Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm bence cok olmamis

hahg bak o olur kırıkkale 71 sanırım keşke adam beni aldığında 73 dümm

bu hurma cok kalorilidiye biliyorum eşim seviyorum diye almış 1tane yadim 4tane dolapta yemiyorum kalorili diye dogrumudur

biraz kalorili ama günde 1 tane yenebilir canım
derman abla menün çok değil bence hatta az bile sanki

Toksin; Bende yarışmak istiyorum benide alın aynı kilolarda mı olmak gerekiyor bu guruba dahil olmak için

cnm hedefe yaklasanlar yarisiyoruz nede yarisiyoruz ya ilbatum ben asumanzeynep hepimizde kacamaklar yapiyoruz 3melegimvar ortalikda yok hic
ocak yariscilari nerdesiniz kizlarrrrrrr haydin birbirimize gaz verelimmmm ben birinci olcammmmmmmm beynim nede olcan ya diyor ama neden olmasin

bizim birinci 300 gr felan verir ancak herhalde haftada
ben özlemden ümitliyim haftaya o döner sahalara bence
tebessüm de bizden iyi durumda sanırırm
melis de görünmüyor ama bu hafta bakalım o ne yapacak

sağolunn kızlarrr valla süpersiniz azcık kafamı toparladım...moral desteğinize sonsuz minnettarım kafam o kadar karışmışki acaba ben yanlışmı düşünüyorum diye kendimden şüphe duymaya başlamıştım...
şimdi üst kata kardeşime çıkayımdaküçük fıstığımı yeğenimi seveyim kafam dağılsın

yena ben yapamıyorum karatay felan yaaa
hiç yemiyceksem de meyve yiyesim geliyor dün trabzon hurması aldım özel kendime meselaçok güzeldi
Asucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var???
Özlemcim normalde giderde ben veremem o ayri
OOOOOOOOOOOOOO süpersin yenacim ben bugün sanirim dahada sapittim
aynıyız işte zaten sen de biliyorsun ben daha hiç listeli diyet yapmadım yapamam da anladım
ender saraç da ocak ayında bol bol yiyin demişti zaten ben de onu dinledim

Bende tam tersine acaba elimde listem olsa daha mi iyi olur diye düsünüyorum. Sanki listem olsa kendimi mecbur hissederdim en azindan

melis netim yavas beni sinir etti felan dedi sonrada girmedi cnm 300 -500 ne kadar verirsek artik artik yaris moduna girelim

canım hani domatese benzeyen var ya o işte

bende benden çok ümitliydim ama oldu bir kere :))) regl olmak üzereyim bana 10 gün önceden geliyorlar zati ne yesem doymuyorum ama bugün çok dikkat ettim kuru falan yemedim. sende yemişsin ama ne güzel pişman değilsin ama ben pişmanım
ben snein meüne bayıldım keşke bende gelseymişim :)))

trabzon hurmasına cennet hurmasıda diyorlar kocaman kocaman bir meyve :)
aaa neden veremezmişsin ya şimdien beynine bunu yollama
offf offfff hiç deme ya artık kaçamak yok ,kardeşim gelene kadar :) ablasını en son 4 ay önce görmüştü şaşırsın azcık :))))

asucum sağol ama keşke benden bende senin kadar ümitli olsam :))) nerde geçen haftaki özlem nerde bu haftaki yeniyıl bana yiyerek geldi :)))))

Ben hic sevmem Trabzon hurmasindan Hayatimda bir keremi ne yemistim bi dahada yemedim. Zaten yemedim seyler bellidir. 1. Koyun eti 2. Bamya bunlari asla agzima bile sürmem :18::18::18:
Özlemcim ben cok cabuk karamsarliga kapiliyorumm sanirim bu yüzden kaybediorum hepte Herkes diyetinin ilk haftalarinda cok kilo verdik diye söylemisti ama ben daha ilk haftadan basladim takilmaya. Hadi bakalim Allah sonumu hayir etsin

Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadi gerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
2 3 kepce sucuklu yumurta
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi ( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane yogurtlu biber dolmasi
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
ara arada su icip 1.5 litreyi zor bitirdim
Eveeet kim beni dövmek ister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…