yenacım su içmeye önem vermelisin vucudumzdaki kötü şeyleri su içerek atabilirmişiz..sende biliyorsundur aslında.
ben 1,5 litrelik 2 pet şişeyi koyuyorum orta sehbaya sabah kalkınca..tüm gün git gel içiyorum..
dısarı cıktıgım zaman biraz sekteye ugruyor ama eve gelince telafi ediyorum..
sana da tavsiyem bu olabilir..en azından 1,5 litreyi bitirerek baslayabilrsin gözünün önünde olunca içmeside kolay oluyor
Sorma canım yaa bende bu birkaç gündür yine su içemiyorum. Okadar suya çamur attım sucuyu değiştirdim ama yine aynı sonuç çok zorlarsam ancak oda bir iki gün 2 litreyi tamamlıyorsam sonraki günler 1 litre ancak içiyorum.
Ne yapacağımı bilmiyorum ama çare bulmak lazım dediğin gibi
Ne yapayım hayatım işin içine reng katmam lazım ki biraz daha zevkle verelim şu kiloları ama anarşik de olmak istemem
İddadaşım bu arada senin nasıl gidiyor spor olayınben yarın ip atlamaya başlıyorum İnşallah alt komşu çalışıyordur yeni taşındıda pek bir bilgim yok
O keyifsizlik bendede var cnm. esime söyledim bugünde havalardandir havalardandir dedi
Ay gercekten sen ölemi düsündün :26::26::26:
:
yavru kuşum benm spor olayım yokki... hahhaha sadece kılımı kıpırdatıyorum sporu onlar yapıyor...
diyetsyenm bana spor yaptırmıyor..böyle iyi veriyorsun spora gerek yok henüz kilo vermen yavaslayınca spora baslıcaz hemde o zamana kadar vcdun biraz hafifler dedi..çnkü bu kiloyla ya belini ya dizini incitirsin faydadan cok zararı olur diyor..gün içinde hareketli ol ama öyle hızlı yürümek,koşmak,atlamak zıplamak yok henüz bana...ilk baslarken böyle demişti..1ay gecti şimdiya diger gidişte yeniden spor olaylarımı soracagım.
Kışın çayı aşırı içiyorum onunda etkisi var mehtemel..
Yarından itibaren suyu 3 bardağa çıkarayım..:))
Hayatim banu 1 sen 2 aksam aksam gülmekten öldürüceksiniz beniyavru kuşum benm spor olayım yokki... hahhaha sadece kılımı kıpırdatıyorum sporu onlar yapıyor...
diyetsyenm bana spor yaptırmıyor..böyle iyi veriyorsun spora gerek yok henüz kilo vermen yavaslayınca spora baslıcaz hemde o zamana kadar vcdun biraz hafifler dedi..çnkü bu kiloyla ya belini ya dizini incitirsin faydadan cok zararı olur diyor..gün içinde hareketli ol ama öyle hızlı yürümek,koşmak,atlamak zıplamak yok henüz bana...ilk baslarken böyle demişti..1ay gecti şimdiya diger gidişte yeniden spor olaylarımı soracagım.
Bölücü olayını diyorsan şaka yaptım tabiiki..
Sen bölünmek deyince aklıma geldi..
Anarşik kısmıda dilencii'yi biliyorsun..
O dönem herkes bir ortak peşindeydi o zamanlar yapılan bir espri..
Diyetisyenin haklı aslında değilmi.?
Her hafta kilo veriyorsun nasıl olsa..
1 ayda kaç kilo verdin.?
Çok gelmesin sakın....
YENAM;
Sabah 2 bardak suyla başla güne lütfen..1 bardak sağ böbreğin için;1 bardak sol böbreğin için olduğunu düşün;yoksa böyle suyu az içmeye devam edersen ,böbreklerin sana ayıp laflar edecekler canım.Bunu da hiç istemem ve temenni etmem...
Çay;gerçekten su ihtiyacını pek hissettirmiyor,ama Türk kahvesinden sonra susuzluk hissetmen lazım.O anı kaçırma bari....
Daha ne diyeyim su iç tatlım ,su iç..Bak çok faydasını göreceksin...
Çıkmak zorundayım arkadaşlar;sohbet çok güzel ama evimize dönüyoruz....
İyi geceler...
O keyifsizlik bendede var cnm. esime söyledim bugünde havalardandir havalardandir dedi
Ay gercekten sen ölemi düsündün :26::26::26:
Banucuuuuuuuuuuum ben topu sana atiyorumValla sen benden daha iyi becerirsin gibime geldi. Sende bi duyuru yap bakalim ne diycekler
Yenacim canim benim ben normaldede cok su icerim ama simdi biraz daha cok icmeye calisiyorum. Mesela tv bakarken aliyorum yanima yudum yudum iciyorum. Pc nin basina oturuyorum aliyorum yanima iciyorum . Bide bakmisim icmisim. Sende aliskanlik haline getirirsen icersin cnm. Kimdi hatirlayamadim simdi hic yapamazsaniz saat basi bir bardak su icmeye sartlandirin kendinizi demisti
İyi geceler arkadaşlar;
Herkes iyi inşallah...Biraz kaçamaklar oldu tabii dün gece.Allahtan fazla ağır ve zararlı kaçamaklar değildi benim kaçamaklar...
Uzun süredir yemediğim patates salatası ve çok ince bir dilim pasta,biraz buğday salatası ve 4 adet mantı tanesi yedim.Tüm kaçamağım budur arkadaşlar...Bunun dışında fırın tavuk yedim...Sabah tartıldığımda tartı bana ''kilo almamışsın '' dedi.Çok sevindim tabii...
Gece saat 24.00 e yakın caddeye çıkıp havai fişeklerin patlamasını beklerken,ince bir kar yağışı başladı...Havai fişekler atılırken ;şehrin tüm hoparlörlerinden üst üste 10. yıl marşı çalmaya
başladı..Çok çok hoşuma gitti. Memleketimi bir kez daha sevdim..Sonra;havai fişeklerle beraber kar yağışı da azalarak bitti ve yerini keskin bir trakya ayazına bıraktı.Koşa koşa evimize
gelip;çaylara saldırdık...Böylece eskisini gönderip yeni yılı karşıladık...
2012 HEPİMİZ, ÜLKEMİZ VE ULUSUMUZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH......
ohh ohhh götür bakalım.. bunun daha devamı gelecek belli oldu
ayyhh waw çok tatlısınya.. senin anlatıs tarzın öyle hoşuma gidiyorki.. aksam yediklerini saymanda cok hoş gelmişti bana.
farklı bir tarzı var yazılarının,kendinle konusur gibi hep ama çok tatlıııı hep tebessüm ederek okuyorum
bu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
iyi akşamlar ben ilk defa bu akşam yazıyorum bu forumda. 90 kilo üzerinde, diyetten yılmayacak, beni de gaza getirecek,
birbirimizi cesaretlendirebileceğimiz bi arkadaşa ihtiyacım var, onu da burda bulabileceğimi düşünüyorum
Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi
Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorumVarmi katilmak isteyen ???????????????
TAmam canım birde ben denerim şansımıAsilik ruhumda var zati
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +90 olanlardan kimler katılmak ister ocak yarışına
70likleri fesatlandık hem aramızda hemde onlara karşı rekabet içine girmeye kimler var
İddadaşım Meryemmmm canım sende benimlesin ona göreen azınan bizim yarış bitene kadar bize ara gazı olur
Katılmak isteyen bir kaç kişi daha varsa seve seve kabul ederiz ama bak sonradan ben vazgeçtim demek yok sonuna kadar çabalıyacağız kilo vermek ve toplamda 70likleri geçmek için
Harbi bir an kendimi Dolmabahçede Amerikan Filosunu taşlar gibi hissettim yaw
yok yok ben çok geç doğdum bunu hep söylerim
tamam canım birde ben denerim şansımıAsilik ruhumda var zati
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +90 olanlardan kimler katılmak ister ocak yarışına
70likleri fesatlandık hem aramızda hemde onlara karşı rekabet içine girmeye kimler var
Iddadaşım meryemmmm canım sende benimlesin ona göreEn azınan bizim yarış bitene kadar bize ara gazı olur
Katılmak isteyen bir kaç kişi daha varsa seve seve kabul ederiz ama bak sonradan ben vazgeçtim demek yok sonuna kadar çabalıyacağız kilo vermek ve toplamda 70likleri geçmek için
Harbi bir an kendimi dolmabahçede amerikan filosunu taşlar gibi hissettim yaw
Yok yok ben çok geç doğdum bunu hep söylerim
havayi fişekler marşlar ülkemi dahada sevdim diyorsunn yaaa aklıma ne geldi....dün papa da tebrik etmişşş türkiyeyi....noalii bizden daha muhteşem kutladı türkler tebrik ediyorumm demişşş....
kızz napammm kafayıı yedimm ice gecenin bi yarısııı..ben aclık krizine girdiğimde ne yazdığımı biliyormuyummm
canımmm hiç dikkatt etmiyorsun kendinee..dikkat et canının kıymetini bill...bi dr git kas gevşetici bişi verir acısı azalırr birasss ...çooook geçmişş olsunnn...
canımm hoşgeldinnn...burda birçok arkadaş varr emin ol iyi gelecek burasııı...bende 22 gün oldu buraya geleliii..çok güsell çoskulu bi sayfaaa..kaçamak yapmaya fırsat bile vermyorr arkadaşlarr....22 gündee burdakii kızlarınn çoşkusuyyla 100.6 dan 96 ya indimm bileee...emin ol iyi gelecek burası sana bana geldi bile
benn varımmmbenn varımmmmm benn varımmmm olurmuyumm bennnn
Zeynebim;
Hoş geldin güzel arkadaşım....
Nasılsın?
iyi sayılırım..sizlerden ayrı kalamıyorum.bugün anneme geldim..sabah kaynımla annem adanaya gidecek.biraz sonrahazırlık yapacağım.anneannem çok hasta.
yaş da 84..ben ömeri yani eşimi bırakamıyorum.kaynımda 50 gündür burda.ailesini görecek.bölye çözüm bulduk.ben yine hergün hastaneye gideceğim..
günde ortalama 5 km yürüyorum.ama bir gram aynamadı.faydası daha rahat yürüorum..hepinize sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?