Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende evliyim ama cocugum yok daha dogrusu olmuyor
kilomu bir türlü cesaret edip yazamiyorum az vereyimde öyle yazarim insallah :)

bu arada yavrularinida Allah bagislasin insallah

Insallaaaaaaaaaahhhhhhhh verirsin cnm. Bende yapiyorum kendi capimda biseyler ama yavas gidiyor. Rabbim insallah seninde kucagina verir tez vakitte bi bebis
Amin cnm cok sagolll

Insallaaaaaaaaaahhhhhhhh verirsin cnm. Bende yapiyorum kendi capimda biseyler ama yavas gidiyor. Rabbim insallah seninde kucagina verir tez vakitte bi bebis
Amin cnm cok sagolll

Allah razi olsun duan icin cok sagol
yavas gitmesi kilolarin bence cok daha iyi ,ben 40 kiloyu hizli bir sekilde verdim almamda hizli bir sekilde oldu :)

Allah razi olsun duan icin cok sagol
yavas gitmesi kilolarin bence cok daha iyi ,ben 40 kiloyu hizli bir sekilde verdim almamda hizli bir sekilde oldu :)

40 kiloyu peki nasil verdinki cnm
Keske geri almasaydin ama olan olmus Demekki verebiliyormussun yine verirsin
Ben cikiyorum cnm. Yatmam lazim. Tanistigimiza cok sevindim
iyi gecelerrr...

Mutlu annene geçmiş olsun okurken bir an çok kötü oldum evet haklısın eğer bu günlerden dikkat etmezsek sonumuz aynen böyle olacak yaşlandığımızda bir çok hastalıkla mücadele eden obezler olacağız şayet kiloları vermezsek Bu sebeple bir an önce harekete geçmek gerekiyor

Merhaba Arkadaşlar....
43 gün önce doğum yaptım. Doğuma girerken kilom 98 di. İlk hafta sonunda 89 oldum. Emziriyorum... Sanırım bundan dolayı acıkmalarım sonunda elime ne geçerse yamem sonunda 92.5 oldum. 80 kilo ile hamile kalmıştım. En azından ilk etapta o kiloma inmek istiyorum. Benide aranıza kabul edermisiniz.

Banucuğum geçmiş olsun allah şifa versin iyi haberlerini bekliyoruz

Hoşgeldin öncelikle allah analı babalı büyütsün emzirmeye devam et emzirdikçe daha hızlı kilo verirsin tabi emziriyorum diye ne bulursan yeme sen su içsen bile süt olur endişelenme emzirmek çok büyük avantaj kilo vermek açısından benim de iki kızım var küçük olan 26 aylık 1.5 yaşına kadar emzirdim o dönemde daha hızlı kilo verdim sonra dikkat etmedim aldım kiloları şu anda yeniden çabalıyorum vermek için burda hepimiz birbirimize destek olarak vermeye çalışıyoruz kilolarımızı sık sık uğra buraya bebekten fırsat buldukça inan çok iyi geliyor

Günaydın,

Banucuğum seni merak ettim..varmı bir haber.?

yenacım günaydın halamın torununu sormuşsun cnm adı gözde idi
daha iyi gibi
psikoterapi başlandı
hastalanmadan 15 gün öncesinde ameliyat olmuştu
narkoza bağlı olarak sonrasında yaşanmışlıkları içinde biriktirdiklerinin patlaması denildi
15 günde bir istanbula gelip tedavi görüyo
ayrıca okunmalar dualara da devam ediliyo cnm

kızlar ayşecik yolda geliyo yanıma
hematoloji hocası Hilmi Apak var onunla görüştük bazı tahliller yapılacak sonra sonuçlara göre 1 haftalık bir ilaç vericek büyük ihtimalle
korkulcak bişey yok geçirdiği bir enfeksiyona bağlı olabilir dedi
tahlillere bağlı yani
inş. temiz çıkacak :)

Yaa sorma Meryem cim.Neler yedim neler.Ama akşamı hafif tutup dengelemeye çalıştım sanırım ama yinede pişmanlık duyuyorum.Bebek sahibi olabilmek için zayıflamaya çalışıyorum ama böyle kaçamaklar olunca vicdan azabı hissediyorum.
Bu arada ne dedi Veysel Bey sorun var mı nasıl durumlar?

Çok sevindim canım.İnşallah daha sağlıklı bir şekilde ve toparlayarak vereceksin fazlalarını.Sarkmalarında olmaz hem.Spora başlamadan önce beden ölçülerini al istersen canım mezurayla.Kilo veremesende spor sayesinde inceleceksin çünkü.
Bende Allah izin verirse hafta sonundan itibaren leslieye başlıyorum.Çalıştığım için ne yürüyüşe ne de spor salonuna vaktim var.Çok isterdim ama senle aynı salona gidip spor yapmayı...

Canım inşallah iyi haberler alırsınız.Tüm dualarımız Ayşe için.Üzme kendini.Rabbim versin şifasını...

Hoşgeldin...İnşallah bizede nasip olur doğumdan kalan kiloları vermek...

Aynen canım bi kere kaçırdın mı gerisi geliyor.O yüzden akşam yemeğini daha hafif tuttum.Bugünden itibarende eski düzenime döndüm şükür.Cumaya kadar tartılmamaya çaşlışıcam.Artıdayım kesin de cuma gününe vermiş olurum belki.Spora başlıcam acilen.Çünkü spor yaptığımda o kadar yoruldum boşa gitmesin diye daha dikkat ediyorum yediklerime...

nazcığa çok geçmiş olsun canım....

çok sevindim inş.iyi çıkar....

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

selammmmmm kızlarrr....

nasılsınız

27 sayfa geçmiş birikmiş fırsat bulursam okumaya çalışayım

Ohhh olsun sana, gelmezsen birikir tabii..
Nasılsın bu arada iyisin değilmi.?

Son düzenleme:
Asuuu,
kahvaltı buluşması yokmu bugün.:)

Allah razı olsun senden ayşeciğim..

sevindim inan rahatladım bayağı bu habere..
selam söylersin fıstıklara...

Yeğeninin durumuda düzelecek inş.

a.s. ayşecik acıktı sabahtan beri tahlil yapılacak diye bişey yememiş çünkü
bişeyler atıştırmaya gittiler gelicekler tekrar
bende çay demliyorum çaycıda ne kadar olursa artık
sen de gel çay içelim hadi :)
allah hepimizden razı olsun cnm

amin inş. daha iyi gözde en azından düzelicek inş. inanıyorum bende zor bi süreç tabiki ama geride kalıcak hepsi inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…