İyi geceler arkadaşlar;
Herkes iyi inşallah...Biraz kaçamaklar oldu tabii dün gece.Allahtan fazla ağır ve zararlı kaçamaklar değildi benim kaçamaklar...
Uzun süredir yemediğim patates salatası ve çok ince bir dilim pasta,biraz buğday salatası ve 4 adet mantı tanesi yedim.Tüm kaçamağım budur arkadaşlar...Bunun dışında fırın tavuk yedim...Sabah tartıldığımda tartı bana ''kilo almamışsın '' dedi.Çok sevindim tabii...
Gece saat 24.00 e yakın caddeye çıkıp havai fişeklerin patlamasını beklerken,ince bir kar yağışı başladı...Havai fişekler atılırken ;şehrin tüm hoparlörlerinden üst üste 10. yıl marşı çalmaya
başladı..Çok çok hoşuma gitti.Memleketimi bir kez daha sevdim..Sonra;havai fişeklerle beraber kar yağışı da azalarak bitti ve yerini keskin bir trakya ayazına bıraktı.Koşa koşa evimize
gelip;çaylara saldırdık...Böylece eskisini gönderip yeni yılı karşıladık...
2012 HEPİMİZ, ÜLKEMİZ VE ULUSUMUZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH......
Amin beyzus abla aminnnn
Ne kadar güzel degilmi yeni yila kendi vataninda kendi topraginda girmek. Ben hersene burda giriyorum ama inan aklim hep orda... Belki cocuklarim biraz daha büyüyüpte durumun tam farkina varsalar belki bende zevk alirdim. Ama hemen hayal kuruyorum. Simde annem cayi demlemistir, misirlari patlatmistir, meyveleri yikamistir diyorum. Babamda koltugunda elinde kumandasiyla sicacik kösesinde oturuyordur diyorum.
Umarim yeni yil herkesin gönlündeki gibi, özlemini cektigi gibi olur...
bu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
ilknur ilknurrr napıosun canım arkadaşım benm?
aksamdır seslencem sana hep baskayerlere kayıyorum..
4 adet mantı tanesi yemek bünyeyi zorlamasın beyzuşum.
İrade küpüm benim..
Olsun canım çocukların ve eşinlesin en azından.
Dediğin gibi çocuklar büyüdüğünde daha farklı olur..
geçmiş olsun canım..
senin birde oğlan sürekli kucağında olduğu içinde böyle sık ağrıyordur..
Yinede git doktora..
Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi
Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorumVarmi katilmak isteyen ???????????????
ben iyiyim şükür canım... durup durup su içiyorumNapiyim merycim az önce dondu kaldi site giremedim bir türlü
O arada bende facede kardesleimle konustum.Sen napiyorsun ??? Valla erkende yemedim ama aciktim ben bu saattede bisey yemek istemiyorum ama midem susmuyo illede ben acim diyor gurul gurul
Ece'ciğim cuma takımlarıda dediğin 100 de sistemiyle hesaplanıyor..
Ama onlar için mantıklı çünkü 10 dan fazla takım var ve birbirleriyle yarışıyor..
Bizim sistem açıkçası iyi böyle hem daha basit..
ÖZel mesajla kilo bildirimini bir ara burasıda öyle yapıyordu ama sonra topiğe yazılsın herkes görünce daha çok gaza gelir falan denildi..
bilemiyorum istenirse özel mesajda olabilir...
bu şekil daha zevkli gibi kim kaç kilo vermiş, kim almış..
4 adet mantı tanesi yemek bünyeyi zorlamasın beyzuşum.
İrade küpüm benim..
Olsun canım çocukların ve eşinlesin en azından.
Dediğin gibi çocuklar büyüdüğünde daha farklı olur..
geçmiş olsun canım..
senin birde oğlan sürekli kucağında olduğu içinde böyle sık ağrıyordur..
Yinede git doktora..
Fazlamız var eksiğimiz yok
90lık derken sınır nedirhayır birbirine yakın olanlar yarışıyor ya o gurupta o bakımdan
Sınır yoksa yani +90 dersen bende seve seve katılırım
Hatta işi biraz daha ilerltip diğer guruba karşıda yarışalımhem aramızdaki birinciyi seçeriz hemde hangi gurup diğer guruptan toplamda kaç kilo daha fazla verdi diye bakarız :122: :122: :122:
Fazlamız var eksiğimiz yok
90lık derken sınır nedirhayır birbirine yakın olanlar yarışıyor ya o gurupta o bakımdan
Sınır yoksa yani +90 dersen bende seve seve katılırım
Hatta işi biraz daha ilerltip diğer guruba karşıda yarışalımhem aramızdaki birinciyi seçeriz hemde hangi gurup diğer guruptan toplamda kaç kilo daha fazla verdi diye bakarız :122: :122: :122:
Beyzuşum hoş gelmişsin..
Nasılsın eve ne zaman dönüyorsun.?
Bugün Volkan Konak izlerken ''Çırak aranıyor u '' söylediğinde seni ve zülfü'yü anımsadım...Sonra aklıma ablanla gittiğiniz konserde ki çığlığınla gülümsedim..:)
ben iyiyim şükür canım... durup durup su içiyorum
acıksamda anlamam herhalde.. midem şişti
aman diyeym dikkat et bu saatte sonra pişmanlık olmasın...
evet bende cumaları daha heyecanlı takip ediyorum kim kaç kg vermiş diye meraklanıyorum..
artık buradaki herkes benim bir arkadasım,kardeşim gibi oldu.. onlarla sevinip üzülüyorum
yenacım nasılsın bu arada? öpüyorum seni çok
Yani bende +90 diye düsünmüstüm ama sonra tekrar düsününce topik cok bölünür gibi geldi +90lar ayri +70ler ayri bilemedim Banucum sen ne dersin bizde yapalim mi???
''ZÜLFÜÜÜÜÜÜ HASTAYIM SANA''
Hala hastayım ama ne Zülfü'nün ne de (Allaha şükür eşimin) haberi yok.....
Hoş buldum canım....10 ocakta dönüyoruz.Sebebi de yine annem ve Erman gelecek...Erman'ın tiroid kontrolü varmış onu bekleyeceğiz.Çok yükseliyor dönem dönem TSH'ı bu yüzden boşverin dönüşte yaptırırsınız diyemedim canım....
ben iyiyim şükür canım... durup durup su içiyorum
acıksamda anlamam herhalde.. midem şişti
aman diyeym dikkat et bu saatte sonra pişmanlık olmasın...
evet bende cumaları daha heyecanlı takip ediyorum kim kaç kg vermiş diye meraklanıyorum..
artık buradaki herkes benim bir arkadasım,kardeşim gibi oldu.. onlarla sevinip üzülüyorum
yenacım nasılsın bu arada? öpüyorum seni çok
Yani bende +90 diye düsünmüstüm ama sonra tekrar düsününce topik cok bölünür gibi geldi +90lar ayri +70ler ayri bilemedim Banucum sen ne dersin bizde yapalim mi???
Aynen canim 1 litre suyu icmisim burda otururkenBir ayagim wc de
Yok yok yemem bu saatte bakalim cumaya ne kadar verebilicem
ayhh iddiadaşıma bak yaff... içinden bir yarışçı çıktı..
kızzz bu ne hırsss tütüttü
Hiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..
Hiiç su içmiyorum ben..
O keyifsizlik bendede var cnm. esime söyledim bugünde havalardandir havalardandir dediBende seni öpüyorum canım..
Benim pek tadım yok,nedensizce keyifsizim.
İyice bölücü oldunuz başımıza..
Kulakları çinlasın dilencii'nin dediği gibi anarşikler sizi.:))
Banucuuuuuuuuuuum ben topu sana atiyorumCanım yine çoğunluk ne derse ona uyarız tabiki ama ben en fazla 2 grup olarak düşünmüştüm zatennasılsa onlar 4 - 5 kişiler
Bizlerde şöyle 4 - 5 kişi olursak en azından birbirimizi daha güzel gaza getiririz :122: hem aramızda yarışır hemde toplam verdiğimiz kilolarla diğer gruba karşı yarışmış oluruz
Hani Zayıflıyorum gibilerinden bir program vardı ya hani bizden birileri red edilmişti yeterince kilolu değil diyeonun sistemi hesabı
Yenacim canim benim ben normaldede cok su icerim ama simdi biraz daha cok icmeye calisiyorum. Mesela tv bakarken aliyorum yanima yudum yudum iciyorum. Pc nin basina oturuyorum aliyorum yanima iciyorum . Bide bakmisim icmisim. Sende aliskanlik haline getirirsen icersin cnm. Kimdi hatirlayamadim simdi hic yapamazsaniz saat basi bir bardak su icmeye sartlandirin kendinizi demistiHiiç su içmiyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?