Sen de sağol canım :) Akşam geç yatmak en büyük sorun, hem akşam uzun oluyor hem geç kalkıyorum (kızı gönderip yattığım için), bütün metabolizma alt üst oluyor. Bugün çok direndim erken kalkmak için ama oğlan uyuyakalınca ben de uyumuşum 11.00'e kadar( Gece 3.00'ü geçiyordu yattığımda...
Sen çok yürüyorsun, şanslısın o bakımdan :)
Yok canım ne kusuru. Ben de dün yediğimi unutuyorum. Evet 4 kilo=1 beden, aldığın zaman da verdiğin zamanda :)) Ve 67 kilo olsan 40 beden giyersin, olduğun zaman hatırla bu günü :)) Tabii ki vücut tipi etkili olur, kiminde yapısal olarak kalça dardır, kiminde normalden geniş, ince bel-kalın baldır, basen vb. etki edebilir. Ben 55 kilo iken rahatlıkla 36 beden giyebiliyordum, hatta 57-58 iken bile 36'ya giriyordum, azıcık zor kapansa da :)
Bence sen yanlış hatırlıyorsundur, literatür dışı olduğunu hiiç sanmıyorum. Çünkü benden 4 kilo kadar zayıfsın 44 giyiyorsun, ben de 46 giyiyorum, (büyük kalıplı mağazalarda 44 bile oluyor), aynı kilolarda aynı bedenleri giymişiz işte)
Teşekkürler arkadaşlar, hep beraber veririz inşallah. doğa3 hiç de ütopik olmaz canım, ayda 3 kilo ortalamasını tutturabilelim yeter. Bunun için ilk aylarda biraz daha fazla (ayda 4 kilo gibi) verebilirsek sonradan daha zor verdiğimiz, ayda 1-2 kilo verdiğimiz zamanı telafi edebiliriz diye düşünüyorum :)
:86::86:
derimcim geçmiş olsun naz kizimiza daha iyidir insallah şimdi
kız ceco yarış yapalım demissin 2grup ama adil olmaz biz artık gr gr veririz cnm
ben bu gün 50 dak yürüdüm +50Toplam100dakkk
ayyy yaa çok kötü... geçmiş olsun canım..inş bir daha göstermez Allah..
bnde sabah 7de gönderdm eşimi yataga gittim ama nasıl korkuyorum bir bilsen..
tıkırtılar duyuyorum,hava karanlık aklıma kötü şeyler geliyor birde gecenlerde toztoprak arkadasımızdı sanırım.o demişti karabasan geldi bana kulaklarım uguldadı falan diye aklıma hemen o geldi.. Ayy sanki uyusam bana da gelecek öyle hissettm.. kalktım duaları okudum..
hava aydınlandı anca öyle uyudum..9 olmustu sonra kalkışım 12yi buldu..
yani ben bu sabah bunun korkusunu yasamısım,sense gercegini..:26::26::26:
sen dert etme canım ben arayı kapatırım :)))
sportmen arkadasım benm.. valla bravoKizlar kalkiyorum ben
Biraz leslie yapayim bakalim bu hafta firsat buldukca spor yapmaya calisicam.Bu sabah tartildim hala ayniyim Cumaya kadar 1 kilo vermeliyim en azindan :26::26::26:
ayy ne güzel bir hikaye.. ben ve burdaki bir kaç arkadasımda bebegimiziçin kg vermek istiyoruz..21 yasinda idim, 103 kiloya kadar cikmistim. cok kiloluydum cok denedim kg vermeyi, verdigim gibi aldim, kilo vermek gercekten cok zordu. okadar diyet yapmama ragmen basaramadim.. bidebi baktimki hamile kalmisim, ve hamileligimden cektigim bulantlardan dolayi hamileligim ilk 2 ay boyunca surekli kusmalardan bir an 14 kilo verdim sonra hamileligimde sadece 4 kilo aldim. kizim zaten 3.5 kilo dogdu, ona almisim, bide vucuttaki gebelik suyu imis vucuttan akan kan imis derken bide baktimki dogumdan sonra 10 kilo daha vermisim hic diyet yapmadan. ancak sutum hemen kesildi o ayri.
canımt bende gecen hafta sordum diyetsyenime.. dedi tursu tuzlu oldugu için verilmez diyette.bu sefer su tutar ödem yaparsın ve tartıda verdigini göremezsin. ama abartmandan hafta da 1 2 den bsey olmazmıs..kızzlarrrr....diyette turşunun yeri nedirrr.....:44::44:yani salatalık lahana...yağ yok bişi yok sadece tuzzzz??kalorisi çoook fazlalaşırmıı???
çok mantıklı bir mantık yürütmüşsn tatlımCanım kalorisini bilmiyorum ama tuzdan dolayı vücutta su tutabilir ödem yapar tartıda fazla çıkabilirsin.Sen yinede bi araştır ben sadece mantık yürüttüm
ohhhh afiyet olsunn... özlemcim boyun kaç senin?asuuuu geçen hafta aklıma soktun bende bugüne pişirdim kuruyu :))) kurufasülye ve pilav yedim birde tarhana çorbası :)
canım biz de basladık tabi.. bildirimlerimizi cuma yapalım diyoruz.ceco..mery...tomurcukk şimdi bizde yarışa start verdik dimii...bana bi mesaj gelmiş özeldenn 7. takım cuma yarışması grubumuza katılabilirsin diye..orayla buranın farkı nekii??ben buraya çook alıştımm yaa bide kilolarımızz yakın iyi kamçı oluyorr...şeytann geç onu geç onu diyor
aaayyyyyyyyy meryy hiç sorma yaa çoook kötüyydüüüüüü....ben kimsedende duymamışımm bilmiyorumm..karabasan duymuşumda kabus gibi bişi sanıyordum megerse öle değilmişşş....yemin ediyorumm öldüm sandım...dedim ben öldümm kendimi görüyorumm kıpırdayamıyorumm kalp atışımı hissediyorumm ama kıpırdayamıyorumm..araştırdım uyku felciymiş o durum bilinç açıkmışşş ama hareket edemezmişsinn....ayy yine fena oldum anlatıncaa...kızz bende öyleyimm...eşim işe gidiyorr ohh sen git yat şimdi derr...ben tırsıyorum bi başımaaa....tv karşısında sızıyorsammm sızıyorumm...ama o yatak odasındaa eşim gittikten sonra ne zaman yatsamm acayipp şeylerr oluyorr yaaaa....bugünküde ilk oldu hiç uyuyamıcakmışım gibi geliyor şimdi....allah kimseye yaşatmasınn...ama artık biliyorum böle bişi olduğunu bugünki kadar korkmam sende korkmaaa...dualarını oku öyle yat canımm...
ablacım sen,nde umarım allahım gönlünden ne geçiyorsa olsun bu yıl senin yılın olsunyeni yıl hepimize sağlık,umut,huzur,mutluluk ve kısmetle gelsin..rabbim hayırdan ne varsa onu versin..şansımız açık olsun.dilerim herkesin gönlündeki dileği gerçekleşir.hepinize sonsuz teşekkürler..
o flimden ben bile etkilenmiştim ya maya takviminde gerçekten varSevgili arkadaşlar,can dostlarım..
2012 umarım hepimize sağlık,huzur,bereket getirir .
Allah ağız tadımızı bozmasın..
Hepimiz hayırlısıyla hedeflediğimiz kilolara varırız inşallah ,yada yarılarız.:)))
Ülkemiz içinde kavgasız,gürültüsüz,doğal afetsiz barış dolu günler görmek dileğiyle hepinize sevgilerimi sunuyorum üstüne birde öpüyorum..:)
--------------
2012 diye bir film var biliyorsunuz ondan acaip etkilenmiş kızım..
İnşallah kıyamet kopmaz deyip duruyor canım benim..
Bende Allahtan başka kimse bilmez dedim..Sonuçta ilgi çeksin,izlensin diye film yapıyorlar dedim...
oda birşeymi ertesi günde nefes alamıyacak midem bulanacak kadar yedim ağzım hiç durmadı hiç tüm aklına gelen aburcuburlardan paket paket yedimgirersin canım ya senin neyin eksik sanki aşkolsun ,azcık tut olur bence ..
canımsın ya keşke gelebilsem ahhhh
ama nilüşüm ne yapayım o uydu oraya, nazım hikmet bana kızmaz değil mi :))) ya da edip akbayram :)))
sağol canım sende süpersin... benim süperliğim süper starla aynı gün doğmuşuz oradan geliyor :))))
sağol canım benim
hem o şeker var hemde limon :) erzurum'a gittiğimizde nerede çay istesek bu ikili geliyordu normal şeker yoktu desem yeriydi :) ama orada en güzel yer taş han diye bir yer şu meşhur oltu taşları ile yapılan takılar ayy tam bizlik ya :)))
alkışşşşşş kızımaaaaaaaa :))))
:))))
kesinlikle
bizde seni seviyoruz ablacım :)
aboooooo valla sen tam sapıtmışsın :)))) bende ne çok yedim diyordum allahım nasıl yedin o kadar şeyi :) yeniyıldada yersek bak fena olur hani nasıl girersen öyle devam eder derler ya :)))
o ordu hala benim içimde sabahtan eşim gelirken sen bugün izinliyim deyince kır pidesi ve simit getirmiş,bende 1 kır pidesi ve 1 simiti hüplettim kahvaltlıklarla :) oyyy bugün nasıl biter bilmiyorum :)
afiyet olsun canım ,bu arar herkes yiyor :)))
maşşallah ibre artık yüzübne gülüyor,merhaba
bugün hafta sonu birde yılbaşı pek kimse olmaz herhalde ama ben buralardayım
kahvaltıyı 11 gibi yaptık
2 yumurta ceviz az fındık ve badem bol peynir çeşitleri 5 zeytin bolda roka yedim
akşam da balık olacak büyük ihtimalle fırında yapacam onuda bol salatayla yerim
bugün 79.5 gördüm çok mutlu oldum ibre eksiye geçmeye başladı şükür bu da bana azim verdi
gün içinde yürüyüş ya da leslie yaparım herhalde
çok hoş canım sağolMerhaba Arkadaşlar,
Yemeklerimi dünden hazırladım, aslında kutlamamı da dünden yaptım, bugün sakin sakin evde oturuyorum :)) Akşam üzeri annemlere uğrayıp çocuklarla yeni yıl yemeği yeriz beraber, ben hafif yerim çünkü evde de sofra kuracağım. Sonra eve geçip çocuklarla -belki gece gelecek kayınbiraderim ve nişanlısı ile- yeni yıla gireriz. Bizde böyle sakin bir program var, umarım herkesin keyfi yerindedir, güzel bir akşam geçirir.
Hepimize; çocuklarımızın yüzünün hep güldüğü, alelerimizin sağlıklı, huzurlu, keyifli olduğu mutlu bir yeni yıl dilerim. Ve deee topiğimizdeki herkesin ennnnn azzzz kilosunun %20'sini sağlıkla kaybettiği bir yıl olmasını diliyorum :)))
http://ak.imgag.com/imgag/product/p...el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1
ZARFI ACMAK ICIN PULA TIKLAYIN
EN BÜYÜK KARTOPUNA TIKLAYIN
KARTOPLARI COK AGIR.
ONLARA YARDIM EDIN ÜST ÜSTE KOYMAK ICIN,
SONRA KARDANADAMA TIKLAYIN VE SEYREDIN
ben bu yarışta yoktum ama listede varım banu anlamadımEvetttt kızlar heyecanla beklediğiniz Yılbaşı Listesini yayınlıyorum :122: :122: :122:
Yani Yılbaşı Listesinin Sıralaması;
1. TozToprak ------ 7 Kg
2. İlbatum -------- 6.7 kg
3. Yasemenn ----- 4.9 kg
4. Yst38 --------- 4.7 kg
5. İlknur83 /
3meleğimvar----4 kg
6. Ece78 ---------3.8 kg
7. Tebessüm77 --- 3.2 kg
8. Ayşe_c52 ----- 3 kg
9. ceco34/
TrulyScrumtios -- 1.4 kg
10. Derin --------- 1.2 kg
11. Efsunlu/
Profit ------- 0.9 kg
12. Banu145145/
Asumanzeynep-- 0.7 kg
13. Yağmurgözlü -- 0.5 kg
14. Saferan -------0.2 kg
15. Semiran/
Umutt ------( + ) 0.5 kg
16. Gulam ------- ( + ) 1 kg
17. Toksin ------- ( + ) 1.2 kg
18. Fadime02 ------ ( + ) 2.7 kg
Buda ilk 3e giren kızların kupaları
Her hafta taç almaya alıştınız bir tanede kupanız olsun ama dimi
Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236 Eki Görüntüle 318236
Bir saattir karı koca birlik olduk asıl Excelde yaptığım listeyi eklemeye uğraştık ama devamlı sorun cıktı formatını kabul etmediartık böyle idare edin kızlar ama söz ilk fırsatta bugün onu beceripte ekleyeceğim birazdan kPnin mezarına gidiceğimiz için ara vermek zorunda kaldım:26: kusura bakmayın
valla bende midem bulananana kadar yedim yedim yedimMErhaba sevgili topik:))
Yemeyenelerin önünde saygıyla eğiliyorum. ben bir an patlayacak gibi oldum dün gece..Artık midem nasıl gerildiyse..
Fenaydım yani..Sabah eşimin yaptığı omlet in kokusuyla uyandım midem bulandı kokuyu duyduğumda nasıl toksam artık..Ama yinede yedim tabii..
Bugünde böyle geçsinde yarın artık normal yeme düzenine geçmem gerek yoksa fena olacak .:)))
Çok güzel dinlendim bugün dün bayağı yoruldum..bir yığın şey hazırladım yalnızdık ama çok eğlendik.gündüz bir ara dışarı çıktım eksik olanlar vardı geldiğimde kızım ve oğlum evi parti havasına çevirmişler..Salonun her tarafına çiçek böcek yazılar, balonlar şişirmişler..
Oğlum nasıl seviniyor ama..:)))) Kızım birde giydirmiş onu miss gibi..:))
Gece kendi aramızda eğlendik işte maksat eğlence olsun..:)
Sonra bir buçukta uyuduk...
sıkma canını sen çok az kaçamak yapıyorsun bukadar kiloya hakkındırince bir dilim yaşpasta yedim artık biri beni durdursunnnnnn
geçmiş olsun biraz dinlenebilsen aslındabu arada benim belim yine tutuldu tam iyileştim ütümü yaparım derken
sabaha karşı oğluşuma bakayım diye kalktım yatınca nasıl bir ağrı artık nasıl bir can havliyle kalktıysam, 2 saat falan yattım ama fayda etmedi ,evdede kas gevşetici yok ,ağrı kesici içtim evde bengay buldu eşim onu sürdü ,biraz daha iyi ama hala kötü normale göre(((
ütüm kaldı ,allahtan cuma evi temizlemiştim ama yine ister tabi artık salıya iyileşirsem yaparım ,inşallah
aa bren girmemiştim yarışa ama bendemi varımevet yarış var toksin düzenledi ama kilosu yakın olanlarla toksin,ben,asumanzeynep ve sanırım tebessüm :)
aslında 90lı kilolarda olup yarışmak isteyenler vardı dün ,sen yaparım liderlik dersen sende onları örgütle nasıl olur yapabilir miisn?
istersen buraya yazmanın dışında özeldende atalım sana senin işin kolyalaşırEce'ciğim cuma takımlarıda dediğin 100 de sistemiyle hesaplanıyor..
Ama onlar için mantıklı çünkü 10 dan fazla takım var ve birbirleriyle yarışıyor..
Bizim sistem açıkçası iyi böyle hem daha basit..
ÖZel mesajla kilo bildirimini bir ara burasıda öyle yapıyordu ama sonra topiğe yazılsın herkes görünce daha çok gaza gelir falan denildi..
bilemiyorum istenirse özel mesajda olabilir...
bu şekil daha zevkli gibi kim kaç kilo vermiş, kim almış..
yürüyüş iyi gelir ama bu stersle kilo vermen zor ablam sters şişiriyor insanıiyi sayılırım..sizlerden ayrı kalamıyorum.bugün anneme geldim..sabah kaynımla annem adanaya gidecek.biraz sonrahazırlık yapacağım.anneannem çok hasta.
yaş da 84..ben ömeri yani eşimi bırakamıyorum.kaynımda 50 gündür burda.ailesini görecek.bölye çözüm bulduk.ben yine hergün hastaneye gideceğim..
günde ortalama 5 km yürüyorum.ama bir gram aynamadı.faydası daha rahat yürüorum..hepinize sevgiler..
çok güzelArkadaşlar,
Kızımın okulundan yeni yıl dileği olarak Can Yücel'in bir şiirini göndermişler, ben de çok severim, oradan kopya çekerek ben de arkadaşlarımla paylaşmak istedim :)))
Yeni yılda;
Öyle sabah uyanır uyanmaz yataktan fırlama
Yarım saat erkene kurulsun saatin
Kedi gibi gerin, ohh ne güzel yine uyandım diye sevin..
Pencerini aç, yağmur da olsa, fırtına da olsa nefes al derin derin
Yüzüne su çarpma, adamakıllı yıka yüzünü serin serin
Geceden hazır olsun, yarın ne giyeceğin
Ona harcayacağın vakitte bir dilim ekmek kızart
Çek kızarmış ekmek kokusunu içine
Bak güzelim kahvaltının keyfine..
Ayakkabıların boyalı olsun, kokun mis,
Önce sana güzel gelsin aynadaki siluetin
Çık evinden neşeyle, karşına ilk çıkana gülümse, aydınlık bir gün dile
Sonra koş git işine, dünden, önceki günden,
Hatta daha da eskiden yarım ne kadar işin varsa hepsini tamamla,
Ohhh şöyle bir hafifle
Bir güzel kahve ısmarla kendine, seni mutlu eden sesi duymak için alo de
Hiç işin olmasada öğle üzeri dışarı çık
Yağmur varsa ıslan, güneş varsa ısın, hatta üşü hava soğuksa
Yürü, yürürken sağa sola bak, öylesine değil, görerek bak
Çiçek görürsen kokla, köpek görürsen okşa, çocuk görürsen yanağından makas al..
Sonra,şöyle bir düşün, kimler sana yol açtı, sen çok dar da iken kimler seni ferahlattı, hani kapını kimsenin çalmadığı günlerde kimler kapını tıklattı? Ne kadar uzun zamandır aramadın onları değil mi?
Hadi hemen uğrayabilirsen uğra, arayabilirsen ara
Hatırlarını sor, öyle laf olsun diye değil, kucaklar gibi sor..
Bu sadece onların değil, senin de yüreğini ısıtacak, yüzünde güller açtıracak..
Günün güzeldi değil mi? Akşamın da güzel olsun.. Yemeğin ne olursa olsun,masanda illaki kumaş örtü olsun..
Saklama tabakları, bardakları misafire
Sizden ala misafir mi var bu dünyada
Ailecek kurulun sofraya, öyle acele acele değil, vazife yapar gibi hiç değil,
Şöyle keyife keyif katar gibi, lezzete lezzet katar gibi, eksik bıraktıklarını tamamlar gibi tadına var akşamının..
Gece evinde, dostların olsun
Sohbet mezen, kahkahan içkin olsun..
Arkadaşım, hayat bu daha ne olsun?
Ama en önce ve illa ki sağlık olsun!
geçmiş olsun canım umarım ciddi birşeyi yokturmutlu yıllar herkeze...
artık giremiyorum topiğe çok fazla kızımı ayağımda salalayıp uyutuyordum sonra geçiyordum pcnin başına bir haftadır ayakta sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum ama ondan önce uyuyup gidiyorum...
yılbaşında bendeydik çok koşturmalı geçti okadar yaptığım cici mamalara karşı koydum ama rus salatasına iç pilava ve pastaya dayanamadım ,birde sarma....çok aşırı yemedğim halde artı bir olarak döndü bana...
bu sanbahda kızım 6da kusmayla uıyandı ama sonra yine uyudu sabah kalktığında kusmadı bir daha öğlen birşeyler yediriyordumki hep yediklerini çıkardı tekrar hemen hastaneye gittik idrar tahlili istei bir türlü yapmadı çıkar çıkar diye ağklayıp durdu a önce geldik hastaneden şimdi uyuyor yine taktım idrar torbasını inşallah yaparda götürürüz...gerçi yarım saatde götürmek lazımmış uykusunu bölmem gerekecek heralde...
çok güzel umarım sorunsuz hedeflerin gerçekleşirYeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
yok çok değil rahat rahat verilirkurallarını çalıyorum izninle hazirana kadar(kalın kıyafetden inceye geçiş zamanı diye)79 kilo desem benim için çok ütopikmi olurki?5 ay 94 diyelim şu an94-79=15/5=3 yani ayda 3 kilo eder hadi gazamız mübarek olsun
4 kaşık kuru 1 köfte ederçok mu olmuş canım ya:26: ahanda kilo vereceğim derken almayayım fasulye zaten şişirir
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık susuz kurufasulye(suyundan almadım hiç)
çok mu olmuş sence canım?
allah allah ben bilmiyordum canım demek 4 kiloda fark ediyor . 67 olmaya 8 kilo var ama 4 değil o zaman bu tıp yanlış biliyor :) benim basenlerim biraz geniş sanırım ondan oluyor bu durum :) bende 55ken 36yı zar zor giyiyordum öyle rahat olmuyordu etek olurdu ama pantolon olmazdı hatırlıyorum .
ay bir an önce vermek ve kurtulmak istiyorum artık şu kilolardan çok sıkıldım ya....
eski halime dönmek istiyorum ,2. dönem çocuklarla beden eğitimi yaparken çılgınlar gibi koşmayı düşünüyorum :))))
her taneffüs oyun oynasam onlarla süper olur sağa sola koşturmaktan tığ gibi olurum valla
Bende katılmak istiyorum Beni de dahil ederseniz sevinirim yırışarak daha iyi vereceğimi düşünüyorum
günaydın kızlar bu yarışa bende katılırım belki hırslanıp kilo veririm
Banu cum kabul ederseniz bende katılmak isterim yarışınıza.Böyle bi hırsa ve motiveye istiyacım var.Şartlar nedir?Ne zamana kadar yapılcak ve hedef nedir tatlım ?
çok fena artılardayım ama şu da var 3 gündür tıka basa yememe rağmen kabızım neden ya ,geçen hafta hiç sorun yaşamamıştım oysa
canım ellerine sağlık. maşallah bana 4.7 kilo vermişim. vayy be hiç ummazdım
bu arada 90 lara veda ettim ama benide alın yarışmayaaa.
saol tomurcuk
cecoooooooooooooo beni de ekle listeye
21 yasinda idim, 103 kiloya kadar cikmistim. cok kiloluydum cok denedim kg vermeyi, verdigim gibi aldim, kilo vermek gercekten cok zordu. okadar diyet yapmama ragmen basaramadim.. bidebi baktimki hamile kalmisim, ve hamileligimden cektigim bulantlardan dolayi hamileligim ilk 2 ay boyunca surekli kusmalardan bir an 14 kilo verdim sonra hamileligimde sadece 4 kilo aldim. kizim zaten 3.5 kilo dogdu, ona almisim, bide vucuttaki gebelik suyu imis vucuttan akan kan imis derken bide baktimki dogumdan sonra 10 kilo daha vermisim hic diyet yapmadan. ancak sutum hemen kesildi o ayri.
Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
ceco..mery...tomurcukk şimdi bizde yarışa start verdik dimii...bana bi mesaj gelmiş özeldenn 7. takım cuma yarışması grubumuza katılabilirsin diye..orayla buranın farkı nekii??ben buraya çook alıştımm yaa bide kilolarımızz yakın iyi kamçı oluyorr...şeytann geç onu geç onu diyor
:86::86:
derimcim geçmiş olsun naz kizimiza daha iyidir insallah şimdi
kız ceco yarış yapalım demissin 2grup ama adil olmaz biz artık gr gr veririz cnm
ben bu gün 50 dak yürüdüm +50Toplam100dakkk
ben bu yarışta yoktum ama listede varım banu anlamadım
Canım ya o zaman bir sürü kişi bende varım bende varım dediği için topikteki herkesi eklemiştimsadece beni katma diyenleri silmiştim listeden ama sonra tabi konusu olmayınca sende kalmışsın
Bayada güzel kilo vermişsin
Acemilik canım sonuçta ilk kez yaptım liste işini
Şimdilik Ocak yarışında +90lıklardan olanları bir yazayımda sonra eksik olan varsa uyarsın beni
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz)
mmery
İlknur83
WAW
ayşe_c52
dermanabla_7
fadime02
tomurcukkk
yst38
Varsa eksik biri söyleyin eklerim seve seve
sen,n küçük kız nasıl banu
bende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan buablacım sen,nde umarım allahım gönlünden ne geçiyorsa olsun bu yıl senin yılın olsun
o flimden ben bile etkilenmiştim ya maya takviminde gerçekten var
oda birşeymi ertesi günde nefes alamıyacak midem bulanacak kadar yedim ağzım hiç durmadı hiç tüm aklına gelen aburcuburlardan paket paket yedim
maşşallah ibre artık yüzübne gülüyor,
çok hoş canım sağol
ben bu yarışta yoktum ama listede varım banu anlamadım
valla bende midem bulananana kadar yedim yedim yedim
sıkma canını sen çok az kaçamak yapıyorsun bukadar kiloya hakkındır
geçmiş olsun biraz dinlenebilsen aslında
aa bren girmemiştim yarışa ama bendemi varım
olayım bakalım bende aslında iyi olur
istersen buraya yazmanın dışında özeldende atalım sana senin işin kolyalaşır
yürüyüş iyi gelir ama bu stersle kilo vermen zor ablam sters şişiriyor insanı
çok güzel
geçmiş olsun canım umarım ciddi birşeyi yoktur
sallamaktan daha iyi yanında yatmak
çok güzel umarım sorunsuz hedeflerin gerçekleşir
artık kurtulalım şu kilolardan
yok çok değil rahat rahat verilir
4 kaşık kuru 1 köfte eder
ortalama 3 köfte yemen gerekir dolayısıyla az bile
boydan fark olur kişiye göre değişir
ben 60 kilo iken 36 bedene giriyordum
65 iken38 giyerim
şimdi 44 giyiyorum bolluğuda var
canım hala bir faliyet yok hayır o kadar yiyorum ama tık yok valla az yerken daha iyi daha sağlıklıydım şimdi uyukluyorum tembek tembel yaSelam kızlarrrrrrrr ben geldimmmmmmmm :122: :122: :122:
Bugün çok şükür güzel geçti beslenmemkızlarrrrrrrrrrrrrrrrr hadi bakalım yarış başladı :122: ona göre yediklerimize dikkat edelim ki daha çabuk dipcik gibi olalım
Ne demek seve seve :122: dediğin gibi arada bir yarış olunca biraz daha zevkli ve başarılı olabiliyoruz
İnşallah hepimiz hedeflerimize bir an önce ulaşırız yarış sonuçta sadece motivasyon
Tabiki ne demek sevinirizbizim grup baya bir kalabalık olucak herhalde :122: ama bence daha da kalabalık olabilir :122:
İnşallah hep birlikte güzel kilolar vericeğiz.
Kabul edermisiniz ne demek canım ettik gittihadi hayırlı olsun inşallah güzel kilolar veririz hepbirlikte :122:
Geçen cuma bildirilerimizi başlangıç olarak baz alıyoruz ve Ocak ayının sonunda bakıcağız bakalım bir ayda kim daha fazla vermişYani değişiklik yok cumadan cumaya bildirim yapacağız inşallah ondan sonrada bakalım kim daha azimli ve iradeli cıkıyor
Özlemciğim çok geçmiş olsun inşallah kabızlığın bir an önce düzelirkayısı inşallah işe yaramıştır
Tamamdır şekerim aldık gitti
Seve seve canım inşallah hepimize bol eksili bildirimler olarak geri döner ve motivasyonumuz tavan yapmış olarak devam eder
Allah Bebişini Analı babalı büyütsünİnşallah hedeflediğin kiloyada inersin yada inmişsindir
Bu arada aramıza hoşgeldin
İnşallah hedeflediğin herşeyi yaparsin ve istediğin her şeyede ulaşırsın
Darısı bizlerinde başına
Kıpraşma sakınASlında bildiğim kadarıyla pek fark yok tek farkı o takimlara birbirlerine karşı da yarışıyor diye biliyorum.
Bencede artık şeytan bizi geç onu diye kamçılasın senelerce hep ye onu diyordubundan sonra bizim için geç onu cümlesi kamçı olsun İnşallah hepimiz güzel kilolar vericeğiz sonuçta hem haftalık bildirimlerde derece yapmak var hemde aylık
bende artıdayım yacuma cumartesi iki gün sürekli yedim herşeyden birsürü sanki birdaha yemek yiyemiyecekmiş gibi artık midem bulanmaya başlayana kadar,
vee ilk defa 2100 gram artıya geçtim
yok birdaha böyle yapmam yokkkkk
artık ben benden umutlu değilimİnsallah cnm senden çok umutluyum
sportmen arkadasım benm.. valla bravo
bu arada avatar resmine bayılıyorum o kız aynı banamı benziyor nee
ayy ne güzel bir hikaye.. ben ve burdaki bir kaç arkadasımda bebegimiziçin kg vermek istiyoruz..
Allah bebegine saglık sıhhat,bize de birer bebek versin inşallahhh
canımt bende gecen hafta sordum diyetsyenime.. dedi tursu tuzlu oldugu için verilmez diyette.bu sefer su tutar ödem yaparsın ve tartıda verdigini göremezsin. ama abartmandan hafta da 1 2 den bsey olmazmıs..
çok mantıklı bir mantık yürütmüşsn tatlım
ohhhh afiyet olsunn... özlemcim boyun kaç senin?
hani 4 kg vernce ben 1 beden incelemem gbi demişsinya ondan merak ettim..
aslında bende hep 1 bedeni 5 kg sanırdım öyle bişe duymustum :26::26:
canım biz de basladık tabi.. bildirimlerimizi cuma yapalım diyoruz.
evet öyle bir msj bana da gelmişti ama bende senn gbi düşündüm buraya alıstım çok..
birde uzun süre sitede zaman geciriyorum günlük ama anca buraya yetişiyorum..
burası bize yeter bence
tamam tatlım artık hiç aksatmam dualarımı..ayhh ne kötü dimi kocişle beraber sabah 7de o sıcak yataktan cıkmak..
hadi o çalısıyor bende evde ya uyuyamıyorum ya da dedigin gibi koltuk üstlerinde,tv karsılarında..
ama bak sakın böyle hep olacak diye düşünme,uyuyacaksın tabi..kendini o tarafa yönlendirme..
tamam korkmayalım artık madem sende korkmuyacaksın
iyi akşamlar
banu,özlem,meryem nasılsınız
bu arada özlem senin tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını öğrendim topiğine biraz göz attım rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı ömürler versin
HOşgeldin canım
Sağol iyim şükür bu aralarİnşallah bende regl dönemi sapıtmam tek korkum o dönem kilo almak zaten sonrası ve öncesi de benden zor gidiyor o yüzden ödüm kopuyor ama şimdilik yok bir kriz belirtisi :122: ki benimde haftaya falan olmam lazım herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?