Evetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
Yani Yılbaşı Listesinin Sıralaması;
1. TozToprak ------ 7 Kg
2. İlbatum -------- 6.7 kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
4. Yst38 --------- 4.7 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
10. Derin --------- 1.2 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü -- 0.5 kg
14. Saferan -------0.2 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
16. Gulam ------- ( + ) 1 kg
17. Toksin ------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg
Buda ilk 3e giren kızların kupaları
Her hafta taç almaya alıştınız bir tanede kupanız olsun ama dimi
Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236
Bir saattir karı koca birlik olduk asıl Excelde yaptığım listeyi eklemeye uğraştık ama devamlı sorun cıktı formatını kabul etmediartık böyle idare edin kızlar ama söz ilk fırsatta bugün onu beceripte ekleyeceğim birazdan kPnin mezarına gidiceğimiz için ara vermek zorunda kaldım:26: kusura bakmayın
dermanabla,seni yakalamışken akupunkturla ilgili soracaklarım var..
akupunkturu nerede yaptırmıştın ve memnun kalmamışsın anladığım değilmi.?
Kilo aldığını söylüyorsun..
-------------
Ayşecim iyileştinmi.?
offf ebuşum hiç sorma +1 olarak döndü bana artık nasıl gidecekse cumaya bakalım aç kalmam lazım aç :) bende 75i görürüm bu hafta diyordum ya ne kadar zor veriyoruz oysa ama hiç dikkat etmeyince pat diye geliyor ,ben gerçekten çok abarttım ama bundan sonra yemem aslaaaaaaaaaaaaaaa... inşallah inerim canım bakalım ,senin gibi olsa neysede +1 yani :) sende katıl yarışmaya çok iyi ,tatlı bir rekabet oluyor en önemlisi sana gaz oluyor yani...Canım + kaç getirdi sana kaçamaklar? Ben tuvalete çıktığım için (hemde 2 kere) ondan +300 le sıyırdım.Cumaya kadar verebileceğimi düşünüyorum.Bir de ceco Banuların yarışına katılırsam iyi olcak.Sende rahatladığında inersin tekrar sorun yapma.Sana güveniyorum ben.
Bu arada elti adayı gerçekten 45 kilo.Yanımda tartıldı.Herkes çıktı tek tek bi ben çıkamadım yanlarında çok kötü bi duyguBende düşüklere hormonlara pko ya attım suçu derken kız demesin mi Ebru abla bende de pko var diye Ne diyeceğimi şaşırdım.Trioidleri çok çalışıyomuş.Ondan zayıfmış.Sen benim yanımda biraz daha kal ben seni kendime benzetirim dedim.Kız yemekten pasta börek hamur işinden hiç anlamazmış.Hayatında hiç yapmamış.Sen gel ara sıra ben sana öğretirim dedim.Bir an önce yedirip kilo aldırmam lazım ona
Otogara gitmeden önce kv uğradık.Vedalaşırken yeni gelin adayı.Biraz yemek ye ne bu halin kemik heryerin dedi.Bak Ebuşuma tosun gibi maşallah dedi.Art niyet yok kv öyle bi insan değil ama bende gelin kaynanaya çekermiş dedim.(kendisi 100 kilodan fazla) Kıza da bak bir an önce kilo al geleneği bozma annemizin peşinden gideriz tam gaz dedimYaşasın kötülükkkk
mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.
Eki Görüntüle 319310
ayşe_c52 nasılsın arkadaşım? Sesin çıkmıyor bu sabah sen açmamışsın topiği geçmişi okumakla meşgulsün galiba...Neler yaptın yılbaşın nasıl geçti?
günaydın cnm valla keyfim hiç yok o yüzden geçmişi okuyorum ama yazmıyorum
al ver çok sıkıldım bu kilolardan azcık veriyorum sonra hop al geri
bu kadar iradesiz nasıl olabilir bi insan
yılbaşında gzl geçti kuzeniminde doğum günü idi
15 kişi idik toplam akşam yemeğe geldi teyzemler dayımlar
ve yatılı kaldılar dün kahvaltıdan sonra hep berbaber sinemaya gittik
bowling (hayatımda ilk kez) oynadık yemek yedik güzel di çok şükür
ama dinlenemedik yorgunluk var hala üzerimde ve uykusuzluk
mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.
Eki Görüntüle 319310
günaydın cnm valla keyfim hiç yok o yüzden geçmişi okuyorum ama yazmıyorum
al ver çok sıkıldım bu kilolardan azcık veriyorum sonra hop al geri
bu kadar iradesiz nasıl olabilir bi insan
yılbaşında gzl geçti kuzeniminde doğum günü idi
15 kişi idik toplam akşam yemeğe geldi teyzemler dayımlar
ve yatılı kaldılar dün kahvaltıdan sonra hep berbaber sinemaya gittik
bowling (hayatımda ilk kez) oynadık yemek yedik güzel di çok şükür
ama dinlenemedik yorgunluk var hala üzerimde ve uykusuzluk
Canım toparlarsın tekrar merak etme.Bak Banu (Ceco) ufak bi yarış yapıyor.Geçmişte okumuşsundur belki.Sen de katıl istersen motiven artar.
Çok teşekkürler hediyelere..
Utandırdın bizi düşünceli insan.:)
ayşecim niye burdayız. her pes ettiğimizde tekrar devam etme gücünü bulmak için..
Bir çoğumuz senden farksız değiliz öncelikle bendeniz..
Ben nedense çok umutluyum 2012 den azda olsa kurtulacağız bu ağırlıklarımızdan..
Hala pes etmedim..Gramlarla azalmayı istiyorum artık,fazlasıyla mütevazi bir şekilde..:)
Mutlu hazır değilmi dönmek için, konuştuğunzda ne dedi..?
Ben yakın zamanda geleceğini düşünüyorum..
bir ara yine böyle olmuştu geldi tekrar..
inş. cnm ne yarışı gözümden kaçmış sanırım
geçmişi ayrıntılı okumadım bi göz attım o kadar
hoşgeldiniz 2 hafta düzenli paylaşımda bulunursanız listeye de alınırsınız arkadaşlar
Sağolyenacım hala ağrıyor diyodu dün inşallah öneli değildir.Banucum,
ayşeye geçmiş olsun düzelmiştir inşallah...
mleketimiz işte yaaa ne güzel bir yeni yıl olmuş.İyi geceler arkadaşlar;
Herkes iyi inşallah...Biraz kaçamaklar oldu tabii dün gece.Allahtan fazla ağır ve zararlı kaçamaklar değildi benim kaçamaklar...
Uzun süredir yemediğim patates salatası ve çok ince bir dilim pasta,biraz buğday salatası ve 4 adet mantı tanesi yedim.Tüm kaçamağım budur arkadaşlar...Bunun dışında fırın tavuk yedim...Sabah tartıldığımda tartı bana ''kilo almamışsın '' dedi.Çok sevindim tabii...
Gece saat 24.00 e yakın caddeye çıkıp havai fişeklerin patlamasını beklerken,ince bir kar yağışı başladı...Havai fişekler atılırken ;şehrin tüm hoparlörlerinden üst üste 10. yıl marşı çalmaya
başladı..Çok çok hoşuma gitti.Memleketimi bir kez daha sevdim..Sonra;havai fişeklerle beraber kar yağışı da azalarak bitti ve yerini keskin bir trakya ayazına bıraktı.Koşa koşa evimize
gelip;çaylara saldırdık...Böylece eskisini gönderip yeni yılı karşıladık...
2012 HEPİMİZ, ÜLKEMİZ VE ULUSUMUZ İÇİN HAYIRLAR GETİRSİN İNŞALLAH......
Canım geçmiş olsun.belim kopuyooooooo ya(( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
İç yenacım iç aman bbrek çok önemli meyva çayıiç oda oluyomuş benöyle yapyorum.Hiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..
Canım bugün getircektik aslında ama uyanamadılar dün ağrıyor diyodu bakalm inşallah önemli değildir gözdende olaiir diye aklıma geldi.nevincim nasıl oldun cnm
banuu çok geçmiş olsun nasıl oldu ayşe merak ettim yaa birazdan müsait olunca arıcam ebruyuda
kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı....allahım kimseye yaşatmasınnn.....
Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.
Sağolyenacım hala ağrıyor diyodu dün inşallah öneli değildir.
mleketimiz işte yaaa ne güzel bir yeni yıl olmuş.
Bravo valla kaçaaksız girmişsin.
Canım geçmiş olsun.
İç yenacım iç aman bbrek çok önemli meyva çayıiç oda oluyomuş benöyle yapyorum.
Canım bugün getircektik aslında ama uyanamadılar dün ağrıyor diyodu bakalm inşallah önemli değildir gözdende olaiir diye aklıma geldi.
Düsünmen bile yeter cnm cok tesekkürlerrr...mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
Eki Görüntüle 319310
su su su su su su kuzucum baska caresi yokçok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa
günaydınlar herkese
+3 mü desem +5 mi desem al ver bıktım artık ben bugün diyetisyen randevum var ama gitcek yüzüm yok
2 haftadır hiç mi hiç yapamadım diyet ödem vardı sonra saldım iyice of off
cnm midem daha iyi bulantı ilacı alıyorum ama düzenli ve lansor ve gaviscon
4-5 gündür aşırı öksürük var kuru öksürük ama boğazlarım yırtıldı çok fenayım
sen nasılsın
mutluuuuuu gözlerim seni aradı sırf senin için geçmişe bakındım ama gelmemişsin haydiiii gel artık ben seninle yeniden motive olucammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?