Öyle valla canım neler duyuyoruz sağol.canm çok sağolasın sizede çok geçmiş olsun ağrılarıda geçer inşallah miniğin
Allah verecek cezalarını ne diyelim çok şükür teyzeye bişşi olmamış.çok üzülmesin yaaa yazık canım teyzecim
kızına. inşallah böyle devam eder de güçlenir annesi
ben et yaptım yeni nesil düüdklüde hacası çıkmadan açılmıyor fissler marka ama et nasıldı liğme liğme olmuştu ay ağzımın suyu aktı
Gerçekten sanat filmi diye ne kadar zorluyolar...Akşam oğlan erken uyudu artık gündüzleri uyumuyor..Bu nedenle akşamları erkenden sızıyor..
Entel takılayım sanat filmi izleyeyim dedim..Nuri bilge ceylan'ın -Bir zamanlar anadolu-yeni bir yapım...
Film tam ikibuçuk saat sürdü..Ağaçtan bir elma düşer dereye,elmanın sular üzerinden akışını gösterirler 5 dk...adam pencereden dışarıdaki yaprakların uçuşunu izler 5 dk.
Ağaçlardaki dalların hışırtıs 5 dk.. birbirlerine bakarlar,duvara bakarlar sürekli düşünürler..
birde yurt dışında ödül neyin alıyor hep..KEndimi çok hanzo gördüm,şüphelendim kendimden..:) Niye sıkılıyorum diye çeliştim kendimle.:)
Çok zorlandım filmin sonunu getirmek için ve bitirdim filmi ama gerildim yaw.:)))
Sağol saferancım.
çok geçmişl olsun canım...iyi ki oa zarar vermemişler..allah korumuş...
okurken sıkıldım yaa..hiç açmaz beni o filmleer...kasmasaydın kendini o kadar canım yaa...
toksin görümcene çok geçmiş olsun..düdüklü hayatımın vazgeçilmeziii..allah kazaya uğratmasın da .... sen nasıl et yapmıyorsun hiç canım düdüklü de etler düdüklüye koymayınca saatlerce pişmiiyor ki...ben de bütün etleri merc. çorb. taze fasulye bakliyat hepsini düdüklü de yaparım başka türlü pişmiyor tavsiye ederim canım...
Sağol özlemcim gerçekten kötü bir dünya inşallah senin bulduğun insanda iyi ve merhametldir.sağol canım allah razı olsun, benim eşim veteriner hekim ve hiç taraftar değil gerçi bende evde sevmiyorum canım ya tüyleri falan dökülüyor ya dönem dönem hele köpek falansa kokuyor birde ne bileyim ben sevmiyorum, komşularımda var ay ne cicileri var bir görsen patikleri bile var ya köpişin :))) bir hastalığı yoksa sanmıyorum geçmez tek kötü tarafı evde kızın varsa ve o kedinin tüyü bir şekilde solunumlada olur ya da yediği birşeyin üstüne kazara gelirse şimdi tam adını yazamayacağım ama tokso plasma diye bir rahatsızlık oluyor ve gebelik yaşadığında çocuğun yaşama şansı olmuyor çünkü annem bu nedenle kardeşim ve benim aramda bir bebiş kaybetmiş ki annem evde asla beslemez onu bırak eline kuş bile alamaz, dr ya gittiğin yerde ya da lokantada falan yediysen oradan olmuştur demiş, kardeşime hamileyken bu durum belli olduğu için hiçbir hayvansal ürün yemeden geçirmiş 9 ayı... yani ben pek sevmiyorum bu tazr şeyleride duyunca daha çok uzaklaşıyorum, uzaktan çok seviyorum o ayrı :)))
sağol canım inşallah memnun kalacağız bakalım...
bakıcı işi gerçekten çok zor canım. burada piyasa 350-400 arasıymış zaten orada durum nedir bilmiyorum ama bize çok gelmedi. başkasına bırakmak çok zor geldi ece, ik defa hiç tanımadğı biriyle gitti içim burkuldubende yakın diye istiyorum canım uzaktan gelen her açıdan problem oluyormuş herkes öyle diyor zaten. ya ben çocuğumu sevsin ona iyi baksın yeter diyorum başka bir talebim yok tabi çocuğumu ve şartlarını anlatacağım ortak bir paydada mutlaka buluşacağız eminim ,kadın ılımlı çünkü. kadının işlerine engel olamam ki kendi evinde işinide yapacak nasıl yapma diyebilirim .tek diyeceğim eşim öğlen bebeği alır hani süpürecekseniz o zamanlar yapın derim . zaten evde kızda olacağı için bir şekilde işleri yürür en azından kız bebeğe bakarken o işini yapar ya da tam tersi. sonuçta bizde bebek evdeyken yapıyoruz herşeyi yani o kadarda üstelemem . bebeğim onu sevsin ,o da bebeğime iyi baksın yeter. sen gerçekten çok olumsuz şeylerle karşılaşmışsın inşallah bir daha yaşamazsın, inşalalh benimde umduğum giib olur ,gerçekten canını emanet etmek ne zor ya
çok geçmiş olsun canım ya kıyamam kim bilir nasıl üzüldü nasıl korktu. nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya rabbi ....
29 mu süpersin canım ya benim 32 oluyor halaeee o zaman sen 40 bedene falan indin yani :))))
bende her defasında niyetlenir ilk 5-10 dkdan sonra niyeti bozarım :) hiçbir zaman izleyemedim o jüri nasıl dayanıyor anlamıyorum ...
bu arada geçmiş olsun canım
canım sen bana güveniyorsunda ben neden güvenemiyorum anlamadım ki
dünde yedim yine, eşim sabah sözde ekmek almaya gitti gelirken kır pidesi ve simit almış tabi ben 1,5 kır pidesi ve 1 simit yedim hemde zeytin ,peynir,kaşar,reçel ooo götürdüm akşama kadar acıkmadım avmye gittik eşim illa yiyelim dedi yok dedim,neyse eve geldik tutturdu tost diye bende ona yaparken çeyrek ekmekten biraz daha fazla bir ekmekle kendimede yaptım bol kaşarlı ,akşamda arkadaşlara davetliydik onlarda pide yaptırmasınlar mı eeee ondanda yedim, midemi hamur bombardımanına tuttum ama yooooooooook pzt benim için yeni bir başlangıç olacak ... ya bak senin yedikelrin benim yediklerim yanında ne ki ne kadar masum, arada yediğim çikolata gibi şeylerdende bahsetmedim bak :))))
ben açtım canım tamam :))))
İşn zor canım ya kuşak farkı oluyor muhakkak çocuklarda çok etkileniyolar.bu yağmurda kaynanam sağolsun bunları yıka gitmeden temiz olsun diye diye
cam sildim perdeleri yıkıyorum kapılarıda sildim ama başım dönüyor artık dedim bıraktım
şu fizk tdavisi bitsede evine dönse artık
eşimde gelmiş olacak o zamana
ama sizin ev sıcak bizimki ısınıyor burada iyiyim ağrılarım geçiyor diyor rahatı yerinde
ama en azından eşim gelince burda olmasa
kızımada sürekli karışıyor sebepsiz yere sinir küpü oldu kız aman onu yapma aman bunu yapma diyip duruyor
Hoşgeldin canım ben inanıyorumki sen aldıklarını hızla vericen kafana takma.merhaba güzeller,
yoktum kızdığınıza eminim. çünkü ben alıştırıp alıştırıp gidenlere hep çok kızıyordum. umarım kısa zamanda beni affeder ve aranıza alırsınız.
ne yaptım 1 aydır (sanırım 1 ay oldu en az yokluğum). işle ilgili ve özel hayatımdaki sıkıcı gelişmelere takılıp koşa koşa yememeye kendime söz verdiğim herşeye saldırdım. gıtlıktan çıkar gibi yedikçe utandım kendimden, utandıkça yedim. klasik beğni şişman insan durumu. göbeğim aldı başını gitti ve yaklaşık 6 kilo aldım.:44::44::44: bu yediğime az bile. neyse toparlandım mı hayır. ama zorluyorum kendimi yoksa tüm çabam boşa gidecek. tabi kurduğum arkadaşlıkları da kaybedeceğim.
durum bu uzun uzun anlatırım yaptıklarımı. ama buradan uzak kalmak gerçekten yıkıcı. hiç tavsiye etmiyorum güzeller.
Sağol ceco doğru Allah korkusu olan yaparmı...Selammmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Geçmişide bir solukta okudum geldim
Geçmiş olsun dileklerini ileten ve nasıl olduğumu merak eden arkadaşlara çoooook teşekkür ederim. Bugün biraz daha iyiyiz daha doğrusu kızlarda birşey kalmadı ama ben hala öksürüyorum. Daha doğrusu kuru öksürük devamlı boğazım kaşındığı için ve ne yaptıysamda geçmedi.
Bir iki güne kadar birşeyciğim kalmaz
Dün Amcaoğlunun nişanı fena değildi. Malum KP daha yeni öldüğü için sazlı sözlü yapılmadı nişan. Bol bol sohbet ettik sonrada yüzük faslı pasta kesme töreni falan derken zaman su gibi akıp geçti. Nişanın odak noktası yine benim küçük civcim oldu
İlk kez gördüğü insanlar oldukları halde herkese okadar çok gülücükler yaptı hatta kız tarafında Buseden biraz daha büyük bir oğlan çocuğu vardı cadı onu dudağından öpüceğim diye parmak uclarına cıkıp durduherkes ona gülmekten maf oldu.
Sonra mama diye tuturdu daha ikramlar başlamadan ona birşeyler verdiler yetmedi tabaklara saldırdı ille bana mama verin diye
En sonunda anam seni adam yerine koymadık ama sanada ayrı tabak verelim bari dediler
Maşallah bir incecik dilim pastayı bitirdi cimcime hatta misafirler kız bukadar yiyorsun nerene gidiyor keşke bizde de öyle olsayda dediler
Banu Adaşım KVne çok geçmiş olsun canım. Ne kadar çok üzüldüğünü tahmin edebilirim sonuçta eşinden hatıraymış bilezikler. İnşallah zor da olsa üstesinden gelir biraz daha iyi hisseder kendini
O kişilerede Rabbim gereken cezayı mutlaka verecektir zaten. Allah korkusu olsa zaten kadıncağızı kandırmazlardı
Bu arada Mutlucuğum aramıza dönmene sevindim her nekadar kilo almış olsanda
Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olucaktır senin için ve yine hep birlikte kilolarımızı vermeye devam edeceğiz
Sen sonuçta okadar kilo vermişsin tekrar daha fazlasını bile verebilecek kadar iradeli ve güçlü birisin bence
Sağol efsunlu Amin.Banucum canım büyük geçmiş olsun Ayşeciğe.Rabbim şifalar versin.
Öyle valla kv diyor gidenden çok ben nasıl yaptım diye ağlıyor.gel beklerim canım maltepe pendik tuzla arası takılırım genelde...
çok geçmiş olsun haram zıkkım olsun. insan bağlanıyor işte allah yaşatmasın bir daha..
tatlı sevmemesi çok güzel bence hep zayıf kalır inşallah bizim çektiklerimi çekmez...
gözün aydın.asuman ablayla fotolarınızı görmüştüm canım o beden sığarsın zaten bacaklarında ince..
hoşgeldin canım tekrar ben olduğum yerde sayıyorum zatennn...aldıklarını takmakafana hızlıca aldıgından hızlıca giderler inşallah..
aramıza hoşgeldin inşallah hemencecik gider kilolalrımızz
Akşamüstü 18.30 da raporu vericeklermiş sinir olduk artık dr yarına kaldı inşallahta temiz çıkar çok haklısın ilk hedef zayıflatmak aşk olsun ne rahatsız etmek esas biz seni rahatsız ediyoruz.banucum rica ederim cnm
en az sizin kadar bende meraklandım ayşecik için
haberlerin ve tahlillerin iyi olmasına çok sevindim
kolestrolü birazcık yüksek baş ağrısı o da yapıyo olabilir mr normal çıkarsa artık
zayıflama konusunda onu hızlandırmanız gerekecek
bugün kaçta gideceklerdi dr.a
sonra haber verin bize gerçi ben ebruyu arar rahatsız ederim ztn :)
Sağol canım gerçekten neler oluyor bu kadarla atlattı şükür.Banucum çok geçmiş olsun kv ne.Kısa zamanda etkisinden kurtulur inşallah.Cana geleceğine mala gelsin diyeceğim çünkü benim çalıştığım yerde karamürselde altınları için 32 yaşında bi kadını öldürdüler.Belki görmüşsünüzdür haberlerde Müge Anlıda Seda Sayanda falan çıktı.Kadın üzerinde yaklaşık 20 bin tl değerinde altınla geziyormuş hep.Burda bi tuhafiye dükkanına giriyor yün almak için.Adamlar siparişin yarım saat sonra gelir toptancı getircek diyor.Kadın yarım saat sonra uğradığında dükkanın alt katına indirip kadıncağızı boğup boynunu kırıyorlar.Sonra altınları alıp onu dükkanda bırakıp evlerine gidip define aramaya gidiyoruz diyerek kazma kürek alıyolar evden.Kadını karamürselin bi köyüne gömüp kaçıyorlar.Sınırdan Bulgaristana mı ne kaçacaklarken yakaladı polis.Mobese kameralarından kadının en son o dükkana girdiğini görünce adamları takibe almışlar.Ama kadın canından oldu işte bilezikleri yüzünden.
Yani diyeceğim o ki kv ni Allah korumuş yine.Ona bişey olmasın boşver.Allah çıkarır alanlardan...
Özlemcim taksoplazmayı bende duymuştum.Kedi köpek tüyünden ve az pişmiş etten de olabiliyormuş.Sebepsiz hamile kalamayanların bi tahlil yaptırması gerek bence.
Bu arada sopa sırası bana geldi sanırım :) Cumartesi akşamı eşimle kokoreç yemeye gittik.Gece gece.Pazar günü kahvaltıya misafirim vardı.Patatesli gül böreği yaptım akşamdan.Sabah kahvaltıda ondan yedim iki tane.Yanında da diğer kahvaltılıkların hepsinden kepek ekmeği eşliğinde hüplettim.Sonra akşam üstü yoğurttan biriken kaymakla tereyağı yaptım ve ekmeğe sürüp onu yedim.Yedim de yedim duuuurr daha bitmedi.Sonra akşam 6 da eşim sıkıldım hadi İzmite gidelim dedi.6,30 gibi izmite gittik fazla aç değildim.Gezdik baya.Eşimin kardeşi İzmitte çalışıyor.Saat 10 da çıkıyodu işten.Hadi gelmişken onuda alalım giderken dedik ve 10 a kadar gezdik.Mağaza Avm market falan.Yani toplamda 3 saat falan yürümüşümdür.Eve geldik eşim acıktım dedi.Bende çok açtım tabii.Eşim buzluktaki mantılardan haşlasana hatun canım çekti dedi.Ben böyle hafta sonları mantı büküp atıyorum hazır olsun zor bi anda diye.Mantı haşladım gecenin 11,30 unda ve 1 tabak yedim üzeri yoğurt ve tereyağlı soslaaE daha ne olsun.Şimdi sen söyle Özi dayağı hakettim mi haketmedim mi?? Tartıya çıkmaya yüzüm yok...
Hoşgeldin tekrar.Bende geçen yaz paylaşımda bulunuyordum belki hatirlarsın.Boşlamak zorunda kaldım burayı sonra mecburen.Dedem ve dayım vefat etti.Sonrada eşim ameliyat oldu.Giremedim hiç ve bi baktım ki 85 kilodan 93 e çıkmışım.Yani ben tam 8 kilo almışım buradan uzak kaldığım için.Şimdi yine 89 a düştüm şükür.Seninde artılarından kurtulacağına eminim.Paylaşım yaptığın dönemde okurdum yazdıklarını.Çok iyi motive verirdin topik ahalisine.Tekrar hoşgeldin.Bi de Leah diye bi arkadaş vardı.Siz buluşuyordunuz sanırım.O nerelerde acaba bilgi alabiliyor musun?