ne yapsak sana acaba :))))ilknur valla sapıttım hemde nasıl şiş az bana
çok geçmiş olsun canım...Kızlar geçmişe bakamadım gerçekten çok yorgunum bugün yılbaşı hazırlığı vardı o arada ayşe hastalandı başı çok ağrıdı doktora götürdüm tansiyonuna baktılar iyi ama başı geçmeyince cerrahpaşaya götürdük muayene ettiler şu anlık bişey yok dediler ama ağrısı artarsa getirin dediler eve geldik hala çok ağrıyordu bende yeni geldim içim huzursuz ve çok canım sıkkın inşallah önemli bir sebeb değildir.
Kilo verenleri tebrik ederim beyzuş ablacım ellerine sağlık.
Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım belki yarı yoğunluktan giremem inşallah güzel bir sene olur.
geçmiş olsun canım..balı nasıl verecem sütün içinde içiyor ama yedirecekmiyim sürecekmiyim
spreyde sıkıyorum
herkeze iyi geceler iyi seneler az kolorili
bol hareketli
fazla kilo kayıplı
hedeflere ulaşılan
isteklerin gerçekleştiği
bir yıl olsun diliyorum
herkezin gönlünde ne varsa o gerçekleşir umarım
yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
Sevgili arkadaşlar,can dostlarım..
2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
güünnaayyydınnnnn topiği ben açayım cadı kızlarım tahminmden erken kalkarak rekora imza attılar 6 dan beri ayaktalar evin altı üstünde yılın son günü evi süpüreyim yeni yılla pasaklı girmeyeyim alşama börek yapayım bide eşime yaşpasta yapıcam doğum günü yerim 1 dlm gibime geliyo allahım yardım et az yiyeyim
sabah yena senin kalpli tost ekmeklerine yumurta kırdım yarım yedim az lor yedim 1 lokmacıkda eşim ballı ekmek attı ağzıma sabahı kazasız bekasız atkattım darısı aKşama
bugün uğrayan fazla olmaz sanırım mutlu yıllarrrr herkeze
inanmıyorummm yaaaa gerçektenmiii neresii orasııııı..keşke buradaade yağsaaaşu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))
Sanada iyi yıllar Zeynepciğimyeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
Yena sanada iyi yıllarSevgili arkadaşlar,can dostlarım..
2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
Asumancığım bu gün bile durmuyorsun sporsuz sana özendim bende 45 dk leslie yaptımmerhaba
bugün hafta sonu birde yılbaşı pek kimse olmaz herhalde ama ben buralardayım
kahvaltıyı 11 gibi yaptık
2 yumurta ceviz az fındık ve badem bol peynir çeşitleri 5 zeytin bolda roka yedim
akşam da balık olacak büyük ihtimalle fırında yapacam onuda bol salatayla yerim
bugün 79.5 gördüm çok mutlu oldum ibre eksiye geçmeye başladı şükür bu da bana azim verdi
gün içinde yürüyüş ya da leslie yaparım herhalde
Mutlu yıllar sanadayeni yılda sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum hepimize.rabbim kalbimizdeki tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.kilo sorunumuzu aşmamız için de hepimize güç kuvvet ve gayret versin inşallah.
Yeni bir yıl yeni umutlar,yine yeni yeniden +90 topiği ve tabiki giden kilolarımız...
Asumancığım sanada mutlu yıllarben de yeni yılımızın hepimiz için hayırlı mutlu sağlıklı olmasını diliyorum
İyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım.....
Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...
Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....
CECOCUĞUM;
Senin takip ettiğin kilo yarışı ne şekilde sonuçlandı bilmiyorum.Geçmişi okuyamadım da.Eğer geçmişi okusam sizinle yazışmaya zaman kalmıyor...Biri bana söyler mi ne oldu yarışmanız....
kızlar bakın ne buldum sallata süslemade süper olurr yılbaşında kızlarıma sabah yapayım kahvaltıyaEki Görüntüle 318098
şu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))
Merhaba Arkadaşlar,
Yemeklerimi dünden hazırladım, aslında kutlamamı da dünden yaptım, bugün sakin sakin evde oturuyorum :)) Akşam üzeri annemlere uğrayıp çocuklarla yeni yıl yemeği yeriz beraber, ben hafif yerim çünkü evde de sofra kuracağım. Sonra eve geçip çocuklarla -belki gece gelecek kayınbiraderim ve nişanlısı ile- yeni yıla gireriz. Bizde böyle sakin bir program var, umarım herkesin keyfi yerindedir, güzel bir akşam geçirir.
Hepimize; çocuklarımızın yüzünün hep güldüğü, alelerimizin sağlıklı, huzurlu, keyifli olduğu mutlu bir yeni yıl dilerim. Ve deee topiğimizdeki herkesin ennnnn azzzz kilosunun %20'sini sağlıkla kaybettiği bir yıl olmasını diliyorum :)))
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
ZARFI ACMAK ICIN PULA TIKLAYIN
EN BÜYÜK KARTOPUNA TIKLAYIN
KARTOPLARI COK AGIR.
ONLARA YARDIM EDIN ÜST ÜSTE KOYMAK ICIN,
SONRA KARDANADAMA TIKLAYIN VE SEYREDIN
Zararın neresindne dönülürse kardır, değil mi ?Ağustos gibi ayrılmıştım benim için hiç de iyi olmadı verdiğim kiloları geri aldım
Geçmiş olsun ve de hoşgeldin.sonunda düzeldim bir bel fıtığı teşhişi ağrı kesicilerle tekrar sahalara döndüm ama şükürler olsun ki kilo almadan gelebildim yenacığım kilomda değişiklik yok ama almadımda yani insan yerinden kalkmadan kilo almaması kadar güzel birşey yok yani ama yarından itibaren spora başlayacağım hiç olmazsa evde leslie yapacağım yarım saat heryerim sarktı gıdımı görseniz bıngıl bıngıl oldu
Canım, ortam güzeldi, herkesin neşesi yerindeydi. Güzel sesli bir arkadaş şarkı söyledi, kendi müziğimizi yaptık sayılır. Bir de şarkılar ağdalı arabesk olmasaydı süper olacaktı :))) Amma müşkülpesentim ben de değil mi? Epey de geç dağıldık. :))Ece,
techizatın hazır artık karataya başlaman için..
Bayağı heyecanlısın,,İyi olacak senin için öyle hissediyorum..:)
-----------
Umuttt umarım iyi eğleniyordur,ortam iyidir...
İyi geceler arkadaşlar;
Hepiniz iyisiniz umarım.....
Güzel hanımlar;benim kilo listesi ile ilgili geçici görevim sona ermiştir....Önümüzdeki cuma YENACIĞIM karayiplerden dönmüş olacak ve liste de gerçek sahibine kavuşacak...
Ben de spor listesini yapmaya devam edeceğim.....
CECOCUĞUM;
Ayşe'ye çok geçmiş olsun, umarım hemencecik iyi olmuştur, devam etmiyordurKızlar geçmişe bakamadım gerçekten çok yorgunum bugün yılbaşı hazırlığı vardı o arada ayşe hastalandı başı çok ağrıdı doktora götürdüm tansiyonuna baktılar iyi ama başı geçmeyince cerrahpaşaya götürdük muayene ettiler şu anlık bişey yok dediler ama ağrısı artarsa getirin dediler eve geldik hala çok ağrıyordu bende yeni geldim içim huzursuz ve çok canım sıkkın inşallah önemli bir sebeb değildir.
Kilo verenleri tebrik ederim beyzuş ablacım ellerine sağlık.
Hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım belki yarı yoğunluktan giremem inşallah güzel bir sene olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?