ceco ellerine sağlık canım
700 gr vermişim haftaya 100 gr felan düşüyor şükür artıda olmaktan iyidir ama artık yeter diyorum ve hızlanmak istiyorum
bu akşam ben de buralardayım
yarım saat sonra çıkacağız eşimle yürümeye balık alıp geliriz yada değişebilir menü kızlar yemiyor çünkü balığı malesef
Amin ablacim sanada iyi yillaaaarrrryeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
Güzel dileklerin icin aminnnn canimcim tüm iyilik ve güzellikler seninle olsunSevgili arkadaşlar,can dostlarım..
2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
Mutlu yillar canimmmçççooook güzelmiş çocuklara yapmaklı
inşallahhhhh bizden seni seviyoruz sanal arkadaşım
yeni yıl dillekleriniz için teşekkürlerrr hepimizin gönlüne göre versin allah sağlıkla zayıfkamayı nasip etsiin
Cok sagol canim bende elimden geleni inan yapiyorum ama emin ol o kadarda kolay olmuyor . Insallah bende basarabilirimgirersin canım ya senin neyin eksik sanki aşkolsun ,azcık tut olur bence ..
canımsın ya keşke gelebilsem ahhhh
ama nilüşüm ne yapayım o uydu oraya, nazım hikmet bana kızmaz değil mi :))) ya da edip akbayram :)))
sağol canım sende süpersin... benim süperliğim süper starla aynı gün doğmuşuz oradan geliyor :))))
sağol canım benim
hem o şeker var hemde limon :) erzurum'a gittiğimizde nerede çay istesek bu ikili geliyordu normal şeker yoktu desem yeriydi :) ama orada en güzel yer taş han diye bir yer şu meşhur oltu taşları ile yapılan takılar ayy tam bizlik ya :)))
alkışşşşşş kızımaaaaaaaa :))))
:))))
kesinlikle
bizde seni seviyoruz ablacım :)
aboooooo valla sen tam sapıtmışsın :)))) bende ne çok yedim diyordum allahım nasıl yedin o kadar şeyi :) yeniyıldada yersek bak fena olur hani nasıl girersen öyle devam eder derler ya :)))
o ordu hala benim içimde sabahtan eşim gelirken sen bugün izinliyim deyince kır pidesi ve simit getirmiş,bende 1 kır pidesi ve 1 simiti hüplettim kahvaltlıklarla :) oyyy bugün nasıl biter bilmiyorum :)
afiyet olsun canım ,bu arar herkes yiyor :)))
Sanada mutlu yillar canim . Bende seni cok seviyorummm...:16:ne yapsak sana acaba :))))
çok geçmiş olsun canım...
geçmiş olsun canım..
güzel dilekleriniz için sağolun bende herkese mutlu ,huzurlu en önemlisi sağlıklı bir yıl diler ve gönüllerinden geçen herşeyin olmasını dilerim, hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız.....
şu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))
Gercekten vazgectim cünkü benimde midem cok hassas.:26:Günaydın dünya güzelleriiii
Banucum Ayşeciğe geçmiş olsun,umarım önemli bir şeyi yoktur.Rabbim bol şifalar versin.
İlknur demek beni duyunca vazgeçtin şok diyettenvalla isabet olmuş hele de miden de sorun varsa benim gibi iyiki yapmamışsın.
Zeynebim canım benim iki aradada olsa bize vakit ayırıyorsun ya çok hakikatli kadınsın valla.İyi dileklerin için Allah razı olsun.Yeni yılda Rabbim senin de yüzünü güldürsün dularını hayra çıkarsın canım benim.
Tebessüm geçmiş olsun meleğine iyileşir inşallah tez zamanda.
Özlemcim neşen daim olsun canım benim.
yeni yılda sağlık,mutluluk ve huzur diliyorum hepimize.rabbim kalbimizdeki tüm hayırlı dualarımızı kabul eylesin.kilo sorunumuzu aşmamız için de hepimize güç kuvvet ve gayret versin inşallah.
Yeni bir yıl yeni umutlar,yine yeni yeniden +90 topiği ve tabiki giden kilolarımız...
Amin canim amin . Iyi yillar....ben de yeni yılımızın hepimiz için hayırlı mutlu sağlıklı olmasını diliyorum
Amin cnm aminnn. Mutlu yillarrr...:16:Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Bende bir koşu geçmişi okudum da geldim
Bu gece topik kesin boş olacaktır sonuçta herkes yeni yılı kutlayacak
Bütün iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Bende hepinizin yeni yılını şimdiden kutluyorum
İnşallah yeni yılda çok daha zayıf, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir hayat yaşarız.
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin o güzel yüreklerinizden geçen tüm dilekler 2012 senesinde gerçekleşir inşallah .... aminnnn
Eki Görüntüle 318222
Birazdan yayınlıyorum Ablacığım dün gece ben kızı uyutacağıma o beni uyuttu
Gerçektende harika görünüyor ilk fırsatta bende yapıcağım :122:
Ne güzel keşke buradada yağsada bende her sene olduğu gibi gece kar topu oynamaya hatta karda yuvarlanmaya çıksam
Bu gün belki daha giremem o yüzden şimdiden kutlayayım hepinizin yeni yılını Umarım yeni yıl hepimize önce sağlık mutluluk ve huzur getirir ve tabi eksilen kilolar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın
Mutlu yillar kizlarrr...kızlar fazla vaktim yok 5 dakikalıgına girdim eşim wc gitti herkese mutlu yıllar saglıklı neşeli kilosuz yıllar diliyorum.
Amin cnm. sanada mutlu yillarrr...:16:Merhaba Arkadaşlar,
Yemeklerimi dünden hazırladım, aslında kutlamamı da dünden yaptım, bugün sakin sakin evde oturuyorum :)) Akşam üzeri annemlere uğrayıp çocuklarla yeni yıl yemeği yeriz beraber, ben hafif yerim çünkü evde de sofra kuracağım. Sonra eve geçip çocuklarla -belki gece gelecek kayınbiraderim ve nişanlısı ile- yeni yıla gireriz. Bizde böyle sakin bir program var, umarım herkesin keyfi yerindedir, güzel bir akşam geçirir.
Hepimize; çocuklarımızın yüzünün hep güldüğü, alelerimizin sağlıklı, huzurlu, keyifli olduğu mutlu bir yeni yıl dilerim. Ve deee topiğimizdeki herkesin ennnnn azzzz kilosunun %20'sini sağlıkla kaybettiği bir yıl olmasını diliyorum :)))
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
ZARFI ACMAK ICIN PULA TIKLAYIN
EN BÜYÜK KARTOPUNA TIKLAYIN
KARTOPLARI COK AGIR.
ONLARA YARDIM EDIN ÜST ÜSTE KOYMAK ICIN,
SONRA KARDANADAMA TIKLAYIN VE SEYREDIN
Mutlu yillar cnm...herkese merhaba, artık ben de bu topigin takipcisiyim gelmisken hepinizin yeni yılını kutlamak istedim, umarım herkesin dileginin gerceklestigi saglık mutluluk huzur dolu bir yıl olur :))
Ama ben 5 kilo vermistim . 100 kiloydum 95le tamamladim ama yinede verdigin ugras icin sagol cecomEvetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
Yani Yılbaşı Listesinin Sıralaması;
1. TozToprak ------ 7 Kg
2. İlbatum -------- 6.7 kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
4. Yst38 --------- 4.7 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
10. Derin --------- 1.2 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü -- 0.5 kg
14. Saferan -------0.2 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
16. Gulam ------- ( + ) 1 kg
17. Toksin ------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg
Buda ilk 3e giren kızların kupaları
Her hafta taç almaya alıştınız bir tanede kupanız olsun ama dimi
Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236
Bir saattir karı koca birlik olduk asıl Excelde yaptığım listeyi eklemeye uğraştık ama devamlı sorun cıktı formatını kabul etmediartık böyle idare edin kızlar ama söz ilk fırsatta bugün onu beceripte ekleyeceğim birazdan kPnin mezarına gidiceğimiz için ara vermek zorunda kaldım:26: kusura bakmayın
Mutlu yillar cnmcim...2011 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2012 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar !!!
Tüm dilekleriniz beklemediğiniz sürprizlerle gelsin...
Evetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
1. TozToprak ------ 7 Kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
Bir saattir karı koca birlik olduk asıl Excelde yaptığım listeyi eklemeye uğraştık ama devamlı sorun cıktı formatını kabul etmediartık böyle idare edin kızlar ama söz ilk fırsatta bugün onu beceripte ekleyeceğim birazdan kPnin mezarına gidiceğimiz için ara vermek zorunda kaldım:26: kusura bakmayın
Sevgili arkadaşlar,can dostlarım..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
...
Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
İnşallah yeni yılda çok daha zayıf, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve rahat bir hayat yaşarız.
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin o güzel yüreklerinizden geçen tüm dilekler 2012 senesinde gerçekleşir inşallah .... aminn.
merhaba arkadaşlar ben geldim
ne yazıkki evde olmadığım için bu haftada giremedim listeye zaten evde olmadığım için diyetime tam anlamıyla sadık kalamadım ama şükürler olsun artıyada çıkmadım hala 89.1 deyim
rabbim hepimize hayırlı mutlu bir yeni yıl nasip etsin inşallah benim gibi evlat hasreti çeken bütün arkadaşlarıma hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
herkese merhaba, artık ben de bu topigin takipcisiyim gelmisken hepinizin yeni yılını kutlamak istedim, umarım herkesin dileginin gerceklestigi saglık mutluluk huzur dolu bir yıl olur :))
2011 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2012 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar !!!
slm kizlarrrrr
2012de mutlu,saglikli,geciririz insallah,2012de herkesin dualari kabul edilir insallah,bebis isteyenlere bebis veririr rabbim insallah,2012de yuvamizda huzur mutluluk dolar insallah,2012de hepimiz hedeflerimize ulasirirz insalllahhhhhhhhhhhhhh 2012de savassiz olaysiz gecer insalah,.........
Sağol canım teşekkürler.Mesela ben de yapicaktim ama Efsunludan sonra bende vazgectim
Cok gecmis olsun cnm insallah önemli birseyi yoktur :26::26::26:
Insallah yeni yil sanada saglik huzur mutluluk ve sana benzeyen bir bebis getirir cnm:16:
Sağol tebessümcüm.banucum ayşeye geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur
Güzel dilekler inşallah mutlu sağlıklı bir yıl geçiririz.Sevgili arkadaşlar,can dostlarım..
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
Ne güzel canım keşke burdada yağsa.şu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))
Sağol canım.Günaydın dünya güzelleriiii
Banucum Ayşeciğe geçmiş olsun,umarım önemli bir şeyi yoktur.Rabbim bol şifalar versin.
İlknur demek beni duyunca vazgeçtin şok diyettenvalla isabet olmuş hele de miden de sorun varsa benim gibi iyiki yapmamışsın.
Zeynebim canım benim iki aradada olsa bize vakit ayırıyorsun ya çok hakikatli kadınsın valla.İyi dileklerin için Allah razı olsun.Yeni yılda Rabbim senin de yüzünü güldürsün dularını hayra çıkarsın canım benim.
Yuh diyorum kendime 700 gr vermişim.Evetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
1. TozToprak ------ 7 Kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
Sağol umutcum hala baş ağrısı devam ediyor pazartesi götürücez bakalım.Zararın neresindne dönülürse kardır, değil mi ?Bundan sonra istikrarla veririsin dilerim.
Geçmiş olsun ve de hoşgeldin.
Canım, ortam güzeldi, herkesin neşesi yerindeydi. Güzel sesli bir arkadaş şarkı söyledi, kendi müziğimizi yaptık sayılır. Bir de şarkılar ağdalı arabesk olmasaydı süper olacaktı :))) Amma müşkülpesentim ben de değil mi? Epey de geç dağıldık. :))
Bugüne kadarki emeklerin için teşekkür ederiz, spor listesi için de şimdiden teşekkürler.Yenacığım sahalara döndünnn demek, sana da ıslık ve alkışlarla tezahurat yapıyorum fiyuvvv fiyuvvvv
Ayşe'ye çok geçmiş olsun, umarım hemencecik iyi olmuştur, devam etmiyordur
Kızlar kahvaltı fikirleri harikaaaa, elinize sağlık.
Haftanın dereceye girenleri tebrikler :)))
çankırı :)inanmıyorummm yaaaa gerçektenmiii neresii orasııııı..keşke buradaade yağsaaa
sağol bitanem hepimizin inşallah :)Günaydın dünya güzelleriiii
harikasın canım ya artık direnç kırıldı :)merhaba
bugün hafta sonu birde yılbaşı pek kimse olmaz herhalde ama ben buralardayım
kahvaltıyı 11 gibi yaptık
2 yumurta ceviz az fındık ve badem bol peynir çeşitleri 5 zeytin bolda roka yedim
akşam da balık olacak büyük ihtimalle fırında yapacam onuda bol salatayla yerim
bugün 79.5 gördüm çok mutlu oldum ibre eksiye geçmeye başladı şükür bu da bana azim verdi
gün içinde yürüyüş ya da leslie yaparım herhalde
gel hayatım gel ılgaz'a gideriz kaymaya :)))Selam kızlarrrrrrrrrrrrr :122:
Bende bir koşu geçmişi okudum da geldim
Bu gece topik kesin boş olacaktır sonuçta herkes yeni yılı kutlayacak
Bütün iyi dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum...
Rabbim herşeyi gönlünüze göre versin o güzel yüreklerinizden geçen tüm dilekler 2012 senesinde gerçekleşir inşallah .... aminnnn
Eki Görüntüle 318222
Birazdan yayınlıyorum Ablacığım dün gece ben kızı uyutacağıma o beni uyuttu
Gerçektende harika görünüyor ilk fırsatta bende yapıcağım :122:
Ne güzel keşke buradada yağsada bende her sene olduğu gibi gece kar topu oynamaya hatta karda yuvarlanmaya çıksam
sen bu hafta listeye girmeye hak kazanmış mıydın canım? ben senide çoooooooooook tebrik ediyorum :)bu akşam bi ben burda olabilirimmm:)) çünkü ben kutlamıcammm :))
yaww arkadaşlarr bu geçmişi okumanınn bi yoluu yokmuuuuuuuben okurken pertimm çıkıyorr zateennnn.....
bu aradaa cuma yarışmasıı 1. ve 2.lerini tebri ediyorumm...3.. yü kendim ilan ediyorumm çünkü ben -1800 yaptım bu hafta yanlışlık yapmışş beyzuşş abla ve birde meryy arkadaşımm -1800........ama derin arkadaşımm -1700 le 3.lüğü kapmışş yinedee onuda tebrikk ediyorumm...yaww ben aşırı yıprandımm bu hafta o ilk 3'e girmek içinn listeyi ilk gördüğümde bi oleyyyyyyy çektimmmm ilk 3e girdim diyee sonra bi baktımki beni yazmamışşşşneysee bakalımm bidahaki haftaya yıpratmıcam kendimii:)
bayıldımmmmmmm çok güzel......Merhaba Arkadaşlar,
Yemeklerimi dünden hazırladım, aslında kutlamamı da dünden yaptım, bugün sakin sakin evde oturuyorum :)) Akşam üzeri annemlere uğrayıp çocuklarla yeni yıl yemeği yeriz beraber, ben hafif yerim çünkü evde de sofra kuracağım. Sonra eve geçip çocuklarla -belki gece gelecek kayınbiraderim ve nişanlısı ile- yeni yıla gireriz. Bizde böyle sakin bir program var, umarım herkesin keyfi yerindedir, güzel bir akşam geçirir.
Hepimize; çocuklarımızın yüzünün hep güldüğü, alelerimizin sağlıklı, huzurlu, keyifli olduğu mutlu bir yeni yıl dilerim. Ve deee topiğimizdeki herkesin ennnnn azzzz kilosunun %20'sini sağlıkla kaybettiği bir yıl olmasını diliyorum :)))
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
ZARFI ACMAK ICIN PULA TIKLAYIN
EN BÜYÜK KARTOPUNA TIKLAYIN
KARTOPLARI COK AGIR.
ONLARA YARDIM EDIN ÜST ÜSTE KOYMAK ICIN,
SONRA KARDANADAMA TIKLAYIN VE SEYREDIN
canım ellerine sağlık ,demek 2. olmuşum olmadı bak :)Evetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
1. TozToprak ------ 7 Kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
aminnnnnnnnnnn canım ,sanada mutlu yıllar.2011 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2012 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle olsun. Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar !!!
amin canım inşallahslm kizlarrrrr
2012de mutlu,saglikli,geciririz insallah,2012de herkesin dualari kabul edilir insallah,bebis isteyenlere bebis veririr rabbim insallah,2012de yuvamizda huzur mutluluk dolar insallah,2012de hepimiz hedeflerimize ulasirirz insalllahhhhhhhhhhhhhh 2012de savassiz olaysiz gecer insalah,.........
elbet olur dert etme canım :)Amin ablacim sanada iyi yillaaaarrrr
Güzel dileklerin icin aminnnn canimcim tüm iyilik ve güzellikler seninle olsun
Mutlu yillar canimmm
Cok sagol canim bende elimden geleni inan yapiyorum ama emin ol o kadarda kolay olmuyor . Insallah bende basarabilirim
Sanada mutlu yillar canim . Bende seni cok seviyorummm...:16:
Gercekten vazgectim cünkü benimde midem cok hassas.:26:
Bu arada sanada mutlu yillar canimmm...
Amin canim amin . Iyi yillar....
Amin cnm aminnn. Mutlu yillarrr...:16:
Mutlu yillar kizlarrr...
Amin cnm. sanada mutlu yillarrr...:16:Linktekinede bayildim bu arada
Mutlu yillar cnm...
Ama ben 5 kilo vermistim . 100 kiloydum 95le tamamladim ama yinede verdigin ugras icin sagol cecom
Mutlu yillar cnmcim...
inşallah canım...Eki Görüntüle 318283
Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2012 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..
Sağol canım teşekkürler.
Sağol tebessümcüm.
Güzel dilekler inşallah mutlu sağlıklı bir yıl geçiririz.
Bende çok etkilendim o filmden:)
Ne güzel canım keşke burdada yağsa.
Sağol canım.
Yuh diyorum kendime 700 gr vermişim.
Sağol umutcum hala baş ağrısı devam ediyor pazartesi götürücez bakalım.
çankırı :)
sağol bitanem hepimizin inşallah :)
harikasın canım ya artık direnç kırıldı :)
gel hayatım gel ılgaz'a gideriz kaymaya :)))
sen bu hafta listeye girmeye hak kazanmış mıydın canım? ben senide çoooooooooook tebrik ediyorum :)
bayıldımmmmmmm çok güzel......
canım ellerine sağlık ,demek 2. olmuşum olmadı bak :)
aminnnnnnnnnnn canım ,sanada mutlu yıllar.
amin canım inşallah
elbet olur dert etme canım :)
inşallah canım...
azcık kar gönderyim mi :)))
Herkesin yeni yılını kutluyorum yanaklarınızdan öpüyorum sağlıklı sıhhatli kiloların tamamen gittiği çıtır çıtır bayanlar olmayı temenni ediyorum
inşallah özlemcim kırılmıştır direnç ben de biraz daha fazla gayret edeceğim inşallah
bugün 1saat yürüdük eşimle akşam da balık değil ama et yedim patates püresi ve bol salatayla
kırılmıştır canım benim baksana gidiyor işte maşallah ne güzel beslenmişsin benim içime resmen tebessümün içine kaçan canavardan kaçtı :)))
ama yarın tekrar düzene girerim girmem gerek çünkü
sonunda kahvaltımı edip bebişimi uyutup geldim ohh
en son :82kg
bu hafta:82.6
gelen:600gr (çok sevinçliyim artıdada olsam hafta başında bu gelen 2 kg dan daha fazlaydı.fil gibi yedim annem ve kayınvaldemlerde.normal insan gibi yeseydim belki bu hafta eksiyi bile görürdüm....sanki içime koca bir canavar kaçmıştı)
spor: 60 dk (bu sabah leslie yaptım anca bu kadar tüm haftada hastalıktan...)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?