ben çıkayım kızlar biraz tel izleyip yatayım
hepinize iyi geceler
ha bu arada bugün kaçırdımmm
sabah ve ara iyidi
ama öğlen sınırsız kızarmış balık sınırsız ekmek sınırsız tatlı yedim
akşam sadece meyve yiyerek kendime ceza verdim ama öyle yemişimki meyveyi kaynananm kesip vedi yoksa mide dolu yiyesim yoktu
pis boğaz durmuyor işte
Kız nursena o korseyi her gördüğümde aklıma sen geliyosun paçalı don deyişin
normal pantolonda bence 40 ada girersin
lasly yaptım 3 milll ohhh huzur yani bugünde yaptım rahatladım yaniii 1 portakal yiyeyim eşim soymuş ayıp olur yatayım iyigeceler kızlarrr
sorma banada eşim sauna eşortmanı almış giyince çok komik oluyorum lacivert rengi astronot zannediyom kendimi lasly yaparken uçuyorum resmen zaten sesi hışır hışırrr
ayakkabı giymedimmi topuklarım ağrıyooo bende çorap giyiyorumm akıyooo şapır şupur ter faydası olluymudurkiii yeni başladım giymeye 1 haftadırben bugün çarşı gezdim halim kalmadı lesliye.bende de saunaeşofman var haşır huşur 2 keredir giyiyorum daha eşim rahatsız oluyomu diye gene gene souyorum.ayaklarımdan ter akıyo çorap giyiyorum bende.ayakkabı kullanmıyorum evde sen napıyorsun???
iyi geceler allah rahatlıkk versinnnnnnnnnnnnİyi geceler arkadaşlar...
İyi uykular...
İyi geceler diliyorum bende..
Temizlik yaptım hem yorgunum hemde üşüyorum..
Dinleneyim bari dinlenmek benimde hakkım..:)))
aminnn cnm aminnnallah korusunnn
aynen öyle canım regl dönemi nedeniyle bu kez inanılmaz şiştim hatta parmaklarım dolma gibi oldu . inşallah haftaya toparlanacağım canım yoksa çok üzülüyorum halime, aslında biraz sıksam kendimi vereceğim biliyorum ama yok nerde yedikçe yiyorum(( hamilelik kilomdan sonrası nasıl gider bilmiyorum ama o kiloya kadar düşmeme sadece 2-3 kilo var ve bunu hemen vermem gerek çünkü beynimin oyunlarına geliyorum bu durumda beni rahatsız ediyor, kendi kendime diyet yaptığımda amannn ne olacak yarın frenlerim fikri oluşmaya başladı ki ilk zamanlar bu hiç yoktu. bu nedenle ben haftaya bir liste bulup en azından ona uymak istiyorum yoksa çıldırmış gibi yiyorum bu durumada innaılmaz üzülüyorum ...
biz muş'ta çalışırken eşimin üniversiteden öğrencisi getirmişti o işle uğraşıyorlardı ithalat falan yapıyorlardı bende dediğin gibi hiç sevmem petekli balı ama onu seve seve yemiştim çok güzeldi gerçektenç
çok geçmiş olsun canım ......
bende bana inanmıyorum ilknur offffffffffneden böyle canavarlaştım anlamıyorum ya ne oldu bana .valla ekmek beni acıktırıyor bunu anladım ,kesinlikle bu hafta ekmek yok hem regl haftam hemde bu dönemde vücut çok daha fazla enerji harcıyormuş yani 2 katı kadar o nedenle sporu biraz artırıp ki belim izin verirse, geçen hafta yaptığım gibi ekmeksiz -pilavsız-makarnasız bir diyet yapacağım belki 2 kilodan fazla veririm bu yolla :) reglime güveniyorum metabolizma hızlanıyormuş madem hemen değerlendirmem gerek... bende eski beni özledim ya :)))))))
yeşilçayıda aksatıyorum aslında devam etsem o da bana çok fayda ediyor hem acıktırmıyor hem zayıflatıyor :) haftaya onada tam gez devam inşallah
ay esra inşallah geçer ya çok sıkıldım çünkü bu durumdan yani kendime hakim olamamamdan ben bu olamam ya nerde benim azmim ya
kulağımı çek valla haklısın(((
senin menün gayet güzelmiş canım ,bende dün 2 çıtır salatalığı götürdüm ama nasıl güzeldi ya rabbi :)))
canım çok geçmiş olsun bendede pko vardı ama ben yaşamadım bilemiyorum ki bir kere kist olmuştu onda dediklerini hissetmiştim ama benim reglim gecikmiş dr agitmiş ve ilaç kullanmıştım geçmişti ,bence sende ihmal etme ne olur hemen git dra ,tekrar çok geçmiş olsun ebrucum....
Hayirlisiyla reglini olda düzelirsin cnm ben sana inaniyorummm bide kendime bu kadar inanabilsemkızlar dün hayatımda çok güzel bir gelişme oldu dün bahsettim mi hatırlamıyorum ama sanırım oğluşuma bakacak teyzeyi buldum hemde komşum :))) ben bizim evde baksın istiyordum hep ama aynı apartmanda olunca hiç dert etmedim ,hem evin anahtarınıda veririm isterlerse gelir giderler ... konuşamadık şartları ama kadın daha önce yapmamış biraz çekingen bu konuda ikiz kızları var büyük bende dedim onları büyüttüysen daha ne olsun :) dün diğer komşuma gitmiştim ya o ayarladı allah razı olsun ondan ya...
Nasil oldun canim merak ettim seniHerkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn :122: :122:
Anammm sabah bir kalktım öksürük krizine girdim :26: valla ben böyle öksürmeye devam edersem eşim gitmeyelim diye tuturacakKVde bayram edicek cadıda gidemedi diye o yüzden benim acilllllllllllll akşama kadar kendimi bakıma alıp vitamin bombardımanına tutmam lazım
Anaaa kız G.o.p.da hala kız kardeşim oturuyor hatta havalar güzel olduğunda devamlı oraya atarız kendimizikeşke hala orada olsaydın :122: ama tabi Ataşehir çok daha güzeldir
Hayırlı uğurlu olsun canıminşallah herşey gönlüne göre olurda paşana çok güzel bakacak bir komşu Annesi olur
merhabalar
bu sabah tartıldım
çok mutluyum ben bu işi kıvıracağım galiba
87.2 1 ayda 4 kilo hey
TOMURCUK beyaz ekmek mi yiyorsun diye sormuşsun beyaz ekmeği artık hiç yemiyorum çavdar ekmeği yiyorum tok tutuyor beni çok sevdim çavdar ekmeğini
ara öğünde yapıyorum ama çoğu zaman yazmayı unutuyorum
:))) Çok anlamlı sözler olmuş,çok etkileyici.:))
İnsanın yüreğine işleyen, naif cümleler kullanılır anadoluda değilmi.?
''Başımla beraber-başım gözüm üstüne'' Bu tabirlerede bayılırm...
Gecenin ikisinde ateş ve video kelimesi bir araya gelince Ahmet Aydın da kimmiş oluyorsun..
Sağol canım tarif için ..Çok zahmetli ve acaip lezzetli Uşak tarhanası..
KAyınvaldem Uşağa gittiğinde arada getirir ama kaç yıldır yok. bende kendim yapıyorum ama bekletmiyorum sıkılıyorum sadece bir gece bekletiyorum..
O yüzden pek ekşi olmuyor..
Ben birde içine dereotu-maydanoz ve nanede ekliyorum..
Çok fena yaaa..Birde tanga mı ne giymiş..
Para için değermi allah aşkına böylesine ifşa etmek kendini..
Çok geçmiş olsun..
ben yaşamadım pek. ama regl öncesi kasıklarımda sızlanma oluyor son bir iki aydır..KAsılma gibi..
Doktora gitmen daha iyi olur..
Hayılrısı olsun canım..İlk elektirk çok önemli olumlu yönden yakalamış olman çok iyi..
Anneannen bakamazmı.?
Ceco, adaçayı 2-3 poşet fincanda bekletip sonra gargara yapınca faydalı oluyormuş birde ekinezya çayı..
Dün gürkan kubilay söylüyordu..Dene istersen faydası olur belki..
Geçmiş olsun..
Hosgeldin cnmmm
Ya sen na kadar datlısın yaHoşbuldum bari...Oyun oynuyodum bi ara baktım forum takip sayfasındayım sonra baktım 52 bedenden 36 bedene yazan bi topicteyim.
Sonrada baktım diyet kararı vermekteyim ve en son burdayım
Dayım hastalandı diye yazmıştım en son...O günden 20 gün sonraydı kaybettik onu...Anlatılamaz bişey aylar oldu hala bi yerden gelicek gibi.
Onun dışında iyiyim şükür. İsmekte dikiş kursuna gidiyorum. Baya bi iyi geliyo bana.Dikiş dikecek en son insan sanırdım kendimi :) Sende ne var ne yok?
kızlarrrr kaç haftadır dışarı çıktığım yoktu kar yağdı hastalık derken çok sıkıldım .eşimde hadi sen çık oğlanla dedi.bende hemen atladım arabaya en yakın avm ye gittim.orada defactodan 3 üst maviden 1 kot aldım.aslında en güzeli üstlerden 42 beden tam oldu(defacto kalıpları hakkında bir fikrim yok yalnız büyükmüki???) veee kott ise 29-34 beden aldım.boyum uzn demiştim boyum 34 oldu ama belden nasıl 29 a girdim anlamadım hala.hatta satıcı kıza gene gene yok 29 a giremem dedim ama ısrarla getirdi .yalnız düşük bel olduğundan göbişim pırtladı yani.bi onuda halletsemmm ah nasıl sevineceğim ahhhh.çok mutluyum bugün çooookkkkkkkkk.
Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
Entel takılayım sanat filmi izleyeyim dedim..Nuri bilge ceylan'ın -Bir zamanlar anadolu-yeni bir yapım...
Film tam ikibuçuk saat sürdü..Ağaçtan bir elma düşer dereye,elmanın sular üzerinden akışını gösterirler 5 dk...adam pencereden dışarıdaki yaprakların uçuşunu izler 5 dk.
Ağaçlardaki dalların hışırtıs 5 dk.. birbirlerine bakarlar,duvara bakarlar sürekli düşünürler..
birde yurt dışında ödül neyin alıyor hep..KEndimi çok hanzo gördüm,şüphelendim kendimden..:) Niye sıkılıyorum diye çeliştim kendimle.:)
Çok zorlandım filmin sonunu getirmek için ve bitirdim filmi ama gerildim yaw.:)))
Bugün başımıza gelen olayı anlatıyım hepimize ders olsun KV dem pazara çıkmış canıda çok sıkkınmış iki çocuk yanına gelmiş teyze biz orhanın (eşim) arkadaşıyız demiş senden bişey istiycez babamız hacılıkta öldü ona hayır yapıcaz orhan yardım eder annem dedi demiş ellerindede bir tomar para varmış ama demişler sen bize garanti olsun diye bileziklerini ver demişler evdede kuran var oraya çıkalım diye binaya yöneltmişler tabi kadıncaz o arada bileziklerini çıkarmış çocuk binaya çıkıyım sende gel demiş meğerse binanın arka kapısı varmış adamlar ordan kaçmışlar buncaz olayı anlayana kadar adamlar gitmiş yazık yaşlı kadın nasıl oyuna gelmiş perişan olmuş rahmetli kocasından hatıraydı azda değildi 5000 lira değeri varmış ağlayıp duruyor ben nasıl yaptım diye gerçektende bunu yapıcak insan değildi vicdansızlr insanlar çok kötü oldu artık kimseye güven yok yazık valla polis demiş hırsızları bulsakta bilezikte parada gelmez üstüne su iç sen teyze demişler etrafımızdaki yaşlı insanları uyarmak lazım....
Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
Entel takılayım sanat filmi izleyeyim dedim..Nuri bilge ceylan'ın -Bir zamanlar anadolu-yeni bir yapım...
Film tam ikibuçuk saat sürdü..Ağaçtan bir elma düşer dereye,elmanın sular üzerinden akışını gösterirler 5 dk...adam pencereden dışarıdaki yaprakların uçuşunu izler 5 dk.
Ağaçlardaki dalların hışırtıs 5 dk.. birbirlerine bakarlar,duvara bakarlar sürekli düşünürler..
birde yurt dışında ödül neyin alıyor hep..KEndimi çok hanzo gördüm,şüphelendim kendimden..:) Niye sıkılıyorum diye çeliştim kendimle.:)
Çok zorlandım filmin sonunu getirmek için ve bitirdim filmi ama gerildim yaw.:)))
toksin görümcene çok geçmiş olsun..düdüklü hayatımın vazgeçilmeziii..allah kazaya uğratmasın da .... sen nasıl et yapmıyorsun hiç canım düdüklü de etler düdüklüye koymayınca saatlerce pişmiiyor ki...ben de bütün etleri merc. çorb. taze fasulye bakliyat hepsini düdüklü de yaparım başka türlü pişmiyor tavsiye ederim canım...ben sadece baklagil. mercimek çorba .sebze çorbası. mısır haşlama. patates haşlama. taze fasulye .falan için kullanıyorum et koymuyordum ama deneyeceğim
sağol canım allah razı olsun, benim eşim veteriner hekim ve hiç taraftar değil gerçi bende evde sevmiyorum canım ya tüyleri falan dökülüyor ya dönem dönem hele köpek falansa kokuyor birde ne bileyim ben sevmiyorum, komşularımda var ay ne cicileri var bir görsen patikleri bile var ya köpişin :))) bir hastalığı yoksa sanmıyorum geçmez tek kötü tarafı evde kızın varsa ve o kedinin tüyü bir şekilde solunumlada olur ya da yediği birşeyin üstüne kazara gelirse şimdi tam adını yazamayacağım ama tokso plasma diye bir rahatsızlık oluyor ve gebelik yaşadığında çocuğun yaşama şansı olmuyor çünkü annem bu nedenle kardeşim ve benim aramda bir bebiş kaybetmiş ki annem evde asla beslemez onu bırak eline kuş bile alamaz, dr ya gittiğin yerde ya da lokantada falan yediysen oradan olmuştur demiş, kardeşime hamileyken bu durum belli olduğu için hiçbir hayvansal ürün yemeden geçirmiş 9 ayı... yani ben pek sevmiyorum bu tazr şeyleride duyunca daha çok uzaklaşıyorum, uzaktan çok seviyorum o ayrı :)))sanada geçmiş olsun keşke yakın olsan oglanı alır bakardım sende dinlenirdin benimkiler büyüdü evde kedimiz var bebek niyetine kediyi mıncıklıyoruz dün kediyi banyo ettirdim kuruttum aynı bebek gibi ilgi gösteriyoruz tek korkumuz hastalık kaparmıyız
sağol canım inşallah memnun kalacağız bakalım...İnşallah zeynep ablacım dualarınız kabul oılucak inşallah.
Sağol canım inşallah bir tam rahatlarız.
Çok sağol beyzuş ablacım çok şükür durdu atlattık birde ağrılarıda bitse inşallah.
Sağol umutcum çok şükür atlattık dualarınızla.
Sağol canım öperim tabiki.
Banada yollasana bende izliyim ateşli ateşli::)))Metobazlizma kısmını izlemek isterim yollayabilirsen.
Çok sevindim özlem iyi insan bulmak çok zor.
Sağol canım.
Ben atlamışım okumamışım çok korkunç çok geçmiş olsun.
Demek bende ondan dolayı bu kadar hastalanıyorum.
Başın sağolsun canım kayıplara alışmak çok zor.
ECE canım çok geçmiş olsun.
bakıcı işi gerçekten çok zor canım. burada piyasa 350-400 arasıymış zaten orada durum nedir bilmiyorum ama bize çok gelmedi. başkasına bırakmak çok zor geldi ece, ik defa hiç tanımadğı biriyle gitti içim burkulduçok çok geçmiş olsun.emziriyormuş yazık içim bi kötü oldu.inşallah acıları vede izleri geçer en kısa zamanda.
çok zor ayrı kalmak ama bakıcı olayı kısmet.ben bunu gördüm bunu bilirim.çok bakıcım oldu malesef.oğlumu 4,5 aylık bıraktım ama 3 yarım gündü okulum norm fazlası olmuştum.karşı komşumdu.sonra çok artırdı fiyatını bende ev sahibimin oğlu evlenecekti evden çıktık ama ona yakın ev tuttuk herşeyi ayarladık ama fiyatı çok artırdı şok olduk.bide evine götürelim illa istedi bu fiyata rağmen .bizde başkasını bulduk.onla 3 yaşını tamamladı oğlum.senin gibi kızları çocuk gelişimi mezunuydular.çok faydalrı oldu bende onları matematik çalıştırdım tabi.kızımı 8 aylık bıraktım.çok uzaktan geliyordu dayanamadı daha falza.sonraki bakcım 1,5 yıl baktı ama maddi anlamda bozuştuk.neyse diyeceğim oki ben tüm iyi niyetimi önlerine serincekendilerini çok üstün görmeye başladılar.biliyorlardıki onlara muhtaçtım annem kv m yok.o nedenle sözüm dinlememeye başladılar.o nedenle sana tavsiyem iyi niyetli ol tabiki ama abartma.bazı şeylerden taviz verme.gerçi kendi evinde bakacak ama mesela tv izlemesine engel olamayacaksın yani kadının vicdanına kalmış malesef((neyse çok negatif yazdım.çok güzel innsanlarda var inşallah seninki öyle biridir.inşallah.
kıyamam sana yaaa.ama ne yapsın işte dimi???benim teyzmde almanyadayken oğlunu kızkardeşine bırakmış mecburiyetten senede görüyormuş düşün 2-3 yıl fln böyleyymiş.şimdi teyze oğlum 40 ı geçti teyzem hala üzülr...benim yaşta 33,5
ne yaptın yedinmi???düzensiz yenince dayanamyıro insan.bende düzensizim 2 gündür bugün de cıs bi mama lüplettim.yarın başlıyorum ekmeğimide aldım.ohhhh
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kim bilir nasıl üzüldü nasıl korktu. nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya rabbi ....Bugün başımıza gelen olayı anlatıyım hepimize ders olsun KV dem pazara çıkmış canıda çok sıkkınmış iki çocuk yanına gelmiş teyze biz orhanın (eşim) arkadaşıyız demiş senden bişey istiycez babamız hacılıkta öldü ona hayır yapıcaz orhan yardım eder annem dedi demiş ellerindede bir tomar para varmış ama demişler sen bize garanti olsun diye bileziklerini ver demişler evdede kuran var oraya çıkalım diye binaya yöneltmişler tabi kadıncaz o arada bileziklerini çıkarmış çocuk binaya çıkıyım sende gel demiş meğerse binanın arka kapısı varmış adamlar ordan kaçmışlar buncaz olayı anlayana kadar adamlar gitmiş yazık yaşlı kadın nasıl oyuna gelmiş perişan olmuş rahmetli kocasından hatıraydı azda değildi 5000 lira değeri varmış ağlayıp duruyor ben nasıl yaptım diye gerçektende bunu yapıcak insan değildi vicdansızlr insanlar çok kötü oldu artık kimseye güven yok yazık valla polis demiş hırsızları bulsakta bilezikte parada gelmez üstüne su iç sen teyze demişler etrafımızdaki yaşlı insanları uyarmak lazım....
29 mu süpersin canım ya benim 32 oluyor halakızlarrrr kaç haftadır dışarı çıktığım yoktu kar yağdı hastalık derken çok sıkıldım .eşimde hadi sen çık oğlanla dedi.bende hemen atladım arabaya en yakın avm ye gittim.orada defactodan 3 üst maviden 1 kot aldım.aslında en güzeli üstlerden 42 beden tam oldu(defacto kalıpları hakkında bir fikrim yok yalnız büyükmüki???) veee kott ise 29-34 beden aldım.boyum uzn demiştim boyum 34 oldu ama belden nasıl 29 a girdim anlamadım hala.hatta satıcı kıza gene gene yok 29 a giremem dedim ama ısrarla getirdi .yalnız düşük bel olduğundan göbişim pırtladı yani.bi onuda halletsemmm ah nasıl sevineceğim ahhhh.çok mutluyum bugün çooookkkkkkkkk.
bende her defasında niyetlenir ilk 5-10 dkdan sonra niyeti bozarım :) hiçbir zaman izleyemedim o jüri nasıl dayanıyor anlamıyorum ...Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
aminnn cnm aminnn
Hayirlisiyla reglini olda düzelirsin cnm ben sana inaniyorummm bide kendime bu kadar inanabilsem
Nasil oldun canim merak ettim seniNisanada gtmissindir insallah cok istiyordun
Brawooooooooo cnm sana harikasinnn...Insallah yaza kadar fistik gibi olursun
Evet canim cok üzücü . Aslinda bizim icin ders olsunki daha asilalim diyetimize
Hosgeldin cnmmm
Dayinada Allahtan rahmet geride kalanlarada sabir diliyorum ...
Güle güle giy canim yeni cicilerini[/COLOR][/I][/B]
Al bendende o kadar canim ya kapatirim yada büyük ihtmalle degistiririm
Senide sabrindan dolayi tebrik ediyorum canimcim...
canım sen bana güveniyorsunda ben neden güvenemiyorum anlamadım kiKizlar bugün bende sacmaladim durdum
Ama sizden saklamiycam tabiki hemen yaziyorum :26:
SABAH:
4 5 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
2 dilim kasar peynir
2 dilim tavuk salam
peynir, zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN;
cocuklarla birlikte jelibon seker 4 5 tane
AKSAM:
2 3 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 porsiyon az yagli domatesli biberli patlican yemegi
1 tane tavuk sinitzel
1 kase cacik
1 bardak diyet kola
Dizime bakarkende 1 paket cikolatali hindistan cevizli bisküvi yedim ama kan sekerim cok düsmüstü sanirim . Kendimi cok kötü hissetmistim . Yedikten sonra ancak geldim kendimeSonradaaaaaaa baktim esim cilekli bisküvide acmis banada uzatti. Cok güzel koktu. Ondanda attim agzima bikac tane Ve ben bunlarin üzerine kalan patlican yemeginide yedim 2 kitir ekmek esliginde. Az öncede 2 bardak yesil cayimi ictim Yarina dair bir planim yok. Sabah ola hayrola
Topikimizi ben kapatayim bari kimseler yokk bu gece
Kizlar ben sildim süpürdüm tozlarida aldim
Sabah cayida siz koyarsiniz artik
Isiklarida kapadim gidip yatayim bari :26::26::26:
Sabahcilaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Anahtar paspasin altinda ... Görüsürüzzz...
sağol canım allah razı olsun, benim eşim veteriner hekim ve hiç taraftar değil gerçi bende evde sevmiyorum canım ya tüyleri falan dökülüyor ya dönem dönem hele köpek falansa kokuyor birde ne bileyim ben sevmiyorum, komşularımda var ay ne cicileri var bir görsen patikleri bile var ya köpişin :))) bir hastalığı yoksa sanmıyorum geçmez tek kötü tarafı evde kızın varsa ve o kedinin tüyü bir şekilde solunumlada olur ya da yediği birşeyin üstüne kazara gelirse şimdi tam adını yazamayacağım ama tokso plasma diye bir rahatsızlık oluyor ve gebelik yaşadığında çocuğun yaşama şansı olmuyor çünkü annem bu nedenle kardeşim ve benim aramda bir bebiş kaybetmiş ki annem evde asla beslemez onu bırak eline kuş bile alamaz, dr ya gittiğin yerde ya da lokantada falan yediysen oradan olmuştur demiş, kardeşime hamileyken bu durum belli olduğu için hiçbir hayvansal ürün yemeden geçirmiş 9 ayı... yani ben pek sevmiyorum bu tazr şeyleride duyunca daha çok uzaklaşıyorum, uzaktan çok seviyorum o ayrı :)))
sağol canım inşallah memnun kalacağız bakalım...
bakıcı işi gerçekten çok zor canım. burada piyasa 350-400 arasıymış zaten orada durum nedir bilmiyorum ama bize çok gelmedi. başkasına bırakmak çok zor geldi ece, ik defa hiç tanımadğı biriyle gitti içim burkuldubende yakın diye istiyorum canım uzaktan gelen her açıdan problem oluyormuş herkes öyle diyor zaten. ya ben çocuğumu sevsin ona iyi baksın yeter diyorum başka bir talebim yok tabi çocuğumu ve şartlarını anlatacağım ortak bir paydada mutlaka buluşacağız eminim ,kadın ılımlı çünkü. kadının işlerine engel olamam ki kendi evinde işinide yapacak nasıl yapma diyebilirim .tek diyeceğim eşim öğlen bebeği alır hani süpürecekseniz o zamanlar yapın derim . zaten evde kızda olacağı için bir şekilde işleri yürür en azından kız bebeğe bakarken o işini yapar ya da tam tersi. sonuçta bizde bebek evdeyken yapıyoruz herşeyi yani o kadarda üstelemem . bebeğim onu sevsin ,o da bebeğime iyi baksın yeter. sen gerçekten çok olumsuz şeylerle karşılaşmışsın inşallah bir daha yaşamazsın, inşalalh benimde umduğum giib olur ,gerçekten canını emanet etmek ne zor ya
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kim bilir nasıl üzüldü nasıl korktu. nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya rabbi ....
29 mu süpersin canım ya benim 32 oluyor halaeee o zaman sen 40 bedene falan indin yani :))))
bende her defasında niyetlenir ilk 5-10 dkdan sonra niyeti bozarım :) hiçbir zaman izleyemedim o jüri nasıl dayanıyor anlamıyorum ...
bu arada geçmiş olsun canım
canım sen bana güveniyorsunda ben neden güvenemiyorum anlamadım ki
dünde yedim yine, eşim sabah sözde ekmek almaya gitti gelirken kır pidesi ve simit almış tabi ben 1,5 kır pidesi ve 1 simit yedim hemde zeytin ,peynir,kaşar,reçel ooo götürdüm akşama kadar acıkmadım avmye gittik eşim illa yiyelim dedi yok dedim,neyse eve geldik tutturdu tost diye bende ona yaparken çeyrek ekmekten biraz daha fazla bir ekmekle kendimede yaptım bol kaşarlı ,akşamda arkadaşlara davetliydik onlarda pide yaptırmasınlar mı eeee ondanda yedim, midemi hamur bombardımanına tuttum ama yooooooooook pzt benim için yeni bir başlangıç olacak ... ya bak senin yedikelrin benim yediklerim yanında ne ki ne kadar masum, arada yediğim çikolata gibi şeylerdende bahsetmedim bak :))))
ben açtım canım tamam :))))
offf götürmüşsün yine cıs mamaları
kızz kotta32 normal bedende 42 bedene denk geliyor
günaydınnn kızlarrr gününüz güzel olsun sabah kahvaltımı yaptım biraz teferuatlı oldu malum pazar eşimde evdeydi
2 dlm layt ekmek üstü kaşarlı çocuklar bayılıyo onlara beyaz ekmeklle yaptım dilimleyip üzerine kaşar dlmi loyup teflonda ağzını kapatıp altını kısıyorum kaşarlar eriyo hafif ekmeklerde çıtır tabi yağlı tost tan iyidir genede
5 zeytin ben yaptım buraksan 1 kase yerdimm
çay şimdide 5ibiyerdemi içiyorum ev toplanacak yemek yapılacak iş hiç bitmiyo
bu arada yeşil mercimek çorbası yapıcam hiç yapmadım hep yemeğini yaparım erişte var kayınvalide un koyardı kavruluyomuydu nette un fallan yokk direk haşlayıp erişte katmışlar yapan varsa tarif edermiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?