evet yena arkadaş 40 kg verdi ben takip etmeye başladığımda 20 kg vermişti üstelik yediklerini hergün üşenmeden görüntülüyor biz hazırlayıp yemekten acizken birde çokdisiplinli ve istikrarlı birebir karataya uyuyor akşam 8den sonra yemek yememiş dahi olsa birşey yemiyor öyle ahım şahım bir sporda yapmıyor ama sıfır kaçamakve akşam 8 den sonra birşey yememekle başardı hatta canan karatay 2.kitabına onu örnek olarak yazdı
valla meryem tombişmişim ya dank diye söyledi test :)))ahh tabi zordur hasta bakmak canım...hele de hasta erkekse daha da zor..
tekrardan geçmiş olsun eşine ebrucum tabiii sana da
tombişşş özlemmm tombiş özlemmm
ya sıkma canını canım benm 84kg dalyan gibi kocama da fazla kilolu dedi...
kendmden sonra baktım ona..bozuldumu kii..kendimden snra baktımya ona
hahaha test bana da bir fıçı oldugumu söyledi..ama sevdm açık sözlüymüş...
vermem gereken 45 kg muş
kaç ayda hatta yılda giderse bunlar
evet canım 19litreler düşün yani :)))Çok doğru söylüyorsun damacanalar kaç kilo 19 kilo galiba dimi bende hemen hemen 1,5 damacana taşıyorum fazladan
bende bayılıyorum pepeyeee, kimse üzülmesin diye yayınladım ne gerek var 2 günlük dünyada...kızım reklamı nı gorunce baslıyor pepe demeye konu ne bılmıyorum ama sarkılarına bayılıyorumm pepenın mavılerı çoğalıyor :)))))
yağ oranıda mı vardı ya ona bakmamışım ya da gözümden kaçmış hemen bakayım :)))bende yaptım
beden kitle endeksi 28.7 aşırı kiloluyum
yağ oranın normal çıktı ama diyetisyen ölçtü fazla 15 kilo yağım var
ideal kilo 59 çıktı ki imkansız neredeyse ben 60 -61 olunca 36 beden giyiyorum
günlük kalori ihtiyacı 1300 calori diyor ama benim bazal metobolizma hızım 1600 yani sadece yatsam 1600 kalori harcıyorum oda yanlış
herşey yanlış benim için
tek doğru aşırı kilolu olmam
ay valla bu test terbiyesiz çıktı aaaa kızacağım valla nasıl der benim tombik arkadaşlarıma fıçı diye ya ...ya ama bu test ne kadar terbiyesiz böyleInsan balik etlisin falan der yani Banada tehlikeli obezite dedi ve bende fici gibiymisim 28 kilo vermemde gerekiyormus ama ben 15ede raziyim
Hayirdir saglikla ilgili bir durum degil anladigim kadariyla. Hayat hangimizin yakasini rahat birakiyorkiMevzu herneyse kafana takma canim biz seni seviyoruz ve hep aramizda görmek istiyoruz
Canim benim bence sen hic keyfini bozma. Deger verdigin kisiler verdigin degeri haketmiyorlarsa bosver onlar üzülsün. Son derece haklisin ama bence cokta sanlisin. Zaten tanisma asamasindasiniz. Sende bence fazlasiyla nasil biri oldugunu anladin . Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Sen sakin kendini üzme. Seni cok seviyoruzzz...
Napicaz kuzum yahu biz böyle.Gercekler tokat gibi vurdu yüzüme . Kendimi intihar edicem. Ben bu kadar agir yükü kaldiramam
ben keşke cumaya tekrar dönebilsem inan yaptığım hiçbir şeyi yapmam bende çok ama çok pişmanım bir daha mı tövbeeeeeeeeSelamlaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Kizlar bende cok mutsuzum bugün.
Noluyor bize anlamadim. Bende artilarda ciktim. Keske dün komsuda daha dikkat etseydim
Aslinda gercekten abartmadim ama sizce misirlarmi sisirdiki beni ???
Dün o kadarda spor yaptim. Toplamda 80 dk 5 mil leslie yapmistim ama o bile kilomu yapti bende anlamadim
Neyse cumaya kadar yapicaz artik bisiler. Hee bu arada regl oldum onun bu kadar etkisi oldugunu düsünmüyorum ben ya
vayy be kitaplara konu oldu demek helal olsun ona ,ben şubata kesin başlamak istiyorum artık... okulda daha rahat olacak diye düşünüyorum öğlen et+salata+ayran bunlar rahat taşınır bence :)evet yena arkadaş 40 kg verdi ben takip etmeye başladığımda 20 kg vermişti üstelik yediklerini hergün üşenmeden görüntülüyor biz hazırlayıp yemekten acizken birde çokdisiplinli ve istikrarlı birebir karataya uyuyor akşam 8den sonra yemek yememiş dahi olsa birşey yemiyor öyle ahım şahım bir sporda yapmıyor ama sıfır kaçamakve akşam 8 den sonra birşey yememekle başardı hatta canan karatay 2.kitabına onu örnek olarak yazdı
hanaaa sen eşinin memleketi nereyse o kiloya in bari 01 nedir olmazzzzzzz :)haahhh benim o zaman 0 beden olmam lazım adana 01 nede olsaaa
bu topiktede amma fıçı varmış hee insan az kibar yazar fıçıcık gibi fakan
yağmurgözlüm sen mükemmelsin bu saatten sonra mutlu ollman lazım seni mutlu edecek insan lazım yanında ne üzülüüyosun hayat kısa olmuyosa zorlama şimdiye kadar omu vardı hayatında adam evlilik istemyo sanırım yada hazır deil sende üsteleme o peşinden koşşun istiyosa seviyosa kendi bilir kırılma yazdıklarıma ama bazen aşkın gözü kör oluyo dışardan bbakanlar gerçekleri daha net görüyo kendini af ettirir sevgin galip gelirsee çıkartırız acısını bu arada şu resimdeki hatunlarda maşşallahı var bizim topiğe bi uğrasalarda az zayıflatsak
gezmeden geldim rejimdeyim diye bişey yapmamış 1 türk kahvesi 1 yeşil çay 1 tabak mandalna portakal elma ve havuçtan olusan myeve yedik sabah 1 simit yedim diye giderllen 1 galeta yemiştim alşama kuru patlıcan yemeği ve nohutlu pilav var az cık yerim yoğurtla
yena ben yapamıyorum karatay felan yaaa
hiç yemiyceksem de meyve yiyesim geliyor dün trabzon hurması aldım özel kendime meselaçok güzeldi
yenoş hoşgeldin bacım:))
nassin??
asucum, bende yapamam sadece kilo verenlere bakıp iç geçiriyorum..
Zaten iradesizim yasaklar beni iyice yoldan çıkarıyor..
trabzon hurmasını bende çok severim soğuk soğuk...Çok faydalıymış ama..
afiyet olsun..
MEyra'cığım nasılsın.?
Attınımı makinaya çamaşırları..:))
Hahaha aynı anda yazmışız.. sağol canım iyiyim şükür...
Ben gidip kahvemi içeyim..Dişlerimi fırçalıyayım.. soğan iyi oluyorda kokusu bayağı rahatsız ediyor....:)
Ben şimdilik çıkıyorum kızlar eşim gelmek üzere sofrayı hazırlayayım daha sonra gelirim tekrar
hahg bak o olur kırıkkale 71 sanırım keşke adam beni aldığında 73 dümm:)))
hanaaa sen eşinin memleketi nereyse o kiloya in bari 01 nedir olmazzzzzzz :)
sanada mı fıçı demiş ya vayy alçak vay
böyle gezmeleri seviyorum :)))) valla fazla yeme ben dün dayanamadım anneannem pek güzel yapmış kuruyu gömüldüm resmen ve tak 1 kilo daha artı neredeyse
asucum, bende yapamam sadece kilo verenlere bakıp iç geçiriyorum..
Zaten iradesizim yasaklar beni iyice yoldan çıkarıyor..
trabzon hurmasını bende çok severim soğuk soğuk...Çok faydalıymış ama..
afiyet olsun..
cnm üzülme ne olur eger tanisma esnasinda sana böyle davraniyorsa evlenince allah bilir neler yapardi insan en azindan tanisma esnasinda kibar olur ben olsam silerdim hic üzülmezdim erkek milleti hep kendini düsünüyor neymis sen dicekmissin cik git eglen gicik isteeeeeeeeeeeee kizma bana ne olur bunlar benim fikrim ben seni seviyorum yagmurgözlümsağolun kızlarr
ne kıskanması kıskançlık zayıflıkmış kendine güveni olmayan insan kıskanırmış...bencillik ve hastalıkmış benimki...
cnm konyaya geldigimde ben kuaföre gitmedim cokta oyalanmadim pardüseyi alip hemen geri dönmüstük benim kiz hic susmamisti hastaydi o zamanlar ve 2gelinimizin cocuklari evde annemde kalmisti ondan hemen geri dönmüstük o balik etli bayan ben deildim cnmTOKSİN TOKSİN .....
sen almayandandın değilmi canım??
konya ya pardesü almak için gelcem demiştin...
evet diyorsan ben seni bu yaz görmüş olabilirim konyada
niye dersen düğün günü ben kuafördeyken benimle birlikte 2gelin daha vardı kuaförde.
gelinlerden birinin yakını vardı, balıketinde bir bayandı ama o. ben almanyadan geldim yabancıyım ben burada falan diye konuşmuştu birisiyle. kucağındada bir bebek vardı, galiba kızdı. yoksa o sen olmayasın:))))
aklıma nedense direk sen gelmiştin o zaman....
bayan esmerdi galiba....:44:
o sen olabilirmisin...
haziran ayı sonlarıydı bu vakit...
aaaaa ilbatum ben senden cok ümitliyim dedim ama sen ne yapiyorsunnnnn ama regl olmak üzereymissin hadi göz yumuyorum cünkü bende sen gibi neler yedim neler dün bu günde dedimki istedigimi yiyeyimde öyle mutfak kedisi gibi mutfakta gezmeyeyim yani velhasl sabah normal kahvaltimi yaptim sonra esim ise gitmeden yürüyüsümü yapayim deim ve 50 dakk yürüdüm ve tam dönercinin önünden gecince dayanamadimvalla meryem tombişmişim ya dank diye söyledi test :)))
bende eşime yapayım bakalım ne diyecek benimkine
fıçı mı öyle de mi yorum yapıyor terbiyesize bak ya insan azcık kibar olur allah allahhhhh :)
hiç öyle düşünme bak ben 23ünü verdim bile gidiyor yeterki azmet canım
evet canım 19litreler düşün yani :)))
bende bayılıyorum pepeyeee, kimse üzülmesin diye yayınladım ne gerek var 2 günlük dünyada...
yağ oranıda mı vardı ya ona bakmamışım ya da gözümden kaçmış hemen bakayım :)))
ay valla bu test terbiyesiz çıktı aaaa kızacağım valla nasıl der benim tombik arkadaşlarıma fıçı diye ya ...
verirsin kuzum ya 15 kilo dediğin nedir ki? 4 ayda gider.
ben keşke cumaya tekrar dönebilsem inan yaptığım hiçbir şeyi yapmam bende çok ama çok pişmanım bir daha mı tövbeeeeeeee
dün yedim kuruyu yine artmış hemde daha fena yaklaşık 2 kilo artıdayım artık(((
kabızlığı azda olsa hallettim şükür ama regl yaklaşıyor bu ondan oldu sanırım,eşimde dedi tamam o kadar yedin ama bu kadarda alamazsın dedi bimiyorum artık ,tek bildiğim çok üzgün oldğum((((
vayy be kitaplara konu oldu demek helal olsun ona ,ben şubata kesin başlamak istiyorum artık... okulda daha rahat olacak diye düşünüyorum öğlen et+salata+ayran bunlar rahat taşınır bence :)
hanaaa sen eşinin memleketi nereyse o kiloya in bari 01 nedir olmazzzzzzz :)
sanada mı fıçı demiş ya vayy alçak vay
böyle gezmeleri seviyorum :)))) valla fazla yeme ben dün dayanamadım anneannem pek güzel yapmış kuruyu gömüldüm resmen ve tak 1 kilo daha artı neredeyse
11:30
2,5 dilim kepek ekmek,peynir,kahvaltılık salça,4 zeytin..
tatlandırdığım yeşil zeytinler nefis olmuşş.:))
Bana gelin nilüfer yapım zeytinlerden yiyin..:))
14:30
sütlü nescafe..
17:15
1 tabak bulgur,1 tabak yoğurtlu kurubiber,yeşil soğan..
Şimdi türk kahvesi içeceğim..:)
Sonra meyve yerim acıkırsam..
[COLOR="#FF0000"
[COLOR="#FF0000"]OCAK YARISMASI[/COLOR]
YARISANLAR
ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5
TOKSIN 69.3kg
TEBESSUM 80.1kg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?