sizin şu hacıbaba restaurant tarzı bir yermi.?
ÇAnkaya tarafındamı.?
Yanlış bilmiyor ve hatırlamıyorsam eğer yeni evliyken gelmiştik ankaraya eşimin doktor bir arkadaşı batıkentte oturuyordu o zamanlar ..şimdi irtibatımız kesildi bir şekilde nedenini pek bilmiyorum.:)
Hacı babaya götürmüşlerdi bizi kuyrukta bekleyenler vardı oturmak için..ORda yediğim kebab,içli köfte fındık lahmacun hepsini bi kerede yemiştik zaten .:) hala eşimle konuşuruz.:))
yena hacıbabanın özellikle baklavaları meşhurdur canım
süper tereyağlı ve fıstıklı ama asla ağır değil
sizin şu hacıbaba restaurant tarzı bir yermi.?
ÇAnkaya tarafındamı.?
Yanlış bilmiyor ve hatırlamıyorsam eğer yeni evliyken gelmiştik ankaraya eşimin doktor bir arkadaşı batıkentte oturuyordu o zamanlar ..şimdi irtibatımız kesildi bir şekilde nedenini pek bilmiyorum.:)
Hacı babaya götürmüşlerdi bizi kuyrukta bekleyenler vardı oturmak için..ORda yediğim kebab,içli köfte fındık lahmacun hepsini bi kerede yemiştik zaten .:) hala eşimle konuşuruz.:))
yena hacıbabanın özellikle baklavaları meşhurdur canım
süper tereyağlı ve fıstıklı ama asla ağır değil
hacıbaba restaurantı da var konya yolunda lezzetli yapıyorlar yemeklerini.ama çankayada bize yakın hacı urfalı var o da ünlü bilmem orasımı acaba szin gittiğiniz.hacıbabanın baklavalrı ankaranın bazı yerlerinde de satılıyor ve nefislerrrr
Kizlaaaaaaaaar bunu bana yapmayin noluuuuuuuuuurrrrrrrrrBu saydiklarinizin hepsini ben bayila bayila yerim Acil konu degiselim yoksa yarin solugu kebapcida alicam
kızlar bakın ne buldum sallata süslemade süper olurr yılbaşında kızlarıma sabah yapayım kahvaltıyaEki Görüntüle 318098
kızlar bakın ne buldum sallata süslemade süper olurr yılbaşında kızlarıma sabah yapayım kahvaltıyaEki Görüntüle 318098
Tamam canım kapattık..
------
Beyzuşum neden konuşmuyorsun bizimle...
Baba ocağında ortam daha güzel değilmi.?
haklısın konya yolunda var ececim ben yemedim kebaplarını ama eminim süperdir baklavaları gibi
urfalı da ayrı bir mevzu olur tabii
neyse kapattım ben konuyu
Çok güzel olmuş gerçekten...:)
Tost ekmeğinin ortasını kalp şeklinde oyup içine yumurta kırıp tavada omlet yapmakta güzel görünüyor denemeni tavsiye ederim..
Ondan değil canım...Accuk balkona çıktık malum sebepten dolayı...
Bu arada eve gidiyormuşuz;hepinize iyi geceler;MUTLU,UMUT DOLU VE SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM....
ben yatayım gözlerimi açık tutamıyorum
çocuklardan sonra uyuyamadım ya
herkese iyi geceler güzel bayanlar sabah görüşürüz yani öğlen felan
Bütün iyilikler, güzellikler seninle olsun ablacim... Iyi gecelerrrOndan değil canım...Accuk balkona çıktık malum sebepten dolayı...
Bu arada eve gidiyormuşuz;hepinize iyi geceler;MUTLU,UMUT DOLU VE SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM....
ben yatayım gözlerimi açık tutamıyorum
çocuklardan sonra uyuyamadım ya
herkese iyi geceler güzel bayanlar sabah görüşürüz yani öğlen felan
iyi geceler kızlar benim cadılar sabah 7 de ayaklanırlar az uyuyayım çamasırlar asılacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?