Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geçmişi okumak zamanımı aldı Günaydın herkese çok güzel bir hafta diliyorum tabiki eksilen kilolar

Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi

Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorum Varmi katilmak isteyen ???????????????

Bende katılmak istiyorum
Hiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..
Yenacığım ben su içmeye şöyle bir çözüm buldum sanada tavsiye ederim sabah kaltığım anda 1 bardak su içiyorum ve her saat başı bir bardak (şu normal su bardakları ile 200 ml olanlar var ya) akşama kadar 3 litreyi çok rahat buluyorum böylelikle tuvalete de çok sık gitmek durumunda kalmıyorum su içmekten de tiksinmiyorum

tememmmdirrrrrrrrrrrr..........aaaaaaaaaaaa bu kararı cuma günü alaydıkk yaaaaaaaaaaaaaaben korkudan 2 gündür tartılamadımmm...sabah tartılıcammmmm....hedi bakalımm start verelimm.....herkese başarılarrrr....
Beni de dahil ederseniz sevinirim yırışarak daha iyi vereceğimi düşünüyorum

Günaydın hatun kısmısı..

Uyandınız değilmi.?

Pazartesi leri çalışırkende sevmiyordum evdeykende hiiç sevmiyorum. evden çıkan dağıtığ dağıtıp çıkıyor..
Kızımın pijamalarının altı bir tarafta üstü bir tarafta,geciktide her sabah olduğu gibi.:) Allahtan okul dibimizde..Bu aralar ayna karşısında fazla zaman geçiriyoruz Asuu seninkilerde öylemi.?

Dilerim her açıdan verimli bir hafta olur..
zira ben 5 kg.falan artıdayım heralde, tartılmadım ama alyansımı çıkarmasaydım kangren olabilirdi parmağım..
Feci şiş dolma gibiler..

Bu hafta bende suyun dibine vuracağım,önerileriniz için meerciiii..:)))

------------

Bahaaaar dönmedininmi yuvana daha.? merak ediyorum nasıl geçti diye...Umarım çok çok eğlenmişsindir..

Son düzenleme:
dermanabla,seni yakalamışken akupunkturla ilgili soracaklarım var..
akupunkturu nerede yaptırmıştın ve memnun kalmamışsın anladığım değilmi.?
Kilo aldığını söylüyorsun..

-------------

Ayşecim iyileştinmi.?

Son düzenleme:
dermanabla,seni yakalamışken akupunkturla ilgili soracaklarım var..
akupunkturu nerede yaptırmıştın ve memnun kalmamışsın anladığım değilmi.?
Kilo aldığını söylüyorsun..

Yenacığım aslında memnundum iyi de gidiyordu ama tatile gittim 1 ay hiç yoktum burda gidemedim düzenli çünkü normalde haftada bir kez gidip iğneleri değiştiriyordum 1 ay burda olmayınca gidemedim tabi dönünce de yeniden en baştan başlamak istemedim Birde tatilde her gün sabah 1 saat yürüyordum birde denizde hareketler yapıyordum yememden hiç kısmadığım halde döndüğümde 2 kilo vermiştim bununda rahatlığı ile saldım ve verdiğim kiloları geri aldım Bu süreçte benim aldığım ders hiç bir zaman kendimi salmamalıyım ve düzenli spor yapıp suyumu içince mutlaka kilo veriyorum.Bundan sonra diyetimi hiç bozmayacağıma sizlere ve kendime söz veriyorum inşallah hep birlikte kilolarımzıdan kurtulacağız

günaydınnnn arkadaşllarrr...vallaa bu haftaya bomba gibi başlamakkk istiyorummm hafta sonunu nasıl toparlarımm bilmiyorummm...

kahvaltımı yaptımmm..bağırsaklarda acık sorun varrr o yüzdenn..

3 kayısı +2 bardak su
1 kase yoğurt
1 dilim ekmek...
1 elma....

sabah güzel geçtii..benim sorunumm akşamki krizlerr....

ayyyy ceco allah seni netmesinnn....iyiki ses etmedinnnnn hedi bakalımm göster marifetleriniii sinsi ajanımızzzz dediklerinn mantıklıı bana uyarrr..cuma bildirimden başlayalımm...tebi tartıda cuma bildirimi kaldıysaaaa

bizim de aynısı ptesileri bende sevmiyorum bi de bebişim var yanımda.ortalık fena halde
benim sistemi biliyordunuz demek ben daha ilk gördüm hiç takımlara bakmadım bilmiyordum öyle yaptıklarını karatayda dikkatimi çekti.özel msj olayını da yine herkse genelde paylaşşın tabi bende çok merak ediyorum ama araya bi sürü şey giriyor.takip etmen daha kolay olmazmı bi de özel msj atıveririrz ne olurki???
ödemler için kısırdan sonra bol bol yeşil çay ve rezene çayı içtim suyuda tabiki.baya iyi geldi bana .tavsiye ederim evde varsalar tabi

Günaydın canım arkadaşlarım...2012 yılının ilk haftasından herkese merhaba...Çok yorgunum çünkü cumartesi günü gündüzden hazırlıklar ve temizlik,akşam misafirler.Sabaha karşı 5,30 da yattık.Misafirlerim de bende kaldı.Zaten eşimin kuzenleri.Kaynım ve kız arkadaşı vardı.Elti adayım yani :) Kız 45 kilo yaa.Ben tam 2 katıyım Ondada pko varmış benim gibi.Dedim ki desene bizim kv ve kp torun hasreti çekecek baya.Eşim ve kaynım var sadece 2 kardeşler yani :)

Meryemcim sevindim yılbaşını kaçamaksız atlattığına.Ben sana yediklerimi yazayım da kendini daha iyi hisset :) Kıymalı su böreği,açma,poğoça,mercimek köftesi,renkli patates topları,havuç tarator.yaprak sarma,makarna salatası,elmalı kurabiye,jöle,palyaço külahı(milföyden içi krema dolu),çerez,kola,cips,patlamış mısır... Nasıl ama yılbaşı menüm :) Hepsinden azar azar servis tabağına alıp hüplettim valla.Sabah kahvaltısında da akşamdan kalan börek ve poğoçaları ısıttım.Onlar yendi.
Ama gel gör ki bunca kaçamak bana sadece +300 olarak döndü.Çünkü çok koşturdum.Sabah 5,30 da yatıp 10 da kalktım.Elticiğimi izmit otogara götürdük.Ordanda gezdik eşimle.Eve geldim fazla bişey yemedim dün akşam.Temizlik yaptım birazda.Yakmışım yani koşuşturmaktan...

Canım kendini gayet rahat hissedebilirsin.Yukarıdaki yediklerimi okuyunca siz sütten çıkmış ak kaşıksınızdır kesin :) Topiğin en çok yılbaşı kaçamağını yapan benimdir kesin :))

Özii geçmiş olsun kuzucum.Seninde kaçamakların olmu yılbaşında ama fazla üzülme bak ben çıldırmıştım resmen :) Ama bu sabah tam gaz devam.Hatta 45 kiloluk eltiyi görünce daha da hırslandım :)

Banu cum kabul ederseniz bende katılmak isterim yarışınıza.Böyle bi hırsa ve motiveye istiyacım var.Şartlar nedir?Ne zamana kadar yapılcak ve hedef nedir tatlım ?

çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa

çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa

canım bol su iç. kabızın en iyi çözümü bu. çok geçmiş olsun. üzülme ilk tuvalet operasyonunda sen halledersin artıları :) belinde iyi olmuştur umarım. çok geçmiş olsun.

ayyy hiç merak etme bence :) bak artıyı gördüm
sağol canım inşallah geçer
reca ederim canım :) yani fayda etsin istiyorsan böyle olmalı diye yazdım ben öyle yaptım :)
cnm kim çok verirse hedef yok
anladım canım hadi bakalım :)
bende mi orti olsam :))) bak canım ya ben nasıl özendim ona anlatamam.
Umarim birakmam canim arkadasim :26::26::26: Gercekten sopayi hakederim iste o zaman döv beni döv beni
Bilemedim simdi ben onu yaaa Yapalirmiyim dersin aman yaparim canim nolcak Bi duyurumu yapayimda istek olursa yaparim
bende sopayı hak ettim valla :)
yaparsın ya neden yapamayasın bu hafta kiloları not al bir zaman belirle tamamdır :)
Iki saattir siteye girmeye calisiyorum dondu kaldi sinirlerim gerildi
Neyseki girebildim simdi

Arkadaslar 70lilerdeki arkadaslar aralarinda yaris yapiyorla. Bende 90liklarin nesi eksik bizde yapalim diyorum Varmi katilmak isteyen ???????????????
tabi ya artımız var eksiğimiz yok :)
aynen öyle canım ya resmen 1,5 özlem dolanıyorum ortada yapıştı bana resmen ,e gittikçe ağırlaşıyorda ..
eşim aramış dr u hemşehrisi çıkmış :) neyse benim hanım korkuyor o aletin adı neydi unuttum ona girmeye demiş o da öyle olunca sen gel ben bir krem yazayım fayda etmezse mecbur çekeceğiz demiş inşallah fayda eder...
sağol canım benim, gerçekten ben canımın kıymetini hiç bilmiyorum
tabi yataktan kalkınca oldu kesin terledim kalktım annemde hep der kalkınca üstüne birşeyler al diye
günaydınnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm

sağol canım allah razı olsun ebrucum. valla bayağı kaçırmışım fena artılardayım :) 45 kilo mu ayol benim 4. -5.sınıf öğrencilerim bile o kadar var :)))

merhaba kızlar ancak yazabildim işten geçen hafta eski iznim vardı yanmasın diye onu aldım haber vermeyide telaşdan unuttum tabii işten çıkmak üzereyken yağmurgözlü selam verince msnde abovvvvv haber vermedim dedim geçmişi ara ara okurum eve bağlanmadı daha da

günaydın kızlarr

bu gun güzel bir kahvaltı yaptım sabah gıttım uzak bı marketten kendıme cavdarlı ekmek aldım geldım 20 dk yurudum
2 dlm kepek ekmek salatalık 3 zeytın 1 kt peynır 1 adet biberle bol sekersız cay la bırlıkte kahvaltımı yaptım
bugun 30 dk yurumeyı dusunuyorum inş.
çok kotu bır ruya gördüm kılom la ılgılı morelım bozuldu kalk kalk dedım kendıme toplan artık inş. yenı yılda daha saglıklı ve daha zayıf olurum ve hep bırlıkte oluruz canlarım

haydın guzel bır hafta gecırelım beraberr

canım bol su iç. kabızın en iyi çözümü bu. çok geçmiş olsun. üzülme ilk tuvalet operasyonunda sen halledersin artıları :) belinde iyi olmuştur umarım. çok geçmiş olsun.

canım ben çok su içerim aslında ama fayda etmedi ya :) inşallah hallederim ilk operasyonda :))) alemsin ya operasyon ha :))))
belim dün akşama göre iyi sayılır ama hala fena.

Canım + kaç getirdi sana kaçamaklar? Ben tuvalete çıktığım için (hemde 2 kere) ondan +300 le sıyırdım.Cumaya kadar verebileceğimi düşünüyorum.Bir de ceco Banuların yarışına katılırsam iyi olcak.Sende rahatladığında inersin tekrar sorun yapma.Sana güveniyorum ben.

Bu arada elti adayı gerçekten 45 kilo.Yanımda tartıldı.Herkes çıktı tek tek bi ben çıkamadım yanlarında çok kötü bi duygu Bende düşüklere hormonlara pko ya attım suçu derken kız demesin mi Ebru abla bende de pko var diye Ne diyeceğimi şaşırdım.Trioidleri çok çalışıyomuş.Ondan zayıfmış.Sen benim yanımda biraz daha kal ben seni kendime benzetirim dedim.Kız yemekten pasta börek hamur işinden hiç anlamazmış.Hayatında hiç yapmamış.Sen gel ara sıra ben sana öğretirim dedim.Bir an önce yedirip kilo aldırmam lazım ona
Otogara gitmeden önce kv uğradık.Vedalaşırken yeni gelin adayı.Biraz yemek ye ne bu halin kemik heryerin dedi.Bak Ebuşuma tosun gibi maşallah dedi.Art niyet yok kv öyle bi insan değil ama bende gelin kaynanaya çekermiş dedim.(kendisi 100 kilodan fazla) Kıza da bak bir an önce kilo al geleneği bozma annemizin peşinden gideriz tam gaz dedim Yaşasın kötülükkkk

mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.

ayşe_c52 nasılsın arkadaşım? Sesin çıkmıyor bu sabah sen açmamışsın topiği geçmişi okumakla meşgulsün galiba...Neler yaptın yılbaşın nasıl geçti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…