Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebessüm senin kas yüzden kaçtı canım
sanırsam ben de kas yaptım bugün kardeşimde 79 göstermediğimi söyledi bir de kilo vermem zorlaştı kaslandım herhal

Derin'ciğim ,geçmiş olsun..
Umarım idrar olayını haletmişsindir...

:)) ooo ilknurcum tamam işte çikolatalı pasta yemediysen bişey olmaz
bu arada sana da afiyet olsun ben de 1 kase puding yedm az önce..
çnkü süt içmedigim ve peyniri de pek yiyemedigim için kalsiyum almak istedm

ben sana sey sorcaktım kaç gündür aklımda.. bak yemekle ilgili olunca hiç unutmuyorum buzluktan mısır çıkardım hasladım dednya.. nasıl yapıyorsun.. eşimin dayısı mısır ekmişti ayy yaz sonu ne çok mısır vardı evde..ama derdndondurucuya atsam cıkarınca taze gibi lezzetli olurmu bilemedm.. sen çıkarır çıkarmaz mı haşlıyorsun? yoksa buzunun çözülmesini bekliyip ölemi koydun ocaga?
artık seneye bende saklarım

sanırsam ben de kas yaptım bugün kardeşimde 79 göstermediğimi söyledi bir de kilo vermem zorlaştı kaslandım herhal

valla rakamı hatırlamıyorum 15 gün sonra sorarım dr. kadınlar için sınırın üstü kadar kasın var dedi ben biliyor zaten benim bacaklarım falan kaslıdır erkek gibi pek öyle kısa etek falan giyemem keşke daha az olsaydı bu kadar kas olması için 20 yaş öncesi ciddi spor yapman lazım dedi ben o ara günde 7.5 km yürüyordum hergecede 100 mekik çekerdim ondan sanırım
yağ veriyorsundur kas yapıyorsundur sende bence ondan metebolizmanı durduracak birşey yapmadıysan tabi

Canimcim cikarip tencereye yerlestirdikten sonra ilik suyu söyle bir dolandiriyorum.Sonra o suyu döküyorum. Cözülmesini beklemiyorum yani.Sonra tekrar ilik suyla doldurup pisirmeye birakiyorum. Tabiki tazesi gibi olmuyor ama yinede güzel oluyor.
Bizimde burada ciftlikler var. Ben yazin türkiyedeyken eltim ordan toplamis koymus sagolsun. Tavsiye ederim . Hic yoktan iyidir yani.

dr birde şey dedi asucum bu yağ oranın yüzde 37 dedi normal yağ oranı olması için en fazla 15 kilo vermen lazım dedi yani inebileceğim kilo 66 falan dedi daha zayıf olmak için kastan falanda vermem lazım yani

aynen öyle canım valla eski beni gördüm ,ben bir nebzede olsa başardım ve inanıyorum sende başaracaksın...
ama şu an beni örnek alma olur mu :)))
malesef canım ya dayanaadım yedim ,regl günü yaklaştıkça geliyorlar bana aslında pasta kocaman değildi hatta anneannemde bizde ama bitmediydi allahtan bugün bitti artık yok yeter ya...
bende 3 tane yedim ama tık yok sabaha 4-5 tane koydum suya bakalım artık ne olacak
1 kase lokum derken ay ben 1 tane yiyince içim bayılıyor nasıl yedin 1 kaseyi...
hımmm kas önemli yani bende spora başlasam şu kabızlıktanda kurtulurum ay şu belim bana inat düzelmiyor ya, peki başlasam sorun olur mu asu?
evet ya yemeyecekmiş gibi yemek işte en büyük hata aslında ,o kadar sık dişini sonra 1 günde rezil et herşeyi (( çok kızıyorum hala kendime 3 gün önceye dönsem asla yapmam bunlar (
sen neden regl olamıyorsun canım problem ne?
sağol canım benim geçecek inşallah belim

spor çok önemli evet ama ben yapmak istedikçe sorun çıkıyor ya (( sıkılaşınca daha çok vermiş gibi oluyorsun değil mi?

spor çok önemli evet ama ben yapmak istedikçe sorun çıkıyor ya (( sıkılaşınca daha çok vermiş gibi oluyorsun değil mi?

evet sıkılaşınca sporla kilo vermesen bile vermiş gibi görünüyorsun ve kilo vermen kolaylaşıyor
çünkü kas hücreleri yağ hücrelreinden 3 kat fazla enerji harcıyor

Herkese iyi geceler hanımlar;nasılsınız....

Papa adına cevap veremem tabii;ne düşünerek bu konuşmayı yaptı bilemiyorum....

Lafın bana olan kısmına cevap vereyim WAW..Ben noeli değil yeni bir yıla girişimizi kutladım...Benim yeni yılı kutlamayanlara lafım yok.Yeni yıl kutlaması yaptığım için rahatsız değilim.Hıristiyan da değilim(olanlara saygım sonsuz;hak dindir)...
Ben Hz İsa'nın doğum gününü değil efendimiz Hz Muhammed Mustafa'nın doğum gününü kutlayanlardanım...Dinimizi doğru algılayan ve yetersizde bulsam şartlarını yerine getirmeye çalışan biriyim;lütfen bu konu da bana laf batırmaya çalışma.Elimde olmadan sert cevap verip seni kırmak istemem...Hele bu şekilde aba altından sopa gösterir gibi laf sokmaya çalışanlara hiç tahammülüm olmaz.....

Son düzenleme:

Yok öle tatli cinsinden degil yanlis anladin hayatim Daha dogrusu bizde lokum derlerde herkes nasil bilir bilemedim Hani hamur yuvarlak yuvarlak yaga atilir ya ondan Bide tatlisini yaparlar serbetli ama bu tatli degildi bildigin kizartma haliydi

kızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki

özlemcim benim bir arkadaşımda belinden rahatsızdı yürüyüş iyi geldi ona doktorda izin verdi iyi yapmışın dedi hatta ama diğer sporları bilemeyeceğim
tebessüm bende şu kas yağ ölçen tartılardan var ne kadar doğru bilmem ama benim de yüzde37 felan çıkıyor onda
kastan nasıl verilir ki kilo gerçi ben yağları bitireyim kaslara razıyım 69 u görsem yeter

evet sıkılaşınca sporla kilo vermesen bile vermiş gibi görünüyorsun ve kilo vermen kolaylaşıyor
çünkü kas hücreleri yağ hücrelreinden 3 kat fazla enerji harcıyor
analdım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?

lokma mı yedin canım sen?

ben şu leslienin 2 milliğini yapayım mı ? o beni yormuyor pek olur mu canım? yürüyüş bandım var ama onu canım istemiyor.
bende 57 olsam yeter :)))) ne de olsa memleketin plakası :))))

ilbatum
canım kistim warmış ama ben kendimi bildim bileli hep 2-3 ayda bir olurum..ve çok fena geçer 1 hafta..dr ilaç vermişti hala kullanmadım unuttum kullanmayıda..yarın içeyim bari..

iyi geceler beyzuş abla

analdım canım sağol bir an önce başlamam gerek daha doğrusu şu belimin bir an önce iyileşmesi gerek, peki ben yapsam sorun olur mu ki?

lokma mı yedin canım sen?

Yes canim ondan
Ama cidden abartilcak kadar yemedim hep frenledim kendimi kücük bir kase kadar yedim :26::26::26: Ama yütfen beni dövmeeeeeeeeeeeeeee

kızlar su bana fayda etmiyor ne şu kabızlığa bir çözüm ,kayısıda fayda etmedi sanki

metabolizma hızlandırıcı çay içtiğim zaman kabızlığa etki ediyo bana..limon kabuk tarçın yeşil elma karanfil 1-2 lt de su kaynatıyorum 1-2 günde bitiyo zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…