Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

2 hafta düzenli paylaşımda bulunursan listeye girebilirsin
cuma öğlene kadar kilo bildiriliyor
bir şey soracağım niçin bu kadaraz yiyorsun

bugün öğlen biraz hızlı geçiştirdim normalde öğlen yemeğinde ekmeğimi de yemeğimi de yiyiyorum onun dışındakiler normal zaten şimdilik bu yediklerimle doyuyorum inşallah hep böyle gider :))

MErhaba,
Düzenli paylaşım ve bildirim yaparsan ikinci cuma listede olursun..
Kolay gelsin..

elimden geldiğince yapıcam her akşam yediklerimi yazıcam :))

mercimeği haşlıyorum içine erişte atıyorum erişteler pişmeye yakın biraz yoğurt tereyağ bir çay kaşığı kadar salça yarım diş sarımsak yada sarımsağı bütün atıp sonra çıkarıyorum özleşmesi için biraz daha kaynatıyorum tamam

soğan kavrularak yapılanı eşim ağır oluyor diye sevmiyor

benim her öğünde 2 dilim ekmeğim var mesela öğlen sebze8 kaşık 1 yoğurt 2 ekmek 1 salata
akşam 3 et 2 ekmek 1 yoğurt 1 salata gece 2meyve aralarda 1meyve

senin yediklerin az geldi birsorun yoksa tabi

bende yapıyorum aynı şeyleri ama söyliyim dedim
bol kalorili beslenip yağ depoluyoruz yediklerimiz yağ oluyor
sonra aç kalacak dercede diyet yapıncada yağlar değil kaslardan veriyoruz aman aç kalma herşeyden ye ama normal ye yoksa kaslar erir
az ver ama yağ olsun verdiklerin

bana da sanki öyleşmiş gibi geldi yani mavinin kalıpları diğer kotlara göre (ama mavi değil)beni duyunca çok kıskandı bende dedim kca göbiişm çok pırtladı senin gibi değilim dedim yaa neyse
valla ben karatay yaparken kullandım pek faydasını göremedim ama zararlı toksinleri atıyormuş diye okudum.bende de bolca şişlik var onları indirsin yeter

canım ben haftada 4,5 gün yani bi hafta 5 bi hafta 4 gün olmak üzere 600 veriyordum.az geldi hatuna.bi de ben evdeydim geçen yıl zaten.bu nedenle kaç kere yakaladım tv izliyorlar kızımla birlikte ve kadın programları ben bebeği uyuyturken mezirirken fln pek çıkmazdım rahatları bozulmasın oynasınlar diye ama bazne çıktığımda da bunu görüyordum.hele birgn altını almamıştı nasıl kızdım 9 da gelmiş saat 11 olmuş altı alınmamış ve kakalı.ben aldım bi taraftan kızıma bak niye söylemedin fln teyzeye dedim duysun diye çok kızmıştım.1 haftada zor geçirdik pişiğini
işte yapıyordu iş dediğimde haftada 2 kez ev süpürmek ve bazen 1 çeşit yemek yapmak.ondada basit şeyler isterdim uğraşmasın diye.kızım uyurken yap dediğim halde her seferinde uyanıkken yaptı işlerini.bende mecbur olduğum içni çok kızamadım annem gelemezdi kv gelemezdi bi bıraksa yanardım o da bunu biliyordu daha bebeğim 40 günlüktü sonra kızı uyuytup 1-2 gibi tv izliyordu bende artık git demeye başladım kaç ay böyle sürdü.....çok gıcıktı yani...ama Allah var kızım çok sevdi.hala onu görmek için ağlar.bu bakımdan hakkını yiyiemem oda sevi herlade.bi kere kızımı tutuamadım çok ağladı illa göreceğim diye kalkıp götürdük evine 1 kutu pasta alarak ama ben içeri girmedim.kızım 2-3 saat oynadı

önemli olan çocuğa bir zarar vermeden bakması neler duyuyoruz çocuğu dövenler sakat bırakanlar odaya kapatanlar bıngıldağına iğne sokup ağlamasını susturanlar önemli olan çocuğuna sağlıklı bakması
demekki iyi bakmış yoksa çocuk onu istemezdi böyle sevmezdi
bazı olumsuzluklar yaşamışsınız pşik olayı kötü olmuş ama geçer
önemli olan kalıcı hasar kalmamsı hem psiklolojik hem fiziksel
ben cesaret edemedim oyüzden işe dönemedim
sadece özel derslere 3-4 saatliğine gittim geldim o arada bazen annem bazen eşim bazen kaynanam baktılar sağolsunlar

Son düzenleme:
bu yağmurda kaynanam sağolsun bunları yıka gitmeden temiz olsun diye diye
cam sildim perdeleri yıkıyorum kapılarıda sildim ama başım dönüyor artık dedim bıraktım

şu fizk tdavisi bitsede evine dönse artık
eşimde gelmiş olacak o zamana
ama sizin ev sıcak bizimki ısınıyor burada iyiyim ağrılarım geçiyor diyor rahatı yerinde
ama en azından eşim gelince burda olmasa
kızımada sürekli karışıyor sebepsiz yere sinir küpü oldu kız aman onu yapma aman bunu yapma diyip duruyor

selamun aleykum arkadaslar
verdigim 40 kiloyu geri aldim kendimi tebrik ediyorum
simdi tekrar basladim 4 kilo vermisim elhamdülillah,önümde vermem gereken cok kilolalar var
desteginizi bekliyorum ,simdilik kac kilo oldugumu yazmaya kendimi hic hazir hissetmiyorum insallah ilerde yazarim

tebessum77 Allah sana da kolayliklar versin insallah

hoşgeldin
kötü olmuş verdiklerini geri alman inşallah bir daha almamak üzere verirsin bu sefer

merhaba güzeller,

yoktum kızdığınıza eminim. çünkü ben alıştırıp alıştırıp gidenlere hep çok kızıyordum. umarım kısa zamanda beni affeder ve aranıza alırsınız.
ne yaptım 1 aydır (sanırım 1 ay oldu en az yokluğum). işle ilgili ve özel hayatımdaki sıkıcı gelişmelere takılıp koşa koşa yememeye kendime söz verdiğim herşeye saldırdım. gıtlıktan çıkar gibi yedikçe utandım kendimden, utandıkça yedim. klasik beğni şişman insan durumu. göbeğim aldı başını gitti ve yaklaşık 6 kilo aldım.:44::44::44: bu yediğime az bile. neyse toparlandım mı hayır. ama zorluyorum kendimi yoksa tüm çabam boşa gidecek. tabi kurduğum arkadaşlıkları da kaybedeceğim.

durum bu uzun uzun anlatırım yaptıklarımı. ama buradan uzak kalmak gerçekten yıkıcı. hiç tavsiye etmiyorum güzeller.

MUTLU

cum hoşgeldin biz hepimiz dostuz dostluk nedir iyi günde kötü günde birte olmak değilmidir hiç birşey bizi yıldıramaz ara sıra ara verip kalkar yine koşarız yaza kadar çıtır olcaz inşallah AMİNNNNNNNNNN :))

Selammmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:

Geçmişide bir solukta okudum geldim
Geçmiş olsun dileklerini ileten ve nasıl olduğumu merak eden arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyiz daha doğrusu kızlarda birşey kalmadı ama ben hala öksürüyorum. Daha doğrusu kuru öksürük devamlı boğazım kaşındığı için ve ne yaptıysamda geçmedi.
Bir iki güne kadar birşeyciğim kalmaz

Dün Amcaoğlunun nişanı fena değildi. Malum KP daha yeni öldüğü için sazlı sözlü yapılmadı nişan. Bol bol sohbet ettik sonrada yüzük faslı pasta kesme töreni falan derken zaman su gibi akıp geçti. Nişanın odak noktası yine benim küçük civcim oldu
İlk kez gördüğü insanlar oldukları halde herkese okadar çok gülücükler yaptı hatta kız tarafında Buseden biraz daha büyük bir oğlan çocuğu vardı cadı onu dudağından öpüceğim diye parmak uclarına cıkıp durdu herkes ona gülmekten maf oldu.
Sonra mama diye tuturdu daha ikramlar başlamadan ona birşeyler verdiler yetmedi tabaklara saldırdı ille bana mama verin diye
En sonunda anam seni adam yerine koymadık ama sanada ayrı tabak verelim bari dediler
Maşallah bir incecik dilim pastayı bitirdi cimcime hatta misafirler kız bukadar yiyorsun nerene gidiyor keşke bizde de öyle olsayda dediler

Banu Adaşım KVne çok geçmiş olsun canım. Ne kadar çok üzüldüğünü tahmin edebilirim sonuçta eşinden hatıraymış bilezikler. İnşallah zor da olsa üstesinden gelir biraz daha iyi hisseder kendini
O kişilerede Rabbim gereken cezayı mutlaka verecektir zaten. Allah korkusu olsa zaten kadıncağızı kandırmazlardı

Bu arada Mutlucuğum aramıza dönmene sevindim her nekadar kilo almış olsanda
Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olucaktır senin için ve yine hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edeceğiz
Sen sonuçta okadar kilo vermişsin tekrar daha fazlasını bile verebilecek kadar iradeli ve güçlü birisin bence

Son düzenleme:

canım sağol bir depara kalsam pek iyi olacak.

başın sağolsun banum,
uffff baya zor günler geçirmişsindir eminim. eşine de taziyeleri mi iletirsin. ayzaymır falan derken offff. geride kalanlarına uzun ömür dilerim. ne diyeceğimi bilemedim.

saol yena mutfakta çareler tükenmez demi iyi akılmış he spagetti işi
yoğurt v e sarımsak güzel lezzet verir
bizimki +90 üstü kuvvetli bi bağ şekerim kimse kopmaz merak etmeee her daim yerin tahsisli hep beraber vericez inşallah

eeeeeeeeeeeeee bşeyi atlamadınmııııı senin tabaktaki pasta ne olduuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!

hoşgeldiiiiiiiiiiiin ya meraktan öldük burda nasılsın ???bizleri bırakıp gitme bir daha.kiloları da boşver hepimizin başına gelebilecek bir durum burdan ayrı kalınca....hepimiz zararlı her şeyi seviyoruz işte.sil baştan başarsın yeni gelenler çabuk çabuk giderlerde sana moral olurlar canını hiiç sıkma

bende buna şükrediyorum zatne.çok şükür bakıcılarla sorun yaşadık ama en azından psikolojileri bozulmadı sevgi gördüler haklarını bu konuda yiyemem kesinlikle.ama şimdi 3 numarama kendim bakmaya çalışacağım elimden geldiğince 1,5 yaşına kadar ayrılmayacağız inşallah gerçi ortancamı da kreşe göndermek istemiyorum çoğu zaman çok ayrı kalıyoruz ama ikisine bakamam kesinlikle

olmuyor dimi ?insan kendi annesi ile bile takışıyor zaman zaman çok birlikte olunduğunda.Alal sabır versin inşallah eşin gelince gider diyecem ama o senden de çok özlemiştir şimdi oğlunu.gitmemek için bahane arayabililr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…