Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bn çok begendim...teşekkürlerrr

bişey degil canım gece gece bizlere iltifat oldu bu klip amann ha eşlerinize göstermeyinn benimkine gösterdim klibi amanın dedi bu ne faceden buldum kuzenin yayınlamış adam yosam akşam akşam kafamı kesecedi hahaha

umarım çabuk düzelir bilgisayar fazla özletme kendini

evet bunu duyduğuma sevindim
aslında doğru tek sorun beynimizde
istersek gerçekten olur

senin bebk nasıl randevu alabildinmi nörolojiye gittinizmi

geçmiş olsun aman dikkat et ne fazla ye nede az

içini ferah tutu umarım iyi çıkar sonuçlar
hem dr. büyük ihtimal dediyse emin ol iyi huylu çıkar
iyi düşün iyi olsun
çaresiz dert vermesin rabbim

bende zayıflayınca önceden olmayan aykkabım vardı o olamya başladı
değişebiliyor numara

sakın ara verme
karayiplere giiden nasıl döner biliyorsun
bence sporunu değiştir leslie ve yürüyüş bence sana az geliyor mesela bir süre slim in 6 denesen leslieden daha etkili bir dene

offf götürmüşsün dur demen lazım ama şiş gelir bak
gerçi regli öncesi ondandır

iki kızınada
geçmiş olsun canım
ama eşin haklı annelerin hasta olma lüksü yok malesef
sende meyve ye bol bol

iyi cevap vermişsin valla
kaşınmış

aman oda denirmi ya bana da eşim dese dünyayı dar ederim ona

meyve sularındaki kaloriye baktınmı nasıl birşey bilmem ama baya kalorili

Merak etmiştim seni iyi olmana sevindim.

Cecoo canım kızına çok geçmiş olçsun.

Merhabalar kızlar çok geçmişe bakamadım sabahtan beri hastahanelerdeyiz sbah uyandığımda ablam aradı ayşenin başı ağrıyor midesi bulanıyor diye aldık çapaya götürdük ne yazıkki bakmadılar çocuk nöroloji doktorları yokmuş ve hiç bir devlette yokmuş bir tek kanuni sultan diye bir yer var orda varmış orayı aradık anlattık doktora doktor beni ilgilendirmez randevu alın dedi şe...z bizde özel muayenehane doktoruna götürdük oda pek vicdanlıymış 350 tl muayene ücreti muayene etti beyinin içinde basınç olabilir dedi emar istedi ama devlette çektiremezsin 1.5 sene beklersiniz dediler 750 den kapı açıp 400 düştüler herşey para ne büyük kötülük paran yoksa öl mantığı işliyor amerikan hastahanesinde bir çocuk bize yardım ettide 250 emarı çekilecek ama onlar narkozla yapmak istiyor bizde istemiyoruz dr da narkopssuz olsun dedi bakalım yarın ne olucak 30 dk sürüyomuş inşallah durur kıpırdamaması lazımmış inşallahda hiç bişey çıkmaz dua edin arkadaşlar inşallah temiz çıksın bütün vücudumda sivilceler çıktı uyku haram oldu hepimize.
BEYZUŞ ablacım beni izinli yaz bu hafta hem adet oldum hem bu durumlarda yeme düzenim kalmadı bugün akşam 20.00 kadar açtım biraz çikolata yemiştim ama sonra annemde makarna yedim sonrada eşimle sıkıntıdan kallavi bir tatlı çeşidi yedik resmen sıkıntıdan yedim midem şiş amaa yemek istiyorum.
BEYZUŞ abla sen ne dersin narkozlu narkozsuz bir fikrin varmı?
Kızlar aranızda hiç çocuğunu beyin emearı çektiren varmı?

Merak etmiştim seni iyi olmana sevindim.

Cecoo canım kızına çok geçmiş olçsun.

Sağ ol canım şimdi babası büyüğünü iğneye götürdü küçüğünede ilaçlarını verdim kucağımda uyumak üzere

canım umarım birşey çıkmaz umarım iyi çıkar sonuçlar allah yardımcınız olsun
emarda çocukları kımıldamamsı için uyutuyorlar diye biliyorum
30 dakka sürese kımıldamamk zor çocuk için
ben 2 kez çektirdim içerisi gürültülü ve kutu gibi bir yer
bence konuşsanız ayşe ile kımıldaması konusunda ilaçsız deneseler önce olmadı ilaç lı olsa ama çekenler ne der bilemem

Aaaaa evet az daha unutuyordum bende :26:

WaW canım doğum günün kutlu olsun. Nice senelere canım Ailen ve tüm sevdiklerinle

Tamamenmi kapalı uff ya nasıl durucak bir kere korkar öyleyse yarın zaten ilk öyle denencek bizde girebilirmişiz öyle dediler....

Tamamenmi kapalı uff ya nasıl durucak bir kere korkar öyleyse yarın zaten ilk öyle denencek bizde girebilirmişiz öyle dediler....

mr ses dalgalarıyla çekiliyor bir zararı yok sizde girebilirsiniz
kapalı bir kutu düşün bayada dar sadece ayak kısında açıklık var
kulağına kulaklıkla müzik verende var

beyin mr ı ise kafasına kafes gibi birşeyde geçirecekler
baya sıkıntılı bir yer

merhaba kızlar
ceco kızına gecmıs olsun

banucum sıze de gecmıs olsun inşallah kolay ca cekılebılır cnm alla kolaylık versın

yaa o lınke gırdım kımın verdıgını unuttum hanı ısım yazılan ama cok hoşş beklemıyordum oyle bır süprizz

Canım genelde bir gün önceden 24 saat uyutmadan götürünce zaten çocuk uykusuzluktan sızıyor orada. Görümcem her sene tekrarlatmak zorunda oğlu için ve o her seferinde öyle yapıyordu ki o an kımıldamasın diye.
Merak etme doktorlar ınun caresini mutlaka bulur inşallah hayırlısıyla atlatırsınız da güzel haberlerlle gelirsin canım

haydun ıyı geceler kızlar ben kacıyorumm

bugun 45 dk yürüdüm ama aksam 1,5 mıfloy yedımm olmadı yine
yarın gorusmek uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…