Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Desene senden öğreneceğim çok şeyler var daha bende evde yapıyorum ekme, yoğurt, kaymak, ketçap,mayonez, salça, tarhana, konserveleri turşumu hep kendim yapıyorum ama görüyorum ki sen çok daha fazla bilgilisin benden bu konularda seninle bilgi alışverişinde bulunmak isterim bu konularda. Kesinlikle tereyağının nasıl yapıldığını senden öğrenip denemek istiyorum

ayyy canımsınn benimmm...dimi ama yanii sen böle deyin bi rahatladımm inanki kaçtımm kaçtımm o yakaladı beniii...bende yedimmmmmmmmm...:26: :26:

HAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :118::81:

HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________

HAFTANIN 3.leri Derin & dermanabla _____________ -0.9 kg. _____________:124:

Son düzenleme:
aynennn listee süperr olmuşşş YENA...ellerine emeğine sağlık helal et hakkını....

oooof offffffff daha ilk haftadan ayni yazildim ya su listeye yaziklar olsun bana Sagol yenacim ellerine saglikkkkk
Aynen canim ahmet şerif izgöreninde videolarini kacirmam pek. Suan kiz erkek evlat ayrimciligindan konusuyor. Herkes izlemeli bence Okis cnm senin yerinede bakarim

emeğine sağlık yenacım...

HAFTANIN 3.sü Derin ______________________ -0.9 kg. _______________:124:

tebriklerrrrrrrr :)

YAWWW sizzz ne kadar marifetlisinn öyleee....yağğ...ekmek..yoğurttt keççapmııı...anaaaaaaaa ben hiçbişi yapmıyorumm yaaaa evde...bi yemek yapıyomm onuda binbir çakaylaaa...vışşşşş ben bitmişiimm yaaaaa....tarhana..turşu ...salça felan filann ev yapımıdırdaa benim annecikk getirir babanee ayyyyy gittiğimde bi kere daha teşekkür edicem onlara ve bu yazdıklarınızıda denicem boş vakitlerde kendimi kötü hissettimmmm....ben yoğurt bilem yapmadım hiçççç:26::26:

Kilo verenleri özellikle dereceye girenleri tebrik ediyor büyüksünüz diyorum..

-----------

YOTSUZ nasılsın canım.?
Senin yerinede yedim kuru fasulyeden ama menüyü paylaştıktan sonra üzüldüm açıkçası canın çekti ve yiyemiyorsun diye.

Son düzenleme:
Kizlar ben kacarrr... Yemegimi yapicam. Arkadasimda aksama kahve icmeye gelicekmis.
Öptüm sizi aksama görüsürüzzz...

ARKADAŞLARRR TEBRİKLERRRRRRRRRR...SÜPERSİNİZZZZ.........MAŞALLAH DİYORUMMMM...

papatya özmen,
kilonu bildireceksen acele edermisin canım çıkmam gerek..
Birde lütfen öğlene kadar bildirmeye dikkat et..Cuma işin varsa perşembede olur..

Son düzenleme:
dereceye girenleri tebrik ediyorum yenacım eline sağlık

Bende domates alırım eylül gibi 30-35 kilo aynen senin gibi pişirip kavanoza koyarım, kırmızı biberi de senin gibi yapıyorum yaşasın sağlıklı yiyecekler

Teşekkür ederim Umutcuğum sütün kaymağını alıyorsun sonra o sütü yoğurt yapabiliriz dimi ben tereyağını yoğurt ayran yapılarak çırpılıp yapılıyor diye biliyordum

YENAcığım ben geçen haftada bildirim yapmıştım bu hafta listeye -900 gr olarak girerim diye düşünüyordum neden böyle oldu

Kilo veren ve kilosunu koruyan herkesi tebrik ediyorum kendimi de 3. ilan ediyorum her hafta tartıda (-) ler görmek istiyorum

Anaaaammm dereceye girmişimmm Tekrar teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…