İlknur renk denemesimi yapıyorsun.? .:)
Yeşilde güzel renk..
En güzel yere getirdin canım....
Bizim içinde güneşli,güzel günler yakın...Bu gidişle ;çöpe gönderilen kiloların yerini alacak güneşli günler...
ellerine sağlık hepimizle uğraştın defalarce liste değiştirdin ellerine sağlıkİyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım.....
Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...
Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....
CECOCUĞUM;
Senin takip ettiğin kilo yarışı ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım da.Eğer geçmişi okusam sizinle yazışmaya zaman kalmıyor...Biri bana söyler mi ne oldu yarışmanız....
ağzında yaralar var boğazıda pek iyi değil dr. a götürmeye korkuyorum yine antibiyotik verecek diye dana biteli 1 hafta oldu sonuçtaİyiyiz tatlım sen nasılsın..gitmene az kaldı üzülüyorum açıkçası..
Oğlanda iyi şükür yok bişeyi..
Senin prenses iyileşti inşallah...
Bugün oğlumla arkadaşın yanına gittik azıcık. çok fena kıskandı tutturdu yatağına oturacağım diye iki laf ettirmedi bana..
Birde bağıra bağıra konuşması yokmu..
eve geldik mecburen erken kalktım...
Ben artık çok rahatsız olmaya başladım arkadaşın hitabetinden..
Burası farklı bir topik her gelen genelde bunu anlayıp daha seviyeli mesajlar yazmaya çalışıyor..
Yazılan mesajları okumak çok önemli kişileri tanıyıp yorumları ona göre yazmak gerekir..
Birbirimizle şakalaşırken bile dikkatli davranıyoruz..
Abur cubur fena bişey hem yedikçe yiyorsun hemde hızla acıkıyorsun...
senin sapıtman neki benimkileri duysan dudağın uçuklaroff offf bende sapıttım daha bugünden hele yarına ne yaparım bilmiyorum artık :)))) benim midem bulanmadı ama şiş
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa banuuuuuuuu ayıp ama ya bak bekliyorum ben :)))
enişteye söyle benim işim daha önemli de.
meraktan çatlamam inşallah :) keşke isimlerin yanına kiloları yazsaydım ben hesaplardım şimdiye kim ne yaptı :)
girrrrrrrrrrrr nolur gitmeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama ama amaaaaaaaaaaaaaaaa nerdesin?
evet ablacım sana tamamen katılıyorumHer kelimesine katılıyorum...
Bu tarz hitaplar;insanlara eloooooooo diye seslenmeler falan bana son derece ters gelen şeyler...
Kimseyi dışlamak tarzım değil ama bu arkadaşa cevap yazmaya elim gitmiyor ve bu bile beni üzüyor...Kimseye tarz kazandırmak benim haddim değil ama büyüklerimiz der ki''gittiğin yerde kör varsa;sen de bir gözünü kapayacaksın''Topiğimizin bir kalitesi ve tarzı var;lütfen yani.....
inşallah 2012 bizim yılımız olacakCanım bende öyle sanıyorum sen birincisin diye..:))
Bende kovayım ama senin kadar inatçı değilim özellikle kilo verme konusunda..
İnatçıyım aslında doğru bildiğimi sonuna kadar savunur,istediğimi elde etmeye çalışırım bir şekilde pes etmem kolay kolay..
Gel gelelim şu zayıflama konusu benim sonum olacak bu gidişle..
O kadar kızıyorumki kendime..
Neyse 2012 yeni bir sene yeni umutlar herşey güzel olacak..
Güneşli,güzel günler göreceğiz inşallah..
Ahahaha lafı nereye getirdim..:)))
3 kase kuruyemiş 1 kek 7 kurabiye 1 çikolata paket 1 küçük kase çokokrem akşam yarım ekmek menemen öğlen1 tost sabah normalheyecanlıyım gerçektn.aslında kendime yılbaşı günü için serbest gün ilan etmiştim ama şimdi yedikçe iştahım artar diye karatay usulu kaçamak yapayım diyorum yani kuruyemişleri birazcık abartırım zaten yarın misafirim var tüm gün ama akşama gidecekelr başka yere.inşallah iyi bir diyet olur benmi içn.sağol güzel dileklerin için
boyum 179 cm baya uzun bir hatunum.ama kemiklerim baya iri.yani şuanda bile tam 42 ye giremiyorum.üst bedenim biraz daha büyük gerçi ne zamandır alışverişe çkmadım ama daha iriyim yani.boy uzun olunca daha kaba görünüyor insan malesef kiloyla
neler yedin bakim?benim de kolayla midem bulanmaz.ama aburcubur almıyoruz eve artık .çerezler var gerçi ama zararlı değil onlar o kadaryarın görümcem gelecek 2 çocuğuyla pasta yapayım dedim eşim izin vermedi.geçen arkadaşı hacıbabadan (burda çok ünlü)baklava vermiş bir ktu almamış eve götürmeyeyim bizim hanım diyette o kadar çabalıyor demiş.biliyor diyete girmezsem abuk subuk saatlerde her türlü abuk subuk şeyi yediğimi.adam bu halime şükrediyor.ben sağlıklı besleniyorsam tüm ev sağlıklı besleniyor ama ben salmışsam çocuklarada pizzalar,pastalar,cipsler yediriyorum malesef.alıyorum onlarda yiyor tabi..aslında eve sokmamak lazım kesnlikle
benmki bi kere 10 dk yaptı hemen yoruldu seninki çok bile dayanmış.size:))
çok hoş deneyim becerebilirsemkızlar bakın ne buldum sallata süslemade süper olurr yılbaşında kızlarıma sabah yapayım kahvaltıyaEki Görüntüle 318098
eşime gelince yapayım sağolÇok güzel olmuş gerçekten...:)
Tost ekmeğinin ortasını kalp şeklinde oyup içine yumurta kırıp tavada omlet yapmakta güzel görünüyor denemeni tavsiye ederim..
Ondan değil canım...Accuk balkona çıktık malum sebepten dolayı...
Bu arada eve gidiyormuşuz;hepinize iyi geceler;MUTLU,UMUT DOLU VE SAĞLIKLI BİR YIL DİLİYORUM....
Eki Görüntüle 318101 Eki Görüntüle 318102 Eki Görüntüle 318103
Kahvaltilik icin bakin bunlarda benden olsun
Nasil cok sirinler degilmi
Kalplerin sosis olduğunu ne geç anladım..
PAzar günü deneyeceğim..sağol canım..
Örnel olmam güzel de iyi örnek olsaydım keşke yaayy ne güldüm gece gece ya alemsin Nilüfer valla
Tebessüm, çokokremi kaşıkladınmı yoksa ekmeğemi sürdün.?
:)))
evet valla şok diyet deneyene seni söylüyoruz
Neyse en azından belki bir iki kişiyi kurtarırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?