Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İlknurum uykum geldi dün gece biraz ürktüm sanırım uyuyamadım pek..
Birde ben sabah erken kalkıyorum...

iyi geceler..tatlı huzurlu uykular yenacım..
bu ürküntü bende de oluyor cogu gece ve de her sabah eşimi 7de gönderiyorum sonra hava aydınlanana kadar nerdeyse 9a kadar ürperiyorum ve uyuyamıyorumda.. aslında hep evdeyim dedigim gibi kimsem yok burda ve alısıgım yalnızlıga ama nedense sabahları hep böyle oluyorum...
bi çaresi,çözümü varmıdır acaba...

ya iyi niyetli demekki büyüdükçe anlayacak ama şimdi korunması lazım
bunuda yapacak en iyi kişi annesi

allah şifa versin inşallah
çok teşekkür ederim moral oluyo böyle mesajlaşmak bile. hep beraber başaracağız inşallah
çizelge olayını da hallettim çok güzel oldu :)

Aslında aynı korkuyu bende yaşamıyor değilim ama dediğin gibi hayatını karartacağına bu şekilde olsun.
Zaten ben halasına anlattığımda ona şahitte gösterebilirim çünkü kızı daha evvel Nisa Ablamın yanında da bazı itiraflarda bulunmuştu hatta dün gece bile nisa ablam keşke beni çağırsaydın ben biraz nasihat ederdim dedi ama kız nasihattan anlamaz ben biliyorum modunda. Eğer inkar ederse ki edemez gerekirse nisa ablayıda şahit gösteririm kendimi aklamak adına değil tabiki sırf kızı korumak adına.
Halasına zaten önce yemin ettireceğim kıza sakın sataşmayacaksın bak ona göre diye. Bundan sonra boş bırakmasın diye diyorum sonuçta yaşıda ufak değilki 24 yaşında ama bana göre 24 gram aklı yok. Bir ufağı 16 yaşında inan sanki diğerinin ablası o. Çok aklı başında çok mantıklı ve dürüst bir kız ve ablasını bile kalaylayıp izaya bile sokabilecek kadar sağlam bir kız.

allah şifa versin inşallah
çok teşekkür ederim moral oluyo böyle mesajlaşmak bile. hep beraber başaracağız inşallah
çizelge olayını da hallettim çok güzel oldu :)
Cizelgen hayirli olsun cnm ayrica aramiza hosgeldin. Dilerim hedefledigin kiloya ulasirsin

Ah ah bizim oralarda bir laf vardir kiz akli kaz akli diye. Bencede söylemelisin ama tabiki sana olan güvencinnide kaybetmemeli. Annesini kesinlikle hirpalamayacagi konusundada iyice uyarmalisin. Insallah hakkinda hayirlisi olur gercekten kiz annesi olmak cok zor. 1 tane kizim var ama asla kendimden korkutmiycam en azindan elimden geleni yapicamki bana herseyini anlatabilsin. Rabbim yavrularimizi korusun karsilarina hep iyileri cikartsin.

cnm yeni gördüm cvp attım
Sağol canım teşekkürler.

Bence sen çok daha iyilerine kayıksın yağmurgözlü her işte vardır bir hayır bizim şer sandığımızda bile hayır vardır sonra belki daha çok üzülücektin...
Kurudutun kalorisi çok az nursenacım.
neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz
İyi geceler semiran inşallah en kısa zamanda kurtulursun depresyondan bende iki aydır çok kötüydüm yeni yeni iyi oluyorum ne kadar iyi denirse.
İlknurum uykum geldi dün gece biraz ürktüm sanırım uyuyamadım pek..
Birde ben sabah erken kalkıyorum...
İyi geceler yenacım eşin geldimi?

iyi geceler canım yanlız kadın korku filmimi izlermiş
bak bana ben hiç izliyormuyum tırsıyorum sonra eşimde yok zaten almıyım ben

Valla isterse evde 100 kisi olsun ben yinede bakmam . Bakamiyorum zaten ilk sahnede hemen degistiriyorum. Iyice tirsik oldum bende valla. Panik atagim aziyo sonra gece geziyorum evde :26:

Aminnnnn... İnan canım her gece yatarken dua ediyorum Rabbim hayırlı insanlarla yavrularımı karşılaştırsın diye. Annemin bir lafı vardır genelde küçük çocuklar için sıkcada söylenir ya hani çocuğun affedersin ne totoşuna nede ağzına güven olmaz diye işte o hesap. Ne söylerse söylesin körü körüne inanmak doğru değil. İnan ben okula giderken annem bir kaç kere şüphelenmiş acaba gerçeği söylüyormu diye ve beni takip etmiş Şerlok Melehat tabi benim asla yalan söylemediğime emin olunca takiplerini azaltmış ama yinede kesmemiş. Sen doğruda olsan karşındaki yamuk olabilir der hep. Dediğim gibi Annesine önce yemin ettireceğim bu konuyu kızına duyurmayacağına dair. Şimdiye kadar olanı için hesap sormasın sonuçta geçmiş gitmiş ama en azından şimdiden sonra daha dikkatli olsun.

Bugün korkunç bir yeme düzenim oldu sabah kalktım ayşenin başı ağrıyomuş aldım onu göz kbb ve diş doktoruna götürdüm onlarla ilgili bir sorunu yokmuş şimdide nöroloji dr randevu almaya çalışıyoruz inşallah önemli çıkmaz acaba diyorum zeynebi benden çok kıskanıyor ondanmı başı ağrıyor off inşallah böyle bir sebebdir.
Öğünlerim paylaşılcak gibi değil aslında
Sabah activanın kahvaltı zamanı
Öğle kabak tatlısı
Ara 2 galeta peynir
Akşam kabak tatlısı
Ara kuru yemiş iğrenç oldu bugün hiç sormayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…