Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

banada ara ara olur canim ama bunu kafana takipta cok stres yapma hemen bu gece yine öyle olursun diyede bisey yok
Ama sen duani eksik etme oku öyle yat
Insallah tekrar yasamazsin

Son düzenleme:
sağol canım geçecek inşallah
Düsünmen bile yeter cnm cok tesekkürlerrr...

su su su su su su kuzucum baska caresi yok Cok gecmis olsun

Cok gecmis olsun aysecim kendine dikkat et
canım nasıl içiyorum bir bilsen görsen şaşarsın ama yok yok yok fayda etmiyor .....

bende her gece duamı okur yatarım ama banada zaman zaman olur ,kafanı takma ne olur o sırada tekrar uyu ben öyle yapıyorum :)):)

valla ben ilk defaa yaşadımmm zaten eşim gittikten sonra uyuyamazdımmm üşüdüm acık uzanayım dedimmm uzanmaz olaydımmmm....bidahada olmass inşallah...yemin ederimm ben öldümm zannettimmmm.....şimdi sanki yeniden dönmüşş gibiyimmm.....

banada ara ara olur canim ama bunu kafana takipta cok stres yapma hemen bu gece yine öyle olursun diyede bisey yok
Ama sen duani eksik etme oku öyle yat
Insallah tekrar yasamazsin

inşalllahhh yaaaa...allah hiçbirinize yaşatmasınn kızlarrr...bol bol okur öyle yatarım bundan sonraa...pek öğlen yatmamm ondan oldu heraldee..uzun zamanda yatmamışım helekiii...yarım saat içindee....

bende her gece duamı okur yatarım ama banada zaman zaman olur ,kafanı takma ne olur o sırada tekrar uyu ben öyle yapıyorum :)):)

bu tecrübemm oldu desenee....valla bende takmamaya çalışıcam takılırsam kötü olurr...şimdi sizde böle yaşadık deyincee demekki olağan bişiymişş bu benim ilkimm olduuu...aman birdaha kimse yaşamasın inşş....

ben çıkıyorum kızlar birazdan çıkıcam çünkü 15:30 da diyetisyen randevum var
sonuç kötü ama olsun bugunden itibaren toparlanıcam allahın izni ile
öpüyorum sizleri yrn görüşürüz
kendinize iyi bakın allaha emanet olun

Kizlar kalkiyorum ben
Biraz leslie yapayim bakalim bu hafta firsat buldukca spor yapmaya calisicam. Bu sabah tartildim hala ayniyim Cumaya kadar 1 kilo vermeliyim en azindan :26::26::26:

Son düzenleme:

hediyeler için teşekkürler çok düşüncelisin
WAW bende buydum öle şşeyler bana olmadı ama yatğında ekmek kırıntısı falan varsa korkutur derdi ananem çırp istesenn

offf pazartesi temizlik be kilo mun +ya geçişi beni üzdüüü dolabın önünde yatasım gel,iyo resmen yaa veririm inşallah azim bugün 0 bende temizlik az kaldı yeşil çayla galeta kemireyim
saah uyku tutmadı 7 de eşimle kahvaltı yaptım 1 dlm layt ekmek 1 kaşık tulum peyniri 1 çay kaşığı bal yedim 1 de yumurta
öğlen 5 kaşık şehriye çorba 4 adet kızın beslenmesine kızaran patatesten arakadım durdurmasaydım kendimi hepsni yer gene kızartırdım valla aynada kendime bakasım gelmyo
ve açım 1 lt su içtim şimdiye kadar

bi ara banada çok gelirdi karabasan hatta vize dönemimdi hergün oluyordu.bende okuttum geçti çok şükür

yukarıda yazdım bende yaşadım bunu insan uyumaya korkuyor.geçmiş olsun canım.ben de herkesi duyardım ama bişi diyemezdim.hatta görüyordum az biraz gözlerimi açabiliyordum.çok kötü bir duygu.Allah bi daha yaşatmasın.evde şu güllü kitaptan varsa (yasin kitabı) orada annem demişti cinleri şeytanı kahreden dua diye bir yer var.yastığının altına o sayfayı koyup öyle uyumuştum bir müddet.sen şimdi çok korkuyorsun ya istersen bir dene

neeee cinii ne şeytanıııı kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz.....bende açtımm gözlerimiii.....sesleride duydummmmmm...ama kıpırdayamadımmmm.....

Çok haklısın valla inşalah gözdendir bugün götürücez.

Topalarsın sen ayşeciminanıyorum ben.

....Sağol umutcum hala baş ağrısı devam ediyor pazartesi götürücez bakalım.
Hay Allah, nasıl geçti muayne bize de habe rver. Sinüzit filan mı acaba? Umarım önemli bir şey değildir.
KIZLARRRRRRRR size önemli bir sorum var kaç kiloda 1 beden inceliyoruz 8 mi 10 mu kaç?
eceeeeeeee sen iyi bilirsin benim altın oranım için ne vermem gerek hocam :))))
Özlemcim, geçen hafta da yazmıştım ben sana , 4 kilo 1 beden ediyor diye, hatta ay sonu 42 bedene giersin demiştim... Bu bir ortalama, kilo fazlalığına ve beden tipine göre (yağ-kas oranı) ufak değişiklikler olabilir, ama tıp literatüründe 4 kg = 1 beden...
Geçmiş olsun bu arada, belin daha iyidir umarım.
Kışın çayı aşırı içiyorum onunda etkisi var mehtemel..
Yarından itibaren suyu 3 bardağa çıkarayım..:))
Bi öneri de benden canım. Diyetisyene gittiğim zaman her ana öğün ve ara öğün öncesi (sonrası da olur) bir bardak su için, böylece unutmazsınız demişti. En az 6 bardak ediyor böyle :) O zaman iyi gitti ama bu ara ben de içmiyorum, şişe yöntemi işe yarıyor bu ara bende :)
Dermanabla hem tecrübelisin bu mevzuda, hem yazdıklarını takip etmek istiyorum, seni dikkatle okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Neden? Yazı fontun yüzünden :)))) Hem kırmızı, hem ince font seçince okuması gerçekten güç oluyor. Koyu bordo, koyu yeşil, koyu mavi, koyu gri gibi renkler siyaha alternatif olarak metinlerde tercih edilebilir. (Biraz da araya mesleki bilgi :)))

Şaka ile karışık belirtmek istedim, "yok ben bunu tercih ediyorum" dersen ben yine devam ederim seni okumaya, gözlerimi kısa kısa :))

Ne incelik bu böyle :))) Teşekkür ederizzzz.

Son düzenleme:

Söylediklerini dikkate alacağım bu renk ve boyut iyimi

Arkadaşlar,

Kızımın okulundan yeni yıl dileği olarak Can Yücel'in bir şiirini göndermişler, ben de çok severim, oradan kopya çekerek ben de arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)))

Yeni yılda;

Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?

Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!

Umut şiir harikaydı valla teşekkürler kızımada okudum çok beğendi

neeee cinii ne şeytanıııı kıııııııııızzzzzzzzzzzzzzzz.....bende açtımm gözlerimiii.....sesleride duydummmmmm...ama kıpırdayamadımmmm.....

annem o zaman çok üzülüyordu ben anlattıkça.böyle bir çözüm bulmuştu.karabasını onların yaptığı söylenir haberin yokmuydu???hatta son türk filmlerinden de var adı karabasan diye.ama asla izlemem çok korkarım.ay bende tırstım sana anlatırken.anlattığım gün bana bi daha oluyor .bi daha bu konuyu açmayalım en iyisi((

:18::18::18::18::18::18::18:

WAW geçmiş olsun canım ayetel kürsi oku bir yerde okumuştum evin dört köşesinde okuycaksın kapı açılıp ordan çıkıyormuş sıkıntılar ben yaptım bikaç kez kendinede oku ben çok okurum ve güvenirim bu duaya

21 yasinda idim, 103 kiloya kadar cikmistim. cok kiloluydum cok denedim kg vermeyi, verdigim gibi aldim, kilo vermek gercekten cok zordu. okadar diyet yapmama ragmen basaramadim.. bidebi baktimki hamile kalmisim, ve hamileligimden cektigim bulantlardan dolayi hamileligim ilk 2 ay boyunca surekli kusmalardan bir an 14 kilo verdim sonra hamileligimde sadece 4 kilo aldim. kizim zaten 3.5 kilo dogdu, ona almisim, bide vucuttaki gebelik suyu imis vucuttan akan kan imis derken bide baktimki dogumdan sonra 10 kilo daha vermisim hic diyet yapmadan. ancak sutum hemen kesildi o ayri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…