Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Öyle valla canım neler duyuyoruz sağol.
Gerçekten sanat filmi diye ne kadar zorluyolar...
Sağol saferancım.
Sağol özlemcim gerçekten kötü bir dünya inşallah senin bulduğun insanda iyi ve merhametldir.
İşn zor canım ya kuşak farkı oluyor muhakkak çocuklarda çok etkileniyolar.
Hoşgeldin canım ben inanıyorumki sen aldıklarını hızla vericen kafana takma.
Sağol ceco doğru Allah korkusu olan yaparmı...
Banucum canım büyük geçmiş olsun Ayşeciğe.Rabbim şifalar versin.
Sağol efsunlu Amin.
Öyle valla kv diyor gidenden çok ben nasıl yaptım diye ağlıyor.
Akşamüstü 18.30 da raporu vericeklermiş sinir olduk artık dr yarına kaldı inşallahta temiz çıkar çok haklısın ilk hedef zayıflatmak aşk olsun ne rahatsız etmek esas biz seni rahatsız ediyoruz.
Sağol canım gerçekten neler oluyor bu kadarla atlattı şükür.

yaaaaa öyle işte anasına bak kızını al ne yazıkki dururmumuz bu. şu aptal kilolardan kurtulup 5 kilo alınca hemen önlem alıp kilo vermek lazım.benim 65-70 arasının aşmamam lazım neredeyse 30 kilo fazla taşıyorum sırtımda. delilik resmen. biri sana bu 2 kilo ağırlığı tüm gün taşı sırtında dese yok canım bu ne deriz ben 30 kilo taşıyorum anlık boğaz çoşmalarıma dur demediğim için.

Mutlucum çok geçmiş olsun annene gerçekten kilonun ne kadar büyük zorluklaı var inşallah hepimiz kurtuluruz bende kendimi düşünüyorum 35 yaşındayım ve3 tane tansiyon ilacı içiyorum 10 sene sonra ne olucak insan korkuyor gerçekten...
günaydın kızlar
Günaydın...

canım bende davetliydim cumartesi akşamı maalesef.rizelilere gidince davete kara lahana sarması (ki en sevdiğim yemektir.küçük küçük yaparlarda 10 adet yemişimdir. Bir dilimde börek kaçırdım.onun dışında iyidi.dük tektim evde zaten temizlikten pek bişey yemek aklıma gelmedi.kilom aynı:2::2::2:

çok geçmiş olsun canım. Evet yeri dolmayacak hasarlar oluşuyor.bel çevremiz80 cm den fazlaysa aşırı risk altındaymışız..bu ciddi bir hastalık tedavi edilmesi gereken.ya benim annemde kiloluda yıllardır1,63 boyla 95 kiloda (benden iyi valla yinede. Zaten sen 90a cıktınmı demişti en kilolu zamanımda sanırım fazla göstermiyorum kilomu ki o zaman 103 kiloydum) o da dizlerinden hep problem yaşıyor.çekmiyor o dizler o vücudu..allahımm yardım et bize

bomba gibi döndüm yanınıza ama gr bile vermedim malesef ama ne yapalım zaten varya şu kış mevsimi insanı mahvediyor erkenden akşam oluyor havalr bozuk haliyle psikoloji de bozuk belim sakatlandı fazla hareket edimiyorum of of ne olacak yaz gelsede gezmelere çıka bilsek güneş yüzü görebilsek yaz çabuk gel yaz özledim seni

hadi cnm bugünden tezi yok toparlanalım

banuuuu elimden geldiği sürece rahatsız olmuyorum ben cnm
her zmn herkese yardımcı olurum
benim diyetisyen çok güleryüzlü çok tatlı biri ayda 2 görüşme 70 lira
ebru ayşeyi de alıp gidebilir
surp pirgiç ermeni hastanesinde :)

vuuuu neler yemişsin ölee diyet krizi geçirmişssin sanırım.olsun eritirsin ama sende benim gibi spor yapamıyordun değilmi?

Valla aynen 1 ayda 4 kilo verince şımardım birden sanırım.Tek avuntum 3 saat kadar yürümem oldu.Belki dengeler.Tartıya çıkmadım valla.Ama + lanmışımdır kesin.Bende spor yapamıyorum çalıştığımdan dolayı.Akşam eve gitmem 5,30-6 yı buluyor.Yemek dizi falan derken gece oluyor yatıyorum.Leaslie başlamayı düşünüyorum.Eşim ameliyatlı demiştim ya bu cumartesi işbaşı yapıcak Allah izin verirse.Bende leslieye başlıcam evde.O zaman çok şeyin değişeceğine inanıyorum...Sen neden yapamıyorsun ki spor?Vakit mi yok üşengeçlik mi çok :)

herkese iyi günler.bu sabah tartıldım 1 haftada 2.3 kilo vermişim çok mutlu oldum.son zamanlarda yavaşlamıştı kilo vermem ama şimdi iyi çok şükür.dün gece giremedim dün yediklerimi yazayım.
sabah:
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepekli ekmek
1 kk light beyaz peynir
4 adet siyah zeytin
domates
salatalık

ara öğün:
1 adet elma

öğle:
2 adet grissini

ara öğün:
5 adet badem

akşam:
4-5 yemek kaşığı ıspanak
1 dilğim kepekli ekmek

ara öğün:
1 dilim ananas

yemek saatlerim haftasonu biraz karışıyor geç kalktığım için ama yine de öğünlerimi kaçırmadan yemeye çalışıyorum.hepinize mutlu günler :))

canım ben unututyorum malesef( insülin direncin varmıydı ilaç fln kullanıyormuydun?ben şöyle söyleyeyim 97 kilo iken tatlıdan başka hiçbir şey düşünemez durumdaydım.ve bol karbonhidratlı gıdalar.yani bence irade meselesi değil canım kendimi biliyorum.yaa nasıl bir istek nasıl bir duygu.sevinsem tatlı,üzülsem moralim bozulsa tatlı,grip olsam tatlı ,çocuklar bişeye sevinse tatlı,hatta eşimle küssek barışmak için tatlı isterdim bence vücuttaki bir sıkıntıdan oluyor bu durum kesinlikle.çünkü eşim fln şaşırırdı benim bu halime emzirmeye yorardık ama emziremylede çok alakalı değilmş şimdi anlıyorum.şimdi de tatlıyı seviyorum ama normal insanlar gibi eskisi gibi kahvaltıda tatlı yiyecek durumda değilim çok şükür(eskiden baklava kolayla kahvaltı yapmışlığım vardı hatta pasta kolayla).bende diyorumki eğer dr a gitmediysen mutlaka ama mutlaka git ve öğren.tek suçlu beynimiz deil bence vücudun içindeki dengesizlikler...bi de çalıştığın ortam da üstüne tuz biber oluyor.bende hsonu gezerken baklavıcıdaki adamlara baktım servis yapanlar inceceik usta hafif dolgundu erkeğe göre normaldi bile.eee bunlar hergün görüyorlar yemiyorlarmı acaba diye düşündüm.kendime baktım canım istemedi çok şükür.

gözün aydın.asuman ablayla fotolarınızı görmüştüm canım o beden sığarsın zaten bacaklarında ince..

:

teşekkürler canımm darısı tüm isteyenlere inşallah.ama korumakta hala da vermekte zor gerçekten.verirken gr gr alırken kilo kilo malesef(

bana hayran oluncak bişi yok inan bana kalsaydı 2.fln hala olmazdı biz eşimle tembeliz biraz rahata erince istemzedik bi süre daha ama 2 ve 3 peşpeşe geliverdi alınan önlemlere rağmen.şimdi çok seviyorum hatta eşim 3.yü ayrı bir seviyor (o da çok bozulmuştu ilk öğrendiğinde ama şimdi hatırlamıyor o günleri).bende diyorum ya 4.gelirse diye(tüpleri bağlattım yaş ve 3 sezeryan dolayısıyla ama örnekler duydukça insan düşünüyor genede) öyle bişey olmadan öyle birşey içni yorum yapmak saçma olur boşuna düşünüp kendini strese sokma diyor.haklı da...insan önceden söyle olursa böyle yaparım deyip uygulayabileceği bişey değil gerçektne hamilelik Rabbim burda tüm isteyenleri hayırlısıyla evlat sahibi eder inşalalh.(amin)

ya ne acımasız insanlar var.oh iyi olmuş yakalanmışlar pislikler.hem bu dünyaları hem ahiretleri yandı gitti para içn nasıl bir zalimlktir bu

çok yemişssin valla ama bende çok yedim.dün tarçın elma suyuna başladım iyi geldi bence bugün başla evde malzemeler varsa.zayıflama kürlerinde var canım hemde tadı güzel hemde çok wc ye çıkarıyor hemde zararsızz bu kış günlerinde hemde bi çok diyetisyende öneriyor anladığım kadarıylaaa.

çok çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm.keşke baban sağlığıni çin zayıfla deseydi zorlasaydı biz bu kadınlar eşlerimiz güzelsin diye diye bu hale geliyoruz birçoğumuz malesef...ama şişmanlık çok büyük hastalıklara yaşam kalitesinin düşmesine sebep oluyor.benim annemde de şeker var ciddi anlamda.gerçi çok kilo problemi yok ama çok çekmiş hayatta...o nedenle herşeye üzülü koşturmakta hastalıklara zemin hazırlıyor.canımızın kıymetini de bilmemiz lazım.mutlu sen tahlil vs yaptırdınmı hiç diyetteyken???nasıldı sonuçlar?ben 1 kere yaptırdım bugünlerde kontrole gitmeyi üdşünüyorum.zaten aşırı bir saç dökülme sorunu yaşıyorum

çok güzel beslenmişsin ama çook acıkıyormusun ben açlığa hiç dayanamıyorum kahtersin bi dayana bilsem şekerim bile riskli durumda herhalde ondandır gibi geliyor

daha tecrübeli arkadaşlarım da söyleyecektirler ama menün çok çok az olmuş.öğlen bişi yememişsin ki???sadece sabah kahvaltın fena değil ki onda bile sizin kilonuzda en az 2 dlm yenmeli diye biliyorum.meyvenin yanında 1 çay bardağı süt veya ayran içerseniz daha iyi olur.meyve hızla kana karışıyor ve insülini artırıyor ama sütle fln kana yavaş karışyor.öğleni hiç beğenmedimi demiştim zaten.yemek yerseniz yoğrut ve salatyla yada biriyle en azından yada k flaks süt fln da olur .ara 5 badem de çok az.15 yiyroum ben arada badem yersem.akşam salata ve yoğrut olsaymış olabilirmiş.çok az yemeyle kg verilmiyor(şimdi vermişsiniz ama ilerde veremeyebilirsiniz böyle giderseniz) ve sonunda dayanamayıp patlarsınız .uzun süreli bir diyet düşünün burada arkadaşlar listelerini paylaşıyorlar bir bakın derim.bana kızmayın olur mu???bildiklerimi yazdım sadece
pirinç makarna patetes havuç bezelyeden bir süre uzak durursanız ve bunların olmadığı veya çok az olduğu güzel br listeyi devreye sokarsanız çok daha iyi olur bence

Şımarıklığa devam...Öğlen 2 tane lahmacun yedimmmmm....500 kalori yaaa.... Biri beni durdursuuunnnn

Özlem nerdesiiiinnn döv beni dövvv... Sen kaçamak yapıyosun diye kızıyodum.Şimdi benim yaptığıma bak. :85:

Son düzenleme:

Merhaba mutluu,

Özlettin kendini..Çokta yüklenme kendine bizde şişmanlık hastasıyız ömür boyu iyileşmeyen hemde sürekli uyanık olmamız,dikkat etmemiz gereken türünde bir hastalık..
sonuçta insanız nefsimiz var hakim olamadığımız dönemler oluyor..
Ara verip,sözde dinlenip tekrar başlıyoruz:)..Bunun ilacı yok çünkü tek ilaç irade..her babayiğidin harcı değil sürekli iradeli olmak..

Ben artık kendimi suçlamayacağım bu konuda yıpranmaktan ve küsmekten başka bir işe yaramıyor..

Bu arada hakkaten her kesin ayrı bir yeri var burda,yokluğu hemen farkediliyor..

Son düzenleme:

Bonusçum, Boşver dukanı falanda o yediğin bisküvi ve gofreti o saatde yememen bile yeterli zannumca.:)

Neşeli,hareketli ve sağlıklı bir hafta diliyorum hepimize..

Burda sıkıcı ve kapalı bir hava var..hiiç sevmediğim hava durumu..
İçim şişiyor resmen..
Yeter artık uleyyn diye bağırıp duvarlara bardak atasım geliyor..

Son düzenleme:

ağzına sağlık cnm
ne gzl anlattın aynı ben

Son düzenleme:

aynen cnm burdada hava çok fena
ve bende bu havalarda direk deprosyana bağlıyorum
yanımdaki arkadaş kızıyo bana
bırak şu tak tak yazmayı benle konuş diye
ama onla konuşmaktan daha çok mutlu ediyo sizlere yazmak beni
SEVİYORUM HEPİNİZİ

merhaba güzeller
sabah yoğun kar yağıyordu şimdi ermiş bile ama hava burada da kapalı ben de regl oldum artık düşünün nasılım
bir de hafta sonu yedim maşallah şişmiş halde oturuyorum
mutlucum annene geçmiş olsun benim annem de aynı durumda yerinden zor kımışdıyor dizler yüzünden kilo vermeden önce benim dizler de acıyordu şimdi geçti şükür kolay değil damacanalarca ağırlığı taşımak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…