Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kışın çayı aşırı içiyorum onunda etkisi var mehtemel..
Yarından itibaren suyu 3 bardağa çıkarayım..:))

yavru kuşum benm spor olayım yokki... hahhaha sadece kılımı kıpırdatıyorum sporu onlar yapıyor...
diyetsyenm bana spor yaptırmıyor..böyle iyi veriyorsun spora gerek yok henüz kilo vermen yavaslayınca spora baslıcaz hemde o zamana kadar vcdun biraz hafifler dedi..çnkü bu kiloyla ya belini ya dizini incitirsin faydadan cok zararı olur diyor..gün içinde hareketli ol ama öyle hızlı yürümek,koşmak,atlamak zıplamak yok henüz bana...ilk baslarken böyle demişti..1ay gecti şimdiya diger gidişte yeniden spor olaylarımı soracagım.

O keyifsizlik bendede var cnm. esime söyledim bugünde havalardandir havalardandir dedi
Ay gercekten sen ölemi düsündün :26::26::26:

:

Bölücü olayını diyorsan şaka yaptım tabiiki..
Sen bölünmek deyince aklıma geldi..
Anarşik kısmıda dilencii'yi biliyorsun..
O dönem herkes bir ortak peşindeydi o zamanlar yapılan bir espri..

Diyetisyenin haklı aslında değilmi.?
Her hafta kilo veriyorsun nasıl olsa..

1 ayda kaç kilo verdin.?

Kışın çayı aşırı içiyorum onunda etkisi var mehtemel..
Yarından itibaren suyu 3 bardağa çıkarayım..:))

Çok gelmesin sakın....

YENAM;

Sabah 2 bardak suyla başla güne lütfen..1 bardak sağ böbreğin için;1 bardak sol böbreğin için olduğunu düşün;yoksa böyle suyu az içmeye devam edersen ,böbreklerin sana ayıp laflar edecekler canım.Bunu da hiç istemem ve temenni etmem...

Çay;gerçekten su ihtiyacını pek hissettirmiyor,ama Türk kahvesinden sonra susuzluk hissetmen lazım.O anı kaçırma bari....

Daha ne diyeyim su iç tatlım ,su iç..Bak çok faydasını göreceksin...

Hayatim banu 1 sen 2 aksam aksam gülmekten öldürüceksiniz beni Normalde bana cok matraksin bayiliyorum sana derler ama sizin yaninizda benim kelimelerim kifayetsiz kaliyor
Bölücü olayını diyorsan şaka yaptım tabiiki..
Sen bölünmek deyince aklıma geldi..
Anarşik kısmıda dilencii'yi biliyorsun..
O dönem herkes bir ortak peşindeydi o zamanlar yapılan bir espri..

Peki o zaman simdi oldu
Dilenciiyide hatirliyorum evet o zamanlar bir ortidir tutturmustu herkes

Son düzenleme:
Diyetisyenin haklı aslında değilmi.?
Her hafta kilo veriyorsun nasıl olsa..

1 ayda kaç kilo verdin.?

ben bir ayda 6 kg verdm hemen hemen.. dr.um için çok yeterli bir miktarmış bu..
aslında en iyisi 4 kg vermekmiş ayda ama benm kg fazla olunca böyle oldu..

evet anlattıgı zaman bana da cok mantıklı gelmişti,vermen durakladıgı zaman ya da yavasladıgı zaman sporu devreye sokalım demişti..birde kilolarımdan sebep vucuduma zarar gelir diye düşünüyor sanırım..çnkü sohbet sırasında normal kiloda insanlar bellerine,bacaklarına 1 dikkat ediyorsa sen 2 edeceksin demişti.

Tamam Beyzuşum yarından itibaren içeceğim ve böbreklerime hadi yine iyisiniz dua edin beyzuşa diyeceğim.:)

Üst komşumun nişanlı kızı var yaza düğünü olacak..80 küsur kilo..
Diyetisyene gitti.sabahları suya bir kaç damlada olsa limon sık demiş..
Ondan sonra listesini gösterdi hepimizin bildiği kurallar..
ayda 5 kilo vereceksin demiş diyetisyen..Tabii bizimki bir haftada 3 kilo vermiş nasıl seviniyor..
Beni hiç kimse anlamıyor diyo. listeyi uyguluyor birebir listede ekmek sayısı fazla diye babası diyormuşki nasıl zayıflayacaksın sen.?
Bu kadar ekmek yenirmi falan..
Üzülme dedim sen diren ve olduğunu göster dedim..
Bakalım umarım pes etmez..

Zeynepçim,hoşgeldin. inşallah iyisindir..

TAmam canım birde ben denerim şansımı Asilik ruhumda var zati
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +90 olanlardan kimler katılmak ister ocak yarışına
70likleri fesatlandık hem aramızda hemde onlara karşı rekabet içine girmeye kimler var

İddadaşım Meryemmmm canım sende benimlesin ona göre en azınan bizim yarış bitene kadar bize ara gazı olur
Katılmak isteyen bir kaç kişi daha varsa seve seve kabul ederiz ama bak sonradan ben vazgeçtim demek yok sonuna kadar çabalıyacağız kilo vermek ve toplamda 70likleri geçmek için

Harbi bir an kendimi Dolmabahçede Amerikan Filosunu taşlar gibi hissettim yaw
yok yok ben çok geç doğdum bunu hep söylerim

havayi fişekler marşlar ülkemi dahada sevdim diyorsunn yaaa aklıma ne geldi....dün papa da tebrik etmişşş türkiyeyi....noalii bizden daha muhteşem kutladı türkler tebrik ediyorumm demişşş....

kızz napammm kafayıı yedimm ice gecenin bi yarısııı..ben aclık krizine girdiğimde ne yazdığımı biliyormuyummm

canımmm hiç dikkatt etmiyorsun kendinee..dikkat et canının kıymetini bill...bi dr git kas gevşetici bişi verir acısı azalırr birasss ...çooook geçmişş olsunnn...

canımm hoşgeldinnn...burda birçok arkadaş varr emin ol iyi gelecek burasııı...bende 22 gün oldu buraya geleliii..çok güsell çoskulu bi sayfaaa..kaçamak yapmaya fırsat bile vermyorr arkadaşlarr....22 gündee burdakii kızlarınn çoşkusuyyla 100.6 dan 96 ya indimm bileee...emin ol iyi gelecek burası sana bana geldi bile

Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi

Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorum Varmi katilmak isteyen ???????????????

benn varımmmbenn varımmmmmbenn varımmmmolurmuyumm bennnn

hahah tamam sekerim beni cepte bil... seninleyim..
gel de geleyim öl de öleyimmm
1 ay boyunca en cok verenmi alacak tacı...

[ı][sıze=3]ben ben ben ben ben ben ben ben ben benben ben[/sıze][/ı]

Son düzenleme:

Olursun canimcim olursun cokta güzel olursunnn Yalniz ben tacimi cecoya devrettim o ilgilenicek dimi cecooooommm

Tamamdır o zaman Ocak yarışında

ceco34 ( bendeniz )
İlknur83
Mmery
WaW

olarak +90 grubu olarak kendimizi gösteriyoruz :122:
70likler korksun bizden

Başka katılmak isteyen olursada kollarımız acık bekliyoruz

Zeynebim;

Hoş geldin güzel arkadaşım....

Nasılsın?

iyi sayılırım..sizlerden ayrı kalamıyorum.bugün anneme geldim..sabah kaynımla annem adanaya gidecek.biraz sonrahazırlık yapacağım.anneannem çok hasta.
yaş da 84..ben ömeri yani eşimi bırakamıyorum.kaynımda 50 gündür burda.ailesini görecek.bölye çözüm bulduk.ben yine hergün hastaneye gideceğim..
günde ortalama 5 km yürüyorum.ama bir gram aynamadı.faydası daha rahat yürüorum..hepinize sevgiler..

Allah yardımcın olsun canım...
Dualarımdasınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…