Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mutlu yıllar herkeze...
artık giremiyorum topiğe çok fazla kızımı ayağımda salalayıp uyutuyordum sonra geçiyordum pcnin başına bir haftadır ayakta sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum ama ondan önce uyuyup gidiyorum...
yılbaşında bendeydik çok koşturmalı geçti okadar yaptığım cici mamalara karşı koydum ama rus salatasına iç pilava ve pastaya dayanamadım ,birde sarma....çok aşırı yemedğim halde artı bir olarak döndü bana...
bu sanbahda kızım 6da kusmayla uıyandı ama sonra yine uyudu sabah kalktığında kusmadı bir daha öğlen birşeyler yediriyordumki hep yediklerini çıkardı tekrar hemen hastaneye gittik idrar tahlili istei bir türlü yapmadı çıkar çıkar diye ağklayıp durdu a önce geldik hastaneden şimdi uyuyor yine taktım idrar torbasını inşallah yaparda götürürüz...gerçi yarım saatde götürmek lazımmış uykusunu bölmem gerekecek heralde...

Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;

Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.

1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)

Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))

Canım inşallah hedeflerine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın...Başarılar...

kurallarını çalıyorum izninle hazirana kadar(kalın kıyafetden inceye geçiş zamanı diye)79 kilo desem benim için çok ütopikmi olurki?5 ay 94 diyelim şu an 94-79=15/5=3 yani ayda 3 kilo eder hadi gazamız mübarek olsun

kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???

kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???

Canım kalorisini bilmiyorum ama tuzdan dolayı vücutta su tutabilir ödem yapar tartıda fazla çıkabilirsin.Sen yinede bi araştır ben sadece mantık yürüttüm

iyi akşamlar
bu gün ki menüm
sabah
3 zeytin
biraz kaymak bal
2 dilim ekmek
öğlen
2 y.k yeşil fasülye
2y.k bulgur pilavı
ara
2 biskuvi
2 kaşık pudink
akşam
1 tabak nohut yemeği
1 kase yoğurt
2 dilim ekmek
inşallah kaçamaksız bir gece geçiririm

aynen öyle canım büyük kızım bu sene iyice dikkat etmeye başladı kendine kişisel bakımına haftalık cildine maske felan yapıyor saf gülsuyu aldım onu da tonik gibi kullanıyor
ama odaları dağınık malesef aynı özeni göstermiyorlar yerden çorap topluyorum sürekli

umutcum paylaştığın şiir çok hoştu canım sağol
kararlarını da başarıyla uygularsın inşallah
ben de en azından akşamları yemekten sonra bitki çayı vs dışında bişey yemeyeceğim çok faydası olacağına eminim ama geç yattığımız için epey zor olacak
neyseki eşim de bugün itibarıyle diyete başladı o yüzden işim daha kolay olur yanımda sürekli cazip mamalar yiyen biri olmaz en azından
ben bugün 30 dk yürüdüm sadece artık yarın biraz daha fazla olur
sabah beyaz ekmek de yedim malesef ama kardeşime gitmiştim tazecik ve çıpçıtırdı ben kaşındım almasaydım yemezdim ama pişman değilim hallederim

asuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)

asuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)

iyi akşamlar özlem topik sadece dayanışmayla kg vermekle kalmıyo ne pişireceğimiz hakkındada yardımcı oluyo hani çok zaman deriz ya adını koyabilsem pişirmesi kolay

afiyet olsun canım ama 3ü azcık fazla mı olmuş ne gerçi miktarlarını bilmiyorum ama
iyi akşamlar özlem topik sadece dayanışmayla kg vermekle kalmıyo ne pişireceğimiz hakkındada yardımcı oluyo hani çok zaman deriz ya adını koyabilsem pişirmesi kolay

merhaba profit
tabii her konuda fikir alışverişi yaparız canım hep diyet olsa sıkıcı olur değil mi

yeniden hoşgeldin hayataaaaaaaa :)))
takma canım takma hiç uğraşma hatta hatırlama bile oldu bitti, her zaman olacak diye bir şey yok ,sen duanı yap ve yat tamam mı :)
Kizlar kalkiyorum ben
Biraz leslie yapayim bakalim bu hafta firsat buldukca spor yapmaya calisicam. Bu sabah tartildim hala ayniyim Cumaya kadar 1 kilo vermeliyim en azindan :26::26::26:
ne güzel canım maşallah keşke bende aynı olabilseydim offf
al bendende o kadar artıyı görünce ne azim kaldı ne bişey offf offff ama azmim kırılmamalı değil mi
ah canım kusura bakma unutmuşum sanırım, 4 kilo mu 1 beden ediyor? ama ben şu an 44 giyiyorum ne marka olursa olsun :) 8 kilo versem 67 falan olurum ki bu durumda 40 giyemem sanırım ya ,ben 38 giyerken falan 55 kiloydum yani benim hesaba uymuyor bu 4 kilo işi o nedenle sordum ben canım ya ,ay ben tipsiz miyim ya :)))) yok yok literatür dışıyım desem daha doğru olur :)
umut dolu,sıcacık ve çok güzel bir şiirmiş ,ellerine sağlık ve çok teşekkürler paylaştığın için canım
bende en yakın zamanda bazı kararlar almalı ve bunu buzdolabına asayım yoksa ben ara verdiğim zamanlarda çıldırıyorum resmen ya...
kalorisi artıyor canım hemde tuzlu olduğu için su topluyor vücudun haberin ola ,dayanamam yerim diyorsan azcık ye

aynen öyle canım ya biz diğer topikte ki kilo verme topiği değildi hergün paylaşırdık ve inan hiç zorlanmazdım yemek yapmakta :) adını koyunca gerçekten kolay

afiyet olsun canım ama 3ü azcık fazla mı olmuş ne gerçi miktarlarını bilmiyorum ama

merhaba profit
tabii her konuda fikir alışverişi yaparız canım hep diyet olsa sıkıcı olur değil mi

çok mu olmuş canım ya:26: ahanda kilo vereceğim derken almayayım fasulye zaten şişirir
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık susuz kurufasulye(suyundan almadım hiç)

çok mu olmuş sence canım?

ceco..mery...tomurcukk şimdi bizde yarışa start verdik dimii...bana bi mesaj gelmiş özeldenn 7. takım cuma yarışması grubumuza katılabilirsin diye..orayla buranın farkı nekii??ben buraya çook alıştımm yaa bide kilolarımızz yakın iyi kamçı oluyorr...şeytann geç onu geç onu diyor

Sen de sağol canım :) Akşam geç yatmak en büyük sorun, hem akşam uzun oluyor hem geç kalkıyorum (kızı gönderip yattığım için), bütün metabolizma alt üst oluyor. Bugün çok direndim erken kalkmak için ama oğlan uyuyakalınca ben de uyumuşum 11.00'e kadar ( Gece 3.00'ü geçiyordu yattığımda...

Sen çok yürüyorsun, şanslısın o bakımdan :)

Yok canım ne kusuru. Ben de dün yediğimi unutuyorum. Evet 4 kilo=1 beden, aldığın zaman da verdiğin zamanda :)) Ve 67 kilo olsan 40 beden giyersin, olduğun zaman hatırla bu günü :)) Tabii ki vücut tipi etkili olur, kiminde yapısal olarak kalça dardır, kiminde normalden geniş, ince bel-kalın baldır, basen vb. etki edebilir. Ben 55 kilo iken rahatlıkla 36 beden giyebiliyordum, hatta 57-58 iken bile 36'ya giriyordum, azıcık zor kapansa da :)
Bence sen yanlış hatırlıyorsundur, literatür dışı olduğunu hiiç sanmıyorum. Çünkü benden 4 kilo kadar zayıfsın 44 giyiyorsun, ben de 46 giyiyorum, (büyük kalıplı mağazalarda 44 bile oluyor), aynı kilolarda aynı bedenleri giymişiz işte )
Canım inşallah hedeflerine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın...Başarılar...

Teşekkürler arkadaşlar, hep beraber veririz inşallah. doğa3 hiç de ütopik olmaz canım, ayda 3 kilo ortalamasını tutturabilelim yeter. Bunun için ilk aylarda biraz daha fazla (ayda 4 kilo gibi) verebilirsek sonradan daha zor verdiğimiz, ayda 1-2 kilo verdiğimiz zamanı telafi edebiliriz diye düşünüyorum :)

iyi geceler uykun kaçtı iki sohbet ediyim dedim kimse yok
meryem buradamısın canım
canımm gece yoktum ama bak şimdi geldim:)))nasılsın görüşemeyeli?
sen verirsin canım ama kafaya takma ozaman sartlandırıyor beyin kendini..
bak kaç kilo vermişsin maş. artık gerisi çok daha kolay..
suan bende nerdeyse senin diyete basladıgın kilodayım..inş senn gibi güzelolur sonum
ohhh yemişsin ne güzel... olsun o kadar artıdan birşey çıkmaz.. maş. sanada
ayy 45 kiloluk elti miii anam düşman başınaa benmki 70 vardır.hala da beni görünce ay ben dikkat ediyorum.. çok yemeyeym falan diyor bogazını sıkıp atasım geliyor
takılsın bizimle biraz hhahaha..
bencede biraz sen verirsin birazda ona aldırırsın dengelersiniz
Tartılmak istemiyor canım, gidip gidip aynaya bakıyorum nedense. Açıp belime göbeğime bakıyorum. Basen, kalça, bacak sorunum yok göbek var hemi de nasıl bi göbek. Bu ne yaaa
canım bende sana yakındımö basladıgımda 6kılo verdm ama hemen farke tti göbegim..
emin ol seninki kadar vardı 1 ay önce. ama şimdi daha sıkı.. hissettim ve cok hoşuma gidiyor..
bu beni daha da azimlendiriyor..istedikten sonra neden basarmayalım kiii..
hadi artık üzülmeyi bırak

ayyy yaa çok kötü... geçmiş olsun canım..inş bir daha göstermez Allah..
bnde sabah 7de gönderdm eşimi yataga gittim ama nasıl korkuyorum bir bilsen..
tıkırtılar duyuyorum,hava karanlık aklıma kötü şeyler geliyor birde gecenlerde toztoprak arkadasımızdı sanırım.o demişti karabasan geldi bana kulaklarım uguldadı falan diye aklıma hemen o geldi.. Ayy sanki uyusam bana da gelecek öyle hissettm.. kalktım duaları okudum..
hava aydınlandı anca öyle uyudum..9 olmustu sonra kalkışım 12yi buldu..
yani ben bu sabah bunun korkusunu yasamısım,sense gercegini..:26::26::26:

:86::86:

derimcim geçmiş olsun naz kizimiza daha iyidir insallah şimdi
kız ceco yarış yapalım demissin 2grup ama adil olmaz biz artık gr gr veririz cnm
ben bu gün 50 dak yürüdüm +50Toplam100dakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…