Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aaaaa ben senin hiç bu kadar dolu menun olduğunu görmedim ya maşallah sana.gayet güzel bir menü olmuş tebrik ederim.yani benim menüler gibi olmuş olsun sen lesliye bir başlarsan gider kiloların gene belin nasıl oldu?inşallah daha iyisindir.lesli yapacaksanda belinin zorlandığını hiseettiğin an devam etme canım daha kötü olmasın.ben karatay kahvaltısı yaptıktan sonra acıkmıoyrum ne zamandır ilk defa....çok güzel bir hkahvaltısı var hemde ekmeksiz olduğu halde.keşke güzle kilolar verilse ama zor gibi.ben geçen hafta 1 kg yu karatayla verdim ve 1 günlük dolu dolu yememi yine karatayla yok edemedim.sanırım karatayda sıfır kaçamak ve devamlılık lazım.aslında insanın canı da kaçamak istemiyor ama misafir fln yılbaşı bahane ettimçoysa sabah kahvaltımı yapmıştım yılbaşı günü gözüm doymuştu.ama misafirlerin yanında kendime özel yapamazdım gibi bir bahaneyle neler nelr yedim yedim de yedim.neyse artık olan oldu.bugün de karatay yapıyorum yarın ola hayrola.

benim de + var hemde sporumda var ama yok artılar gitmedi

Sade türk kahvesi içiyorum şuan.Öziii canımı çektirdin.Bende marketten hazır türk kahvesi aldım.Shazili mi ne işte.Güzel fena değil tadı.Bizim yaptığımız kadar değildir tabi ama iş görüyo :)

Az kalmış gitmenize :) Umarım oradan da paylaşıma devam edebilirsin :)) Okul bence de onun adaptasyonunu kolaylaştırır. Ben de birçk yerle konuştum, fiyatlar uçuyor resmen, biraz makul anneli grup Playtime'da (Büyüyen çocuk olmuş galiba şimdi) buldum, tek sorun taksi ile gidip gelmek, astarı yüzünden pahalıya geliyor böyle. Kendim bir grup oluşturamazsam orayı deneyeceğim.
Cheeky Monkey okulda öğretildiği için emin olamadım, cümle kurmayı öğretiyor mu diye. İncelediğim zaman cümleler de vardı ama benim kız seninki kadar ancak öğrenmiştir 2 yılda :)) Öğretmeni sınıfta dile en yatkın olanın kızım olduğunu söylüyordu bir de :)) "Öğrendiklerini göstermezler ama temel oluşturur" dediler, bilemem ne kadar doğru? şimdiki okul ağırlıklı Almanca, hafta 3 gün İngilizce var, ağzından iki dilde de tek kelime duymadım :))

Benim bilgisayarda CD'den yüklediğimiz bir versiyonu var Cheeky Monkey'in; çalıştırabilir misin bilmiyorum ama sana mail atmayı deneyeyim, eğer çalışırsa hem fikir edinirsin hem de epey oyalar (İngilizce oyunlar) ufaklığı :)) Bana özelden mail adresini gönderirsen hemen deneyeyim :)
Ben geldimmmmmmmmmmm :122:

Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük.
Banu çok geçmiş olsun. Umarım bugün iyidir kızın. Menülerine bayıldım, kuzene hazırladığınız tiyatroyu da merakla bekliyoruz :))
Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Nerdeyse 1haftadir giremiyorum benim pc bozuldu zaten tutulup kaliyordu bugun arkadasin pc sini getirdim haber veriyim dedim birsure daha giremeyebilirim insallah herkes iyidir
Melis merak etmiştim, iyi olmana sevindim canım :)
Paylaşım için teşekkürler. Videoda kıvam-görünüş ve aşama olarak değişik bir tarif vermişler, kaşar diyor anlatıcı; denemeye değer :)) Peynir mayası bulmak zor değil ama ne yazık ki mayalar için duyduklarım iç açıcı değil. Sağlıklı, temiz ve doğal olanına rastlamak zor gibi. Bilen varsa, paylaşırsa memnun olurum, bana Rumeli marka önerilmişti, ama fazla da araştıramadım.
En güzeli koyun şirdeni ile kendi mayanı hazırlamak, ya da sirke ile daha basit usulde lor tarzı peynir yapmak benim fikrimce :) Sen de yaparsan deneyimlerini paylaş olur mu?

Canım, ben de iki bilgiyi paylaşmak istedim. Soğan anne sütünü bollaştıran ama kükürtlü yapısıyla tadını oldukça değiştiren bir şey. diğer hormonal etkileri yanında bu etkisini de göz önünde tutmak gerekir. Bir de ağır egzersiz anne sütünü oldukça acılaştırıyor. Bu iki bilgiyi anne-bebek sitesi hazırlarken Acıbadem Hastanesi uzmanlarından almıştım...

Kilo vermenin durması konusunda paylaşımın güzeldi, oradaki diyetisyen bilgilerin bir kısmını okuduğum kitaptan almış. "Tek şişman beyniniz" isimli bu kitapta takılma diye bir şeyin sadece bilinçaltıyla ilgili olduğu savunuyor. "Bilinçaltı telkinlere, söylediklerinize bakmaz, sadece eylemlere bakar; dolaptaki büyük beden giysiler bilinçaltınıza 'bir gün tekrar kilo alacaksın, bunları sakla' mesajı verir. Yıllardır şartlandığınız takılma kilolarına gelince beyin vücuda komut verir; kilo vermeyi durdurur, metabolizmayı yavaşlatır. Bu nedenle kilo verme süreci boyunca tartılmak zararlıdır, tartıyı evden atarsanız takılmadan kiloları verirsiniz" diyor. Doğruluğunu birkaç hastasından aldığı örneklerle kanıtlamaya çalışmış. Ne kadar gerçekçi bilemem, ben de paylaşmak istedim. :)

Son düzenleme:

canım tekrar geçmiş olsun gecer inşallah en kısa zamanda.....ben balıkesir susurluk...sen daha şanslısınn ayvalıkkk çoookk güselll.....

sabahın 6sında kalkıp işe mi gidilir yaaa daha işten geleli 1 saat olmuşşken poff ://

hepinize iyi gecelerr
kızzzz sen nerde çalışıyorsunn böleeeeee.....sabah 6da gidip 12 de geliyorsunnnnn.....zor işinnnn....

canımmm çokkk geçmişşş olsunnnn....

bu ne kahvaltı kızzzzzzz valla şimdi canım çekti ya benim kahvaltı çok sıkıcıı.....yeşil zeytin yemem..peynirrr hayatttta yemem...yumurtayıda eşime pişirirsen sarısından yerim okadar...senin tabakk süpperrr duruyor afiyet şeker bal olsunn......

bu aradaaa o seneryoo kimee ait kızzz süperr pilannmışşşş korkulurr sizdennnn....amaaa gerçekten süperr olmuşşş..en zarasız şekilde halledersinizzzz.....sonucu merakla beklicemm...

Canım yeni saçın ve yeni yaşın hayırlı olsun.İnşallah yeni yılda hedefine ulaşır yeni bir vücuda da sahip olursun.Doğum günün kutlu olsun...

:
çoookkk teşekkür ederimm canımm benimmm...güzel dileklerin dilerim yeni yaşımda gerçekleşirrr....gobeğimdekii yağlarr gider yerini bebek doldururr inşallahh....bu arada artıları atıp eksilere geçmişsinnn çok sevindimmm....

süperrrr sen kaç gündürr acayipp gidiyorsunn allahh bozmasınn.....kızz bu melocann bitmedimii halaaa merak ettim bu otuu...2 gündür bi melocandır gidiyorrr....

bu kıtır ekmekleri merak ediyordumm ama böle tahminn etmemiştimmm kız bunlarınn kalorii ne kadar acabaaa...bende bulabilirmiyim bunlardann tabi kalori düşüksee....çabuk sıkılıyorumm alternatiff bişiler bulmam lazımmm....

çok geçmiş olsun canım kzın inş. daha iyiidr......diğer konuda da iyi yapmışsın kendi evladımız olsa ne hale gelirdik eşinin kontrol eetmesi iyi olur ancak daha ileri giderse ailesine de söylemelisiniz...insan evladının kaldığı yeri bilmez mi çok hasas konular maalesef...

Hadi kızlar ben çıkıyorum büyük kızım okuldan gelmek üzere yemek hazırlayayım öptüm hepinizi sonra tekrar gelirim

güle güleee görüşürüz derman ablaaaa

afiyet olsun canım.
şuan bende türk kahvesi içiyorum, benimki şekerli.
türk kahvesi benim hergünümün vazgeçilmezi:))):126:
yanındada 1sigara oooh, yemede yanında yat

kızlar acil bir ricam var sizde çevrenizden araştırabilirsiniz -kaç gündür karşı eve bir komşu taşınmış evinde hiç perde yok sadece bir güneşlik takmış çok dikkatmi çektim araştırdım, van depremzedeymiş hiçbirşeyleri kalmamış ne halıları ne yatak hiç birşeyleri yok baktıkça içim yanıyor yardım etmek isteyen eski tül olur halı olur gönderirlerse çok sevap işlerler

slm meyra nerelerdesin kaçak evlendin yok oldun evlilik nasıl gidiyor

kızlar kediciğimin maması bitti,
şuan evde ekmek bilede kalmamış.(biraz vardı ekmek onuda kahvaltıda ben bitirdim)
kedicik öööyle gözüme bakıyo anne bana mamamı ne zaman verecen diye
mama diyorum o da bana "mır mır mır"diyor:)))))

bugün çarşıya çıkamamda şimdilik gidip marketten 1-2günlük balık kreker alıp geliyim baride kızımda onu ham yapsın:))

kedimi merak eden olursa avatardakinin tıpkısının aynısı:))))
çok tatlı teyzeleri, hepinize buradan el sallıyo o da
maviş maviş gözleri var. maşaallah

yeni aldım 3hafta oluyo petshoptan, 2yaşında, çok uysal.
hatta hamile olduğundan şüpheleniyorum, karnı şiş çünkü biraz, aldığımda hiç hamile gibi falan değildi, satanlarda hamile falanda dememişti hiç:44:
zaten hamile olsa satmazlardı heralde yavrusunu satma amaçlı olarak
çinçilla cinsi bir kedi oluğu için değerlidir satışı kolay olur, zaten ben almadan bi zaman önce bunu yavrularını sattık falan diye belirtmişlerdi bana.
neyse hamileyse sevinirim minik minik kedicikler gelir
hamile olduğu kesinleşirse sizede yazarım, paylaşırım sizinlede gelişmeleri:))))

benim çenem düştü galiba

kedi dendimi benim çenem hemen düşer zaten bir kedi aşığı olarak
tamam sustum tıp

arkadaşlar merhaba bugün 3. takıma katıldım fakat burada da bişeyler paylaşmak istiyorum yapabilirim değil mi?Çünkü bu gruptakiler birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünüyorum :)

slm meyra nerelerdesin kaçak evlendin yok oldun evlilik nasıl gidiyor

slm fadime ablacııım:))
seni gördüğüme çok sevindim, bende bakınıyordum hep fadime abla nerelerdeki diye....
evlilikte iyi çok şükür, yeni yeni alıştım artık evliliğe, oyüzden artık tam anlamıyla geri döndüm bende tekrardan aranıza.

sen nasılsın?? hayatın nasıl gidiyor? kızlar nasıllar, naaptılar okullarını falan??

Selam güzeller ben geldimmm... Yılbaşından beri diyet miyet hak getire daha bu gün kendimi düzene sokmaya başladım sayılır.Yılbaşı akşamı kantarın topuzunu biraz fazla kaçırınca yine midem tuttu ilaçlarla filan toparladım şükür ama o ilaçların içinde ne varsa beni resmen kurt gibi acıktırdı.İnsan saat geçmeden acıkır mı ya :S midem zaten kötü yememeye çalışıyorum ama innaılmaz tatlı yedim her an dolaştım yine de.Sanırım bu haftaki bildirimde +2 filan çıkarım kesin (( sizlerin nasıl geçti yeni yıldan sonra düzeniniz bozulmadı inşallah.Özlemişim sizi burayı.Burda olmadığımda daha da çok yiyorum ipin ucunu kaçırıyorum ben ya.Son girdiğimden beri 101 sayfa birikmiş bir göz atıyım geçmişe,öpüyorum hepinizi...

slm hg canım:)
canım 101 sayfayı okuyup bitirdiğinde 2013yılına girmiş olduğunu farkedebilirsin dikkat:))) çünkü oku oku bitmiyo yaff geçmiş biriktiğinde, en azından kendi adıma söyliyim bence öyle.
hadi sana kolay gelsin:)))

Evet valla öyle arada kalkıp biriken işlerimi de yapacağım için sanırım ben 2014 ü görürüm son sayfaya geldiğimde hoş buldum bu arada sen de hoşgeldin...

Banucum kızına büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Şu kuzen meselesini de çözmek için geri geri gidiyorum bakalım çözebilcem mi

Bu günkü kahvaltım

avuçiçi kadar peynir 2 yumurtadan z.yağlı omlet
1 orta boy muz
1 salatalık
1 kupa süt
güne 2 kayısı ve 1 bardak su ile başladım

cevizleri akşam yemeği ile yiycem kırmaya üşendim

umarım bu gün kaçamaksız düzgün devam edebilirim güne çok canım sıkılıyor ya böyle oldukça (( ilaçları bıraktım bu gün belki iştahımda düzelir.Ya mide sorunu yaşayan arkadaşlar bilir belki ilaçlarımı yazsam hangisi beni böyle fil gibi acıktırıyor...

lansara
pankreoflat
spasmomen
gaviscon

bilen varsa söylesin valla kullanmıycam o ilacı bidaha 1 aydır kendime gelemedim ya bir düzene girmedi diyetim.O şok diyete başladığım güne lanet ediyorum

ilaçların yan etkileri hakkında hiç bi bilgim yok canım benim.
yalnız tanıdık bir eczane varsa ona sorabilirisin yardımcı olurlar sana bu konuda.

çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin sana bitanem.

Umut; peynir mayası nerden bulabilirim bende biraz araştırdım en iyisi şirden mayası imiş kafaya taktım valla bu işi bulursam mutlaka deneyeceğim kendi peynirimi yapmayı temiz temiz katkısız oh mis gibi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…