Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çok sğaol canım ,benimde hamilelikte birlikte oldu işte hatta son aylarda başladı ve hala devam ediyor ,dr kilo vermelisin dedi 23-24 kilo verdim ama hala geçmedi aslında geçmişti ama geçen hafta yeniden hortladı tam azaldı derken dün gece yeniden. nasıl almayayım kucağıma kıyamet kopuyor resmen :) daha kendi başına bir şey yapamıyor en azından sürünse belki rahatlardım ama nerdeeee tembel benimki :) teşekkür ederim canım sende buraya devam et inan vereceksin ben buraya başladığımda 99 kiloydum şimdi 75e yaklaştım :)

eşim arayacağım dedi ,gideceğim yarın müsaitse yeter artık....

TOKSİN canım şimdi biz bu yarışta kaç kilo vereceğiz yani hedef ne 4 mü 5 mi? 4 hafta var sanırım 4 değil mi?

gecen sene yine denemem olmustu cnm. O zamanlarda bi ortilik vardi herkesin bi ortisi vardi. Ama ben biraktim her zamanki gibi diyetimi :26: Sonra naptilar bilmiyorum

KIZLARRRRRRRR size önemli bir sorum var kaç kiloda 1 beden inceliyoruz 8 mi 10 mu kaç?
eceeeeeeee sen iyi bilirsin benim altın oranım için ne vermem gerek hocam :))))

gecen sene yine denemem olmustu cnm. O zamanlarda bi ortilik vardi herkesin bi ortisi vardi. Ama ben biraktim her zamanki gibi diyetimi :26: Sonra naptilar bilmiyorum

bu kez bırakmıyorsun bak, ne kadar sürerse sürsün bırakmak yok tamam mı? valla döverim

Ne biri yarismi dedi
Nerde ne zaman ???
Benide ekleyin benideeeeeeeeeee

evet yarış var toksin düzenledi ama kilosu yakın olanlarla toksin,ben,asumanzeynep ve sanırım tebessüm :)

aslında 90lı kilolarda olup yarışmak isteyenler vardı dün ,sen yaparım liderlik dersen sende onları örgütle nasıl olur yapabilir miisn?

Ne demek canım helal hoş olsun Annem hep der bir işi ya düzgün yap yada hiç yapma diye
Gönül daha güzel bir liste hazırlamak isterdi

Sorma güzelim yaa birde içtiğimde tam maymuna dönerim kesin

Ya bende geçenlerde şu meşhur diyetleri bir araştırayım dedim karatay olsun, dukan olsun ama senin tarif ettiğin sistem bana daha uygun geldi yoksa diğerleri biraz daha pahalıya patlıyor. Ekmeği bende yarın sabahtan itibaren kesiyorum hatta yarınki menümüde yazayım bakalım sizce nasıl

Şimdi sabah;
1 KK beyaz peynir
1 domates
5 zeytin
1 ufak turp bol limonlu
1 yumurta haşlanmış
1 şekersiz yeşil çay
5 tane ceviz

ara
1 tane elma

Öğlen
1 kase arpa şehriye çorbası ( az yağlı, tuzsuz )

ara
2 Grissini
1 şekersiz nescafe

akşam
Evdekilere pirinçli ıspanak yapıcağım yani normal zeytinyağlı
kendimede sadece ıspanağı yağsız tuzsuz kavurmayı düşünüyorum
1 kase yoğurt ( sarımsaklı olabilir )

Akşam yemeğini eşim gelmeden saat 5 buçukta en geç yemeyi düşünüyorum o gelince kızlarıyla yer şimdi kızlarda benle yese kesin büyüğü babası gelince de acıktım der bari onunla yesin 7 de de acıktım demesin yarım saat sonra

Gün içinde de en az 2 litre su ve 2de yeşil çay içtim mi tamam dır herhalde

Eeeee sizce nasıl varmı bir yamukluk hayır şimdiden söyleyinde iş işten geçtikten sonra üzülmeyeyim

canım menün gayet güzel sabah turpta sınırlama yapmana gerek yok çünkü karatayda sınırsız yeşillik var, ceviz 1 çay bardağı olabilir.
bence aradaki grissiniyi çıkar şekersiz nescafe iç
öğlen yemeğinin yanında 1 bardak ayran ve salata ekle
ıspanağa yumurta kırabilir baharat ekleyebilirsin
yoğurdu sarımsaklı yapabilirsin sorun yok
sen daha önce geç saatte yiyorsan 5,5tan sonra acıkabilirsin o nedenle sen 8de yiyorsan önce 7de yiyerek başla yani kaçta yiyorsan normalde 1 saat öne çek ,ben öyle yaptım yavaş yavaş 5,5 oldu yani ,yazın 7de falandı en geç şimdi böyle.

demek söylemiyorsun çok merak etmiştim kara vicdanlı
gel canım ben seni cesaretlendirecek bir arkadas olurum.. zaten benm kadar yoksundur da
belim kopuyooooooo ya (( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
canım çok çok gecmiş olsun
hhahhahah cecoşyaaa alemsin.. ben de söylüyorum o şarkıyı hatta ben şöyle söylüyorum,,
kafam güzel..dünya güzel..hersey güzell ben güzelim güzelimmmm allahhhh

ooo çok az degilmi bunlar iddiadaşımmm... kız düşer bayılırsın açlıktan..
beni geçersin böyle sen kesin :18::18::18::18:

Tavsiyelerin için teşekkürler Özlemciğimmmm
Aslında çok geç yemiyoruz da işte dediğin gibi zaten günler kısa barı biraz daha erkene alayım dedim yoksa bukadar kilodan yaza kadar zor kurtulurum
Normalinde saat 6 buçuk en geç 7de yemek yiyoruz ama inan artık sırf metabolizmam calışsın diye yiyorum üstelik ne kadar yersem okadar çok acıkıyorum nasıl bir şeyse.
Dediğin gibi yazın 7 buçuk gibi bile yense yemek günler uzun gece de olsa cıkıyoruz ama şimdi hava karardımı evdeyiz genelde yada bir yere gitsekte zaman daha kısıtlı oluyor.

Dur kız şimdi bide senin versiyonu söylersem adam iyice sıyırdı bizimki açlıktan diyecek
Zaten öğlenden beri kızlarıyla bir oldu abur cubur yiyip durdu benimde canım tatlı birşeyler istiyordu aslında ama hep kendi sevdikleri şeyleri almışlar marketten dişime göre birşey bulamadım çok şükür yoksa dayanabilirmiydim bilmiyorum.

Yok yaa iddiadaşımmm bence liste az değil aslında cünkü aralarını kısa tutunca yetiyor da artıyor hee çok acıkırsam ya bir elma yada bir havuç sıkıştırıveririm araya
Beraber vericeğiz bu kiloları canım benim sonrada birlikte Pierre Lottide buluşup keyif kahvesi içeceğiz :122: :122: :122:
Bakma bir an gaza geliyorum ama inan bazen canım havlu atmak istiyor.
Anneme bile diyorum telefonda Seda Sayan gibi açım diye dolanacağım yakında diye oda kızım acele etme önemli olan yavaş yavaş vermek diyor ama insan işte tartıda bir an önce fark görsün istiyor

Asucum sen nasil oldun ???
iyiyim canım sağol

şimal benim de ortimdi bi ara
yok ben görmedim 40 kilo veren bayanı çok incelemedim yarın bakayım bi iyice

ececim ben de zaten liste uygulama özürü var listeyle bişey yapamam yani yine kafama göre takılacağım ama az çok karatayımsı olsun bakalım bu sefer nolacak
ben yatıyorum güzeller hepinize iyi geceler

bu kez bırakmıyorsun bak, ne kadar sürerse sürsün bırakmak yok tamam mı? valla döverim

Umarim birakmam canim arkadasim :26::26::26: Gercekten sopayi hakederim iste o zaman döv beni döv beni
Bilemedim simdi ben onu yaaa Yapalirmiyim dersin aman yaparim canim nolcak Bi duyurumu yapayimda istek olursa yaparim

Iyi geceler asucum Allah rahatlik versin

hhahahah Seda Sayan nerden geldi aklına kızzzz...
ama evet bende hatırlıyorum her sabah niye açım diyo bu kadın derdim..
ben tabi gece 2 3 e kadar oturup sürekli tıkınıp sabah tok kalkıyordum o zamanlar...
toktummmm açın halinden ne anlayacaktım kiii

Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi

Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorum Varmi katilmak isteyen ???????????????

ilknur ilknurrr napıosun canım arkadaşım benm?
aksamdır seslencem sana hep baskayerlere kayıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…