iyiyim canımm seni sormalı? keyfin yerinde mi bakalım..iyi akşamlar
banu,özlem,meryem nasılsınız
bu arada özlem senin tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını öğrendim topiğine biraz göz attım rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı ömürler versin
bende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan bu
keşke dinlenebilsem canım ama bebişle çok zor inan
canım sen hiç merak etme az önce 3-4 kaşık daha kuru,2-3 kaşık daha pilav yedim allahım ne oldu bana ya,yetmedi 1 dilim yaşpasta yedim öyle ince dilim falanda değildi...
44 bana tam oluyor bol falan değil senin boyun benden uzun mu?
canım 165-66 falan benim boyum yani öyle selvi değilim ama kısada değilim. ne bileyim eski kilolarıma göre hesapladığımda öyle oluyor benimde kafam karıştı çünkü...
baktım bende kimi 5 kimi 6 kimi 7 bile diyor :) ama tıp 4 diyormuş umutçum öyle dedi....
meryemcim iyim canım şükür bi yaramazlık yok sadece senin verdiğin kiloya baktımda ben çok ağır ilerliyorum
iyiyim canımm seni sormalı? keyfin yerinde mi bakalım..
benmde 1.68 boyum.. Oooo tıp 4 diyorsa benm kabulum..işime gelir
tıbba saygım var..
cecoşumm cecoşumm sen sevmıyormusunkine beni..
hoş bulduk canım iyi olmana sevindim
benim adet dönemim bir hafta oldu biteli almıyorum kilo ama veremiyorumda sanki kaç gündür aynı kilodayım herkez diyetin ilk haftalarında fazla gider kilo diyor ben sadece 2900 gram verebildim ben yeterli bir diyet yapmıyorum galiba ekmeği azaltmak yetmiyormuş
iyi olmana sevindim canım.. evet ayda 6kg hedefimi tutturdum. 30 kasımda baslamıstım..senn oldumu 1 ay? ne kadar oldu..3kg yakın verdn sanırım..
ben sana yedklerimi saysam oturur aglarsın..listemdekileri bile yemiyorum ekmegide dr.umun dedigi gibi 5dilim degil sadece sabah kahvaltısında 2 dilim yiyorum..ilk zamanlar midem kazıınınca galeta da yerdm aksamları artık canım onuda istemıyor. bunada alıstım canım..
ama inanıyorum ikimizde çıtır olacagız 2012 de..
zzaten sen benden çok daha zayıfsın.. hedefine daha cabuk inersin..
akşama az yiyeyim dedim tam çorba ısıttımmm bide kapı çaldııı ne göreyim etsiz çiğ köfte dayanamayıp corba yerine yedim marullaaaa pufff yaniii yılbaşında yemek yerkenn irademide yedim sanırımmmmmmmmmm
ben 9 aralıkta başladım nerdeyse 10 gün sonra ve sıkı bir rejimde uygulayamıyorum iyi biraz rahatladım ben senle aynı başladık zannediyordum kilom senden az ama irade sıfır herşeyi yiyorum sadece eskisine nazaran daha az ekmek tüketiyorum nerdeyse bir aya yaklaştım hala ekmek diye ölüyorum günde 6 dilimden fazla yemiyorum artık pilav yediğim zamanlar ekmekten vaz geçemediğim için pirinç pilavı hiç yapmadım bulguruda ölçülü yiyorum
sizlerle paylaşımda bulunuyor olmasaydım çoktan diyet işinden firar etmiştim iyki varsınız sizleri seviyorum
ohhhhh afiyet olsun canım, bende yedim onu sanırım :) yeniyıla nasıl girersen öyle olr diyorlar ya haklılar baksana ne olsa yiyoruz :)akşama az yiyeyim dedim tam çorba ısıttımmm bide kapı çaldııı ne göreyim etsiz çiğ köfte dayanamayıp corba yerine yedim marullaaaa pufff yaniii yılbaşında yemek yerkenn irademide yedim sanırımmmmmmmmmm
öyle mi? demek 50 kalori ha...bir tanesi 50 cal imiş 250 cal yemiş oldum 5 tene yedim allahtan lavaş yok rejimdeyim diye getirmemiş arkadaş kalan 5 taned e buzlukta
bende belim düzelsin başlayacağım inşallahlesly yapayım 1 saat
sağol canım allah razı olsun ,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasıniyi akşamlar
banu,özlem,meryem nasılsınız
bu arada özlem senin tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını öğrendim topiğine biraz göz attım rabbim evladını sana bağışlasın hayırlı ömürler versin
benimde tıbba saygım sonsuz tabi :)iyiyim canımm seni sormalı? keyfin yerinde mi bakalım..
benmde 1.68 boyum.. Oooo tıp 4 diyorsa benm kabulum..işime gelir
tıbba saygım var..
cecoşumm cecoşumm sen sevmıyormusunkine beni..
sende benim gibisin eski özlemi görüyorum sende :) bende her ay 5 kilo demiştim ite kaka ilerledim ama bu 2-3 gün beni benden aldı resmen yaiyi olmana sevindim canım.. evet ayda 6kg hedefimi tutturdum. 30 kasımda baslamıstım..senn oldumu 1 ay? ne kadar oldu..3kg yakın verdn sanırım..
ben sana yedklerimi saysam oturur aglarsın..listemdekileri bile yemiyorum ekmegide dr.umun dedigi gibi 5dilim degil sadece sabah kahvaltısında 2 dilim yiyorum..ilk zamanlar midem kazıınınca galeta da yerdm aksamları artık canım onuda istemıyor. bunada alıstım canım..
ben 9 aralıkta başladım nerdeyse 10 gün sonra ve sıkı bir rejimde uygulayamıyorum iyi biraz rahatladım ben senle aynı başladık zannediyordum kilom senden az ama irade sıfır herşeyi yiyorum sadece eskisine nazaran daha az ekmek tüketiyorum nerdeyse bir aya yaklaştım hala ekmek diye ölüyorum günde 6 dilimden fazla yemiyorum artık pilav yediğim zamanlar ekmekten vaz geçemediğim için pirinç pilavı hiç yapmadım bulguruda ölçülü yiyorum
sizlerle paylaşımda bulunuyor olmasaydım çoktan diyet işinden firar etmiştim iyki varsınız sizleri seviyorum
bende şekeri ve şekerli şeyleri azaltıyorum gezmelerimde tatlıları hiç yemiyorum
ama kaç gün oldu hiç spor yapmadım lesliede yapmadım yani daha ilk günlerden iyce yaydım kendimi
hareket kısıtlı olunca yediğimi eritemiyorum
bende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan bu
canım sen hiç merak etme az önce 3-4 kaşık daha kuru,2-3 kaşık daha pilav yedim allahım ne oldu bana ya,yetmedi 1 dilim yaşpasta yedim öyle ince dilim falanda değildi...
canım hala bir faliyet yok hayır o kadar yiyorum ama tık yok valla az yerken daha iyi daha sağlıklıydım şimdi uyukluyorum tembek tembel yahep yemeyeceğim bu son diyor sonra yine saldırıyorum regl yaklaştıkça bana geliyorlar offffffff
bende artıdayım ya
artık ben benden umutlu değilim(( şu regl geçseydi hayırlısıyla
canım 165-66 falan benim boyum yani öyle selvi değilim ama kısada değilim. ne bileyim eski kilolarıma göre hesapladığımda öyle oluyor benimde kafam karıştı çünkü...
baktım bende kimi 5 kimi 6 kimi 7 bile diyor :) ama tıp 4 diyormuş umutçum öyle dedi....
Şimdilik Ocak yarışında +90lıklardan olanları bir yazayımda sonra eksik olan varsa uyarsın beni
Ceco34 ( kambersiz düğün olmaz)
mmery
İlknur83
WAW
ayşe_c52
dermanabla_7
fadime02
tomurcukkk
yst38
Varsa eksik biri söyleyin eklerim seve seve
cuma cumartesi iki gün sürekli yedim herşeyden birsürü sanki birdaha yemek yiyemiyecekmiş gibi artık midem bulanmaya başlayana kadar,
vee ilk defa 2100 gram artıya geçtim
yok birdaha böyle yapmam yokkkkk
mutlu yıllar herkeze...
artık giremiyorum topiğe çok fazla kızımı ayağımda salalayıp uyutuyordum sonra geçiyordum pcnin başına bir haftadır ayakta sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum ama ondan önce uyuyup gidiyorum...
yılbaşında bendeydik çok koşturmalı geçti okadar yaptığım cici mamalara karşı koydum ama rus salatasına iç pilava ve pastaya dayanamadım ,birde sarma....çok aşırı yemedğim halde artı bir olarak döndü bana...
bu sanbahda kızım 6da kusmayla uıyandı ama sonra yine uyudu sabah kalktığında kusmadı bir daha öğlen birşeyler yediriyordumki hep yediklerini çıkardı tekrar hemen hastaneye gittik idrar tahlili istei bir türlü yapmadı çıkar çıkar diye ağklayıp durdu a önce geldik hastaneden şimdi uyuyor yine taktım idrar torbasını inşallah yaparda götürürüz...gerçi yarım saatde götürmek lazımmış uykusunu bölmem gerekecek heralde...
Yeni yıl hedeflerim ve kararlarım;
Arkadaşlar malum bi yeni yıl klasiğidir, 1 Ocak günü herkes yeni hedefler koyar, bir sürü şeye karar verir, daha hafta sonuna gelmeden tüm sözler unutulur :)) Unutmamak arzusuyla ben de yeni kararlar aldım, sizlerle de paylaşayım diyorum.
*Tabii yeni yıl akşamı nefes alamayıncaya kadar yemiş olmamın, yeme konusunda her türlü sınırı kaldırmamın getirdiği suçluluk hissi de var bu kararlarda.
1. Yeni yılda kaçamaksız, daha doğru ve dikkatli besleneceğim.
2. Akşam 20.00'den sonra katı ve kalorili hiç bir şey yemeyeceğim. (Sadece kalorisiz içecekler)
3. Vakitli yatıp kalkmaya özen göstereceğim; saat 13.30'da kahvaltı etmek gibi abukluklar yapmayacağım.
4. Ayda 3 kilo ortalamasını tutturmaya çok özen göstereceğim. (Bir ay 4, diğer ay 2 olsa sonraki ay dengelerim, böylece ayda ortalama 3 kg. verebilirsem Haziran sonunda 18 kg vermiş ve hedefime ulaşmış olurumm)
5. Yürüyüşü savsaklamayacağım, (Haftada 3 gün; Pazartesi-Çarşamba-Perşembe günleri)
6. Diş bakımıma daha çok özen göstereceğim, her akşam diş ipi kullanacağım (bir alışkanlık yapamadım şu mereti)
Hadi bakalım gazam mübarek olsun, ne zaman gaza gelsem sonu hüsran olur. Ama bu sefer öyle büyük bir heyecenla falan değil, ciddiyetle aldım bu kararları, hepsine de uymayı hedefliyorum :))
boyum 168 canım ama benim kasım fazla spordan dr. bile dedi sen kilondan 5 kilo eksik gösteriyorsun dedibende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan bu
canım hala bir faliyet yok hayır o kadar yiyorum ama tık yok valla az yerken daha iyi daha sağlıklıydım şimdi uyukluyorum tembek tembel yahep yemeyeceğim bu son diyor sonra yine saldırıyorum regl yaklaştıkça bana geliyorlar offffffff
bende artıdayım ya
yağıda azalltmak lazım mesela salataya en fazla 1 tatlı kaşığı yağ oymak lazımhoş bulduk canım iyi olmana sevindim
benim adet dönemim bir hafta oldu biteli almıyorum kilo ama veremiyorumda sanki kaç gündür aynı kilodayım herkez diyetin ilk haftalarında fazla gider kilo diyor ben sadece 2900 gram verebildim ben yeterli bir diyet yapmıyorum galiba ekmeği azaltmak yetmiyormuş
iyi olmana sevindim canım.. evet ayda 6kg hedefimi tutturdum. 30 kasımda baslamıstım..senn oldumu 1 ay? ne kadar oldu..3kg yakın verdn sanırım..
Canimcim cok gecmis olsunnn...mutlu yıllar herkeze...
artık giremiyorum topiğe çok fazla kızımı ayağımda salalayıp uyutuyordum sonra geçiyordum pcnin başına bir haftadır ayakta sallanmak istemiyor yanına uzanıyorum ama ondan önce uyuyup gidiyorum...
yılbaşında bendeydik çok koşturmalı geçti okadar yaptığım cici mamalara karşı koydum ama rus salatasına iç pilava ve pastaya dayanamadım ,birde sarma....çok aşırı yemedğim halde artı bir olarak döndü bana...
bu sanbahda kızım 6da kusmayla uıyandı ama sonra yine uyudu sabah kalktığında kusmadı bir daha öğlen birşeyler yediriyordumki hep yediklerini çıkardı tekrar hemen hastaneye gittik idrar tahlili istei bir türlü yapmadı çıkar çıkar diye ağklayıp durdu a önce geldik hastaneden şimdi uyuyor yine taktım idrar torbasını inşallah yaparda götürürüz...gerçi yarım saatde götürmek lazımmış uykusunu bölmem gerekecek heralde...
Sanada cok gecmis olsun canim.
senin kedilerin varmıydı bi ara acaba???
bu sitede ya senin nickin yada senin nickine çok yakın bir nickde birinin badem isminde falan iran kedileri vardıda, kedilerinin fotolarını falan paylaşmıştı bir topikte, meraktan sormak istedim o senmiydin acaba diye.
YOK CANIM HİÇ KEDİM OLMADI BENİM.
YENA BENLE O KADAR DALGA GEÇMİŞTİKİ BU KONUDA UNUTAMIYOR
İYİ OLMAYA ÇALIŞIYORUM KOLUMDAN BOYNUMA GIDEN BIR AGRIM VAR.CUMARTESİ AKŞAMI BİLE HASTANEDEYDİK. MR CEKTİRDİK EŞİME SONUCU BEKLIYORUZ.BEL FITIĞI BÜYÜK İHTİMALLE İNŞALLAH TEDAVİ İLE RAHATLAR.
CANIMYA BENDE HİÇ SÜREKLİĞİĞİM YOK 4 GÜN DİKKAT ETSEM 3 GÜN YİYORUM ÖZELLİKLE YILBAŞINDA PASTA YEDİM İŞTE KURUYEMİŞ.REGL OLDUM ŞİŞİM AMA MORALİM BOZUK.TATLIDAN UZAK DURAMIYORUM DİYETİSYENE DEĞİL DEĞİLDE PSİKOLOĞAMI GİTSEM ACABA.NE YAPICAMI SAŞAIRDIM BÖLE MUTSUZUM AMA ONU COK IYI BILIYORUM . HERGÜN OKUYORUM AMA YAZICAK YÜZÜM YOK...TEMBELLIMMM
KAFANA TAKMA CANIM OLUR ÖYLE ŞEYLER..ÖZELLİKLE SIRT ÜSTÜ YATMAMAYA GAYRET ET.Ne kadar cok cogaldi bu fitik isi insallah tedaviyle cabucak toparlarsinnn...
Halledersin sen masallahin var senin asucummmaynen öyle canım büyük kızım bu sene iyice dikkat etmeye başladı kendine kişisel bakımına haftalık cildine maske felan yapıyor saf gülsuyu aldım onu da tonik gibi kullanıyor
ama odaları dağınık malesef aynı özeni göstermiyorlar yerden çorap topluyorum sürekli
umutcum paylaştığın şiir çok hoştu canım sağol
kararlarını da başarıyla uygularsın inşallah
ben de en azından akşamları yemekten sonra bitki çayı vs dışında bişey yemeyeceğim çok faydası olacağına eminim ama geç yattığımız için epey zor olacak
neyseki eşim de bugün itibarıyle diyete başladı o yüzden işim daha kolay olur yanımda sürekli cazip mamalar yiyen biri olmaz en azından
ben bugün 30 dk yürüdüm sadece artık yarın biraz daha fazla olur
sabah beyaz ekmek de yedim malesef ama kardeşime gitmiştim tazecik ve çıpçıtırdı ben kaşındım almasaydım yemezdim ama pişman değilim hallederim
Kizimi kimselere veremem canimcim benim o ben tipkimin aynisisportmen arkadasım benm.. valla bravo
bu arada avatar resmine bayılıyorum o kız aynı banamı benziyor nee
ayy ne güzel bir hikaye.. ben ve burdaki bir kaç arkadasımda bebegimiziçin kg vermek istiyoruz..
Allah bebegine saglık sıhhat,bize de birer bebek versin inşallahhh
canımt bende gecen hafta sordum diyetsyenime.. dedi tursu tuzlu oldugu için verilmez diyette.bu sefer su tutar ödem yaparsın ve tartıda verdigini göremezsin. ama abartmandan hafta da 1 2 den bsey olmazmıs..
çok mantıklı bir mantık yürütmüşsn tatlım
ohhhh afiyet olsunn... özlemcim boyun kaç senin?
hani 4 kg vernce ben 1 beden incelemem gbi demişsinya ondan merak ettim..
aslında bende hep 1 bedeni 5 kg sanırdım öyle bişe duymustum :26::26:
canım biz de basladık tabi.. bildirimlerimizi cuma yapalım diyoruz.
evet öyle bir msj bana da gelmişti ama bende senn gbi düşündüm buraya alıstım çok..
birde uzun süre sitede zaman geciriyorum günlük ama anca buraya yetişiyorum..
burası bize yeter bence
tamam tatlım artık hiç aksatmam dualarımı..ayhh ne kötü dimi kocişle beraber sabah 7de o sıcak yataktan cıkmak..
hadi o çalısıyor bende evde ya uyuyamıyorum ya da dedigin gibi koltuk üstlerinde,tv karsılarında..
ama bak sakın böyle hep olacak diye düşünme,uyuyacaksın tabi..kendini o tarafa yönlendirme..
tamam korkmayalım artık madem sende korkmuyacaksın
Yok yok sen tam dövmelik olmussunbende cumadan beri yiyorum ya sanrım benimki yaklaştı ondan bu
bende artıdayım ya
baktım bende kimi 5 kimi 6 kimi 7 bile diyor :) ama tıp 4 diyormuş umutçum öyle dedi....Geliyo sana bes kardes hazir ola gec canimcim
Bizde seni seviyoruz canimmm... Bende eminimki sende basaricaksin. Kendine zararli gördügün ne varsa onlarla basla ise . Insallah istedigin kiloya ulasirsinnn...
ayy cok sevndim demek eski özlemi gördün..ohhhhh afiyet olsun canım, bende yedim onu sanırım :) yeniyıla nasıl girersen öyle olr diyorlar ya haklılar baksana ne olsa yiyoruz :)
sağol canım allah razı olsun ,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın
benimde tıbba saygım sonsuz tabi :)
sende benim gibisin eski özlemi görüyorum sende :) bende her ay 5 kilo demiştim ite kaka ilerledim ama bu 2-3 gün beni benden aldı resmen ya
bizde seni seviyoruz canım
Sorma şimdi karşı komşum Nisa Abla geldi bir güzel fırça attı bana
Hesapta birlikte her gün spor yapacaktık bak ne güzel zayıflamaya başladın ama iki haftadır yaydın kendini bak yarın sabah kahvaltıdan sonra geliyorum kıvırmak yok bundan sonra her gün spor yapacağız dedi
İnşallah onun dürtüklemesiyle sporumuda yapmaya başlıyorum artık :122: eee Ocak yarışındada netice elde etmek için şart sonuçta birde tabi mmery ( Meryemle ) olan iddamız da varhedefe ulaşmam için spor şart.
Neyse kızlar bana müsaade eşim 3d film izleyelim diye tutturduartık yarın akşam görüşürüz inşallah ama eğer erken biterse film gece de olsa uğrarım.
Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun Kızlarrrrrrrrrrrrr
Öpüyorum kocamannnnn
çok yememişsin canım ama sonradan okudum çoğaltmışın malesefçok mu olmuş canım ya:26: ahanda kilo vereceğim derken almayayım fasulye zaten şişirir
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık susuz kurufasulye(suyundan almadım hiç)
çok mu olmuş sence canım?
olmaz canım kayısı ben devamlı yiyorumasuuu birde kabızım diye kayısı kaynattım 3 tane yerim sorun olmaz değil mi?
Sen de sağol canım :) Akşam geç yatmak en büyük sorun, hem akşam uzun oluyor hem geç kalkıyorum (kızı gönderip yattığım için), bütün metabolizma alt üst oluyor. Bugün çok direndim erken kalkmak için ama oğlan uyuyakalınca ben de uyumuşum 11.00'e kadar( Gece 3.00'ü geçiyordu yattığımda...
Sen çok yürüyorsun, şanslısın o bakımdan :)
:)
inşallah verebilirim canım çok şükür çoğu gitti azı kaldı bir de gören kilomu daha az gösterdiğimi söylüyor o da beni biraz gevşetiyor sanırımcanımm gece yoktum ama bak şimdi geldim:)))nasılsın görüşemeyeli?
sen verirsin canım ama kafaya takma ozaman sartlandırıyor beyin kendini..
bak kaç kilo vermişsin maş.artık gerisi çok daha kolay..
suan bende nerdeyse senin diyete basladıgın kilodayım..inş senn gibi güzelolur sonum
akşama az yiyeyim dedim tam çorba ısıttımmm bide kapı çaldııı ne göreyim etsiz çiğ köfte dayanamayıp corba yerine yedim marullaaaa pufff yaniii yılbaşında yemek yerkenn irademide yedim sanırımmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?