Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yarım çay kaşığından azcık fazla çöek otu her yemekten yarım saat önce ağızda güzelce çiğnenencek.öğütülmüş alma.şu poğçaların üstüne serptiğimiz şekilde al.biraz su iç.yarım saat bişi yeme.hem metobolizmayı çalıştırıyor hem şekeri dengelediği için daha kolay diyet yapılıyor.gerçi sen ilaç kullanıyorsun heralde ilaç kullanırken bence kullanma derim ama sen bilirsin.çünkü bazı ilaçların etkisini azaltıyor antibiyotik gibi..

gurbet zor gerçekten.hele ankarada yaşamak dahada zorannem ve kv m hastaalrı var gelemiyorlar nerdeyse 1 yıldrı kimse uğramadı.en sorn annem 1 hafta gelmişti geçen aralıkta.biz bu nedenlerle 2.bile çok düşünmüştük olsamı diye derken 3.müz bile geldi hoşgeldi:)hamilelikte zaten hormonlar tavan yapıyor iyice kötü olmuşsundur canım.düşün ben 3.hamileliğimde kızım 15 aylık oğlum 5,5 yaşında yalnızım bulatından duramıyorum ama mecbur bebeğe mama yediriyorum midem bulana bulana yemek yapıyorum...çok şükür çok sürmedi bulantılarım ama ağlamıştım bende ozaman

ben regl olamıyorum diye üzülüyorum senini ki de çokmuş yaaa.emziriyorsun dimi?bencede tez zamanda dr a görnü bakalım.ben şu trendiynini karışımını içtim dün elmalı tarçınlı karabiberli bu emzirirken içilebiliyormuş ve hsonu çok kaçamağa rağmen bugün tartıda inanmadım iyiydi almamışım.deneyebilirsin bunu

benim de aynısı.ben topluyorum diğerleri anında dağıtıyor...zor iişmiz banu.senin ufaklığı benim son numarama benzettim çok şirin maşallah

günaydınn.. teşekkür ederim dermanabla. bugün dersanem öğlen başlayacağı için yeni kalktım birazdan callanetics yapıam. tok karna yapılamadığından kahvaltı yapmadım. evden çıkarken sağlam bi kahvaltı yapıp çıkıcam.herkese bol sağlıklı zayıflamalar

gel beklerim canım maltepe pendik tuzla arası takılırım genelde...

çok geçmiş olsun haram zıkkım olsun. insan bağlanıyor işte allah yaşatmasın bir daha..

ben pekmezi ilaç kaşığında güç ilacı diye veriyorum ama harnup koyu almıyor
çikolata puding dışında tatlı yemez hatta bu sene benim doğumgünümde pasta yedi şaştık kaldık kekde yemez
tatlı sevmemesi çok güzel bence hep zayıf kalır inşallah bizim çektiklerimi çekmez...

gözün aydın.asuman ablayla fotolarınızı görmüştüm canım o beden sığarsın zaten bacaklarında ince..

hoşgeldin canım tekrar ben olduğum yerde sayıyorum zatennn...aldıklarını takmakafana hızlıca aldıgından hızlıca giderler inşallah..

aramıza hoşgeldin inşallah hemencecik gider kilolalrımızz

ben senin işini yapsam asla veremzdim kilo sürekli alır dururdum sana bravooo

ben senin işini yapsam asla veremzdim kilo sürekli alır dururdum sana bravooo

canımyaa bravoluk halim yok ortada işte aylaydır 97-98 arası gidiyorum eğer burda olamasaydım eminim bende daha çok kilo alırdım.nefsimle nasıl savaşıyorum ama illaki 1 tanede olsa kurabiye filan kaçıyor ee oda zaten 250 kaloriden başlıyor yani diğer daikkat etmeler boşa gidiyor.bazen diyorum bırakıyım işi filan sadece diyete odaklanıyım sporumu yapıyım kurtulayım bu kilolardan.ama evde sıkılıp daha cok yemeğe saldırmaktan korkuyorum malum ilk evlendiğimde evde kalıdıgım 9 ayda 20 kg almıstım. Tatlıya aşırı düşkünüm yani kahvaltımı tatlı ile yapabilirim o derece.
Tatlı sevmeyenlere imrenerek bakıyorum o yüzden.şimdi bakıyorumda üretimin içine tepsilerce kurabiyee,yaş pasta petifürler..birde ustalara bakıyorum hepsi zayıfff demekki bu iş irade işi..neyse ben gidip bir elma yiyeyimm

günaydınlar herkese
keyifli bir haftasonundan sonra bugün aayip depresifim neden hiç bilmiyorum
hiç ama hiç keyfim yok

banucum rica ederim cnm
en az sizin kadar bende meraklandım ayşecik için
haberlerin ve tahlillerin iyi olmasına çok sevindim
kolestrolü birazcık yüksek baş ağrısı o da yapıyo olabilir mr normal çıkarsa artık
zayıflama konusunda onu hızlandırmanız gerekecek
bugün kaçta gideceklerdi dr.a
sonra haber verin bize gerçi ben ebruyu arar rahatsız ederim ztn :)

Son düzenleme:
mutluuuuuummmmm cnm
sen benim için bambaşkasın biliyosun ztn
dönmene en azından dönme girişiminde bulunmana çok çok sevindim
seni çoookkk seviyorum
bütün sıkıntıların geride kalsın inş. bir an önce

günaydın benim zarif arkadaşlarım ben geldim.
cecom bugün küsüratsız 89 oldum. 1 günde 1 kilo verdim
dr. a görün mutlaka ihmal etme
ama bu kadar sık regli olurken insan iştahını kontrol edemiyor geliyor kilolar
umarım bir sorun yoktur

bulduğum gibi bırakıyorum canım
dağıtmadım kirletmedim
evet öyle oluyor sanırım. salı için randevu alcamda pek burdaki doktorlara güvenmiyorum. onların doktorluklarından şüphe ettiğimden değil. adam her 5 dk bir hasta bakmak zorunda. başından savıyor resmen onada hak eriyorum kapıda uzayıp giden kuyruklar falan filan.
ay sana zaten hayranım. ben 2 yi çok istiyorumda şu tayin işi bire bir oldu. kilo olayını bir topluyum hemen 2. ye kolları sıvıycam yaş gidiyor sabır gidiyor enerji gidiyor en güzeli böyle. rabbim acıdı heralde yavrumada beni bu gurbetlerde bırakmıyor. evladımı sahipsiz koymuyor.
gel beklerim canım maltepe pendik tuzla arası takılırım genelde...

az daha anadoluya doğru gelirsen bizim ev buyur gel

Banucum çok geçmiş olsun kv ne.Kısa zamanda etkisinden kurtulur inşallah.Cana geleceğine mala gelsin diyeceğim çünkü benim çalıştığım yerde karamürselde altınları için 32 yaşında bi kadını öldürdüler.Belki görmüşsünüzdür haberlerde Müge Anlıda Seda Sayanda falan çıktı.Kadın üzerinde yaklaşık 20 bin tl değerinde altınla geziyormuş hep.Burda bi tuhafiye dükkanına giriyor yün almak için.Adamlar siparişin yarım saat sonra gelir toptancı getircek diyor.Kadın yarım saat sonra uğradığında dükkanın alt katına indirip kadıncağızı boğup boynunu kırıyorlar.Sonra altınları alıp onu dükkanda bırakıp evlerine gidip define aramaya gidiyoruz diyerek kazma kürek alıyolar evden.Kadını karamürselin bi köyüne gömüp kaçıyorlar.Sınırdan Bulgaristana mı ne kaçacaklarken yakaladı polis.Mobese kameralarından kadının en son o dükkana girdiğini görünce adamları takibe almışlar.Ama kadın canından oldu işte bilezikleri yüzünden.
Yani diyeceğim o ki kv ni Allah korumuş yine.Ona bişey olmasın boşver.Allah çıkarır alanlardan...

Özlemcim taksoplazmayı bende duymuştum.Kedi köpek tüyünden ve az pişmiş etten de olabiliyormuş.Sebepsiz hamile kalamayanların bi tahlil yaptırması gerek bence.

Bu arada sopa sırası bana geldi sanırım :) Cumartesi akşamı eşimle kokoreç yemeye gittik.Gece gece.Pazar günü kahvaltıya misafirim vardı.Patatesli gül böreği yaptım akşamdan.Sabah kahvaltıda ondan yedim iki tane.Yanında da diğer kahvaltılıkların hepsinden kepek ekmeği eşliğinde hüplettim.Sonra akşam üstü yoğurttan biriken kaymakla tereyağı yaptım ve ekmeğe sürüp onu yedim.Yedim de yedim duuuurr daha bitmedi.Sonra akşam 6 da eşim sıkıldım hadi İzmite gidelim dedi.6,30 gibi izmite gittik fazla aç değildim.Gezdik baya.Eşimin kardeşi İzmitte çalışıyor.Saat 10 da çıkıyodu işten.Hadi gelmişken onuda alalım giderken dedik ve 10 a kadar gezdik.Mağaza Avm market falan.Yani toplamda 3 saat falan yürümüşümdür.Eve geldik eşim acıktım dedi.Bende çok açtım tabii.Eşim buzluktaki mantılardan haşlasana hatun canım çekti dedi.Ben böyle hafta sonları mantı büküp atıyorum hazır olsun zor bi anda diye.Mantı haşladım gecenin 11,30 unda ve 1 tabak yedim üzeri yoğurt ve tereyağlı soslaa E daha ne olsun.Şimdi sen söyle Özi dayağı hakettim mi haketmedim mi?? Tartıya çıkmaya yüzüm yok...

Hoşgeldin tekrar.Bende geçen yaz paylaşımda bulunuyordum belki hatirlarsın.Boşlamak zorunda kaldım burayı sonra mecburen.Dedem ve dayım vefat etti.Sonrada eşim ameliyat oldu.Giremedim hiç ve bi baktım ki 85 kilodan 93 e çıkmışım.Yani ben tam 8 kilo almışım buradan uzak kaldığım için.Şimdi yine 89 a düştüm şükür.Seninde artılarından kurtulacağına eminim.Paylaşım yaptığın dönemde okurdum yazdıklarını.Çok iyi motive verirdin topik ahalisine.Tekrar hoşgeldin.Bi de Leah diye bi arkadaş vardı.Siz buluşuyordunuz sanırım.O nerelerde acaba bilgi alabiliyor musun?

Son düzenleme:

naber fıstık. yani aranıza döndümde diyet yahut sağlıklı beslenme olayına pek dönemdim. offff o kısımda olur insallah.

herkese teşekkürler. ne güzel kilo vermeye devam etmişsiniz. hepinizi ayrı ayrı kutluyorum darısı başıma(elbette önce boğazımı tutma kısmı gerçekleşse pek iyi olacak.).

nevin günaydın cnm naptın haftasonu nasıl geçti diyet
ben c.tesi yemeğe davetliydim pazar günü de kahvaltıda ve tüm gün kuzenim ve sevgilisi bendeydi
yani anlayacağım güme gitti her haftasonu olduğu gibi

cnm valla bende yerimde sayıyorum merak etme seni bekledim
saygısızlık yaparmıyım hiç ben sana
şimdi sen önden ben arkadan deam edicez
semiranımın da keyfi yoktu pek
o da bir an önce toparlanır da döner eski azmine inş.

sevgili arkadaşlar
hemen paylaşmam gereken birşey üzücü bir durum var.
bahsetmişimdir annem kilolu falan diye. kendisi sanırım 158 boyunda olmasına rağmen en az 15 yıldır 110 kilonun altına inemediği gibi en az 30 yıldır en az 95 kilo olmuştur. herneyse kısaca (60 yaşında) hayatının 3 de 2 sini obez olarak yaşadı. ve sondurum. iki dizde iflas etmiş. bugün dr gitti. uzun zamandır yururken zorlanıyordu. ama son 1 senedir nerdeyse hiç dizini kıramaz hale geldi.

annem kiloso konusunda hiçbir zaman güvensizlik yaşamamıştır. biraz da Babam sayesinde güzelliği konusunda en küçük bir şüphesi olmadı. sağlıklı (maşallah) bir yaşam sürüyor (dizleri dışında.) kısaca onu bu olaya direk motive eden bir durum olmadığı için hep kilo konusunda bahaneleri oldu. ona sorarsanız az yer, hareketlidir. bol bol yürür. ama bana sorarsanız dengesiz yemek yer(iki öğün yesede çok fazla yer ve asla yemek konusunda sınır koymaz) ve hayatı tam bir düzensizlikte ilerliyor( gece en erken 3-4 arası uyuyor-dizileri ancak bitiyor sabah da en erken 12-1 arası uyanıyor kahvaltı ve akşam yemeği saat 5 dbi oluyor. ve gece boyunca yemeğe devam ediyor tv başında.)

çok uzatmayayım. bu hastalığın obezitenin gerçekten sakası yok. vucudu adım adım ifalasa sürüklüyor. 60 yaşında bir kadının diz kapaklarına protez takılması gerekiyor. normalde hiçbir sağlık sorunu yaşamayacak bir kadının. yarın başlarımla olmuyor kilo vermeye bugun su an başlamak gerekiyor.annem artık 60 kilo bile verse dizleri aynı olamayacak.

hanımlar biraz önce telefonla konusurken annemle kendimle konusur gibi oldum. 30 sene sonra bu halimle devam edersem en önemli ödülüm bu ve benzeri hastalıklar olacak Allah ömür verirse.

çok geçmiş olsun cnm
benimde çogu zmn dizlerim ağlatıcak derecede ağrır
biliyorum ki kilodan
offf mutluuuu hadi yaa sen beni ne gzl motive ederdin eskiden :18::18::18:

Geçmiş olsun annene.Benim annemde de benzer durum söz konusu.Ben kendimi bildim bileli annem kilolu.52 yaşında 1,60 civarı boylarda ve 110 -120 arası gidip geliyor.Zamanında yürüyüş yaparken ters bi hareketle menisküs sorunu yaşadı ve şuan yürüyüş falan yapamıyor.Her yerede arabayla gidiyor babamla.Yürüyüş yok denecek kadar az yani.Bi de astımı var zaten az bişey yürüdüğünde ve merdiven çıktığında tıkanıyor.Yediklerime dikkat ediyorum diyor ama dizi başında abur cuburu eksik etmiyor ve son bikaç yıldır sürekli 115-116 kilodan aşağı düşmedi.Çok endişeleniyorum onun için.Anneme baktıkça kendi geleceğimi düşünüp bir kez daha silkeleniyorum.Daha çok dikkat etmem gerektiğinin farkına varıyorum.Allah sonumuzu hayır etsin ...

günaydınlar herkese
keyifli bir haftasonundan sonra bugün aayip depresifim neden hiç bilmiyorum
hiç ama hiç keyfim yok
günaydın canım havadandır..
günaydın benim zarif arkadaşlarım ben geldim.

Az daha anadoluya doğru gelirsen bizim ev buyur gel :d
sen gebzedeydin sanırım gebze center a giderim sıksık...görüşrüz inşallah birgün.

vuuuu neler yemişsin ölee diyet krizi geçirmişssin sanırım.olsun eritirsin ama sende benim gibi spor yapamıyordun değilmi?

çok geçmiş olsun cnm
benimde çogu zmn dizlerim ağlatıcak derecede ağrır
biliyorum ki kilodan
offf mutluuuu hadi yaa sen beni ne gzl motive ederdin eskiden :18::18::18:

aysecim işin kötusu benimde 1-2 aydır diz kapağım ağrıyor, 5-6 kilo aldım anormal bir fark var. karnım midem şişti. dizlerim de belim de ağrıyor.
öyle son karşılaştığımızde 42 bedenleri deniyor ay az sıktı felan diyordum ya şimdi 46 bedenne zor sığıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…