Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ellerine sağlık Nursenacığım;

Ne yaparsa yapsın vazgeçemem çaydan...

sağol canım bilgiler için ben 1-2 bardak içerim ayırıver :)

aaaa herkeste çay içiyor ama....

Bende araniza katildiktan sonra 5 kilo verdim insallah dereceye bende girerim diycem ama bence benden iyileri var Bogazimi tutupta kilo veremedimki 1.5 ay oldu
Canimcim kiyamam ben sana kos kap gel mutfaktan hemencecik Yoksa bogazimdan gecmiycek :18::18::18:

Benimde bildiklerim var ama bilmediklerimde var canimcim
Ben kendime yesil cay alip hemen geliyorum

Tamam bekliyoruz..
Bu arada senin erkek oğlun nasıl oldu.?

En güzel yere getirdin canım....

Bizim içinde güneşli,güzel günler yakın...Bu gidişle ;çöpe gönderilen kiloların yerini alacak güneşli günler...

İnşallah canım..

Ay Allahım..
Seni gidi çılgın seni...

iyi geceler topiğimin güzel hatunları ,sizi seviyorum iyi geceler diliyorum....

İyi geceler...

Ben hala inanın bacılar kısmındayım ve gülüyorum...
Böyle mesaj içeren şiiride ancak böle uyarlarız kendimize süpersin..:)))))

Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)

-----------
...

heyecanlıyım gerçektn.aslında kendime yılbaşı günü için serbest gün ilan etmiştim ama şimdi yedikçe iştahım artar diye karatay usulu kaçamak yapayım diyorum yani kuruyemişleri birazcık abartırım zaten yarın misafirim var tüm gün ama akşama gidecekelr başka yere.inşallah iyi bir diyet olur benmi içn.sağol güzel dileklerin için

valla süper verdin boyda uzuzn sende yanlış hatırlamıyorsam şimdiden fıstıksın

boyum 179 cm baya uzun bir hatunum.ama kemiklerim baya iri.yani şuanda bile tam 42 ye giremiyorum.üst bedenim biraz daha büyük gerçi ne zamandır alışverişe çkmadım ama daha iriyim yani.boy uzun olunca daha kaba görünüyor insan malesef kiloyla
bugün neler yediğimi yazamıyacam canı isteyen olur diye ama içime fil açmış gibi yedim hatta okadar çok aburcubur yedimki midem bile bulandı ki kolay kolay bulanmaz yani :18::18:

neler yedin bakim?benim de kolayla midem bulanmaz.ama aburcubur almıyoruz eve artık .çerezler var gerçi ama zararlı değil onlar o kadar yarın görümcem gelecek 2 çocuğuyla pasta yapayım dedim eşim izin vermedi.geçen arkadaşı hacıbabadan (burda çok ünlü)baklava vermiş bir ktu almamış eve götürmeyeyim bizim hanım diyette o kadar çabalıyor demiş.biliyor diyete girmezsem abuk subuk saatlerde her türlü abuk subuk şeyi yediğimi.adam bu halime şükrediyor.ben sağlıklı besleniyorsam tüm ev sağlıklı besleniyor ama ben salmışsam çocuklarada pizzalar,pastalar,cipsler yediriyorum malesef.alıyorum onlarda yiyor tabi..aslında eve sokmamak lazım kesnlikle

benmki bi kere 10 dk yaptı hemen yoruldu seninki çok bile dayanmış. size:))

iyi geceler ben geldim
sabah güzel kahvaltımı yaptım sonra alışverişe gittim dönüşte yürüdüm geldimçorbamı içtim akşam misafirliğe gideceğim için hafif geçireyim diye çorbam bitti arkadaş aradı ısrarla çaya gittimyanında kek ve minik bir börek yedim akşam da aşırı olmasa da ikramları yedim çay içtim de içtim gittiğim evdeki ev sahibi de dahil herkes erzurumluydu içitik de içtik çayı ben de hiiiç aşağı kalmadım
çok da uykum var dün yatmadan içtiğim kahve beni uyutmadı da
neyse diyet için verimsizdi günüm ama yarından itibaren toparlarım inşallah

Hoş geldin Asucuğum...

Afiyet olsun;yağ olmasın yeter....Az yemişsindir sen ben sana güveniyorum...

Tamam bekliyoruz..
Bu arada senin erkek oğlun nasıl oldu.?

İnşallah canım..

Ay Allahım..
Seni gidi çılgın seni...

Erkekim masallaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cok iyi . Cok cabuk toparlandi. Noel tatili var burda 1 hafta daha evde. Okullar acilana kadar iyicene düzelir insallah . Cok korkmustum ama korktugum gibi degilmis Darisi tüm erkek annelerine

Erzurumlular ne çok çay içiyor değilmi.?
Birde kıtlama içerle..Ablamın bir arkadaşı var erzurumlu yanında gezdirir şekerini biliyorsunuzdur sert olur oranın şekeri,hemen erimez...
KAdını çay içerken izlerken uçuyorum resmen.:) nasıl güzel içiyor ağzındaki minicik şekeriyle..

Birde ben Erzurum'un aksanını severim.Bal gibi konuşuyorlar.:) hafif boğazdan ama kaba değil melodik bir ağız..

Annemler yerleşti,benim mide düzeldi asayiş berkemal yani Nilüfercim Şükür bu günümüze Hamd olsun diyorum.Sen neler yapıyorsun canım?Mide olayına dikkat et ya aman aman çok sık sık ağzına bişey atmazsan bir de geç saat yemezsen düzeliyor.Ben çok denedim o şekilde rahat ettim ancak.Yağmurgözlünün daha vahim durumu geçmiyor bir türlü onun.Ama bana doktor dediki mide fıtığının sebebi kilo reflününde öyle dedi :S yani sağlık için en başta vermemiz lazım kiloyu (gerçi ben şok diyet yüzünden ölüyordum ama neyse )

evet canım çaylar havada uçtu resmen yanında da erzurum ketesi sadece biri kıtlama içiyor diğerleri şekersiz içiyordu
ama konuşmaları tam da senin anlattığın gibi

Hos geldin canim daha iyi misin ???
Sen onun telafisini yaparsin canimcim. Keske bende senin kadar dikkatli ve özenli davranabilsem :26::26::26:

Hos geldin canim daha iyi misin ???
Sen onun telafisini yaparsin canimcim. Keske bende senin kadar dikkatli ve özenli davranabilsem :26::26::26:

şükür daha iyiyim canım çivi çiviyi söker misali ayazda yürümek iyi geldi
bugün çok da özenli değildim ama haftaya iyi örnek olmak için çalışacağım canım

sizin şu hacıbaba restaurant tarzı bir yermi.?
ÇAnkaya tarafındamı.?
Yanlış bilmiyor ve hatırlamıyorsam eğer yeni evliyken gelmiştik ankaraya eşimin doktor bir arkadaşı batıkentte oturuyordu o zamanlar ..şimdi irtibatımız kesildi bir şekilde nedenini pek bilmiyorum.:)
Hacı babaya götürmüşlerdi bizi kuyrukta bekleyenler vardı oturmak için..ORda yediğim kebab,içli köfte fındık lahmacun hepsini bi kerede yemiştik zaten .:) hala eşimle konuşuruz.:))

Son düzenleme:
yena hacıbabanın özellikle baklavaları meşhurdur canım
süper tereyağlı ve fıstıklı ama asla ağır değil

:))) canım hep seni örnek veriyoruz şok diyet yapmak isteyenlere..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…