Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yerim ben seni yaaa :) yaparsın sende istersen boşver anlatırız biz sana. ne zaman ne yapmak istersen sor biz burdayız :) boşuna büyütmedik biz bu g..ü g....i dermişiiim

iyiyim yenam aynı koşturmaca :) sende ne var ne yok ? senin kücük hastaydı ne durumda şimdi umarım iyidir? olsunnnn afiyet olsun. üzülme sen bende yaparım yakında. ellerine saglık eminim harika olmustur :)

kesinlikleeee yasasın saglıklı ve katkısız yiyeceklerrr :)

arkadaslar yine apartmanın tel kablalorunda sorun var.. telefn hattı görünmedigi için internet yok(
bildirimimi üzülerek şimdi yapabiliyorum dısardayım ancak böle yazabildim..
geçen hafta 112.4
bu hafta 111.7
bu haftada pek bişe gitmemiş ama napayım..
listeye geç kalmısım sanırım..( liste için dün gitmiştim diyetsyene keşke aksamdan yazsaydım

bu arada beni merak etmeyin sanırım pazartesinden önce hallolmaz bu dert..
anammmm çokta yazmayın bensizz..
çok öpüyorum sizleri

bu arada tomurcuk yazgmurgözlü ve derin sizleride kutlarım

Son düzenleme:
HAFTANIN 1.si. Yağmurgözlü_______________ - 1.5 kg. _______________ :118::81:

HAFTANIN 2.si Tomurcuk__________________ - 1 kg. __________________

HAFTANIN 3.leri Derin & dermanabla _____________ -0.9 kg. _____________:124:

kilo verenleri tebrik ederimmm
yena ellerine sağlıkkkkkk benim gibi yerinde sayanlara da haftaya inşallah diyorumm

bu arada benim 300 dakika sporum vardı kilo veremeyince yazmayı unutmusum spor yapmasam +lardaydım yaniiiiiiiiiii

bahar nerelerde acepp merak ettiiimmmm tanışma nası geçti ki hala istanbbulun büyüsünden kurtulamadı sanırımmmm

sana bi seçenek sunayımmm

bugün bayağı bi geç kalktım bu yüzden kahvaltıyı 12de yaptım
kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
4 adet zeytin
5 adet badem
2 adet küçük domateslerden
1 kk lor peyniri

öğle:
1 bardak diyet ayran
1 adet kepekli grisini

akşam:
1 dililm kepekli ekmek
5 yemek kaşığı kadar karnabahar yemeği (yağsız)

saat 21:30 gibi de bir dilim ananas yiyeceğim bu günlük bu kadar :))

ben geldim kiiii ama kimse yok:26: hayret ilk defaa..şimdi de diceksiniz ki topiğe gireli kaç gün oldu ki

hemencik menümü yazayım

sabah yarım bardak karışık meyve suyu (1 bardakta çok fazla kalori var yorumu okumuştum)
2 tane form bisküvisi

kahvaltıdada tostumu götürmeyi unutmuşum o yüzden yarım susamlı simit,şekersiz çay,1-2 bıçak zaytin ezmesi,1 tane üçgen peynir

öğle yemeği
domates çorba (1 kasenin yarısı)
1 adet tavuk göğsü (malesef ki kızartılmış)
salata
1,5 cm lik krem karamel yemişimdir :))

ara öğün yapmadım

eve geldim 10 tane ızgara hamsi
havuç turp salatası
birazdanda su ve yeşil çay içmeye başlarım.

okuduğum kadarıyla yılbaşında doz aşımı yüzünden fazla çıkanlar var. bence önemsenmeyecek bi durum 400 gr nedir ki.grubun katılım çoğunluğu ve azminiz bende işte bu gruba girmeliyim düşüncesini tetiklemişti. yorum yazar yazmazda kendimi burda buldum :))

1500 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum tahmin olarak :/
bugün reddettiklerimi görseniz alkışlardınız beni dayanamadığım şeylere eşya gözüyle bakıyorum artıkınnnn

bakalım haftaya nolcek

Bende kullanıyorum,işe yarıyor..

yena ellerine sağlık tşkler

bende alıcam karar verdim sonundada..evdeki banyo tartım dijitalde hep yanlış ölçüyo o yüzden sordum manuel nasıldır diye..
yena
sen hangi tartıyı kullanıyosun

tebrikler kızlar.

iyi akşamlar
ben iki haftadır listeye giremiyorum iki haftada bir eşimin izinleri cumaya denk geliyor
bende zaten bu gün tartılmadım
sabah tartılmayı düşünüyorum artık daha kararlı ve disiplinli bir şekilde diyetimi yapmak istiyorum
bu günki yediklerim
sabah
1 dilim börek
1 haşlanmış patates
2 bardak çay iki bardağa bir şeker attım inşallah hep şekersiz içeceğim
öğlen
1 tabak nohutlu sulu köfte
akşam
3 dilim ekmek
2 kanat
salata

TozToprak canım, benim mutfak tartım king marka ve çok uygun almıştım migros tan..
İndirimlerde çok uygun olabiliyor marketlerde takip etmek gerek..
Diğeride simbo 3 yıl olacak hemen hemen memnunum..

Son düzenleme:
tamam tatlım kendimi kasmayacağım haftaya çok güzel bildirimlerde bulunacağım ,ayyy deme depresyondada mı kilo alınıyor yani. ahh ahhh ders alsam yüreğim gam yemeyecek ama nerdeeeeeeee akıllanamadım ben daha
Acı biber sürcem senin ağzına Özlem. :113: Toparlan bitanem artık.Canın regl dönemi bişeyler istiyosa tarçınlı süt falan iç.Çikolata ye bari.Ekmek de neyin nesi şimdi.
ağzıma acı biber sürmekle kalma popomada şaplak at valla hakettim ebuş ben ((( valla çikolata yesem daha az kalori alacağım ya o hariç herşeyi yiyorum sözde bugün k flakes yaptım 2 kuru kayısı doğradım ve tarçın koydum sözde bugün dikkat edecektim ama edemedimmmmmmmm vur beni ((
ya rabbi sen ne yetenekli bir hatunsun maşallah sana canım ya......
ya aslında 75 benim direnç kilom çünkü 1,5 yıl takılı kaldım baksana tam yaklaştım 75e derken tekrar çıktım 77ye
ay valla onlarda bizi okuyup ne şanslılar diyorlardır kesin ,biz onlara baktığımıza göre :)))
hımm demek öyle düşünmemek gerek o zaman 75 nedir ki canım ben onun altına havada karada inerim :)))) beynime ve evrene mesaj göndereyim değil mi :)))
87.200
geçen hafta bildirim yapamadım
ama artıdayım hem reglim hem depresyondayıııım
bendeeeeeeeeeee regl olamadım ve depresyondayım ya ((

yena canım ellerine sağlık, dereceye giren bütün fıstıklarıda tebrik ediyorum, süpersiniz kızlar

ben bugün sabah faciasından sonra gezmede ve akşam yemeğindede bir facia yaşadım ((
gezmede yarım poğaça,2 salatalık turşusu ki inanılmaz lezzetliydi ,5 tane kabak tatlısı,ıspanaklı börek (el açması dayanamadım ) ve irmik helvası yedim
sözde akşama yemem diyen ben anneannem yeşilmercimek çorbası ve biber dolması yapmış
1 tabak çorba ve 4-5 biber dolması yedim hemde sarımsaklı yoğurtla (( ya midem şiş olduğu halde bunları yedim ya kendime inanamıyorum ben (( ve çok üzülüyorum bana kalırsa dünyayı yiyeceğim +yı gördüğünde aç kalan ben şimdi tınlamıyorum ya bu ben olamammmmmm (( acil birşeyler yapıp şu iştahımı kapatmam lazım yoksa fena

Süpersin sen.Hemen yapıcam bu akşam ama yoğurt kaymağından da olur mu ki.Bayağı yağlı sarımtrak bi kaymak :26:
Sağol canım :) Evet olur tabii, hatta çoğu arkadaşım sütü aldıklarında kaynatıp direk yoğurt yapıyorlar, bu yoğurtların kaymaklarını toplayıp yapıyorlar. Ama miktar olarak fazla olması lazım, yani ben yaklaşık 1 yemek tabağı kaymakla yapıyorum 1 komposto kasesi kadar çıkıyor.
Teşekkür ederim canım :)) Sora sora öğrendik işte bir şeyler. Hiç ağır olmuyor, çok da nefis olur tereyağı, ben has tereyağı çok yiyemem mesela Trabzon usulü vb., bu o tip değil, hafif ve leziz, tuzsuz olunca kaymağımsı güzel bir tadı var. Ve ekmek üzerinde eriyor, pilava konuyor en çok da çacuklara yağda yumurtada kullanıyorum ben :))
Bal için sana mesaj atarım, tvdekiler markettekilerle aynı ayar ne yazık ki...
Ben de teşekkür ederim Yeşimciğim, şımarttınız beni vallahi. Deneyince yaz olur mu, beğenecek misin?
Çok ilginç bir bilgi, düşündüm aklıma gelenlerin hepsi de doğruladı bu önermeyi :))
canım ben sütü kaynatınca hemen yoğurt yapıyrodum 1 gece beklettiğin sütü ertesi gün bi daha ısıtıp mı yoğurt yapıyorsun???
Evet canım aynen öyle yapıyorum, yoğurt da gayet güzel tutuyor, bir sorun olmuyor. Ama bana gelen süt oldukça yağlı, iyi bir süt, ineğin cinsine göre de kaymak miktarı değişiyor malum. Eğer mera ineği ise harika kaymak çıkar sanıyorum :)

Yukarıda yazdığım gibi süt grubumdaki bazı arkadaşlar sütü kaynatıp doğrudan kaymak yapıyorlar, o zaman yoğurdun kaymağı daha fazla oluyor, o kaymakları toplayıp tereyağı yapan da var. Ama bana göre yoğurttaki kaymak sütün üzerindeki kadar çok çıkmıyor; ya da benim mayaladığım yoğurtlarda 2 parmak kaymak olmadı diyelim :))
umarım gerçekleşir hedefin canım

bende taze süt bulsam hemen deneyecem tereyağı
Sağol İlknurcuğum, yaparsan yaz bana beğenirsiniz umarım :) Dosyayı aldığınıza sevindim, sorunsuz çalıştı mı? Mesaj atacaktım, gene mesaj kutum dolmuş :))
Estağfurullah canım, hepimiz birbirimizden öğreniyoruz, eminim benim de senden öğreneceğim pek çok püf noktası vardır. Mesela tarhana yapmadım ben hiç :)) Ben pek sevmem, çocukların da arası yok, öğrenemedim ben de :))

Ellerine sağlık Yenacığım, teşekkür ederiz. Ve de tebrikler kızlar :)) Yeni yılın ilk şampiyonları :))

Rica ederim canım :) Evet ben yukarıda yazdığım gibi ertesi gün ısıtıp yapıyorum yoğurdumu, hiç problem yaşamadım. Ve evet gerçek yayık tereyağı öyle yapılıyormuş diye duydum ben de. Bizimki ev usulü pratik versiyonu. Kavanozda çalkalayanlar da var, çırpıcı (blender, rondo ya da mikser) bunu pratik hale getiriyor, yağ moleküllerini ayırıyor :))

demek sende kaçamak yapabiliyorsun
ama sen çok iradeli birisin hemencecik kendini toparlayacağına inanıyorum o yadiklerini eritirsin sporla tabi belin düzeldiyse

Selam kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Demin geldim ama bir anda bağlantı gitti hiç bir şey yazamadım :26:
Bugün kızlar biraz daha iyi ama bu sefer bende başladım öksürmeye :26: sabahtan beri canım hiç birşey istemiyor ağzımın içi zehir gibi.
SAbahtan beri sadece meyve yiyorum onu bile zoraki
İnşallah yarınki nişana kadar biraz daha iyi olurum. Grip değil şükür sadece kuru öksürük oda herhalde peteklerin evi kurutmasından dolayı.

Ellerine ve emeğine sağlık Yenacığım

Kızlarrrrrrrrr harikasınız
Allah nazardan saklasın darısı başımıza nazar:

Meryemmmmmmm canım yetiştin bana iddadaşım :122: :122: :122: :122: :122:
Asıl rekabet bundan sonra başlıyor
İnşallah bir an önce sorun giderilirde sende kendini fazla özletmezsin

listen gerçekten çok güzelmiş ama biraz az değilmi yani bir kase yoğurt yada salata da eklersen daha doyurucu olur sanki.
Tabi benden kıdemlileri yine daha iyi bilir ama akşam sanki çok az gibi

Hadi bakalım bende merak ediyorum haftaya ne olucak diye. Kaç haftadır yerimde sayıyorum hatta durduğum yer çöktü okadar yani artık biraz totoşumu kımıldatıp eksilere doğru gitmek istiyorum
İnşallah bundan sonra hep zararlı şeyleri red edebilirizde hedefimize ulaşırız

Özlemmmmmmm canım yaaa bende bugünde yine eksi olmayınca iyice serdim kendimi sabahtan beri sırf meyve yiyen ben biraz evvel eşim çikolatalı gofret getirmişti ondan bir tane hüplettim :26::26::26::26:
Bir yandan kendime kızıyorum bir yandanda amannnn bir tane daha mı hüpletsem diye düşünüyorum ama kendimi frenlemeye çalışıyorum. İnşallah dayanırım

ellerine sağlık yenaaaaa...tebrikler kızlaaar.....

Semiran cığım posta kutun dolu,icabına bakarmısın..:))

Ceco, iyileştimi kızlar.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…