Eki Görüntüle 318089 çayyllllaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kalsiyum emilimini artırır, vucuda ve kemiklere direnç verir. yorgunluğa iyi gelmesinin sebebi budur. ayrıca demir emilimini azaltır. bu da karaciğeri olumsuz etkiler. az da olsa ciltte ve yüzde yağ lekeleri ve pürüz oluşturabilir.
inşallah öyledir canım ne diyeyim 6 kilo vermişimdir herhalde iddiadan sonra değil mi :)
biliyorum kova olduğunu canım bence sendede bu potansiyel var kullan lüften hem karayip tatilinde bitti :)))
inşallah güneşli günler göreceğiz
motorları maviliklere süreceğiz
inanın bacılar inanın :))) tamda kastettiğin yerdeyim değil mi ?
sağol ablacım benim
inşallah hiçbirimizin kilo sorunu kalmaz
bencede canım ya bende unutuyorum isimleri ya da blmiyorum
sağol canım bilgiler için ben 1-2 bardak içerim ayırıver :)
aaaa herkeste çay içiyor ama....
Benimde bildiklerim var ama bilmediklerimde var canimcim
Ben kendime yesil cay alip hemen geliyorum
En güzel yere getirdin canım....
Bizim içinde güneşli,güzel günler yakın...Bu gidişle ;çöpe gönderilen kiloların yerini alacak güneşli günler...
iyi geceler topiğimin güzel hatunları ,sizi seviyorum iyi geceler diliyorum....
iyi gecelerrriyi geceler topiğimin güzel hatunları ,sizi seviyorum iyi geceler diliyorum....
Ellerine sağlık Nursenacığım;
Ne yaparsa yapsın vazgeçemem çaydan...
iyi geceler topiğimin güzel hatunları ,sizi seviyorum iyi geceler diliyorum....
Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)
-----------
...
valla süper verdin boyda uzuzn sende yanlış hatırlamıyorsam şimdiden fıstıksın
bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:
ohhhhh kızlarr sefammm olsunnnnn tam uyukluyodum locam dürttü böylemi eritecen yediklerini diye sabahtan beri çok dırdır ettimm sanırım çok yedim diye tamam ozaman kalk dedim çocuklar uyudu işimiz varr (onun anladığı manada deil dii tabii) açtım laptobu 3 mil lasly yaptık adam pers sızdı kaldı ben cin gibi oldum gidemde bi çay yapıverem kendimeee:21..21..21.
iyi geceler ben geldim
sabah güzel kahvaltımı yaptım sonra alışverişe gittim dönüşte yürüdüm geldimçorbamı içtim akşam misafirliğe gideceğim için hafif geçireyim diye çorbam bitti arkadaş aradı ısrarla çaya gittimyanında kek ve minik bir börek yedim akşam da aşırı olmasa da ikramları yedim çay içtim de içtim gittiğim evdeki ev sahibi de dahil herkes erzurumluydu içitik de içtik çayı ben de hiiiç aşağı kalmadım
çok da uykum var dün yatmadan içtiğim kahve beni uyutmadı da
neyse diyet için verimsizdi günüm ama yarından itibaren toparlarım inşallah
Tamam bekliyoruz..
Bu arada senin erkek oğlun nasıl oldu.?
İnşallah canım..
Ay Allahım..
Seni gidi çılgın seni...
Hoş geldin Asucuğum...
Afiyet olsun;yağ olmasın yeter....Az yemişsindir sen ben sana güveniyorum...
iyi geceler ben geldim
sabah güzel kahvaltımı yaptım sonra alışverişe gittim dönüşte yürüdüm geldimçorbamı içtim akşam misafirliğe gideceğim için hafif geçireyim diye çorbam bitti arkadaş aradı ısrarla çaya gittimyanında kek ve minik bir börek yedim akşam da aşırı olmasa da ikramları yedim çay içtim de içtim gittiğim evdeki ev sahibi de dahil herkes erzurumluydu içitik de içtik çayı ben de hiiiç aşağı kalmadım
efsunlu,
annenler yerleştimi.?
Miden nasıl umarım iyileşmişsindir...Allah yarımcınız olsun senin yağmurgözlünün.. mide ağrısı çok fena bişey..
benimde bir iki gündür bayağı rahatsız ediyor beyzuşş duymasın..
Erzurumlular ne çok çay içiyor değilmi.?
Birde kıtlama içerle..Ablamın bir arkadaşı var erzurumlu yanında gezdirir şekerini biliyorsunuzdur sert olur oranın şekeri,hemen erimez...
KAdını çay içerken izlerken uçuyorum resmen.:) nasıl güzel içiyor ağzındaki minicik şekeriyle..
Birde ben Erzurum'un aksanını severim.Bal gibi konuşuyorlar.:) hafif boğazdan ama kaba değil melodik bir ağız..
iyi geceler ben geldim
Hos geldin canim daha iyi misin ???
Sen onun telafisini yaparsin canimcim. Keske bende senin kadar dikkatli ve özenli davranabilsem :26::26::26:
neler yedin bakim?benim de kolayla midem bulanmaz.ama aburcubur almıyoruz eve artık .çerezler var gerçi ama zararlı değil onlar o kadaryarın görümcem gelecek 2 çocuğuyla pasta yapayım dedim eşim izin vermedi.geçen arkadaşı hacıbabadan (burda çok ünlü)baklava vermiş bir ktu almamış eve götürmeyeyim bizim hanım diyette o kadar çabalıyor demiş.biliyor diyete girmezsem abuk subuk saatlerde her türlü abuk subuk şeyi yediğimi.adam bu halime şükrediyor.ben sağlıklı besleniyorsam tüm ev sağlıklı besleniyor ama ben salmışsam çocuklarada pizzalar,pastalar,cipsler yediriyorum malesef.alıyorum onlarda yiyor tabi..aslında eve sokmamak lazım kesnlikle
Annemler yerleşti,benim mide düzeldi asayiş berkemal yani NilüfercimŞükür bu günümüze Hamd olsun diyorum.Sen neler yapıyorsun canım?Mide olayına dikkat et ya aman aman çok sık sık ağzına bişey atmazsan bir de geç saat yemezsen düzeliyor.Ben çok denedim o şekilde rahat ettim ancak.Yağmurgözlünün daha vahim durumu geçmiyor bir türlü onun.Ama bana doktor dediki mide fıtığının sebebi kilo reflününde öyle dedi :S yani sağlık için en başta vermemiz lazım kiloyu (gerçi ben şok diyet yüzünden ölüyordum ama neyse )
yena hacıbabanın özellikle baklavaları meşhurdur canım
süper tereyağlı ve fıstıklı ama asla ağır değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?