Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet en azından ayrı kalmıyorsun canım

bol su iç aburcubur ve tatlı yeme
yemeyi abatrtma ama sıkı diyette yapma sonuçta emziriyorsun
hoşgeldin

yavrum amaliyatta olunca birikti korkular demekki
umarım çabuk toparlar

umarım iyi çıkarda ciddi bir şey yoktur

benim kız yine hasta burnu akıyor geniz akıntısı var tabiki gecede kalktı öksürdü geniz akıntısı rahatsız ediyor tabi
birazdan dr. a götürecem bakalım
babamı dr. a götürecektim gözü için ameliyat diyorlar
onu götüremiyecem yanlız gidecek artık gözüne büyüteme için damla damlatırlarsa mecburen gidip alacam
kayınvalideminde fizik tedavisi var ben taksiyle dönerim artık dedi

allah beterini göstermesinde yaaa bu hastane işlerinden bıktım ya

Sağol özlemcim inşallah güzel haberler veririm size şuan içimde sanki başka biri var ve beni sıkıyor.
canım benim inşallah güzel haberlerle döneceksiniz inanıyorum ben
çok geçmiş olsun canım bende hastayım boğazım ağrıyor demek kv seni bırakamıyor canım...
keşke biizmkilerde dayanamasa ve gelseler ama nerdeeeee.. senin sektör çok değişken ve dinamik gerçekten ama olmaz diye birşey yok yeniden kaldığın yerden devam edebilirsin .
ay ebru bundan sonra kaçırmasak ne güzel olur dğeil mi? bende tartılmıyorum cumaya kadar yasak hatta sabahları şeytan dürter falan diye kalkar kalkmaz su içiyorum ki tartılmayayım diye :)))) inşalah hepimiz vermiş oluruz canım

canım hepsine çok geçmiş olsun allah şifa versin valla sen çok uğraştın bu yıli, rabbim şifa versin

bende çok hastayım dünden beri, kulaklarım kaşınıyor ,boğazım inanılmaz ağrıyor yutkunamıyorum ,sıcak birşeyler içtim ama yok fayda etmiyor. hiçbir şey yiyemiyorum sanki boğazımı yırtarak geçiyor resmen (( ancak çorba falan işte ,ateşimde var azcık.
ama bugün bebişe bakacak teyzeye gideceğim şu işi konuşayım bakalım

Günaaayyyydııınnnn ben döndüüüümmmmm

Öncelikle yenacım beyzuşum 1 hafta izin istedim sizden ama 5 gün diye gittiğim tatil 10 gün oldu umarım izinli olarak geçmişimdir listeye :26: geçmiş çoktu okuyamadım

Dün döndük onurla o akşam geri döndü istanbula anlatayım neler yaptık giderken uçaktan tırstım ama korkulacak hiçbirşey olmadı hatta onur dediki ben senelerdir uçağa binerim bu kadar sorunsuz bir uçuş ilk defa yaşadım dedi şans işte ama dönüş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim anadolujetle gittim onurairle döndük aman yarabbim dönüşte inişte ahan düşüyoruz dedim elim ayağım kesildi bembeyaz olmuşum çok kötüydü uçuşuda inişi de :18:
İstanbul çok güzel yaaa hatta orayı gördükten sonra biz de şehirdemi yaşıyoruz dedim nerelere gitttiiikk taksime istiklal caddesine mısır çarşısına kapalı çarşıya sultanahmete ayasofyaya haliç kız kulesi boğaz köprüsü görmek istediğim heryeri gördüm ilk defa metroya bindim motora vapura deniz otobüsüne tranvaya bütün ilkleri yaşadım çok güzeldi ya tek sorun gitmek istediğin yere gitmek için saatler harcaman hele o trafiğe birşey demek bile istemiyorum eziyet resmen kızkulesi çoook güzel ya ayyy heryerine bayıldım bayıldım geldim ilk defa ıslak hamburger ve waffel yedim onlarada bayıldım valla kilo verdim mi aldım mı bilmiyorum açıkçası bugün çok şişim yarın tartılıcam artık

İstanbulda yaşama fikri korkutuyordu beni ama şimdi eğlenceli olabilir diye düşünüyorum 10 günde aşkıma doyamadım yaaa tutturdum biz ne zaman evlenicez diye

Bende durumlar böyle şimdi biraz geçmişi okuyım bakim neler olmuş

merhabalar hanımlarr nasılsınızz

banucum haberlerını beklıyoruz cnmm ınsallah her şey ıyı olacak allah yardımcınız olsun cnmm

benı soracak olursanız kızımın gribi tam geçmeden yıne tekrarladı pazar sabah yıne acıldeydık çok fena huysuzlanıyor sureklı kucak ıstıyor ancak onunla ugrasıyorum 2 gundur oruc tutuyorum bu hafta boyle gececek sanırım regl falan olmazsam

yavas tempoda yuruyorum 2 gundur 30 dk

neyse hepinizi öptumm mutluda gelmışş bu arada hoşgeldın cnmm

Özi geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine bal çok koşuşturmaktan kaptın şifayı.Oğluşun daha yeni iyileşti şimdi sen hastalanma.Vitamin al bol bol meyve ye tatlım.Bi de ter atmaya bak çabuk kaldırır ayağa.

Bahar hoşgedin canım.Bende çok merak ediyorum İstanbulu.Bi de yakınız yani İzmitteyim.Eşimle nişanlıyken yılbaşında yanına gelmiştim memleketten.O zaman yılbaşı gecesi aniden beni kızkulesine götürmüştü sürpriz yapıp. Galiba Üsküdar oluyor tam bilmiyorum işte.Ama bu yaz Allah nasip ederse planlarımızda var İstanbul.Yıllık izinde tabi Altınoluğa gitmezsek :) Bu arada yılbaşı demişken ne giydin o gece çok merak ettim

gulma tebessüm geçmiş olsun kuzucuklarınıza....
banucum haberlerini bekliyoruz inş iyi olacak herşey....
saferan geçmiş olsun dileklerin için tşk..
bahar hoşgeldin canım ..bende urfya gitmiştim 4 sene önce senin kadar korkmuştum tir tir titredim hep ölümü bekledim uçakta..zehir ettim kendime....ohh ne güzel eğlenmişsiniz aşkınla....

teşekkür ederim yenacım çok şükür iyiyim sen nasılsın..

Canım bayağı koşturuyorsun..dediğin gibi Allah beterinden korusun..
Geniz akıntısı öksürük yapıyor evet kızımdan bilirim..
yine antibiyotik verecek dr.İnşallah gerek yoktur..
Geçmiş olsun tekrar..

Geçmiş olsun eve girdimi hastalık illa herkes elden geçiyor..
Ilık ve sıvı şeyler tüket canım...Çok sıcak ve soğuk iyi değilmiş...

Bahar cığım hoşgeldinn..MErak ettim seni..gitmişken evlendimi acaba bizden habersiz dedim..

eğlenmne ve iyi geçmesine çok sevindim..
Bende İstanbul'u merak ediyorum..

Demek iyileşmediniz hala..Kış mevsimi çocukları mahfediyor valla..
Allah hayırlı şifalar versin..

teşekkkür ederm yena cığım ubenmde en büyük temellim bu..
uzun süre diyet yaparım ama spor benm için ölüm gibi...
hiç sevmiyorum kılımı kıpırdatmayı..doktorum zaten spor önermiyordu..dizini bacagını sakatlarsın aman kötü olur diye ama ben yine gittim yazıldım biraz hızlanmam lazım..
böyle böyle sevecegm inşallah..
1 kilo bile fark ederken 5 kilo var yaa nasıl da fark edilir biliyor musun canım Hadi bakalım, hep beraber nice nice 5 kilo vermelere Durmak ya da pes etmek yok. Zayıflayacağız
ben yaklaşık 7 kilo verdm ama hala anlaşılmadı(
eşim verdin,göbegn kalmadı falan dese de başka kimse anlamıyor..

anlıyorum canım çocuk varken zor tabi..
bende bşr kızım olsun diye yapıyorum inşallah Rabbim'in izniyle

İyi geceler güzel Umut;

Allah rahatlık versin..

Merhaba, hoşgeldin, umarım kalıcı olursun :))
Tekrar geçmiş olsun, arada bize haberlerini ilet, olmaz mı?
Oh biraz rahatladım, sabah babamı arayıp mesaj atmıştım Banu'ya, babam da "lenf bezeleri çoğunlukla üst solunum yolu enfeksiyonu gibi basit sebeplere de bağlı olur, panik yapmaya gerek yok ama incelenmesi yerinde olur" demişti. Ama mesaj kutum dolu olduğu için gitmemiş, biz de oğlumla acele ile çıkmıştık far etmemişim. Gelince fark ettim çok üzüldüm (
Neyse iyi haberler gelecek inşallah :)
Çok geçmiş olsun canım ve de kolay gelsin sana. Gerçekten herkese koşuşturuyorsun...
Geçmiş olsun Özlemciğim; inşallah çabuk toparlanırsın.
Hoşgeldin canım. İstanbul'a gezmeye gelmesi iyi hoş da, yaşaması çok stresli bana göre. Her şehrin ayrı bir güzelliği var bence...

Geçmiş olsun kızına, sana da kolay gelsin.

selammmmmm kızlarrr....

nasılsınız

27 sayfa geçmiş birikmiş fırsat bulursam okumaya çalışayım
Aleykümselam canim. Iyiyiz diyelim iyi olalim
Sen nasilsin toparlanabildin mi???

Seni gaddar seni senden hic ummazdim Yenacim cok sasirttin beni cok Bideoh olsun diyo ya ay cok güldüm
Prensesine gecmis olsun cnm. Kis ayi demek cocuklarin hastaligi demek zaten.:2: Benim kizimda 2 gündür öksürüyor :18:
Özlemcim cok gecmis olsun canim arkadasim. Aman dikkat ette bebisede gecmesin :18: Balli süt ic bogazlarini yumusatir cnm
Hosgeldin baharcim
Tatilinin iyi gecmesine cok sevindim. Bizde her sene izine geldigimizde mutlaka Istanbulda gezeriz. Ama dedigin gibi bide trafik sorunu olmasa keske

Allah tuttugun oruclarini kabul etsin cnm . Benimde bi 5 günüm kaldi bakalim ne zaman tutucam belki haftaya baslarim.
Kizinada cok gecmis olsun cnm . Cocuklarin hasta olduklarinda yanmamda huylari degisiyomu insan bunaliyor bazen

yok canım ama kahve keyfi yaptık az önce geldim
süper kar yağıyor burada yarın tatil olabilir okullar
hasta olan ve hastası arkadaşlarıma geçmiş olsun
baharcım hoşgeldin canım

Asucum harikasin sen valla bayiliyorum sana.
Ne güzel arkadas ortamlarnda bulunmaktan cok hoslaniyorsun anladigim kadariyla. Keske yakin olsaydikda bizde karsilikli birer fincan kahve icseydik ne güzel olurdu.
Kardan bizede gönderin biraz nolur cocuklarla kartopu oynayip kardan adam yapmak cekti canim

Kızlar, arada bir durum bildirimi yapayım. Yılbaşında aldığım kararlara elimden geldiğince uymaya çalışıyorum. Bir yandan iyi gidiyor, epey irade gösterip akşamları yemiyorum, akşam yemeği sonrası meyve bile yok. Öğünlerim de abartılı değil kaçamak çok az, hatta yok gibi. Yürüyüşleri de 30-40 dakika kadar olsa da haftada 3 gün yapmaya çalışıyorum. Buraya kadar gayet iyi değil mi?
Amaaaa Cuma akşamından sapıtma başlayarak Pazar akşamına kadar sürüyor. Öyle kıtlıktan çıkmış gibi değil ama bol kaçamaklı geçiyor hafta sonları. Hafta sonu yanlışlarını hafta içi düzenli beslenmeye çalışarak ne kadar örtebileceğim meçhul. Cuma'ya kadar tartılmayacağım, bakalım ne çıkacak?

hnmlarrr mrb

bi yanlış yapıyosam eğer dur deyin. hatanın köşesinden dönebilirim. henüz geç değil

saat 12 de kalkrım her zaman ki gibi kahvaltı olarak

tost (peynirli)
yarım bardak karışık meyve suyu

annemle dışarı çıktık dolaştık saat 4 olmuş

eve geldim
5 fındık yedim sonra bi tabak silme dolusu spagetti yaptım kendime çok az bişisini ketçapla yedim. geri kalınını yoğurtla yiyorum(1 tabak dolusu yeme nedenim 1500 kalori tamamlamaya çalışıyorum) hala yemeye devam ediyorum dur derseniz durcam hepsini yemedim daha

küçük çay bardağı yağsız süt 1 kaşık bal karıştırıp fondif yaptım

akşam yemeği ızgara alabalık veeeee havuçlu turplu salata olur.

ondan sonrada 1 tane portakal yerim.bunun dışında meyve çayı ve 2 litre suyla günü kapatmayı düşünüyorum sizce nasıl?

abartmışmıyım?

sağol canım

sanada geçmiş olsun sıcak birşeyler iç
dinlenmeye çalış bebekle nekadar olursa artık
,
iyi geçmesine sevindim
istanbul için bir laf vardı ne senle oluyor nede sensiz diye
yaşaması zor ama gezmesi güzel bir şehir
geçmiş olsun canım tam iyleşemedi demekki umarım atlatır artık uzun sürdü baya

sağol canım

dr. dan geldik
ben anlattım dr. tam tespit dedi artık uzman oldum hastalıkta
boğazı çok kötü dedi antibiyotik verecem dedi
kabızlıktan çatlak olmuştu hala duruyor 2 çatlak düzelemedi bir türlü
kabızlık içinde bitkisel bir ilaç verdi
birde allerji ilacı verdi
bakalım umarım çabuk toparlar
umarım kiloları verince bir beişin olur
rabbim isteyen herkeze veriri inşallah
sağol canım
koşuşturmak sorun değil ama hep hastane olunca sıkıldım

sağol canım sizede grçmiş olsun

hpimiz öyleyiz haftasonu kaçamakları hafta içinde ancak dengeleniyor
böylece ya az veriyoruz yada yerimizde sayıyoruz

dur bir tabak fazla
en fazla 4 yemek kaşığı kadar olmalı makarna

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…