cecoooooooo canım sne benim verdiğimide yanlış hesaplamışsın ece deyince baktım bende 83.3 müşüm
83.3-76.4=6.9 ediyor fıstığım :) itirazlar gelince bende bakayım dedim ,bayağı uğraştım ama buldum :))))
cecoooooooo canım sne benim verdiğimide yanlış hesaplamışsın ece deyince baktım bende 83.3 müşüm
83.3-76.4=6.9 ediyor fıstığım :) itirazlar gelince bende bakayım dedim ,bayağı uğraştım ama buldum :))))
hadi get işineee 200 gr için laf ediyonnn sen iseniii
merhaba kızlar, dün de yazmıstım artık ben de takipciniizim yeni geldim:)) sayfayı incelerken asumanzeynep in verdigi kilolar dikkatimi cekti o kadar ozendimki, ben en son 95 e düsmüstüm eylülde 95dim ama 3 ayda 16,8 kilo aldım oysaki verirken neler cekmistim ama simdi diete tekrar basladım bu kez sonu gelecek diyorum.Bu günden sonra idolüm asumanzenep diyorum ve ne kadar sürede verdi nasıl verdi, artık verme hızı kesilmistir herhalde yılmamak icin neler yapıyo, bunları ogrenebilirmiyim acaba, bana da ornek olsun ..
olur tabi tombik mankenler yok mu? ya aslında sanırım bende dediğin gibi oluyorum tam tersi olmam gerekirken.
42 mi ama ben hala giyemiyorum bugün lcye bakacağım bakalım ne giyeceğim
.....
ayyyyyokuyunca güldüm halime ne kadar uykusuzsam allah söyletti sanırım yeni yılda 42 mi olcam nedir oluyup oluyup gülüyorummm 44 beden etekoluyo yanllış yazmışım
nursena şimdi bende çok güldüm özlemin 42 beden takıntısı depreşti şu an alışveriş merkezinde bütün 42 leri deniyordun kesin
valla harikasınızz asumanım seni de ayrıca tebrik ederim idolum benim seni idol olarak kabul ettim ama ben de icraat sıfırrrrrrherkese selam gerçi daha kimseler yok ama olsun
benim akşamım kazasız geçti o dediğim 1 dilim baklavayı yemedim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi yemeyi düşünüyorum
MErhaba sevgili topik:))
Yemeyenelerin önünde saygıyla eğiliyorum. ben bir an patlayacak gibi oldum dün gece..Artık midem nasıl gerildiyse..
Fenaydım yani..Sabah eşimin yaptığı omlet in kokusuyla uyandım midem bulandı kokuyu duyduğumda nasıl toksam artık..Ama yinede yedim tabii..
Bugünde böyle geçsinde yarın artık normal yeme düzenine geçmem gerek yoksa fena olacak .:)))
Çok güzel dinlendim bugün dün bayağı yoruldum..bir yığın şey hazırladım yalnızdık ama çok eğlendik.gündüz bir ara dışarı çıktım eksik olanlar vardı geldiğimde kızım ve oğlum evi parti havasına çevirmişler..Salonun her tarafına çiçek böcek yazılar, balonlar şişirmişler..
Oğlum nasıl seviniyor ama..:)))) Kızım birde giydirmiş onu miss gibi..:))
Gece kendi aramızda eğlendik işte maksat eğlence olsun..:)
Sonra bir buçukta uyuduk...
valla harikasınızz asumanım seni de ayrıca tebrik ederim idolum benim seni idol olarak kabul ettim ama ben de icraat sıfırrrrrrne güzel yememişsin hiç bir şey ben neler yedim kendim bile unuttum kilolumu nerden nasıl aldığımı bir kere daha uygulayarak anladım ben de siz nasıl aldınız bu istikrarlı davranışlarla onu çözemedim ben halaaa sorun ben de sanırım
harikaaa ne güzel olmuştur eğlenceniz bizim de apartmandan bir iki komşum geldi hazırlık yapmıştık onlarda bişiler getirdiler bir masa oldu ki sorma gitsin neler yedim neler
inşallah canım inşallah :)))ayyyyyokuyunca güldüm halime ne kadar uykusuzsam allah söyletti sanırım yeni yılda 42 mi olcam nedir oluyup oluyup gülüyorummm 44 beden etekoluyo yanllış yazmışım
offf asu 1 tane aldım ama o da 44 hiç 42 denemedim bilenursena şimdi bende çok güldüm özlemin 42 beden takıntısı depreşti şu an alışveriş merkezinde bütün 42 leri deniyordun kesin
ay aşkolsun neden sinir olayım canım ya sadece bu benden uzun herhalde diye düşünürüm :)ayyy vallaaa nasıl sığdı kadın 42 ye diye sinir olmuştur valla yanlışlıka yazmışım özlem kabinde kulalarımı baya çınlattı sanırımmm
senden naber :)naber kız???:)))
ederim tabi 200 gramdan 2 günde versem 75i görürdüm neredeyse :)hadi get işineee 200 gr için laf ediyonnn sen iseniii
Hiiiç unutmam nevzamansız 100 gramla 3.olup dereceye girmişti..:))
Kızlar resmen iştahsızım. Bi haller oldu bana canm hiçbişey çekmiyor. Son 1 aydır beyaz ekmek ve abur cubur tüketmediğimden oldukça hafifim. Ödem atmışım. Parmaklarım bi numara ufalmış. Yüzükler bol geliyor. İştahsızım. Bunun sebebi ne bilmiyorum ama çok sağlıksız besleniyorm. En sonunda dukan diyetine baktım. Bu diyeti uygulamaktayım. İlk gündü. Sadece kahvaltı yaptım yumurta yağsız peynir ve süt falan atıştırdım. Şimdi uykum var su içip uyucam. Yarına dek uyurum. Heee gün içinde 1 saat yürüdüm. Bakalım 121 kilo inecek mi aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?