Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

allah allah ben bilmiyordum canım demek 4 kiloda fark ediyor . 67 olmaya 8 kilo var ama 4 değil o zaman bu tıp yanlış biliyor :) benim basenlerim biraz geniş sanırım ondan oluyor bu durum :) bende 55ken 36yı zar zor giyiyordum öyle rahat olmuyordu etek olurdu ama pantolon olmazdı hatırlıyorum .
ay bir an önce vermek ve kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan çok sıkıldım ya....
eski halime dönmek istiyorum ,2. dönem çocuklarla beden eğitimi yaparken çılgınlar gibi koşmayı düşünüyorum :))))
her taneffüs oyun oynasam onlarla süper olur sağa sola koşturmaktan tığ gibi olurum valla

:86::86:

derimcim geçmiş olsun naz kizimiza daha iyidir insallah şimdi
kız ceco yarış yapalım demissin 2grup ama adil olmaz biz artık gr gr veririz cnm
ben bu gün 50 dak yürüdüm +50Toplam100dakkk

sen dert etme canım ben arayı kapatırım :)))

aaayyyyyyyyy meryy hiç sorma yaa çoook kötüyydüüüüüü....ben kimsedende duymamışımm bilmiyorumm..karabasan duymuşumda kabus gibi bişi sanıyordum megerse öle değilmişşş....yemin ediyorumm öldüm sandım...dedim ben öldümm kendimi görüyorumm kıpırdayamıyorumm kalp atışımı hissediyorumm ama kıpırdayamıyorumm..araştırdım uyku felciymiş o durum bilinç açıkmışşş ama hareket edemezmişsinn....ayy yine fena oldum anlatıncaa...kızz bende öyleyimm...eşim işe gidiyorr ohh sen git yat şimdi derr...ben tırsıyorum bi başımaaa....tv karşısında sızıyorsammm sızıyorumm...ama o yatak odasındaa eşim gittikten sonra ne zaman yatsamm acayipp şeylerr oluyorr yaaaa....bugünküde ilk oldu hiç uyuyamıcakmışım gibi geliyor şimdi....allah kimseye yaşatmasınn...ama artık biliyorum böle bişi olduğunu bugünki kadar korkmam sende korkmaaa...dualarını oku öyle yat canımm...

bu ayın 14ünde kardeşim türkiye'ye geliyor ve birkaç gün sonra bana ,beni farklı görmesi için tekrar bir start veriyorum o gelene kadar artık ayın kaçı olursa kaçamak falan yok, o gelince yapacağım kesin :)

Kizlar kalkiyorum ben
Biraz leslie yapayim bakalim bu hafta firsat buldukca spor yapmaya calisicam. Bu sabah tartildim hala ayniyim Cumaya kadar 1 kilo vermeliyim en azindan :26::26::26:
sportmen arkadasım benm.. valla bravo
bu arada avatar resmine bayılıyorum o kız aynı banamı benziyor nee
ayy ne güzel bir hikaye.. ben ve burdaki bir kaç arkadasımda bebegimiziçin kg vermek istiyoruz..
Allah bebegine saglık sıhhat,bize de birer bebek versin inşallahhh
kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
canımt bende gecen hafta sordum diyetsyenime.. dedi tursu tuzlu oldugu için verilmez diyette.bu sefer su tutar ödem yaparsın ve tartıda verdigini göremezsin. ama abartmandan hafta da 1 2 den bsey olmazmıs..
Canım kalorisini bilmiyorum ama tuzdan dolayı vücutta su tutabilir ödem yapar tartıda fazla çıkabilirsin.Sen yinede bi araştır ben sadece mantık yürüttüm
çok mantıklı bir mantık yürütmüşsn tatlım
asuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)
ohhhh afiyet olsunn... özlemcim boyun kaç senin?
hani 4 kg vernce ben 1 beden incelemem gbi demişsinya ondan merak ettim..
aslında bende hep 1 bedeni 5 kg sanırdım öyle bişe duymustum :26::26:
canım biz de basladık tabi.. bildirimlerimizi cuma yapalım diyoruz.
evet öyle bir msj bana da gelmişti ama bende senn gbi düşündüm buraya alıstım çok..
birde uzun süre sitede zaman geciriyorum günlük ama anca buraya yetişiyorum..
burası bize yeter bence

tamam tatlım artık hiç aksatmam dualarımı..ayhh ne kötü dimi kocişle beraber sabah 7de o sıcak yataktan cıkmak..
hadi o çalısıyor bende evde ya uyuyamıyorum ya da dedigin gibi koltuk üstlerinde,tv karsılarında..
ama bak sakın böyle hep olacak diye düşünme,uyuyacaksın tabi..kendini o tarafa yönlendirme..
tamam korkmayalım artık madem sende korkmuyacaksın

yeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
ablacım sen,nde umarım allahım gönlünden ne geçiyorsa olsun bu yıl senin yılın olsun
o flimden ben bile etkilenmiştim ya maya takviminde gerçekten var
oda birşeymi ertesi günde nefes alamıyacak midem bulanacak kadar yedim ağzım hiç durmadı hiç tüm aklına gelen aburcuburlardan paket paket yedim

maşşallah ibre artık yüzübne gülüyor,

çok hoş canım sağol

ben bu yarışta yoktum ama listede varım banu anlamadım

valla bende midem bulananana kadar yedim yedim yedim

ince bir dilim yaşpasta yedim artık biri beni durdursunnnnnn
sıkma canını sen çok az kaçamak yapıyorsun bukadar kiloya hakkındır

geçmiş olsun biraz dinlenebilsen aslında

aa bren girmemiştim yarışa ama bendemi varım
olayım bakalım bende aslında iyi olur
istersen buraya yazmanın dışında özeldende atalım sana senin işin kolyalaşır

yürüyüş iyi gelir ama bu stersle kilo vermen zor ablam sters şişiriyor insanı

çok güzel
geçmiş olsun canım umarım ciddi birşeyi yoktur
sallamaktan daha iyi yanında yatmak
çok güzel umarım sorunsuz hedeflerin gerçekleşir
artık kurtulalım şu kilolardan

yok çok değil rahat rahat verilir

çok mu olmuş canım ya:26: ahanda kilo vereceğim derken almayayım fasulye zaten şişirir
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık susuz kurufasulye(suyundan almadım hiç)

çok mu olmuş sence canım?
4 kaşık kuru 1 köfte eder
ortalama 3 köfte yemen gerekir dolayısıyla az bile

boydan fark olur kişiye göre değişir
ben 60 kilo iken 36 bedene giriyordum
65 iken38 giyerim
şimdi 44 giyiyorum bolluğuda var

Selam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün çok şükür güzel geçti beslenmem kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım yarış başladı :122: ona göre yediklerimize dikkat edelim ki daha çabuk dipcik gibi olalım

Bende katılmak istiyorum Beni de dahil ederseniz sevinirim yırışarak daha iyi vereceğimi düşünüyorum

Ne demek seve seve :122: dediğin gibi arada bir yarış olunca biraz daha zevkli ve başarılı olabiliyoruz
İnşallah hepimiz hedeflerimize bir an önce ulaşırız yarış sonuçta sadece motivasyon

günaydın kızlar bu yarışa bende katılırım belki hırslanıp kilo veririm

Tabiki ne demek seviniriz bizim grup baya bir kalabalık olucak herhalde :122: ama bence daha da kalabalık olabilir :122:
İnşallah hep birlikte güzel kilolar vericeğiz.

Banu cum kabul ederseniz bende katılmak isterim yarışınıza.Böyle bi hırsa ve motiveye istiyacım var.Şartlar nedir?Ne zamana kadar yapılcak ve hedef nedir tatlım ?

Kabul edermisiniz ne demek canım ettik gitti hadi hayırlı olsun inşallah güzel kilolar veririz hepbirlikte :122:
Geçen cuma bildirilerimizi başlangıç olarak baz alıyoruz ve Ocak ayının sonunda bakıcağız bakalım bir ayda kim daha fazla vermiş Yani değişiklik yok cumadan cumaya bildirim yapacağız inşallah ondan sonrada bakalım kim daha azimli ve iradeli cıkıyor

çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa

Özlemciğim çok geçmiş olsun inşallah kabızlığın bir an önce düzelir kayısı inşallah işe yaramıştır

canım ellerine sağlık. maşallah bana 4.7 kilo vermişim. vayy be hiç ummazdım
bu arada 90 lara veda ettim ama benide alın yarışmayaaa.

Tamamdır şekerim aldık gitti

saol tomurcuk

cecoooooooooooooo beni de ekle listeye

Seve seve canım inşallah hepimize bol eksili bildirimler olarak geri döner ve motivasyonumuz tavan yapmış olarak devam eder

Allah Bebişini Analı babalı büyütsün İnşallah hedeflediğin kiloyada inersin yada inmişsindir
Bu arada aramıza hoşgeldin

İnşallah hedeflediğin herşeyi yaparsin ve istediğin her şeyede ulaşırsın
Darısı bizlerinde başına

Kıpraşma sakın ASlında bildiğim kadarıyla pek fark yok tek farkı o takimlara birbirlerine karşı da yarışıyor diye biliyorum.
Bencede artık şeytan bizi geç onu diye kamçılasın senelerce hep ye onu diyordu bundan sonra bizim için geç onu cümlesi kamçı olsun İnşallah hepimiz güzel kilolar vericeğiz sonuçta hem haftalık bildirimlerde derece yapmak var hemde aylık

Son düzenleme:
Şimdilik Ocak yarışında +90lıklardan olanları bir yazayımda sonra eksik olan varsa uyarsın beni

Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz )
mmery
İlknur83
WAW
ayşe_c52
dermanabla_7
fadime02
tomurcukkk
yst38

Varsa eksik biri söyleyin eklerim seve seve

cuma cumartesi iki gün sürekli yedim herşeyden birsürü sanki birdaha yemek yiyemiyecekmiş gibi artık midem bulanmaya başlayana kadar,
vee ilk defa 2100 gram artıya geçtim
yok birdaha böyle yapmam yokkkkk

:86::86:

derimcim geçmiş olsun naz kizimiza daha iyidir insallah şimdi
kız ceco yarış yapalım demissin 2grup ama adil olmaz biz artık gr gr veririz cnm
ben bu gün 50 dak yürüdüm +50Toplam100dakkk

Güzelim daha önce verdiklerinize sayın o zaman
Şaka şaka Rabbim nazardan saklasın
Maksat zaten sadece biraz gaza gelip motive olabilmek yoksa hepinizi çok seviyorum ve aman biz verelim onlar vermesin diye bir rekabet asla olamaz. Merak etme bizim grupta ben varken zaten dengelenir rekabet oluşumu
Hepimiz elimizden geleni yapalımda şu kilolardan kurtulalım gerisi boş nasılsa

hem sen fıstık gibi olmuşsun daha nereye vercen

ben bu yarışta yoktum ama listede varım banu anlamadım

Canım ya o zaman bir sürü kişi bende varım bende varım dediği için topikteki herkesi eklemiştim sadece beni katma diyenleri silmiştim listeden ama sonra tabi konusu olmayınca sende kalmışsın
Bayada güzel kilo vermişsin

Acemilik canım sonuçta ilk kez yaptım liste işini

yok canım olsun ne olacak ben sadece yarışta olanların sırasını alırım diye dedim
ellerine sağlık uğraşmışsın

hahahh bende varım... teşekkürler cecoşşşş seni seviyorummm

sen,n küçük kız nasıl banu

İyi çok şükür gribi geçti şimdi bir tek şımarıklığıyla uğraşıyoruz Cadı bütün şirinliğini kullanıyor istediği olsun diye
Bayada dillendi cadı babasına ve ablasına adıyla hitap ediyor artık iştahı da çok açık maşallah yetiştiremiyoruz dolapta ne bulsa mama diye eline alıyor hatta geçenlerde buzdolabında damla çikolatası kutusunu gördü hemen elini daldırdı şimdi ne zaman dolabı açsam oraya bir elini daldırıyor iki tanede olsa alıyor
Kızınca küçük emrah gibi boynunu büyük ablasına kaçıyor cadı

bende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan bu
keşke dinlenebilsem canım ama bebişle çok zor inan
canım sen hiç merak etme az önce 3-4 kaşık daha kuru,2-3 kaşık daha pilav yedim allahım ne oldu bana ya,yetmedi 1 dilim yaşpasta yedim öyle ince dilim falanda değildi...
44 bana tam oluyor bol falan değil senin boyun benden uzun mu?
canım hala bir faliyet yok hayır o kadar yiyorum ama tık yok valla az yerken daha iyi daha sağlıklıydım şimdi uyukluyorum tembek tembel ya hep yemeyeceğim bu son diyor sonra yine saldırıyorum regl yaklaştıkça bana geliyorlar offffffff
cuma cumartesi iki gün sürekli yedim herşeyden birsürü sanki birdaha yemek yiyemiyecekmiş gibi artık midem bulanmaya başlayana kadar,
vee ilk defa 2100 gram artıya geçtim
yok birdaha böyle yapmam yokkkkk
bende artıdayım ya
İnsallah cnm senden çok umutluyum
artık ben benden umutlu değilim (( şu regl geçseydi hayırlısıyla

canım 165-66 falan benim boyum yani öyle selvi değilim ama kısada değilim. ne bileyim eski kilolarıma göre hesapladığımda öyle oluyor benimde kafam karıştı çünkü...
baktım bende kimi 5 kimi 6 kimi 7 bile diyor :) ama tıp 4 diyormuş umutçum öyle dedi....

iyi akşamlar
banu,özlem,meryem nasılsınız
bu arada özlem senin tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını öğrendim topiğine biraz göz attım rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı ömürler versin

HOşgeldin canım
Sağol iyim şükür bu aralar İnşallah bende regl dönemi sapıtmam tek korkum o dönem kilo almak zaten sonrası ve öncesi de benden zor gidiyor o yüzden ödüm kopuyor ama şimdilik yok bir kriz belirtisi :122: ki benimde haftaya falan olmam lazım herhalde

hoş bulduk canım iyi olmana sevindim
benim adet dönemim bir hafta oldu biteli almıyorum kilo ama veremiyorumda sanki kaç gündür aynı kilodayım herkez diyetin ilk haftalarında fazla gider kilo diyor ben sadece 2900 gram verebildim ben yeterli bir diyet yapmıyorum galiba ekmeği azaltmak yetmiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…