yormadıda teyzesi aslında bugün, babasıda olunca yüküm azalıyor haftasonları ama gece ağlayınca birden kalktım ondan oldu çünkü yatınca başladı hemen demek o an oldu.Kuzucugun seni yormustur bugün belki ondan gelmistir canim. bende bugün yürüyüs yaptim. Bildigin yokus ciktik zigzag cize cize:26::26::26: Bacaklarim agrimis:26:
Bide parmaklarima dar gelen yüzüklerim dönüp duruyor az kaldi cikaricam
iyi akşamlar kızlar
özlemcim dikkat et kendine ihmal etme git doktora muhakkak canım
ece ben tam karatay yapamıyorum ama az biraz uymaya çalışıyorum çok da bilgim yok açıkcası
sabah ekmek yerine ceviz yedim 2 gündür ama bu akşam iki lokmacık ekmek de yedim bir de az önce meyve yedik bu da olmuyor değil mi ama meyve çok şişirdi beni rahatsız etti
süreklilik gösterirseniz siz 1 değil 10 arkadaş bulursunuz merak etmeyin :)iyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
birbirimizi cesaretlendirebileceğimiz bi arkadaşa ihtiyacım var, onu da burda bulabileceğimi düşünüyorum
herkese mutlu yıllar
sanada iyi yıllar canmherkese mutlu yıllar
hoşgeldin doğru yerdesiniyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
birbirimizi cesaretlendirebileceğimiz bi arkadaşa ihtiyacım var, onu da burda bulabileceğimi düşünüyorum
yormadıda teyzesi aslında bugün, babasıda olunca yüküm azalıyor haftasonları ama gece ağlayınca birden kalktım ondan oldu çünkü yatınca başladı hemen demek o an oldu.
bende yüzük falan takmıyorum hepsi dar geliyor inşallah olurlar bir an önce :)))
gideceğim aşkım ya yoksa ne olacak bu böyle her ani harekette böyle olacaksam işim var, ben çok hareketliyim ve tezcanlıyım işim zor yani :)
sani az önce karatayda gördüm :) bence incele bende okula başlayınca onunla devam edeceğim en azından evde etti, köfteydi hazırlarım,yanına yeşillik ve hazır ayran tamamdır işte öğlen yemeğim ya da ecenin dediği gibi 1 tabak kuruyemiş ve 1 muz olur bazı günler ,ben niyetlendim bakalım en azından 1 ay denemek ve sonucu görmek istiyorum. 12 şubattan sonra başlarım :)
bende ekmek,makarna ve pilav yiyordum bunu yaparken ,meyveyi sabah saatlerinde tüketin diyor
ama inan insan bu diyetle acıkmıyor,benim tek derdim 2 yumurta çok geliyor
Aslında ben burda yeni değilim ama uzun bir süreder girmiyordum Tabi bu uzun ayrılık bana kilo olarak geri döndü diyebilirim o dönemde verdiğim kiloları aldım yeniden başladım diyete tabi burada da sürekli paylaşımda bulunacağım artık bende seni hatırlayamadım daha önceden ama dedim ya ben uzun zamandır hiç girmiyordum Ağustos ayından beri hiç girmiyordum
iyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
herkese mutlu yıllar
masallah kiz baklavayi sabaha birakmissin süpersin cmherkese selam gerçi daha kimseler yok ama olsun
benim akşamım kazasız geçti o dediğim 1 dilim baklavayı yemedim ama kahvaltı yapmadım daha şimdi yemeyi düşünüyorum
hosgeldin cnmmerhaba kızlar, dün de yazmıstım artık ben de takipciniizim yeni geldim:)) sayfayı incelerken asumanzeynep in verdigi kilolar dikkatimi cekti o kadar ozendimki, ben en son 95 e düsmüstüm eylülde 95dim ama 3 ayda 16,8 kilo aldım oysaki verirken neler cekmistim ama simdi diete tekrar basladım bu kez sonu gelecek diyorum.Bu günden sonra idolüm asumanzenep diyorum ve ne kadar sürede verdi nasıl verdi, artık verme hızı kesilmistir herhalde yılmamak icin neler yapıyo, bunları ogrenebilirmiyim acaba, bana da ornek olsun ..
aminn ablacim masallah fazla kacirmamissin tabi tarti yüzüne gülerİyi geceler arkadaşlar;
Herkes iyi inşallah...Biraz kaçamaklar oldu tabii dün gece.Allahtan fazla ağır ve zararlı kaçamaklar değildi benim kaçamaklar...
Uzun süredir yemediğim patates salatası ve çok ince bir dilim pasta,biraz buğday salatası ve 4 adet mantı tanesi yedim.Tüm kaçamağım budur arkadaşlar...Bunun dışında fırın tavuk yedim...Sabah tartıldığımda tartı bana ''kilo almamışsın '' dedi.Çok sevindim tabii...
Gece saat 24.00 e yakın caddeye çıkıp havai fişeklerin patlamasını beklerken,ince bir kar yağışı başladı...Havai fişekler atılırken ;şehrin tüm hoparlörlerinden üst üste 10. yıl marşı çalmaya
başladı..Çok çok hoşuma gitti.Memleketimi bir kez daha sevdim..Sonra;havai fişeklerle beraber kar yağışı da azalarak bitti ve yerini keskin bir trakya ayazına bıraktı.Koşa koşa evimize
gelip;çaylara saldırdık...Böylece eskisini gönderip yeni yılı karşıladık...
2012 HEPİMİZ, ÜLKEMİZ VE ULUSUMUZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH......
masallah sanada cnm dogru yoldasinohh ohhh götür bakalım.. bunun daha devamı gelecek belli oldu
ayyhh waw çok tatlısınya.. senin anlatıs tarzın öyle hoşuma gidiyorki.. aksam yediklerini saymanda cok hoş gelmişti bana.
farklı bir tarzı var yazılarının,kendinle konusur gibi hep ama çok tatlıııı hep tebessüm ederek okuyorum
dayandım canım çünkü ben daha yeni basladım diyete.. 1aylık henüz senin zaman daha cok gecti ve bünye istiyor demek belli bir zaman sonra.
canım bu arada sen neler yedin yılbasında valla ben neler yedim bilseniz yazmıssınya hep merak ettim..
neler yediin sahi...
:)))
gecmis olsun cnmbu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
masallah sanda cnm hadi bu sefer hedefe gelmeden birakmicaksin kararlöi görüyorum seni hedefe gelsek bile burayi birakmamak gerek cnmMerhaba dün akşam fazla kaçırmadım allahtan bu günde çok güzel bir şekilde hiç kaçamak yapmadan günü tamamladım bu sefer kararlıyım beinm de idolüm asumanzeynep. Çok güzel verdi kilolarını bende onun gibi istikrarlı bir şekilde vereceğim kilolarımı bu defa kilolardan kurtulana kadar mücadeleye devam
iyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
allahımmmmmmmmmmm ne acı sadece 100 gramla birinciği kaçırmışım :))))Yılbaşı Yarışının Sıralaması
1. Toztoprak -------- 7 Kg
2. İlbatum ---------- 6.9 kg
3. Yasemenn ------- 6.4 kg
4. Ece78 ----------- 5.2 kg
5. İlknur83 --------- 5 kg
6. YST38 ---------- 4.7 kg
7. 3meleğimvar ----- 4 kg
8. Tebessüm77 ----- 3.2 kg
9. Ceco34/
Trulyscrumptios --- 1.4 kg
10. Derin ----------- 1.2 kg
11. Efsunlu /
Profit ----------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep -- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü --- 0.5 kg
14. Saferan -------- 0.2 kg
15. Semiran /
Umut ---------- ( + ) 0.5 kg
16. Gulma --------- ( + ) 1 kg
17. Toksin --------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg
Umarım bu sefer yine bir yanlışlık yokturvarsada artık kusura bakmayın
Kilo alanlarıda ekledim ama artık kusura bakmasınlarbelki gaza gelirler o sayede tabi bende azda olsa vermiş olsamda kendimi toplamam lazım cünkü neticeden pek memnun sayılmam hiç yoktan iyidir diyelim ve yeni yıla daha güzel bir enerjiyle girelim :122: :122: :122: :122: :122:
şimal senin ortin mi?ŞİMALcim hosgeldin kacak ortim nerelerdesin neler yapiyosun???
Sanada mutlu yillarrr...
sağol canım allah razı olsunmasallah kiz baklavayi sabaha birakmissin süpersin cm
hosgeldin cnm
aminn ablacim masallah fazla kacirmamissin tabi tarti yüzüne güler
masallah sanada cnm dogru yoldasin
gecmis olsun cnm
masallah sanda cnm hadi bu sefer hedefe gelmeden birakmicaksin kararlöi görüyorum seni hedefe gelsek bile burayi birakmamak gerek cnm
hosgeldin cnmmm
benimde dün biraz kacamaklarim oldu tartilmadim amasonra gece 23felandi aciktim dur dedim az spor yapayim derken 50dakk yapmistim sonrada dedim simdi bisey yenmez en iyisi ayva yiyem dedim ve ayvayla kapattim günümü
sanada iyi yıllar canm
hoşgeldin doğru yerdesin
ben de pilav makarna yemiyorum zaten ekmeği de sadece kahvaltıda yiyorum ama iki gündür yemedim
gerçekten doyasıya yersek acıkmıyoruz ben yumurtayı severim dün yedim 2 haşlanmış yumurta bugün de kaşarlı omlet yedim 1 yumurtadan bolca peynir ve yeşillikle
çok teşekkür ederim hoşgeldin diyenlere. inşallah daimi olacağım çünkü beraber çözümlenebileceği görüşündeyim. destekle, kol kanat germekle kolaylaşıyo herşey. şimdi çıkıyorum ben. genelde hangi saatlerde burda oluyorsunuz gerçi bilmiyorum saati falan oluyo mu ilk defa girdiğim için
bu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
ben bugünde sapıtmaya devam ettimakşam içli köfte ve bulgur pilavı yedim ama yarından itibaren yemeyeceğim valla... aslında bu ara bir detoks iyi gelir bana
eceeeeeeeeeee şu senin yoğurtlu detoks nasıldı onu yapabilir miyim ki acaba?
Hiiiç unutmam nevzamansız 100 gramla 3.olup dereceye girmişti..:))
iyi akşamlar kızlar
özlemcim dikkat et kendine ihmal etme git doktora muhakkak canım
ece ben tam karatay yapamıyorum ama az biraz uymaya çalışıyorum çok da bilgim yok açıkcası
sabah ekmek yerine ceviz yedim 2 gündür ama bu akşam iki lokmacık ekmek de yedim bir de az önce meyve yedik bu da olmuyor değil mi ama meyve çok şişirdi beni rahatsız etti
çok teşekkür ederim hoşgeldin diyenlere. inşallah daimi olacağım çünkü beraber çözümlenebileceği görüşündeyim. destekle, kol kanat germekle kolaylaşıyo herşey. şimdi çıkıyorum ben. genelde hangi saatlerde burda oluyorsunuz gerçi bilmiyorum saati falan oluyo mu ilk defa girdiğim için
Hoş geldin burda 90 kilo üzeri çok arkadaş bulabilirsin hadi yarışalımiyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
masallah sanda cnm hadi bu sefer hedefe gelmeden birakmicaksin kararlöi görüyorum seni hedefe gelsek bile burayi birakmamak gerek cnm
Canimcim tekrardan tesekkürler cok zahmete soktuk seni :26::26::26: Aslinda gerek yoktu cidden ama ugrastin o kadar hakkini helal etYılbaşı Yarışının Sıralaması
1. Toztoprak -------- 7 Kg
2. İlbatum ---------- 6.9 kg
3. Yasemenn ------- 6.4 kg
4. Ece78 ----------- 5.2 kg
5. İlknur83 --------- 5 kg
6. YST38 ---------- 4.7 kg
7. 3meleğimvar ----- 4 kg
8. Tebessüm77 ----- 3.2 kg
9. Ceco34/
Trulyscrumptios --- 1.4 kg
10. Derin ----------- 1.2 kg
11. Efsunlu /
Profit ----------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep -- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü --- 0.5 kg
14. Saferan -------- 0.2 kg
15. Semiran /
Umut ---------- ( + ) 0.5 kg
16. Gulma --------- ( + ) 1 kg
17. Toksin --------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg
Umarım bu sefer yine bir yanlışlık yokturvarsada artık kusura bakmayın
Kilo alanlarıda ekledim ama artık kusura bakmasınlarbelki gaza gelirler o sayede tabi bende azda olsa vermiş olsamda kendimi toplamam lazım cünkü neticeden pek memnun sayılmam hiç yoktan iyidir diyelim ve yeni yıla daha güzel bir enerjiyle girelim :122: :122: :122: :122: :122:
Canim benim zorlama sen kendini en iyisi yarin biran önce doktora gitmeye bakbelim kopuyooooooo ya(( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
sen içmeden sarhoş olanlardansın bacım :)))Aramıza hoşgeldinİnşallah sende hedefine bir an önce bizimle birlikte ulaşırsın
Günün her saatti birilerini bulursunda genelde akşamları çok daha şen oluyor buraları
Ya kızlar bu arada dünden beri bir şarkıya takıldım devamlı onu söylüyorum
Kafam güzel herşey güzel sen güzelsin güzelsin sennnn güzelsin güzelsin diye dolanıp duruyorum dünden berieşim bile şaşırıyor nerden diline dolandı diye hayır sarhoşta değilim ki
Öğlende bir takıldı hala da içimden söyleyip duruyorum devamlıbu yeni yıl beni şimdiden kendini beğenmişmi yaptı ne
çok geçimş olsun Allah şifalar versin bel ağrısı çok çok zor.özeline msj yazacam birazdan bi bak
aslında çok iyi olurda bi bulayım yazayım
yaa yenacım ben karataya takılınca biraz oradakilerin sistemini gördüm çok mantıklı geldi.şimdi biz 90 üstü topiğiyiz ama 120 lerde olanda var 60 larda olanda var.bağımlılık yaptığı için alt topiklere gitmiyor kimse.bu nedenle ben karataylılarda gördğüm kilonun yüzde kaçı gitmiş formülünü uygulamamızı teklif edeceğim.hemde orada kaptana özel msj atıyorlarki kaptan tek tek msjlardan bulmak zorunda kalmıyor.bi de sıraya konuşmuş her hafta biri yapıyor yani gene sıkılırsan diye dedim ama senden ve beyza abladan çokta memnunuz.olay şu:
kaç kilo verdiysen o kiloyu geçen haftaki kilona bölüp 100 ile çarpıyorssun.böylelikle kilonun yüzde kaçını vermişsin onu belirliyorsun ve liste buna göre düznleniyor.
örnek:
120 kg olan arkadaşımız 3 kg vermiş,80 kg olan arkadaşımız 2 kg vermiş ve 70 kg olan arkadaşımız da 2 kg vermiş olsun.şimdi dereceyi bulacağız bakalım kim birinci olacak?
120 kilo olan bir arkadaşımız 3 kilo verdi :
(3:120)*100=2,5 çıkıoyr
80 olan bir arkadaşımız 2 kg verdi onu da hesaplayalım
(2:80)*100=2,5
70 olan arkadaşımız da 2 kg verdi:
(2:70)*100=2,8
bu durumda 70 kg olan ve 2 gk veren arkadaşımız 1. ve diğerleri eşit oluyor.
durum benlik değil ben zaten şuan çok çok az vereceğimi biliyorum normal kilomun da altına doğru ilerlemeye başladım ama kilo farkı olanlar için daha adil olduğunu düşünüyorum.bilmem ne dersiniz???
benim de karatay biraz yattı asu.kabız oluyorum(( dün görümcemler bizdeydi 2 küçük çocuğu var ev curcunaydı.bende seviyorlar diye pasta yaptım o da poğça getirmiş yemekye yedik fln .birazda çerez fln dün zaten acaipti.bugün sabah gene çok iyi dğeildim kabızlıktan dolayı moralim bozuktu zaten.akşam biraz toğarladım.sauna eşofmanımla 50 dk lesli 10 dk twister yaptım belim içn.ama yarın gene karatay gibi besleneceğim yalnız akşamdan kuru inciri suya koymak işe yarıyormuş.bi de keten tohumu iyi geliyormuş.ne kadar da hazırlamıştım kendimi.karatay yaparken 3 günde 1100 gr vermişim kısırın şişkinliği hariç onu zaten verdikten sonra karatay yaptım.yani süperdi benim içni ama şartları zorlamamam azım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?