yememiş miyim neler yedim bir bilsen
sabah yumurta,peynir,kaşar,zeytin,ekmek,yeşillik
ara müsli 1 bardak süt ,kayısı ve tarçınlı
öğlen 1 kase çorba,1 kk peynir,1 dilim ekmek
ara 2 meyve
akşam 1 kase çorba,1 tabak kuru,4 kaşık makarna,yoğurt
sence az mı bence çok bile hala aç değilim ,ben zaten oldum olası öyle bayılana kadar yemem çok nadirdir o da çok sevdiğim bir şey olsun ki çatlayana kadar yiyim :)))
çok doğru paylaşım için sağol canım
bende hala artılardayım +2 vardı şimdi +1 deyim
bende bu kilolarda çok kaldım öyüzden direniyor
birde yeniyılda 2 gün midem bulanıncaya kadar yedim tabi oyüzden
bu hafta 80 altına düşemiyecem ve ilk defa + bildirim yapacam çok üzgünüm çok
bir daha kaçamak yapmıyacam
yok be güzelim bişey demezler heralde sonuçta bi diyetisyen yazısı sıkıntı olacağını sanmıyorum.Bu arada ayın 15 inde işbaşı yapıyor eşim.Raporu bitiyor.Bende başlıcam leslieye inşallah.Çok hevesleniyorum siz yazdıkça.
Banuşşş geçmiş olsun kızına...
Az kalmış gitmenize :) Umarım oradan da paylaşıma devam edebilirsin :)) Okul bence de onun adaptasyonunu kolaylaştırır. Ben de birçk yerle konuştum, fiyatlar uçuyor resmen, biraz makul anneli grup Playtime'da (Büyüyen çocuk olmuş galiba şimdi) buldum, tek sorun taksi ile gidip gelmek, astarı yüzünden pahalıya geliyor böyle. Kendim bir grup oluşturamazsam orayı deneyeceğim.bende bir ara oyun grubu çok aradım ataşehirde palyhouse vardı gittik ama ben hijyenini sevmedim
birde atakentte bir yere gitti ama ben yoktum yanında 2 gün 2şer saatti ama ben memnundum oradan
biz şubat8 de gidiyoruz canım gidince biraz alışması için bekleyip verecem ama dil sorunu olacak onun için iyi bir araştırma yapmam gerekecek
senin önerdiğin kitabıda bir gidip bakayım öyle alayım diyorum sadece inönü caddesinde bir yerde var ama gidemedim
ben kendim baya öğrettim yani sayılar renkler vs. tarzı şeyleri biliyor cümle kurmayı öğretiyormu acaba yoksa işime yaramaz diye önce görmek istiyorum
dün ingilizce susadım dedi babaannesi bu nediyor diyor artık onada öğrettim anlamı bu diye nasıl seviniyor biliyorum öğrendim diye
Banu çok geçmiş olsun. Umarım bugün iyidir kızın. Menülerine bayıldım, kuzene hazırladığınız tiyatroyu da merakla bekliyoruz :))Ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük.
Melis merak etmiştim, iyi olmana sevindim canım :)Gunaydin kizlarr nasilsiniz?
Nerdeyse 1haftadir giremiyorum benim pc bozuldu zaten tutulup kaliyordu bugun arkadasin pc sini getirdim haber veriyim dedim birsure daha giremeyebilirim insallah herkes iyidir
Paylaşım için teşekkürler. Videoda kıvam-görünüş ve aşama olarak değişik bir tarif vermişler, kaşar diyor anlatıcı; denemeye değer :)) Peynir mayası bulmak zor değil ama ne yazık ki mayalar için duyduklarım iç açıcı değil. Sağlıklı, temiz ve doğal olanına rastlamak zor gibi. Bilen varsa, paylaşırsa memnun olurum, bana Rumeli marka önerilmişti, ama fazla da araştıramadım.İyiyim bende dün arkadaşlar evde peynir yapımından bahsetmişlerdi çok ilgimi çekti internetten araştırıyorum peynir mayası bulabilirsem denemeyi düşünüyorum Evde yapılan her şey sağlıklı ve temiz heveslendim valla
EVDE PEYNİR KAŞAR YAPIMI - Dailymotion videosu
yukarıdaki linki bir izleyin bakalım kolay gibi görünüyor
ben karataydan vazgeçmek üzereyi nerdeyse tık yokkk....dün gündüz 40 dk akşam 60 dk leslie yapmamam çerezi az tüketmeme rağmen artıların büyük bölümü hala gitmedi.sanırım bu diyet uzun süre yapılırsa bişeyler vaadediyor..napsam asuuuu???bugün de karatay kahvaltısı yaptım dedim bikaç gün daha şans tanıyayım
baktım bende emzirenlere soğan kürü önermiyorlar....emzirirken normal diyor kadın doğum doktorum ilaç vermem diyor.ama ben sıkıldım şiş dolaşmaktan.ellerim ayaklarım şiş hala.doğum öncesinden de aşağı içndim 3-4 kg kadar ama şiş işte...
geçmiş olsun dilekleriniz içn çok teşekkürler arkadaşlar alıntı yapmadım çünki daha önce okumuştum kızım uyanıktı yazamadım...
umutçum yenacım vajinal değil fitil popodan ama kendisi kutum acıyor diyor ...hatta bu gece çok korkuttu bizi fitili koyduktan sonra 1 saat ağladı çığlık çığlığa çıkarın onu acıyor acıyor diye mahvetti bizi .kvyi aradım o korkuyla hemen buraya getirin dedi aldığımız gibi çocuğu kvye gittik, altında bez bile yoktu bağlatmadı orada sustu artık oynarken , gerçektenmi acıyordu yoksa korktumubilemiyorum ama yırtındı resmen...yarın birtane daha var koymıyacağım....
wawww bende ayvalıktan sen balıkesirin içindenmisin...
ilbatum seninde yavruna geçmiş olsun kıyamam...
tebessüm canım sütten başka hiçbirşey içmezki muhallebi hiç ağzına koymadı tatlıyı hiç sevmez...
kızzzz sen nerde çalışıyorsunn böleeeeee.....sabah 6da gidip 12 de geliyorsunnnnn.....zor işinnnn....sabahın 6sında kalkıp işe mi gidilir yaaadaha işten geleli 1 saat olmuşşken poff ://
hepinize iyi gecelerr
Ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük. İlkten devlet hastanesine gitme gafletinde bulunduk ama bir baktık önümüzde 123 kişi daha var ve sırada bir türlü ilerlemeyince eşimin tepesi attı ve kızı en yakın özel hastaneye götürdük.
Faranjit olmuş yavrum ve hiç hali yoktu. Yüzü resmen beyaz oldu, ellerindeki kan çekildi ve devamli başı dönüyor diye direk doktor iğne verdi ve 3 günlük rapor yazdı.
Çok şükür şu an çok daha iyi ve ateşi düştüğü için sonunda uyuya kalabildi.
Bu arada bugün yediklerimi bende paylaşayı geçte olmuş olsa
SAbah
Eki Görüntüle 321244
Ekmeksiz, bol turplu az ananaslı kahvaltı tabağı
Öğlen
Eki Görüntüle 321245
Kırmızı mercimek çorbası ve bir koca tabak salata
Akşam yemeğininde resmini çekecektim ama maalesef eşim ve kuzeni ( vukatli olan değil bir ufağı) sorunlu olan kuzenden bahsederken sofrayı kurduk ve bir yandan ne yapsak diye konuşurken ben tabağın resmini çekemeden yidim
Tabi yinede söylim
Akşam
1/2 kase kırmızı mercimek çorbası
1 tane etli kabak dolması
2 kaşık yoğurt
2 tane etsiz ciğköfte
Bugün hiç ekmek yemedim :122: arada şekersiz nescafe ve sabahta yeşilçay içtim
Canım bizde kız kardeşiyle uzun uzun konuştuk bu gece kızın çoğu şeyden haberi yokmuş tahmin ettiğimiz gibi.
Yenge eğer Anneme söylersek annem ablamı gebertir ama söylemezsekte ablamın başı derten nasıl kurtulacak dedi. Sonunda kızla eşim konuşmaya karar verdi. Cumartesi akşamı bir akrabanın nişanı var ve hepimiz orada olacağız. Eşim vukuatlıKuzene dönüşte bize yatıya kalın diyecek tabi kardeşide gelecek o gece bize sonrada eşim sırf beni düşman bellemesin diye geçen gece bana geldiğinde bizim ''gizli'' konuşmamızı yatak odasından duyduğunu idda edicekve ona bundan sonra her adımını dikkatli atmasını söyleyecek.
Hatta sırf kardeşine sen mi söyledin demesin diye eşim ufağını da sözde fırçalayacak sende biliyordun da bana niye söylemedin diye
Tabi bamada firça atacak sende kaç gündür neden bana söylemedin bu geceye kadar itiraf etmnizi bekledim hesabı
Anlayacağın büyük Oyun sahneleyeceğiz ve eşim bundan sonra her gittiğin yeri Annen hariç bana bildireceksin ne zaman kontrol edeceğimde belli değil diyecek heee ille bana karışma dersen Anneni hemen arayıp duyduklarımı anlatırım diyecekmiş
Belki kendini çok kısıtlanmış hissedecek ama kötü olmasından iyidir
Birde yalanlarına ortak olan arkadaşında da kalmasını yasaklıyacağız mecbur :26:
Ancak bu careyi bulduk şimdilik olmadı mecbur Halama söylerim diyor eşim :26:
çoookkk teşekkür ederimm canımm benimmm...güzel dileklerin dilerim yeni yaşımda gerçekleşirrr....gobeğimdekii yağlarr gider yerini bebek doldururr inşallahh....bu arada artıları atıp eksilere geçmişsinnn çok sevindimmm....Canım yeni saçın ve yeni yaşın hayırlı olsun.İnşallah yeni yılda hedefine ulaşır yeni bir vücuda da sahip olursun.Doğum günün kutlu olsun...
:
dünkü menümü yazayım :
sabah:
1 dilim kepekli ekmek
50 gr. peynir
1 salatalık
1 domates
3 zeytin
ara:
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay
öğle:
1 dilim kepekli ekmek
1 bardak ayran
6 kaşık melocan kavurması
ara:
1 elma
1 portakal
1 fincan elmalı tarçınlı çay
akşam:
1 dilim ekmek
6 kaşık melocan kavurması
2 kaşık makarna (kaçamak)
ara:
1 kivi
Tünaydin kizlar
Disarda korkunc bir firtina var. Belki haberlerde görmüssünüzdür. Öyle bir rüzgar varki agaclar yikilicak sanki :18::18::18:
Bu da demek oluyorki yürüyüs yapamiycam bugünBugün karnimin agrisi daha hafif belki lesliemi yaparim.
Bu sabah erken kahvalti ettik. Nedense istahsizdim oysa dün geceyi yememek icin cok zor gecirmistimYinede ben kazandim seytana uymadim. Aslinda öglen dolmalari hüpletsem diyorum ama sanirim bugünde dikkat etmeliyim. Cünkü yarin bldirim yapicaz
Kahvaltimi yazayim gerci pek bisi yemedim ;
1 bardak seftali cayi http://www.real-drive.de/medias/sys_master/images/productimages/2/202432_1_1_detail.jpg
2 dilim kasar dilim peynir,
5 6 zeytin,
4 tane kitir ekmeklerden http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
2 bardak kadarda su ictim arada bu kadar.
Simdi gideyimde islerimi bitireyim ara ara bakarim size . Görüsürüzzz...
Ben geldimmmmmmmmmmm :122:
Biliyorum çok geç oldu ama bugün maalesef büyük kızım çok hastaydı ve akşam bir ara ateşi cıktı. En son 39.9 olunca ateşi alıp direk hastaneye götürdük. İlkten devlet hastanesine gitme gafletinde bulunduk ama bir baktık önümüzde 123 kişi daha var ve sırada bir türlü il............................................
....................................................................
Canım çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir
ekledim bile datlum
Tamamdır hayatım mesaj olarakta duruyor Liste olarakta hazır
güle güle kullan canım...
Hadi kızlar ben çıkıyorum büyük kızım okuldan gelmek üzere yemek hazırlayayım öptüm hepinizi sonra tekrar gelirim
Sade türk kahvesi içiyorum şuan.Öziii canımı çektirdin.Bende marketten hazır türk kahvesi aldım.Shazili mi ne işte.Güzel fena değil tadı.Bizim yaptığımız kadar değildir tabi ama iş görüyo :)
slm meyra nerelerdesin kaçak evlendin yok oldun evlilik nasıl gidiyorgüle güleee görüşürüz derman ablaaaa
afiyet olsun canım.
şuan bende türk kahvesi içiyorum, benimki şekerli.
türk kahvesi benim hergünümün vazgeçilmezi:))):126:
yanındada 1sigara oooh, yemede yanında yat
slm meyra nerelerdesin kaçak evlendin yok oldun evlilik nasıl gidiyor
Selam güzeller ben geldimmm... Yılbaşından beri diyet miyet hak getire daha bu gün kendimi düzene sokmaya başladım sayılır.Yılbaşı akşamı kantarın topuzunu biraz fazla kaçırınca yine midem tuttu ilaçlarla filan toparladım şükür ama o ilaçların içinde ne varsa beni resmen kurt gibi acıktırdı.İnsan saat geçmeden acıkır mı ya :S midem zaten kötü yememeye çalışıyorum ama innaılmaz tatlı yedim her an dolaştım yine de.Sanırım bu haftaki bildirimde +2 filan çıkarım kesin(( sizlerin nasıl geçti yeni yıldan sonra düzeniniz bozulmadı inşallah.Özlemişim sizi burayı.Burda olmadığımda daha da çok yiyorum ipin ucunu kaçırıyorum ben ya.Son girdiğimden beri 101 sayfa birikmiş bir göz atıyım geçmişe,öpüyorum hepinizi...
slm hg canım:)
canım 101 sayfayı okuyup bitirdiğinde 2013yılına girmiş olduğunu farkedebilirsin dikkat:))) çünkü oku oku bitmiyo yaff geçmiş biriktiğinde, en azından kendi adıma söyliyim bence öyle.
hadi sana kolay gelsin:)))
Bu günkü kahvaltım
avuçiçi kadar peynir 2 yumurtadan z.yağlı omlet
1 orta boy muz
1 salatalık
1 kupa süt
güne 2 kayısı ve 1 bardak su ile başladım
cevizleri akşam yemeği ile yiycem kırmaya üşendim
umarım bu gün kaçamaksız düzgün devam edebilirim güne çok canım sıkılıyor ya böyle oldukça(( ilaçları bıraktım bu gün belki iştahımda düzelir.Ya mide sorunu yaşayan arkadaşlar bilir belki ilaçlarımı yazsam hangisi beni böyle fil gibi acıktırıyor...
lansara
pankreoflat
spasmomen
gaviscon
bilen varsa söylesin valla kullanmıycam o ilacı bidaha1 aydır kendime gelemedim ya bir düzene girmedi diyetim.O şok diyete başladığım güne lanet ediyorum
Evet valla öylearada kalkıp biriken işlerimi de yapacağım için sanırım ben 2014 ü görürüm son sayfaya geldiğimde hoş buldum bu arada sen de hoşgeldin...
Umut; peynir mayası nerden bulabilirim bende biraz araştırdım en iyisi şirden mayası imiş kafaya taktım valla bu işi bulursam mutlaka deneyeceğim kendi peynirimi yapmayı temiz temiz katkısız oh mis gibiAz kalmış gitmenize :) Umarım oradan da paylaşıma devam edebilirsin :)) Okul bence de onun adaptasyonunu kolaylaştırır. Ben de birçk yerle konuştum, fiyatlar uçuyor resmen, biraz makul anneli grup Playtime'da (Büyüyen çocuk olmuş galiba şimdi) buldum, tek sorun taksi ile gidip gelmek, astarı yüzünden pahalıya geliyor böyle. Kendim bir grup oluşturamazsam orayı deneyeceğim.
Cheeky Monkey okulda öğretildiği için emin olamadım, cümle kurmayı öğretiyor mu diye. İncelediğim zaman cümleler de vardı ama benim kız seninki kadar ancak öğrenmiştir 2 yılda :)) Öğretmeni sınıfta dile en yatkın olanın kızım olduğunu söylüyordu bir de :)) "Öğrendiklerini göstermezler ama temel oluşturur" dediler, bilemem ne kadar doğru? şimdiki okul ağırlıklı Almanca, hafta 3 gün İngilizce var, ağzından iki dilde de tek kelime duymadım :))
Benim bilgisayarda CD'den yüklediğimiz bir versiyonu var Cheeky Monkey'in; çalıştırabilir misin bilmiyorum ama sana mail atmayı deneyeyim, eğer çalışırsa hem fikir edinirsin hem de epey oyalar (İngilizce oyunlar) ufaklığı :)) Bana özelden mail adresini gönderirsen hemen deneyeyim :)
Banu çok geçmiş olsun. Umarım bugün iyidir kızın. Menülerine bayıldım, kuzene hazırladığınız tiyatroyu da merakla bekliyoruz :))
Melis merak etmiştim, iyi olmana sevindim canım :)
Paylaşım için teşekkürler. Videoda kıvam-görünüş ve aşama olarak değişik bir tarif vermişler, kaşar diyor anlatıcı; denemeye değer :)) Peynir mayası bulmak zor değil ama ne yazık ki mayalar için duyduklarım iç açıcı değil. Sağlıklı, temiz ve doğal olanına rastlamak zor gibi. Bilen varsa, paylaşırsa memnun olurum, bana Rumeli marka önerilmişti, ama fazla da araştıramadım.
En güzeli koyun şirdeni ile kendi mayanı hazırlamak, ya da sirke ile daha basit usulde lor tarzı peynir yapmak benim fikrimce :) Sen de yaparsan deneyimlerini paylaş olur mu?
Canım, ben de iki bilgiyi paylaşmak istedim. Soğan anne sütünü bollaştıran ama kükürtlü yapısıyla tadını oldukça değiştiren bir şey. diğer hormonal etkileri yanında bu etkisini de göz önünde tutmak gerekir. Bir de ağır egzersiz anne sütünü oldukça acılaştırıyor. Bu iki bilgiyi anne-bebek sitesi hazırlarken Acıbadem Hastanesi uzmanlarından almıştım...
Kilo vermenin durması konusunda paylaşımın güzeldi, oradaki diyetisyen bilgilerin bir kısmını okuduğum kitaptan almış. "Tek şişman beyniniz" isimli bu kitapta takılma diye bir şeyin sadece bilinçaltıyla ilgili olduğu savunuyor. "Bilinçaltı telkinlere, söylediklerinize bakmaz, sadece eylemlere bakar; dolaptaki büyük beden giysiler bilinçaltınıza 'bir gün tekrar kilo alacaksın, bunları sakla' mesajı verir. Yıllardır şartlandığınız takılma kilolarına gelince beyin vücuda komut verir; kilo vermeyi durdurur, metabolizmayı yavaşlatır. Bu nedenle kilo verme süreci boyunca tartılmak zararlıdır, tartıyı evden atarsanız takılmadan kiloları verirsiniz" diyor. Doğruluğunu birkaç hastasından aldığı örneklerle kanıtlamaya çalışmış. Ne kadar gerçekçi bilemem, ben de paylaşmak istedim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?