sahili her daim okuyosun ama başlayamıyosun sanırım rejime hep görüyorum
diyete başladım eylülden beri 5 kilo gitti çok şükür ama sizin kadar istikrarlı değilim malesef irade çikolataya karşı sıfırrrr insülin direncide var anla artık pek fazla paylaşımda bulunmuyorum çünkü siz maşallah çok hızlısınız ben geriden takipteyim:))
kaç kilosun kii paylaşırsak daha hızlı veriyoruz ve yerken buraya yazacağımızı düşünüp dikkat ediyoruz ben bu ara dut kurusu atıyorum ağzıma 1-2 tane tatlı llhtiyacıma karşı bide k-ar yiyorum bazen
süper vermişsin olsun gene yapabilirsin demeki az az olsun gene verirsin inşallahhh106 ile diyete başladım 5.5 ayda 22 kilo vererek 84 e düştüm 4 sene korudum fakat şu son eylülden önceki 6 ayda 13 kilo alarak 97 ye ulaştım tahliller sonucu insülin direnci teşhisi konuldu ilaca başladım vee eylükden beride 5 kilo verdim yani 92 ye düştüm diyetisyen kontrolündeeeee
allahım sayfa sayısına bakın onbin bilmem kaç. bnde yalnızım sanıordum kendimi. kızlar tanıtayım kendimi beni de aranıza alın
100 kiloyum 25 yaşındayım memurluğa hazırlanıorum. ortaokulda bi başladım kilo almaya önüne geçene aşk olsun:26: liseden beri zayıflaıorum sonra verdiğimin 2 katını alıorum üniversiteydi evde boş oturmaydı derken en sonunda 100 oldum erdim muradıma ve artık bu son olsun istiyorum.burayı etheden çok kadınlar klubu zyıflama grubuyla zayıfladım diolar sanki bi diyet listesi verir gibi. bizim evde hep sağlıklı yemekler pişer ama ben dışarda abur cubur yerim ve irade sıfır. yarın başlıorum diyet+callanteics:) bakalım hayırlısı.
allahım sayfa sayısına bakın onbin bilmem kaç. bnde yalnızım sanıordum kendimi. kızlar tanıtayım kendimi beni de aranıza alın
100 kiloyum 25 yaşındayım memurluğa hazırlanıorum. ortaokulda bi başladım kilo almaya önüne geçene aşk olsun:26: liseden beri zayıflaıorum sonra verdiğimin 2 katını alıorum üniversiteydi evde boş oturmaydı derken en sonunda 100 oldum erdim muradıma ve artık bu son olsun istiyorum.burayı etheden çok kadınlar klubu zyıflama grubuyla zayıfladım diolar sanki bi diyet listesi verir gibi. bizim evde hep sağlıklı yemekler pişer ama ben dışarda abur cubur yerim ve irade sıfır. yarın başlıorum diyet+callanteics:) bakalım hayırlısı.
diyete başladım eylülden beri 5 kilo gitti çok şükür ama sizin kadar istikrarlı değilim malesef irade çikolataya karşı sıfırrrr insülin direncide var anla artık pek fazla paylaşımda bulunmuyorum çünkü siz maşallah çok hızlısınız ben geriden takipteyim:))
kötü bi akşam yemeğiyedim bim e gittik şu profiterol supangle ve kkazan dibi 3 ünüde aldılar babalar ve kızları eve gelince AÇtılar hepsini ortaya 1 kaşık ondan 1 kaşık bundan derkene baya yedim neyse artık kapatayım ağzımı laslmi yapayımm çookkk pişmanımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar artık tartıya çıkmaktan korkuyorum hafta sonu diyetisyene gitmek iiçin randevu alcam
nasıl moralim bozukkkkk asuman seni tebrik ederim gerçekten irade sahibisin nasıl bir yöntem uyguluyorsun
ay esra kendime inanılmaz kızıyorum ve yine yemekten kendimi alamıyorum ,bazı şeyleri geçen hafta kıstığım gibi kısacağım yoksa ben kilo falan veremem yine ekmeksiz bir hayata merhaba :)))bende yapıyorum aynı şeyleri ama söyliyim dedim
bol kalorili beslenip yağ depoluyoruz yediklerimiz yağ oluyor
sonra aç kalacak dercede diyet yapıncada yağlar değil kaslardan veriyoruz aman aç kalma herşeyden ye ama normal ye yoksa kaslar erir
az ver ama yağ olsun verdiklerin
demek her markanın kotu farklı aslında rodiden deneyebilirdim bak hiç aklıma gelmedi.bana da sanki öyleşmiş gibi geldi yani mavinin kalıpları diğer kotlara göre (ama mavi değil)beni duyunca çok kıskandıbende dedim kca göbiişm çok pırtladı senin gibi değilim dedim yaa neyse
valla ben karatay yaparken kullandım pek faydasını göremedim ama zararlı toksinleri atıyormuş diye okudum.bende de bolca şişlik var onları indirsin yeter
canım ben haftada 4,5 gün yani bi hafta 5 bi hafta 4 gün olmak üzere 600 veriyordum.az geldi hatuna.bi de ben evdeydim geçen yıl zaten.bu nedenle kaç kere yakaladım tv izliyorlar kızımla birlikte ve kadın programlarıben bebeği uyuyturken mezirirken fln pek çıkmazdım rahatları bozulmasın oynasınlar diye ama bazne çıktığımda da bunu görüyordum.hele birgn altını almamıştı nasıl kızdım 9 da gelmiş saat 11 olmuş altı alınmamış ve kakalı.ben aldım bi taraftan kızıma bak niye söylemedin fln teyzeye dedim duysun diye çok kızmıştım.1 haftada zor geçirdik pişiğini
işte yapıyordu iş dediğimde haftada 2 kez ev süpürmek ve bazen 1 çeşit yemek yapmak.ondada basit şeyler isterdim uğraşmasın diye.kızım uyurken yap dediğim halde her seferinde uyanıkken yaptı işlerini.bende mecbur olduğum içni çok kızamadım annem gelemezdi kv gelemezdi bi bıraksa yanardım o da bunu biliyordu daha bebeğim 40 günlüktüsonra kızı uyuytup 1-2 gibi tv izliyordu bende artık git demeye başladım kaç ay böyle sürdü.....çok gıcıktı yani...ama Allah var kızım çok sevdi.hala onu görmek için ağlar.bu bakımdan hakkını yiyiemem oda sevi herlade.bi kere kızımı tutuamadım çok ağladı illa göreceğim diye kalkıp götürdük evine 1 kutu pasta alarak ama ben içeri girmedim.kızım 2-3 saat oynadı
kesinliklle katılıyorum neler var allah korusun ,insanda merhamet yoksa vicdan yoksa çok kötü. kalıcı bir şey nasıl yapar insan evladı ya helede karşındaki minicik çocuklar ya.önemli olan çocuğa bir zarar vermeden bakması neler duyuyoruz çocuğu dövenler sakat bırakanlar odaya kapatanlar bıngıldağına iğne sokup ağlamasını susturanlar önemli olan çocuğuna sağlıklı bakması
demekki iyi bakmış yoksa çocuk onu istemezdi böyle sevmezdi
bazı olumsuzluklar yaşamışsınız pşik olayı kötü olmuş ama geçer
önemli olan kalıcı hasar kalmamsı hem psiklolojik hem fiziksel
ben cesaret edemedim oyüzden işe dönemedim
sadece özel derslere 3-4 saatliğine gittim geldim o arada bazen annem bazen eşim bazen kaynanam baktılar sağolsunlar
ay bu havada deli misin sen haberler bangır bangır bağırıyor kardı yağmurdu diye canına mı kastın var senin ,hadi perdeler neysede camalar ne yani...bu yağmurda kaynanam sağolsun bunları yıka gitmeden temiz olsun diye diye
cam sildim perdeleri yıkıyorum kapılarıda sildim ama başım dönüyor artık dedim bıraktım
şu fizk tdavisi bitsede evine dönse artık
eşimde gelmiş olacak o zamana
ama sizin ev sıcak bizimki ısınıyor burada iyiyim ağrılarım geçiyor diyor rahatı yerinde
ama en azından eşim gelince burda olmasa
kızımada sürekli karışıyor sebepsiz yere sinir küpü oldu kız aman onu yapma aman bunu yapma diyip duruyor
canım ya o kadar vermişsin nasıl geri aldın hamilelik falan mı girdi araya?selamun aleykum arkadaslar
verdigim 40 kiloyu geri aldim kendimi tebrik ediyorum
simdi tekrar basladim 4 kilo vermisim elhamdülillah,önümde vermem gereken cok kilolalar var
desteginizi bekliyorum ,simdilik kac kilo oldugumu yazmaya kendimi hic hazir hissetmiyorum insallah ilerde yazarim
tebessum77 Allah sana da kolayliklar versin insallah
hoşgeldin mutluuuuuuuuu, çok özledik seni ... geldin ve inşallah vereceksin merak etme... bende bu ara ne bulsam yiyorum offffffff...merhaba güzeller,
yoktum kızdığınıza eminim. çünkü ben alıştırıp alıştırıp gidenlere hep çok kızıyordum. umarım kısa zamanda beni affeder ve aranıza alırsınız.
ne yaptım 1 aydır (sanırım 1 ay oldu en az yokluğum). işle ilgili ve özel hayatımdaki sıkıcı gelişmelere takılıp koşa koşa yememeye kendime söz verdiğim herşeye saldırdım. gıtlıktan çıkar gibi yedikçe utandım kendimden, utandıkça yedim. klasik beğni şişman insan durumu. göbeğim aldı başını gitti ve yaklaşık 6 kilo aldım.:44::44::44: bu yediğime az bile. neyse toparlandım mı hayır. ama zorluyorum kendimi yoksa tüm çabam boşa gidecek. tabi kurduğum arkadaşlıkları da kaybedeceğim.
durum bu uzun uzun anlatırım yaptıklarımı. ama buradan uzak kalmak gerçekten yıkıcı. hiç tavsiye etmiyorum güzeller.
yine verirsin canım ya sonuçta vermişsin değil mi ?106 ile diyete başladım 5.5 ayda 22 kilo vererek 84 e düştüm 4 sene korudum fakat şu son eylülden önceki 6 ayda 13 kilo alarak 97 ye ulaştım tahliller sonucu insülin direnci teşhisi konuldu ilaca başladım vee eylükden beride 5 kilo verdim yani 92 ye düştüm diyetisyen kontrolündeeeee
başın sağolsun banum,
uffff baya zor günler geçirmişsindir eminim. eşine de taziyeleri mi iletirsin. ayzaymır falan derken offff. geride kalanlarına uzun ömür dilerim. ne diyeceğimi bilemedim.
saol yena mutfakta çareler tükenmez demi iyi akılmış he spagetti işi
yoğurt v e sarımsak güzel lezzet verir
bizimki +90 üstü kuvvetli bi bağ şekerim kimse kopmaz merak etmeee her daim yerin tahsisli hep beraber vericez inşallah
eeeeeeeeeeeeee bşeyi atlamadınmııııı senin tabaktaki pasta ne olduuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!!
sağol canımselamun aleykum arkadaslar
verdigim 40 kiloyu geri aldim kendimi tebrik ediyorum
simdi tekrar basladim 4 kilo vermisim elhamdülillah,önümde vermem gereken cok kilolalar var
desteginizi bekliyorum ,simdilik kac kilo oldugumu yazmaya kendimi hic hazir hissetmiyorum insallah ilerde yazarim
tebessum77 Allah sana da kolayliklar versin insallah
merak ettik seni özlediktemerhaba güzeller,
yoktum kızdığınıza eminim. çünkü ben alıştırıp alıştırıp gidenlere hep çok kızıyordum. umarım kısa zamanda beni affeder ve aranıza alırsınız.
ne yaptım 1 aydır (sanırım 1 ay oldu en az yokluğum). işle ilgili ve özel hayatımdaki sıkıcı gelişmelere takılıp koşa koşa yememeye kendime söz verdiğim herşeye saldırdım. gıtlıktan çıkar gibi yedikçe utandım kendimden, utandıkça yedim. klasik beğni şişman insan durumu. göbeğim aldı başını gitti ve yaklaşık 6 kilo aldım.:44::44::44: bu yediğime az bile. neyse toparlandım mı hayır. ama zorluyorum kendimi yoksa tüm çabam boşa gidecek. tabi kurduğum arkadaşlıkları da kaybedeceğim.
durum bu uzun uzun anlatırım yaptıklarımı. ama buradan uzak kalmak gerçekten yıkıcı. hiç tavsiye etmiyorum güzeller.
ohh gidebilmişsin nişana siyahımı giydin beyazımıSelammmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Geçmişide bir solukta okudum geldim
Geçmiş olsun dileklerini ileten ve nasıl olduğumu merak eden arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyiz daha doğrusu kızlarda birşey kalmadı ama ben hala öksürüyorum. Daha doğrusu kuru öksürük devamlı boğazım kaşındığı için ve ne yaptıysamda geçmedi.
Bir iki güne kadar birşeyciğim kalmaz
Dün Amcaoğlunun nişanı fena değildi. Malum KP daha yeni öldüğü için sazlı sözlü yapılmadı nişan. Bol bol sohbet ettik sonrada yüzük faslı pasta kesme töreni falan derken zaman su gibi akıp geçti. Nişanın odak noktası yine benim küçük civcim oldu
İlk kez gördüğü insanlar oldukları halde herkese okadar çok gülücükler yaptı hatta kız tarafında Buseden biraz daha büyük bir oğlan çocuğu vardı cadı onu dudağından öpüceğim diye parmak uclarına cıkıp durduherkes ona gülmekten maf oldu.
Sonra mama diye tuturdu daha ikramlar başlamadan ona birşeyler verdiler yetmedi tabaklara saldırdı ille bana mama verin diye
En sonunda anam seni adam yerine koymadık ama sanada ayrı tabak verelim bari dediler
Maşallah bir incecik dilim pastayı bitirdi cimcime hatta misafirler kız bukadar yiyorsun nerene gidiyor keşke bizde de öyle olsayda dediler
Banu Adaşım KVne çok geçmiş olsun canım. Ne kadar çok üzüldüğünü tahmin edebilirim sonuçta eşinden hatıraymış bilezikler. İnşallah zor da olsa üstesinden gelir biraz daha iyi hisseder kendini
O kişilerede Rabbim gereken cezayı mutlaka verecektir zaten. Allah korkusu olsa zaten kadıncağızı kandırmazlardı
Bu arada Mutlucuğum aramıza dönmene sevindim her nekadar kilo almış olsanda
Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olucaktır senin için ve yine hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edeceğiz
Sen sonuçta okadar kilo vermişsin tekrar daha fazlasını bile verebilecek kadar iradeli ve güçlü birisin bence
evtözledim diye bahane arayabilirbende buna şükrediyorum zatne.çok şükür bakıcılarla sorun yaşadık ama en azından psikolojileri bozulmadı sevgi gördüler haklarını bu konuda yiyemem kesinlikle.ama şimdi 3 numarama kendim bakmaya çalışacağım elimden geldiğince 1,5 yaşına kadar ayrılmayacağız inşallahgerçi ortancamı da kreşe göndermek istemiyorum çoğu zaman çok ayrı kalıyoruz ama ikisine bakamam kesinlikle
olmuyor dimi ?insan kendi annesi ile bile takışıyor zaman zaman çok birlikte olunduğunda.Alal sabır versin inşallah eşin gelince gider diyecem ama o senden de çok özlemiştir şimdi oğlunu.gitmemek için bahane arayabililr
kalori farkı yok kepekli ile normalin sadece tok tutuyoröğlen yemeğimide yedim yeşilmercmek corbası erişteli tabi
1 tabak dolusu 2 galeta çok yedim orbadan 2 kepçe kadar keşke 1 kepçe yeseydim erişte varya esmer unla yapılllmış erişte fark vardır sanırm
hoşgeldinallahım sayfa sayısına bakın onbin bilmem kaç. bnde yalnızım sanıordum kendimi. kızlar tanıtayım kendimi beni de aranıza alın
offff birer kaçıklamı kaldın sadece ozaman sorun yokta kaç kaşıkkötü bi akşam yemeğiyedim bim e gittik şu profiterol supangle ve kkazan dibi 3 ünüde aldılar babalar ve kızları eve gelince AÇtılar hepsini ortaya 1 kaşık ondan 1 kaşık bundan derkene baya yedim neyse artık kapatayım ağzımı laslmi yapayımm çookkk pişmanımmmmmmmmmmmmmmm
valla kaç gündür diyor perdelei yıkayalım diye tabi yıkayalım demek yıka demekay esra kendime inanılmaz kızıyorum ve yine yemekten kendimi alamıyorum ,bazı şeyleri geçen hafta kıstığım gibi kısacağım yoksa ben kilo falan veremem yine ekmeksiz bir hayata merhaba :)))
dediklerin çok doğru canım bende 75i görsem allahın izniyle birşey istemiyorum aslında 800-900 bile versem görüyorum ama nerde bende o irade ne oldu bana ya çok üzülüyorum ama
demek her markanın kotu farklı aslında rodiden deneyebilirdim bak hiç aklıma gelmedi.
canım senin ders araların var tabi ama ben sınıf öğretmeniyim ve tüm gün okuldayım malesefeşim öğlenleri alacak bebişi . o zaman kadın ne yapıyorsa yapar artık tabi dediğin gibi konuşacağım bende bunları ,aslında bir yere yazsamda unutmasam değil mi? sen kontrol edebilmişsin ama benim böyle bir şansım yok benim oğlan kadın programıda izlerse bilemem artık :))) ama aklı erince rica ederim çizgi film için falan şimdilik sorun yok :) temizlik benim için çok önemli bezin 3-4 saatten fazla kalmasını helede kaka yapmışsa hemen değiştirilmesini isterim zaten. ima etmekte bazen yersiz ya da yetersiz kalmıştır değil mi ? yazık pişikte kolay geçmez çocuğuda zorlar bizimki yazın küçüktü ya çok oldu çok çektik biz.
zaten eve gelenden hiçbir iş istememek en iyisi bence. benim annemde çalışıyor kv zaten gelecek ama az kalabilir aslında kp gelse gitmezde onunda işleri var işte. ama demek kadın sevmiş kızını yoksa çocuklar asla sevmez . inşalalh miniğine çok daha iyisini bulursun canım ya...
kesinliklle katılıyorum neler var allah korusun ,insanda merhamet yoksa vicdan yoksa çok kötü. kalıcı bir şey nasıl yapar insan evladı ya helede karşındaki minicik çocuklar ya.
keşke bizimkilerdende gelebilen olsa ama nerde, neyse dediğim gibi en azından içime sindi ,inşallah öylede olur...
ay bu havada deli misin sen haberler bangır bangır bağırıyor kardı yağmurdu diye canına mı kastın var senin ,hadi perdeler neysede camalar ne yani...
bence eşin gelincede gitmez hem sıcak hemde oğlumu özledim der :))))
kızına çok karışırsa ilerde kızın acısını çıkarır :)
canım ya o kadar vermişsin nasıl geri aldın hamilelik falan mı girdi araya?
hoşgeldin mutluuuuuuuuu, çok özledik seni ... geldin ve inşallah vereceksin merak etme... bende bu ara ne bulsam yiyorum offffffff...
yine verirsin canım ya sonuçta vermişsin değil mi ?
hoşgeldin canım sürekli devam edersen fayda görürsün emin ol, burada herkes sana yardımcı olmaya çalışır....
Herkes nereye kayboldu yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?