Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

çoookk geçmişş olsunnn canımmmm...inan okuyunca fena oldum az kaldı ağlayabilirdim bende çünkü benim rahatsızlığım nedeniylee devamlı o muayene şekliyle muayene olduğumiçinn bende her seferinde ağlayarak çıkarım alışamadımm hala o yüzden tedavime ara verdimmm....2 ay daha verdim kendime yeniden başlıcam tedaviye alıştırmaya çalıştım kendimii...yeni evliydim ozamanlarr şimdi biras biras aştım gibi ..ama dr a gidince nasıl olurum bilmemm....o yüzdenn okuyuncaa çook iyi anladımmseniii...çoooookkk çooookk geçmiş olsun bişi yokturr üzme kendini tahlil sonuçları gelsin rahatlarsın yinede stresyapma ...kist demişsin iilaçla geçiyor zati o yüzden üzülmee...

vayy be ayaklarımızdaküçülcekk deseneee...iyi kız olsunn her yerde vardır erimede farketmemişsindirr..eşit erimiştir bence....bu arada seni tebrikk ediyorum okadar çikolata içindee sen dayanabiliyorsunnn...benim evde ne çikolata aşırı canım çekiyor bu ara nede başka bişiyokk eşimede yasak koydum alma diyeee...o geribimde ben ne yaparsam yiyor zati çocukda yokk...senin yerinde olsam ben dayanamam iradene hayran kaldımmm

Evet canım ben de kullanıyorum gavisconu yıllardır sanırım diğer 3 ilaçtan biri bu etkiyi gösteren.Ağrım olmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum ilaçları ne yalan söliyim.Bir tartılıyım dedim 89.100 gördüm tartıda off offfffff ((((

Canım geçmiş olsun Rabbim şifa versin.Kist kötü bir şey çıkmayacaktır kendini üzüp kasma lütfen.10 kadından 9 unda kist çıkıyor zaten normal karşılanıyor bu artık.Sakın aklına kötü şeyler getirme.Kuru kayısı ceviz yedikten sonra üstüne bol bol ılık su iç kabızın da geçer canım tekrar geçmiş olsun.

geçmis olsun canim insallah kotu bisey degildir

saolun kızlar pazartesi belli olucak.evet waw gerçekten feci hiisettim kendimi rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım.

üzülme canım hastalıklar ilaçlar maalesef şişiriyor. Motivasyon bozuluyor ama atacağız artıları inşallah...

saol canım kisti gözümde büyütmüyorum kistin nevi anlaşılmaması aklıma takılıyor.hormon tahlıl sonuçalrında bellı olucak. Nasibimizde ne varsa göreceğiz...

nevincim geçmiş olsun canım önemli bişey çıkmaz inşallah
senin gibi bir durumla ben de karşılaştım yalnız gitmiştim ben hem de insan eşini arıyor yanında

Evet ya hem de ne motivasyon bozukluğu!! Tam 1 ay oldu kendimi toparlayamadım tam düzelcektim 1 ocak yeni başlangıç dedim sabaha karşı mide sancılarıyla karşıladım yeni yılı da.Ne diyim her şeyin hayırlısı acilen benim dışarda yürüyüşlere başlamam lazım yine eşimle.ne güzel günde 2-2.5 saat yürüyorduk sahilde çok rahatlatıyordu beni yürüyüşler ve sıkılaştırıyordu.Evde kendi yaptığımdan çok daha iyi geliyordu.Artık 3 ay sonra filan ancak bu soğuk akşamlarda hayatta yürümez eşim.

ben bugün 1 saat yürüdüm ankara yine buz valla ama leslie yapmayı gözüm yemezdi
kahvaltı olarak roka kırmızı lahana domates ve peynirli salata yedim
öğlen 1.5 lahmacun ve ayran
akşam da pırasa yerim ve yoğurt
şimdi kahvemi içeceğim 1 tane minik browni intense yedim hani 1 lokmalıklardan ama daha çok şey yiyesim var
hatta bugün eşime ben bu işe ara versemmi ne bile dedim gördüğüm herşeyi yemek istedim Allah tan vaktimiz yoktu

bugün komşuma bebek bakmaya gittik oooo neler neler yapmış :) sarmalar,pideler,tatlılar ,salatalarrrr
ben 4-5 sarma ve yarım pide yedim zaten oğlum kalabalık olunca huysuzlandı erkenden eve geldim
geldim birde ne göreyim anneannem sütlaç yapmış hemen 1 kaseyi hüplettim
yetmedi eşim geldi yemeği hazırladım dünden kalan makarnayı hiçbiri yemedi bende 1 tabak makarnayı hüplettim
ama yarın ne olacak bilemiyorum, bugün yine herkes sanki sen biraz daha mı vermişsin dediler :)))
ay nasıl sevindim ya demek iyice fark ediliyorum artık yaaaaaaaaaa ama şu gazlardan sonra yemesem daha iyi olacakt nasıl
yarında alt komşuma gideceğim bir komşum ben bakarım bebişe demiş onunla konuşacağız ben tanımıyorum kadını onda tanışacağız

EFSUNLU
süt benimde mideme çok iyi geliyor, ben ya soğukca yada ılık içiyorum, sıcak sütünde hiç faydasını görmüyorum nerdeyse.
bende sütü denemeni tavsiye ederim, soğukca yada ılık olarak.

estağfirullah, önce çok geçmiş olsun canımcım...
bende durum şöyle canım; benim için cins olmasada olurdu ama cins almam gerekti, çünkü; eşim evde kedi beslenmesinden hiç hoşlanmıyor, ben kedileri çok sevdiğim için eşimi çok zorda olsa bi şekilde ikna ettim, ve gerçekten rahatsız olduğu takdirde kediyi vereceğime söz verdim. hal böyle olunca cins almak zorunda kaldım, çünkü görüyoruz sokaklarda bi sürü kedi var, şimdi ben bu kediyi vermek zorunda kalırsam gözüm arkada kalmasın oldu birine verdim sokaklara bırakıvermesin diye cins alma girişiminde bulundum.
böyle ücretsizleri bende çok araştırdım ama benim bulunduğum şehirde ücretsiz cins kedi bulmak hiç mümkün değil.
başka şehirlerdekilerle irtibata geçtim onlardanda kısmet olanı olmadı, bende sonunda ücetle almak zorunda kaldım.
aslında facebook hep aklımdaydı, orda mutlaka denk gelir diye düşünmüştüm ama facebookum yok benim
kısmet artık. ama yinede çok teşekkür ederim canım ilgin için, yinede aklımda olsun etrafımda kedi almayı düşünen olursa bu facebooku öneririm onlara mutlaka.

güzel miyavımı az önce senin yerine sevdim aklın kalmasın canımcım:)))
ben kedişi sevince senin için o da çok mutlu oldu:))
mahalledeki kediler açısındanda ne mutlu size diyorum.....
bendende sana kucak dolusu sevgiler canım...

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

hoşgeldin....

çok geçmiş olsun canım..

senindemi kedin var benim kedim 6 aylık adınıda soytarı koydum çok sevimli hareketler yapıyor eşim hiç sevmezdi şimdi kedisiz duramaz oldu evin 5. bebişi oldu

evet fadime ablacım benimde kedim var:)))
benimkide 2yaşında.
ayyy ismi ne hoş "soytarı":))))
benim yerime ona bi parça güzel bi yiyecek ver olurmu???:) al bu sana meyra teyzenden de olurmu?:)))

benim eşimde hayırlısı ile; evde kedi bakmaya bi razı gelse vede çok sevse kediyi, senin eşin gibi olsa sonradan, aşırı titizlikten evde kediyi hiç kabullenemiyor, bakalım şimdilik iyi gidiyoruz 3kişilik bir aile olarak:)
gerçi biz 3kişilik bir aile değiliz 5kişilik bir aileyiz:)))
2de muhabbet kuşumuz var:)) biri erkek biri dişi. eşimin kuşlarla arası çok iyi ama
aslında kedileride seviyor ama, evin içi dedinmi istemiyor, bakalım artık hayırlısı.

Ayy asuuu sende mi aynısın,ben de ne görsem yiyesim var ekseride abur cubur tarzı şeyleri.Napcaz ya bu iştahla biri bizi durdursun canımmm

Özlemcim sanırım topikcek nazarlara geldik baksana hepimizde bir yeme sevdası.Yeni yıldaki atıştırmaların cezası bunların çoğu.Kan şekerini yükselttik şimdide ye babam ye istiyor bünye.Ama inşallah toparlarız hepimiz.Bu arada yakışıklı oğluna umarım iyi bir bakıcı bulursun anlaşırsın görüşeceğin Hanımla.

Ayy asuuu sende mi aynısın,ben de ne görsem yiyesim var ekseride abur cubur tarzı şeyleri.Napcaz ya bu iştahla biri bizi durdursun canımmm

ay sorma benim regl de yakın galiba eşimle lahmacun yedik ama neler var bir görsen pastalar pideler döner yani aklına ne gelirse hepsi de süper görünüyordu
zaten özlem yedi pastayı benim de canım çekti ama 16 şubatta yeriz dedim eşime tanışma yıldönümümüzde
yarın zaten arkadaşa gidecem kahvaltıya orda yerim börek felan ben de browni yapacağım ondan da yerim 1 dilim nasılsa cuma değil mi
ama gerçek şu ki kilo veremiyorum dikkat de ediyorum gramlara razıyım ama onlar bile gitmiyo

Sağol canım sabahları kahvaltıda zaten ya soğuk ya da ılık süt içiyorum bi koca kupa.Seviyorum sütü yani.Ağrı sırasında da denerim tabi temennim hiç ağrım olmaması artık

Selammmmmmmmmmmm :122: :122: :122:

Bugün biraz daha erken gelme fırsatı yakaladım çok şükür
Eşim eve meyve takviyesi için uğramışken laptobuda bıraktı barı akşam taşımak zorunda kalmim gelince dedi Alllahhhhh razı olsunnnnn
Dün gece büyük kızı götürdük malum hastaneye. Doktor 10 tane iğne yazdığı için mecbur öğlene doğru kızı iğneye götürmeye niyetlendiğimde küçük kızımında ateşinin olduğunu fark ettim. Hadi gitmişken küçüğünüde göstereyim dedim ve iyikide götürmüşüm çünkü onada bulaşmaya başlamış Faranjit :26: Hemen Meyve Bombardımanına tuttum ikisinide
Büyüğünde ateş kalmadı şükür ama ikiside yemek yemiyorlar. Sabahtan beri kücüğü sırf 2 biberon süt içti birde yarım biberon taze sıkılmış portakal, grayfurt ve limon suyu. Büyüğüne de zoraki bir tabak yoğurtlu pirinç çorbası yapmıştım onu içirdim hatta oda yarım bıraktı :26:
Onlar yemedikce benimde boğazımdan birşey geçmiyor :26: Sabah Allahtan onlar uyurken kahvaltımı dünki gibi güzelce yaptım. Öğlende de bir tabak pirinç çorbası yedim bende başkada birşey yok şimdilik ama eşim banada tembihliyor onlara meyve yedirmeye çalışırken sende ye bak yoksa sana bulaşırsa ağır geçer diye.

Rabbim bütün çocuklara şifa verir inşallah bir an önce... Aminnnnnnnnn

Çok sağol canım sizinkilere de çok geçmiş olsun inşallah onlarda atlatır bir an önce

Sağol canım Aslında ben bundan sonra hep böyle paylaşırım diye düşünüyordum ama bak kızların derdine düşünce ne düzen kaldı ne fotograflık hal olsun iyileşsinlerde yine yaparım nasılsa.

Anammmmm Şeftali çayını severim ama o kıtır ekmeklere bayılırım canım yaaaa
Buradaki Realde var ama maşallah bir etiket koymuşlar üzerine insan geçerken fiyatına bakmaya çekiniyor ya üzerime yapışırsa diye
Sizi orayı bilmiyorum ama annemlerin orada Lİdl de çok uygundu onlar :122: burada maşallah en son baktığımda 6 Liradan fazlaydı üstelik küçücük paket
En iyisi hiç yemem daha iyi ama bence sen kesin ona devam et çok faydalı hem zayıflamak hem bağırsaklar için

Ya canım ben biraz cinsim o konuda ille çeşitli olucak tabağım renkli olucak yoksa canım hiç birşey yemek istemiyor

Senaryo süper dimi bencede ....merak etme zaten ben gelişmeler oldukca banttan yayın yaparım Cumartesi akşamı başlıyor tiyatro artık pazar günü onlar gidince olanları anlatırım

Büyük biraz daha iyi ama bu seferde ufağıda başladı maalesef :26: şimdi uyuyorda kafa dinliyorum çünkü uyanıkken devamlı mızıklıyor ve kucağımdan inmiyor

arkadaşlar merhaba bugün 3. takıma katıldım fakat burada da bişeyler paylaşmak istiyorum yapabilirim değil mi?Çünkü bu gruptakiler birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünüyorum :)

Tabiki paylaşabilirsin bu arada aramıza hoşgeldin inşallah daimi ve bol paylaşımların olurda hedefine bir an önce ulaşırsın

Canım inşallah bir an önce düzene girersin sende
Özletme kendini

Banucum kızına büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Şu kuzen meselesini de çözmek için geri geri gidiyorum bakalım çözebilcem mi

Sağol canım inşallah bir an önce iyileşirler yoksa ben yamulucağım bukadar ağlamaya küçüğü uyandıkca ağlıyor yavrum

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

Hoşgeldin biz iyiyiz seni sormalı kimsin kimlerdensin

Canım sanada çok geçmiş olsun etraf mikrop kaynıyor hep diyorum bir kar yağsa şu salgın geçecek diye mikroplar kırılacak diye :26:

Sanada çok geçmiş olsun canım seninde işin zor Görüşmek üzere inşallah

Ayy evet ya bide şu regl illeti var dimi erkek olmak istiyorum ben yaaaaaaa benimde yaklaşıyor o zamanlar daha beter oluyorum şu karataya tam dönüş yapsam aslında iştahımda tatlı krizlerimde yok denecek kadar azalıyor.Yarında dikkat et bari canım sen baya iyi vermişsin gider zamanla kalanlarda üzülme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…