Cooook gecmis olsun canim öp yerime kuzuyugünaydın kızlar..
yenacım süt sadece içtiği için norrmaldede vermezsem kıyamet kopuyor akşam yine içti sütü yatarken bütün yastıklara çarşaflar berbat oldu ,hepsini çıkardı nasıl korktum..
tebessüm sorma canım okadar zor aldıkki hastanede bir saat bekledik yapmadı ağlamaktan mahvoldu çıkar anne onu çıkar diye...gece artık çok az yapmış allahtan kabul etmişler ..
umutcum sağol canım tam düzelemedi daha inş biran önce iyileşir...
idrar yollarında enfeksiyon çıktı dünki tahlil sonuçlarında şurup verdi fitil verdi ama çok zor oluyor fitili koymak istemiyor koyduktan sonrada kıyamati koparyor anne acıyo tutum acıyor tutum (kutu)yavrum kıyamam ...
Diyorum ya canimcim hepsi ayni cinsten bunlarin kaynanayi napmali kaynar kazana atmaliyaa zor bi durummm valla böyle durumlarda KAlmak istemiyorum hep anlatanda oluyo suç geçen sene arkadaşın biri nin kızı yüzünden söyledim kadın bana coluk cocuk kocası bile eşimle samimydi konuşmuyolar herkez sen haklısın diyo amma hayatta kimseyle küsmemiştim daha zoruma gitti neyse kadın şirret kimseyle konuşmuyo kapı komşusuyla bile neyse iyi düşün kaynana bile laf sokar valla kardeşine söyle bence sadece gençler sanki aralarında hallederler gibime geliyoo
benim kaynana 10 yıllık evliyim geçen izne gittimde gel sana bezelye yemeği yapmasını ögreteyim dedi 10 yıldır o yapıyo sanki evimde cinslikleri tutuyo valla kafaya takarsan iim cokk onun için takkmıyorum bide gurbette olmam avantaj yolsa yakında olsam yapmadını koymazlar valla
allah kavuştursun evlilikkte özlem iyi oluyo arada gerçi bizimki hep dışarda adamı göremiyoruz canısağolsunda
geçmiş olsunn kabak tatkısına bayılırımmm
sorma ya canım cıkıyoverecem diye yılbası kaöamağı nelere maal olduuu spor yapıoyorum yemiyorum +1 çıkmıştım şimdi 200 gr vermişim anca 1 gün yeeee 3 günde dah 200 gr gitmiş
geçmiş olsunnn canım ya cocuklar hastalanınca hayatın tadı tuzu kalmıyo allah şifa versin
benimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
Aman aman nazar degmesin asucumaynen öyle canım 11 de kalktım kahvaltımı çay keyfimi yaptım
derincim naza geçmiş olsun ayaklarını sıcak tut canım
banucum ayşecik de bişey çıkmaz inşallah canım kıskançlık etkilş olabilir bence de
bugün evdeyim çıkmayı düşünmüyorum inşallah leslie yapmayı istiyorum bakalım
artılarım da gitmiş bu arada çok mesudum
masallah pasamiza daha nice 8 aylar görürsünüz insallahhhoğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
amin canım allah razı olsun ...
evet gerçekten kabızlık çok zor bizimki doğduğu zamanda bizi seferber etmişti o halimle ertesi gün gittik tekrar hastaneye :)
babası dereceye vazelin sürdü onunla yaptırdı ,sonra lavman aldı geldi şükür geçti, inşallah bir daha olmaz
anne sütünü 4. aydan sonra bıraktı malesefne çok istemiştim oysa emzirmeyi
sağol canım benim allah razı olsun ,amin amin birde kızım olsa iyi olur 2 tane yeter :) rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
maşallah allah bağışlasın kocaman olmuşlar .... darısı bana :)
amin canım hepimizin evlatlarına maşallah darısı olmayanlara inşallah
hımmm geçen yazdığınız çay değil mi ben onu yapmamıştım iyileşince yappayımda yansın şu yağlar :)
metabolizmayı hızlandırıyormuş :)))
sende öğrenmiş oldun bak, ben çok severim tarçının girdiği herşeyi
ya bu ona benzemiyor sanki ben soğanla ve yuurtayla kavurduğumuz kaldırayık deriz ona benzettim ,küçük dallar gibi mor minik çiçekli bu o mu? meluncan dediğimiz çalı gibi minik ağaç gibi oluyor bu o değil sanırım :)
amin canım rabbim hepimizin evlatlarına uzun ömürler versin, bu arada avatardaki oğluşun sanırım maşallah paşaya allah nazarlardan saklasın
tamam tatlım
memnun oldum canım:)))
bak bunları senin için araştırdım, beğensende beğenmesende
Eki Görüntüle 320922
Eki Görüntüle 320923
senin panik atağınmı var canım??
canım çok geçmiş olsun, inşaallah önemli bi durum değildir...
akıllı kız
maşaallah ne kadar akıllı bi kızsın:)
yazılarından çıkardım bu kanımı. akıllı kişileri çok severim ben gerçekten.
maşaallah
kızlarrr yaaaa benim saçlarrr çokkk dökülüyorrrrr...çıldırmak üzereyimmmm....pkolu olduğum için ilaç kullanıyorum onunda etkisi var diyorlarr bildiğinizz bi çözümm varmı buna durr diyecekkk....uzun saçlarımm bugün gidip kestireyim diyorumçok değilde yinedekısa olacak birass...zaten kestircemde yarın doğum günümmm 25 yaşımaa giriyorummm şaka gibi yaaa hala inanamıyorumm..neysee bu ayrı bi konu...yeni yaşımada yeni saçımla girerim diyorum belki acık rengindede değişiklikler yaparımm...ama sizdenn öneri bekliyorumm dökülmesini durdurmakk içinnn....
benide alın aranızatam 100 kilo olmayı başardım neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım
Hoş geldin yediklerine dikkat edip düzenli spor yarsan zayıflarsın burda bazı arkadaşlar epey zayıfladılar bende onları örnek alırım kendime
masa başı çalışıyorumakşam 8 de çıkıyorum işten spor salonunada gidemem o saatte bana yardım edin ne olur ne yememeliyim ne hareket yapmalıyım
ceco gecmis olsun cnm insalah simdiye kadar gecmistiriyi geceler banucum...
off diş agrısı da ne zordur..allah şifasını versin
hosgeldin cnm dogru yerdesin hedefe ulasincada birakmiyacagiz burayaevet ya doğru söylüyosun, bence de önemli olan diyetten sonra da kiloyu sabitleme evresi
o gerçekten daha zor nasıl olsa başardım diye bırakıyosun ,ömrümde kaç kez diyet yaptım bıraktım aldım sayısını bilmiyorum daha 23 yaşındayım ama
hedeflere ulaştıktan sonra birbirimize haber verelim sabit kaldığımızla alalakalı olarak
cnm avrupada vitil kullaniliyor cünkü vitil cabuk etkisini gösteriyormus drlar öyle söylüyor ben atesi oldumu vitil kullaniyorum ama gezmeye disaricikarsam surup veriyorum ama yanimda her zaman vitilde bulunduruyorumDerinciğim,umut'un dediği gibi yokmu alternatifi..?
ben şaşırdım açıkçası çünkü 2 yıl öncesine kadar kızım hemen hemen her deniz,havuz mevsiminde geçirirdi idrar yolu enfeksiyonunu geçen seneden beride kulak ağrısı oluyor artık silikon bişey kullanacağız bundan sonra kulağına..
Diyeceğim hiiç fitil kullanmadık şurup yeterli geldi hep. ki yoğun yaşıyordu mide bulantısı,yüksek ateş..
birde fitil bana çok ilkel gelir nedense.sanırım avrupada kullanılmıyor artık yanılıyormuyum acaba..:26:
benim kizin hic ilgisini cekmiyor ne zaman cekecek offffff offff gecende yigen gelmisti onun kizi oturdu bakiyor pepeye büyük kiz diyorki anne bak ne guzel bakiyor cizgi filme bizimki ne zaman bakacak diyorhımm demek aynı aynı şekilde hazırlıyoruz :)
ne güzel ya maşallah sana
pepe adamım ya :) ama oğluşum daha anlamıyor onun yerinede izliyorum :)
gecmis olsun cnm bol su icirbenimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
cnm bu azimleee bu menüyle dahada fazlasini verirsin cnmdünkü menümü paylaşayım :
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates
ara:
1 elma
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)
öğle:
6 kaşık melocan kavurması (bizim oraya özgü bir çeşit ot)
1 dilim ekmek
ara:
1 elma
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay (lipton)
akşam:
1 kase mercimek çorbası
6 kaşık melocan kavurması
3 yaprak sarma (kaçamak)
ara:
1 portakal
3 litre su içtim
akşam yine kalabalıktık tavuk göğsü ekmek kadayıfı
en az 10 çeşit kuruyemiş vardı birde cips ama dokunmadım hiç birine çok şükür
çay içtim sadece :)
17 ocakta 95 olmalıyım en azından :18::18::18::18::18:
cnm masallah rabbim anali babali büyümeyi nasip etsin rabbim uzun ömür versin anaaa simdi fox haberde kiz kardesleri zayiflatmislar 50 kilo dedi nedir bu mucize felanoğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
konuyla alakali deil ama yazayim dedim
ben sac böregini biz bükme deriz tam tahil undan yapip yiyorum yiyorumayşecim görüşmeyeli nasılsın??
heralde bi ara rahatsızdın? daha iyisin inşaallah şuan?? geçmiş olsun canım.
bu arada yeşil otları bende çok severim ya, bayılırım yani.
roka başta olmak üzere, bizim buradaki isimlerine göre güneyk, acı marul, ekşi otu, dedesakalı, cırcıvık
vs vs.....
heleki bu otlardan birde saç böreği yapıyolar o da süper oluyor, benden tavsiye bi deneyin bence.he anaaaaaaaaaa konyalilar der dedin ya ben cok SIK kullanirim az önce okurken dikkatimi cekti benim kiz anaaaaaam anaaaaaaaaaaaaam diye diye oynuyor bu gün rahatim görümcemin cocuklari burda 8+6 yaslr 8 yasindaki büyük kiza makyaj yapiyor ufagida minikle oynuyor
cnm ben sana yediklerimi yazayim cig mantar ,cig patlican domates salatalik yogurt,süt ayvaaa cok etkili oluyorvericenn vericenn inşallahhh....bak yarışada girdikk oda çoşku verirr sanaa...valla ben şimdi yedim yemeğimi ...bu bi ara tutarr benii...akşam eklerimm menümü....ben akşamlarıı çokk acıkıyorum gündüzz iyidee akşamm çıldırıyorumm....bak şimdi 1 kaşık yoğurtlu havuş..2 kaşık yoğurtlu biberr bida taze ıspanak gelmişti körpe..onu doğradım üstüne domates limonn salata yaptım onu yedimm..akşama kadar idare ederim artıkk....
Kizlar bugün reglimin en yogun günü karnim belim sirtim sanki kopacak gibi agridi.
Öglen saat 12 de bi yattim 2 bucuga kadar bayilmisim resmen:18: Eskiden böyle olmazdim. Dogum kontrol hapimi degistirdim . Düzenli adet oluyorum bunun sayesinde ama agrilarim cok artti
Neyse kizlar basimda bi tuhaf olmus yata yata. Simdi biraz cikiyorum 1 saat kadar yürüyüsümü yapayim. Aksama görüsürüz insallahhh...
gecmis olsun cnm magnesyum kaslari gevsetiyormus ve agrilar azaliyormus gecende özel drum ddemisti 1hafta önceden baslamak gerekmis cnm
Arkadaşlar burda diyet listelerini paylaşıyorlar kendine uygun olan birini seç zaten benim bu diyet listelerinden gördüğüm tek şey az az sık sık beslenmek harekete gelince ben küçük kızım yüzünden çıkıp yürüyüş yapamıyorum evde leslie yapıyorum istersen sende yapabilirsin
çokdoğru diyorsun herşey bende bitiyor okadarda iradesiz olmamam lazım inş.sizlerin sayesinde ben de zayıflarım çok teşk.ederim
cnm hosgeldin dogru yerdesin burayi birakma hic ilerde sana yeni uyeler sorular sormaya baslarlar nasil bu kadarrrrrrrr kiloyu verdin diye
Malesef var canim. Kizima dogum yaptiktan sonra basladi yakamida birakmaya sanirim hic niyeti yokkk:18::18::18:
ben sac böregini biz bükme deriz tam tahil undan yapip yiyorum yiyorumhe anaaaaaaaaaa konyalilar der dedin ya ben cok SIK kullanirim az önce okurken dikkatimi cekti benim kiz anaaaaaam anaaaaaaaaaaaaam diye diye oynuyor bu gün rahatim görümcemin cocuklari burda 8+6 yaslr 8 yasindaki büyük kiza makyaj yapiyor ufagida minikle oynuyor
Geçer Semirancığım, yeter ki sağlık olsun. Umarım yoluna girer en kısa zamanda.ANNEM yanımda:26:
eh işte ilknurum ne kadar iyi olunursa o kadar:26::26:
tşk ederim banucum iyi olmaya çalışıyorum
umutçumm canım arkadaşım sıktı hayat hakkatten moral sıfır kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum ama nafileee geçececk zaman bekliyor inş yazmaya çalışıyorum ama ancak bu kadar
Geçmiş olsun canımbenimde oğluşum ben gibi 3 gündür kabız ha tabi beklemedik müdahale ettik ama kaskatı çıkarıyordu yavrum yazık ne çok ağladı geçen gecekıpkırmızı olmuş poposu kıyamam kuzuma... neyse dün gece hastaneye gitti eşim dr hemen getir boşaltalım demiş eşimde ben yaparım deyince ilacın ismini vermiş aldı geldi lavman bebek için neyse yaptı 2 kez çıktı, sabaha karşı yine yaptı ,saat10:30 gibi yine çıktı inşallah düzelmiştir, normalde hergün sabah yapardı düzenli olarak ne oldu neden oldu anlamadım, diç çıkarken olurmuş ama bilemedim tabi...
tomurcukk,
canım ben 1,5 veya 2 bardak mercimeği 1 bardak bulgurla yapıyorum.
İlk denediğinde 1,5 bardakla yaparsın denersin...
___________________-
Umuttçum, gurmecim.:) ben daha önce peynir yapmayı denedim evde sirkeyle ama beceremedim.
Tekrar girişimim olacak.:) Sen muhakak yapıyorsundur veya yapmışsındır..
Bana yardımcı olurmusun lütfen.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?