Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

asucum sen 700gr vermissin ben almissim bundan sonra artik SIKI tutuyoruz bakalim ocagin sonunda kim birinci olcak

slm kizlarrrrr
2012de mutlu,saglikli,geciririz insallah,2012de herkesin dualari kabul edilir insallah,bebis isteyenlere bebis veririr rabbim insallah,2012de yuvamizda huzur mutluluk dolar insallah,2012de hepimiz hedeflerimize ulasirirz insalllahhhhhhhhhhhhhh 2012de savassiz olaysiz gecer insalah ,.........

yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
Amin ablacim sanada iyi yillaaaarrrr
Güzel dileklerin icin aminnnn canimcim tüm iyilik ve güzellikler seninle olsun
Mutlu yillar canimmm
Cok sagol canim bende elimden geleni inan yapiyorum ama emin ol o kadarda kolay olmuyor . Insallah bende basarabilirim
Sanada mutlu yillar canim . Bende seni cok seviyorummm...:16:
şu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))

Gercekten vazgectim cünkü benimde midem cok hassas.:26:
Bu arada sanada mutlu yillar canimmm...

ben de yeni yılımızın hepimiz için hayırlı mutlu sağlıklı olmasını diliyorum
Amin canim amin . Iyi yillar....
Amin cnm aminnn. Mutlu yillarrr...:16:
Bu gün belki daha giremem o yüzden şimdiden kutlayayım hepinizin yeni yılını Umarım yeni yıl hepimize önce sağlık mutluluk ve huzur getirir ve tabi eksilen kilolar hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın

kızlar fazla vaktim yok 5 dakikalıgına girdim eşim wc gitti herkese mutlu yıllar saglıklı neşeli kilosuz yıllar diliyorum.
Mutlu yillar kizlarrr...
Amin cnm. sanada mutlu yillarrr...:16: Linktekinede bayildim bu arada
herkese merhaba, artık ben de bu topigin takipcisiyim gelmisken hepinizin yeni yılını kutlamak istedim, umarım herkesin dileginin gerceklestigi saglık mutluluk huzur dolu bir yıl olur :))
Mutlu yillar cnm...
Ama ben 5 kilo vermistim . 100 kiloydum 95le tamamladim ama yinede verdigin ugras icin sagol cecom
Mutlu yillar cnmcim...

Son düzenleme:

Banu ellerine sağlık canım, hedefine ulaşan ve ulaşmak için uğraşan tüm arkadaşlarıma da tebrikler :)

Ama sen kim var, kim yoksa toplamışsın canım, böyle de olmaz ki :44: Ben yarışta değildim örneğin, almışsın listeye bir de +500 çıkmışım, tokat gibi geldi yahu Argo tabirle "haybeden madara olduk, iyi mi" :))

Elbette şaka yapıyorum, tekrar tebrikler, sevgiler

....

Artık hazırlıklara başlayayım ben, huzurunuzdan ayrılırken bir kez daha mutlu yeni yıllar diliyorummm.

Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2012 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

herkese merhaba, artık ben de bu topigin takipcisiyim gelmisken hepinizin yeni yılını kutlamak istedim, umarım herkesin dileginin gerceklestigi saglık mutluluk huzur dolu bir yıl olur :))

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr ne güzel dilekler bunlar ne güzeller
bende hepinizin yeni yılını kutlar sizi sevgiyle kucaklarım...ayrıca papatyacımmm senin dilegin de ayrı bir güsel olmus
bu arada umutt senide alıntı yaptım ama silindi bir çocu senin kartını da cok begendim..
nice mutlu senelere birlikte aranıza yeni katıldım ama hepinizi çok sevdimmm

Yeni gelen bu yıl hepimize huzur, sağlık, mutluluk versin. Benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere rabbim nasib etsin inşallah...yüzümüz hep gülsün...

Mesela ben de yapicaktim ama Efsunludan sonra bende vazgectim

Cok gecmis olsun cnm insallah önemli birseyi yoktur :26::26::26:
Insallah yeni yil sanada saglik huzur mutluluk ve sana benzeyen bir bebis getirir cnm :16
:
Sağol canım teşekkürler.
banucum ayşeye geçmiş olsun umarım birşeyi yoktur
Sağol tebessümcüm.
Güzel dilekler inşallah mutlu sağlıklı bir yıl geçiririz.
Bende çok etkilendim o filmden:)
şu an lapa lapa kar yağıyor ,her yeri kapladı :)))
Ne güzel canım keşke burdada yağsa.
Sağol canım.

Yuh diyorum kendime 700 gr vermişim.
Sağol umutcum hala baş ağrısı devam ediyor pazartesi götürücez bakalım.

inanmıyorummm yaaaa gerçektenmiii neresii orasııııı..keşke buradaade yağsaaa
çankırı :)
sağol bitanem hepimizin inşallah :)
harikasın canım ya artık direnç kırıldı :)
gel hayatım gel ılgaz'a gideriz kaymaya :)))
sen bu hafta listeye girmeye hak kazanmış mıydın canım? ben senide çoooooooooook tebrik ediyorum :)
bayıldımmmmmmm çok güzel......
canım ellerine sağlık ,demek 2. olmuşum olmadı bak :)
aminnnnnnnnnnn canım ,sanada mutlu yıllar.
amin canım inşallah
elbet olur dert etme canım :)
Eki Görüntüle 318283
Her Yeni Yıl, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2012 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..
inşallah canım...

azcık kar gönderyim mi :)))

inşallah özlemcim kırılmıştır direnç ben de biraz daha fazla gayret edeceğim inşallah
bugün 1saat yürüdük eşimle akşam da balık değil ama et yedim patates püresi ve bol salatayla

Herkesin yeni yılını kutluyorum yanaklarınızdan öpüyorum sağlıklı sıhhatli kiloların tamamen gittiği çıtır çıtır bayanlar olmayı temenni ediyorum

akşam yemeğinde tavuk şiş ve şinitzel yedim +sınırsız bulbur pilavı yetmedi kocaman bir dilim pasta hemde ne kocaman , içimi baydı sonra çeyrek ekmekten biraz daha büyük ekmeğe peynir koydum yedim artık içim nasıl bayıldıysa :)
sanırım verdikleirmi geri aldım ben ,2 gündür dana gibi yiyorum ya..
yarın sıkı yönetim gerek çünkü daha ne yiyeceğimi bilmiyorum

inşallah özlemcim kırılmıştır direnç ben de biraz daha fazla gayret edeceğim inşallah
bugün 1saat yürüdük eşimle akşam da balık değil ama et yedim patates püresi ve bol salatayla

kırılmıştır canım benim baksana gidiyor işte maşallah ne güzel beslenmişsin benim içime resmen tebessümün içine kaçan canavardan kaçtı :)))
ama yarın tekrar düzene girerim girmem gerek çünkü

bugün okuldan bayan bir arkadaşı gördüm'özlem hocam ne kadar zayıflamışsın 'dedi ,ay nasıl memnun oldum anlatamam ama süprizim bozuldu neyse az daha zayıflar hallederim inşallah...

sen halledersin özlemcim biçok arkadaşımız da senle aynı durumdadır sanırım yıllık izin olsun bugğn artık değil mi yarından itibaren heimiz son hızla devam edeceğiz inşallah
geç saatlerde yaramazlık yapmazsam iyi gitti ama eşim baklava almış sana da yedireceğim diye diretiyor belki yerim 1 dilim

18 kasımdaki mesajım ben bu hafta başladığımızı hatırlıyorum cecocum ve cuma günü 77,4 idim yani 6 haftada 5,2 kg gitmiş oldudüzeltirsen sevnirim canım.çok önemli değil gerçi ama ne bileyim tabloda 3 küsur kilo görünce canım sıkıldı.gerçi ben biliyorum ama olsun.yani yarış dedik 6.olmayayım yaaaaa.aslında ben yarışa girerken 81 lere ne zamandır inmemiştim çok zorlanacağımı biliyordum ve bu yarışa girmezsem kendime güvenip yani normal kilo sınırına inip korumaya geçeyim deyip kesin kilo alırdım.bu yarış sayesinde şuan düşündüğümdende çok güzel bir yerdeyim ve devam etmek için şevkim var.gerçi bugün sapıttım ama yarın toparlamaya çalışacağımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…