- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kizlar bende bugün sizden sonra komsum caya gittim. Cocuklarda 1 haftadir evdeler. Onlarda bunaldilar.
Sagolsun komsum cok hamarattir. hemen döktürmüs. Valla abartmiyim dedim ama biraz kacirdim sanirim.
5 6 sarma, 2 3 kasik patates kavurma, 1 kase kadar lokum:26:, 2 tane misir ve bolcaaaaaaaaaaaaa cay ictim.
Ama cikolatali pastada vardi en azindan onu yemedim.Kendimi böyle bari teselli edeyim.
tebessüm senin kas yüzden kaçtı canım
sanırsam ben de kas yaptım bugün kardeşimde 79 göstermediğimi söyledi bir de kilo vermem zorlaştı kaslandım herhal
:)) ooo ilknurcum tamam işte çikolatalı pasta yemediysen bişey olmaz
bu arada sana da afiyet olsunben de 1 kase puding yedm az önce..
çnkü süt içmedigim ve peyniri de pek yiyemedigim için kalsiyum almak istedm
ben sana sey sorcaktım kaç gündür aklımda.. bak yemekle ilgili olunca hiç unutmuyorumbuzluktan mısır çıkardım hasladım dednya.. nasıl yapıyorsun.. eşimin dayısı mısır ekmişti ayy yaz sonu ne çok mısır vardı evde..ama derdndondurucuya atsam cıkarınca taze gibi lezzetli olurmu bilemedm.. sen çıkarır çıkarmaz mı haşlıyorsun? yoksa buzunun çözülmesini bekliyip ölemi koydun ocaga?
artık seneye bende saklarım
aynen öyle canım valla eski beni gördüm ,ben bir nebzede olsa başardım ve inanıyorum sende başaracaksın...ayy cok sevndim demek eski özlemi gördün..
canım senin gibi olabilsem,senn kadar kg vereblsem keşkee...
vayy vayy iddiadasıma bak spor arkadası da bulmus kendine..
anam bende kimle iddialaşsam hayatım boyunca hep beni gecer giderdi
bu yönden sanslısın cecosum
sanada iyi geceler cecoşum... gelirsende sevinirizz
malesef canım ya dayanaadım yedim ,regl günü yaklaştıkça geliyorlar banaçok yememişsin canım ama sonradan okudum çoğaltmışın malesef
kocaman bir pasta aldınız herhalde bitiremedin gitti yok et artık opastayı yemeeee
olmaz canım kayısı ben devamlı yiyorum
malesef ben de çocuklar gidince yatıyorum canım bugün kardeşime gittim yatmadım ya ölüyorum uykusuzluktan bir de ben uyumayınca tüm gün uykulu oluyorum ve hortlak gibi dolaşıyorum görsen korkarsın yani
inşallah verebilirim canım çok şükür çoğu gitti azı kaldı bir de gören kilomu daha az gösterdiğimi söylüyor o da beni biraz gevşetiyor sanırım
sen de verirsin neden veremeyesin inşallah sağlıkla ulaşırsın hedefine
çok yemediysen bişey olmaz diyecektim dün ben de 4 tane yedim diyecektim sana da ama yazmışın 5 tane de iyiymiş 250 kalori ana öğün için az bile
1 kase lokum derken ay ben 1 tane yiyince içim bayılıyor nasıl yedin 1 kaseyi...Kizlar bende bugün sizden sonra komsum caya gittim. Cocuklarda 1 haftadir evdeler. Onlarda bunaldilar.
Sagolsun komsum cok hamarattir. hemen döktürmüs. Valla abartmiyim dedim ama biraz kacirdim sanirim.
5 6 sarma, 2 3 kasik patates kavurma, 1 kase kadar lokum:26:, 2 tane misir ve bolcaaaaaaaaaaaaa cay ictim.
Ama cikolatali pastada vardi en azindan onu yemedim.Kendimi böyle bari teselli edeyim.
hımmm kas önemli yani bende spora başlasam şu kabızlıktanda kurtulurum ay şu belim bana inat düzelmiyor ya, peki başlasam sorun olur mu asu?tebessüm senin kas yüzden kaçtı canım
sanırsam ben de kas yaptım bugün kardeşimde 79 göstermediğimi söyledi bir de kilo vermem zorlaştı kaslandım herhal
evet ya yemeyecekmiş gibi yemek işte en büyük hata aslında ,o kadar sık dişini sonra 1 günde rezil et herşeyiiyi geceler topikimin güzel çekici bayanları..
yılbaşında sanki birdaha yemek yemeyecekmişim gibi abarttım da yedim de yedim..
bu sabah dolaptaki yaş pastadan 1 dilim-2 dilim yedim.kahvaltı niyetine..allahtan 2 bardak su içmiştim yoksa diğer dilimleride yer idim
sonra zeytinyağlı pırasa koca bi tabak
akşamada soya kıymalı köfte ot gibi datı vardı..salata yoğurt çay
tabi midem çorba oldu
saat 3 gibide 5 mil leslie spor yaptım..
2.5 aydır hastalanmadım onunda etkisi war galiba kendimi topaç gibi hissediyorum
ben 2,5 aydır olmadım ama bu aralar canım acayip tatlı istio..yılbaşında yaptığım pastadan yiyorum 3 gündür..zor tuttum bu sabah kendimi.1 kilo artıdayımda
ben ben ben 100 kilo ile..canım bişey sorucam liste yapmıştınya 7 kilo ile 1.liği kapmışım :) o bir aylık listemi oluyo..aralık ayı içinmi yani
bende 1 kilo artıdayım.Moralim bozuk değil ama diyete adapte olamadım daha
geçmiş olsun canım
canım inş kararlarını gerçekleştirirsin
ilbatum
canım geçmiş olsun belin nasıl şimdi
boyum 168 canım ama benim kasım fazla spordan dr. bile dedi sen kilondan 5 kilo eksik gösteriyorsun dedi
bence beden boya ve vucut yapısına vede vucuttaki yağ oranına göre değişir
yağıda azalltmak lazım mesela salataya en fazla 1 tatlı kaşığı yağ oymak lazım
1 kilo sebze pişerken 2 yk yağ ile pişecek
şeker olmayacak
metebolizman yavaaşlar sonra aç kalsanda veremezsin aman dikkat et listedekileri ye
Canimcim cok gecmis olsunnn...
Sanada cok gecmis olsun canim.Ne kadar cok cogaldi bu fitik isi insallah tedaviyle cabucak toparlarsinnn...
Halledersin sen masallahin var senin asucummm
Kizimi kimselere veremem canimcim benim o ben tipkimin aynisi
Yok yok sen tam dövmelik olmussunGeliyo sana bes kardes hazir ola gec canimcim
Bizde seni seviyoruz canimmm... Bende eminimki sende basaricaksin. Kendine zararli gördügün ne varsa onlarla basla ise . Insallah istedigin kiloya ulasirsinnn...
tam beni döv diyecektim ama sende fena değilsin hani :)))
spor çok önemli evet ama ben yapmak istedikçe sorun çıkıyor ya(( sıkılaşınca daha çok vermiş gibi oluyorsun değil mi?
havayi fişekler marşlar ülkemi dahada sevdim diyorsunn yaaa aklıma ne geldi....dün papa da tebrik etmişşş türkiyeyi....noalii bizden daha muhteşem kutladı türkler tebrik ediyorumm demişşş....
kızz napammm kafayıı yedimm ice gecenin bi yarısııı..ben aclık krizine girdiğimde ne yazdığımı biliyormuyummm
canımmm hiç dikkatt etmiyorsun kendinee..dikkat et canının kıymetini bill...bi dr git kas gevşetici bişi verir acısı azalırr birasss ...çooook geçmişş olsunnn...
canımm hoşgeldinnn...burda birçok arkadaş varr emin ol iyi gelecek burasııı...bende 22 gün oldu buraya geleliii..çok güsell çoskulu bi sayfaaa..kaçamak yapmaya fırsat bile vermyorr arkadaşlarr....22 gündee burdakii kızlarınn çoşkusuyyla 100.6 dan 96 ya indimm bileee...emin ol iyi gelecek burası sana bana geldi bile
benn varımmmbenn varımmmmm benn varımmmm olurmuyumm bennnn
aynen öyle canım valla eski beni gördüm ,ben bir nebzede olsa başardım ve inanıyorum sende başaracaksın...
ama şu an beni örnek alma olur mu :)))
malesef canım ya dayanaadım yedim ,regl günü yaklaştıkça geliyorlar banaaslında pasta kocaman değildi hatta anneannemde bizde ama bitmediydi allahtan bugün bitti artık yok yeter ya...
bende 3 tane yedim ama tık yok sabaha 4-5 tane koydum suya bakalım artık ne olacak
1 kase lokum derken ay ben 1 tane yiyince içim bayılıyor nasıl yedin 1 kaseyi...
hımmm kas önemli yani bende spora başlasam şu kabızlıktanda kurtulurum ay şu belim bana inat düzelmiyor ya, peki başlasam sorun olur mu asu?
evet ya yemeyecekmiş gibi yemek işte en büyük hata aslında ,o kadar sık dişini sonra 1 günde rezil et herşeyi(( çok kızıyorum hala kendime 3 gün önceye dönsem asla yapmam bunlar (
sen neden regl olamıyorsun canım problem ne?
sağol canım benim geçecek inşallah belim
spor çok önemli evet ama ben yapmak istedikçe sorun çıkıyor ya(( sıkılaşınca daha çok vermiş gibi oluyorsun değil mi?
analdım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?evet sıkılaşınca sporla kilo vermesen bile vermiş gibi görünüyorsun ve kilo vermen kolaylaşıyor
çünkü kas hücreleri yağ hücrelreinden 3 kat fazla enerji harcıyor
Yok öle tatli cinsinden degil yanlis anladin hayatimDaha dogrusu bizde lokum derlerde herkes nasil bilir bilemedim Hani hamur yuvarlak yuvarlak yaga atilir ya ondan Bide tatlisini yaparlar serbetli ama bu tatli degildi bildigin kizartma haliydi
kızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki
özlemcim benim bir arkadaşımda belinden rahatsızdı yürüyüş iyi geldi ona doktorda izin verdi iyi yapmışın dedi hatta ama diğer sporları bilemeyeceğim
tebessüm bende şu kas yağ ölçen tartılardan var ne kadar doğru bilmem ama benim de yüzde37 felan çıkıyor onda
kastan nasıl verilir ki kilo gerçi ben yağları bitireyim kaslara razıyım 69 u görsem yeter
analdım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?
lokma mı yedin canım sen?
sen su ve kayısıya devam et biraz daha
kızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?