Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

cecoşumm 10646 sayfasına dönüş yaparmısnızzz... merden cecoşa meryden cecoşaaa
benm yazdıklarımııı göremedn sanırım arada kaynadın

Ceconun söyledigine göre varmis cnm ama kücük bir paket 6 tl den basliyormus. Ben Almanyadyim cnm burdaoldukca uygu fiyattalar ve bircok cesidi var. Ben ekmek yerine genelde bunlardan yiyorum
Yuhhhhh yani 6 tl mi Burda oldukca uygun cnm türk parasiyla cok olsa 1 .50 falan yapar o parayla burda 4 paket alirsin. Evet cnm ekmek yerine bunlardan yiyorum ve ayiptir söylemesi kabizlik gibi bir problemimde yok cok sükür
Kuzucuklara cok gecmis olsun banucum umarim cabucak iyilesirler bu arada findik kurduna pekte yakismis gözlükler prof gibi olmus
iyi akşamlar kızlar
yürüyorum kaçamaklı da olsa yediklerime dikkat ediyorum ama 3 aydır tık yok
karayiplere gidesim var
Asucum götür beni gittigin yereeeeeeeebu hafta öyle spor yaptimki hala ayniyim cildiricam oooooof offfffffffffffffff:26::26::26:

Biz oglusuma cektirmistik cnm. O zaman 3 yasindaydi ve uzun süre kalacagi icin uyutmuslardi. Büyük ihtimal sizede öyle yapilir. Insallah bisiycik cikmaz. Sen yüregini ferah tut cnm . Rabbim sakinsin bisiycik olmaz aysecige

İnşallah kolay atlatır.
Sağol canım inşallah.
Sağol ceco bunu yazman iyi oldu buge geç yatıralımki sabahda erkenden kaldırıp biraz yorup sonra götürelim inşallah faydası olur çok teşekkürler yaa içim ferahladı biraz belki bizimkide uyur inşallah.

İnşallah ilknurcum temiz çıksında gerisi boş valla bu dünyada boş yere ne çok üzüyoruz kendimizi....

TEBESSÜM AYNEN CANIM EMEDUR FİTİL AMA BUGÜN ATMADIM ARTIK AKŞAM KIYAMETİ KOPARINCA..
ceco geçmiş olsun cnım kuzucuklarına...
banucum kıyamam ayşeye canım büyük bir ihtimal uyutun diyecekler nazda bebekken kanepeden düşmüşdü dr istedi uyutup öle çekilmişti....ama nasıl korkmuştum ogün nasıl ağlamıştım,allah sabırlar versin inş birşey çıkmayacaka canım sende benim gibi çok yıpratıyorsun kendini yapma kendimize yapıyoruz...

bugün sabah eksilerdeydim ne güzel ama sabaha artılarda çıkabilirim kvye misafr gelmiş kısır yaptım orada turşuda yedim yanında oda teflonda gözleme yapmış kabak tatlısı kurabiye derken epece zararlı şeyler yedim ama iki mille lesliemide yaptım akşam ordan gelince inşallah eritmişimdir...

ilknurcummmm hoşgeldin

banuuu çok geçmiş olsun..Allah ın izniyle hiç bir seyi çıkmaz insallahh

Sorma dericim hemde ne yıpratmak inan kalbim ağzımda atıyor sanki inşallah yarını bir atlatsak hayırlı sonuçlarla dr uyutmasınlar dedi 400 çeken bir yer var 10 dk çekeriz uyutmayız dedi bakalım olmadı oraya gideriz böyle durumda para düşünülmüyor zaten ama işin acı tarafı eğer paran yoksa elin kolun bağlısın çok kötü bir durum 1.5 sene sonra randevumu verilir çocuk bunlar ya bişey varsa o zamna kadar ne olur bugün bunlarıda düşündükçe iyice canım sıkıldı Allah herkese yardım etsin...

Iyi aksamlar kizlarrr...
Gecmisi okumaktan tipki böyle oldum
Bugünüm oldukca hareketli gecti. Ögleden sonra esimle doktora gittik. Uzun süredir sag tarafinda agrilari vardi. Dünden beri basinda dirdir ede ede sonunda ikna ettim ve beraber doktora gittik. Kan aldilar ve sekeri oldukca düsük cikti. Zaten kayinvalidemde seker hastasi ve ondan ecmis olabilir dedi. Birde karaciger degerleri oldukca yüksek cikti. Agrisininda sebebinin bu olabilecegini söyledi. Haftaya tekrar randevu verdi. Karacigerlerden röntgen cekilcekmis ve guatrasina tiroid bezlerne bakilacakmis. Insallah bisey cikmaz . Haftaya kadarda onun stresini cekerm artik:26::26::26:
oradaki isimiz bittikten sonra alisverisimizide yapalim dedik hazir cikmisken . Kendime yesillik ne bulduysam aldim. Bu hafta insallah eksilere düsmeyi basaririm.:26:
Sabahki menümü yazmistim zaten.
Öglen:
2 tane biber dolma
AKSAm:
3 4 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 ton baligi konserve ( yag yerine su icinde olanlardan )
1 bardak diyet kola
Az öncede 2 bardak cay.
1 kücük kase kadarda karisik cerez ama cogunlugu kuru üzümdü. Bugünde dükkani böyle kapattik yarina Allah kerim

KIzlarrrrrrrrrrrr resmen ayakta uyuyorum şu anda
Hayır geçen sefer sadece kumanda düştü ama bu sefer kız düşerse diye korkuyorum
Zaten yarın bildirim günü bende uykumu alayım ve inşallah yarın sabah güzel haberler alırız birbirimizden

Mmeryyyy Meryem canım sanada okadar cevap yazmıştım biraz evvel ama uyku sersemi gönder diyeceğime sayfayı kapattım
İyi dileklerin için sağ ol canım. İnşallah ikimiz hatta hepimiz hepbirlikte çok güzel kilolar vereceğiz ben canı gönülden inanıyorum.
Yavaş yavaşta olsa çok daha rahat hareket ettiğimin farkındayım. Benim ev bayırda ve eskiden o bayırı cıkana kadar en az 4 kere dinlenirdim ama en son geçen gece Beyzanuru doktora götürmek için cıktığımızda eşim bile şaşırdı maşallah arap atı gibi önden gidiyorsun artık dedi :122: :122: :122:

Neyce canımlar size doyum olmaz ama gerçekten gözlerim gidiyor artık
Kendinize yarın akşama kardar iyi bakın
Allaha emanet olun ve inşallah çok rahat bir uyku ve güzel bildirimlerimiz olacaktır her nekadar biz anlamasak kimsede söylemiyor acaba doğrumudur hesabı.
Tatlı rüyalar

İyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ilknurcummmm hoşgeldin

banuuu çok geçmiş olsun..Allah ın izniyle hiç bir seyi çıkmaz insallahh
Hosbuldum meryemcim bu ne güzel karsilama böyle cok mutlandim
Herkese iyi geceler arkadaşlar ne olur bize dua edin yarın güzel haberlerle gelelim.
iyi geceler cnm iyi düsün iyi olsun öptümmm...
Iyi geceler cnm tatli rüyalarrrrrr

geçmiş olsun eşine ilknurcum... ahh ne cok hasta haberi aldık son günlerde..
Allah hepimizi ve sevdiklerimizi korusun..

demek götürdün dolmaları yarını bekleyemedn demek
afiyet güç kuvvet olsun canım...ayhh benmde canım çok çekti.
ama daha gecen hafta oldukça fazla yedim.. en az ay sonuna kadar yapmam artık

CECOŞUMMM tamam canım sana da iyi geceler.. yarın görüşürüzz

Amin cnm cooook sagol. Gercekten ne kadar cok cogaldi degilmi :18::18::18:
Valla götürdüm ama emin ol bugünkü kosturmada dolma molma kalmamistir emin ol
Ben ay sonuna kadar söz vermiyimde en azindan önümüzdeki hafta yapmam yani en azindan öyle umuyorum :26::26::26:

Banucuğum;

Her şey iyi olacak ...Kalbini ferah tut...

Allah yardımcınız olsun ve bir an önce iyi haber alıp rahatlayın inşallah...

İyi geceler arkadaşlar.....

Yarın için şimdiden iyi haberler diliyorum hepimize.....

Ben evimde olmadığım için spor listesini geç yayınlayabilirim;şimdiden özür....

İyi geceler arkadaşlar.....

Yarın için şimdiden iyi haberler diliyorum hepimize.....

Ben evimde olmadığım için spor listesini geç yayınlayabilirim;şimdiden özür....

Iyi geceler ablacim. Canin sagolsun insallah diyelim en azindan kendi adima belki sabaha daha iyi sonuc alirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…