ben genellikle lidlden alis veris yapiyorum yürüyerekde gidiyorum45dakk gidis 45te gelis 90 dakk yürümüs oluyorum aldi bana cok uzak ben köyde oturuyorum unutmadan aklima sonradan geldi vanillyalisida var ama ben begenmedim
Bana heryer yakin ama toptan alisveris yaptigim icin arabayla gidiyorum cnm. Türk marketleri uzak banada. Evden bi cikiyorum hepsine girip isleri hallediyorum
bende büyükce bir fincanima bir tane yesil cay birtanede limonlu form cayi atiyorum 1 tasla 2 kus vurmus oluyorum :26: Iyimi yapiyorum bilmiyorum ama limon kokusuyla anca öyle icebiliyorumVanilyalisi agir olabilir bulursam portakallisini alirim cnmcim bende
kızlarrrr nerelerdesiniz.. ayhhh ne sessiz bu aksam bu aralar
gece güzellerim benim.. daha erken diyemi yoksunuz acabaa
hadi gelinnn,kaynatalım biraz
Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadigerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
2 3 kepce sucuklu yumurta
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane yogurtlu biber dolmasi
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
ara arada su icip 1.5 litreyi zor bitirdim
Eveeet kim beni dövmek ister
ben burdayim mmerycim
nasilsin sen neler yaptin bugün ?
Bu arada adin sanirim meryem yoksa tutturamadimmi
oleyysss sevndim burda olmana
ben iyiyim dün gece uyuyamadm hiç 4e geliyordu yatakta bi otarafa bi bu tarafa dönüyordum..
o yüzden geç kalktım..12 gbi 2 tane galeta yedm.. hiç bişe yemek istemıyordum..
sonrada ev işine giriştim..4 e kadar ugras dur
sonra yemek yapmaya griştim..taze fasülye almıstım onu pişirdim..
havuçç salatası yaptım yogurtlu..baktım hep benm için diyet seyler
birde sunu yaptım eşim için yazık adama hergün benm gibi ot çöp yiyip duruyor
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/396461-super-mercimek-koftem-resimli.html
yarım ölçek yaptım mercimekli köfteden..sonra canım hiç taze fasülye cekmedi..
2 kasık havuc tarator 6-7 tane de mercimek köftesi yedm..saat 6 da..
hala da tokumbu aralar hiç acıkmıyorum ne güzelll
yafff ilknurum aksam neler yemişsin bu kadar farklı seyleri nereden buldun
bu arada ben meryem tutturdun yani:13::13:
Taze fasülyeye bende bayilirim cnm
Aslinda birtek biber dolmasi yerim diyordum ama seninde dedigin gibi oldu benimdeDedim kocisimi bu aralar ihmal ettim enine boyuna yemek yapayim Biberleri doldurdum yaninada makarna yaparim dedim ben yemedim tabi. Sonra aklima mercimek corbasi geldi. Eeee dedim ben ne yiycem. Ikide patates attim haslamaya. Kocisim sinitzeli cok sever onuda yapayim dedim. Sonra azar azar derken hepsinden bende yedim makarna haric
Yas kac bu arada meryemcim???
bencede aynen:)))
ama yetişebilende yetişebiliyo maşaallah, tebrikler yani yetişebilenlerede
tanışalımmı wawcım??
yaş? ev hanımımısın? çalışıyomusun? çalışıyosan meslek nedir? evlimisin? birde burcun nedir?:))
ben85li, evli, ev hanımı. koç burcu. ve yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
bu arada ben bi makineye çamaşır atıp geliyorum hemen
85 liyim ben canım... 27 mi oluyorum nedir..
ben tüm günü 2 galeta.. az havuç tarator.. 6 7köfte ile geçirmişim...
kaç kalori almısımdır acaba??
elimde listem var ama uygulayamadm cumartesiden bu yana
bende asla koyun eti yemem geçenlerde kemiğini kaynattım bebeğin çorbalarına koy dediler ay ev nasıl koktu hemen döktüm ne vereceğim bebeğe ya iğrençBen hic sevmem Trabzon hurmasindanHayatimda bir keremi ne yemistim bi dahada yemedim. Zaten yemedim seyler bellidir. 1. Koyun eti 2. Bamya bunlari asla agzima bile sürmem :18::18::18:
Özlemcim ben cok cabuk karamsarliga kapiliyorumm sanirim bu yüzden kaybediorum hepteHerkes diyetinin ilk haftalarinda cok kilo verdik diye söylemisti ama ben daha ilk haftadan basladim takilmaya. Hadi bakalim Allah sonumu hayir etsin
2-3 kepçe sucuklu yumurta derken kaşık falan değil yani öyle mi? akşam yemeğinde çok olmuş bence yani çok karıştırmışsın ama dövemem aynı haltı bende yedim geçen şimdi toparlamaya çalışıyorum :) sende yapma sinilenince yeme ne olurBende menümü yaziyimda yorum yapin hadigerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
5 6 zeytin
4 5 tane kitir ekmek dilimi ( ekmek yerine bunlardan yiyorum http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/06/Knäckebrot-1.jpg )
2 bardak cay
ÖGLEN:
3 4 tane cikolatali bisküvi( ama tartida artiyi görünce cok üzülmüstüm sinirden yedim :26:)
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
özlem haftaya kesin toparlarsın sen hatta cumaya kadar bile yol alırsın
Bende menümü yaziyimda yorum yapin hadigerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
kızlarrrr nerelerdesiniz.. ayhhh ne sessiz bu aksam bu aralar
gece güzellerim benim.. daha erken diyemi yoksunuz acabaa
hadi gelinnn,kaynatalım biraz
ayyy kızz ben görmedimm ben.aslında bu mesjı gördüm sonunu gördümm çamaşır atıcam diyee bende unuttuğumu hatırlayıpp zıpladımm ..şimdi gördümm üstteki sorularıı harbiden yarışmacı gibi hissettim kendimii...sorulara gelince...
yaş 24...gerçi 24ün son günlerini yaşıyorummm
87 doğumlu....2.5 yıllık evli...anasınıfı öğretmeniyim ama evlendim evleneli ev hanımıyımmmoğlak burcuyummm...bende yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimm:))
kepce derken tahta kasik yani ben evdeki gibi konusuyorum kendimi fazlami kaptiriyorum nebende asla koyun eti yemem geçenlerde kemiğini kaynattım bebeğin çorbalarına koy dediler ay ev nasıl koktu hemen döktüm ne vereceğim bebeğe ya iğrenç
ama bamyaya bayılırım bak :)
evet ilk iş kararlı olmak,azimli olmak başka yolu yok ben öyle verdim hep hedef koydum önüme ulaşamayınca üzüldüm daha çok azmettim,gerçi bu ara sapıttım ama o da hakkım ağustos ortasından beri diyetteyim yani :) ama daha yolum var o nedenle artık tamam. kardeşim gelecek 10-15 gün sonra bende onu hedef aldım şimdi aynı geçen haftaki gibi yapacağım ve inşallah başarılı olacağım 74ü görsem ahhh ahhhhhhh
2-3 kepçe sucuklu yumurta derken kaşık falan değil yani öyle mi? akşam yemeğinde çok olmuş bence yani çok karıştırmışsın ama dövemem aynı haltı bende yedim geçen şimdi toparlamaya çalışıyorum :) sende yapma sinilenince yeme ne olur
inşallah canım ya hazır veriyorken versem iyi olacak çünkü duracak o zaman işim zor olacak ...
Bugün tartida artiyi görünce diyetin manasini bile unuttum benmaşallahhh ilknurrrrr bu senin diyett listesimii arkadaşımmmm............hem 2 dilim ekmekk hem dolmaaa..ve çorbaa...hepsi karbonhidrat ve bide kolaaaa....maşallahhh maşallahhhh....nazarr değmesinn arkadaşımaaa(çok olmadı dimiii...ama birbirimizi böle eleştirelimdee yapmayalım kaçamakk ondann yanii kırılma sakınaaaa)
bende geldimm....yediklerimi yazıcaammm şimdii.....
SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
ben iyiyim dün gece uyuyamadm hiç 4e geliyordu yatakta bi otarafa bi bu tarafa dönüyordum..
http://www.kadinlarkulubu.com/kofteler/396461-super-mercimek-koftem-resimli.html
Öğlen yemediğin için çok acıktın değilmi ilknurcum.?
Akşam 7 dilim ekmek yemiş oluyorsun ...
Olsun üzülme yarın telafi, edersin...
Çok güzel görünüyorlar eline sağlık..
Çok severim bulgur işini.:))
Kilona göre az olmuş yediklerin..
neden iştahsızsın peki.?
Keşke bende iştahsız olsam harika olur..:)
Öğlen yemediğin için çok acıktın değilmi ilknurcum.?
Akşam 7 dilim ekmek yemiş oluyorsun ...
Olsun üzülme yarın telafi, edersin...
Çok güzel görünüyorlar eline sağlık..
Çok severim bulgur işini.:))
Kilona göre az olmuş yediklerin..
neden iştahsızsın peki.?
Keşke bende iştahsız olsam harika olur..:)
ben de oğlak burcuyummm24 aralık 85
anammm sende inadım inatmısındır kızzz
bu arada hoşgeldin canım... bende yazdım yediklerimi bugün..
acayip tatlı yemek istiyodumkesti dut bundan sonra yicem tatlı istedikceayyyy bir heves geldi bak şimdi yine inşallah 70lere yaklaşırım 72de olur yani:))))
dağıt kafanı canım....
tamam işte o olur bak hemde ne güzel olur şimdi olsa değil mi:))))
bende kalorili diye biliyorum ama bakmak gerek yinede
afiyet olsun canım, dut kurusunun kalorisini banu çok az demişti 100gramı 45 kalori mi neydi sanki
bende poşet yeşil cayın hep limonlusunu tarcınlısını alırımmAsucum trabzon hurmasi nasil oluyorki ??? Hic duymamistim öle hurmami var???
cnm trabzon hurmasi bazilarida cennet hurmasi diyor almancasida kaki
sey dicektim cnm dün okudumda yesilcayi sevmiyorum zorla iciyorum felan yazmistin bende sevmiyordum lidl de buldum almanyadada vardir portakalli ve zencefillisi var ben severek iciyorum
yerken bizi düsünmedinmiiiiii ne derim diye ben fazla yedmmi kızlara ne dicem diye düsünüyorumm neyse sporla hallett azBende menümü yaziyimda yorum yapin hadigerci ne deseniz hakediyorum ben :26::26::26:
SABAH:
5 6 zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN:
AKSAM:
1 kase mercimek corbasi
2 dilim siyah ekmek
2 tane haslanmis patates
1 tane balik sinitzel
1 Bardak diyet kola
Nursena ,
Trabzon hurması 275 kalori diyor google amca.:))
yani 5 elma oluyoooo elma 50 cal yimemm yimemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?