Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

üşengeçlikle beraber çoğu zaman 6,30 da ancak varıyorum eve eşim geliyor yemek derken saat olmuş 7,30 8 civarı ee çayda içilir oturulur derken biz tavuk gibiyiz erken yatarız zaten.akşamları hiç halim olmuyor bir aydr sürekli hastayım zatne. 3-4 gündürde şu kist kafamı iyice kurcaladı yarın sabah tahlillerle doktorla görüşeceğim abakalım ne çıkıcak..elim kolum kalkmıyor öyle halsizimki...gözlerimin altında mor halkalar oluşmuş..

ben diyete başlarken şeker kolesterol vs hepsini yaptırmıştım ama insülin direnci ayrıyetten yapılıyoru onu bilmiyorum doktor bişey dememişti. Bende şüpheleneiyorum. Birde şunu düşünüyorum tatlı yemek sigara bağımlılıgı gibi birşey 2 hafta yemesen canın eskisi gibi istemiyor..çalıştığım ortamın etkisi çok canımda yapcak bişey yok mesleğim değişmeyecek hep bu ortamlarda olacağımda pastacılıkta daha bir kalorili:
Mesela sabah kahvaltıda illa tatlı bişe isterim pekmez yiyorum o yüzden azcık.geçen akşam kp geldi gelirken rizenin tahin helvası var ondan almış bi sinir oldumki..hiçbirinin kilo problemi yok yani en kilolu eşim oda şuan 87-88 arası gidip geliyor hastalıklar yüzünden. çok sinir oluyorum yine açtı arayı 10 kg fazlayım ondan

akşama ekmeksiz çorba ve salata ile dengelenir kanımca...

burasıda yağışlı kasvetli içim sıkıldı benimde...

bizde seviyoruzzz seniiii...

merhaba asuman ablacım kardan bizede gönder hasret kaldık

sinbonun mutfak tartısı. diger bizim tartıldıgımız tartıda babyliss diye bir marka. cok memnunum ikisindende.

tamam tatlım kendimi kasmayacağım haftaya çok güzel bildirimlerde bulunacağım ,ayyy deme depresyondada mı kilo alınıyor yani. ahh ahhh ders alsam yüreğim gam yemeyecek ama nerdeeeeeeee akıllanamadım ben daha

aynen öyleymiş canım. hepimizin ders alması lazım ama nafile bir dönemdeyiz sanırım. topikcek dökülüyoruz

mutlaka haberdar edeceğim canım seni. bizde annem öyle süt alıyor benim malesef şansım yok. Anneme haber verdim dedim böyle böyle. tamam dedi (canına minnet) aldıgında yapacagım ve mutlaka yazacagım :)

hosgeldin :) gencken kendini toparla gözünü seveyim. cok ama cok üzülüyorum gencecik insanlara kilolu olunca. hepimiz için kötü bişey ama sizler için iyice kötü ve zor. Burda bizlerle takılırsan inan bana basabilirsin

Umutttçuğum gurmeciğim.:)
zeytinlerimden sonra tereyağım ve peynirimde hazır..geriye çay eşliğinde dost sohbeti kaldı..:)

bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :) tereyagını peyniri kendin mi yaptın yoksa yena?

Allah biliyorya sürekli dua ediyorum eşin için. Ve ben okadar umutluyumki eminim iyi şeyler olacak sizin için.

cok sevindim canım benim. Umarım istediğin gibi gider bu süreç çok zor bakıcı bulmak. Aynı kafadasınızdır umarım.

başın sagolsun arkadasım. İsmek kursuna gidiyorum demişsin. Benim kayınvaldemde beylikdüzünde dikiş kursuna gidiyor ismek in. merak ettim sen hangi semttesin diye belki arkadassınızdır :) Adı sema :)

valla tamamiyle katılıyorum yenacım. deli oluyorum öyle filmlere. Benden size tavsiye sex and city ve eat pray love ı izleyin kızlar. Gercekten cok keyifli cok eglenceli filmler. Bizde hafta sonu film günleri yaptık. bir iki tanede aksiyon filmi izledik herkese tavsiye ederim bu kapalı kış günlerine :)

mutlucum al bir kader arkadaslıgı daha. Annemin durumu birebir senin anneninkiyle aynı canım. Annemin birde yüksek tansiyonu ve feci derecede ameliyat korkusu oldugu için sürekli agrı kesicilerle yasıyor. yarım saat bir yerde otursun kalkması en az 10 dakikasını alıyor kilodan cevremizde ne kadar insan varsa babam, eşim, komsular aman yeşim dikkat et. aman sende annen gibi olursun bak ileride aman yeşim aman diye diye ömrümü yemekle mesguller. Ben bu arada annem için mi üzülsem kendim için mi bilemeden yaşıyor gidiyorum işte. Allah yardımcısı olsun annelerimizin bizlerin. Sende gel artık. toparlan. Ne güzel bir ara birlikte gidiyordu kilolarımız. Sana ihtiyacımız var bu topikte ve her yerde :) çok öpüyorum canım sevgiler...

Allah yardımcısı olsun canım güzel anneciğinin...

Kızlar bu arada eşim yarın bir iş görüşmesine gidiyor 7 aydan sonra. Aklınıza gelirse duanızı eksik etmeyin olur mu? Ben hep hayırlısı neyse o olsun diyorum. Sizlerlede paylaşmak istedim. Bende gideceğim ona destek olmak için görüşmeye. Bu hafta salı, çarşamba, perşembe dışarıda olacagım. ama size yarın mutlaka yazarım aksam evden. cok öpüyorum. (hafta sonumu nasıl gecirdiğimi hiç anlatmak bile istemiyorum ben anlatmaya basladıgımda topik zayıflama topiginden istifa edecek gibi geliyor ve sanırım hepimiz için bir hafta 7 günden degil sadece 5 günden ibaret bu konuda)

selam kızlar...
kızımdan sonra eşimde hastalandı 3 gün evde yattı işe gitmedi,o yüzden kaç gündür aklım buradaydı birde çarşamba günü m var bende temizlik yaptım bugün bitti çok şükür...
mutlu hoşgeldin canım kendini üzme hepimiz aynıyız kilo veremesemde aylarca topikten çıkmıyorum biliyorumki iki misli alacağım ..
yenacım burasıda kapalı aynen hiç sevmem bu havaları yağmur yağıyor sürekli...

Yeşim iyi dileklerin için teşekkür ederim canım.İnşallah eşin alnının akıyla çıkar görüşmesinden ve hayırlı haber verir sana.
Bu aralarbendede bi kaçamaktır gidiyor sanki.Neden böyle oluyo ki havalardan mı yoksa diyet modu mu sıktı anlamadım.Aynen dediğin gibi haftanın 5 günü çok iyi herşey.Cuma bildirim yapana kadar pür dikkat diyet.Hafta sonu mantı,börek,kokoreç ve abur cubur kaçamağı.Sonra pazartesi yine dikkat etmeye başlamalar.Anlamıyorum kendimi.Bir an önce zayıflayıp bebek sahibi olmak istiyorum halbuki ama bazen öyle salıyorum ki kendimi bebeğimden vazgeçmişim gibi vicdan azabı yapıyorum sonra...

darısı başıma hepimize benimkiler de fena az ayakta kalıyım başlıyorlar.

canım çok tesekkürederim çok farklı bir ekibiz bunu hissetmeyen de yok. ama bu boğaz olayını toplamak zorundayım.

hepinizi seviyorum en kısa zamanda boğazım da dururcaz inşallahhhhh

uykum geldi benim akşam olsada yatsak dicem ama emir bey 11 bucuk 12de uyuyo 2 haftadır
benim yatmam 1 oluyo 5 bucukta kalkıyorum ztn

uykum geldi benim akşam olsada yatsak dicem ama emir bey 11 bucuk 12de uyuyo 2 haftadır

Kıyamam ben sanaaa...Bende 1 de yatıp 7,30-8 de kalkınca uykusuzluk çekiyorum zannediyorum.Senin işin daha zormuş.Akşam eve gidince yarım saat kestirme şansın yokmu babası baksa Emir'e?

selam kızlar bugün bayağı yoğundum giremedim dışarı çıktık komşumla meb'e gittim görevlendirme dilekçesi vermek için ama okula vermem gerek önce . olur mu olmaz mı bilmiyorum ama şansımı deneyeceim artık. komşumda oradan emekli sağolsun şu bebişime teyzesini bulan . ben bu kadına ne yapsam azdır sağolsun ya.... sonra benim bebiş 3-4 gündür kabızdı ya dr a gittik lavman yapıldı ama yinede öyle istediğim gibi olmadı gerçi birşeyde yemiyor ama ne bileyim.
bayağı sayfa birikmiş azcık okuyayım hazır bebiş yeni uyumuşken

Kıyamam ben sanaaa...Bende 1 de yatıp 7,30-8 de kalkınca uykusuzluk çekiyorum zannediyorum.Senin işin daha zormuş.Akşam eve gidince yarım saat kestirme şansın yokmu babası baksa Emir'e?

cnm yatınca kalkma şansım yok kalkamam yani uykumu bölüp
hem eşime de kıyamam bazen nadir yatıyorum öyle ama 3-5 ayda bir yani

canımyaa uykusuzlukta stres yapar insandan biz rahartız şimdi çoluk çocuk yok ama rabbim nasib etsinde razıyım uykusuz kalmayaaaa

geçmiş olsun beişinie canım. Inşallah istediğin yerde göreve başlarsın.eskiden memur ol rahat et mantıgı vardı sımdıde hepten zorluk çekiyorsunuz.

evini temizledin mis gibi oturuyorsun desene :) güle güle kirlet canım benim. benimde krem hepsi lojmanda bembeyazdı bana tüllerim perdelerim hep kirli gibi gelirdi :) bende ne yaptım bütün evi boyattım kurtuldum :)))
aman üşütmesin prenses ...
ebruuuuuuuu sen benide aşmışsın ya neler yemişsin öyle anaaaaa... gecenin bir vakti mantı beni hepten bitirdi :)))
bence tartıya hiç çıkıpta kendini suçlama bugünden itibaren dikkat et cumaya hallet tamam mı canım?
artık olmuşla ölmüşe çare yok hesabı ne yapalım , bende dün çikolata falan yedim ama hala benimki gelmedi ,geleydide kurtulaydım ,neyse bugün daha dikkatliyim en azından cumaya 4 gün var ve ben bu kez gerçekten kendimi sıkmalıyım tatlı ve çikolata yememeliyim ,kararım kesin ,zaten 900 gram bile versem 75i görecğeim ya
inşallah iyi ve merhametlidir canım dediğin gibi ama bana sevmeyen bu işi yapmasın allahtan korksun dedi bu da bana yetti ne bileyim.
aaaaaa ebru sen tam dayaklık olmuşsun :))) diyene bak değil mi :))) tamam neyse unut bugünden itibaren daha sağlıklı beslen tamam mı? akşamı geçiştir. zaten bir başladınmı gerisi çorap söküğü gibi geliyor :)))) durduramıyorsun kendini...

inşallah canım aynı kafadan olmak önemli tabi anlaşmak için kadıncağız hanım haımcık biri bakalım inşallah anlaşacağız.
aynen öyle ne olduysa bize topikçek dökülüyoruz ya ye babam ye yılı girdi sanki :)))
canım benim eşin içinde hayırlısı olsun ,rabbim hayırlı kapılar açsın, dualarım sizinle. gönlünüze göre olsun inşallah

Çok tsk ederim canım arkadaslarım. kendinize cok iyi bakın. ben birazdan cıkarım... umarım yarın hersey güzel olur hepimiz için. aksama bir yasin okuyayımda içimin şişliği geçsin biraz. hepinizi öpüyorum :)

günaydın canım havadandır..

sen gebzedeydin sanırım gebze center a giderim sıksık...görüşrüz inşallah
kız valla bigün buluşalım banada değişiklik olur. burda kimsem yok. heleki diyetimi bilen beni anlayan hiç kimsem
zayıflayıp yeni kıyafetlerin içine girmemi taktir edicek kimse. erkekler anlamıyor bunu. bugün yeni evli resimlerime baktıkta eşim bana dönmüş sen baya zayıflamışsın diyor. günaydın dedim bende...

amin canım amin

derincim gecmiş olsun
görüşme için iyi sanslar guzelim kendine güvensin yeter bence çok basarılı olacaktır eminim senin gibi hatun arkasında olduğuna göre

Son düzenleme:
tekrar hoşgeldin mutlu...maalesef benim annemde aynı kilolaarda aynı düzende aynı yaşta.....dizker iflas etmiş durumdaa....genlerden ne kadar şanssızız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…