Bu gün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek - 1 yumurta- bol tere üzerine limon sıktım - şekersiz çayımı içtim
öğlen
1 dilim ekmek - 3 köfte kadar tavuk - bol salata - yoğurt
ikindi
tam buğday ekmeğinden tost yağsız - 1 bardak ayran - 1 elma
akşam
1 kase çorba - 6 kaşık ıspanak yemeği - ıspanakta patates vardı o yüzden ekmek yemedim - bol salata -yoğurt
ve kendimi tıka basa yemiş hissediyorum çokmu oldu anlamadım
gün boyu 2.5 litre su içtim daha yatana kadar da içerim
sabah 1 saat leslie yaptım biraz sonra 45 dakika daha yapmayı planlıyorum
hahg bak o olur kırıkkale 71 sanırım keşke adam beni aldığında 73 dümm
bu hurma cok kalorilidiye biliyorum eşim seviyorum diye almış 1tane yadim 4tane dolapta yemiyorum kalorili diye dogrumudur
Toksin; Bende yarışmak istiyorum benide alın aynı kilolarda mı olmak gerekiyor bu guruba dahil olmak için
cnm hedefe yaklasanlar yarisiyoruz nede yarisiyoruz ya ilbatum ben asumanzeynep hepimizde kacamaklar yapiyoruz3melegimvar ortalikda yok hic
ocak yariscilari nerdesiniz kizlarrrrrrr haydin birbirimize gaz verelimmmmben birinci olcammmmmmmm beynim nede olcan ya diyor ama neden olmasin
cnm üzülme ne olur eger tanisma esnasinda sana böyle davraniyorsa evlenince allah bilir neler yapardi insan en azindan tanisma esnasinda kibar olur ben olsam silerdim hic üzülmezdim erkek milleti hep kendini düsünüyor neymis sen dicekmissin cik git eglen gicik isteeeeeeeeeeeee kizma bana ne olur bunlar benim fikrim ben seni seviyorum yagmurgözlüm
cnm konyaya geldigimde ben kuaföre gitmedim cokta oyalanmadim pardüseyi alip hemen geri dönmüstük benim kiz hic susmamisti hastaydi o zamanlar ve 2gelinimizin cocuklari evde annemde kalmisti ondan hemen geri dönmüstük o balik etli bayan ben deildim cnm
aaaaa ilbatum ben senden cok ümitliyim dedim ama sen ne yapiyorsunnnnn ama regl olmak üzereymissin hadi göz yumuyorum cünkü bende sen gibi neler yedim neler dün bu günde dedimki istedigimi yiyeyimde öyle mutfak kedisi gibi mutfakta gezmeyeyim yani velhasl sabah normal kahvaltimi yaptim sonra esim ise gitmeden yürüyüsümü yapayim deim ve 50 dakk yürüdüm ve tam dönercinin önünden gecince dayanamadim1döner yedim pisman deilim yani bu gün mutfakta gemiyorum
cnm menün süper
bu gün 50dakk +100toplam 150dakk
ama 1aydir yürümüyordum sporda yapmiyordum baya zorlaniyorum
haahhh benim o zaman 0 beden olmam lazım adana 01 nede olsaaa
bu topiktede amma fıçı varmış hee insan az kibar yazar fıçıcık gibi fakan
yağmurgözlüm sen mükemmelsin bu saatten sonra mutlu ollman lazım seni mutlu edecek insan lazım yanında ne üzülüüyosun hayat kısa olmuyosa zorlama şimdiye kadar omu vardı hayatında adam evlilik istemyo sanırım yada hazır deil sende üsteleme o peşinden koşşun istiyosa seviyosa kendi bilir kırılma yazdıklarıma ama bazen aşkın gözü kör oluyo dışardan bbakanlar gerçekleri daha net görüyo kendini af ettirir sevgin galip gelirsee çıkartırız acısını bu arada şu resimdeki hatunlarda maşşallahı var bizim topiğe bi uğrasalarda az zayıflatsak
ya ama bu test ne kadar terbiyesiz böyleInsan balik etlisin falan der yani Banada tehlikeli obezite dedi ve bende fici gibiymisim 28 kilo vermemde gerekiyormus ama ben 15ede raziyim
Hayirdir saglikla ilgili bir durum degil anladigim kadariyla. Hayat hangimizin yakasini rahat birakiyorkiMevzu herneyse kafana takma canim biz seni seviyoruz ve hep aramizda görmek istiyoruz
Canim benim bence sen hic keyfini bozma. Deger verdigin kisiler verdigin degeri haketmiyorlarsa bosver onlar üzülsün. Son derece haklisin ama bence cokta sanlisin. Zaten tanisma asamasindasiniz. Sende bence fazlasiyla nasil biri oldugunu anladin . Umarim hakkinizda hayirlisi olur. Sen sakin kendini üzme. Seni cok seviyoruzzz...
Napicaz kuzum yahu biz böyle.Gercekler tokat gibi vurdu yüzüme . Kendimi intihar edicem. Ben bu kadar agir yükü kaldiramam
tamam canım hadi bakalım inaşşalh yüzümüz kara çıkmaz.regl oldum karnım çok ağrıyor ben cıkıyorum eve gideyim.hadi yarın görüşrüz.
bu kadar üzüldüğünle kalırsın inaşşalh kimsenin seni üzmesine izin verme.
allah kolaylık versin hsta bakmak zor helede erkek olunca
kırıcı ve üzücü olmuş
sen haklısın canım
ama verilen tepki fazlaca kaba ve haksızca olmuş
canını sıkma en azından şimdi anladın nasıl olduğunu
yagmurgozlum canm hıç canını sıkma bu devır de ınsanlara boyle seyler normal gelıyor anacım
bana kalırsa kesınlıkle dogru degıl sence de oyle oldugunu dusunuyorum hıc kafana takma hayırsızsa olmasın zaten rabbım hayırlı ınsanlarla karsılastırsın cnmm üzülme nolurusn
bende test yaptım ıdeal kıolm ne olmalıymış biliyormusunuz?
56 kılocuk olmalıymısımm ben 80 ınmek ıcın neler vermezdımm
28 kılo vermem gerekıyormuş buda guzel
ve bedenım fıcı gıbıymiş yazık bana yaa uzuldum şimdi
lınkı veren arkadasıma tesekkurler gercekle yuzlestım çunkı:2::2:
pes etmek yok artık, yeter yıllardır bu kiloların hamallığını yaptığımız, ben hep derdim 2 tane damacana taşıyorum fazladan diye şimdi şükür birini indirdim birindende 6 kilo daha gitti :))) inşallah yakında onuda indirip ohhh rahatça gezeceğim ,sende öyle düşün, DAMACANA :))) düşünsene sucu getirdiğinde yerinden kaldıramıyor sürükleyerek götürüyoruz ama 2 tanesini vücudumuzda çok rahat taşıyoruz yazık değil mi vücudumuza ....
83. sayfada canım
hele ayrı şehirdeysek insan bir araya gelmek için imkan yaratır ,bak biz ailemizi bile askıya alıp buluşma için ortam hazırlayabiliyoruz ama o yapmıyor. herşeyin hayırlısı ablacım evlenipte göreceğine şimdiden görürsün ,sakın taviz verme ,bilsin senin çizgilerini, yok kıskanç yok bilmem ne diyerekte savunmaya hiç geçmesin...
cumaya kadar çıkar mıyım allah aşkına yoooooooook daha delirmedim :) moralim bozuluyor ... belim düne göre kötü ama ilk güne göre iyi ,artık nasıl birşeyse :)
hemen başlayalım yaza ne kaldı ya ,ya yazı bırak baharda bile incecik şeyler giyiyoruz hemen birşeyler yapmalıyız hemen
noktası virgülüne katılıyorum.... herşeyde vardır bir hayır....
offf ya o zaman tüm kadınlar hasta ,insan sevdiğini tabikide kıskanır, o zaman dışarıdaki alelade bir adamdan ne farkı var kıskanmayacaksam allah allah ya... kendime güvenebilirim sanada ama ya karşındakine ?tanımıyorum bile neden güveneyim ki?
Asucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var???yena ben yapamıyorum karatay felan yaaa
hiç yemiyceksem de meyve yiyesim geliyor dün trabzon hurması aldım özel kendime meselaçok güzeldi
Özlemcim normalde giderde ben veremem o ayrivalla meryem tombişmişim ya dank diye söyledi test :)))
bende eşime yapayım bakalım ne diyecek benimkine
fıçı mı öyle de mi yorum yapıyor terbiyesize bak ya insan azcık kibar olur allah allahhhhh :)
hiç öyle düşünme bak ben 23ünü verdim bile gidiyor yeterki azmet canım
evet canım 19litreler düşün yani :)))
bende bayılıyorum pepeyeee, kimse üzülmesin diye yayınladım ne gerek var 2 günlük dünyada...
yağ oranıda mı vardı ya ona bakmamışım ya da gözümden kaçmış hemen bakayım :)))
ay valla bu test terbiyesiz çıktı aaaa kızacağım valla nasıl der benim tombik arkadaşlarıma fıçı diye ya ...
verirsin kuzum ya 15 kilo dediğin nedir ki? 4 ayda gider.
ben keşke cumaya tekrar dönebilsem inan yaptığım hiçbir şeyi yapmam bende çok ama çok pişmanım bir daha mı tövbeeeeeeee
dün yedim kuruyu yine artmış hemde daha fena yaklaşık 2 kilo artıdayım artık(((
kabızlığı azda olsa hallettim şükür ama regl yaklaşıyor bu ondan oldu sanırım,eşimde dedi tamam o kadar yedin ama bu kadarda alamazsın dedi bimiyorum artık ,tek bildiğim çok üzgün oldğum((((
vayy be kitaplara konu oldu demek helal olsun ona ,ben şubata kesin başlamak istiyorum artık... okulda daha rahat olacak diye düşünüyorum öğlen et+salata+ayran bunlar rahat taşınır bence :)
hanaaa sen eşinin memleketi nereyse o kiloya in bari 01 nedir olmazzzzzzz :)
sanada mı fıçı demiş ya vayy alçak vay
böyle gezmeleri seviyorum :)))) valla fazla yeme ben dün dayanamadım anneannem pek güzel yapmış kuruyu gömüldüm resmen ve tak 1 kilo daha artı neredeyse
OOOOOOOOOOOOOO süpersin yenacim ben bugün sanirim dahada sapittim11:30
2,5 dilim kepek ekmek,peynir,kahvaltılık salça,4 zeytin..
tatlandırdığım yeşil zeytinler nefis olmuşş.:))
Bana gelin nilüfer yapım zeytinlerden yiyin..:))
14:30
sütlü nescafe..
17:15
1 tabak bulgur,1 tabak yoğurtlu kurubiber,yeşil soğan..
Şimdi türk kahvesi içeceğim..:)
Sonra meyve yerim acıkırsam..
aynıyız işte zaten sen de biliyorsun ben daha hiç listeli diyet yapmadım yapamam da anladım
ender saraç da ocak ayında bol bol yiyin demişti zaten ben de onu dinledim
bizim birinci 300 gr felan verir ancak herhalde haftada
ben özlemden ümitliyim haftaya o döner sahalara bence
tebessüm de bizden iyi durumda sanırırm
melis de görünmüyor ama bu hafta bakalım o ne yapacak
Asucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var???
Özlemcim normalde giderde ben veremem o ayri
OOOOOOOOOOOOOO süpersin yenacim ben bugün sanirim dahada sapittim
Bende tam tersine acaba elimde listem olsa daha mi iyi olur diye düsünüyorum. Sanki listem olsa kendimi mecbur hissederdim en azindan
bende benden çok ümitliydim ama oldu bir kere :))) regl olmak üzereyim bana 10 gün önceden geliyorlar zati ne yesem doymuyorum ama bugün çok dikkat ettim kuru falan yemedim. sende yemişsin ama ne güzel pişman değilsin ama ben pişmanımcnm üzülme ne olur eger tanisma esnasinda sana böyle davraniyorsa evlenince allah bilir neler yapardi insan en azindan tanisma esnasinda kibar olur ben olsam silerdim hic üzülmezdim erkek milleti hep kendini düsünüyor neymis sen dicekmissin cik git eglen gicik isteeeeeeeeeeeee kizma bana ne olur bunlar benim fikrim ben seni seviyorum yagmurgözlüm
cnm konyaya geldigimde ben kuaföre gitmedim cokta oyalanmadim pardüseyi alip hemen geri dönmüstük benim kiz hic susmamisti hastaydi o zamanlar ve 2gelinimizin cocuklari evde annemde kalmisti ondan hemen geri dönmüstük o balik etli bayan ben deildim cnm
aaaaa ilbatum ben senden cok ümitliyim dedim ama sen ne yapiyorsunnnnn ama regl olmak üzereymissin hadi göz yumuyorum cünkü bende sen gibi neler yedim neler dün bu günde dedimki istedigimi yiyeyimde öyle mutfak kedisi gibi mutfakta gezmeyeyim yani velhasl sabah normal kahvaltimi yaptim sonra esim ise gitmeden yürüyüsümü yapayim deim ve 50 dakk yürüdüm ve tam dönercinin önünden gecince dayanamadim1döner yedim pisman deilim yani bu gün mutfakta gemiyorum
cnm menün süper
bu gün 50dakk +100toplam 150dakk
ama 1aydir yürümüyordum sporda yapmiyordum baya zorlaniyorum
ben snein meüne bayıldım keşke bende gelseymişim :)))Bu gün yediklerimi yazayım hemen
Sabah
1 dilim ekmek - 1 yumurta- bol tere üzerine limon sıktım - şekersiz çayımı içtim
öğlen
1 dilim ekmek - 3 köfte kadar tavuk - bol salata - yoğurt
ikindi
tam buğday ekmeğinden tost yağsız - 1 bardak ayran - 1 elma
akşam
1 kase çorba - 6 kaşık ıspanak yemeği - ıspanakta patates vardı o yüzden ekmek yemedim - bol salata -yoğurt
ve kendimi tıka basa yemiş hissediyorum çokmu oldu anlamadım
gün boyu 2.5 litre su içtim daha yatana kadar da içerim
sabah 1 saat leslie yaptım biraz sonra 45 dakika daha yapmayı planlıyorum
ayyyy bir heves geldi bak şimdi yine inşallah 70lere yaklaşırım 72de olur yani:))))[COLOR="#FF0000"
[COLOR="#FF0000"]OCAK YARISMASI[/COLOR]
YARISANLAR
ASUMANZEYNEP 79.6kg
ILBATUM 76.4kg
3MELEGIMVAR 72.5
TOKSIN 69.3kg
TEBESSUM 80.1kg
dağıt kafanı canım....sağolunn kızlarrr valla süpersinizazcık kafamı toparladım...moral desteğinize sonsuz minnettarım kafam o kadar karışmışki acaba ben yanlışmı düşünüyorum diye kendimden şüphe duymaya başlamıştım...
şimdi üst kata kardeşime çıkayımdaküçük fıstığımı yeğenimi seveyim kafam dağılsın
tamam işte o olur bak hemde ne güzel olur şimdi olsa değil mi:))))hahg bak o olur kırıkkale 71 sanırım keşke adam beni aldığında 73 dümm
bu hurma cok kalorilidiye biliyorum eşim seviyorum diye almış 1tane yadim 4tane dolapta yemiyorum kalorili diye dogrumudur
bende kalorili diye biliyorum ama bakmak gerek yinede
akşam yemeğimi yedim 4 kaşık nohutlu plav
2 kaşık kuru patlıcan yemeği 1 kasık yoğurt 4 tanede dut kurusu yedim canımtatlı istedide şimdide 5 i biyerde içiyorummm
bugün kü lasly yapayım yapayım 1 saat aksattımmı arkası geliyooo
afiyet olsun canım, dut kurusunun kalorisini banu çok az demişti 100gramı 45 kalori mi neydi sanki
cnm trabzon hurmasi bazilarida cennet hurmasi diyor almancasida kaki
sey dicektim cnm dün okudumda yesilcayi sevmiyorum zorla iciyorum felan yazmistin bende sevmiyordum lidl de buldum almanyadada vardir portakalli ve zencefillisi var ben severek iciyorum
canım hani domatese benzeyen var ya o işte
cnm trabzon hurmasi bazilarida cennet hurmasi diyor almancasida kaki
sey dicektim cnm dün okudumda yesilcayi sevmiyorum zorla iciyorum felan yazmistin bende sevmiyordum lidl de buldum almanyadada vardir portakalli ve zencefillisi var ben severek iciyorum
Tamam canim sagol gidince ilk is bakicamZaten lidl aldi ilk mekanimiz oluyor alisverise cikinca
trabzon hurmasına cennet hurmasıda diyorlar kocaman kocaman bir meyve :)Asucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var???
Özlemcim normalde giderde ben veremem o ayri
OOOOOOOOOOOOOO süpersin yenacim ben bugün sanirim dahada sapittim
Bende tam tersine acaba elimde listem olsa daha mi iyi olur diye düsünüyorum. Sanki listem olsa kendimi mecbur hissederdim en azindan
offf offfff hiç deme ya artık kaçamak yok ,kardeşim gelene kadar :) ablasını en son 4 ay önce görmüştü şaşırsın azcık :))))cnm hedefe yaklasanlar yarisiyoruz nede yarisiyoruz ya ilbatum ben asumanzeynep hepimizde kacamaklar yapiyoruz3melegimvar ortalikda yok hic
ocak yariscilari nerdesiniz kizlarrrrrrr haydin birbirimize gaz verelimmmmben birinci olcammmmmmmm beynim nede olcan ya diyor ama neden olmasin
bizim birinci 300 gr felan verir ancak herhalde haftada
ben özlemden ümitliyim haftaya o döner sahalara bence
tebessüm de bizden iyi durumda sanırırm
melis de görünmüyor ama bu hafta bakalım o ne yapacak
semiranım canım
keyfini kaçıranların keyfi kaçsın tatlım
trabzon hurmasına cennet hurmasıda diyorlar kocaman kocaman bir meyve :)
aaa neden veremezmişsin ya şimdien beynine bunu yollama
offf offfff hiç deme ya artık kaçamak yok ,kardeşim gelene kadar :) ablasını en son 4 ay önce görmüştü şaşırsın azcık :))))
asucum sağol ama keşke benden bende senin kadar ümitli olsam :))) nerde geçen haftaki özlem nerde bu haftaki yeniyıl bana yiyerek geldi :)))))
Tamam canim sagol gidince ilk is bakicamZaten lidl aldi ilk mekanimiz oluyor alisverise cikinca
ben genellikle lidlden alis veris yapiyorum yürüyerekde gidiyorum45dakk gidis 45te gelis 90 dakk yürümüs oluyorum aldi bana cok uzak ben köyde oturuyorum unutmadan aklima sonradan geldi vanillyalisida var ama ben begenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?