Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kızlar iyi akşamlar nasılsınız.......

iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var

iyi akşamlar kızlar
karayiplere gidesim var

Asucuğummmmmmmm benide götür :26::26::26::26: ya okadar dikkat ediyorum ama sanki hiç fark yok gibime geliyor. Daha tartılmadım ama yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum :44:

Asucuğummmmmmmm benide götür :26::26::26::26: ya okadar dikkat ediyorum ama sanki hiç fark yok gibime geliyor. Daha tartılmadım ama yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum :44:

sorma banu ya birgümn 79.5 diğer gün 80 çıkıyorum anlamadım gitti
ben de kaç çıkacağım meraktayım

Senin yine iyi 500 grla oynama var ben geçen hafta bir gün 113 çıkıyordum ertesi gün 111 çıkıyordum tartının pillerinden şüphe ettim yeniledim yine aynı ama eşim yada kızım tartıldığında hep düzgün çıktığı için tartının bozuk olma ihtimali sıfır :26:
Nasıl bir bünyedir anlamadım gitti valla ama bakalım hayırlısı yarın ne görüceğim

nevin canım çok geçmiş olsun kıyamam ne olur üzülme hem bak daha ne olduğu bile belli değil ve inşallah temiz çıkacak . çikolata kisti falan olabilir ama sakın üzülme benim topikten arkadaşım ameliyatını oldu tüpte denedi olmadı ama sonra kendiliğinden kaldı. eşinin geç gelecek olması kötü olmuş yanında olsaydı böyle olmazdın canım benim. ben kötü birşey olduğunu düşünmüyorum rabbim şifa versin canım. doğumla falan alınan çikolata kistini duymuştum işte ben....
iyi akşamlar kızlar
karayiplere gidesim var
aaa bir yere göndermem nilüfer gitti hiç memnun kalmadık ,seni asla göndermem :))))

yarın inşallah ekside çıkarsın, ben çıkamam sen bari çık :)

inşallah güzel bir rakam görürsün canım o kadar emek veriyoruz her şeyden kısarak yiyoruz karşılığını da bekliyoruz tabii

ödem oluyordur sende yediklerine bağlı olarak, sonuçta onlar herşeyi yiyorlar zaten ve fark etmiyor ama biz yemediğimiz için az turşu yesek hemen artı, ben kuru ve bulgurdan sonra kaç kilo almıştım ama inşallah yarına çoğu gider yoksa çok fena çooooooooook

inşallah güzel bir rakam görürsün canım o kadar emek veriyoruz her şeyden kısarak yiyoruz karşılığını da bekliyoruz tabii

offffff offfffffff ben bu hafta hiç kısmadım tamam belki çok yemedim ama hep en kalorili şeyleri yedim ya.. hele yeniyılın ilk 3 günü ne yedim ya mide fesadı geçirdim resmen

canım yaaa ne diyeceğimi bilemedim yalnızsın şuan bide için içini kemiriyordur eminim.ama inanıyorum iyi şeyler olacak.hayırlısıyla bebek haberini alsan ikisi bi arada çıksa çok güzel olur tabi.Rabbim şifa versin canım.çok canını sıkma.iyi bir dr araştır bence araştırma hastanesi iyi olur ama orada da iyi bir prof lfn olsun.rastgele gitme.ben ahcattepeye kulak çınlaması şikayeti i.çin profa gittim bilmeden beni nerdeyse bademcikten ameliyat ediyordu kulak çınlaması için bişey yapamazmış.hiç birşey çektirmedi varolan emara bakmadı bile....çınlamayı sen duyuyorsun ben duymuyorum napalım dedi....işin uzmanı olsun bilgili olsun bence bu çok önemli canım

iyi akşamlar kızlar
karayiplere gidesim var

ah asu ahhh ben 1 hafta artı olcam diye canım sıkılıyor.senin halin daha zor hakikaten iyi dayanıyorsun canım.ama başka çare yok.yoksa vücudumuz zaten en son kilosuna dönemeye uğraşırmış fırsat bulduğunda.en azından senin bünyen 80 i hafızaya almıştır en kötü ihtimal 110 u unutmuştur buna sevinelim bari..ben 1 kaçamakla hemen artı 1 oldum kaç gündür de veremiyorum.bikaç gün yapsam demekki hızlı hızlı geri gelecek kilolar Allah korusun.

canım benim simbo tartım ben 90 üstü iken beni doğru tartmıyordu 2 kiloya kadar farklı gösteriyyordu arka arkaya çıktığımda ama çocukalrı doğru tartıyordu:26::26:

canım benim simbo tartım ben 90 üstü iken beni doğru tartmıyordu 2 kiloya kadar farklı gösteriyyordu arka arkaya çıktığımda ama çocukalrı doğru tartıyordu:26::26:

anaaa acaba benimkide o yüzdenmi zorlanıyor ama 90a da daha çok var yaw o zamana kadar da hep yanlışmı acaba diye düşünürüm herhalde artık. Ya kız kardeşim olsun komşu Ablam olsun hep diyorlar eskisi gibi değilsin baya bir topladın kendini fark görünmeye başladı diye ama işte bende bir an önce şu 100 rakamını bile görsem bayram edicek hale geldim. Annemde kızım acele etme tartıda fark olmasa bile yavaş yavaş verirsin nasılsa ancak vucudun kendine geliyor diye ama işte insan fit oluyor fark göremeyince.
Aslında bir ara dışarı cıktığımda eczanede mi tartılsam belki orada doğrusu cıkarda biraz moralim düzelir
Artık yarın kızımı iğneye götürdüğümde şansımı denerim bildirimime yetişmez ama olsun en azından müjde vermiş olurum

inşallah unutmuştur canım 110ları bünyem şükrediyorum tabii bu halime ama ayda 1 kilo bile versem 77 felan olurdum
neyse tesellim de 80i hafızaya almış olmak olsun

cecoşum canım benim geçmiş olsun meleklerine..inşallah cabucak atlatırlar...
sen kendine çok dikkat et bir de sana bulaşırsa diyetle beraber kötü olursun..

senarist iddiadaşım benm geliişmeleri merak edıyorummm
off pideler sarmalarrr götür özlemim götür...
canım geçmiş olsun ama aglama üzme kendini... moralinin yerinde olması gerek...
tabiki bize anlat hep yanındayız.. dualarım senn için..
iyi düşünki iyi olsun.. bence kısa zamanda korkularının yersiz oldugunu anlayıp rahatlayacaksın..

anammmm kızzz karayiplere otobüsmü kaldırıyonuzzz bende gelem
iddiadaşım benden öndesin canım..en azından beni geçtin
sen de bu azim varken olmazsın artıda merak etme

Canım çok geçmiş olsun. üzülme hayırlısıyla şu testlerin sonucunuda al. inşallah güzel sonuçlar çıkar.
canım kivide bol bol cvit varmış. kivi yedirmeye çalış. birde tavuk mercimek çorbası gibi limonlu şeyler yedir. tüketmesi daha kolay oluyor.

yanlız olmak ne zor demi. inş eşin hemen gelirde kol kanat olur destek olur. yanlız bırakmaz.

mrb hanımlarrr... 2 gündür kendimi çok güzel dizginledim eski alışkanlıklarımın %99 nu bıraktım %1 lik kısım ekmek tabi ki ama şimdi oda şöyle

sabah evden çıkmadan önce 2 tane form bisküvi ve 1 bardak karışık meyve suyu içtim

işe giderken termosuma yeşil çay yapmıştım onuda aldım içtim yolda

sonra iş yerinde 9 gibi kahvaltı yaptık. ondada evde 2 dilim tost ekmeğinin arasında incecik peynir vardı. kızdılar bana ondanda ye bundanda ye diye. yedim ama susamlı ekmek aslaaaaaaaaa 2 dilim salam yedim azıcıkta peynir ve şekersiz çay. çikolatalı gofret vardı onuda çok zorladılar birden zönk diye diyet yapılmaz diye . onunda 4 te 1 ini bile yiyemedim.

ara olarakta antep fıstığı yedim 5-6 tane

öğle yemeği saat 1 deydi. tarhana çorbası içtim, salata yedim, ve pilav vardı 2-3 kaşık yedimm..

akşam yemeği olarakta ekmeksiz döner yedim. oda 50 gr bile yoktur yanındada karışık meyve suyu ve 1 tane form büsküvisi

ara öğün olarakta 1 elma ve 1 bardak süt

şimdi çay içiyorum melisa çayı

ama suyu 2 litreye çıkarmadım henüz

bugün erken yatmam lazım hepinizi öptüm kocaman kocaman

yarın tartııı varrr 2 gün olmasına rağmen ümitliyim ben 500 gr bile olsa gider:44: umarım

Teşekkürler güzel bir tarif kış günü kurutamam her halde dimi ama not ediyorum deniyeceğim bu tarifi şimdilik hazırını bulsam denesem merak ediyorum nasıl yapabilirmiyim diye kim düşürdü bu peyniri aklıma iki gündür habire araştırıyorum nasıl yapılır diye
O.B.® Triple Sorry | o.b.® Mighty Small kızlar bu adresi tıklayın ismizi büyük harflerle yazın çok güzel
Ne oluyor tıklayınca anlamadım bende bir şey olmadı

tıklayınca ismini yazacaksın name yazan yere büyük harflerle sana özel klip oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…