offf offf bende uzun bir zaman aradan sonra bende sanırım artı bildirim yapacağımgeçmiş olsun canım kıızna umarım çabuk toparlar
kuzen konusundada iyi düşünmüşsünüz süper bir seneryo
umarım sorunzuz olur kilo verme sürecide bir bebiş alırsın kucağına en kısa zamanda
maşşallah iyi olsunda büyüyorlar işte birde sık hastalanmasalar
merak etmiştik iyi olmana sevindik canım
umarım izinli dönemde kilo almazsın
önemli olan sağlığın ve bebeğinin sağlığı napalım biraz şiş olda sağlıklı olun
çok doğru paylaşım için sağol canım
bende hala artılardayım +2 vardı şimdi +1 deyim
bende bu kilolarda çok kaldım öyüzden direniyor
birde yeniyılda 2 gün midem bulanıncaya kadar yedim tabi oyüzden
bu hafta 80 altına düşemiyecem ve ilk defa + bildirim yapacam çok üzgünüm çok
bir daha kaçamak yapmıyacam
ben diyetin ilk ayları hep bu şekilde beslendim aslında ama sonraları ara öğünleri çıkardım çünkü sık sık yemek beni daha çabuk acıktırdı ,bende tekrar denemek istedim ve yine açım yani bu düzen benlik değil ben 4 öğün iyiyim ya :) o nedenle karatay daha çok ilgimi çekiyor bende karatay yaptım 1 hafta ve dediğn gibi asla acıkmadım hele çerez faslı çok güzeldi :))) şubatta yine başlayacağım ,bencede hiç kaçamak kabul etmiyor çünkü 1 kere daha yaptım ama bu kez kendimce karatay dedim hatırlarsan ekmek yemesemde makarna ve pilav yedim ve önceki haftaya göre çok az verdim ,aslına uygun yapılır ve abartmadan yenirse faydalı olacaktır bence... belim hala kötü aslında yapsam ısınsa iyileşir mi diye düşünüyorum bir taraftanda ya hepten sakatlarsam diyorum ne yapacağımı bilemedim. spor insanı gerçekten çok mutlu ediyor buna sonuna kadar katılıyorum canım. bende kendimce yapıyorum ama haftaya aynı geçen hafta gibi yapacağım aslında geçen haftada ben farkında olmadan karatay gibi birşey yapmışım, ekmek-pilav-makarna yemedim ....aaaaa ben senin hiç bu kadar dolu menun olduğunu görmedim ya maşallah sana.gayet güzel bir menü olmuş tebrik ederim.yani benim menüler gibi olmuşolsun sen lesliye bir başlarsan gider kiloların gene belin nasıl oldu?inşallah daha iyisindir.lesli yapacaksanda belinin zorlandığını hiseettiğin an devam etme canım daha kötü olmasın.ben karatay kahvaltısı yaptıktan sonra acıkmıoyrum ne zamandır ilk defa....çok güzel bir hkahvaltısı var hemde ekmeksiz olduğu halde.keşke güzle kilolar verilse ama zor gibi.ben geçen hafta 1 kg yu karatayla verdim ve 1 günlük dolu dolu yememi yine karatayla yok edemedim.sanırım karatayda sıfır kaçamak ve devamlılık lazım.aslında insanın canı da kaçamak istemiyor ama misafir fln yılbaşı bahane ettimçoysa sabah kahvaltımı yapmıştım yılbaşı günü gözüm doymuştu.ama misafirlerin yanında kendime özel yapamazdım gibi bir bahaneyle neler nelr yedim yedim de yedim.neyse artık olan oldu.bugün de karatay yapıyorum yarın ola hayrola.
benim de + var hemde sporumda var ama yok artılar gitmedi
benimde artı gibi bu hafta ya sporda yok offfffff offffffffff inşallah aynı falan çıkarım ya :))) duaya bak eksi çıkamayacağım için ne yapayım :)))
aaayyyyyy ebuşum sende benim canımı çektirdin bak şimdi yapsam mı ayol :)))) hiç denemedim onu güzel mi gerçekten?Sade türk kahvesi içiyorum şuan.Öziii canımı çektirdin.Bende marketten hazır türk kahvesi aldım.Shazili mi ne işte.Güzel fena değil tadı.Bizim yaptığımız kadar değildir tabi ama iş görüyo :)
ay bu yeniyıl vurgunu hepimizi vurdu ya brdaha yeniyıla gireceğimiz zaman asla abartmayacağım ,gerçi seneye çıtır olurum ama neyse:))))Selam güzeller ben geldimmm... Yılbaşından beri diyet miyet hak getire daha bu gün kendimi düzene sokmaya başladım sayılır.Yılbaşı akşamı kantarın topuzunu biraz fazla kaçırınca yine midem tuttu ilaçlarla filan toparladım şükür ama o ilaçların içinde ne varsa beni resmen kurt gibi acıktırdı.İnsan saat geçmeden acıkır mı ya :S midem zaten kötü yememeye çalışıyorum ama innaılmaz tatlı yedim her an dolaştım yine de.Sanırım bu haftaki bildirimde +2 filan çıkarım kesin(( sizlerin nasıl geçti yeni yıldan sonra düzeniniz bozulmadı inşallah.Özlemişim sizi burayı.Burda olmadığımda daha da çok yiyorum ipin ucunu kaçırıyorum ben ya.Son girdiğimden beri 101 sayfa birikmiş bir göz atıyım geçmişe,öpüyorum hepinizi...
geçmiş olsun canım ya takma ne olur bu herkeste olur ilaç falan verir eritirler ,önemli birşey değildir üzülmekızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
jinekoloğa muayene olcaktımya reglken hormon testleri yapılıyor diye önce onun için gideyim dedim. haftayada muayene olurum diye düşündüm kendimce..doktora anlattım derdimi işte ayyy demezmi çubuk ultrasyonla bakabilirz diyee düşüp bayılcam nerdeyse bende küçük görümcemle gittim kan vercem nasılsa diye eşim yok yanımda.neyse kontrol etti. içi yağ dolu bir adet kistim varmış solda. sonra renkli doppler çekildim bir daha bakıldı emin olmak için.ikincci kez yine aynı olay. sanırım regl döneminde daha iyi tanı koyuluyor doktor memnun oldu zamanlamasına.
çıktım ordan başladım ağlamaya görümcemde korktu. eşim yokya yanımda birde ilk kez böle muayene oldum kendimi gariban hissetim..ağla ağla kız napıcanı şaşırdı. kistin cinsinin ne olduğunu tam tanımlayamadılar hormon tahlillerine göre karar verilcek..inşallah kötü birşey değildir.dertler geldimi üst üste geliyor gerçekten hamd olsun ne diyeyim hastalıklar bizim için..
öğlene kadar aç kaldım sonra bir dilim börek+ yarım simit peynir kırmızı biber filan yedim..
işe geldim şimdi 5 tane ceviz+ 3 kuru incir yedim.eve gittiğimde sadece çorba ve salata yerim ekmeksiz. planım böyle.dün geceden beri doktora gitcem diye stres yaptım sanırım kabız oldum afedersiniz.+ çıkarsamda şasırmıcam.
hastaları olanlara hasta olanlara özellikle bebişlere çok geçmiş olsun...herkese sevgiler.
nurrrrrrrrrr kız sen habire kızın tabağından,menüsünden vs araklıyorsun bak gözümden kaçmıyor ,yazık kıza bırak o yesin :))))sabah 1kkut peynir 1 dlm ekmek 1 cay kaşıyı kızıma ekmege sürerken canım cekti sarelle cik
öğlen 2 kaşık patetes yemeği kızımın tabağından arttı
aşıya gittik kücük prensese geldim açımmm dolabı bi actım çikolatalar sıralanmış evde cocuk cok olunca dedim sen hep aynı hatayı yapıyosun yeme hemmen 1 bucuk dlm layt ekmek 3 kalık kereviz salatası bide yeşil çayyy miiiissss
akşama patates yemeği var pilav yapmıcam bol salata yanına kereviz salata yoğurtluu allahımmm yardım et cumaya az kaldııı
bu arda eşm aşıdan gelirken bot aldı söylemesi ayıp benim patiler 40 numeroo idi sanırım aşşağıdan yukarı vermeye başladım 39 oldu eve geldim ayakkabılarımı denedim kalıbımı geniş acep diye evdekilerde bol hafif rejimde bi teknik hata yapıyorum sanırım erimesi gereken yerler ermiyoooo
kesinlikle zayıflayınca ayak numarasıda küçülüyor....
bende pide yedim 15:30 civarı :))) ama sen ne güzel dengelemişsin ben yetmedi sütlaç ve makarna yedim 1 tabakben bugün 1 saat yürüdüm ankara yine buz valla ama leslie yapmayı gözüm yemezdi
kahvaltı olarak roka kırmızı lahana domates ve peynirli salata yedim
öğlen 1.5 lahmacun ve ayran
akşam da pırasa yerim ve yoğurt
şimdi kahvemi içeceğim 1 tane minik browni intense yedim hani 1 lokmalıklardan ama daha çok şey yiyesim var
hatta bugün eşime ben bu işe ara versemmi ne bile dedim gördüğüm herşeyi yemek istedim Allah tan vaktimiz yoktu
biri gerçekten beni durdursun artıkkkkkkkkkkkkkkkk
bendede bu duygu hakim hep yiyesim var :)))
Özlemcim sanırım topikcek nazarlara geldikbaksana hepimizde bir yeme sevdası.Yeni yıldaki atıştırmaların cezası bunların çoğu.Kan şekerini yükselttik şimdide ye babam ye istiyor bünye.Ama inşallah toparlarız hepimiz.Bu arada yakışıklı oğluna umarım iyi bir bakıcı bulursun anlaşırsın görüşeceğin Hanımla.
bencede nazara geldik canım ya bu yeniyıl bize ye babam ye dedi :))) hala yiyoruz benim hedeflerim vardı yok oldular hemen bulmam gerek.
kesinlikle haklısın ben ekmek-pilav-makarna-tatlı yemezken gerçekten acıkmıyordum oysa şimdi kurt gibi açım ya...
toparlanmam gerek acilen hedefime ulaşmam gerek bunun içinde elimden geleni yapmalıyım ,eski şevkim geri gelmeli gelmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım bulmam gerek 2. dönem başlıyorum çünkü