Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Olmazmı Bebeğim;

Sen yeter ki gel...Zaten çoookkk özledik....HOŞGELDİN....

Nasılsın tatlım...Neler yaptın bakalım görüşmeyeli...

Ya sen na kadar datlısın ya Hoşbuldum bari...Oyun oynuyodum bi ara baktım forum takip sayfasındayım sonra baktım 52 bedenden 36 bedene yazan bi topicteyim.

Sonrada baktım diyet kararı vermekteyim ve en son burdayım

Dayım hastalandı diye yazmıştım en son...O günden 20 gün sonraydı kaybettik onu...Anlatılamaz bişey aylar oldu hala bi yerden gelicek gibi.

Onun dışında iyiyim şükür. İsmekte dikiş kursuna gidiyorum. Baya bi iyi geliyo bana.Dikiş dikecek en son insan sanırdım kendimi :) Sende ne var ne yok?

Başınız sağolsun canım.Mekanı cennet olsun;sizlere de bol sabır ,dayanma gücü versin Rabbimiz inşallah...

Demek ki bir vesile gerekiyormuş gelmen için.İyi olmuş forumları dolaşman....

Ben de bir değişiklik yok canım.Halaaaaaaa diyet yapıyorum.Kaplumbağa hızıyla da olsa bir şeyler oluyor şükür...

Şimdi annemlerdeyim.Nasipse pazartesi evime dönüyorum.Annemi de alacağım 15-20 gün gelsin değişiklik olur ona da bana da.Sonra ,babamı özleyince geri getiririm.Gerçi 2ci gün lafını etmeye başlıyor ya neyse...

Dikiş öğrenmeye başlamana çok sevindim..Ben de çok isterdim ama bu güne kadar nasip olmadı.Annem çok güzel dikiş dikerdi.Özenirdim.Bana da öğret derdim;ama öğretirken sinirlenip azarlardı,öğrenemedim gitti.İşte etek bastırma,sökük dikme kadar bir şeyler biliyorum ancak...
İşte böyle canım....

Bu arada:SEN DE ÇOKKKK DADLUSUN HAYATIM...

Böylemi yapardı Beyzusum kıyamam sana ya

Bi tartılayım dedim çizelge için oha ve de çüş ve de oha ve de çüş ve yuh diyorum kendime insan 88 e inmişken nassıl gelir tekrar buraya

İnşallah zeynep ablacım dualarınız kabul oılucak inşallah.

Sağol canım inşallah bir tam rahatlarız.

Cevap vermekte geç kalmışım Banucuğum;

Çok çok geçmiş olsun... Rahatlamışsınızdır.Çok şükür.Gözünüz aydın canım...
Çok sağol beyzuş ablacım çok şükür durdu atlattık birde ağrılarıda bitse inşallah.
Sağol umutcum çok şükür atlattık dualarınızla.
Sağol canım öperim tabiki.
Banada yollasana bende izliyim ateşli ateşli::)))Metobazlizma kısmını izlemek isterim yollayabilirsen.
Çok sevindim özlem iyi insan bulmak çok zor.
Sağol canım.
Ben atlamışım okumamışım çok korkunç çok geçmiş olsun.
Demek bende ondan dolayı bu kadar hastalanıyorum.
Başın sağolsun canım kayıplara alışmak çok zor.

ECE canım çok geçmiş olsun.

cnm gorumcem dudukluyu çöpe atın gözüm görmesin diyor bir daha asla kullanmam diyor
bende dudukluyu görünce tirsiyom rabbim cumlemizi korusun
bebisimiz uslu masallah kardeşleriyle duruyor
çok çok geçmiş olsun.emziriyormuş yazık içim bi kötü oldu.inşallah acıları vede izleri geçer en kısa zamanda.

çok zor ayrı kalmak ama bakıcı olayı kısmet.ben bunu gördüm bunu bilirim.çok bakıcım oldu malesef.oğlumu 4,5 aylık bıraktım ama 3 yarım gündü okulum norm fazlası olmuştum.karşı komşumdu.sonra çok artırdı fiyatını bende ev sahibimin oğlu evlenecekti evden çıktık ama ona yakın ev tuttuk herşeyi ayarladık ama fiyatı çok artırdı şok olduk.bide evine götürelim illa istedi bu fiyata rağmen .bizde başkasını bulduk.onla 3 yaşını tamamladı oğlum.senin gibi kızları çocuk gelişimi mezunuydular.çok faydalrı oldu bende onları matematik çalıştırdım tabi.kızımı 8 aylık bıraktım.çok uzaktan geliyordu dayanamadı daha falza.sonraki bakcım 1,5 yıl baktı ama maddi anlamda bozuştuk.neyse diyeceğim oki ben tüm iyi niyetimi önlerine serincekendilerini çok üstün görmeye başladılar.biliyorlardıki onlara muhtaçtım annem kv m yok.o nedenle sözüm dinlememeye başladılar.o nedenle sana tavsiyem iyi niyetli ol tabiki ama abartma.bazı şeylerden taviz verme.gerçi kendi evinde bakacak ama mesela tv izlemesine engel olamayacaksın yani kadının vicdanına kalmış malesef((neyse çok negatif yazdım.çok güzel innsanlarda var inşallah seninki öyle biridir.inşallah.

kıyamam sana yaaa.ama ne yapsın işte dimi???benim teyzmde almanyadayken oğlunu kızkardeşine bırakmış mecburiyetten senede görüyormuş düşün 2-3 yıl fln böyleyymiş.şimdi teyze oğlum 40 ı geçti teyzem hala üzülr...benim yaşta 33,5

ne yaptın yedinmi???düzensiz yenince dayanamyıro insan.bende düzensizim 2 gündür bugün de cıs bi mama lüplettim.yarın başlıyorum ekmeğimide aldım.ohhhh

Bugün başımıza gelen olayı anlatıyım hepimize ders olsun KV dem pazara çıkmış canıda çok sıkkınmış iki çocuk yanına gelmiş teyze biz orhanın (eşim) arkadaşıyız demiş senden bişey istiycez babamız hacılıkta öldü ona hayır yapıcaz orhan yardım eder annem dedi demiş ellerindede bir tomar para varmış ama demişler sen bize garanti olsun diye bileziklerini ver demişler evdede kuran var oraya çıkalım diye binaya yöneltmişler tabi kadıncaz o arada bileziklerini çıkarmış çocuk binaya çıkıyım sende gel demiş meğerse binanın arka kapısı varmış adamlar ordan kaçmışlar buncaz olayı anlayana kadar adamlar gitmiş yazık yaşlı kadın nasıl oyuna gelmiş perişan olmuş rahmetli kocasından hatıraydı azda değildi 5000 lira değeri varmış ağlayıp duruyor ben nasıl yaptım diye gerçektende bunu yapıcak insan değildi vicdansızlr insanlar çok kötü oldu artık kimseye güven yok yazık valla polis demiş hırsızları bulsakta bilezikte parada gelmez üstüne su iç sen teyze demişler etrafımızdaki yaşlı insanları uyarmak lazım....

dikkat ettiğim kadarıyla çokkk güzel yemekler yapıyosun çeşit çeşit bende aralık 1 de başladım 5 kilo verdim ama spor yaotığım için baya toparladım 44 beden etek aldım oldu bende 1 10 kilo versem süper olacakkkk
Kaçıncı kez bilmem ama tekrar gelsem yer varmıdır BEYZUS ablam
paççalı donunu almadan gelmeeee

alllah rahmet eylesinnnn
bende cok istiyorum ama burda yok batıya tain cıkınca ilk işim kursa yazılmak olcakk
eeee 2kız anası olduk çeyizz lazımmmmm
kaçççç kilo oldun bonusuuuuuum
yakışıklı oğlun napıyo

Allahın cezaları...Yaşlı kadını ağlatmışlar;aç gözleri için...Rabbim her türlü cezalarını kat be kat versin inşallah...

Çok şükür zorla kolundan almaya kalkıp;kadıncağızı hırpalamamışlar...Çok geçmiş olsun Banucuğum...

Ne derler ''cana gelmesin''...Bu da çok can yakıcı ama sağlık gibisi yok.allah kayınvalidene iyilik sağlık versin inşallah...

Böylemi yapardı Beyzusum kıyamam sana ya

Bi tartılayım dedim çizelge için oha ve de çüş ve de oha ve de çüş ve yuh diyorum kendime insan 88 e inmişken nassıl gelir tekrar buraya
geç kalmışı öğrendim kilonu tebrik ederim üstün başarından dolayı seniiiii

üzülme kız veririz beraber canım benimmm bak dön plak bende doğurup dğgurup geliyom:))))))))))

alşam saçç kavurdum 4 kaşık yedim tadına baktım anlıcan birazda salata yedim lasly yapıcam şidi geç oldu ama vijdan azabı cekiyorum bugün yapmadım diye

kendine bişey olmamışya geçmiş olsun

aaa olurmu çifte standart bu ya ona varda sana yokmu

allah onların cezasını versin
yiyemesinler inşallah
yaşlı kadını ağlatmışlar

kızlar sizde annelerinizde sakın çarşıya falan çıkarken altın değerli birşey takmayın allah korusun kolunu kesip alıyorlar
yengeme pazarda yapmışlar aaa kadın bayılıyor deyip tutmuşlar yengemi o arda bileziğini çalmaya çalışmışlar allahtan başarılı olamamışlar

Kız nursena o korseyi her gördüğümde aklıma sen geliyosun paçalı don deyişin

MErhaba,
Düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan ikinci cuma listede olursun..
Kolay gelsin..

Bi yakalarsam virüsleri,bakterileri çok fena yapacağım.:)

Oğluşa portakal sıktığımda çabuk iç vitaminler bakterilerle savaşıcak diyorum hemen içiyor sonrada kolunu kaldırıp bak nasıl güçlü oldum diyor.:)

i

tavuğu koyma bence köpüren şeyler düdüğü tıkayıp tehlike yaratabiliyor

Ben çok kullanıyorum düdüklüyü..Hatta geçende mevzuu olmuştu söylemiştim 16 yıllık düdüklüm çeyizimden çok memnunum..
elim ayağım resmen..:) MErcimek çorbasını bile düdüklüde yapıyorum ben merhem gibi oluyor..:)

Kaçıncı kez bilmem ama tekrar gelsem yer varmıdır BEYZUS ablam

Hoşgelmişin bonus'çuğum..

Dayına rahmet,size başsağlığı diliyorum....

Çok geçmiş olsun..Ne kötü bişey Allah beterinden korumuş canına bişey olmamış şükür...
PEki onlar eşinin ismini nerden biliyorlar o takıldı kafama..:26:

Son düzenleme:
Sağol beyzuş abla iyikide kanıp vermiş onlar zaten kafaya koymuşlar almak için.
Sağol nursenacım öyle valla.
Amin valla canım vicdansızlar kolay yolu bulmuşlar alın terini alıp gidiveriyolar.

Büyük ihtimal takip ettiler KP öldünüde biliyolarmış çünkü oturduk mahallede 50 senelikler herkes tanıyor demek sordular soruşturdular mahalle çocuğu hem yapmaz hemde KV tanır...

vitaminler kaçamasın iç güçlenelim diyorum bende sonra gücüne bakıyoruz pazılara kollara
bu kadarmı aynı olur taktikler
bu ara birr kefir reklamı var parkı mikroplar sarıyor o reklemı izleyince mikroplarla savaşıyor diye kefir içti ha içti ben mayalıyım demim yaptığımı içmedi
birde 3 gündür keşfettik süper ikli yaptık tahin pekmez sürüyoruz ekemğe üstüne çokkrem güç geliyor onlada portakal suyu yanında yiyor süper ikili diye

mercimeği bende düdüklüde yaparım ama et konusunda korkuyorum köpük sıkışır diye

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…