kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı....allahım kimseye yaşatmasınnn.....
Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.
sağol canım geçecek inşallahSağolyenacım hala ağrıyor diyodu dün inşallah öneli değildir.
mleketimiz işte yaaa ne güzel bir yeni yıl olmuş.
Bravo valla kaçaaksız girmişsin.
Canım geçmiş olsun.
İç yenacım iç aman bbrek çok önemli meyva çayıiç oda oluyomuş benöyle yapyorum.
Canım bugün getircektik aslında ama uyanamadılar dün ağrıyor diyodu bakalm inşallah önemli değildir gözdende olaiir diye aklıma geldi.
canım nasıl içiyorum bir bilsen görsen şaşarsın ama yok yok yok fayda etmiyor .....Düsünmen bile yeter cnm cok tesekkürlerrr...
su su su su su su kuzucum baska caresi yokCok gecmis olsun
Cok gecmis olsun aysecim kendine dikkat et
kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı....allahım kimseye yaşatmasınnn.....
Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.
canım geçmiş olsun sana.çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum.sana ilk defa olmuş ama bana o kadar sık gelirdi ki o illet.haftada 2-3 kez yani düşün.fena bişey.bağırıyosun duyan yok,göz kapaklarını açamıyosun.kıpırdayamıyosun.çok iyi bilirim o hissi.sonra kalkar eşime kızardım o kadar bağırdım neden duymadın diye.
Halbuki her gece 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi 3 felak 3 nas okurum.Bu benim yıllardır alışkanlığımdır ama yinede geliyordu.Kv lerin mahallede bi teyze vardı.Korkuluk alıyormuş dediler.Ne olduğunu bile bilmiyorum ama gittim güğümde su kaynattı ters çevirdi tepside falan bişeyler yaptı işte.Sonra içtim o sudan geçti çok şükür.o günden sonra 1 kez daha geldi ama.şimdi yok Allah a şükür
banada ara ara olur canim ama bunu kafana takipta cok stres yapmahemen bu gece yine öyle olursun diyede bisey yok
Ama sen duani eksik etme oku öyle yat
Insallah tekrar yasamazsin
bende her gece duamı okur yatarım ama banada zaman zaman olur ,kafanı takma ne olur o sırada tekrar uyu ben öyle yapıyorum :)):)
mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.
Eki Görüntüle 319310
canım geçmiş olsun sana.çok üzüldüm çünkü seni çok iyi anlıyorum.sana ilk defa olmuş ama bana o kadar sık gelirdi ki o illet.haftada 2-3 kez yani düşün.fena bişey.bağırıyosun duyan yok,göz kapaklarını açamıyosun.kıpırdayamıyosun.çok iyi bilirim o hissi.sonra kalkar eşime kızardım o kadar bağırdım neden duymadın diye.
Halbuki her gece 3 ihlas 1 fatiha 7 ayetel kürsi 3 felak 3 nas okurum.Bu benim yıllardır alışkanlığımdır ama yinede geliyordu.Kv lerin mahallede bi teyze vardı.Korkuluk alıyormuş dediler.Ne olduğunu bile bilmiyorum ama gittim güğümde su kaynattı ters çevirdi tepside falan bişeyler yaptı işte.Sonra içtim o sudan geçti çok şükür.o günden sonra 1 kez daha geldi ama.şimdi yok Allah a şükür
Çok haklısın valla inşalah gözdendir bugün götürücez.evet cnm gözden de olabilir varmı gözle alakalı bir problemi peki
cnm ya biz dayanamıyoruz baş ağrısına ki o nasıl dayansın
yada yediklerine bağlı olarak anlık kolestrol oynaış olabilir o da çarpıntı ve baş ağrısı yapar
Topalarsın sen ayşeciminanıyorum ben.ben çıkıyorum kızlar birazdan çıkıcam çünkü 15:30 da diyetisyen randevum var
sonuç kötü ama olsun bugunden itibaren toparlanıcam allahın izni ile
öpüyorum sizleri yrn görüşürüz
kendinize iyi bakın allaha emanet olun
Hay Allah, nasıl geçti muayne bize de habe rver. Sinüzit filan mı acaba? Umarım önemli bir şey değildir.....Sağol umutcum hala baş ağrısı devam ediyor pazartesi götürücez bakalım.
Özlemcim, geçen hafta da yazmıştım ben sana , 4 kilo 1 beden ediyor diye, hatta ay sonu 42 bedene giersin demiştim... Bu bir ortalama, kilo fazlalığına ve beden tipine göre (yağ-kas oranı) ufak değişiklikler olabilir, ama tıp literatüründe 4 kg = 1 beden...KIZLARRRRRRRR size önemli bir sorum var kaç kiloda 1 beden inceliyoruz 8 mi 10 mu kaç?
eceeeeeeee sen iyi bilirsin benim altın oranım için ne vermem gerek hocam :))))
Bi öneri de benden canım. Diyetisyene gittiğim zaman her ana öğün ve ara öğün öncesi (sonrası da olur) bir bardak su için, böylece unutmazsınız demişti. En az 6 bardak ediyor böyle :) O zaman iyi gitti ama bu ara ben de içmiyorum, şişe yöntemi işe yarıyor bu ara bende :)Kışın çayı aşırı içiyorum onunda etkisi var mehtemel..
Yarından itibaren suyu 3 bardağa çıkarayım..:))
Dermanabla hem tecrübelisin bu mevzuda, hem yazdıklarını takip etmek istiyorum, seni dikkatle okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Neden? Yazı fontun yüzünden :)))) Hem kırmızı, hem ince font seçince okuması gerçekten güç oluyor. Koyu bordo, koyu yeşil, koyu mavi, koyu gri gibi renkler siyaha alternatif olarak metinlerde tercih edilebilir. (Biraz da araya mesleki bilgi :)))Yenacığım aslında memnundum iyi de gidiyordu ama tatile gittim 1 ay hiç yoktum burda gidemedim düzenli çünkü normalde haftada bir kez gidip iğneleri değiştiriyordum 1 ay burda olmayınca gidemedim tabi dönünce de yeniden en baştan başlamak istemedim Birde tatilde her gün sabah 1 saat yürüyordum birde denizde hareketler yapıyordum yememden hiç kısmadığım halde döndüğümde 2 kilo vermiştim bununda rahatlığı ile saldım ve verdiğim kiloları geri aldım Bu süreçte benim aldığım ders hiç bir zaman kendimi salmamalıyım ve düzenli spor yapıp suyumu içince mutlaka kilo veriyorum.Bundan sonra diyetimi hiç bozmayacağıma sizlere ve kendime söz veriyorum inşallah hep birlikte kilolarımzıdan kurtulacağız
Ne incelik bu böyle :))) Teşekkür ederizzzz.mutlu yıllar hepinizee yeni yılın ilk haftasında hepinize güzel bir hafta başı diliyorum. bu yıl herkese sağlık mutluluk ve huzur diliyorum. bunlar varsa zaten diğerlerinin hepsi vardır.
bu arada size hediyecikler aldım. umarım beklediğiniz hediye çıkar içinden. paketlerin küçük olduğuna bakmayın lütfen içinde küçücük yüreğimin kocaman yüreklere hediyesi var.
Eki Görüntüle 319310
Dermanabla hem tecrübelisin bu mevzuda, hem yazdıklarını takip etmek istiyorum, seni dikkatle okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Neden? Yazı fontun yüzünden :)))) Hem kırmızı, hem ince font seçince okuması gerçekten güç oluyor. Koyu bordo, koyu yeşil, koyu mavi, koyu gri gibi renkler siyaha alternatif olarak metinlerde tercih edilebilir. (Biraz da araya mesleki bilgi :)))
Şaka ile karışık belirtmek istedim, "yok ben bunu tercih ediyorum" dersen ben yine devam ederim seni okumaya, gözlerimi kısa kısa :))
Söylediklerini dikkate alacağım bu renk ve boyut iyimi
Arkadaşlar,
Kızımın okulundan yeni yıl dileği olarak Can Yücel'in bir şiirini göndermişler, ben de çok severim, oradan kopya çekerek ben de arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)))
Yeni yılda;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
neeee cinii ne şeytanıııı kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz.....bende açtımm gözlerimiii.....sesleride duydummmmmm...ama kıpırdayamadımmmm.....
canım sizler gibi burdaki kızlar gibi arkadaşlarla girdim ben yeni yıla daha ne olsun.Çok teşekkürler hediyelere..
Utandırdın bizi düşünceli insan.:) ..
annem o zaman çok üzülüyordu ben anlattıkça.böyle bir çözüm bulmuştu.karabasını onların yaptığı söylenir haberin yokmuydu???hatta son türk filmlerinden de var adı karabasan diye.ama asla izlemem çok korkarım.ay bende tırstım sana anlatırken.anlattığım gün bana bi daha oluyor .bi daha bu konuyu açmayalım en iyisi((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?