Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar yeni bir yılda yenilenmek üzere inşallah hedeflerimize ulaşırız ne zamandır takip ediyorum sizi bende katılıp bildirip yapmak istiyorum bu sene sonu inşallah hedefime ulaşrım sizlerde inşallah ....

bende çok özeniyorum size yaa hiç bi grup beni tiye almıyo

Arkadaşlar yeni bir yılda yenilenmek üzere inşallah hedeflerimize ulaşırız ne zamandır takip ediyorum sizi bende katılıp bildirip yapmak istiyorum bu sene sonu inşallah hedefime ulaşrım sizlerde inşallah ....

hoşgeldinis kızlar... burda size de var yer hadiseden de etkilendim sanırım...

kızlarrrr yeni yıl geldi sizde gelin artık özledm

Yeni gelen bu yıl hepimize huzur, sağlık, mutluluk versin. Benim gibi bebiş sahibi olmak isteyenlere rabbim nasib etsin inşallah...yüzümüz hep gülsün...

senin kedilerin varmıydı bi ara acaba???
bu sitede ya senin nickin yada senin nickine çok yakın bir nickde birinin badem isminde falan iran kedileri vardıda, kedilerinin fotolarını falan paylaşmıştı bir topikte, meraktan sormak istedim o senmiydin acaba diye.

bizim burada ki topikte diyet konusunda ciddi ve sürekli olduğun müddetce tiye alınmamak gibi bir durum yoktur canım üzülme....
eğer gerçekten istekliysen vede azmediceksen hg sende bu topiğe:)))

kızlar bu arada bu geceyi de sagsalim atlattım sayılır... ahh aslında o 1 dilim tramisyde yemeseydm tam süper olcaktım ama inceck kestm kendime de.. ve de evde yaptım içinde hiç yağ yoktu..
yemekte 1 tabak çorba,bol yeşl salata ve de kereviz salatası yedm..
kayınvalidem yalnzdı aksam yemege ona gittik köfte patates biber domates kızartmıs..
yemedm tabi..neden neden diye kızıyor,diyetsyene gittigimi bile bilmiyor
börekte yapmıs elleryle açmış ama ondan da yemedm.. sadece tramisu işte...
napalım artık yedim bi kess umarım sizler içinde az kaçamaklı geçmiştir bu gün

iyi geceler iyi seneler arkadaşlarım...

bugün daha doğrusu bu gece neler yemedimki ama pişman değilim bu ayrı yedim gitti zaten :))

2 şişe maden suyu...3 dilim pasta..badem fındık cips..portakal elma

3 mil de leslie yaparım yatmadan..

çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi:26::26:

arkadaşlarım 2012 yılı hepimiz için sağlıklı, mutlu ,başarılı (her yönden) ve sevdiklerimzle beraber geçireceğimiz bir yıl olur inşallah.bu arada diyetimizide yapar ve tam formunda hatunlar oluruz inşallah

ammannn bende cozuttummmmmm bugüünnn
bugün okuldan bayan bir arkadaşı gördüm'özlem hocam ne kadar zayıflamışsın 'dedi ,ay nasıl memnun oldum anlatamam ama süprizim bozuldu neyse az daha zayıflar hallederim inşallah...
hahh anlaşıldı neden çok yediğin birisi banada çok zayıflamışsın dediğinde coşuyorum sanki manken zannediyorum kendimi hiç 86 kilodan manken olurmu nasıl bir mantıksa işte
ben yeni yıla 17 kilo vermiş bir şekilde başladım:)
maşşallahhh darısı bize
kilo vermek isteyen her keze yer var burda yeterki azimmmmmm llazımmm

amin seninde yeni yılın kutlu olsunn

bende baya yedim cokk yedim sıralamak istemiyorum billeee tartıı da yansımaz inşallah bu hafta sıkmak lazımmmm

bide eşim etek ceket hediye aldı etek çan etek 42 beden oldu hayretler içindeyim oturdu üst kısmı ama oldu yanii az daha azim yapabilirimmmmm ne varki 10 kilo daha berebilirim

oyy oyyyyy bu hafta sonlarını hiçç sevmiyorumm hiçççç...bugün kaç kalori aldımm hiçç bilmiyorummmmm...

SABAH
1 kase yoğurt
4 tane galete

ÖĞLEN
patates salatası..

AKŞAM
yarım kepçe çorba..
3 parça tavuk göğsü
1 kaşık yoğurtlu havuç..
bolca patates salatası...

ARA
neler yoktukiii....
3 ceviz..3 badem..2 küçük top çikolata:26:4 dene kremalı bisküvi...:26:
hımmm yazmadığım bişi kaldımııı...acıkta patlamışş mısır:26: mıı yemiştimm sankii...evett:26:yemiştimmm

yarın napcam bilmiyorum yemege davetliyiz gidersek yandımmmmmm......

Gönder özlemcim çok güzel olur.
İyi tozutmuşun özlem diyene bak şiş bir göbekle oturuyor:)bende yedim hemde neler neler saymıyım belki sofrada 15 çeşit meze vardı maşallah tadına bakmadığım kalmadı.
Canım hoşgeldin sen buraya gelir paylaşımda buluşursan biz seni herzaman önemseriz.
çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi:26::26:
Gene başım ağrıyor diyor ama dünkü gibi değildi.

Şimdi eve geldim tabi ne varsa sofrada yedim tek tesellim hepsinden az yememdi ama tabi çeşit çok olunca az yedim denirse.
2012 inşallah hepimize önce sağlık mutluluk getirsin 2011 gitti ben mutluyum çünkü benim için zor bir seneydi inşallah bu sene isteklerim hayallerim gerçekleşir yarın itibari ile dietime kaldığım yerden devam edicem inşallah.

saat 4.04 ben hala uyuyamadıımm ve acıktımm...yine patatess salatasıı yiyorum bolll yeşillikli ne faydasıı olacaksaaa....

saat 5.30 ben hala uyuyamadımmm...ve bi hurma yedimmm medine hurmasındann ...ama bu sonn..şimdi gidip yatıcamm zorlada olsa uyucamm.....sayfada kimsede yok kendi kendime konuşur oldum yaaaa...

günayydınn kızlarr cook uykum var ama cocukladan uyunmuyooo
okadar börek yemişimki acıkmadım bile

hoşgeldiniz 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursanız listeye de alınırsınız arkadaşlar

herkese selam gerçi daha kimseler yok ama olsun
benim akşamım kazasız geçti o dediğim 1 dilim baklavayı yemedim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi yemeyi düşünüyorum

ay inşallah bitanem ya yeni yıla yiyerek girdim hep böyle devam etmez değil mi:))):26: sen çok güzel geçirmişsin maşallah
canım sürekli paylaşımda bulunmaz ara sıra uğrarsan kimse almaz ama sen bende varım aranızda der ve katılırsan hoşgeldin buradaki herkes seni kucaklar emin ol
inşallah ,hoşgeldin
ben yeni yıla 17 kilo vermiş bir şekilde başladım:)
süper bende 24 kilo vererek başladım :) ama 2sini kesin geri aldım yeni yıl dolayısıyla ye ye :)
ayy harikasın valla ,nasıl dayandın el açması böreğe hayatta dayanamazdım çünkü uzun zamandır canım çekiyor, ben yedimde yedim ya
senin yediklerin ne ki benim yediklerim yanında :)))
olur tabi tombik mankenler yok mu? ya aslında sanırım bende dediğin gibi oluyorum tam tersi olmam gerekirken.
42 mi ama ben hala giyemiyorum bugün lcye bakacağım bakalım ne giyeceğim
bence çok değil canım ya ben neler yedim offfffffff
göndereyim canım bugünde yağdı :9))
saat 4.04 ben hala uyuyamadıımm ve acıktımm...yine patatess salatasıı yiyorum bolll yeşillikli ne faydasıı olacaksaaa....
yeşillik olur işte :))))
saat 5.30 ben hala uyuyamadımmm...ve bi hurma yedimmm medine hurmasındann ...ama bu sonn..şimdi gidip yatıcamm zorlada olsa uyucamm.....sayfada kimsede yok kendi kendime konuşur oldum yaaaa...
aboooooooooo kız git yat yoksa dünyayı yiyeceksin sen:))))
günayydınn kızlarr cook uykum var ama cocukladan uyunmuyooo
okadar börek yemişimki acıkmadım bile
bende hala acıkmadım şimdi çayı demledim az bir peynir ,yumurta yerim çay içerim ,az ekmek tamamdır ... yemesem bile olur ama metabolizmam yavaşlamasın sonra :) yoksa midem iğrenç o pastadan sonra.
herkese selam gerçi daha kimseler yok ama olsun
benim akşamım kazasız geçti o dediğim 1 dilim baklavayı yemedim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi yemeyi düşünüyorum

maşallah canım sana ya valla süpersin sen.....

cecoooooooo canım sne benim verdiğimide yanlış hesaplamışsın ece deyince baktım bende 83.3 müşüm
83.3-76.4=6.9 ediyor fıstığım :) itirazlar gelince bende bakayım dedim ,bayağı uğraştım ama buldum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…