Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar geçmişe bakamadım gerçekten çok yorgunum bugün yılbaşı hazırlığı vardı o arada ayşe hastalandı başı çok ağrıdı doktora götürdüm tansiyonuna baktılar iyi ama başı geçmeyince cerrahpaşaya götürdük muayene ettiler şu anlık bişey yok dediler ama ağrısı artarsa getirin dediler eve geldik hala çok ağrıyordu bende yeni geldim içim huzursuz ve çok canım sıkkın inşallah önemli bir sebeb değildir.
Kilo verenleri tebrik ederim beyzuş ablacım ellerine sağlık.
Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım belki yarı yoğunluktan giremem inşallah güzel bir sene olur.

ilknur valla sapıttım hemde nasıl şiş az bana
Toparlarsin canim haftaya
Arada hepimizin sapittigi zamanlar oluyor mesela ben gecen hafta o pogacalari yemeseydim 94ü görürdüm gibi geliyor ama olsun is isten gecti. Önümüzdeki maclara bakalim
Hanımlar bana müsade,iyi geceler kalanlara,Allah rahatlık versin hepimize

Sanada Allah rahatlik versin canim . Iyi gecelerrr...

herkeze iyi geceler iyi seneler az kolorili
bol hareketli
fazla kilo kayıplı
hedeflere ulaşılan
isteklerin gerçekleştiği
bir yıl olsun diliyorum
herkezin gönlünde ne varsa o gerçekleşir umarım

Neyse en azından belki bir iki kişiyi kurtarırız

vazgeçenler oldu valla
Mesela ben de yapicaktim ama Efsunludan sonra bende vazgectim

Cok gecmis olsun cnm insallah önemli birseyi yoktur :26::26::26:
Insallah yeni yil sanada saglik huzur mutluluk ve sana benzeyen bir bebis getirir cnm :16
:

tebessum77+,
peperisa,
banu145145+,
aslihanbelek,
Efsunlu+
iyi geceler arkadaslar . Bende cikiyorum. Mideme bi agri bi kramp bisiyler oldu.:18:
Yatayimda gecer belki. Hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrrrrrrr...

yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..

Sevgili arkadaşlar,can dostlarım..

2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))

Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)

--------------

2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...

Son düzenleme:
yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..

Biz sana teşekkür ederiz,herşeye rağmen bizi unutmayıp güzel dileklerle aramızda oluyorsun...

Son düzenleme:
Deriiiiinn,
Bitiremedin değilmi oku oku..
Her gün düzenli gelmezsen böyle olur işte..:)

Eki Görüntüle 318101 Eki Görüntüle 318102 Eki Görüntüle 318103
Kahvaltilik icin bakin bunlarda benden olsun
Nasil cok sirinler degilmi
çççooook güzelmiş çocuklara yapmaklı
inşallahhhhh bizden seni seviyoruz sanal arkadaşım
herkeze iyi geceler iyi seneler az kolorili
bol hareketli
fazla kilo kayıplı
hedeflere ulaşılan
isteklerin gerçekleştiği
bir yıl olsun diliyorum
herkezin gönlünde ne varsa o gerçekleşir umarım

yeni yıl dillekleriniz için teşekkürlerrr hepimizin gönlüne göre versin allah sağlıkla zayıfkamayı nasip etsiin

güünnaayyydınnnnn topiği ben açayım cadı kızlarım tahminmden erken kalkarak rekora imza attılar 6 dan beri ayaktalar evin altı üstünde yılın son günü evi süpüreyim yeni yılla pasaklı girmeyeyim alşama börek yapayım bide eşime yaşpasta yapıcam doğum günü yerim 1 dlm gibime geliyo allahım yardım et az yiyeyim

sabah yena senin kalpli tost ekmeklerine yumurta kırdım yarım yedim az lor yedim 1 lokmacıkda eşim ballı ekmek attı ağzıma sabahı kazasız bekasız atkattım darısı aKşama
bugün uğrayan fazla olmaz sanırım mutlu yıllarrrr herkeze

girersin canım ya senin neyin eksik sanki aşkolsun ,azcık tut olur bence ..
canımsın ya keşke gelebilsem ahhhh
İyi geceler...

Ben hala inanın bacılar kısmındayım ve gülüyorum...
Böyle mesaj içeren şiiride ancak böle uyarlarız kendimize süpersin..:)))))
ama nilüşüm ne yapayım o uydu oraya, nazım hikmet bana kızmaz değil mi :))) ya da edip akbayram :)))
sağol canım sende süpersin... benim süperliğim süper starla aynı gün doğmuşuz oradan geliyor :))))
Sanada iyi geceler canim. Allah rahatlik versin
sağol canım benim
hem o şeker var hemde limon :) erzurum'a gittiğimizde nerede çay istesek bu ikili geliyordu normal şeker yoktu desem yeriydi :) ama orada en güzel yer taş han diye bir yer şu meşhur oltu taşları ile yapılan takılar ayy tam bizlik ya :)))
hehe en sonunda ögrendim nasil oluyor diye merak ediyordum bu renkli yazma seklini :))) Aferim bana :)))
alkışşşşşş kızımaaaaaaaa :))))
:))))
Eki Görüntüle 318101 Eki Görüntüle 318102 Eki Görüntüle 318103
Kahvaltilik icin bakin bunlarda benden olsun
Nasil cok sirinler degilmi
kesinlikle
bizde seni seviyoruz ablacım :)
aboooooo valla sen tam sapıtmışsın :)))) bende ne çok yedim diyordum allahım nasıl yedin o kadar şeyi :) yeniyıldada yersek bak fena olur hani nasıl girersen öyle devam eder derler ya :)))
kaşıkladım valla daldım kutuya
içime fil ordusu girdi bugün sanırım
o ordu hala benim içimde sabahtan eşim gelirken sen bugün izinliyim deyince kır pidesi ve simit getirmiş,bende 1 kır pidesi ve 1 simiti hüplettim kahvaltlıklarla :) oyyy bugün nasıl biter bilmiyorum :)
Afiyet olmus cnmcim. Allahtan beyzus abla buralarda yok galiba Yoksa sisleriyle gelirdi dürtüklemeye
Eki Görüntüle 318104
Bendde bundan yedim. Allahtan esim cogunu yemiste bilmeden hayira girdi

afiyet olsun canım ,bu arar herkes yiyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…