışlamak tarzım değil ama bu arkadaşa cevap yazmaya elim gitmiyor ve bu bile beni üzüyor...Kimseye tarz kazandırmak benim haddim değil ama büyüklerimiz der ki''gittiğin yerde kör varsa;sen de bir gözünü kapayacaksın''Topiğimizin bir kalitesi ve tarzı var;lütfen yani.....
ohhhhh kızlarr sefammm olsunnnnn tam uyukluyodum locam dürttü böylemi eritecen yediklerini diye sabahtan beri çok dırdır ettimm sanırım çok yedim diye tamam ozaman kalk dedim çocuklar uyudu işimiz varr (onun anladığı manada deil dii tabii) açtım laptobu 3 mil lasly yaptık adam pers sızdı kaldı ben cin gibi oldum gidemde bi çay yapıverem kendimeee:21..21..21.
ablacığım ellerine ,emeğine ,yüreğine sağlık bizi bırakmadın yaptın hakkını helal et .
o da karayiplerden döndü iyi oldu hızla kilo vermeye başladı :))) dahada göndermem valla...
offf offf ben bu hafta belim izin vermediği için yapamadım inşallah haftaya tekrar başlaycağım
kesin ben 1. olmuşumdur :))) allahım bu ne kendini beğenmişlik böyle değil mi ablacım :)))
çok ukalalığa bak sen çok şımardım ben çooooooooooooook
ablacığım ellerine ,emeğine ,yüreğine sağlık bizi bırakmadın yaptın hakkını helal et .
o da karayiplerden döndü iyi oldu hızla kilo vermeye başladı :))) dahada göndermem valla...
offf offf ben bu hafta belim izin vermediği için yapamadım inşallah haftaya tekrar başlaycağım
kesin ben 1. olmuşumdur :))) allahım bu ne kendini beğenmişlik böyle değil mi ablacım :)))
çok ukalalığa bak sen çok şımardım ben çooooooooooooook
Adaşım merhaba,
8 kilonun lafı bile edilmez bizim vereceğimiz kiloların yanında...
İmdatlık bir durumun yok..
Kolay gelsin...
YENAcim senin adindami nilüferCoook memnun oldum canimcim
Bende balik hafizasi oldugu icin nick isimlerinizdede kendi isimleriniz olmadigindan biliyor olsaydimda unutuveriyorum
Nasil bir cümle kurdum bende anlamadim ama insallah sen anlamissindir
Anladım canım..
Nilüfer ismim evet..senin ilknur değilmi.?
Evet canimcim
Aslinda kilo bildirim listesi yapiyoruz ya hani birde isim listesi yapsak bigün :26::26::26:
Gercekten ben cok merak ediyorum ne yalan söyliyim
ÇAydan sonra hiç uyuyamazsın artık..:))
sen takılma ablacım ne olur .
maşallah sana ya ,çay mı bende geliyorum canım :)
Olur neden olmasın..Ama artık çoğumuz birbirmizin isminide biliyoruz..:)
Canım bende öyle sanıyorum sen birincisin diye..:))
Bende kovayım ama senin kadar inatçı değilim özellikle kilo verme konusunda..
İnatçıyım aslında doğru bildiğimi sonuna kadar savunur,istediğimi elde etmeye çalışırım bir şekilde pes etmem kolay kolay..
Gel gelelim şu zayıflama konusu benim sonum olacak bu gidişle..
O kadar kızıyorumki kendime..
Neyse 2012 yeni bir sene yeni umutlar herşey güzel olacak..
Güneşli,güzel günler göreceğiz inşallah..
Ahahaha lafı nereye getirdim..:)))
inşallah öyledir canım ne diyeyim 6 kilo vermişimdir herhalde iddiadan sonra değil mi :)Canım bende öyle sanıyorum sen birincisin diye..:))
Bende kovayım ama senin kadar inatçı değilim özellikle kilo verme konusunda..
İnatçıyım aslında doğru bildiğimi sonuna kadar savunur,istediğimi elde etmeye çalışırım bir şekilde pes etmem kolay kolay..
Gel gelelim şu zayıflama konusu benim sonum olacak bu gidişle..
O kadar kızıyorumki kendime..
Neyse 2012 yeni bir sene yeni umutlar herşey güzel olacak..
Güneşli,güzel günler göreceğiz inşallah..
Ahahaha lafı nereye getirdim..:)))
sağol ablacım benimHelal olsun canım...Ne demek...
Eeee şımar azıcık artık.Hak ettin.Allah devamını nasip etsin ve hiç kilo sorunun kalmasın inşallah..
Evet canimcim
Aslinda kilo bildirim listesi yapiyoruz ya hani birde isim listesi yapsak bigün :26::26::26:
Gercekten ben cok merak ediyorum ne yalan söyliyim
sağol canım bilgiler için ben 1-2 bardak içerim ayırıver :)Eki Görüntüle 318089 çayyllllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalsiyum emilimini artırır, vucuda ve kemiklere direnç verir. yorgunluğa iyi gelmesinin sebebi budur. ayrıca demir emilimini azaltır. bu da karaciğeri olumsuz etkiler. az da olsa ciltte ve yüzde yağ lekeleri ve pürüz oluşturabilir.
Benimde bildiklerim var ama bilmediklerimde var canimcim
Ben kendime yesil cay alip hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?