Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

anladım canım.. bende dedm bir çok açım diyodu neyaptı da uyudu hemen bu kız...
neyseki benm eşim hiç karışmıyor..onunda var laptop yanyana otururuz o borsa,spor sayfaları,araba ilanları bakar durur tüm gece..
bende sizlerle işte.. sonra aynı anda ikimizde bırakıp mutfaga gideriz meyve,çay v.b için
işe gtmeyecegi zamanlar benm gbi geç yatar ama erken kalkacagı zaman da ben alırım benm minik laptopumu yataga giderim..eşimde bana sarılır uyur...
hatta sizlerle zaman geçirdigim için çok memnun artık yalnızım,sıkılıorum diye günde 5 kez arayıp taciz etmıyorum onu
ama bazen oda merak edıyor mesela dün gece 12yi geciyordu biz burda 10 11 kişi soh bet ediyorduk diyor kadınlar uyutmus kocaları gelmiş galiba.. ya da erkekler benm gbi korkuyor hanımdan ses etmıyor

ayyhh ne cok benziyoruz senle yavrucum.. benm annemde sene de 2 3 kes gelir memleketten kayınvalidemle samimidir hemen hemen hergün biraya gelirler bana kızızyor ne soguksun kadına biraz yaklassan ölüyor kızım diye diye der.. kv nin kızı yokta
amannn anne sen benm düzenimi bozma derim

ayhh ben hatırlatırım banuya seni nasıl unutur
bende çok özlüyorum ailemi 25.de kardeşim karnelerini alınca gelecekler bu ay çok sevinçliyim
vallahi öyle bayram etti kociş birimi getirdi diyoradam alışık degilya...
demek 308 kaloriymiş napiim canım saolsun...evet canım artık salatalara mayonez koymuyorum ben..

ayhh inşallah beraber yaparız bir gün... çok yemeyelim ama... seninle görüşmek isterim

oğluşum bugün 8.ayını bitiriyor :)))
Allah ım nazarlardan korusun.. sağlıklı ve hayırlı bir evlat olarak sana bagışlasın Özlemcim..
vee bir melek te bana ve ben gibi isteyen waw,papatya-özmen,tomurcuk,banu ve isminlerini suan hatırlayamadıgım tüm isteyenlere versin...

ay ben bayılırım ona eşimin ailesi ordu lu ya baharda toplar yollarlar çok zor topplanıyor bide koklaya koklaya yerim yani o dereceee ...afiyet olsuuun...
ne sanslısın böyle ot sevenlere yeşil sebze sevenlere hayranım..
bende midem kalka kalka yerim ama tiroidim yüksek oldugu için yemek zorundaymısım..
ayhh meyra sende seviyorsun demek.. ben ıspanak,pırasa da dahil hiç sevmıyorum...
sizler benm gözmde cok sanslısınız.. ben yerken otları,yeşil yapraklı sebzeleri hep midem bulanıyor
anaaaaaaa verdiğii akılaa bakkkkk saççç böregiii diyorrr yaaaaaaaaaben çok acıktım yine gidip öğle yemeğimi yiyemmm.... saçç böreğiymişşş
kız sen yine mi açsın açççççççç insannnnnnn
canım uzun mu saçların bilmiyorum ama benmde cok dökülüyordu..
2ay önce gittim küt kestirdim omuzlarımın üstünde işte..dedim kuaföre vur makası
şimdi dökülmesi de azaldı hemde daha saglıklı oldu hoş oldu

benide alın aranıza tam 100 kilo olmayı başardım neyapcam ben nasıl yapacam da zayıflıyacagım

dogru yerdesin canım...hoşgeldinnnn
olsun burada 100 kilo ve üzeri arkadaslarda var örnek ben..
nasıl yardımcı olabilirsem seve seve..bzi takip edersen eminim sende şevklenip başarırsın..

inş. daha bebek bile yok ken bukadar kilo 1.5 senelik evliyim ama sanki içime fil yutmuş gibi oldum bu durum beni fena üzüyor kendime sahip olabilirmiyim acaba ne yapabilirim nasıl bi yol izlemeliyim
aynı durumdayız..bende 1.5 senelk evliyim..bende de bebek yok..
üstelk evlendkten sonra daha da kılo aldım.. önce kafanda bitirmelisin canım..
verdigini görüncede daha cok azimleniyorsun.. bak sana link vereyim..kilo çizelgenide yap..hedefini koy
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
masa başı çalışıyorum akşam 8 de çıkıyorum işten spor salonunada gidemem o saatte bana yardım edin ne olur ne yememeliyim ne hareket yapmalıyım

bana diyetsyenim spor vermedi..sen evde yapabilirsen leslie yap..ama ona da zaman bulamazsa önce bir 90ları falan gör sonra spora başla..spor evet gerekli ama zaten kılomuz fazla..yemegini düzenleyerekte zayıflarsın..
70den 60a inmek istesek spor sart dedi dr.um ama bir 10 15 kılo atmak için çok sart degil..
sonra kilo vermen duruncada hem havalar güzelleşmiş olur haftasonları çıkar yürüsün olmazsa evinde egzersiz yaparsın akşamları..hadi basarırım de de hem kilocukları verelim hem de bebeklerimizi kucagımıza alalım

ayhh meyra sende seviyorsun demek.. ben ıspanak,pırasa da dahil hiç sevmıyorum...
sizler benm gözmde cok sanslısınız.. ben yerken otları,yeşil yapraklı sebzeleri hep midem bulanıyor

ayy canım benim üzülme....
rabbim mutlaka bu durumada bir kolaylık vermiştir, bizleri onca nimetlere boğmuşken değilmi...
zamanla sende bir yolunu bulursun bu durumunun.....

bende zaten yeşil ot dediklerimizi çok severim, sebzelerin ise yarısını:))

masa başı çalışıyorum akşam 8 de çıkıyorum işten spor salonunada gidemem o saatte bana yardım edin ne olur ne yememeliyim ne hareket yapmalıyım

hoşgeldin aramıza.öncelikle sağlıklı beslenmeye geçmek için buradayız hepimiz sağlığımız için.daha önce görünmediysen bir tahlillerini yaptırısan daha iyi olur.mesela ben hiç doymak bilmiyordum gözüm sürekli tatlıdaydı gece bile kalkıp yerdiim.evde varsa kahvaltıya tatlı bisküvilerle fln bile başlardım.sonra karar verip diyetisyene gittim.sadece 1 kere gittim ama diyetisyen beni dahiliyeye yönlendirdi ve insülin direnci olduğumu öğrendim.dolayısıyla normalde diyette olan makarna pilav patetes(aslında diyettekilerinde ölçülü tüketmesi lzaım tabiki) hatta kavun karpuz üzüm bezelye mantar taze kırmızı biberi yasakladı.sonrasında diyetisyene bir daha gitmedim izne ayrılmıştı doğum iznine ama hem buraya katılmam hem internetteki araştırmalarım sayesinde düzenli beslenerek baya bir hamur işi vs yemeyerek 5 yada bu durma geldim.ama ben 2 hafta spor yapmadım sonra başladım lesli yapıyorum evde.haftada 5-6 yapıyordum şimdi 3-4 e düştü.yani diyeceğim o ki dahiliyeye gidip değerlerine baktırırsan burdaki arkadaşlarda yardımcı olurlar.akşm 8 işi birz kötüymüş.öğleni sıkı tutup ara öğünü yapıp akşamı oldukça hafif geçirmenizi öneririm

bendede var ama saçlarım öyle dökülmüyor ama seninkiler uzunmuş belki ondandır benim omuzlarımda saçlarım ve çok etkisi oluyor bence.
salep mi dedin bayılırımmmmmm
hoşgıranı bilemedim ben :)
amin canım inşallah nice yıllara bebeğimle....
valla ne çok ot varmış :))) gerçekten çok ot var ismini bile bilmiyorum bazılarının her yöreninde farklı muş'ta çeşit çeşitti hiçbirini yemedim ama ,buradada çok farklı var yedim ama beğenmedim,sen nereliydin?
sağol canım allah razı olsun...
karatayı yapanlardan bazıları 1 aydan sonra etkilediğini söylüyorlardı

bende çözümü şöyle buldum gibi 4 kaşık ot yemeklerinden ya da ıspanak gibi sebze koyuyorum kaseye 8kasıkta yogurt..
sonra kendimi sıka sıka yiyorum.. umarım faydası oluyordur...
onun haricinde çatal çatal yiyemem hayatta..

ece yazdıklarını okudum da... bende de insülin direnci var.. ama diyetsyenm hiç bir sebzeyiyasaklamadı..
hatta bende seviniyordum ıspanak pırasa yiyemıyoorum 2gün aç kalsam yine yiyemıyorum yani sevmemek degil başka birşey..yutamıyorum.. o yüzden mantar yiyordum o da sebze diye.. hatta hafta da 2 kez...
yanlış mı yapıyorum?mantar sebze yerine gecmezmi????

Teşekkür ederim canım yordum seni... Ben yine sirkeyle olanı tercih edeceğim. En az uğraştıran o.:)

Devletşah bloguna baktım lor peyniri tarifi var..Limon suyuyla yapılmış..
Yarın sabah süt almaya gideceğim deneyip söylerim nasıl olduğunu..:)
Zor Bayağı gidip almak.. keşke daha yakın,ulaşımı kolay bir yer olsa..Yada onlar getirse..

Beyzuşş gelince onada soracağım.:))

Sagol cnm yürüdüm valla 1 saat :26: Ama iyi oldu toparlandim biraz cok yattim bugün evde dursam dahada kötü olacakatim. Sporumda 320 dk oldu bu hafta

Son düzenleme:
Yağmurgözlü,

mesaj kutunu boşalt canım dolu...

saat 4 olmuş ben çıkıyorum kızlar yrn görüşürüz iyi bakın kendinize
ayşe canım bugun yoğunluktan hiç yazamadım.kaçamaksız diyebilirim günüme menümü paylaşıcam
ece ben senden fikir edincektim ama pek olumlu değil sanırım açıkcası bende çok kilo verenleri görmedim ne bileyim gül dışında. sen bilgilendir bizi ama.ben merak ediyorum kilo verebilecekmisin istediğin gibi.ayrıca 3 çocukla spor yapabildiğin için sana +10

bugün ki menümü paylaşıyım ben ayşecim söz verdiğim gibi

sabah
2 dilim ekmek
2 kk peynir
5 zeytin
2 çatal menemen
şekersiz çay

öğle
5kuru incir 3 ceviz

saat 15 te ( toplantımız vardı geç kaldım)

1 kepçe mercimek çorbası
2 parça tavuk ızagara (100) g edermi bilmiyorum
3 kaşık pilav

sonra 1 tane kurabiye kaçamağım oldu

saat 16,30 te
1 tane muz

akşam
saat 18:30 da
1 adet küçük akdeniz ekmeği arasına 1 çatal peynir
1 bardak şekersiz çay ( canım pişmiş yemek istemiyor hastalıktan zaar::)))

veee az önce şekersiz enerji içeceği içtim (100 kalori) çok halsizim diyee. sınav zamanları işe yarardı.ayy yazınca neler yemişim ben öle yaa.benim menümüde yorumlayın nolurrr...

gözlerimin altı mosmor oldu halsizlik hat safhada. kadın doğum uzamanına gidicektim bayadır erteliyorum bi kaç aydır sancılı adet dönemlerim oluyor diye. regl 3,4 günü hormon testı yapılıyordu dıye biliyorum yarın önce gidip kan testi yaptırıcam haftayada muayene olucam smear aldırıcam yılda bir kez yaptırmak lazım.yorucu bir gün daha geride kaldı.görümcem hastalanmış onu ziyarete geldim iş yerime çok yakın.bu gece burdayım doktorumda burda sabah burdan gidicem.ee bana şimdilik müsade eşim geldi.yine uğramaya çalışıcam. herkese sevgiler

puffff yoyuldummm kızlar 1 saat lasly yaptım duşumu aldım şimdi bi yeşil cay zamanı yaa ben ne güzel veriyodum kilo az yiyorum 2 gün yedim dye böyle dururmu metobolizma hatta spor bile yapmamıştım bu hafta coştum 1 saat hergün yapıyorum ne olduu bana tartıda + gördükçe canım sıkılıyo( her sabah tartılırımda) veremiyorummmm

Bende bugünkü menümü yazayim bari
SABAH:
Misir gevregi sütle birlikte
ÖGLEN:
Meyveli diyet yogurt
AKSAM:
1 dilim tahilli siyah ekmek
1kase mercimek corba
1 porsiyon brokoli Diyet kola
Bugünde cokmu az olmus nedir cabucak bitti Ben bu isin bi ortasini bulamiycam sanirim

Aynen bende canim gözümü acar acmaz wc isimide gördükten sonra kendimi tartinin tepesinde buluyorum
Belkide sadece cuma günü tartilmak lazim. Gramda versek mutlu oluruz belki

aslında menün güzel bence ama saatleeri baya yakın olmuş.bi de akdeniz ekmeği nedir ony bilemedim.aslında muz veya kurabiye olmsaymışonun yerine akşam salata yoğurt olsaymış dahamı iyiymiş???

karatay aslında güzel acıkmıyor insan bi de ikide bir bişiler hazırlamana gerk yok.hatta bir zaman sonra 2 öğün bile yetiyor ki bence de yeter gibi.ben emzirdiğimden 3 yapıyorum.normalde ben spor yaptığımda biraz yememi sebzeye yönlendirdğimde tartıdaki değişimi hemen görüyordum ama 2 gündür tık demedi hsonu kaçırmıştım öylece kaldı .ama şuda var yer fıstığı ve çiğ bademi abartmıştım hatta sırf onları yiyiym diye öğlen yemek yerine yemiştim bi sakıncası yok deniildiği için.acaipte tok tuttular ama tartıda bişi yok.ama karnım şiş değil indi baya geçen haftaya göre.kg olarak daha fazlayım 1 kg kadar ama karnım daha inmiş durumda.(benim sorunum göbişim zaten diğer yerlerm baya indi)
sonuç olarak bu diyeti ben uzun süre yapamam 3 çocuğa yemek hazırlıyorum.canım çekecek diye böreği fln çok çok nadir yaptım zatne şimdiye kadar.(5 aydır)patetesi de fazla kullanmadım.artık gr gr gitse razıyım zaten kendimi ailemden çok soyutlamak istemiyorum bu konuda.zaten abartmamaya çalışırım çünkü hemen artıya dönüyorum ama börek yapıp 1-2 dlm yemek isterim....çocuğum olmasa çok çok rahat yapacağım bir diyet ama kalabalık ailesi olanlara çok uygun değil gibi .karı koca yapılacaksa ve senin gibi zor bir işi olan biri için bence çok güzel sonuları da olabilir misal gül.(tatlı isteğin abur cubur ihtiyacın kalmıyor istedğin kadar süt ayran tüketebiliyorsun)

benim de kötü.170 dk leslim var ama + yım halaaa:26::26: her sabah tartılammak lazım ama ben gün içinde bile biçok kez tartılıyorum malesefff bi bundan vazgeçemedim.wc dn sonra,öğle yemeğinden osnra,akşam yemeğinden sonra gibi boşuna dememişler hergün tartılmayın diye

sanki az olmuş gibi .1 günlük şoklar gibi olmuş ama arada kaçamak sonrası yapılabilir zannımca

canım benim diyetisyen mantarı çıkardı yemek listemden nedeninin bilmiyorum çok sevmeme rağmen uzun zamndır almıyorum hala.taze kırmızı biberide çok severim ama onuda yasakladı.pirinç,makarna,patetes,bezelye,kavun,karpuz,üzüm,muz,mantar aklıma gelenler

Süper anlatmışsın UMUTCUĞUM;

Senin elinden bir kaçan ;bir uçan kurtuluyor MAAŞALLAH.....

bende lor limonsuyuyla yapıyorum hemde 4 güne bir bebişe ama acaba onların yaptığı gibi mi yapıyorum:26: kaynayınca 1 litre süte 1 çay bardağı limonsuyu koyup biraz daha kaynatıyor kapağını kapatıp 1 saat dinlendiriyor ve süzgeçten geçiriyorum komşumdan öğrenmiştim ,arzuya göre tuzda ilave ediliyor ama asıl lor peyniraltı suyundan olanmışta nerden bulacağız onu değil mi?

Canım;

Lor yapmak istiyorsan;Umut'un tarif ettiği yolu izliyorsun;maya olarak yoğurt katıyorsun ve anında süt kesiliyor...Bir süre kaynatıyorsun ve süzüyorsun.

Tuz katmazsan kaymak gibi bir tadı olur;katarsan mis gibi süt kokan lor olur.Afiyet olsun tatlım....

iyi akşamlar Beyzusum..nasılsın?bende haberler aynı.bugün romatolojiye gittim.dün göz randevum vardı.üveid ataklarımbaşladı.yarın sabah akciğer ve kalça röntgeni çektireceğim.birde kan vereceğim.nasılsa hergün hastanedeyim.bekleme anını değerlendireyim..
ilbatum.ilknur83 iyi akşamlar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…