Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yok canım burda malesef araştırsak bulunur belki ama kimbilir oranın kaç katı fiyata aslında bizim semtte her pazar günü organik pazar oluyor ama çok pahalı yaa
kayınvalidem uşaklı izmirde büyümüş yazın da didimdeydi o getirdi biraz yeşil ve siyah zeytin hala onu yiyoruz biz de siyah zeytin çok güzel gerçekten burda yok öylesi
ben de limon kekik pulbiber sumak zeytinyağıyla sos yapıyorum ama her zaman değil
acıktım ben yaa sabah olsa da yesek
açım ama mutluyum sabah yediklerimden sonra hakettim aç kalmayı
Allah mümin abi ve ineklerini korusun canım hatta daha çok inek versin ona

Son düzenleme:
neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz

İyi geceler semirancığım kendine çok iyi bak..
Annen yanındamı.??

Bende her ilde oluyor sanıyorum ham zeytin..

Bu arada bahar hala yok..Acaba evlendimi oraya gitmişken..:26:

neyse ben de çıkıyorum yatmak istiyorum dinleneyim sabah okurum yazdıklarınızı herkese iyi gecelerr Allaha emanetiz hepimizzzzz
iyi geceler

Bende her ilde oluyor sanıyorum ham zeytin..

Bu arada bahar hala yok..Acaba evlendimi oraya gitmişken..:26:

yok vall burda bir markette buldum am yüzüne bakmazsın sen o kadar kötü ve deli pahalı

Tebessüm nerden buluyorsun avatarları sen..Harikaa..
siyah beyaz orjinal şeyler varmı elinde.:))

Hoşbulduk canım

Sorma canım yaa dün kuzen geldi hadi film seyrettik gece 12de de olsa tam KKya girmeye niyetlendim kız bana yediği naneleri anlattı :26: geçen sene yazın Akçayda tanıştığı biri vardı çocuk ille gel yılbaşını burada geçirelim demiş bizim saftirikte annesinde kız arkadaşında kalıcağım diye kandırıp ta bursaya gitmiş Bir güzel ona nasihatla geçti saatlerim sonuçta kızı çok seviyorum ve şimdiye kadar karşısına hep yanlış insanlar cıkmış ve onu maddi manevi kullanmışlar
Diğer yandan Annesine çok kızıyorum bir insan nasıl evladının peşini aramaz körü körüne güvende olmaz kız olsun erkek olsun insan evladının yaptığını az da olsa araştırır diye. Zaten dün başım ağrıyordu kızda yengecim ben seni çok seviyorum arkadaşım gibisin diye gizli çevirdiği işleri anlatınca daha beter çatlayacak gibi oldum. Ertesi gün bütün gün kafama takıldı ve ailemden farksız olan Nisa Ablama danıştım hani ben ne yapmalıyım diye.
Sonuçta benimde kızlarım var ve eğer benim bir akrabam yada dostum beni evladımın iyiliği için uyarmıyorsa bir yanlışını gördüğünde o kişi benim dostum değildir demekki
Korkum bir gün bu saftirikliği yüzüden başına birşey gelmesinden ve Nisa ablamda benimle aynı fikirde; kesinlikle Annesini çağır sonuna kadar anlatacaklarını dinlesin ve en azından kızına bundan sonra sahip cıksın bunaltmadan çaktırmadan arkasını arasın, yalan söylemesi için açık kapı bırakmasın diye uyarmaya karar verdik eşimlede.

Valla bir yandan ters teperde kabak benim başıma patlarsa diye korkuyorum ama ne olursa olsun ben inan eşimin kuzenlerinide kendi evladım gibi gördüğüm için göz yumup sessiz kalmayı kabul etmiyorum. Eğer bugün ben sessiz kalırsam yarın öbür gün Allah korusun RAbbim benim evladımı da şaşırtır ve kimse evladımı kurtarmak adına parmağını bile oynatmaz diye düşünüyorum.

Anammmm ne diyecektim neler anlattım Bu gece kv geldi malum.
Yarın ve öbür günde bira yoğunluğum olabilir iddadaşım çünkü yarın o saftirik kuzenin kızkardeşini yatıya çağırdım bakalım onun varmı olanlardan haberi eğer varsada onuda kalaylayacağım ama kız ondan çok daha ufak olduğu halde ablasından çok çok daha olgun ve ben inanmıyorum haberinin olduğuna. Eğer kızkardeşide Yenge korkularında haklısın Dayımla birlikte Annemle konuşun derse bir sonraki günde eşimin halasını durumu izah etmek için çağıracağız.

Tabi bunların hepsini Saftirik kuzenin haberi olmadan yapmak zorundayız. Annesinin kızın hayatını zindan etmeden onu kontrol etmesi gerekiyor.
Anlıyacağın daha bu yaşta sanki bir sürü evladım varda onların dertlerini telafi etmeye çalışıyorum

öyle oldu malesef canım
ilknur avatarın gibi oldun maşallah hem iş yapıyorsun hem spor çok da zorlama kendini canım
Sorma asucum hakettim ama ben bunu :26::26::26:
Ay senin bu kaynanada fazla oluyo ama Fazla yüz verme diycem ama sen dersini vermissin zaten. Gercekten kaynanalarin ayni nesilden ya artik inaniyorum ben buna cünkü benim kaynanada benim yaptigim yemeklere inatla tuz atar. Sanki cok yararli biseymis gibi. Heleki yaslilarin kendilerini sakinmalari gereken ilk seydir tuz. Yani o nasil bir insan diycem ama bence insan bile degil agzina o cümleleri alabiliyor gercekten cok sasirdim Aman sen üzme kendini bosver ne hali varsa görsün. Allah dogru yola sevk etsin Aminnn...
Sana özel pişiririm tatlım......

Hanımlar;hepinize iyi geceler...Allah rahatlık versin....
iyi geceler ablacim Allah rahatlik versinnn...
Asla gerilim filmlerine bakamiyorum bakmiyorumda. Yoksa o gece sabaha kadar dolanip duruyorum:18::18::18:
Sanada iyi geceler tatlim. Bende moralim bozukken hep uyumak isterim. Insallah daha iyisindir

valla arıyorum gogledan ama neden ekleyince hareket etmiyor anlamadım
tuturamadım bir türlü

Ben hareketsiz seviyorum..

Vardır heralde eksik bişey..

Kulitta var biliyorsun sitede. ona yolla hareketlendirir herkese yardım ediyor bu şekilde..

özlemcm konuya bende dahil oldum ama o listen duruyor mu hala??
yazarsan ben sevinirimm

merhaba mmery çizelgeyle alakalı yazdkların için çok teşekkür ederim
baya uğraştırdı beni ama inşallah olmuştur . sevgiler

bence anlat annesine
kollasın kızını başına bir iş gelirse kendini daha kötü hissedersin

açlık ve uykusuzluktan başım ağrımadan yataım ben güzeller sabah erkenden uğrarım mutlaka

cecoşum bak sen bunları diyince aklıma ne geldi...anlatayım sana..
ben hep yasımdan olgumdun benle yasıt dayımın kızı vardı..ismlerimiz bile aynı..ananemden dolayı:))
kardeşim kardeşim derdik öle ögrenmişiz..liseya kadar devam etti haftanın 5 günü ya o bizde ya ben dayımlardaydık..
baska türlü olamazdık anla yani:)) sonra bunun yanlış 1 cocukla beraberligi oldu dedigin gibi kullanıyordu cocuk bunu..
kuzenm cok güzeldi..cocuk 9çocuklu bir ailenin oglu..okumayan..çalısmayan..serseri bişeydi..
ben kuzenime anlatıyorum anlamıyor tam 16 17 yasında deli zamanları.. bize diye cıkıp önce cocukla görüşüyor..
okuldan kaçıyor.. ben de senn gibi düşünüp anneme anlatmaya karar verdm dedm git yengemle konus..
tek bir yere göndermesn..okul saatlerini kontrol etsin.. doldurdum kadını iyice..
amannnnnn ne sorunlarrr oldu..yengem inkar etti ananemde kavga cıkarmıs dayıma anlatmıs senin ailen,ablalarının gözü kızımın namusunda.. inşallah kızından bulursun falan filan..
yengem 2 teyzem annem ve ananemle 2 yıl konusmadı tabi dayım ve kuzenmde..
aradan 10 yıl gecti nerdeyse..kızı dayım sopalarla dövmüş falan benmle görüşmedi bir daha..yatmaya falan da gelmedi..
neyse şimdi üniversite btrdir hemşire oldu bayramdan bayrma görürürm.. demem o ki
o zaman bunları açıklamasam kız kaçacaktı o çocuga..hayatı mahvolacaktı.. sayemde yanlıştan döndü ama
yengemde dayımda bir daha eskısı gbi olmadılar bize karşı..
sonra 1 olayım daha oldu buna benzer...onu hiç anlatmayayım..
artık varyaa amannn dicem diyorum bazen... adamı öldürdüklerini görsen susmak lazımmış diyorum..
kimse cocugunun yanlış yaptıgını kabul etmıyor kötü sen oluyorsun..
iyice bir düşün derim tatlım..
benmde olacagım o ilknurcum:))
hem korkuyorum hem izliyorum..

Son düzenleme:
Ben hareketsiz seviyorum..

Vardır heralde eksik bişey..

Kulitta var biliyorsun sitede. ona yolla hareketlendirir herkese yardım ediyor bu şekilde..
sağol canım aslında hareketli bunlar ama ben akleyince hareket etmiyor

açlık ve uykusuzluktan başım ağrımadan yataım ben güzeller sabah erkenden uğrarım mutlaka

iyi geceler dinlen bakalım açlık ağrı yapıyor

ay çok sevindim olmuş çizelge. neyse hepinize iyi geceler
yatayım çünkü her sabah 7 de kalkıyoruz kızım sayesinde
tek tek tanışıp güzel bi arkadaşlık kurarız inşallah hepinizi öpüyorum

bence anlat annesine
kollasın kızını başına bir iş gelirse kendini daha kötü hissedersin

Eşime daha evvelde demiştim bak bu kıza dikkat etsin halan yalanları var diye ama eşim baştan ya işte karışırsak biz kötü oluruz diyordu ama bukadar vahim olduğunu duyunca oda dedi ister kızsın ister kudursun kuzenim halamla konuşacağız diye.
Kızı asla kınamıyorum inan çok temiz yürekli biri seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum desin fizanda olsa sırf karşısındaki mutlu olsun diye gider.
Kız dedim hiçmi MÜge anlıyı izlemiyorsun bir sürü kız öyle aptallıkları yüzünden canlarından oluyor. Daha o sabah 18 aydır kızı kayıp olan bir anne cıkıp feryat etti kızımı bulun dayanamıyorum artık diye. Hee o başka türlü kayboldu ama baktığında çoğu hikayede bir saf genç kız var Allah korusun ya bir gün biri niyeti bozarda sana zorla birşey yaparsa yada sana başka türlü zarar verirse diyorum yenge yaa merak etme ben güvenmesem gitmem gerçekten dünya iyisi diyor ama bir bakıyorsun bir kaç hafta sonra yenge bitti ayrıldı benden çok kötüyüm sana geleyim mi diyor ve ancak o zaman bana doğruları anlatıyor kız :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…