kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.
sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı
bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo
yorumlara teşekkür ederim kızlar.haklısınız kuru inciri abarttım. akşama yemem diye gündüz kaçırdım ama gece 1 bardak salep içtim ahh ahhh benim görümceler dal gibiler tabikiii ısrara dayanamadım zaten çok severim.kuru meyveyi 2 tane ile sınırlayacxağım. meyvenin yanına süt içeceğim.
çok disiplinli canım (-) olursun kesin.
geçmiş olsun canım ilaçlarla ilgili bilgim yok gaviskonu içerim arada öyle bir etkisi olmadı.
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.
geçmis olsun canim insallah kotu bisey degildir
saolun kızlar pazartesi belli olucak.evet waw gerçekten feci hiisettim kendimi rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım.çoookk geçmişş olsunnn canımmmm...inan okuyunca fena oldum az kaldı ağlayabilirdim bende çünkü benim rahatsızlığım nedeniylee devamlı o muayene şekliyle muayene olduğumiçinn bende her seferinde ağlayarak çıkarım alışamadımm hala o yüzden tedavime ara verdimmm....2 ay daha verdim kendime yeniden başlıcam tedaviye alıştırmaya çalıştım kendimii...yeni evliydim ozamanlarr şimdi biras biras aştım gibi ..ama dr a gidince nasıl olurum bilmemm....o yüzdenn okuyuncaa çook iyi anladımmseniii...çoooookkk çooookk geçmiş olsun bişi yokturr üzme kendini tahlil sonuçları gelsin rahatlarsın yinede stresyapma ...kist demişsin iilaçla geçiyor zati o yüzden üzülmee...
:[/b]
evet canım ben de kullanıyorum gavisconu yıllardır sanırım diğer 3 ilaçtan biri bu etkiyi gösteren.ağrım olmadığı sürece kullanmayı düşünmüyorum ilaçları ne yalan söliyim.bir tartılıyım dedim 89.100 gördüm tartıda off offfffff((((
canım geçmiş olsun rabbim şifa versin.kist kötü bir şey çıkmayacaktır kendini üzüp kasma lütfen.10 kadından 9 unda kist çıkıyor zaten normal karşılanıyor bu artık.sakın aklına kötü şeyler getirme.kuru kayısı ceviz yedikten sonra üstüne bol bol ılık su iç kabızın da geçer canım tekrar geçmiş olsun.
saolun kızlar pazartesi belli olucak.evet waw gerçekten feci hiisettim kendimi rabbim dermansız dert vermesin ne yapalım.
üzülme canım hastalıklar ilaçlar maalesef şişiriyor. Motivasyon bozuluyor ama atacağız artıları inşallah...
İyi olacak inşallah...saol canım kisti gözümde büyütmüyorum kistin nevi anlaşılmaması aklıma takılıyor.hormon tahlıl sonuçalrında bellı olucak. Nasibimizde ne varsa göreceğiz...
Ben çıkıyorum artık saat 6 ya geliyor...akşam sohbetlerinde aklım kalıyor ama fırsat olmuyor...hepinizi
ben hamileyken gaviscon içiyordum ama çok sık kullanmamaya çalıştım. çok etkili olduğunu düşünmüyorum. daha çok süt tükettim. o beni çok rahatlattı. hafif ılık yada şu çocuk sütleri varya pipetli ama soğuk değil ılık olsun.
meyra affına sıgınarak bişey söylemek istiyorum. Keşke petshoptan almasaydın en azından parada vermemiş olurdun. Barınaklarda ne kediler ne köpekler var inanamazsın. Mesela facebook un varsa orda hayvan severler diye cok büyük bir grup var. minicik ister cins ister normal bir sürü kedi köpek sahiplendiriyorlar. Bizimde en son chincilla cinsi bir kedimiz vardı bizde para verip aldık ama o zamanlar bilmiyordum böyle şeyler oldugunu 2 sene önceydi. zaten bebegimi vermek zorunda kaldım bende alerji cıktı kedilere karsıcok güzel olurlar bilirim. Benim için öp sev onu cok severiz biz eşimle resmen delisiyizdir. Bütün mahalle kedilerine bakarız birlikte. Öyle sadece yazmak istedim. sevgiler...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
senindemi kedin var benim kedim 6 aylık adınıda soytarı koydum çok sevimli hareketler yapıyor eşim hiç sevmezdi şimdi kedisiz duramaz oldu evin 5. bebişi oldu
ben bugün 1 saat yürüdüm ankara yine buz valla ama leslie yapmayı gözüm yemezdi
kahvaltı olarak roka kırmızı lahana domates ve peynirli salata yedim
öğlen 1.5 lahmacun ve ayran
akşam da pırasa yerim ve yoğurt
şimdi kahvemi içeceğim 1 tane minik browni intense yedim hani 1 lokmalıklardan ama daha çok şey yiyesim var
hatta bugün eşime ben bu işe ara versemmi ne bile dedim gördüğüm herşeyi yemek istedim Allah tan vaktimiz yoktu
bugün komşuma bebek bakmaya gittik oooo neler neler yapmış :) sarmalar,pideler,tatlılar ,salatalarrrr
ben 4-5 sarma ve yarım pide yedim zaten oğlum kalabalık olunca huysuzlandı erkenden eve geldim
geldim birde ne göreyim anneannem sütlaç yapmış hemen 1 kaseyi hüplettim
yetmedi eşim geldi yemeği hazırladım dünden kalan makarnayı hiçbiri yemedi bende 1 tabak makarnayı hüplettim
ama yarın ne olacak bilemiyorum, bugün yine herkes sanki sen biraz daha mı vermişsin dediler :)))
ay nasıl sevindim ya demek iyice fark ediliyorum artık yaaaaaaaaaa ama şu gazlardan sonra yemesem daha iyi olacakt nasıl
yarında alt komşuma gideceğim bir komşum ben bakarım bebişe demiş onunla konuşacağız ben tanımıyorum kadını onda tanışacağız
Ayy asuuu sende mi aynısın,ben de ne görsem yiyesim var ekseride abur cubur tarzı şeyleri.Napcaz ya bu iştahla biri bizi durdursun canımmm
EFSUNLU
süt benimde mideme çok iyi geliyor, ben ya soğukca yada ılık içiyorum, sıcak sütünde hiç faydasını görmüyorum nerdeyse.
bende sütü denemeni tavsiye ederim, soğukca yada ılık olarak.
estağfirullah, önce çok geçmiş olsun canımcım...
bende durum şöyle canım; benim için cins olmasada olurdu ama cins almam gerekti, çünkü; eşim evde kedi beslenmesinden hiç hoşlanmıyor, ben kedileri çok sevdiğim için eşimi çok zorda olsa bi şekilde ikna ettim, ve gerçekten rahatsız olduğu takdirde kediyi vereceğime söz verdim. hal böyle olunca cins almak zorunda kaldım, çünkü görüyoruz sokaklarda bi sürü kedi var, şimdi ben bu kediyi vermek zorunda kalırsam gözüm arkada kalmasın oldu birine verdim sokaklara bırakıvermesin diye cins alma girişiminde bulundum.
böyle ücretsizleri bende çok araştırdım ama benim bulunduğum şehirde ücretsiz cins kedi bulmak hiç mümkün değil.
başka şehirlerdekilerle irtibata geçtim onlardanda kısmet olanı olmadı, bende sonunda ücetle almak zorunda kaldım.
aslında facebook hep aklımdaydı, orda mutlaka denk gelir diye düşünmüştüm ama facebookum yok benim
kısmet artık. ama yinede çok teşekkür ederim canım ilgin için, yinede aklımda olsun etrafımda kedi almayı düşünen olursa bu facebooku öneririm onlara mutlaka.
güzel miyavımı az önce senin yerine sevdim aklın kalmasın canımcım:)))
ben kedişi sevince senin için o da çok mutlu oldu:))
mahalledeki kediler açısındanda ne mutlu size diyorum.....
bendende sana kucak dolusu sevgiler canım...
hoşgeldin....
çok geçmiş olsun canım..
evet fadime ablacım benimde kedim var:)))
benimkide 2yaşında.
ayyy ismi ne hoş "soytarı":))))
benim yerime ona bi parça güzel bi yiyecek ver olurmu???:) al bu sana meyra teyzenden de olurmu?:)))
benim eşimde hayırlısı ile; evde kedi bakmaya bi razı gelse vede çok sevse kediyi, senin eşin gibi olsa sonradan, aşırı titizlikten evde kediyi hiç kabullenemiyor, bakalım şimdilik iyi gidiyoruz 3kişilik bir aile olarak:)
gerçi biz 3kişilik bir aile değiliz 5kişilik bir aileyiz:)))
2de muhabbet kuşumuz var:)) biri erkek biri dişi. eşimin kuşlarla arası çok iyi ama
aslında kedileride seviyor ama, evin içi dedinmi istemiyor, bakalım artık hayırlısı.
herkese günaydın
ceco geçmiş olsun canım kızına bu ara çok var faranjit felan benim de kardeşlerim yeğenlerim hep hasta 4 aylık olan bile
bugün sıkı diyet yapmayı planlıyorum dayanabilirsem yarın eksi de olmak istiyorum yüyürş de yapacağım bugün leslie yapamam dün çok yordu beni
güle güle kullan canım...
(görüntülü falan)bu ne güzel menü paylaşımıdır böyle:)))
seni haftanın en güzel menü paylaşanı olarak seçtim ben kendimce
tebrikler arkadaşım...
Tünaydin kizlar
Disarda korkunc bir firtina var. Belki haberlerde görmüssünüzdür. Öyle bir rüzgar varki agaclar yikilicak sanki :18::18::18:
Bu da demek oluyorki yürüyüs yapamiycam bugünBugün karnimin agrisi daha hafif belki lesliemi yaparim.
Bu sabah erken kahvalti ettik. Nedense istahsizdim oysa dün geceyi yememek icin cok zor gecirmistimYinede ben kazandim seytana uymadim. Aslinda öglen dolmalari hüpletsem diyorum ama sanirim bugünde dikkat etmeliyim. Cünkü yarin bldirim yapicaz
Kahvaltimi yazayim gerci pek bisi yemedim ;
1 bardak seftali cayi http://www.real-drive.de/medias/sys_master/images/productimages/2/202432_1_1_detail.jpg
2 dilim kasar dilim peynir,
5 6 zeytin,
4 tane kitir ekmeklerden http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
2 bardak kadarda su ictim arada bu kadar.
Simdi gideyimde islerimi bitireyim ara ara bakarim size . Görüsürüzzz...
bu ne kahvaltı kızzzzzzz valla şimdi canım çekti ya benim kahvaltı çok sıkıcıı.....yeşil zeytin yemem..peynirrr hayatttta yemem...yumurtayıda eşime pişirirsen sarısından yerim okadar...senin tabakk süpperrr duruyor afiyet şeker bal olsunn......
bu aradaaa o seneryoo kimee ait kızzz süperr pilannmışşşşkorkulurr sizdennnn....amaaa gerçekten süperr olmuşşş..en zarasız şekilde halledersinizzzz.....sonucu merakla beklicemm...
çok geçmiş olsun canım kzın inş. daha iyiidr......diğer konuda da iyi yapmışsın kendi evladımız olsa ne hale gelirdik eşinin kontrol eetmesi iyi olur ancak daha ileri giderse ailesine de söylemelisiniz...insan evladının kaldığı yeri bilmez mi çok hasas konular maalesef...
arkadaşlar merhaba bugün 3. takıma katıldım fakat burada da bişeyler paylaşmak istiyorum yapabilirim değil mi?Çünkü bu gruptakiler birbirimizi daha iyi anlarız diye düşünüyorum :)
Selam güzeller ben geldimmm... Yılbaşından beri diyet miyet hak getire daha bu gün kendimi düzene sokmaya başladım sayılır.Yılbaşı akşamı kantarın topuzunu biraz fazla kaçırınca yine midem tuttu ilaçlarla filan toparladım şükür ama o ilaçların içinde ne varsa beni resmen kurt gibi acıktırdı.İnsan saat geçmeden acıkır mı ya :S midem zaten kötü yememeye çalışıyorum ama innaılmaz tatlı yedim her an dolaştım yine de.Sanırım bu haftaki bildirimde +2 filan çıkarım kesin(( sizlerin nasıl geçti yeni yıldan sonra düzeniniz bozulmadı inşallah.Özlemişim sizi burayı.Burda olmadığımda daha da çok yiyorum ipin ucunu kaçırıyorum ben ya.Son girdiğimden beri 101 sayfa birikmiş bir göz atıyım geçmişe,öpüyorum hepinizi...
Banucum kızına büyük geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.
Şu kuzen meselesini de çözmek için geri geri gidiyorum bakalım çözebilcem mi
merhaba arkadaşlar nasılsınız?
merhaba arkadaşlar..adet söktürücü hap kullanıyorum 2 gündür..acayip uyku mide bulantısı yapıyo karnımı acıktırıyo 12 de uyandım 2 de geri yattım ilaçlar bitsede kurtulsam..gece gelebilirsem gelirim..görüşmek üzere
ay sorma benim regl de yakın galiba eşimle lahmacun yedik ama neler var bir görsen pastalar pideler döner yani aklına ne gelirse hepsi de süper görünüyordu
zaten özlem yedi pastayı benim de canım çekti ama 16 şubatta yeriz dedim eşime tanışma yıldönümümüzde
yarın zaten arkadaşa gidecem kahvaltıya orda yerim börek felan ben de browni yapacağım ondan da yerim 1 dilim nasılsa cuma değil mi
ama gerçek şu ki kilo veremiyorum dikkat de ediyorum gramlara razıyım ama onlar bile gitmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?