Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

offf offf bende uzun bir zaman aradan sonra bende sanırım artı bildirim yapacağım (( tartılmadım ama öyle olacak gibi geliyor bana ((
ben diyetin ilk ayları hep bu şekilde beslendim aslında ama sonraları ara öğünleri çıkardım çünkü sık sık yemek beni daha çabuk acıktırdı ,bende tekrar denemek istedim ve yine açım yani bu düzen benlik değil ben 4 öğün iyiyim ya :) o nedenle karatay daha çok ilgimi çekiyor bende karatay yaptım 1 hafta ve dediğn gibi asla acıkmadım hele çerez faslı çok güzeldi :))) şubatta yine başlayacağım ,bencede hiç kaçamak kabul etmiyor çünkü 1 kere daha yaptım ama bu kez kendimce karatay dedim hatırlarsan ekmek yemesemde makarna ve pilav yedim ve önceki haftaya göre çok az verdim ,aslına uygun yapılır ve abartmadan yenirse faydalı olacaktır bence... belim hala kötü aslında yapsam ısınsa iyileşir mi diye düşünüyorum bir taraftanda ya hepten sakatlarsam diyorum ne yapacağımı bilemedim. spor insanı gerçekten çok mutlu ediyor buna sonuna kadar katılıyorum canım. bende kendimce yapıyorum ama haftaya aynı geçen hafta gibi yapacağım aslında geçen haftada ben farkında olmadan karatay gibi birşey yapmışım, ekmek-pilav-makarna yemedim ....
benimde artı gibi bu hafta ya sporda yok offfffff offffffffff inşallah aynı falan çıkarım ya :))) duaya bak eksi çıkamayacağım için ne yapayım :)))
aaayyyyyy ebuşum sende benim canımı çektirdin bak şimdi yapsam mı ayol :)))) hiç denemedim onu güzel mi gerçekten?
ay bu yeniyıl vurgunu hepimizi vurdu ya brdaha yeniyıla gireceğimiz zaman asla abartmayacağım ,gerçi seneye çıtır olurum ama neyse:))))
geçmiş olsun canım ya takma ne olur bu herkeste olur ilaç falan verir eritirler ,önemli birşey değildir üzülme
nurrrrrrrrrr kız sen habire kızın tabağından,menüsünden vs araklıyorsun bak gözümden kaçmıyor ,yazık kıza bırak o yesin :))))
kesinlikle zayıflayınca ayak numarasıda küçülüyor....
bende pide yedim 15:30 civarı :))) ama sen ne güzel dengelemişsin ben yetmedi sütlaç ve makarna yedim 1 tabak ((
biri gerçekten beni durdursun artıkkkkkkkkkkkkkkkk
bendede bu duygu hakim hep yiyesim var :)))

bencede nazara geldik canım ya bu yeniyıl bize ye babam ye dedi :))) hala yiyoruz benim hedeflerim vardı yok oldular hemen bulmam gerek.
kesinlikle haklısın ben ekmek-pilav-makarna-tatlı yemezken gerçekten acıkmıyordum oysa şimdi kurt gibi açım ya...
toparlanmam gerek acilen hedefime ulaşmam gerek bunun içinde elimden geleni yapmalıyım ,eski şevkim geri gelmeli gelmeliiiiiiiiiiiiiiiiiiii
inşallah canım bulmam gerek 2. dönem başlıyorum çünkü

ay asu bende sana benzedim :)) bugünde gezmelerdeydim yarında gezmedeyim :))) kıskandım seni
offf offf hiç hatırlatma daha yeniyılda çerezden başka şey yemem 3 gün yedim ya (( sonrada ah vah ediyorum
işte böyle azcık ondan azcık bundan derken gram bile gitmiyor

benimde yakın ondan böyle sapıttım ben ((

canım kızlarınmı rahatsızdı ben farkında olmadan atlamışım seni yaa kusura bakma,
çok geçmiş olsun canım....

bende gidiyorum artık kızlar, birazdan eşim gelir.
artık ya gece girerim yada yarın...
hepinizi öptüüüüüm
kendinize iyi bakın, görüşürüz.

YENA
canım bugün hiç görünmedin, heralde gezmeye falan gittin bugün....
öptün yenacım

canım kızlarınmı rahatsızdı ben farkında olmadan atlamışım seni yaa kusura bakma,
çok geçmiş olsun canım....

Kusur ne demek canım önemli değil Sağ ol canım Rabbim tüm hastalara şifa verir inşallah bir an önce ... aminnnn

Yaaa kızlarrrrrrr bu arada Mutlu hala yok meydanda :26: yani yılbaşından sonra geliyordu.
İnşallah ters bir durum yoktur da bir an önce kendini ayarlayıp aramıza döner
Görüşen olursa çok selam söyleyin.

Oyy ufaklığada mı bulaştı geçmiş olsun canım işin zor Allah kolaylık versin.

Oyy ufaklığada mı bulaştı geçmiş olsun canım işin zor Allah kolaylık versin.

Sorma güzelim yaa devamlıda ağlıyor uyanıkken :26:
Şuan kucağımda uyuyor cadı umarım bir an önce geçer çünkü bütün gün birşey yemedi suratı kaşık kadar kaldı zoraki çok az süt yada meyve suyu içirdim. Birazdan ilaçlarını vermek için uyandırıcam mecbur

Hoşgeldin :) Buradan ayrı kalmak yaramadı sana benden söylemesi :)) Herşeyin başı sağlık tabii, mide rahatsızlığın son bulsa daha rahat oturtursun düzenini.
Umut; peynir mayası nerden bulabilirim bende biraz araştırdım en iyisi şirden mayası imiş kafaya taktım valla bu işi bulursam mutlaka deneyeceğim kendi peynirimi yapmayı temiz temiz katkısız oh mis gibi
Birkaç tarif almıştım canım, en fazla tavsiye edilenin yanına yıldız koymuşum onu vereyim:

Güvenilir bir kasaptan "kuzu ya da koyun şirden"i istiyorsun, peynir yapımı için deyince onlar bilirmiş zaten. Bu şirdeni çok iyi yıkayıp (hiçbir yapışkanlık kalmayacak) tuzladıktan sonra kurutacaksın. İdeali açık havada kuruması, eskiden bahçelerde olurmuş tabii; evde de nemli olmayan bir yerde, mümkünse asarak her yanı iyice kuruyacak. Kupkuru olan şirdeni ağzı iyi kapanan bir kaba alıp üzerine; iyi su, bir avuç nohut, bir avuç siyah olmayan kuru üzüm (mevsimi ise koruk), bir avuç kuru incir ya da keçiboynuzu, tuz ve şap (aktardan bulunabilir) atılıyor, ağzı kapatılarak 1 hafta boyunca oda sıcaklığında bekledikten sonra maya hazır. Bu mayanın 2 sene yetecek kadar peynire kafi olduğu yazılmış.

Kullanılan malzemelerin kaliteli olması önemli. Tuz olarak marketlerdeki kaya tuzu tercih edilirse daha iyi; oturduğun yerde oğlak bulman mümkünse (Ege ve Akdeniz) o daha doğal olur bence. Bak benim de aklıma düşürdün; ben de uğraşayım bari. Eğer yaparsan bana da haber ver olur mu?

"Yok bu kadar uğraşamam, hazırını soruyorum" dersen Rumeli Maya öneriliyor, web sitesinden bilgi alabilirsin, sanırım telefonla isteyince gönderiyorlarmış da :))))
kızlar herkese merhaba. işe saat 2 de geldim hastanelerdeyim yine maalesef
Geçmiş olsun Nevin. Pek çok arkadaşım kolayca tedavi oldu bu dertten, umarım senin de öyle olur...

Son düzenleme:

Ayy şu çocukların iştahsızlığı bizde olsa dimi küçük civcivininde düzelir umarım iştahı canım ya kıyamam... avatardaki o dimi çok şeker maşallah

Evet umutum ya her şey üst üste geldi bir aydır.Annelerin taşınması benim rahatsızlıklar gelen giden kalan da olunca hepten şaştı benim düzen.Allahım yaza kadar yardımcımız olsunda gitsin kilolar ya cidden çok bunaldım ben

geçmiş olsun minik kuzuya kıyamam

Ayy şu çocukların iştahsızlığı bizde olsa dimi küçük civcivininde düzelir umarım iştahı canım ya kıyamam... avatardaki o dimi çok şeker maşallah

Evet canım o dün pek birşeyi yoktu gündüz o zaman şebeklik olsun diye takmıştı bende cektim
Ablası 3D gözlük takınca oda istedi ablasıda en son sinemaya gittiğimizde verdikleri gözlüğün camlarını cıkarmış onu vermiş eline diğeri gözlerini bozabilir diye
Tam küçük Hüdaverdi oldu cadı

geçmişolsun dileklerinize teşekkürler.

ceco senin yavrularınada çok geçmiş olsun canım.

ahhh çocuklar olmassa allmam mahrum bi yerdeyiz kısıtlı çarşıya çıkıyoruzs eşim görevde olmadığı zamanllar mecburen ne var ne yok allıyoruz cocukların canı çekince evde bulunsun diye çok cezbedici şeyler var alşam kızlar süt dilimi ğötürdüler içim gitti am a 75 e kadar yokkkk cıssssssss
yarın görecez seni bu hafta uçtun sen biri seni durdurmalı yarın tartıdan sonra durulursun inşallahhh
kendime tabak koymuyorum nasıl olsa bbenim kızlar hepsini yemiyo koysamda küçüğe yedirecem diye buz gibi oluyo sonrada canım istemiyoo sofra toplarken kalanları süpürüyorumm bende

büyük kızım ye yemeni dedikçe yiyyeyim yiyeyimde senin gibimi olayım diyoooo
ben lasly yaparken oda yapıyo küçükte 1 bucuk yasında oda yapmaya balkadı komedi resmen ben lasly yapıyorum bi yandan küçük elini ayagımın altına solmaya çalışıyo ezecem o olacakkk 2 side zayıfff kızlarımın eşim hep der dosta düşama karşı bizim çocukları gören evde kıtlık var sanır hanımı gören sebebini anlar diyeee
aman bende düşmana gerek yok evde seni besliyom ya derim

geçmişolsun dileklerinize teşekkürler.

ceco senin yavrularınada çok geçmiş olsun canım.

Çok sağ ol canım inşallah bir an önce geçer

Helal kız sana çuk oturtmuşsun lafı valla bende eşime hak ediyorsa hayatta lafımı esirgemem. Benimkide geçenlerde KP öldüğünün ertesi günü kuran okunacak diye temizlik yaptığımızda KV koltuklarında yerlerini değiştirin dediğinde ille koltuğu kaldırmak için Banu gelsin ucundan tutsun diye tuturdu. Ben saftirikte anaaa adam diğerleri beceremiyor eşim daha becerikli o yüzden bana yardım etsin diye çağırıyor sandım o anda da eşimin halası bana göz kırparak lan ne kıymetli karın var biz beceremeyiz sanki dedi benim oduncuk hatt kalas kalktı orada KV ve görümcelerde varken yok yediklerini eritsin dedi
O koltuğu taşıdık diğer odaya ama ondan sonra benim yüzümden sinirlendiğimi anlayınca bin tane takla attı yok aşkım ben şaka yaptım valla öyle demek istemedim falan diye ama bende herkesin yanında yürü git be birde adamım diye dolanıyorsun sen bekle elbet eve cıkıcağız benimde adım banuysa bu sana yol su elektrik olarak geri dönecek dedim eşim o gün akşama kadar mum oldu resmen
Halalarıda eşime kızdılar valla dediler şu dua faslı bitsin seni bir temiz döveceğiz dediler Kv ve kızlarıda tabi fena bozum oldular onu muma çevirdim diye

Valla arada aranıyorlar bende eşime hep derim bak kaşınıyorsan lafı dolandırma kaşınıyorum de bende seni seve seve kaşırım diyorum

Çok sağol canım inşallah geçer bir an önce
Seninki nasıl oldu peki geçtimi kabızlığı?
geçti gibi canım bakalım, ay avatardaki senin minikmiş maşallah çok tatlı .....

offffff offffffffffffff valla beni biri durdurmalı yoksa çok fena ya ((

hımm demek sen süpürüyorsun sofrayı :)

demek senin çıtırlarda yapıyorlar ha ne güzel olur ama değil mi? eniştede alemmiş ha :)

kızlar çok canım sıkıldı çokkkk...

bugün ultrason çekilmiştimya aldım kağıdı elime nedir ne değildir bir bakayım diye. tani dermoid kist büyük ihtimalle yani iyi huylu tümör. hatta kötü huylu olma ihtimaline karşılık ekstra test istedi doktor.leyding hücreli kist olabilirmi diye.buda kanser hücreli demek oluyormuş...

doktor bugün fazla bişey söylemedi bana demekki bundanmış.bende salak gibi diyorumki acaba çok kilo aldım ondan olabilir mi? yok onla alakalı değil dedi. ilaca gerek yok dedi çünkü ilaçla tedavi edilecek bir kist değilmiş.kötü birşey çıkmazsada (inşallah) cerrahi yöntemle alınması gerekiyormuş.büyüyebilirmiş,kötüye dönme olasılığı varmış %1-2..

ne yapıcamı şaşırdım eşim bu gecede geç gelicek aksi gibi telefonda bişey söylemek istemedim oturdum ağlıyorum...

bakalım doktor ne söyleyecek pazartesi günü merakla bekliyorum.özel bir merkeze gitmiştim.zaten okuduklarımdan sonra bi araştırma hastanesine gitmeye karar verdim daha güvenilir olmaz mı?

keşke hemen hamile kalma şansım olsa doğumla beraber alınabiliyormuş...hakkımızda hayırlısı olsun.uzun süredir sürekli hastalık haberi veriyorum kusura bakmayın..ama şuan paylaşabileceğim kimse yok yanımda...

Canım ne olur ağlama kıyamam ben sana yaa :26::26::26:
Rabbim sana sabır versin canım eminim şuanda eşin gelene kadar zaman geçmek bilmez ama ben inanıyorum ki pazartesi günü bizlere güzel haberlerle döneceksin
Bütün dualarım seninle Rabbim hayırlı ve güzel haberler almayı nasip eder inşallah .... Aminnnnnnnnnnnnnnn

canım nevincim kendini bu kadar yıpratma nolur rabbim dermansız dert vermesin
bunlar hep imtihan sabretmek lazım canım kötü ihtimalleri düşünme nolur
inşallah Allah sana hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…