Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tahin pekmezi sever ısrarsız yiyor..tatlı manyağı zaten..:)
harnup pekmezi veriyorum bir kaşık her gün.Ben onun tadına baktım öğürdüm resmen hiiç hoşuma gitmedi onu bile yiyor..:)

İnşallah zeynep ablacım dualarınız kabul oılucak inşallah.

ECE canım çok geçmiş olsun.

canm çok sağolasın sizede çok geçmiş olsun ağrılarıda geçer inşallah miniğin

Allah verecek cezalarını ne diyelim çok şükür teyzeye bişşi olmamış.çok üzülmesin yaaa yazık canım teyzecim

kızına. inşallah böyle devam eder de güçlenir annesi
ben et yaptım yeni nesil düüdklüde hacası çıkmadan açılmıyor fissler marka ama et nasıldı liğme liğme olmuştu ay ağzımın suyu aktı

Tam da çifte standart canım....

Ben karda kullanmıyorum diye herhalde...Ben seni götürürüm deyip çıkıyor işin içinden....

Tahin pekmezi sever ısrarsız yiyor..tatlı manyağı zaten..:)
harnup pekmezi veriyorum bir kaşık her gün.Ben onun tadına baktım öğürdüm resmen hiiç hoşuma gitmedi onu bile yiyor..:)

ben pekmezi ilaç kaşığında güç ilacı diye veriyorum ama harnup koyu almıyor
çikolata puding dışında tatlı yemez hatta bu sene benim doğumgünümde pasta yedi şaştık kaldık kekde yemez

kızlarrrr kaç haftadır dışarı çıktığım yoktu kar yağdı hastalık derken çok sıkıldım .eşimde hadi sen çık oğlanla dedi.bende hemen atladım arabaya en yakın avm ye gittim.orada defactodan 3 üst maviden 1 kot aldım.aslında en güzeli üstlerden 42 beden tam oldu(defacto kalıpları hakkında bir fikrim yok yalnız büyükmüki???) veee kott ise 29-34 beden aldım.boyum uzn demiştim boyum 34 oldu ama belden nasıl 29 a girdim anlamadım hala.hatta satıcı kıza gene gene yok 29 a giremem dedim ama ısrarla getirdi .yalnız düşük bel olduğundan göbişim pırtladı yani.bi onuda halletsemmm ah nasıl sevineceğim ahhhh.çok mutluyum bugün çooookkkkkkkkk.

Herkese iyi geceler arkadaşlar ben çıkıyım bira tv izliyim inşallah uyurum.
iyi geceler canım

benimde tefal açılmıyor hava çıkmadan annemde düdüklüden yanınca korkudan onu almıştım ama ete korkuyorum olmuyormu bir şey bendemi denesem

Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
Entel takılayım sanat filmi izleyeyim dedim..Nuri bilge ceylan'ın -Bir zamanlar anadolu-yeni bir yapım...
Film tam ikibuçuk saat sürdü..Ağaçtan bir elma düşer dereye,elmanın sular üzerinden akışını gösterirler 5 dk...adam pencereden dışarıdaki yaprakların uçuşunu izler 5 dk.
Ağaçlardaki dalların hışırtıs 5 dk.. birbirlerine bakarlar,duvara bakarlar sürekli düşünürler..
birde yurt dışında ödül neyin alıyor hep..KEndimi çok hanzo gördüm,şüphelendim kendimden..:) Niye sıkılıyorum diye çeliştim kendimle.:)
Çok zorlandım filmin sonunu getirmek için ve bitirdim filmi ama gerildim yaw.:)))

Tam da çifte standart canım....

Ben karda kullanmıyorum diye herhalde...Ben seni götürürüm deyip çıkıyor işin içinden....
çifte standart varsa götürsün tabi
maşşallah
boy var tabi olur neden olmasın
kotun kalıbı geniştir ama yoksa 29baya düşük bir numara

haklısın bazı sanat flimleri öyle sende problem yok merak etme
bence o jürilerde birşey anlayamayınca vardır bir hikmet deyip ödül veriyorlar bence

Sağolun hepiniz ya buradaki sıcaklığı heç bişiye değişmem

Sıcaklığım şişmanlığımdandır.

Süpersin ..İyi günlerde giyin..
MAvide indirim varmı hala.?

iyi geceler canım

benimde tefal açılmıyor hava çıkmadan annemde düdüklüden yanınca korkudan onu almıştım ama ete korkuyorum olmuyormu bir şey bendemi denesem

yok kız neden olsun?asıl et için alınır genelde düdüklü bide kurubaklagil.valla benim de elim kolum oldu yarım saati içinde(sebzeyi soyması hazırlamsaı hepsi içinde hatta kururlarda bu kadar vakitte hazır ama onları 20 dk pşiiriyorum) çiğden sebzemi bile üstüne soğan doğruyorum salça yağ tuz ve hiç karıştırmadan kavurmadan pişiriyorum.çokta lezzetli oluyor.13 dk da flnpişiyor sebzeler.ette 20 dk bekelmiştim ama süper oldu gerçektn.biraz ucuz olsa bide 4,5 lt lik alrdım bendeki 6 lt
esk i tip düdüklüm vardı saatler sürüyordu pişirmek ve kurular fena olmazdı ama sebze çok lezzetsiz olurdu.bende kullanmazdım sebzelerde.ama şimdi nerdeyse herşeyi onla yapasım geliyor

ben sadece baklagil. mercimek çorba .sebze çorbası. mısır haşlama. patates haşlama. taze fasulye .falan için kullanıyorum et koymuyordum ama deneyeceğim

Geçmiş olsun diyeyim bari...

Bana da oscarlı filmlerde olur aynı şey...Vardır bir eksikliğim diye düşünürüm ama ;ben saman altından su yürütülen mesajları değilde daha doğal bir şekilde sunulan mesajları seviyorum galiba.

Bu nedenle de ödüllü filmler bana sanatla örtülmüş gibi gelir.Tabii sanatı iyi algılayamadığımdan kaynaklanıyor olabilir..

Bence sen sanattan anlayan birisin ;durağanlık sıkmıştır..
...

ay bende sıkılırdım yaaa ne nalarlar bilmem.hatta ben dizileride tivibudan izliyorum.reklamları atlıyorum ölye yavaş sahneleri de hızlandırıyorum hatta hürremde bile bi kere uyuyakalmıştım aralıksız izleyince sahneler ne kadar uzun gelmişti bana.reklamlarla milleti kandırıoyrlar işte

başta 30 getirdi 30 a girdim ama sonra boyda 34 kalmamış 29 verim dedi.yok dedim hayatta olmaz hani buna zor sığdım dedim.yok dedi boy uzadıkça bel kısmıda genişler elinizdekiyle aynı olur dedi.bilmiyorum yani normal pantolonda denemedim yani 42 olmuşumdur en fazla

Sıcaklığım şişmanlığımdandır.

Süpersin ..İyi günlerde giyin..
MAvide indirim varmı hala.?

119 muş 79 a aldım vardı yani indirim.

aaa bunuda yeni gördüm gene aynı çıkmış msjım kusura bakmayın canlarım nette sorun vardı bende yollamadı sanmıştım

Son düzenleme:

Festival filmleri bana görede değil... Şişmanlıktan başka bir ortak nokta daha

normal pantolonda bence 40 ada girersin

Son düzenleme:

Bende öyle beyzuşum direk sunulan mesajları severim..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…