Tebessüm unutmadan yazayım ağız yarası için bal iyi geliyor diye duymuştum...
İnşallah antibiyotiğe gerek kalmaz canım hemen iyileşir..
Hanımlar bana müsade,iyi geceler kalanlara,Allah rahatlık versin hepimize
Banucum geciktin bu gece tam çıkıyordum seni gördüm...
İyi geceler arkadaşlar...
Neyse en azından belki bir iki kişiyi kurtarırız
Toparlarsin canim haftayailknur valla sapıttım hemde nasıl şiş az bana
Hanımlar bana müsade,iyi geceler kalanlara,Allah rahatlık versin hepimize
Neyse en azından belki bir iki kişiyi kurtarırız
Mesela ben de yapicaktim ama Efsunludan sonra bende vazgectimvazgeçenler oldu valla
Kızlar geçmişe bakamadım gerçekten çok yorgunum bugün yılbaşı hazırlığı vardı o arada ayşe hastalandı başı çok ağrıdı doktora götürdüm tansiyonuna baktılar iyi ama başı geçmeyince cerrahpaşaya götürdük muayene ettiler şu anlık bişey yok dediler ama ağrısı artarsa getirin dediler eve geldik hala çok ağrıyordu bende yeni geldim içim huzursuz ve çok canım sıkkın inşallah önemli bir sebeb değildir.
Kilo verenleri tebrik ederim beyzuş ablacım ellerine sağlık.
Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım belki yarı yoğunluktan giremem inşallah güzel bir sene olur.
herkeze iyi geceler iyi seneler az kolorili
bol hareketli
fazla kilo kayıplı
hedeflere ulaşılan
isteklerin gerçekleştiği
bir yıl olsun diliyorum
herkezin gönlünde ne varsa o gerçekleşir umarım
Toparlarsin canim haftaya
Arada hepimizin sapittigi zamanlar oluyormesela ben gecen hafta o pogacalari yemeseydim 94ü görürdüm gibi geliyor ama olsun is isten gecti. Önümüzdeki maclara bakalim
Sanada Allah rahatlik versin canim . Iyi gecelerrr...
yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
çççooook güzelmiş çocuklara yapmaklıEki Görüntüle 318101 Eki Görüntüle 318102 Eki Görüntüle 318103
Kahvaltilik icin bakin bunlarda benden olsun
Nasil cok sirinler degilmi
inşallahhhhh bizden seni seviyoruz sanal arkadaşım
herkeze iyi geceler iyi seneler az kolorili
bol hareketli
fazla kilo kayıplı
hedeflere ulaşılan
isteklerin gerçekleştiği
bir yıl olsun diliyorum
herkezin gönlünde ne varsa o gerçekleşir umarım
yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
Sevgili arkadaşlar,can dostlarım..
2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
girersin canım ya senin neyin eksik sanki aşkolsun ,azcık tut olur bence ..Bende araniza katildiktan sonra 5 kilo verdim insallah dereceye bende girerim diycem ama bence benden iyileri varBogazimi tutupta kilo veremedimki 1.5 ay oldu
Canimcim kiyamam ben sana kos kap gel mutfaktan hemencecikYoksa bogazimdan gecmiycek :18::18::18:
ama nilüşüm ne yapayım o uydu oraya, nazım hikmet bana kızmaz değil mi :))) ya da edip akbayram :)))İyi geceler...
Ben hala inanın bacılar kısmındayım ve gülüyorum...
Böyle mesaj içeren şiiride ancak böle uyarlarız kendimize süpersin..:)))))
sağol canım benimSanada iyi geceler canim. Allah rahatlik versin
hem o şeker var hemde limon :) erzurum'a gittiğimizde nerede çay istesek bu ikili geliyordu normal şeker yoktu desem yeriydi :) ama orada en güzel yer taş han diye bir yer şu meşhur oltu taşları ile yapılan takılar ayy tam bizlik ya :)))Erzurumlular ne çok çay içiyor değilmi.?
Birde kıtlama içerle..Ablamın bir arkadaşı var erzurumlu yanında gezdirir şekerini biliyorsunuzdur sert olur oranın şekeri,hemen erimez...
KAdını çay içerken izlerken uçuyorum resmen.:) nasıl güzel içiyor ağzındaki minicik şekeriyle..
Birde ben Erzurum'un aksanını severim.Bal gibi konuşuyorlar.:) hafif boğazdan ama kaba değil melodik bir ağız..
alkışşşşşş kızımaaaaaaaa :))))hehe en sonunda ögrendim nasil oluyor diye merak ediyordum bu renkli yazma seklini :))) Aferim bana :)))
:))))
kesinlikleEki Görüntüle 318101 Eki Görüntüle 318102 Eki Görüntüle 318103
Kahvaltilik icin bakin bunlarda benden olsun
Nasil cok sirinler degilmi
bizde seni seviyoruz ablacım :)
aboooooo valla sen tam sapıtmışsın :)))) bende ne çok yedim diyordum allahım nasıl yedin o kadar şeyi :) yeniyıldada yersek bak fena olur hani nasıl girersen öyle devam eder derler ya :)))ellerine sağlık hepimizle uğraştın defalarce liste değiştirdin ellerine sağlık
ağzında yaralar var boğazıda pek iyi değil dr. a götürmeye korkuyorum yine antibiyotik verecek diye dana biteli 1 hafta oldu sonuçta
senin sapıtman neki benimkileri duysan dudağın uçuklar
evet ablacım sana tamamen katılıyorum
ne diyeceğimi bilemedim
inşallah 2012 bizim yılımız olacak
3 kase kuruyemiş 1 kek 7 kurabiye 1 çikolata paket 1 küçük kase çokokrem akşam yarım ekmek menemen öğlen1 tost sabah normal
çok hoş deneyim becerebilirsem
eşime gelince yapayım sağol
iyi geceler canım
o ordu hala benim içimde sabahtan eşim gelirken sen bugün izinliyim deyince kır pidesi ve simit getirmiş,bende 1 kır pidesi ve 1 simiti hüplettim kahvaltlıklarla :) oyyy bugün nasıl biter bilmiyorum :)kaşıkladım valla daldım kutuya
içime fil ordusu girdi bugün sanırım
Afiyet olmus cnmcim. Allahtan beyzus abla buralarda yok galibaYoksa sisleriyle gelirdi dürtüklemeye
Eki Görüntüle 318104
Bendde bundan yedim. Allahtan esim cogunu yemiste bilmeden hayira girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?