Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben çıkayım kızlar biraz tel izleyip yatayım
hepinize iyi geceler
ha bu arada bugün kaçırdımmm
sabah ve ara iyidi
ama öğlen sınırsız kızarmış balık sınırsız ekmek sınırsız tatlı yedim
akşam sadece meyve yiyerek kendime ceza verdim ama öyle yemişimki meyveyi kaynananm kesip vedi yoksa mide dolu yiyesim yoktu
pis boğaz durmuyor işte

İyi geceler.....

lasly yaptım 3 milll ohhh huzur yani bugünde yaptım rahatladım yaniii 1 portakal yiyeyim eşim soymuş ayıp olur yatayım iyigeceler kızlarrr
Kız nursena o korseyi her gördüğümde aklıma sen geliyosun paçalı don deyişin

sorma banada eşim sauna eşortmanı almış giyince çok komik oluyorum lacivert rengi astronot zannediyom kendimi lasly yaparken uçuyorum resmen zaten sesi hışır hışırrr

normal pantolonda bence 40 ada girersin

sanmıyorum 42 ye giriyorum ama yeni denemedim normal pantolon.düşük bel diye oldu bence kot pantolonda.benim kalça basen baya küçüldü demiştim ya ordan rahat geçiyor düğmeyi de bi hışımla kapattım ama midem göbişim pırtlayıverdi

Banada iyi geceler artık gözüm ağrıdı. Giderken şu yanımda duran bisküvi gofret tabağınıda götüreyim :))

ben bugün çarşı gezdim halim kalmadı lesliye.bende de saunaeşofman var haşır huşur 2 keredir giyiyorum daha eşim rahatsız oluyomu diye gene gene souyorum.ayaklarımdan ter akıyo çorap giyiyorum bende.ayakkabı kullanmıyorum evde sen napıyorsun???

İyi geceler diliyorum bende..

Temizlik yaptım hem yorgunum hemde üşüyorum..
Dinleneyim bari dinlenmek benimde hakkım..:)))

ayakkabı giymedimmi topuklarım ağrıyooo bende çorap giyiyorumm akıyooo şapır şupur ter faydası olluymudurkiii yeni başladım giymeye 1 haftadır
İyi geceler arkadaşlar...

İyi uykular...
iyi geceler allah rahatlıkk versinnnnnnnnnnnn
İyi geceler diliyorum bende..

Temizlik yaptım hem yorgunum hemde üşüyorum..
Dinleneyim bari dinlenmek benimde hakkım..:)))

sanada iyi geceler keşke hiç ev batmasa demi tertemiz ne güzel duruyo ucunuda bi kaçırdınmı vay evin haline hellede küçük çocuklaaa

aminnn cnm aminnn

Hayirlisiyla reglini olda düzelirsin cnm ben sana inaniyorummm bide kendime bu kadar inanabilsem
Nasil oldun canim merak ettim seni Nisanada gtmissindir insallah cok istiyordun

Brawooooooooo cnm sana harikasinnn... Insallah yaza kadar fistik gibi olursun

Evet canim cok üzücü . Aslinda bizim icin ders olsunki daha asilalim diyetimize

Hosgeldin cnmmm
Dayinada Allahtan rahmet geride kalanlarada sabir diliyorum ...

Güle güle giy canim yeni cicilerini

Al bendende o kadar canim ya kapatirim yada büyük ihtmalle degistiririm
Senide sabrindan dolayi tebrik ediyorum canimcim...

Kizlar bugün bende sacmaladim durdum
Ama sizden saklamiycam tabiki hemen yaziyorum :26:
SABAH:
4 5 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
2 dilim kasar peynir
2 dilim tavuk salam
peynir, zeytin
2 bardak cay
ÖGLEN;
cocuklarla birlikte jelibon seker 4 5 tane
AKSAM:
2 3 kitir ekmek http://lebensmittel-warenkunde.de/assets/images/getreideprodukte/knaeckebrot.jpg
1 porsiyon az yagli domatesli biberli patlican yemegi
1 tane tavuk sinitzel
1 kase cacik
1 bardak diyet kola
Dizime bakarkende 1 paket cikolatali hindistan cevizli bisküvi yedim ama kan sekerim cok düsmüstü sanirim . Kendimi cok kötü hissetmistim . Yedikten sonra ancak geldim kendime Sonradaaaaaaa baktim esim cilekli bisküvide acmis banada uzatti. Cok güzel koktu. Ondanda attim agzima bikac tane Ve ben bunlarin üzerine kalan patlican yemeginide yedim 2 kitir ekmek esliginde. Az öncede 2 bardak yesil cayimi ictim Yarina dair bir planim yok. Sabah ola hayrola

Son düzenleme:
Topikimizi ben kapatayim bari kimseler yokk bu gece
Kizlar ben sildim süpürdüm tozlarida aldim
Sabah cayida siz koyarsiniz artik
Isiklarida kapadim gidip yatayim bari :26::26::26:
Sabahcilaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Anahtar paspasin altinda ... Görüsürüzzz...

çok geçmişl olsun canım...iyi ki oa zarar vermemişler..allah korumuş...

okurken sıkıldım yaa..hiç açmaz beni o filmleer...kasmasaydın kendini o kadar canım yaa...

ben sadece baklagil. mercimek çorba .sebze çorbası. mısır haşlama. patates haşlama. taze fasulye .falan için kullanıyorum et koymuyordum ama deneyeceğim
toksin görümcene çok geçmiş olsun..düdüklü hayatımın vazgeçilmeziii..allah kazaya uğratmasın da .... sen nasıl et yapmıyorsun hiç canım düdüklü de etler düdüklüye koymayınca saatlerce pişmiiyor ki...ben de bütün etleri merc. çorb. taze fasulye bakliyat hepsini düdüklü de yaparım başka türlü pişmiyor tavsiye ederim canım...

sağol canım allah razı olsun, benim eşim veteriner hekim ve hiç taraftar değil gerçi bende evde sevmiyorum canım ya tüyleri falan dökülüyor ya dönem dönem hele köpek falansa kokuyor birde ne bileyim ben sevmiyorum, komşularımda var ay ne cicileri var bir görsen patikleri bile var ya köpişin :))) bir hastalığı yoksa sanmıyorum geçmez tek kötü tarafı evde kızın varsa ve o kedinin tüyü bir şekilde solunumlada olur ya da yediği birşeyin üstüne kazara gelirse şimdi tam adını yazamayacağım ama tokso plasma diye bir rahatsızlık oluyor ve gebelik yaşadığında çocuğun yaşama şansı olmuyor çünkü annem bu nedenle kardeşim ve benim aramda bir bebiş kaybetmiş ki annem evde asla beslemez onu bırak eline kuş bile alamaz, dr ya gittiğin yerde ya da lokantada falan yediysen oradan olmuştur demiş, kardeşime hamileyken bu durum belli olduğu için hiçbir hayvansal ürün yemeden geçirmiş 9 ayı... yani ben pek sevmiyorum bu tazr şeyleride duyunca daha çok uzaklaşıyorum, uzaktan çok seviyorum o ayrı :)))
sağol canım inşallah memnun kalacağız bakalım...
bakıcı işi gerçekten çok zor canım. burada piyasa 350-400 arasıymış zaten orada durum nedir bilmiyorum ama bize çok gelmedi. başkasına bırakmak çok zor geldi ece, ik defa hiç tanımadğı biriyle gitti içim burkuldu bende yakın diye istiyorum canım uzaktan gelen her açıdan problem oluyormuş herkes öyle diyor zaten. ya ben çocuğumu sevsin ona iyi baksın yeter diyorum başka bir talebim yok tabi çocuğumu ve şartlarını anlatacağım ortak bir paydada mutlaka buluşacağız eminim ,kadın ılımlı çünkü. kadının işlerine engel olamam ki kendi evinde işinide yapacak nasıl yapma diyebilirim .tek diyeceğim eşim öğlen bebeği alır hani süpürecekseniz o zamanlar yapın derim . zaten evde kızda olacağı için bir şekilde işleri yürür en azından kız bebeğe bakarken o işini yapar ya da tam tersi. sonuçta bizde bebek evdeyken yapıyoruz herşeyi yani o kadarda üstelemem . bebeğim onu sevsin ,o da bebeğime iyi baksın yeter. sen gerçekten çok olumsuz şeylerle karşılaşmışsın inşallah bir daha yaşamazsın, inşalalh benimde umduğum giib olur ,gerçekten canını emanet etmek ne zor ya
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kim bilir nasıl üzüldü nasıl korktu. nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya rabbi ....
29 mu süpersin canım ya benim 32 oluyor hala eee o zaman sen 40 bedene falan indin yani :))))
bende her defasında niyetlenir ilk 5-10 dkdan sonra niyeti bozarım :) hiçbir zaman izleyemedim o jüri nasıl dayanıyor anlamıyorum ...

bu arada geçmiş olsun canım

canım sen bana güveniyorsunda ben neden güvenemiyorum anlamadım ki
dünde yedim yine, eşim sabah sözde ekmek almaya gitti gelirken kır pidesi ve simit almış tabi ben 1,5 kır pidesi ve 1 simit yedim hemde zeytin ,peynir,kaşar,reçel ooo götürdüm akşama kadar acıkmadım avmye gittik eşim illa yiyelim dedi yok dedim,neyse eve geldik tutturdu tost diye bende ona yaparken çeyrek ekmekten biraz daha fazla bir ekmekle kendimede yaptım bol kaşarlı ,akşamda arkadaşlara davetliydik onlarda pide yaptırmasınlar mı eeee ondanda yedim, midemi hamur bombardımanına tuttum ama yooooooooook pzt benim için yeni bir başlangıç olacak ... ya bak senin yedikelrin benim yediklerim yanında ne ki ne kadar masum, arada yediğim çikolata gibi şeylerdende bahsetmedim bak :))))

ben açtım canım tamam :))))

Döktürmüşsünüz yine zamanım fazla yok geçmişi okuyamadım Günaydın diyorum herkese Günaydın nasılsınız bakalım şimdi gidip leslie yapacağım sonra tekrar girebilirmiyim bilmiyorum hepinizi çok seviyorum öpüyorum

offf götürmüşsün yine cıs mamaları
kızz kotta32 normal bedende 42 bedene denk geliyor

günaydınnn kızlarrr gününüz güzel olsun sabah kahvaltımı yaptım biraz teferuatlı oldu malum pazar eşimde evdeydi
2 dlm layt ekmek üstü kaşarlı çocuklar bayılıyo onlara beyaz ekmeklle yaptım dilimleyip üzerine kaşar dlmi loyup teflonda ağzını kapatıp altını kısıyorum kaşarlar eriyo hafif ekmeklerde çıtır tabi yağlı tost tan iyidir genede
5 zeytin ben yaptım buraksan 1 kase yerdimm
çay şimdide 5ibiyerdemi içiyorum ev toplanacak yemek yapılacak iş hiç bitmiyo

bu arada yeşil mercimek çorbası yapıcam hiç yapmadım hep yemeğini yaparım erişte var kayınvalide un koyardı kavruluyomuydu nette un fallan yokk direk haşlayıp erişte katmışlar yapan varsa tarif edermiiiiiii

offf götürmüşsün yine cıs mamaları
kızz kotta32 normal bedende 42 bedene denk geliyor

götürdüm valla canım ama yarından itibaren ciddi ciddi aç yaşamaya karar verdim bu depo bana 1 hafta yeter :)))
esra sen öyle diyorsun ama ben 44 giyiyorum ,acaba mavinin kotlarının bedeni diğerlerinden farklı mı ?

Nursena bende un koymuyorum..Genelde yemeğini seviyorlar ama arada çorbasınıda yapıyorum..
yeşil mercimeğe 1-2 kaynar geldikten sonra süzüyorum siyah suyu gidiyor..Sonra erişteyle yoksa evde spagettileri kırıpta pişiriyorum.:)
Piştikten sonra tavada soğan kavurup salçalıyorum çorbanın üstüne cısss diye döküyorum.:))
Birazda özleşsin diye kaynıyor bu kadar..:)

Mutlu ve hafif bir pazar diliyorum hanımlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…