senin kedilerin varmıydı bi ara acaba???
bu sitede ya senin nickin yada senin nickine çok yakın bir nickde birinin badem isminde falan iran kedileri vardıda, kedilerinin fotolarını falan paylaşmıştı bir topikte, meraktan sormak istedim o senmiydin acaba diye.
YOK CANIM HİÇ KEDİM OLMADI BENİM.
YENA BENLE O KADAR DALGA GEÇMİŞTİKİ BU KONUDA UNUTAMIYORHiiiç unutmam nevzamansız 100 gramla 3.olup dereceye girmişti..:))
İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM KOLUMDAN BOYNUMA GIDEN BIR AGRIM VAR.CUMARTESİ AKŞAMI BİLE HASTANEDEYDİK. MR CEKTİRDİK EŞİME SONUCU BEKLIYORUZ.BEL FITIĞI BÜYÜK İHTİMALLE İNŞALLAH TEDAVİ İLE RAHATLAR.nevincim nasıl oldun cnm
CANIMYA BENDE HİÇ SÜREKLİĞİĞİM YOK 4 GÜN DİKKAT ETSEM 3 GÜN YİYORUM ÖZELLİKLE YILBAŞINDA PASTA YEDİM İŞTE KURUYEMİŞ.REGL OLDUM ŞİŞİM AMA MORALİM BOZUK.TATLIDAN UZAK DURAMIYORUM DİYETİSYENE DEĞİL DEĞİLDE PSİKOLOĞAMI GİTSEM ACABA.NE YAPICAMI SAŞAIRDIM BÖLE MUTSUZUM AMA ONU COK IYI BILIYORUM . HERGÜN OKUYORUM AMA YAZICAK YÜZÜM YOK...TEMBELLIMMM
KAFANA TAKMA CANIM OLUR ÖYLE ŞEYLER..ÖZELLİKLE SIRT ÜSTÜ YATMAMAYA GAYRET ET.kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı....allahım kimseye yaşatmasınnn.....
Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.
Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
Günaydın hatun kısmısı..
Uyandınız değilmi.?
Pazartesi leri çalışırkende sevmiyordum evdeykende hiiç sevmiyorum. evden çıkan dağıtığ dağıtıp çıkıyor..
Kızımın pijamalarının altı bir tarafta üstü bir tarafta,geciktide her sabah olduğu gibi.:) Allahtan okul dibimizde..Bu aralar ayna karşısında fazla zaman geçiriyoruz Asuu seninkilerde öylemi.?
Dilerim her açıdan verimli bir hafta olur..
zira ben 5 kg.falan artıdayım heralde, tartılmadım ama alyansımı çıkarmasaydım kangren olabilirdi parmağım..
Feci şiş dolma gibiler..
Bu hafta bende suyun dibine vuracağım,önerileriniz için meerciiii..:)))
------------
Bahaaaar dönmedininmi yuvana daha.? merak ediyorum nasıl geçti diye...Umarım çok çok eğlenmişsindir..
asuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)
afiyet olsun canım ama 3ü azcık fazla mı olmuş ne gerçi miktarlarını bilmiyorum amaasuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)
iyi akşamlar özlem topik sadece dayanışmayla kg vermekle kalmıyo ne pişireceğimiz hakkındada yardımcı oluyo hani çok zaman deriz ya adını koyabilsem pişirmesi kolay
yeniden hoşgeldin hayataaaaaaaa :)))valla ben ilk defaa yaşadımmm zaten eşim gittikten sonra uyuyamazdımmm üşüdüm acık uzanayım dedimmm uzanmaz olaydımmmm....bidahada olmass inşallah...yemin ederimm ben öldümm zannettimmmm.....şimdi sanki yeniden dönmüşş gibiyimmm.....
inşalllahhh yaaaa...allah hiçbirinize yaşatmasınn kızlarrr...bol bol okur öyle yatarım bundan sonraa...pek öğlen yatmamm ondan oldu heraldee..uzun zamanda yatmamışım helekiii...yarım saat içindee....
bu tecrübemm oldu desenee....valla bende takmamaya çalışıcam takılırsam kötü olurr...şimdi sizde böle yaşadık deyincee demekki olağan bişiymişş bu benim ilkimm olduuu...aman birdaha kimse yaşamasın inşş....
ne güzel canım maşallah keşke bende aynı olabilseydim offfKizlar kalkiyorum ben
Biraz leslie yapayim bakalim bu hafta firsat buldukca spor yapmaya calisicam.Bu sabah tartildim hala ayniyim Cumaya kadar 1 kilo vermeliyim en azindan :26::26::26:
al bendende o kadar artıyı görünce ne azim kaldı ne bişey offf offff ama azmim kırılmamalı değil mihediyeler için teşekkürler çok düşüncelisin
WAW bende buydum öle şşeyler bana olmadı ama yatğında ekmek kırıntısı falan varsa korkutur derdi ananem çırp istesenn
offf pazartesi temizlik be kilo mun +ya geçişi beni üzdüüü dolabın önünde yatasım gel,iyo resmen yaa veririm inşallah azim bugün 0 bende temizlik az kaldı yeşil çayla galeta kemireyim
saah uyku tutmadı 7 de eşimle kahvaltı yaptım 1 dlm layt ekmek 1 kaşık tulum peyniri 1 çay kaşığı bal yedim 1 de yumurta
öğlen 5 kaşık şehriye çorba 4 adet kızın beslenmesine kızaran patatesten arakadım durdurmasaydım kendimi hepsni yer gene kızartırdım valla aynada kendime bakasım gelmyo
ve açım 1 lt su içtim şimdiye kadar
ah canım kusura bakma unutmuşum sanırım, 4 kilo mu 1 beden ediyor? ama ben şu an 44 giyiyorum ne marka olursa olsun :) 8 kilo versem 67 falan olurum ki bu durumda 40 giyemem sanırım ya ,ben 38 giyerken falan 55 kiloydum yani benim hesaba uymuyor bu 4 kilo işi o nedenle sordum ben canım ya ,ay ben tipsiz miyim ya :)))) yok yok literatür dışıyım desem daha doğru olur :)Hay Allah, nasıl geçti muayne bize de habe rver. Sinüzit filan mı acaba? Umarım önemli bir şey değildir.
Özlemcim, geçen hafta da yazmıştım ben sana , 4 kilo 1 beden ediyor diye, hatta ay sonu 42 bedene giersin demiştim... Bu bir ortalama, kilo fazlalığına ve beden tipine göre (yağ-kas oranı) ufak değişiklikler olabilir, ama tıp literatüründe 4 kg = 1 beden...
Geçmiş olsun bu arada, belin daha iyidir umarım.
Bi öneri de benden canım. Diyetisyene gittiğim zaman her ana öğün ve ara öğün öncesi (sonrası da olur) bir bardak su için, böylece unutmazsınız demişti. En az 6 bardak ediyor böyle :) O zaman iyi gitti ama bu ara ben de içmiyorum, şişe yöntemi işe yarıyor bu ara bende :)
Dermanabla hem tecrübelisin bu mevzuda, hem yazdıklarını takip etmek istiyorum, seni dikkatle okumak istiyorum ama okuyamıyorum. Neden? Yazı fontun yüzünden :)))) Hem kırmızı, hem ince font seçince okuması gerçekten güç oluyor. Koyu bordo, koyu yeşil, koyu mavi, koyu gri gibi renkler siyaha alternatif olarak metinlerde tercih edilebilir. (Biraz da araya mesleki bilgi :)))
Şaka ile karışık belirtmek istedim, "yok ben bunu tercih ediyorum" dersen ben yine devam ederim seni okumaya, gözlerimi kısa kısa :))
Ne incelik bu böyle :))) Teşekkür ederizzzz.
umut dolu,sıcacık ve çok güzel bir şiirmiş ,ellerine sağlık ve çok teşekkürler paylaştığın için canımArkadaşlar,
Kızımın okulundan yeni yıl dileği olarak Can Yücel'in bir şiirini göndermişler, ben de çok severim, oradan kopya çekerek ben de arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)))
Yeni yılda;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
bende en yakın zamanda bazı kararlar almalı ve bunu buzdolabına asayım yoksa ben ara verdiğim zamanlarda çıldırıyorum resmen ya...Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
kalorisi artıyor canım hemde tuzlu olduğu için su topluyor vücudun haberin ola ,dayanamam yerim diyorsan azcık yekızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
iyi akşamlar özlem topik sadece dayanışmayla kg vermekle kalmıyo ne pişireceğimiz hakkındada yardımcı oluyo hani çok zaman deriz ya adını koyabilsem pişirmesi kolay
afiyet olsun canım ama 3ü azcık fazla mı olmuş ne gerçi miktarlarını bilmiyorum ama
merhaba profit
tabii her konuda fikir alışverişi yaparız canım hep diyet olsa sıkıcı olur değil mi
Sen de sağol canım :) Akşam geç yatmak en büyük sorun, hem akşam uzun oluyor hem geç kalkıyorum (kızı gönderip yattığım için), bütün metabolizma alt üst oluyor. Bugün çok direndim erken kalkmak için ama oğlan uyuyakalınca ben de uyumuşum 11.00'e kadar... umutcum paylaştığın şiir çok hoştu canım sağol
kararlarını da başarıyla uygularsın inşallah
ben de en azından akşamları yemekten sonra bitki çayı vs dışında bişey yemeyeceğim çok faydası olacağına eminim ama geç yattığımız için epey zor olacak
neyseki eşim de bugün itibarıyle diyete başladı o yüzden işim daha kolay olur yanımda sürekli cazip mamalar yiyen biri olmaz en azından ...........
....ah canım kusura bakma unutmuşum sanırım, 4 kilo mu 1 beden ediyor? ama ben şu an 44 giyiyorum ne marka olursa olsun :) 8 kilo versem 67 falan olurum ki bu durumda 40 giyemem sanırım ya ,ben 38 giyerken falan 55 kiloydum yani benim hesaba uymuyor bu 4 kilo işi o nedenle sordum ben canım ya ,ay ben tipsiz miyim ya :)))) yok yok literatür dışıyım desem daha doğru olur :)
umut dolu,sıcacık ve çok güzel bir şiirmiş ,ellerine sağlık ve çok teşekkürler paylaştığın için canım
bende en yakın zamanda bazı kararlar almalı ve bunu buzdolabına asayım yoksa ben ara verdiğim zamanlarda çıldırıyorum resmen ya...
Canım inşallah hedeflerine sağlıklı bir şekilde ulaşırsın...Başarılar...
kurallarını çalıyorum izninle hazirana kadar(kalın kıyafetden inceye geçiş zamanı diye)79 kilo desem benim için çok ütopikmi olurki?5 ay 94 diyelim şu an94-79=15/5=3 yani ayda 3 kilo eder hadi gazamız mübarek olsun
canımm gece yoktum ama bak şimdi geldim:)))nasılsın görüşemeyeli?iyi geceler uykun kaçtı iki sohbet ediyim dedim kimse yok
meryem buradamısın canım
sen verirsin canım ama kafaya takma ozaman sartlandırıyor beyin kendini..hepinize günaydın güzeller
enerjik sağlıklı mutlu ve tabii ki bol kilo kayıplı bir hafta diliyorum
bu hafta azimliyim ama uygulamam nasıl olacak bakalım 500 gr bile bana bol bol yeter açıkcası hayırlısı bakalım
su iç yenacım su iç günde 2 lt en az ve muhakkak tamammı
ohhh yemişsin ne güzel... olsun o kadar artıdan birşey çıkmaz.. maş. sanadaGünaydın canım arkadaşlarım...2012 yılının ilk haftasından herkese merhaba...Çok yorgunum çünkü cumartesi günü gündüzden hazırlıklar ve temizlik,akşam misafirler.Sabaha karşı 5,30 da yattık.Misafirlerim de bende kaldı.Zaten eşimin kuzenleri.Kaynım ve kız arkadaşı vardı.Elti adayım yani :) Kız 45 kilo yaa.Ben tam 2 katıyımOndada pko varmış benim gibi.Dedim ki desene bizim kv ve kp torun hasreti çekecek baya.Eşim ve kaynım var sadece 2 kardeşler yani :)
Meryemcim sevindim yılbaşını kaçamaksız atlattığına.Ben sana yediklerimi yazayım da kendini daha iyi hisset :) Kıymalı su böreği,açma,poğoça,mercimek köftesi,renkli patates topları,havuç tarator.yaprak sarma,makarna salatası,elmalı kurabiye,jöle,palyaço külahı(milföyden içi krema dolu),çerez,kola,cips,patlamış mısır... Nasıl ama yılbaşı menüm :) Hepsinden azar azar servis tabağına alıp hüplettim valla.Sabah kahvaltısında da akşamdan kalan börek ve poğoçaları ısıttım.Onlar yendi.
Ama gel gör ki bunca kaçamak bana sadece +300 olarak döndü.Çünkü çok koşturdum.Sabah 5,30 da yatıp 10 da kalktım.Elticiğimi izmit otogara götürdük.Ordanda gezdik eşimle.Eve geldim fazla bişey yemedim dün akşam.Temizlik yaptım birazda.Yakmışım yani koşuşturmaktan...
Banu cum kabul ederseniz bende katılmak isterim yarışınıza.Böyle bi hırsa ve motiveye istiyacım var.Şartlar nedir?Ne zamana kadar yapılcak ve hedef nedir tatlım ?
canım bende sana yakındımö basladıgımda 6kılo verdm ama hemen farke tti göbegim..Tartılmak istemiyor canım, gidip gidip aynaya bakıyorum nedense. Açıp belime göbeğime bakıyorum. Basen, kalça, bacak sorunum yok göbek var hemi de nasıl bi göbek. Bu ne yaaa
kızlarrrrrrrrrrrr acayip bişi yaşadımm saat 12 gibi çıktım netten üşüdüm tatlı bi uyku geldi gittim uzandımm odamaaaaa...binadan sesler geldi uyandımmm.....ama kıpırdayamıyorumm...elimi görüyorumm kaldıramıyorummm....yine kapattım gözlerimii actımmm hala kıpırdayamıyorummm...elimin kaltığınıı hissediyorumm ama elim kalmıyorrr...sesleri suyuyorumm..ama kalkamıorumm başladım ağlamayaa öldümmü acaba diyee...allahımm ne olur bi şans daha diye ağlıyorumm..yine daldım actım gözümüü ve kıpırdadımm..hala şokundann çıkamadımmm bütün vücudum titriyor halaaaa.....eşimi aradım karabasan dediii...24 yaşımdayımmmmm ilk defa böle yaşadımm bidaha uyurmuyumm bilemiyorummm.....araştırıyorum şimdi netten gerçektenn karabasanmışş...uyku felciymişşş...bakın bunu buldumm aynende böyle oldu..uyandığıma eminimm elimi kaldırdım kalmadııı....allahım kimseye yaşatmasınnn.....
Uyku felci, beyin REM durumundan tamamen uyanık duruma geçse de, beden felcinin devam etmesi durumunda oluşur. Bu durum, kişinin bilincinin tamamen açık olmasına rağmen hareket edememesine sebep olur. Ayrıca bu durum ile birlikte hypnagogic halisünasyonlar olabilir.
ceco..mery...tomurcukk şimdi bizde yarışa start verdik dimii...bana bi mesaj gelmiş özeldenn 7. takım cuma yarışması grubumuza katılabilirsin diye..orayla buranın farkı nekii??ben buraya çook alıştımm yaa bide kilolarımızz yakın iyi kamçı oluyorr...şeytann geç onu geç onu diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?