Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım ellerine sağlık. maşallah bana 4.7 kilo vermişim. vayy be hiç ummazdım
bu arada 90 lara veda ettim ama benide alın yarışmayaaa.

günaydınlar herkese
+3 mü desem +5 mi desem al ver bıktım artık ben bugün diyetisyen randevum var ama gitcek yüzüm yok
2 haftadır hiç mi hiç yapamadım diyet ödem vardı sonra saldım iyice of off

cnm midem daha iyi bulantı ilacı alıyorum ama düzenli ve lansor ve gaviscon
4-5 gündür aşırı öksürük var kuru öksürük ama boğazlarım yırtıldı çok fenayım
sen nasılsın

mutluuuuuu gözlerim seni aradı sırf senin için geçmişe bakındım ama gelmemişsin haydiiii gel artık ben seninle yeniden motive olucammm

offf ebuşum hiç sorma +1 olarak döndü bana artık nasıl gidecekse cumaya bakalım aç kalmam lazım aç :) bende 75i görürüm bu hafta diyordum ya ne kadar zor veriyoruz oysa ama hiç dikkat etmeyince pat diye geliyor ,ben gerçekten çok abarttım ama bundan sonra yemem aslaaaaaaaaaaaaaaa... inşallah inerim canım bakalım ,senin gibi olsa neysede +1 yani :) sende katıl yarışmaya çok iyi ,tatlı bir rekabet oluyor en önemlisi sana gaz oluyor yani...
zaten pko herkeste aynı sonucu yapmıyoru herkeste farklı kiminde aşırı tüylenme falanda yapıyormuş.
bencede onun kilo alması lazım o ne öyle 45 kilo ,sen onu kvye yaklaştır ama sen uzaklaş :))) yaşasın kötülük :)))

çok şirinler çok teşekkürler canım

ayşe_c52 nasılsın arkadaşım? Sesin çıkmıyor bu sabah sen açmamışsın topiği geçmişi okumakla meşgulsün galiba...Neler yaptın yılbaşın nasıl geçti?

günaydın cnm valla keyfim hiç yok o yüzden geçmişi okuyorum ama yazmıyorum
al ver çok sıkıldım bu kilolardan azcık veriyorum sonra hop al geri
bu kadar iradesiz nasıl olabilir bi insan
yılbaşında gzl geçti kuzeniminde doğum günü idi
15 kişi idik toplam akşam yemeğe geldi teyzemler dayımlar
ve yatılı kaldılar dün kahvaltıdan sonra hep berbaber sinemaya gittik
bowling (hayatımda ilk kez) oynadık yemek yedik güzel di çok şükür
ama dinlenemedik yorgunluk var hala üzerimde ve uykusuzluk

nevincim nasıl oldun cnm

banuu çok geçmiş olsun nasıl oldu ayşe merak ettim yaa birazdan müsait olunca arıcam ebruyuda

Canım toparlarsın tekrar merak etme.Bak Banu (Ceco) ufak bi yarış yapıyor.Geçmişte okumuşsundur belki.Sen de katıl istersen motiven artar.

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/492138-aysel-dogan-anilarim-acilarim-sizofreni.html

Kİtap kurdu topiğini hep takip ederim ben..
Fikir alış verişinde bulunulur, bir çok yeni yayından haberdar olurum vb.

Kitap tavsiyeleri konusunda bu link beni çok etkiledi.
Film gibi hayat yaşamış yazar..parası olmadığı için basılmıyormuş kitabı.
Vakit bulduğunuzda bir göz atın..ben çok etkilendim..
Çok şükür demeyi unutmayalım hiç..
Çok şükür dedirtiyor yazılanlar...

Son düzenleme:

Çok teşekkürler hediyelere..
Utandırdın bizi düşünceli insan.:)

ayşecim niye burdayız. her pes ettiğimizde tekrar devam etme gücünü bulmak için..
Bir çoğumuz senden farksız değiliz öncelikle bendeniz..

Ben nedense çok umutluyum 2012 den azda olsa kurtulacağız bu ağırlıklarımızdan..
Hala pes etmedim..Gramlarla azalmayı istiyorum artık,fazlasıyla mütevazi bir şekilde..:)

Mutlu hazır değilmi dönmek için, konuştuğunzda ne dedi..?
Ben yakın zamanda geleceğini düşünüyorum..
bir ara yine böyle olmuştu geldi tekrar..

Son düzenleme:

bilmiyorum hep bi başlangıç yapıp yarı yolda bırakıyorum bende çok umutluydum bu sefer ama ailevi sıkıntılar eltim görümcem daraldım iyice artık hırsımı yemeklerden çıkarıyorum aslında kendime zarar veriyorum ama neyse toparlanıcam bu akşan diyetisyenin yüzüne nasıl bakıcam bilmiyorum ama

mutlu 1 ocaktan itibaren aranızda olucam yeniden dedi birazcık bunlamış ama sağlıkları yerinde çok şükür :)
herkese de slm söylemişti :)

inş. cnm ne yarışı gözümden kaçmış sanırım
geçmişi ayrıntılı okumadım bi göz attım o kadar

Canım fazla arama o zaman geçmişte baya sayfa var.Ben buldum senin için :)

ceco34 kullanıcısından alıntı
TAmam canım birde ben denerim şansımı Asilik ruhumda var zati
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr +90 olanlardan kimler katılmak ister ocak yarışına
70likleri fesatlandık hem aramızda hemde onlara karşı rekabet içine girmeye kimler var

İddadaşım Meryemmmm canım sende benimlesin ona göre en azınan bizim yarış bitene kadar bize ara gazı olur
Katılmak isteyen bir kaç kişi daha varsa seve seve kabul ederiz ama bak sonradan ben vazgeçtim demek yok sonuna kadar çabalıyacağız kilo vermek ve toplamda 70likleri geçmek için

ceco34 kullanıcısından alıntı
Tamamdır o zaman Ocak yarışında

ceco34 ( bendeniz )
İlknur83
Mmery
WaW

olarak +90 grubu olarak kendimizi gösteriyoruz
70likler korksun bizden

Başka katılmak isteyen olursada kollarımız acık bekliyoruz

merhabalar iyi haftalar
geçen hafta kaçamaklarla doluydu ama bu sabah kahvaltıyla tekrar düzene girmeye başladım bakalım cumaya nekadar değişecek
yarışmaya katılmak isteyen arkadaşlarıma başarılar dilerim.
ben bir yarış içerisine girecek kadar iradeli biri değilim ben kendi çapımda ağır ağır ne verirsem kar düşüncesindeyim

Tartılmak istemiyor canım, gidip gidip aynaya bakıyorum nedense. Açıp belime göbeğime bakıyorum. Basen, kalça, bacak sorunum yok göbek var hemi de nasıl bi göbek. Bu ne yaaa

kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı.... allahım kimseye yaşatmasınnn.....

Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.

Son düzenleme:
Banucum,
ayşeye geçmiş olsun düzelmiştir inşallah...
Sağolyenacım hala ağrıyor diyodu dün inşallah öneli değildir.
mleketimiz işte yaaa ne güzel bir yeni yıl olmuş.
Bravo valla kaçaaksız girmişsin.
belim kopuyooooooo ya (( 2 dk bebişe muhallebi yapayım dedim belim ağrıdı
Canım geçmiş olsun.
Hiiç su içmiyorum ben..
Bir çözüm bulmam lazım..Bugün hepi topu bir-iki bardak anca içmişimdir..
İç yenacım iç aman bbrek çok önemli meyva çayıiç oda oluyomuş benöyle yapyorum.
nevincim nasıl oldun cnm

banuu çok geçmiş olsun nasıl oldu ayşe merak ettim yaa birazdan müsait olunca arıcam ebruyuda
Canım bugün getircektik aslında ama uyanamadılar dün ağrıyor diyodu bakalm inşallah önemli değildir gözdende olaiir diye aklıma geldi.

canım geçmiş olsun sana.çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum.sana ilk defa olmuş ama bana o kadar sık gelirdi ki o illet.haftada 2-3 kez yani düşün.fena bişey.bağırıyosun duyan yok,göz kapaklarını açamıyosun.kıpırdayamıyosun.çok iyi bilirim o hissi.sonra kalkar eşime kızardım o kadar bağırdım neden duymadın diye.
Halbuki her gece 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi 3 felak 3 nas okurum.Bu benim yıllardır alışkanlığımdır ama yinede geliyordu.Kv lerin mahallede bi teyze vardı.Korkuluk alıyormuş dediler.Ne olduğunu bile bilmiyorum ama gittim güğümde su kaynattı ters çevirdi tepside falan bişeyler yaptı işte.Sonra içtim o sudan geçti çok şükür.o günden sonra 1 kez daha geldi ama.şimdi yok Allah a şükür

evet cnm gözden de olabilir varmı gözle alakalı bir problemi peki
cnm ya biz dayanamıyoruz baş ağrısına ki o nasıl dayansın
yada yediklerine bağlı olarak anlık kolestrol oynaış olabilir o da çarpıntı ve baş ağrısı yapar

Düsünmen bile yeter cnm cok tesekkürlerrr...
çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa
su su su su su su kuzucum baska caresi yok Cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun aysecim kendine dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…