Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

4 adet mantı tanesi yemek bünyeyi zorlamasın beyzuşum.
İrade küpüm benim..

Olsun canım çocukların ve eşinlesin en azından.
Dediğin gibi çocuklar büyüdüğünde daha farklı olur..

geçmiş olsun canım..
senin birde oğlan sürekli kucağında olduğu içinde böyle sık ağrıyordur..
Yinede git doktora..

Son düzenleme:
ilknur ilknurrr napıosun canım arkadaşım benm?
aksamdır seslencem sana hep baskayerlere kayıyorum..

Napiyim merycim az önce dondu kaldi site giremedim bir türlü
O arada bende facede kardesleimle konustum. Sen napiyorsun ??? Valla erkende yemedim ama aciktim ben bu saattede bisey yemek istemiyorum ama midem susmuyo illede ben acim diyor gurul gurul

Ece'ciğim cuma takımlarıda dediğin 100 de sistemiyle hesaplanıyor..
Ama onlar için mantıklı çünkü 10 dan fazla takım var ve birbirleriyle yarışıyor..
Bizim sistem açıkçası iyi böyle hem daha basit..

ÖZel mesajla kilo bildirimini bir ara burasıda öyle yapıyordu ama sonra topiğe yazılsın herkes görünce daha çok gaza gelir falan denildi..
bilemiyorum istenirse özel mesajda olabilir...
bu şekil daha zevkli gibi kim kaç kilo vermiş, kim almış..

Son düzenleme:
Beyzuşum hoş gelmişsin..
Nasılsın eve ne zaman dönüyorsun.?

Bugün Volkan Konak izlerken ''Çırak aranıyor u '' söylediğinde seni ve zülfü'yü anımsadım...Sonra aklıma ablanla gittiğiniz konserde ki çığlığınla gülümsedim..:)

Son düzenleme:

Hosgeldin yenacigim
Amin cnm arkadasim aminnnn

Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi

Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorum Varmi katilmak isteyen ???????????????

Fazlamız var eksiğimiz yok
90lık derken sınır nedir hayır birbirine yakın olanlar yarışıyor ya o gurupta o bakımdan
Sınır yoksa yani +90 dersen bende seve seve katılırım

Hatta işi biraz daha ilerltip diğer guruba karşıda yarışalım hem aramızdaki birinciyi seçeriz hemde hangi gurup diğer guruptan toplamda kaç kilo daha fazla verdi diye bakarız :122: :122: :122:

ben iyiyim şükür canım... durup durup su içiyorum
acıksamda anlamam herhalde.. midem şişti
aman diyeym dikkat et bu saatte sonra pişmanlık olmasın...

evet bende cumaları daha heyecanlı takip ediyorum kim kaç kg vermiş diye meraklanıyorum..
artık buradaki herkes benim bir arkadasım,kardeşim gibi oldu.. onlarla sevinip üzülüyorum
yenacım nasılsın bu arada? öpüyorum seni çok

Tepsiyi yiyesim vardı ama kendimi zor tuttum canım....

Yani bende +90 diye düsünmüstüm ama sonra tekrar düsününce topik cok bölünür gibi geldi +90lar ayri +70ler ayri bilemedim Banucum sen ne dersin bizde yapalim mi???

ayhh iddiadaşıma bak yaff... içinden bir yarışçı çıktı..
kızzz bu ne hırsss tütüttü

''ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA''

Hala hastayım ama ne Zülfü'nün ne de (Allaha şükür eşimin) haberi yok.....

Hoş buldum canım....10 ocakta dönüyoruz.Sebebi de yine annem ve Erman gelecek...Erman'ın tiroid kontrolü varmış onu bekleyeceğiz.Çok yükseliyor dönem dönem TSH'ı bu yüzden boşverin dönüşte yaptırırsınız diyemedim canım....

Bende seni öpüyorum canım..
Benim pek tadım yok,nedensizce keyifsizim.

Yani bende +90 diye düsünmüstüm ama sonra tekrar düsününce topik cok bölünür gibi geldi +90lar ayri +70ler ayri bilemedim Banucum sen ne dersin bizde yapalim mi???

İyice bölücü oldunuz başımıza..
Kulakları çinlasın dilencii'nin dediği gibi anarşikler sizi.:))

Gazetelerdeki başlıklar kötü yaaa.
2012 ye pekte iyi girdiğimiz söylenemez, hemde hiç..

Allah sonumuzu hayır getire..

Tamam canım sağlık en önemlisi tabii..

Aynen canim 1 litre suyu icmisim burda otururken Bir ayagim wc de
Yok yok yemem bu saatte bakalim cumaya ne kadar verebilicem

Canım yine çoğunluk ne derse ona uyarız tabiki ama ben en fazla 2 grup olarak düşünmüştüm zaten nasılsa onlar 4 - 5 kişiler
Bizlerde şöyle 4 - 5 kişi olursak en azından birbirimizi daha güzel gaza getiririz :122: hem aramızda yarışır hemde toplam verdiğimiz kilolarla diğer gruba karşı yarışmış oluruz

Hani Zayıflıyorum gibilerinden bir program vardı ya hani bizden birileri red edilmişti yeterince kilolu değil diye onun sistemi hesabı

Aynen canim 1 litre suyu icmisim burda otururken Bir ayagim wc de
Yok yok yemem bu saatte bakalim cumaya ne kadar verebilicem

Hiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..

ayhh iddiadaşıma bak yaff... içinden bir yarışçı çıktı..
kızzz bu ne hırsss tütüttü

Ne yapayım hayatım işin içine reng katmam lazım ki biraz daha zevkle verelim şu kiloları ama anarşik de olmak istemem
İddadaşım bu arada senin nasıl gidiyor spor olayın ben yarın ip atlamaya başlıyorum İnşallah alt komşu çalışıyordur yeni taşındıda pek bir bilgim yok

Hiiç su içmiyorum ben..

yenacım su içmeye önem vermelisin vucudumzdaki kötü şeyleri su içerek atabilirmişiz..sende biliyorsundur aslında.
ben 1,5 litrelik 2 pet şişeyi koyuyorum orta sehbaya sabah kalkınca..tüm gün git gel içiyorum..
dısarı cıktıgım zaman biraz sekteye ugruyor ama eve gelince telafi ediyorum..
sana da tavsiyem bu olabilir..en azından 1,5 litreyi bitirerek baslayabilrsin gözünün önünde olunca içmeside kolay oluyor

Hiiç su içmiyorum ben..

Sorma canım yaa bende bu birkaç gündür yine su içemiyorum. Okadar suya çamur attım sucuyu değiştirdim ama yine aynı sonuç çok zorlarsam ancak oda bir iki gün 2 litreyi tamamlıyorsam sonraki günler 1 litre ancak içiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama çare bulmak lazım dediğin gibi

Bende seni öpüyorum canım..
Benim pek tadım yok,nedensizce keyifsizim.

İyice bölücü oldunuz başımıza..
Kulakları çinlasın dilencii'nin dediği gibi anarşikler sizi.:))
O keyifsizlik bendede var cnm. esime söyledim bugünde havalardandir havalardandir dedi
Ay gercekten sen ölemi düsündün :26::26::26:

Banucuuuuuuuuuuum ben topu sana atiyorum Valla sen benden daha iyi becerirsin gibime geldi. Sende bi duyuru yap bakalim ne diycekler
Hiiç su içmiyorum ben..
Yenacim canim benim ben normaldede cok su icerim ama simdi biraz daha cok icmeye calisiyorum. Mesela tv bakarken aliyorum yanima yudum yudum iciyorum. Pc nin basina oturuyorum aliyorum yanima iciyorum . Bide bakmisim icmisim. Sende aliskanlik haline getirirsen icersin cnm. Kimdi hatirlayamadim simdi hic yapamazsaniz saat basi bir bardak su icmeye sartlandirin kendinizi demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…