Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi
Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorumVarmi katilmak isteyen ???????????????
Yenacığım ben su içmeye şöyle bir çözüm buldum sanada tavsiye ederim sabah kaltığım anda 1 bardak su içiyorum ve her saat başı bir bardak (şu normal su bardakları ile 200 ml olanlar var ya) akşama kadar 3 litreyi çok rahat buluyorum böylelikle tuvalete de çok sık gitmek durumunda kalmıyorum su içmekten de tiksinmiyorumHiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..
Beni de dahil ederseniz sevinirim yırışarak daha iyi vereceğimi düşünüyorumtememmmdirrrrrrrrrrrr..........aaaaaaaaaaaa bu kararı cuma günü alaydıkk yaaaaaaaaaaaaaaben korkudan 2 gündür tartılamadımmm...sabah tartılıcammmmm....hedi bakalımm start verelimm.....herkese başarılarrrr....
dermanabla,seni yakalamışken akupunkturla ilgili soracaklarım var..
akupunkturu nerede yaptırmıştın ve memnun kalmamışsın anladığım değilmi.?
Kilo aldığını söylüyorsun..
Canım biz Cuma bildirimdeki kilolarımız başlangıç olarak alalım ne dersiniz hem arada boşluk olmamış olur.
Herhalde 70likler de öyle yaparlar yada dur ses etme onlar ne yaparsa bizde onları takip ederizsinsi sinsi peşlerinde gezer ben ajanlık yaparım sonrada arap atı gibi onları geçeriz
Tabi ben yinede kendi kendime karar almış olmayayımçoğunluk ne derse onu yaparız
Günaydın hatun kısmısı..
Uyandınız değilmi.?
Pazartesi leri çalışırkende sevmiyordum evdeykende hiiç sevmiyorum. evden çıkan dağıtığ dağıtıp çıkıyor..
Kızımın pijamalarının altı bir tarafta üstü bir tarafta,geciktide her sabah olduğu gibi.:) Allahtan okul dibimizde..Bu aralar ayna karşısında fazla zaman geçiriyoruz Asuu seninkilerde öylemi.?
Dilerim her açıdan verimli bir hafta olur..
zira ben 5 kg.falan artıdayım heralde, tartılmadım ama alyansımı çıkarmasaydım kangren olabilirdi parmağım..
Feci şiş dolma gibiler..
Bu hafta bende suyun dibine vuracağım,önerileriniz için meerciiii..:)))
------------
Bahaaaar dönmedininmi yuvana daha.? merak ediyorum nasıl geçti diye...Umarım çok çok eğlenmişsindir..
kızlar bu arada bu geceyi de sagsalim atlattım sayılır... ahh aslında o 1 dilim tramisyde yemeseydm tam süper olcaktım ama inceck kestm kendime de.. ve de evde yaptım içinde hiç yağ yoktu..
yemekte 1 tabak çorba,bol yeşl salata ve de kereviz salatası yedm..
kayınvalidem yalnzdı aksam yemege ona gittik köfte patates biber domates kızartmıs..
yemedm tabi..neden neden diye kızıyor,diyetsyene gittigimi bile bilmiyor
börekte yapmıs elleryle açmış ama ondan da yemedm.. sadece tramisu işte...
napalım artık yedim bi kessumarım sizler içinde az kaçamaklı geçmiştir bu gün
merhabalar bakıyorum herkez bol bol kaçamaklar yapmış rahatladımbende akşam biraz cips biraz çerez tüketmiştim kızlara nasıl söyleyeceğim diye düşünüyordum:44:
ben yeni yıla hiç bir hazırlık yapmadım eşimle herzamanki gibi başbaşaydık sıradan bir akşam gibi geçti sessiz sedasız
bu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
TAmam canım birde ben denerim şansımıAsilik ruhumda var zati
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +90 olanlardan kimler katılmak ister ocak yarışına
70likleri fesatlandık hem aramızda hemde onlara karşı rekabet içine girmeye kimler var
İddadaşım Meryemmmm canım sende benimlesin ona göreen azınan bizim yarış bitene kadar bize ara gazı olur
Katılmak isteyen bir kaç kişi daha varsa seve seve kabul ederiz ama bak sonradan ben vazgeçtim demek yok sonuna kadar çabalıyacağız kilo vermek ve toplamda 70likleri geçmek için
Tamamdır o zaman Ocak yarışında
ceco34 ( bendeniz)
İlknur83
Mmery
WaW
olarak +90 grubu olarak kendimizi gösteriyoruz :122:
70likler korksun bizden
Başka katılmak isteyen olursada kollarımız acık bekliyoruz
çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa
ayyy hiç merak etme bence :) bak artıyı gördümdemek söylemiyorsun çok merak etmiştim kara vicdanlı
gel canım ben seni cesaretlendirecek bir arkadas olurum.. zaten benm kadar yoksundur da
canım çok çok gecmiş olsun
hhahhahah cecoşyaaa alemsin.. ben de söylüyorum o şarkıyı hatta ben şöyle söylüyorum,,
kafam güzel..dünya güzel..hersey güzell ben güzelim güzelimmmm allahhhh
ooo çok az degilmi bunlar iddiadaşımmm... kız düşer bayılırsın açlıktan..
beni geçersin böyle sen kesin :18::18::18::18:
reca ederim canım :) yani fayda etsin istiyorsan böyle olmalı diye yazdım ben öyle yaptım :)Tavsiyelerin için teşekkürler Özlemciğimmmm
Aslında çok geç yemiyoruz da işte dediğin gibi zaten günler kısa barı biraz daha erkene alayım dedim yoksa bukadar kilodan yaza kadar zor kurtulurum
Normalinde saat 6 buçuk en geç 7de yemek yiyoruz ama inan artık sırf metabolizmam calışsın diye yiyorum üstelik ne kadar yersem okadar çok acıkıyorum nasıl bir şeyse.
Dediğin gibi yazın 7 buçuk gibi bile yense yemek günler uzun gece de olsa cıkıyoruz ama şimdi hava karardımı evdeyiz genelde yada bir yere gitsekte zaman daha kısıtlı oluyor.
Dur kız şimdi bide senin versiyonu söylersem adam iyice sıyırdı bizimki açlıktan diyecek
Zaten öğlenden beri kızlarıyla bir oldu abur cubur yiyip durdubenimde canım tatlı birşeyler istiyordu aslında ama hep kendi sevdikleri şeyleri almışlar marketten dişime göre birşey bulamadım çok şükür yoksa dayanabilirmiydim bilmiyorum.
Yok yaa iddiadaşımmmbence liste az değil aslında cünkü aralarını kısa tutunca yetiyor da artıyor hee çok acıkırsam ya bir elma yada bir havuç sıkıştırıveririm araya
Beraber vericeğiz bu kiloları canım benim sonrada birlikte Pierre Lottide buluşup keyif kahvesi içeceğiz :122: :122: :122:
Bakma bir an gaza geliyorum ama inan bazen canım havlu atmak istiyor.
Anneme bile diyorum telefonda Seda Sayan gibi açım diye dolanacağım yakında diyeoda kızım acele etme önemli olan yavaş yavaş vermek diyor ama insan işte tartıda bir an önce fark görsün istiyor
anladım canım hadi bakalım :)cnm kim çok verirse hedef yok
bende mi orti olsam :))) bak canım ya ben nasıl özendim ona anlatamam.iyiyim canım sağol
şimal benim de ortimdi bi ara
yok ben görmedim 40 kilo veren bayanı çok incelemedim yarın bakayım bi iyice
ececim ben de zaten liste uygulama özürü var listeyle bişey yapamam yani yine kafama göre takılacağım ama az çok karatayımsı olsun bakalım bu sefer nolacak
ben yatıyorum güzeller hepinize iyi geceler
bende sopayı hak ettim valla :)Umarim birakmam canim arkadasim :26::26::26: Gercekten sopayi hakederim iste o zaman döv beni döv beni
Bilemedim simdi ben onu yaaaYapalirmiyim dersin aman yaparim canim nolcak Bi duyurumu yapayimda istek olursa yaparim
tabi ya artımız var eksiğimiz yok :)Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi
Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorumVarmi katilmak isteyen ???????????????
aynen öyle canım ya resmen 1,5 özlem dolanıyorum ortada yapıştı bana resmen ,e gittikçe ağırlaşıyorda ..
4 adet mantı tanesi yemek bünyeyi zorlamasın beyzuşum.
İrade küpüm benim..
Olsun canım çocukların ve eşinlesin en azından.
Dediğin gibi çocuklar büyüdüğünde daha farklı olur..
geçmiş olsun canım..
senin birde oğlan sürekli kucağında olduğu içinde böyle sık ağrıyordur..
Yinede git doktora..
sağol canım benim, gerçekten ben canımın kıymetini hiç bilmiyorumhavayi fişekler marşlar ülkemi dahada sevdim diyorsunn yaaa aklıma ne geldi....dün papa da tebrik etmişşş türkiyeyi....noalii bizden daha muhteşem kutladı türkler tebrik ediyorumm demişşş....
kızz napammm kafayıı yedimm ice gecenin bi yarısııı..ben aclık krizine girdiğimde ne yazdığımı biliyormuyummm
canımmm hiç dikkatt etmiyorsun kendinee..dikkat et canının kıymetini bill...bi dr git kas gevşetici bişi verir acısı azalırr birasss ...çooook geçmişş olsunnn...
canımm hoşgeldinnn...burda birçok arkadaş varr emin ol iyi gelecek burasııı...bende 22 gün oldu buraya geleliii..çok güsell çoskulu bi sayfaaa..kaçamak yapmaya fırsat bile vermyorr arkadaşlarr....22 gündee burdakii kızlarınn çoşkusuyyla 100.6 dan 96 ya indimm bileee...emin ol iyi gelecek burası sana bana geldi bile
benn varımmmbenn varımmmmm benn varımmmm olurmuyumm bennnn
tabi yataktan kalkınca oldu kesin terledim kalktımgeçmiş olsun kayın validem yün hırkasını beline bbağlar gezer sıkıca evde beli ağrıyınca terli terli kalktın yataktan sanırm ondan ağrıdı belin genede dr görün
aylık kilo verme yarışmasınada bende girsem iyi olacak fakat şuan +800 olmuşum yılbaşında çok yedim çok neyse vericez artık
günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmmGünaydın gönlü güzel kendi güzel topikdaşlarım :) Yeni yılın hepimize önce sağlık sonra huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim. Allah'ım bağışlayıcılığını eksik etmesin bizden. Hepinizi öpüyorum.
Günaydın canım arkadaşlarım...2012 yılının ilk haftasından herkese merhaba...Çok yorgunum çünkü cumartesi günü gündüzden hazırlıklar ve temizlik,akşam misafirler.Sabaha karşı 5,30 da yattık.Misafirlerim de bende kaldı.Zaten eşimin kuzenleri.Kaynım ve kız arkadaşı vardı.Elti adayım yani :) Kız 45 kilo yaa.Ben tam 2 katıyımOndada pko varmış benim gibi.Dedim ki desene bizim kv ve kp torun hasreti çekecek baya.Eşim ve kaynım var sadece 2 kardeşler yani :)
Meryemcim sevindim yılbaşını kaçamaksız atlattığına.Ben sana yediklerimi yazayım da kendini daha iyi hisset :) Kıymalı su böreği,açma,poğoça,mercimek köftesi,renkli patates topları,havuç tarator.yaprak sarma,makarna salatası,elmalı kurabiye,jöle,palyaço külahı(milföyden içi krema dolu),çerez,kola,cips,patlamış mısır... Nasıl ama yılbaşı menüm :) Hepsinden azar azar servis tabağına alıp hüplettim valla.Sabah kahvaltısında da akşamdan kalan börek ve poğoçaları ısıttım.Onlar yendi.
Ama gel gör ki bunca kaçamak bana sadece +300 olarak döndü.Çünkü çok koşturdum.Sabah 5,30 da yatıp 10 da kalktım.Elticiğimi izmit otogara götürdük.Ordanda gezdik eşimle.Eve geldim fazla bişey yemedim dün akşam.Temizlik yaptım birazda.Yakmışım yani koşuşturmaktan...
Canım kendini gayet rahat hissedebilirsin.Yukarıdaki yediklerimi okuyunca siz sütten çıkmış ak kaşıksınızdır kesin :) Topiğin en çok yılbaşı kaçamağını yapan benimdir kesin :))
Özii geçmiş olsun kuzucum.Seninde kaçamakların olmu yılbaşında ama fazla üzülme bak ben çıldırmıştım resmen :) Ama bu sabah tam gaz devam.Hatta 45 kiloluk eltiyi görünce daha da hırslandım :)
Banu cum kabul ederseniz bende katılmak isterim yarışınıza.Böyle bi hırsa ve motiveye istiyacım var.Şartlar nedir?Ne zamana kadar yapılcak ve hedef nedir tatlım ?
canım bol su iç. kabızın en iyi çözümü bu. çok geçmiş olsun. üzülme ilk tuvalet operasyonunda sen halledersin artıları :) belinde iyi olmuştur umarım. çok geçmiş olsun.
çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?