Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Rabbim her daim yaninizda olsun ablacimmm...

Allah yardımcın olsun canım...
Dualarımdasınız..

Rabbim her daim yaninizda olsun ablacimmm...

aminnn güzel dostlarım..hepimizin..buraya gelip sizlerin enerjisinden takviye alıyorum.fazla bir şey yazamasamda..hep aynı şeyleri yazmaktandanda,sizleri sıkmaktanda sıkılıyorum..iyiki varsınız..

tememmmdirrrrrrrrrrrr..........aaaaaaaaaaaa bu kararı cuma günü alaydıkk yaaaaaaaaaaaaaaben korkudan 2 gündür tartılamadımmm...sabah tartılıcammmmm....hedi bakalımm start verelimm.....herkese başarılarrrr....

aminnn güzel dostlarım..hepimizin..buraya gelip sizlerin enerjisinden takviye alıyorum.fazla bir şey yazamasamda..hep aynı şeyleri yazmaktandanda,sizleri sıkmaktanda sıkılıyorum..iyiki varsınız..

Seni çok merak ediyoruz, sıkılmak ne demek..
Öyle düşünme lütfen...
KEndi adıma keşke her gün uğrayıp bilgi versen...

Banucum biz bunu yaza kadar yapalim
Arada ben de sana yardimci olurum Valla hirs yaparsak yaza kadar fistik oluruz fistikkkkkk
Heheheheyttt beeeee cekilin yoldan +90lar geliyoooooooorrrrrrrrr

kızlarr ben kaçarrrrrr....malumm yarın pazartesi yarışada başladıkkk....iyi dinleneyimm dünde uyuyamadımm pekk...herkeze hayırlı gecelerr....

Sıkılmak ne demek ablacığım biz senden haber almayı 4 gözle bekliyoruz zaten
İnşallah hayırlı haberlerde alırız en kısa zamanda senden.
Rabbim sana sabır eşinede tez zamanda şifa versin inşallah ... aminnnn

tememmmdirrrrrrrrrrrr..........aaaaaaaaaaaa bu kararı cuma günü alaydıkk yaaaaaaaaaaaaaaben korkudan 2 gündür tartılamadımmm...sabah tartılıcammmmm....hedi bakalımm start verelimm.....herkese başarılarrrr....

Canım biz Cuma bildirimdeki kilolarımız başlangıç olarak alalım ne dersiniz hem arada boşluk olmamış olur.
Herhalde 70likler de öyle yaparlar yada dur ses etme onlar ne yaparsa bizde onları takip ederiz sinsi sinsi peşlerinde gezer ben ajanlık yaparım sonrada arap atı gibi onları geçeriz

Tabi ben yinede kendi kendime karar almış olmayayım çoğunluk ne derse onu yaparız

İyi geceler hanımlar,Allah rahatlık versin...

Kızlar banada müsaade çok geç oldu iyice dinleneyimde sabah dinamik bir şekilde uyanayım :122:

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama kadar görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Banucum insan gülmekten ölürmü bilmem ama bigün sen beni öldürücen bu gidisle zaten regl oluyorum karnima daha agrilar soktun
Bencede bu hafta baslayalim . Zaten hepitopu 4 haftamiz var

İyi geceler hanımlar,Allah rahatlık versin...

iyi geceler kizlaaaaaaarrrrrrrrrr
Bende cikiyorum kizlar
Hepinizi öptüm, yarin görüsmek üzereee...

videodaki kadının göbeği nasıl be öyle: aynı tazmanya canavarı gibi, herşeyi yutası geliyo göbeğin.
o kadında o göbekle o zayıflık; büyük irade işi yani............

sevgiler....

Son düzenleme:

size güzel bir şiirle bu gecenin kapanışını yapayım.
artık benimde uykum geldi, şiirden sonrada bende kaçar:))

SAAT 12

Çın, çın, on iki hece,
Çaldı bir eski saat.
On ikide her gece,
Bana diyor ki, saat:

Dün, bugün, yarın, siz, biz,
Bu yayın içindeyiz;
Onu yüz yıl sayın siz.
Ömür on iki saat…

Necip Fazıl Kısakürek

Son düzenleme:
belim kopuyooooooo ya (( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı

geçmiş olsun kayın validem yün hırkasını beline bbağlar gezer sıkıca evde beli ağrıyınca terli terli kalktın yataktan sanırm ondan ağrıdı belin genede dr görün

aylık kilo verme yarışmasınada bende girsem iyi olacak fakat şuan +800 olmuşum yılbaşında çok yedim çok neyse vericez artık

Günaydın gönlü güzel kendi güzel topikdaşlarım :) Yeni yılın hepimize önce sağlık sonra huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Allah'ım bağışlayıcılığını eksik etmesin bizden. Hepinizi öpüyorum.

hepinize günaydın güzeller
enerjik sağlıklı mutlu ve tabii ki bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum
bu hafta azimliyim ama uygulamam nasıl olacak bakalım 500 gr bile bana bol bol yeter açıkcası hayırlısı bakalım
su iç yenacım su iç günde 2 lt en az ve muhakkak tamammı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…