Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi geceler arkadaşlar;

Herkes iyi inşallah...Biraz kaçamaklar oldu tabii dün gece.Allahtan fazla ağır ve zararlı kaçamaklar değildi benim kaçamaklar...

Uzun süredir yemediğim patates salatası ve çok ince bir dilim pasta,biraz buğday salatası ve 4 adet mantı tanesi yedim.Tüm kaçamağım budur arkadaşlar...Bunun dışında fırın tavuk yedim...Sabah tartıldığımda tartı bana ''kilo almamışsın '' dedi.Çok sevindim tabii...

Gece saat 24.00 e yakın caddeye çıkıp havai fişeklerin patlamasını beklerken,ince bir kar yağışı başladı...Havai fişekler atılırken ;şehrin tüm hoparlörlerinden üst üste 10. yıl marşı çalmaya

başladı..Çok çok hoşuma gitti.Memleketimi bir kez daha sevdim..Sonra;havai fişeklerle beraber kar yağışı da azalarak bitti ve yerini keskin bir trakya ayazına bıraktı.Koşa koşa evimize

gelip;çaylara saldırdık...Böylece eskisini gönderip yeni yılı karşıladık...

2012 HEPİMİZ, ÜLKEMİZ VE ULUSUMUZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH......

saat 4.04 ben hala uyuyamadıımm ve acıktımm...yine patatess salatasıı yiyorum bolll yeşillikli ne faydasıı olacaksaaa....
ohh ohhh götür bakalım.. bunun daha devamı gelecek belli oldu

saat 5.30 ben hala uyuyamadımmm...ve bi hurma yedimmm medine hurmasındann ...ama bu sonn..şimdi gidip yatıcamm zorlada olsa uyucamm.....sayfada kimsede yok kendi kendime konuşur oldum yaaaa...
ayyhh waw çok tatlısınya.. senin anlatıs tarzın öyle hoşuma gidiyorki.. aksam yediklerini saymanda cok hoş gelmişti bana.
farklı bir tarzı var yazılarının,kendinle konusur gibi hep ama çok tatlıııı hep tebessüm ederek okuyorum
dayandım canım çünkü ben daha yeni basladım diyete.. 1aylık henüz senin zaman daha cok gecti ve bünye istiyor demek belli bir zaman sonra.
canım bu arada sen neler yedin yılbasında valla ben neler yedim bilseniz yazmıssınya hep merak ettim..
neler yediin sahi...
ince bir dilim yaşpasta yedim artık biri beni durdursunnnnnn
:)))

Son düzenleme:
Amin beyzus abla aminnnn
Ne kadar güzel degilmi yeni yila kendi vataninda kendi topraginda girmek. Ben hersene burda giriyorum ama inan aklim hep orda... Belki cocuklarim biraz daha büyüyüpte durumun tam farkina varsalar belki bende zevk alirdim. Ama hemen hayal kuruyorum. Simde annem cayi demlemistir, misirlari patlatmistir, meyveleri yikamistir diyorum. Babamda koltugunda elinde kumandasiyla sicacik kösesinde oturuyordur diyorum.

Umarim yeni yil herkesin gönlündeki gibi, özlemini cektigi gibi olur...

harikasın canım ya ben başaraaaaaaaaaaaamadımmmm ((((
kız bana yeridir yani.
benimkide dün böyleydi :))
ne güzel ablacım ya ama ben korkuyorum tartıya çıkmaya ,yarın çıkmam ve gerçeklerle yüzleşmem gerek sanırım :)))

ne sen sor ne ben söyleyeyim canım :))) bence hiiiiiiiiiiç merak etme iyi gelmez sanada topiğede, baksana az yiyip kendini bilenlerde var benim gibi tutamayanlarda ama yooooooooooooooooooook yarından itibaren açım :)
evet sanırım öyle uzun zaman oldu ben başlayalı ve istiyor ,isyan ediyor :)

bu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre (((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah

Merhaba dün akşam fazla kaçırmadım allahtan bu günde çok güzel bir şekilde hiç kaçamak yapmadan günü tamamladım bu sefer kararlıyım beinm de idolüm asumanzeynep. Çok güzel verdi kilolarını bende onun gibi istikrarlı bir şekilde vereceğim kilolarımı bu defa kilolardan kurtulana kadar mücadeleye devam

Geçmiş olsun canım Bel ağrısı çok fena arada benim de tutar hareket yapmaya çalış bana iyi geliyordu belki sanada iyi gelir

Canimcim normalde kacamaklar yapmadigin icin sana kizmak hic icimden gelmiyor valla Yalniz videoyu görünce Allahim dedim dün herkes bu sekildeymis demekki ne varsa hüpletmisler dedim
Canim arkadasim benim cok gecmis olsun doktora gitmissindir sanirim. Uzun vadeli bi tedavi falan uygulasan Esimin abiside senin gibiydi. Kac kez wc lerde kaldi. Belinden igne oldu gecen sene . Iyi geldi demekki his agriyor demiyor. Sende öyle bise yaptirsan

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım Bel ağrısı çok fena arada benim de tutar hareket yapmaya çalış bana iyi geliyordu belki sanada iyi gelir

seni ilk defa görüyorum aramıza hoşgeldin canım
sağol bende dinlenmeye çalışıyorum ama 8 aylık bir bebeğim var artık ne kadar dinlenebilirsem :)
bende bel fıtığı başlangıcı vardı o azıyor sanırım

kız valla hakkın canım ya ben hak ettim yani ... aynen öyleydim canım aynennnnnnn :)))
dra gitmedim ama yarın gideceğim bu kez devlete gideceğim ama orada nasıl olur bilmiyorum inşallah bebekle beklemeyiz oralarda dra gitmek sorun değil ,bebekle gitmek sorun helede böyle bir mevsimde
eşimde fizik tedaviye git diyor ama bakalım dr ne diyecek ,kötüleşmeden halledelim diyor haklıda...
iğne mi hiç duymamıştım sorarım olmazsa sağol canım.

Selam kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Bir iki saat evvel gelmiştim ama nette sorun vardı herhalde devamlı bağlantım koptu okadarda cevap yazmıştım herkese
Neyse okadar şeyi tekrar yazamıyacağım için toptan yazayım dedim

Öncelikle herkesin o güzel yeni yıl dilekleri için kendi adıma teşekkür ediyor ve yeni yılda hepimizin hedeflerine ulaşıp fıstık gibi bir yıl geçirmesini diliyorum
Çok şükür yılbaşı gecesi bende kaçırmadım fazla ama kaç aydır hiç asitli meşrubat tüketmeyen ben dün gece 2 bardak da olsa kola içtim :26:
Akşam yemeğinde çok az tavuklu nohutlu pilav yedim yanında da bol limonlu turp salatası ve 2 Yk kadar amerikan salatası.
Gecede çok ufak bir kaseye kuruyemiş koymuştum kendime ama ucundan sadece bir avuç kadarını yedim. Kızım kendine cips aldırmıştı ondanda 2 dilim aldım :122: okadar. Başkada vukuatım yok şükür.
Akşam yemeğinide 6da falan yemiştik zaten o yüzden umarım kilo olarak geri dönüşü olmaz

Kızlar yayınladığım Listede birkaç yerde hata yapmışım sizlerde beni yakalamışsınız tabi iyikide yakalamışsınız.
Kusura bakmayın valla hem acemilik hemde eşim başımda durup devamlı hadi gidelim şu Televizyon işini hallledelim sonra yaparsın diyip durdu tabi bu durumda aralarda sıra kaydırmışım hatamı birazdan telafi ediceğim inşallah tabi daha beter olmazsa hatalarım
Okadar erkenden liste tuttum özen gösterdim ama şansa işte son gün tüğ diktim üzerine listenin

Özlemmmmmmmm canım sanada çok geçmiş olsun bu arada inşallah biraz daha iyisindir şuanda Rabbim bir an önce şifa verir inşallah .... aminnnnnn

Son düzenleme:

inşallah hepimizin hayallerine kavuştuğu ve fıstık gibi olduğumuz bir yıl olur 2012 ...
amannnnnn 2 bardak kola dediğin nedir ki maşallah kaçırmamışsında aferin sana valla .
olsun canım ya tekrar uğraşıp liste falan yapmana gerek yok o kadar uğraştın ne de olsa....

sağol canım şu an yine ağrıyor ama 1-2 saat önceye göre iyiyim ,bengayı sürdüm koka koka oturuyorum ay ne iğrenç bir koku ya

Sen onu hic ihmal etme canim hemen git doktora. Bel bu sakaya gelmez Umarim ordada yapiyolardir cnm igneyi. yalniz igne yapilirken hic kimildamiyomussun. Öyle demisti. Ama cok faydasini gördü. Insallah cabucak gecerde toparlanirsin canim

Olsun cecom olur insanlik hali
Sana söyle söyleyeyim yani nacizane fikrim ben ve diger arkadaslar icin gram bile önemli oldugu icin söyleme geregi duyduk yoksaki senin icin cig tavuk bile yerim ben.

uykum geldi benim ay bu saatte ne uykusu bu :26:

Kuzucugun seni yormustur bugün belki ondan gelmistir canim. bende bugün yürüyüs yaptim. Bildigin yokus ciktik zigzag cize cize:26::26::26: Bacaklarim agrimis:26:
Bide parmaklarima dar gelen yüzüklerim dönüp duruyor az kaldi cikaricam

Son düzenleme:

Aslında ben burda yeni değilim ama uzun bir süreder girmiyordum Tabi bu uzun ayrılık bana kilo olarak geri döndü diyebilirim o dönemde verdiğim kiloları aldım yeniden başladım diyete tabi burada da sürekli paylaşımda bulunacağım artık bende seni hatırlayamadım daha önceden ama dedim ya ben uzun zamandır hiç girmiyordum Ağustos ayından beri hiç girmiyordum

iyi akşamlar kızlar
özlemcim dikkat et kendine ihmal etme git doktora muhakkak canım
ece ben tam karatay yapamıyorum ama az biraz uymaya çalışıyorum çok da bilgim yok açıkcası
sabah ekmek yerine ceviz yedim 2 gündür ama bu akşam iki lokmacık ekmek de yedim bir de az önce meyve yedik bu da olmuyor değil mi ama meyve çok şişirdi beni rahatsız etti

canım ben gelmişim sen gitmişsin :)))) neyse bundan sonra daha sık görüşürüz inşallah değil mi?

ihmal etmem canım,baksana zaten sık sık hatırlatır oldu ((
artık ne tedavi varsa onu yaparım ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…