Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
birbirimizi cesaretlendirebileceğimiz bi arkadaşa ihtiyacım var, onu da burda bulabileceğimi düşünüyorum

yormadıda teyzesi aslında bugün, babasıda olunca yüküm azalıyor haftasonları ama gece ağlayınca birden kalktım ondan oldu çünkü yatınca başladı hemen demek o an oldu.
bende yüzük falan takmıyorum hepsi dar geliyor inşallah olurlar bir an önce :)))

gideceğim aşkım ya yoksa ne olacak bu böyle her ani harekette böyle olacaksam işim var, ben çok hareketliyim ve tezcanlıyım işim zor yani :)
sani az önce karatayda gördüm :) bence incele bende okula başlayınca onunla devam edeceğim en azından evde etti, köfteydi hazırlarım,yanına yeşillik ve hazır ayran tamamdır işte öğlen yemeğim ya da ecenin dediği gibi 1 tabak kuruyemiş ve 1 muz olur bazı günler ,ben niyetlendim bakalım en azından 1 ay denemek ve sonucu görmek istiyorum. 12 şubattan sonra başlarım :)
bende ekmek,makarna ve pilav yiyordum bunu yaparken ,meyveyi sabah saatlerinde tüketin diyor
ama inan insan bu diyetle acıkmıyor,benim tek derdim 2 yumurta çok geliyor

süreklilik gösterirseniz siz 1 değil 10 arkadaş bulursunuz merak etmeyin :)
hoşgeldiniz .....
herkese mutlu yıllar

sizedeeeeeeeee

herkese mutlu yıllar
sanada iyi yıllar canm
hoşgeldin doğru yerdesin

ben de pilav makarna yemiyorum zaten ekmeği de sadece kahvaltıda yiyorum ama iki gündür yemedim
gerçekten doyasıya yersek acıkmıyoruz ben yumurtayı severim dün yedim 2 haşlanmış yumurta bugün de kaşarlı omlet yedim 1 yumurtadan bolca peynir ve yeşillikle

Hosgeldiniz aramiza
Umarim dilediginiz kilolara ulasirsinizzz...

Yılbaşı Yarışının Sıralaması

1. Toztoprak -------- 7 Kg
2. İlbatum ---------- 6.9 kg
3. Yasemenn ------- 6.4 kg
4. Ece78 ----------- 5.2 kg
5. İlknur83 --------- 5 kg
6. YST38 ---------- 4.7 kg
7. 3meleğimvar ----- 4 kg
8. Tebessüm77 ----- 3.2 kg
9. Ceco34/
Trulyscrumptios --- 1.4 kg
10. Derin ----------- 1.2 kg
11. Efsunlu /
Profit ----------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep -- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü --- 0.5 kg
14. Saferan -------- 0.2 kg
15. Semiran /
Umut ---------- ( + ) 0.5 kg
16. Gulma --------- ( + ) 1 kg
17. Toksin --------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg

Umarım bu sefer yine bir yanlışlık yoktur varsada artık kusura bakmayın

Kilo alanlarıda ekledim ama artık kusura bakmasınlar belki gaza gelirler o sayede tabi bende azda olsa vermiş olsamda kendimi toplamam lazım cünkü neticeden pek memnun sayılmam hiç yoktan iyidir diyelim ve yeni yıla daha güzel bir enerjiyle girelim :122: :122: :122: :122: :122:

herkese selam gerçi daha kimseler yok ama olsun
benim akşamım kazasız geçti o dediğim 1 dilim baklavayı yemedim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi yemeyi düşünüyorum
masallah kiz baklavayi sabaha birakmissin süpersin cm
hosgeldin cnm
aminn ablacim masallah fazla kacirmamissin tabi tarti yüzüne güler
masallah sanada cnm dogru yoldasin
gecmis olsun cnm
masallah sanda cnm hadi bu sefer hedefe gelmeden birakmicaksin kararlöi görüyorum seni hedefe gelsek bile burayi birakmamak gerek cnm

hosgeldin cnmmm

benimde dün biraz kacamaklarim oldu tartilmadim ama sonra gece 23felandi aciktim dur dedim az spor yapayim derken 50dakk yapmistim sonrada dedim simdi bisey yenmez en iyisi ayva yiyem dedim ve ayvayla kapattim günümü

çok teşekkür ederim hoşgeldin diyenlere. inşallah daimi olacağım çünkü beraber çözümlenebileceği görüşündeyim. destekle, kol kanat germekle kolaylaşıyo herşey. şimdi çıkıyorum ben. genelde hangi saatlerde burda oluyorsunuz gerçi bilmiyorum saati falan oluyo mu ilk defa girdiğim için

allahımmmmmmmmmmm ne acı sadece 100 gramla birinciği kaçırmışım :))))
inşallah canım ya bu yıl çok iyi olur ama ben yiyerek girdim ya hep yemek istiyorum o ne olacak :)
ŞİMALcim hosgeldin kacak ortim nerelerdesin neler yapiyosun???
Sanada mutlu yillarrr..
.
şimal senin ortin mi?
sağol canım allah razı olsun
daha kaçamak yok bana hemde 1 ay yoksa okula gitmem valla :)

tamam o zaman karatay tam sana göre, sen orada gül'ü gördün mü 40 kilo vermiş, her ay 4 kilo veriyormuş, 1 ay denesek ekmeksizlikten ölmeyiz herhalde :))

Aramıza hoşgeldin İnşallah sende hedefine bir an önce bizimle birlikte ulaşırsın
Günün her saatti birilerini bulursunda genelde akşamları çok daha şen oluyor buraları

Ya kızlar bu arada dünden beri bir şarkıya takıldım devamlı onu söylüyorum
Kafam güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sennnn güzelsin güzelsin diye dolanıp duruyorum dünden beri eşim bile şaşırıyor nerden diline dolandı diye hayır sarhoşta değilim ki
Öğlende bir takıldı hala da içimden söyleyip duruyorum devamlı bu yeni yıl beni şimdiden kendini beğenmişmi yaptı ne

çok geçimş olsun Allah şifalar versin bel ağrısı çok çok zor.özeline msj yazacam birazdan bi bak

aslında çok iyi olurda bi bulayım yazayım

Hiiiç unutmam nevzamansız 100 gramla 3.olup dereceye girmişti..:))

yaa yenacım ben karataya takılınca biraz oradakilerin sistemini gördüm çok mantıklı geldi.şimdi biz 90 üstü topiğiyiz ama 120 lerde olanda var 60 larda olanda var.bağımlılık yaptığı için alt topiklere gitmiyor kimse.bu nedenle ben karataylılarda gördğüm kilonun yüzde kaçı gitmiş formülünü uygulamamızı teklif edeceğim.hemde orada kaptana özel msj atıyorlarki kaptan tek tek msjlardan bulmak zorunda kalmıyor.bi de sıraya konuşmuş her hafta biri yapıyor yani gene sıkılırsan diye dedim ama senden ve beyza abladan çokta memnunuz.olay şu:
kaç kilo verdiysen o kiloyu geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorssun.böylelikle kilonun yüzde kaçını vermişsin onu belirliyorsun ve liste buna göre düznleniyor.

örnek:

120 kg olan arkadaşımız 3 kg vermiş,80 kg olan arkadaşımız 2 kg vermiş ve 70 kg olan arkadaşımız da 2 kg vermiş olsun.şimdi dereceyi bulacağız bakalım kim birinci olacak?

120 kilo olan bir arkadaşımız 3 kilo verdi :
(3:120)*100=2,5 çıkıoyr

80 olan bir arkadaşımız 2 kg verdi onu da hesaplayalım

(2:80)*100=2,5

70 olan arkadaşımız da 2 kg verdi:

(2:70)*100=2,8

bu durumda 70 kg olan ve 2 gk veren arkadaşımız 1. ve diğerleri eşit oluyor.

durum benlik değil ben zaten şuan çok çok az vereceğimi biliyorum normal kilomun da altına doğru ilerlemeye başladım ama kilo farkı olanlar için daha adil olduğunu düşünüyorum.bilmem ne dersiniz???

benim de karatay biraz yattı asu.kabız oluyorum(( dün görümcemler bizdeydi 2 küçük çocuğu var ev curcunaydı.bende seviyorlar diye pasta yaptım o da poğça getirmiş yemekye yedik fln .birazda çerez fln dün zaten acaipti.bugün sabah gene çok iyi dğeildim kabızlıktan dolayı moralim bozuktu zaten.akşam biraz toğarladım.sauna eşofmanımla 50 dk lesli 10 dk twister yaptım belim içn.ama yarın gene karatay gibi besleneceğim yalnız akşamdan kuru inciri suya koymak işe yarıyormuş.bi de keten tohumu iyi geliyormuş.ne kadar da hazırlamıştım kendimi.karatay yaparken 3 günde 1100 gr vermişim kısırın şişkinliği hariç onu zaten verdikten sonra karatay yaptım.yani süperdi benim içni ama şartları zorlamamam azım

bakarsın canım altta isimler yani girenlerin isimleri oluyor kalabalıksa sohbet edersin ,değilse yazılanlara yorum yaparsın varsa soracakalrın sorarsa canım tamam mı?

geçmiş olsun ilbatum. bende de bel fıtığı çıktı bebeğim tatlı kızım 10. ayın içinde. ağırlaşıyorlar ya ondan oluyo doktor kucaklama dedi. tabi gelde alma kucağına. neyse çok geçmiş olsun ayrıca tebrik ederim baya kilo vermişsin

Hoş geldin burda 90 kilo üzeri çok arkadaş bulabilirsin hadi yarışalım
masallah sanda cnm hadi bu sefer hedefe gelmeden birakmicaksin kararlöi görüyorum seni hedefe gelsek bile burayi birakmamak gerek cnm

evet hedefe gelmeden bırakmayacağım

Canimcim tekrardan tesekkürler cok zahmete soktuk seni :26::26::26: Aslinda gerek yoktu cidden ama ugrastin o kadar hakkini helal et
belim kopuyooooooo ya (( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
Canim benim zorlama sen kendini en iyisi yarin biran önce doktora gitmeye bak

Canim belli bir saati yok ne zaman müsait olursan gel. Kim varsa onunla sohbet edersin ama genelde bu saatlerde daha yogun oluyor

sen içmeden sarhoş olanlardansın bacım :)))

ay allah razı olsun senden canım yaz bakalım mesajıma :))
ay valla bulsan yazsan ne hayra girersin emin ol inan şiştim ya 2 gün bulgur yedim :) hele diğerlerini anmak dahi istemiyorum :)
karatay gerçekten çok güzel bende yaptığımda o hafta 2 kiloya yakın vermiştim yeniden yaparım yani
ay biz senin gibi matemetikçi miyiz yok anam yok biz veridğimizi bilelim yeter :))
ama ben karatay yaparken hiç kabızlık yaşamadım ve keten tohumu falanda yemedim kayısıda ,ama kabızlık varsa kayısının akşamdan suya konulması çok iyi oluyor.
sen yap bende şubat 12den sonra başlarım gerçi öncede başlayabilirim ama şubat 12de 1 günlüğüne bozarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…