iyi sayılırım..sizlerden ayrı kalamıyorum.bugün anneme geldim..sabah kaynımla annem adanaya gidecek.biraz sonrahazırlık yapacağım.anneannem çok hasta.
yaş da 84..ben ömeri yani eşimi bırakamıyorum.kaynımda 50 gündür burda.ailesini görecek.bölye çözüm bulduk.ben yine hergün hastaneye gideceğim..
günde ortalama 5 km yürüyorum.ama bir gram aynamadı.faydası daha rahat yürüorum..hepinize sevgiler..
Allah yardımcın olsun canım...
Dualarımdasınız..
Rabbim her daim yaninizda olsun ablacimmm...
Tamamdır o zaman Ocak yarışında
ceco34 ( bendeniz)
İlknur83
Mmery
WaW
olarak +90 grubu olarak kendimizi gösteriyoruz :122:
70likler korksun bizden
Başka katılmak isteyen olursada kollarımız acık bekliyoruz
aminnn güzel dostlarım..hepimizin..buraya gelip sizlerin enerjisinden takviye alıyorum.fazla bir şey yazamasamda..hep aynı şeyleri yazmaktandanda,sizleri sıkmaktanda sıkılıyorum..iyiki varsınız..
Tamamdır o zaman Ocak yarışında
ceco34 ( bendeniz)
İlknur83
Mmery
WaW
olarak +90 grubu olarak kendimizi gösteriyoruz :122:
70likler korksun bizden
Başka katılmak isteyen olursada kollarımız acık bekliyoruz
kızlarr ben kaçarrrrrr....malumm yarın pazartesi yarışada başladıkkk....iyi dinleneyimm dünde uyuyamadımm pekk...herkeze hayırlı gecelerr....
aminnn güzel dostlarım..hepimizin..buraya gelip sizlerin enerjisinden takviye alıyorum.fazla bir şey yazamasamda..hep aynı şeyleri yazmaktandanda,sizleri sıkmaktanda sıkılıyorum..iyiki varsınız..
tememmmdirrrrrrrrrrrr..........aaaaaaaaaaaa bu kararı cuma günü alaydıkk yaaaaaaaaaaaaaaben korkudan 2 gündür tartılamadımmm...sabah tartılıcammmmm....hedi bakalımm start verelimm.....herkese başarılarrrr....
Sıkılmak ne demek ablacığım biz senden haber almayı 4 gözle bekliyoruz zaten
İnşallah hayırlı haberlerde alırız en kısa zamanda senden.
Rabbim sana sabır eşinede tez zamanda şifa versin inşallah ... aminnnn
Canım biz Cuma bildirimdeki kilolarımız başlangıç olarak alalım ne dersiniz hem arada boşluk olmamış olur.
Herhalde 70likler de öyle yaparlar yada dur ses etme onlar ne yaparsa bizde onları takip ederizsinsi sinsi peşlerinde gezer ben ajanlık yaparım sonrada arap atı gibi onları geçeriz
Tabi ben yinede kendi kendime karar almış olmayayımçoğunluk ne derse onu yaparız
İyi geceler hanımlar,Allah rahatlık versin...
Kızlar banada müsaadeçok geç oldu iyice dinleneyimde sabah dinamik bir şekilde uyanayım :122:
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Allaha emanet olun ve yarın akşama kadar görüşmek üzere kendinize iyi bakın
iyi sayılırım..sizlerden ayrı kalamıyorum.bugün anneme geldim..sabah kaynımla annem adanaya gidecek.biraz sonrahazırlık yapacağım.anneannem çok hasta.
yaş da 84..ben ömeri yani eşimi bırakamıyorum.kaynımda 50 gündür burda.ailesini görecek.bölye çözüm bulduk.ben yine hergün hastaneye gideceğim..
günde ortalama 5 km yürüyorum.ama bir gram aynamadı.faydası daha rahat yürüorum..hepinize sevgiler..
belim kopuyooooooo ya(( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?