Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

iyiyim canımm seni sormalı? keyfin yerinde mi bakalım..

benmde 1.68 boyum.. Oooo tıp 4 diyorsa benm kabulum..işime gelir
tıbba saygım var..

cecoşumm cecoşumm sen sevmıyormusunkine beni..

meryemcim iyim canım şükür bi yaramazlık yok sadece senin verdiğin kiloya baktımda ben çok ağır ilerliyorum

iyi olmana sevindim canım.. evet ayda 6kg hedefimi tutturdum. 30 kasımda baslamıstım..senn oldumu 1 ay? ne kadar oldu..3kg yakın verdn sanırım..
ben sana yedklerimi saysam oturur aglarsın..listemdekileri bile yemiyorum ekmegide dr.umun dedigi gibi 5dilim degil sadece sabah kahvaltısında 2 dilim yiyorum..ilk zamanlar midem kazıınınca galeta da yerdm aksamları artık canım onuda istemıyor. bunada alıstım canım..
ama inanıyorum ikimizde çıtır olacagız 2012 de..
zzaten sen benden çok daha zayıfsın.. hedefine daha cabuk inersin..

tıbba saygım var..

Aaaaa ne demek iddadaşım bende seni çook seviyorummmmmmmmmmmmmm

Valla bizler baya bir kilo vermek zorunda olduğumuz için sadece ekmeği azaltmak yetmiyor maalesef
Ben bugün hiç ekmek yemedim kahvaltıda da dahil ama hiçde eksikliğini aramıyorum.
Şeker ve yağı da baya bir azalttım ama işte şu insülin direnci

ben 9 aralıkta başladım nerdeyse 10 gün sonra ve sıkı bir rejimde uygulayamıyorum iyi biraz rahatladım ben senle aynı başladık zannediyordum kilom senden az ama irade sıfır herşeyi yiyorum sadece eskisine nazaran daha az ekmek tüketiyorum nerdeyse bir aya yaklaştım hala ekmek diye ölüyorum günde 6 dilimden fazla yemiyorum artık pilav yediğim zamanlar ekmekten vaz geçemediğim için pirinç pilavı hiç yapmadım bulguruda ölçülü yiyorum
sizlerle paylaşımda bulunuyor olmasaydım çoktan diyet işinden firar etmiştim iyki varsınız sizleri seviyorum

Valla bizler baya bir kilo vermek zorunda olduğumuz için sadece ekmeği azaltmak yetmiyor maalesef
Ben bugün hiç ekmek yemedim kahvaltıda da dahil ama hiçde eksikliğini aramıyorum.
Şeker ve yağı da baya bir azalttım ama işte şu insülin direnci [/QUOTE]

bende şekeri ve şekerli şeyleri azaltıyorum gezmelerimde tatlıları hiç yemiyorum
ama kaç gün oldu hiç spor yapmadım lesliede yapmadım yani daha ilk günlerden iyce yaydım kendimi
hareket kısıtlı olunca yediğimi eritemiyorum

akşama az yiyeyim dedim tam çorba ısıttımmm bide kapı çaldııı ne göreyim etsiz çiğ köfte dayanamayıp corba yerine yedim marullaaaa pufff yaniii yılbaşında yemek yerkenn irademide yedim sanırımmmmmmmmmm

ohhh iyi etmişsin yenmezmi hiç çiğ köfte bu arada ben etli çiğköfteyi hiç sevmem ama etsizine bayılırım
afiyet bal şeker olsun

bizde seni seviyoruz canım.. ben bugün iyice bir sevgi pıtırcıgıyım
bu arada sen 90lardaydın dimi? tam kg kaç?sen ayda 4 versen yeter canım ve hedefinide tutturursun sanırım..yok yok irade sıfır deme,beynimde bitirdim de ve böyle kandır onu ben öyle yapıyorum
evet burda oldugumuz ve birbirimizi buldugumuz için çok şanslıyız:13:

bir tanesi 50 cal imiş 250 cal yemiş oldum 5 tene yedim allahtan lavaş yok rejimdeyim diye getirmemiş arkadaş kalan 5 taned e buzlukta

ohhhhh afiyet olsun canım, bende yedim onu sanırım :) yeniyıla nasıl girersen öyle olr diyorlar ya haklılar baksana ne olsa yiyoruz :)
bir tanesi 50 cal imiş 250 cal yemiş oldum 5 tene yedim allahtan lavaş yok rejimdeyim diye getirmemiş arkadaş kalan 5 taned e buzlukta
öyle mi? demek 50 kalori ha...
lesly yapayım 1 saat
bende belim düzelsin başlayacağım inşallah
sağol canım allah razı olsun ,rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın

tıbba saygım var..

benimde tıbba saygım sonsuz tabi :)
sende benim gibisin eski özlemi görüyorum sende :) bende her ay 5 kilo demiştim ite kaka ilerledim ama bu 2-3 gün beni benden aldı resmen ya

bizde seni seviyoruz canım

Sorma şimdi karşı komşum Nisa Abla geldi bir güzel fırça attı bana
Hesapta birlikte her gün spor yapacaktık bak ne güzel zayıflamaya başladın ama iki haftadır yaydın kendini bak yarın sabah kahvaltıdan sonra geliyorum kıvırmak yok bundan sonra her gün spor yapacağız dedi
İnşallah onun dürtüklemesiyle sporumuda yapmaya başlıyorum artık :122: eee Ocak yarışındada netice elde etmek için şart sonuçta birde tabi mmery ( Meryemle ) olan iddamız da var hedefe ulaşmam için spor şart.

Neyse kızlar bana müsaade eşim 3d film izleyelim diye tutturdu artık yarın akşam görüşürüz inşallah ama eğer erken biterse film gece de olsa uğrarım.

Hepinize hayırlı geceler
Allaha emanet olun Kızlarrrrrrrrrrrrr
Öpüyorum kocamannnnn

iyi geceler topikimin güzel çekici bayanları..

yılbaşında sanki birdaha yemek yemeyecekmişim gibi abarttım da yedim de yedim..
bu sabah dolaptaki yaş pastadan 1 dilim-2 dilim yedim.kahvaltı niyetine..allahtan 2 bardak su içmiştim yoksa diğer dilimleride yer idim
sonra zeytinyağlı pırasa koca bi tabak
akşamada soya kıymalı köfte ot gibi datı vardı..salata yoğurt çay
tabi midem çorba oldu
saat 3 gibide 5 mil leslie spor yaptım..
2.5 aydır hastalanmadım onunda etkisi war galiba kendimi topaç gibi hissediyorum

ben 2,5 aydır olmadım ama bu aralar canım acayip tatlı istio..yılbaşında yaptığım pastadan yiyorum 3 gündür..zor tuttum bu sabah kendimi.1 kilo artıdayımda

ben ben ben 100 kilo ile..canım bişey sorucam liste yapmıştınya 7 kilo ile 1.liği kapmışım :) o bir aylık listemi oluyo..aralık ayı içinmi yani

cuma cumartesi iki gün sürekli yedim herşeyden birsürü sanki birdaha yemek yiyemiyecekmiş gibi artık midem bulanmaya başlayana kadar,
vee ilk defa 2100 gram artıya geçtim
yok birdaha böyle yapmam yokkkkk

bende 1 kilo artıdayım.Moralim bozuk değil ama diyete adapte olamadım daha

geçmiş olsun canım

canım inş kararlarını gerçekleştirirsin

ilbatum
canım geçmiş olsun belin nasıl şimdi

Son düzenleme:
boyum 168 canım ama benim kasım fazla spordan dr. bile dedi sen kilondan 5 kilo eksik gösteriyorsun dedi
bence beden boya ve vucut yapısına vede vucuttaki yağ oranına göre değişir
yağıda azalltmak lazım mesela salataya en fazla 1 tatlı kaşığı yağ oymak lazım
1 kilo sebze pişerken 2 yk yağ ile pişecek
şeker olmayacak

metebolizman yavaaşlar sonra aç kalsanda veremezsin aman dikkat et listedekileri ye

Canimcim cok gecmis olsunnn...

ayy cok sevndim demek eski özlemi gördün..
canım senin gibi olabilsem,senn kadar kg vereblsem keşkee...

vayy vayy iddiadasıma bak spor arkadası da bulmus kendine..
anam bende kimle iddialaşsam hayatım boyunca hep beni gecer giderdi
bu yönden sanslısın cecosum
sanada iyi geceler cecoşum... gelirsende sevinirizz

çok mu olmuş canım ya:26: ahanda kilo vereceğim derken almayayım fasulye zaten şişirir
1 kase çorba
3 kaşık pilav
3 kaşık susuz kurufasulye(suyundan almadım hiç)

çok mu olmuş sence canım?
çok yememişsin canım ama sonradan okudum çoğaltmışın malesef
kocaman bir pasta aldınız herhalde bitiremedin gitti yok et artık opastayı yemeeee
asuuu birde kabızım diye kayısı kaynattım 3 tane yerim sorun olmaz değil mi?
olmaz canım kayısı ben devamlı yiyorum

malesef ben de çocuklar gidince yatıyorum canım bugün kardeşime gittim yatmadım ya ölüyorum uykusuzluktan bir de ben uyumayınca tüm gün uykulu oluyorum ve hortlak gibi dolaşıyorum görsen korkarsın yani
inşallah verebilirim canım çok şükür çoğu gitti azı kaldı bir de gören kilomu daha az gösterdiğimi söylüyor o da beni biraz gevşetiyor sanırım
sen de verirsin neden veremeyesin inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine

çok yemediysen bişey olmaz diyecektim dün ben de 4 tane yedim diyecektim sana da ama yazmışın 5 tane de iyiymiş 250 kalori ana öğün için az bile

Kizlar bende bugün sizden sonra komsum caya gittim. Cocuklarda 1 haftadir evdeler. Onlarda bunaldilar.
Sagolsun komsum cok hamarattir. hemen döktürmüs. Valla abartmiyim dedim ama biraz kacirdim sanirim.
5 6 sarma, 2 3 kasik patates kavurma, 1 kase kadar lokum:26:, 2 tane misir ve bolcaaaaaaaaaaaaa cay ictim.
Ama cikolatali pastada vardi en azindan onu yemedim. Kendimi böyle bari teselli edeyim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…